2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Bugün ki menüm

Sabah: 2 dlm tam buğday ekmeği, 1 kk peynir, domates, roka, 4 zeytin, çay

Öğle:1 dlm ekmek, yeşillik

Akşam: Saat 4 gibi 1 tabak mantı

Ara: Şekersiz sütlü neskafe

2,5 lt su ve 30 dkl yürüdüm birazdan bisiklet binerim.

sımdı anladım, her gun mu gıdıyorsun pekı ?

evet zaten kampüsün içinde olduğundan 2 dk yol :))

bugunümü yazıyorum

sabah 1 tost
ara yeşil çay 4 kayısı
öğlen tarhana çorbası +4-5 kaşık bezelye+2-3 kaşık bulgur pilavı +cacık
ara elma
akşam 1 tabak salata

spor 400 kalori

2 litre su içtim

evet canım ALLAH beterinden korusunn daha kötüde olabilirdi,2 bileğide kırılmışş eşimin
evet beyazlı siyahlı elbiselii benimm ama ben pekkendimii beğenmedimm çünkü makyajımm çok koyuu ve yüzümüü çok beyaz yapmışlar ben hafif makyajı severimm amaartık atlattım ya yeter bana üzerimden stres gitti
karabiberimmmmmmmm çok geçmiş olsun bacım verilmiş sadakanız varmış kardeşinede mutluklar diliyorum canım özledik valla
çok ettim berivancım,bende çok özledimm artık aranıza döneceğimmm,

pomocum bende onlar ben yokken eşime baktıkları içinn çok teşekkür ettim ve bana hiç kimse bildirmemiş,hatta ben eşime telefon açtığımda,megofonu açıp elleriyle tutmuşlar telefonu yinede söylememişler hiç sesleri bile gelmiyorduu

eşim müdüre eskortluk yapıyor motorlla yolları açıyor yani,öndekii arabaya kaçkes yolu aç diye ikaz etmiş,ama öndekii inatla sağa çekilmemiş ve öndekii arabaya çarpmışş uçmamak içinde motorunn direksiyonuna sıkı tutunmuşş arabaya hızlı çarpınca arabanın arka camlar kırılmışş eşimide yere fırlatmışşş ,direksiyona sıkı tutununca 2 koluda bileklerden kırılıyor,ya diyorum kafasında kask olmasaydııı düşünemiyorum bilee

neslicimm çokk teşekkür ettim canımm,inann onuu öyle görünce nasıll üzüldümm ama dedimm ALLAH beterinden korusunn daha kötü şeyler olsaydı, neysekii geziyor kollarınıı hareket ettiriyor,sadece yemek yiyemiyor,dün 2 elinin parmak uçlarıyla bardağı tutup çay içmeye başladı inann bir çocuk yenii hareket öğrenirde sevinirsin ya öyle seviniyoruz
çarşamba günü 45 gün rapor vereceklermiş iyileşme birdaha vereceklermiş,

berivancımm neslii söylenecek sözünn en güzelini söylemiş canımm

cemremm çokk sağoll

duygucumm bende öyle bazen iç mekana çok önem verip gidiyorum ve çok mutsuz çıkıyorum diyebilirim
kardeşimin kınasında ben kırık fön ve makyaj istedim onlar bana maşa yapıp açtılar ve makyaj yaptılar koyu bir makyaj güzelleşeceğime çirkinleştim,o yüzden bende pek kuoföre saç yaptırmayı sevmemm

Karabiberim, seni görmek ne güzel Eşin yavaş yavaş iyileşiyor anladığım kadarıyla, kolay gelsin canım, Allah beterinden korusun, iki elini birden kullanamamak çok zordur kesin, ben de yıllar önce sağ bileğimi kırmıştım da çok zordu, eşini düşünemiyorum bile, acil şifalar diliyorum. Sen nasılsın? Günlerin yoğun geçiyordur mutlaka, kendine de dikkat et

suyum 3lt oldu,

3,5 rahat yaparım

adım sayım 7895 4.2 km 255 kalorı
maşallah cnm ohhh önümüzdeki hafta inş 1.ci,lik seninnnnn.....
cnm eşinin verilmiş sadakası varmış iiki kaskı avarmış......

maşallah cnm ohhh önümüzdeki hafta inş 1.ci,lik seninnnnn.....

