- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #12.541
Günaydın kızlar, güzel bir gün olsun herkese
Pomocum, güne güzel başlamışsın, sevindim canım, spor yarıyor sanaKafandaki soruların cevaplarını da bulmuşsun
Ben de akşam biraz adım atacaktım ama yayılmak daha güzel geldiBugün akşam ben de spor yapmayı planlıyorum ama inşallah plan aşamasında kalmaz
Günaydın günaydın yoksa tünaydınmı desem neyse otaya karışık olsun..güzel bir gün dilerimkızlarrr bol kaloriler yaktığımız,bol su içtiğimiz sağlıklı bir gün diliyorummm..
Dün 2'de yattım sabah zor kalktım şuan bi tuhafım beni kahve kendime getirir sanırım ,bugün çıkıp gezesim vardı ama yok kendime zor gelirim ben, kociş gelsin akşam yürüyüş yapayım accuk pomo hanıma ayak uyduralım
Dünkü menüm:
Açkarnına 1 çay bardağı ılık suya elma sirkesi
kahvaltı saat 10 geçiyordu):birgün önceden kalan gevreğiniçine kaşar domatesle tost yaptım yanında ayran
öğlenyemedim tıkanmıştım
akşam:birgün öncesinden patates pürem vardı birde amerikan salatası ikisini karıştırıp kumpir yaptım kaşar rendesiyle
yatmadan 1çaybardağı ılık suya elma sirkesi
2ltsu
Karabiberim; hoşgeldin dün düğün resimlerinede baktım kardeşini tebrik ederim güzel bir gelin olmuş gelinliğin arkasındaki yazı ve kurdale çok güzelolmuş ,senin elbisende çok şık güzel bir seçim yapmışsın valla ben fiziğine bakmakdan saçınamakyajına dikkat etmedim ama kuaför çok önemli görümcemin düğününde şahdımşahbaz oldum ordan biliyorum kesinlikle ben on numara makyaj yapıyorumbendehata yaptırmıcaktım sadece kirpik taktırcaktım neyse ona geleseye kadarsaçımıda iğrenç yapmıştı :)))) sonuçolarak harika zayıflamışsın bence devam ettir rehavete kapılma lütfen ..
Pomocum; dünkü menün harika ama yinede minicik eleştiri 3'1 arada:)))) spor yıkılıyor maşallahh sanaa bak şimdii içime sindi sıvı tüketiminde şahane ne diyim tebrik ederimm seni canı gönülden
bugün çok mutlusunmaşallah 7 şıkdada yazmışsınn senin adıns sevindimm hep böyle olursun inşallahh biraz sabırlı olursan böyle telaşa kapılmazsın bir daha sana boşuna izmirin havası gibisin demiyorum dimi:)))
bügünkü menünü çok beğendim sende güzel değişiklikler görüyorumm maşallahhh..
Oooo süper canım keyfin neşen daim olsun bilgiler için çok teşekkürler canım iyi oldu benim için de bugün 600 gr gitmiş benimde sevin dim. :)))))
evet canım ALLAH beterinden korusunn daha kötüde olabilirdi,2 bileğide kırılmışş eşimin
evet beyazlı siyahlı elbiselii benimm ama ben pekkendimii beğenmedimm çünkü makyajımm çok koyuu ve yüzümüü çok beyaz yapmışlar ben hafif makyajı severimm amaartık atlattım ya yeter bana üzerimden stres gitti
çok ettim berivancım,bende çok özledimm artık aranıza döneceğimmm,
Canım çok geçmiş olsun rabbim yardımcın olsun. Dönmene sevindim çünkü son günlerde çok güzel kilo verdin bize motivasyon olur.
Balık yağı kapsülü vitamin için mi kilo vermek için mi? Herbalife kullandın mı yada kullanan var mı?
canım bak ben sana demıstım okadar kılo alman mumkun degıl wc den dolayıymıs belkı de. ya da odem yaptı belkı de bırsey. benım arkadas dıyor kı uc gunde uc kılo alınır mı ya dıyor, meger bır suru tursu yemıs, bır de kısırlar kofteler, malatyalı olan oyle dıyor.
balık yagı konusunda detaylı bılgı vereyım ılgılendıgın ıcın.
gunluk 2km yuruyus lazım ozetle hareket lazım yoksa aksı halde kıloya donusuyor balık yagının etkısı.
ac karnına bır kapsul gunluk, ıkı bardak su ıle. yarım saat sonra kahvaltı
gnc dırekt saglık uzmanı tavsıyesı, herba life herbal life dıye de bıldıgımız markaymıs onun ıcın daha ıyı dıyenler de oldu ama ben bu markaya karsı cok onyargılıyımdır hıc kullanmamıs olsam da. oyuzden ben bugun gnc alacagım. 80 tl mıs gnc fish body oil concantrated yazan kutuyu almak lazımmıs 1000 mg.
anladım cok avantajlıymıs ozaman bu durumda. sanslısın.
sen kac kıloydun su an ? kac kılo vermıstın ?
