- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #12.501
ben cıkıyorum canım, yarın sabah guncellerım menumu. uykum geldı hemen bıneyım bısılete. onıkıye kalmak ıstemıyorum cok uzun suredır gec yatıyorum gun ıcınde uykum oluyor ıyı geceler sana ve tum datlu arkadaslarıma.
sımdı anladım, her gun mu gıdıyorsun pekı ?
evet canım ALLAH beterinden korusunn daha kötüde olabilirdi,2 bileğide kırılmışş eşimincanım kuzi çişi halletti sadece seninde dediğin gibi gecekıyamıyorum kaldırmaya kaldırsam yapar ve devamıgelir neyse oruçlarda denerim belki gece işini gece nasılsa kalkcaz yada başlarım hemen tam karar vermedim amak çiş işi bence cepde benimsorunum kakada kabız değil hatta isal şuan ama yapmayamı korkuyor bilmiyorum sorun kakasını tutması ,tutmasına rahmenkakası sertdeğil sorun çıkarmakda işte korkuyor sanırım inşallah bunuda aşcaz,yani bu ana kadarki en büyük 2.sınavım hatta 1.sırada bu oldu 2.sırada köpek dişi çıkarması çok zor.
canım benim hoşgeldin resimlerigördüm o kıa elbiselibeyazlı siyahlı sensin demi yaa harika olmuşsunnn maşallahh ..
eşine çok geçmişolsun ALLAH beterinden korumuş inşallah bir anönce sağlığına kavuşurr.ALLAH kolaylık versin ..
çok ettim berivancım,bende çok özledimm artık aranıza döneceğimmm,karabiberimmmmmmmm çok geçmiş olsun bacım verilmiş sadakanız varmış kardeşinede mutluklar diliyorum canım özledik valla
canımmmmmm ozledın senı valla.
hosgeldın evıne, ohhhh maasallah dugun bıtmıs gozunuaydın hem cok eglenmıssın hem fıstık gıbı dolanmıssın ortalıkta oh masasallah sana. sen harıka kılo verdın gerısı de gelır hıc canını sıkma.
kızkardesıne de mutluluklar dılıyorum
verdıgın habere cok uzuldum yaaaaa, cok cok gecmıs olsun ALLAH esını korumusu ALLAH beterınden korusujn ınsaallah hemencık ıyılesır acıl sıfalar dılıyorum canım.
esının aılesı sen dugunu bırakıp gelme dıye cok ınce davranmıslar her nekadar bılmen gerekse de boyle bır seyı dusunmelerı ıncelık aslında, komsuların ve onlar bakmıslar sagolsunlar
Duyguşum nasıl bir iştah var ya anlatamam, anlatılır gibi değil. Ben bir süredir 67.1 ile 67.8 arasında gidip geliyorum, koruma döneminde olsam da her gün tartılıyorum, 68 sınırı çizdim kendime 68 rakamını görürsem o gün dikkat edeceğim, şimdilik görmedim, geçicidir muhtemelen, regl dönemlerimde böyle oluyordum zaten ama itiraf edeyim bu kadar tatlı yemiyordum, bu sefer zıvanadan çıktım
Karabiberim çoookkk geçmiş olsun canım, çok zor bir durum eve gelip eşini öyle görmen ama Allah daha büyük dert vermesin, sonuçta şu an iyileşiyor, evde, senin işin çok zor ama dediğim gibi Allah beterinden korusun. Sen kendine de dikkat et bu ara, bünyen zayıf düşmesin, çok güzel kilo verdin zaten, yine verirsin hiç merak etme
Aaa evet biz denk geliyorduk değil mi hep, ama artık senin uzun bir süre regl sorunun yokSağol canım, çok yoruldum valla, canım çıktı resmen, öğleden sonra da yetiştirmem gereken işler vardı, yarın da sunumum var. Haftasonu full yayılacağım
Ooooo Duyguşum değişiklik rüzgarları mı esiyor, yakışır valla hazır yaza girerken. Bence bal rengi veya açık karamel gibi bir renk balyaj düşünebilirsin, sana çok yakışır
Canım bu devirde artık böyle şeyler olmaması lazım, sen hiç kafana takma, zaten bir muhabbette geçer nasılsa, nerelisin falan gibi bir konuşmada, o zaman söylersin. Eğer buna takılacaksa da zaten doğru kişi değildir. Beklemek istemiyorsan da muhabbeti sen aç uygun bir durumda, aslen nerelisin falan diye başlat muhabbeti ve orada söyle, tepkisini görürsün zaten. Bir sürü ailenin kökenlerinde çok farklı etnik yapıda insan var, bu kötü bir şey değil, tam tersi zenginlik, demek ki sen de o yüzden böyle güzel bir kızsın
cemremm çokk sağollselam kızlarrr
ben bu raa sık giremicem misafirlerim var onun için ama genede girmeye çalışıcam hepinizi öptüm
nesli cnm kontrollerin ii çıkmış gözünaydın olsunnnnn
karabiber cnm hoşgeldin evet bayağı ayrı kaldın bizden olsun güzel geçmiş günlerin
ama eşin okuyunca çok üzüldüm allah beterinden sakalasın cnm çok çok geçmiş olsun eşine
kardeşine de mutlulukar dilerim yuvası hep neşe dolsun
berivancım saçlarımı 2yıldır kestirmeme sebebim doğrudüzgünbirkuaförüm olmayışı,dışardan bakıyorum şık nezih bir yer giriyorum şöyle model diyorum kafalarına göre yapıyorlarr ee böyle olunca küsüyorum kuaförülere sonuçda saç bu öyle kolay uzamıyor. ama insan istiyorda değişiklik bilmiyrum kararsızım..