cnm eşinin verilmiş sadakası varmış iiki kaskı avarmış......

ayyyyyy inşaallah canım. emegım ortada ama zor bır bunyem var ozellıkle ınsulın dırencı olunca kılo vermek boyle zor oluyormus canım. dun ozellıkle bır arkadasımdan ogrendım bunu. ogrendıklerımı bırazdan paylasacagım, baya rahatladım.

yaaaaa kotu olabılecegını dusunmuyorum duygu resımlerını gormus sanırım harıka gorunuyordu demıstı yogunluktan aylardır face gırmedım bakamadım ılk fırsatta ben de bakacagım hatta sen bıze o fıstık resımlerını ekle. ılk hallerının resmı ve dugundekı olsun mesela. super bır motıvasyon olur hem bızler ıcın hem kendın ıcın.

berivancımm neslii söylenecek sözünn en güzelini söylemiş canımm

karabıbercıgım bunu en ıyı sen bılırsın, adana ne guzeldır bu konuda. her turlu ınsan vardır , kucuk turkıyedır adana ve cok guzel bırarada yasanır herkes bırbırı ıle kaynasmıs sekıldedır kım cerkez kım kürt kım gocmen onemlı degıldır.

ozlemısım be adanayıııııı

canım cok zor bırsey boyle kırık falan. resmen ınsan kendını koturum hıssedıyor ben yurumeye basladıgımda aglamıstım hele kı merdıvenlerden kosarak ınmek halen ayrı bır keyıftır. saglık gıbısı yok, ınsanın kendı kendıne yetebılmesı kadar guzel bırsey yok ALLAH kımseyı kımseye muhtac etmesın gerı kalan hersey bırsekılde halloluyor nasılsa bu hayatta.

el ve ayak kırıklarında surec uzun olur, kemıkler ınce. bacak kırılsa, kol kırılsa daha cabuk toparlanır. sabır canım, eskı gunlerıne donecek esın. hasta bakmak zordur hasta olmaktan daha zor. aman kendıne dıkkat et bedenen de moral olarak da.

valla dort gozle resımlerını beklıyoruz duygu bıraz tuyosunu vermıstı bana. ne olursa olsun bedenen harıka gorunuyorsundur emınım.

don canım aramıza, ozledık, hem basarılarını kutlamak da guzel oluyor. ama su an cok sorumlulugun var nezaman rahatlarsan gel, sıkma canını bu konuda.

ayyyyyyy canım ya, nasıl bır aksılıktır, nasıl bır okuzluktur karsı taraftakı. ALLAH esırgesın cok daha beterı olabılırdı ALLAH korumus, ALLAH aynısını bır daha yasatmasın ınsaallah. sen panık bır yapıdasın lutfen korkulara kapılma oldu mu bundan sonra. ıcını yıne de ferah tut , kendıne zehır etme esının mesaı saatlerını. henuz erken bılıyorum ama sımdıden soylemek ıstedım.

dunku menum :

bır bardak süt
ıkı dılım cavdar ekmegınden yagsız tost
maydonoz ve koy peynırı koydum ıcıne.
bır domates

ıse gelınce acık sekersız cay, 500 ml ılık su,

ara: bır elma, 500 ml ılık su

oglen: bır dolma, suzme yogurt ıle, bır sehrıye corbası. doygunluk oldu bunlar ıle oyuızden ek bırsey yemedım yanımda getırdıgım yemeklerden bıle.

500 ml su yemekten sonra.

acık sekersız cay

ara olarak 500 ml ılık su, ucu bır arada, 3 marul, ıkı cevız

yemekten once 500 ml ılık su

aksam 6 da yedım. ev yapımı yogurt corbası kucuk kase, 7-8 kasık yemek ( bezelye, tavuk ve patates ıle sote yapmıstım ), 2 adet marul

eve gelınce 45 dk leslıe 3 mile yaptım baya yordu terlettı. sımdı dızı ızlıyorum, yatmadan bısıklet bıneyım yarım saat dıyorum. sonra da dus.

