2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

gunaydın hocam.

menu paylasmak ınsanı dısıplıne eden bırsey. oyuzden her gun buraya yazmanızı tavsıye ederım.

hocam menuler guzel gorunuyor ıdeal olmus. aksama et urunu yıyın bence. balık olur, tavuk olur, kofte olur. evde ne varsa, ne kolayınıza gelırse. oglen salata gorunce, aksam ıcın sebze yemegı yerıne aksama et urunu olsun dıye dusundum.

Oooo süper canım keyfin neşen daim olsun bilgiler için çok teşekkürler canım iyi oldu benim için de bugün 600 gr gitmiş benimde sevin dim. :)))))

berıvan, arkadas ıle mesajlasıyorum sureklı. bılgıler verıyor oyuzden ozel yazamıyorum sana ama kısaca bırsey soylemek ıstedım canım. o bılgıler arkadasıma aıt, kendısı cok dındar ve egıtımlı bır ınsandır cok cok uzmandır yanı. oyuzden guvenılır bır kaynak yanı, sana anlattıklarım. ben bılmıyordum esım de bılmıyormus zaten. sıkısınca ona sorarım, umarım ısıne yaramıstır canım. skype konusmamızı toparlayıp sana maıl attım cunku.

çok iyi bilgiler yaramazm hiç işime ablacım Allah razı olsun dün ilkini kıldım bir hafta boyunca kılacağım biraz farklımış onun kılınışı Allah kabul etsin inşallah canım ablam sağolasınnnnnnnn

Günaydın kızlar, güzel bir gün olsun herkese
Pomocum, güne güzel başlamışsın, sevindim canım, spor yarıyor sana Kafandaki soruların cevaplarını da bulmuşsun
Ben de akşam biraz adım atacaktım ama yayılmak daha güzel geldi Bugün akşam ben de spor yapmayı planlıyorum ama inşallah plan aşamasında kalmaz

günaydın günaydın günaydınnnnnnnnnnnnn

ablacım hacet namazı kıldım net olarak bilmiyordum filiz ablama danıştım sağolsun yardım etti dün 6 rekat olarak kıldım kılıp okunacak dulaları edip yatıyorsun konuşmadan sağolasın ablacım aminnnnnnn

Karabiberim; hoşgeldin dün düğün resimlerinede baktım kardeşini tebrik ederim güzel bir gelin olmuş gelinliğin arkasındaki yazı ve kurdale çok güzelolmuş ,senin elbisende çok şık güzel bir seçim yapmışsın valla ben fiziğine bakmakdan saçınamakyajına dikkat etmedim ama kuaför çok önemli görümcemin düğününde şahdımşahbaz oldum ordan biliyorum kesinlikle ben on numara makyaj yapıyorumbendehata yaptırmıcaktım sadece kirpik taktırcaktım neyse ona geleseye kadarsaçımıda iğrenç yapmıştı :)))) sonuçolarak harika zayıflamışsın bence devam ettir rehavete kapılma lütfen ..

Pomocum; dünkü menün harika ama yinede minicik eleştiri 3'1 arada:)))) spor yıkılıyor maşallahh sanaa bak şimdii içime sindi sıvı tüketiminde şahane ne diyim tebrik ederimm seni canı gönülden
bugün çok mutlusunmaşallah 7 şıkdada yazmışsınn senin adıns sevindimm hep böyle olursun inşallahh biraz sabırlı olursan böyle telaşa kapılmazsın bir daha sana boşuna izmirin havası gibisin demiyorum dimi:)))

bügünkü menünü çok beğendim sende güzel değişiklikler görüyorumm maşallahhh..

Günaydın günaydın yoksa tünaydınmı desem neyse otaya karışık olsun..güzel bir gün dilerimkızlarrr bol kaloriler yaktığımız,bol su içtiğimiz sağlıklı bir gün diliyorummm..

Dün 2'de yattım sabah zor kalktım şuan bi tuhafım beni kahve kendime getirir sanırım ,bugün çıkıp gezesim vardı ama yok kendime zor gelirim ben, kociş gelsin akşam yürüyüş yapayım accuk pomo hanıma ayak uyduralım

Dünkü menüm:

Açkarnına 1 çay bardağı ılık suya elma sirkesi
kahvaltı saat 10 geçiyordu):birgün önceden kalan gevreğiniçine kaşar domatesle tost yaptım yanında ayran

öğlenyemedim tıkanmıştım

akşam:birgün öncesinden patates pürem vardı birde amerikan salatası ikisini karıştırıp kumpir yaptım kaşar rendesiyle

yatmadan 1çaybardağı ılık suya elma sirkesi

2ltsu

duygucum, günaydın canım, nasılsın? Kuziş nasıl?

sanada günaydın neslişim valla nasılım bende bilmiyorum sersem gibiyim sanırım, geç yatmayı sevmesemde bi diziye takıldım gece 12'de başlıyor biteseye kadar gece yatmam 02'buldu.
Kuzide kaka dışında iyi ablası sen nasılsın?

Sağol canım, ben de iyiyim, bu ara spor yapmak istiyorum ama niyeyse yayılıp kalıyorum, yaz erken geldiiii Bir de iş yoğunluğu, hava durumu derken hala deniz sezonunu açamadım, bu hafta sonu günübirlik bile olsa denize gitmek istiyorum. Sen Çeşme'de girmiş miydin denize, beğenmiş miydin?

Duygucum dışarıya çıkarsan üzerindeki rehaveti atarsın. Çiş olayını halletmişsiniz darısı bize inşallah canı isterse söylüyor yoksa hiç

umurunda değil. Yaptıktan sonra söylüyor. konuşuyorum duymamazlıktan geliyor beni delircem.

Neslicim sen nasılsın senin spor yapmam bizi de gaza getirir başladın mı devamını getirirsin.

canım çeşme-pırlanta pilajı güzel bir yer belki denk geliriz c.tesi bi engel olmazsa gitcezzz denizi güzel.spora gelirsek bir kere yapsan üstündeki rehavet gitcek emin ol..

çiş olayı cepde çok şükür darısı başına inşallahhh kaka olayıda malesef korkuyor zamanla aşcaz inşallahhh bunuda

canım sen de demek bu donemı gecırıyorsun. kolay gelsın sana da. ayyyyy anne olmak cok zorrrrrrr yaaaaa