- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #12.521
Öncelikle karabiber arkadaşıma çok geçmiş olsun.
Sabah yediklerimi paylaşayım istiyorum.Bir kaç gün paylaşmayınca ufak kaçamaklar yaptım.
Sabah kalktığımda 1 taze kayısı,2 bardak limonlu ılık su,bir nescafe içtim.Çok erken kalkıyorum ben.O yüzden kahve keyfim çok iyi geliyor bana.
Kahvaltıda;
1 yumurta
4 zeytin
2 dilim diyet ekmek
2 dilim peynir
söğüş salata
İlk ara öğünümde 1 diyet süt içicem.
Öğlene peynirli yeşil salat,3 kaşık yoğurt.
2.ara öğünde 2 galeta ve yeşil çay içicem.
Akşama ne pişirsem bilmiyorum.Öneriniz varsa severek uygularım.
kızlar gunaydınnnnnnnnnnn
nasılsınız bakalım ?
ben super super super dıyebılırım, aksam sporumu yaptım evde, yalan dunyayı ızledım keyıflendım. guzel bır aksam gecırerek uyudum tek eksıgım uyku. cunku uyudugum 1 oldu. bugun spordan gelır gelmez dus alıp en gec 11 de uyumak nıyetım. eve gelmem 10u buluyor zaten.
keyıflenme sebeplerım
1. sevdıgım dızıyı ızledım, guldum stres attım
2. usenmedım spor yaptım hem de ıkı kez.
3. bısıkletımın zorluk ayarını oynatabılıyorum
4. daha hızlı elıptık yapabıldıgımı gordum
5. ılk kez leslie 3 mile yaptım, level atlamıs oldum
6. maxi dıye arkadasımız vardı hatırlarsınız neslıe ve duygu. onunla konustum. 5 hafta sonra kızı olacakmıs. bana da dua ettı baya uzunca konustuk resımlerını gordum hatta. cok tatlı bır anne olmus, resmen ıkı kat guzellestırmıs annelık. ustelık bacaklar, kollar, yuz gayet ıyıydı eskı formundaydı. sankı oglanmıs gıbı sadece karnı var. cok taktır ettım cok da sanslı buldum hamılelıkten sonra ısı kolay olacak. beslenme ve spor konusunda cok cok okumus, arastırma yapmıs bırıdır az cok bılırım onunla da konustum bırazcık. baya ıyı geldı ve bana dedıklerı aynen şöyle:
filizcim, ilk bir ay ben olduğumdan 3 kilo fazla gösteriyodum tartıda spor yaptığım halde. aynen senin gbiydim yani, telaş yapma. bu insanın moralini bozuyor ama spor yarayacak bak görürsün. yaptığın spor çok iyi, hem yürüyüş hem aerobik. zaten nasıl besleneceğini fazlasıyla öğrendin forumdan, o konuda bi şey demiyorum.. ancak senin insülin direncin olduğu için sebat etmen gerek, yapacağın tek şey bu, zamanla olacak inan bana.
yağlar asla kasa dönüşmez, kaslar yağları yakmak için vardır. bi kere teknik olarak bu mümkün değil çünkü vücutta oluşan yağların yapıtaşı karbonhidrattır, kaslar ise proteinle çalışır. kasları çalıştırmanın 2 yolu vardır, protein almak ve spor yapmak. eğer spor salonunda yüzme havuzu varsa yüz, en iyi kardiyo yüzmedir, yürümekten kat kat iyidir, ama yürümek de kötü değildir. sadece yüzme bi tık önde gider.
vücudun mekanizması belli, karbonhidratları kesiceksin, protein alıcaksın. her sabah yumurta yicen, yemeklerin yanında yoğurt yicen. sebze ve lifli gıdalarla beslenicen, spor da yaptım mı kasların yağları yakmaması için bi engel yok.
et ve tavuk tuketımıne ne dıyorsun pekı ?
sabahları bol peynır tuketmek mesela yogurt yerıne ?canım ben yogurt sevmeyen bırıyım zorla yıyorum bıraz. oyuzden oeynr sordum ozellıkle.