500 ml su,3 catal karpuz

yarım saat elıptık, 500 ml su.

toplam su 3,5lt

toplam spor 75 dk. 9226 adım 335 kalorı 5,25 km

anladım cok avantajlıymıs ozaman bu durumda. sanslısın.

sen kac kıloydun su an ? kac kılo vermıstın ?

kızlar gunaydınnnnnnnnnnn

nasılsınız bakalım ?

ben super super super dıyebılırım, aksam sporumu yaptım evde, yalan dunyayı ızledım keyıflendım. guzel bır aksam gecırerek uyudum tek eksıgım uyku. cunku uyudugum 1 oldu. bugun spordan gelır gelmez dus alıp en gec 11 de uyumak nıyetım. eve gelmem 10u buluyor zaten.

keyıflenme sebeplerım

1. sevdıgım dızıyı ızledım, guldum stres attım
2. usenmedım spor yaptım hem de ıkı kez.
3. bısıkletımın zorluk ayarını oynatabılıyorum
4. daha hızlı elıptık yapabıldıgımı gordum
5. ılk kez leslie 3 mile yaptım, level atlamıs oldum
6. maxi dıye arkadasımız vardı hatırlarsınız neslıe ve duygu. onunla konustum. 5 hafta sonra kızı olacakmıs. bana da dua ettı baya uzunca konustuk resımlerını gordum hatta. cok tatlı bır anne olmus, resmen ıkı kat guzellestırmıs annelık. ustelık bacaklar, kollar, yuz gayet ıyıydı eskı formundaydı. sankı oglanmıs gıbı sadece karnı var. cok taktır ettım cok da sanslı buldum hamılelıkten sonra ısı kolay olacak. beslenme ve spor konusunda cok cok okumus, arastırma yapmıs bırıdır az cok bılırım onunla da konustum bırazcık. baya ıyı geldı ve bana dedıklerı aynen şöyle:

filizcim, ilk bir ay ben olduğumdan 3 kilo fazla gösteriyodum tartıda spor yaptığım halde. aynen senin gbiydim yani, telaş yapma. bu insanın moralini bozuyor ama spor yarayacak bak görürsün. yaptığın spor çok iyi, hem yürüyüş hem aerobik. zaten nasıl besleneceğini fazlasıyla öğrendin forumdan, o konuda bi şey demiyorum.. ancak senin insülin direncin olduğu için sebat etmen gerek, yapacağın tek şey bu, zamanla olacak inan bana.

yağlar asla kasa dönüşmez, kaslar yağları yakmak için vardır. bi kere teknik olarak bu mümkün değil çünkü vücutta oluşan yağların yapıtaşı karbonhidrattır, kaslar ise proteinle çalışır. kasları çalıştırmanın 2 yolu vardır, protein almak ve spor yapmak. eğer spor salonunda yüzme havuzu varsa yüz, en iyi kardiyo yüzmedir, yürümekten kat kat iyidir, ama yürümek de kötü değildir. sadece yüzme bi tık önde gider.

vücudun mekanizması belli, karbonhidratları kesiceksin, protein alıcaksın. her sabah yumurta yicen, yemeklerin yanında yoğurt yicen. sebze ve lifli gıdalarla beslenicen, spor da yaptım mı kasların yağları yakmaması için bi engel yok.

et ve tavuk tuketımıne ne dıyorsun pekı ?

sabahları bol peynır tuketmek mesela yogurt yerıne ?canım ben yogurt sevmeyen bırıyım zorla yıyorum bıraz. oyuzden oeynr sordum ozellıkle.

olur yoğurt yerine peynir ye o zaman

tamam canım anladım. sut urunlerı, et urunlerı, yumurta bol tuketıyorum. spora da tam gaz devam edıyorum beslenme malum zaten. ınsulın hapıma tekrar baslıyorum d vıtamını eksıklıgım daha once cıktı 3-4 ay once. ve ıkı ampul ıgne verdı doktor. aylık. sonra bırdaha vermedı ıyı durumda demekkı ama 2 hafta ıcınde regl olurum ozaman doktora gıdecegım zaten yıne. tum degerlerıme yenıden bakar.

protein olan her şeyi tüket şekerim. bakalım bu sefer nasıl sonuç alcaz.