berivancım diğer konuya gelirsek bu devirde kürtü lazım çerkezi hiç önemli değil insan yeterki insan olsun,ayrıca ben bir egeli olarak doğulu insanların mertliğini özü sözübir olmalarını seviyorum çokda arkadaşım var.ama sen yinede kendini ifade et öyle laf arasındaa sen nerelisin annen nereli baban nereli de ve kendinden emin bir şekilde sende kökenini söyle başdan bilsin..
maşallah cnm ohhh önümüzdeki hafta inş 1.ci,lik seninnnnn.....suyum 3lt oldu,
3,5 rahat yaparım
adım sayım 7895 4.2 km 255 kalorı
cnm eşinin verilmiş sadakası varmış iiki kaskı avarmış......evet canım ALLAH beterinden korusunn daha kötüde olabilirdi,2 bileğide kırılmışş eşimin
evet beyazlı siyahlı elbiselii benimm ama ben pekkendimii beğenmedimm çünkü makyajımm çok koyuu ve yüzümüü çok beyaz yapmışlar ben hafif makyajı severimm amaartık atlattım ya yeter bana üzerimden stres gitti
çok ettim berivancım,bende çok özledimm artık aranıza döneceğimmm,
pomocum bende onlar ben yokken eşime baktıkları içinn çok teşekkür ettim ve bana hiç kimse bildirmemiş,hatta ben eşime telefon açtığımda,megofonu açıp elleriyle tutmuşlar telefonu yinede söylememişler hiç sesleri bile gelmiyorduu
eşim müdüre eskortluk yapıyor motorlla yolları açıyor yani,öndekii arabaya kaçkes yolu aç diye ikaz etmiş,ama öndekii inatla sağa çekilmemiş ve öndekii arabaya çarpmışş uçmamak içinde motorunn direksiyonuna sıkı tutunmuşş arabaya hızlı çarpınca arabanın arka camlar kırılmışş eşimide yere fırlatmışşş ,direksiyona sıkı tutununca 2 koluda bileklerden kırılıyor,ya diyorum kafasında kask olmasaydııı düşünemiyorum bilee
maşallah cnm ohhh önümüzdeki hafta inş 1.ci,lik seninnnnn.....
cnm eşinin verilmiş sadakası varmış iiki kaskı avarmış......
cemremm çokk sağoll
duygucumm bende öyle bazen iç mekana çok önem verip gidiyorum ve çok mutsuz çıkıyorum diyebilirim
kardeşimin kınasında ben kırık fön ve makyaj istedim onlar bana maşa yapıp açtılar ve makyaj yaptılar koyu bir makyaj güzelleşeceğime çirkinleştim,o yüzden bende pek kuoföre saç yaptırmayı sevmemm
berivancımm neslii söylenecek sözünn en güzelini söylemiş canımm
neslicimm çokk teşekkür ettim canımm,inann onuu öyle görünce nasıll üzüldümm ama dedimm ALLAH beterinden korusunn daha kötü şeyler olsaydı, neysekii geziyor kollarınıı hareket ettiriyor,sadece yemek yiyemiyor,dün 2 elinin parmak uçlarıyla bardağı tutup çay içmeye başladı inann bir çocuk yenii hareket öğrenirde sevinirsin ya öyle seviniyoruz
çarşamba günü 45 gün rapor vereceklermiş iyileşme birdaha vereceklermiş,
evet canım ALLAH beterinden korusunn daha kötüde olabilirdi,2 bileğide kırılmışş eşimin
evet beyazlı siyahlı elbiselii benimm ama ben pekkendimii beğenmedimm çünkü makyajımm çok koyuu ve yüzümüü çok beyaz yapmışlar ben hafif makyajı severimm amaartık atlattım ya yeter bana üzerimden stres gitti
çok ettim berivancım,bende çok özledimm artık aranıza döneceğimmm,
pomocum bende onlar ben yokken eşime baktıkları içinn çok teşekkür ettim ve bana hiç kimse bildirmemiş,hatta ben eşime telefon açtığımda,megofonu açıp elleriyle tutmuşlar telefonu yinede söylememişler hiç sesleri bile gelmiyorduu
eşim müdüre eskortluk yapıyor motorlla yolları açıyor yani,öndekii arabaya kaçkes yolu aç diye ikaz etmiş,ama öndekii inatla sağa çekilmemiş ve öndekii arabaya çarpmışş uçmamak içinde motorunn direksiyonuna sıkı tutunmuşş arabaya hızlı çarpınca arabanın arka camlar kırılmışş eşimide yere fırlatmışşş ,direksiyona sıkı tutununca 2 koluda bileklerden kırılıyor,ya diyorum kafasında kask olmasaydııı düşünemiyorum bilee
evet zaten kampüsün içinde olduğundan 2 dk yol :))
bugunümü yazıyorum
sabah 1 tost
ara yeşil çay 4 kayısı
öğlen tarhana çorbası +4-5 kaşık bezelye+2-3 kaşık bulgur pilavı +cacık
ara elma
akşam 1 tabak salata
spor 400 kalori
2 litre su içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?