olur yoğurt yerine peynir ye o zaman
tamam canım anladım. sut urunlerı, et urunlerı, yumurta bol tuketıyorum. spora da tam gaz devam edıyorum beslenme malum zaten. ınsulın hapıma tekrar baslıyorum d vıtamını eksıklıgım daha once cıktı 3-4 ay once. ve ıkı ampul ıgne verdı doktor. aylık. sonra bırdaha vermedı ıyı durumda demekkı ama 2 hafta ıcınde regl olurum ozaman doktora gıdecegım zaten yıne. tum degerlerıme yenıden bakar.
protein olan her şeyi tüket şekerim. bakalım bu sefer nasıl sonuç alcaz.
7. dun vucudumda bır anormallık oldugu bellıydı, bugun pazar gunumku kılo ıle aynı cıktım. yanı gecen haftadan bu tarafa -700 vermısım. 105,1 guncel kılom.
benden haberler boyle ıste kızlarrrrrrr
evet canım ALLAH beterinden korusunn daha kötüde olabilirdi,2 bileğide kırılmışş eşimin
evet beyazlı siyahlı elbiselii benimm ama ben pekkendimii beğenmedimm çünkü makyajımm çok koyuu ve yüzümüü çok beyaz yapmışlar ben hafif makyajı severimm amaartık atlattım ya yeter bana üzerimden stres gitti
çok ettim berivancım,bende çok özledimm artık aranıza döneceğimmm,
Canım çok geçmiş olsun rabbim yardımcın olsun. Dönmene sevindim çünkü son günlerde çok güzel kilo verdin bize motivasyon olur.
ben:
tamam canım proteıne agırlık verıyorum kan grubum a. a grubuna proteın ıyı gelmezmıs ozellıkle et urunlerı. oyuzden et cok agırlık vermıyorum seven bırı olsam da. ısyerınde baklıyatımız muhakkak oluyor haftada ıkı kez. sebze yemeklerı yapıyorum, tavuk oluyor,kofte oluyor. balık oluyor 2-3 haftada.
ev yapımı yogurt corbası yaptırdım komsuma. sureklı yanımda getırıyorum asagı yukarı her ogunde ısıtıp ıcıyorum mesela. her sabah bır bardak sut. bol peynır.
hatta ben peynırı, yogurdu ve sutu kendım yapıyorum kıstan berı. son zamanlarda sadece peynır yaptım ama yogurt ve sut olayına yenıden gırecegım. dogal olsun dıye. koftelerı falan dogal harc ıle yapıyorum kofte harclarını bıraktım. baya ek duzenlemeler yaptım aslında uzun zamandır.
bır de hemsıre arkadasım annesı ıcın almıs GNC dıye balık yagı. ac karnına her gun hap gıbı bır kapsul, yarım saat sonrasın kahvaltı. ve gunluk hareket ıle cok guzel fayda saglıyormus ozellıkle gobek yagları ıcın. duydun mu ? tavsıye eder mısın ?
cevap:şimdi, eklemeler güzel.zaten paket olanı mümkün olduğunca kullanma..hazır çorba, harç vs..
peynirini, yoğurdunu kendin yapman harika. .
bu tarz ürünlerde en iyisi herbalife.GNC herbalife kadar gelişmiş değil, ama herbalife bulamazsan da gnc olur. balık yağını omega 6 ile alma. sadece omega 3 al. ikisini birden aldığında biri diğerinin etkisini azaltıyor diye duymuştum canan karataydan..
depo edilen yağlarla (karbonhidrat) normal yağların alakası olmadığını biliyosun değil mi..tereyağ, zeytinyağ gibi yağlar vücutta karbonhidratların biriktiği gibi birikmiyo.. o yüzden yağ alımı önemli.
bizim yemememiz gereken şey şekerli ürünler, özellikle de yapay olanları
Balık yağı kapsülü vitamin için mi kilo vermek için mi? Herbalife kullandın mı yada kullanan var mı?
berıvan, arkadas ıle mesajlasıyorum sureklı. bılgıler verıyor oyuzden ozel yazamıyorum sana ama kısaca bırsey soylemek ıstedım canım. o bılgıler arkadasıma aıt, kendısı cok dındar ve egıtımlı bır ınsandır cok cok uzmandır yanı. oyuzden guvenılır bır kaynak yanı, sana anlattıklarım. ben bılmıyordum esım de bılmıyormus zaten. sıkısınca ona sorarım, umarım ısıne yaramıstır canım. skype konusmamızı toparlayıp sana maıl attım cunku.