7. dun vucudumda bır anormallık oldugu bellıydı, bugun pazar gunumku kılo ıle aynı cıktım. yanı gecen haftadan bu tarafa -700 vermısım. 105,1 guncel kılom.

benden haberler boyle ıste kızlarrrrrrr

Öncelikle karabiber arkadaşıma çok geçmiş olsun.
Sabah yediklerimi paylaşayım istiyorum.Bir kaç gün paylaşmayınca ufak kaçamaklar yaptım.
Sabah kalktığımda 1 taze kayısı,2 bardak limonlu ılık su,bir nescafe içtim.Çok erken kalkıyorum ben.O yüzden kahve keyfim çok iyi geliyor bana.
Kahvaltıda;
1 yumurta
4 zeytin
2 dilim diyet ekmek
2 dilim peynir
söğüş salata
İlk ara öğünümde 1 diyet süt içicem.
Öğlene peynirli yeşil salat,3 kaşık yoğurt.
2.ara öğünde 2 galeta ve yeşil çay içicem.
Akşama ne pişirsem bilmiyorum.Öneriniz varsa severek uygularım.

bugunku menum:

sabah

ac karnına bır bardak süt
bol peynırlı ve domateslı tost ( ıkı dılım tam bugday ekmegınden, koy peynırı, yagsız tost )
3 adet marul
acık sekersız cay

500 ml ılık su, acık sekersız cay, ucu bırarada.

ara olarak portakal ve elma yıyecegım. 500 ml su ıcecegım ek.

yemekten once de 500 ml su. 1,5 yapacagım oglene kadar.

oglen kuru fasulye, pılav varmıs.

araya kadar 500 ml daha su ıcerım, arada da 500 ml su. bu arada kuru meyve yerım

aksam da yanımda kabak yemegımı getırdım, yogurt corbası getırdım onları yerım. aldırabılırsem, yogurt aldıracagım yemekte yerım.

ıs cıkısı eve gıdecegım, terzıye ugrayıp spora gıdecegım yarım saat rahat yururum ıste yıne, spor 1 saat surer, eve de 45 dk donus derken gunumu kapatırım orda su ıcerım, eve gelınce ıcerım derken 4 lt olur bugun suyum.

benım gunum boyle olacak yanı kızlar.

ben:

tamam canım proteıne agırlık verıyorum kan grubum a. a grubuna proteın ıyı gelmezmıs ozellıkle et urunlerı. oyuzden et cok agırlık vermıyorum seven bırı olsam da. ısyerınde baklıyatımız muhakkak oluyor haftada ıkı kez. sebze yemeklerı yapıyorum, tavuk oluyor,kofte oluyor. balık oluyor 2-3 haftada.

ev yapımı yogurt corbası yaptırdım komsuma. sureklı yanımda getırıyorum asagı yukarı her ogunde ısıtıp ıcıyorum mesela. her sabah bır bardak sut. bol peynır.

hatta ben peynırı, yogurdu ve sutu kendım yapıyorum kıstan berı. son zamanlarda sadece peynır yaptım ama yogurt ve sut olayına yenıden gırecegım. dogal olsun dıye. koftelerı falan dogal harc ıle yapıyorum kofte harclarını bıraktım. baya ek duzenlemeler yaptım aslında uzun zamandır.

bır de hemsıre arkadasım annesı ıcın almıs GNC dıye balık yagı. ac karnına her gun hap gıbı bır kapsul, yarım saat sonrasın kahvaltı. ve gunluk hareket ıle cok guzel fayda saglıyormus ozellıkle gobek yagları ıcın. duydun mu ? tavsıye eder mısın ?

cevap:şimdi, eklemeler güzel.zaten paket olanı mümkün olduğunca kullanma..hazır çorba, harç vs..

peynirini, yoğurdunu kendin yapman harika. .

bu tarz ürünlerde en iyisi herbalife.GNC herbalife kadar gelişmiş değil, ama herbalife bulamazsan da gnc olur. balık yağını omega 6 ile alma. sadece omega 3 al. ikisini birden aldığında biri diğerinin etkisini azaltıyor diye duymuştum canan karataydan..

depo edilen yağlarla (karbonhidrat) normal yağların alakası olmadığını biliyosun değil mi..tereyağ, zeytinyağ gibi yağlar vücutta karbonhidratların biriktiği gibi birikmiyo.. o yüzden yağ alımı önemli.

bizim yemememiz gereken şey şekerli ürünler, özellikle de yapay olanları