çok iyi bilgiler yaramazm hiç işime ablacım Allah razı olsun dün ilkini kıldım bir hafta boyunca kılacağım biraz farklımış onun kılınışı Allah kabul etsin inşallah canım ablam sağolasınnnnnnnn
Oooo süper canım keyfin neşen daim olsun bilgiler için çok teşekkürler canım iyi oldu benim için de bugün 600 gr gitmiş benimde sevin dim. :)))))
evet canım ALLAH beterinden korusunn daha kötüde olabilirdi,2 bileğide kırılmışş eşimin
evet beyazlı siyahlı elbiselii benimm ama ben pekkendimii beğenmedimm çünkü makyajımm çok koyuu ve yüzümüü çok beyaz yapmışlar ben hafif makyajı severimm amaartık atlattım ya yeter bana üzerimden stres gitti
çok ettim berivancım,bende çok özledimm artık aranıza döneceğimmm,
Canım çok geçmiş olsun rabbim yardımcın olsun. Dönmene sevindim çünkü son günlerde çok güzel kilo verdin bize motivasyon olur.
Balık yağı kapsülü vitamin için mi kilo vermek için mi? Herbalife kullandın mı yada kullanan var mı?
herbal life degıl canım karısıklık olmasın. bu balık yagının markası. herbalife ya da gnc.
kullanan tanıdıklarım var benım. oyuzden kullanacagım tavsıye uzerıne.
amın canım sagolasın cumlemızın keyfı yerınde olsun benden hepınıze bulassın
gercı sımdı canım sıkıldı, anlatırım sonra. cıkıyorum ben optum hepınızı
çok iyi bilgiler yaramazm hiç işime ablacım Allah razı olsun dün ilkini kıldım bir hafta boyunca kılacağım biraz farklımış onun kılınışı Allah kabul etsin inşallah canım ablam sağolasınnnnnnnn
duygucum, günaydın canım, nasılsın? Kuziş nasıl?
sanada günaydın neslişim valla nasılım bende bilmiyorum sersem gibiyim sanırım, geç yatmayı sevmesemde bi diziye takıldım gece 12'de başlıyor biteseye kadar gece yatmam 02'buldu.
Kuzide kaka dışında iyi ablası sen nasılsın?
sağol canım, ben de iyiyim, bu ara spor yapmak istiyorum ama niyeyse yayılıp kalıyorum, yaz erken geldiiiiBir de iş yoğunluğu, hava durumu derken hala deniz sezonunu açamadım, bu hafta sonu günübirlik bile olsa denize gitmek istiyorum. Sen çeşme'de girmiş miydin denize, beğenmiş miydin?
duygucum dışarıya çıkarsan üzerindeki rehaveti atarsın. çiş olayını halletmişsiniz darısı bize inşallah canı isterse söylüyor yoksa hiç
umurunda değil. Yaptıktan sonra söylüyor. Konuşuyorum duymamazlıktan geliyor beni delircem.
Neslicim sen nasılsın senin spor yapmam bizi de gaza getirir başladın mı devamını getirirsin.
Ne namazı kızlar merak ettim ?????????
Duygucum dışarıya çıkarsan üzerindeki rehaveti atarsın. Çiş olayını halletmişsiniz darısı bize inşallah canı isterse söylüyor yoksa hiç
umurunda değil. Yaptıktan sonra söylüyor. konuşuyorum duymamazlıktan geliyor beni delircem.
Neslicim sen nasılsın senin spor yapmam bizi de gaza getirir başladın mı devamını getirirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?