duygu abla hoşgeldin kuzucuk nasıllll
Kızlar, sporla ilgili yorumlarınız için hepinize teşekkür ederimBenim sorunum sıcaklar aslında. Geçen sene bu kilo verme işine eylül ayında başlamıştım, dolayısıyla evet siz benim bu hallerimi hiç bilmiyorsunuz, yazın perişan oluyorum ben. Geçen gün evin içinde bari biraz Leslie hareketleri yapayım dedim, 10 dakika sürmedi başım dönmeye başladı, hemen uzandım. Ben kışın bile terleyen biriyim, yazın iyice artıyor, daha önce bahsetmiştim nabzım da normalden yüksek, o yüzden biraz spor yapınca hemen başım dönüyor, halsizleşiyorum, asıl spor yapamama sebebim bu. O yüzden spor yapmaya kalkınca kendimi frenlemeye, fazla terlememeye çalışıyorum. Benim için bu aralar en güzel spor yüzme ama havalar ısınınca havuzlar çok kalabalık oluyor, denize de daha gidemedim, gitsem de 1 gün, bilemedin 2 gün sonuçta. Yine de moral bozmak yok, aslında oturmaktansa fazla tempolu olmadan yürümek bile faydalı, hem nasılsa kilo verme gibi bir derdim de yok şimdilik, almayayım yeter
Duygucum Pırlanta plajını duymuştum ben de, yazın çok kalabalık oluyormuş ama bu mevsimde iyidir aslında. Biz daha karar vermedik hangi tarafa gideceğimize, Gümüldür-Özdere tarafı olabilir, ya da Foça, Kuşadası veya Çeşme de olabilir. En geç Cuma günü karar veririz
canım elestırecegını bılıyordumcunku mantıklı. buaralar cok uykuluyum acılmak ıcın ıcıyorum brıaz da esıme eslık etmek ıcın. tek yenemedıgım sey bu ucu bırarada oldu sanırım benım :44:
evet ızmırın havası dersın sen banaaaaa
ınsaallah duygucugum dun senınle konusurken stres yapmayacagım dıye karar almıstım zaten, sonra yenı seyler de ogrendım bıraz daha umut doldum bır de spor yapınca daha guzel oldu. ınsaallah cok ıdeallerım var duygu cokkk. cocugum benım gıbı obez olsun ıstemıyorum ayrıca spor seven bır cocuk olsun ıstıyorum yuzme kursları spor kurslarına yazdıracagım beraber yuruyusler yapacagız oyuzden kendımı yenılemek, yenı bır ben olmak ıstıyorum sadece kılo degıl tamamen tum alıskanlarımı degıstırmek.
sagol kusummmmmmmmmmm cok sagolllllllllll
Merhaba herkese.. Karbonatla zayıflamayı deneyen var mı aranızda? 1,5 lt suyun içine 1 pkt karbonatı atıp çalkalıyorsun ve 1 gün boyunca içiyorsun. İyi bir zayıflatıcı olduğunu duydum. Deneyen varsa paylaşsın lütfen. Fazla kilolardan kurtulmak için kolay bir yöntem.
Güvenli alış-i
bir önceki mesaj asıl örnek sensindiyorsun hayır bence azim,spor anlamında en iyi örnek sensinn son zamanlarda bu kadar mutavazı derim.
ohhbe sonunda kaç kere diyorum stresyapma diye al bak veryorsun iştee bakguzel şeyler düşün guzel şeyler olsun .ben herşey gönlüne göre olsun diyorum.
Kızlar, sporla ilgili yorumlarınız için hepinize teşekkür ederimBenim sorunum sıcaklar aslında. Geçen sene bu kilo verme işine eylül ayında başlamıştım, dolayısıyla evet siz benim bu hallerimi hiç bilmiyorsunuz, yazın perişan oluyorum ben. Geçen gün evin içinde bari biraz Leslie hareketleri yapayım dedim, 10 dakika sürmedi başım dönmeye başladı, hemen uzandım. Ben kışın bile terleyen biriyim, yazın iyice artıyor, daha önce bahsetmiştim nabzım da normalden yüksek, o yüzden biraz spor yapınca hemen başım dönüyor, halsizleşiyorum, asıl spor yapamama sebebim bu. O yüzden spor yapmaya kalkınca kendimi frenlemeye, fazla terlememeye çalışıyorum. Benim için bu aralar en güzel spor yüzme ama havalar ısınınca havuzlar çok kalabalık oluyor, denize de daha gidemedim, gitsem de 1 gün, bilemedin 2 gün sonuçta. Yine de moral bozmak yok, aslında oturmaktansa fazla tempolu olmadan yürümek bile faydalı, hem nasılsa kilo verme gibi bir derdim de yok şimdilik, almayayım yeter
Duygucum Pırlanta plajını duymuştum ben de, yazın çok kalabalık oluyormuş ama bu mevsimde iyidir aslında. Biz daha karar vermedik hangi tarafa gideceğimize, Gümüldür-Özdere tarafı olabilir, ya da Foça, Kuşadası veya Çeşme de olabilir. En geç Cuma günü karar veririz
cnm geç oldu cvp vermem :))) hoşbuldum kuzi iyi ablası güzellik uykusundaa sen nasılsın???
yaaaaaaaa hep ben senı utandırıyordum ama bu kez sen utandırdın valla. tamam mutlu oluyorum da utanıyorum da
sagol canım, bu yola senınle cıktım senınle basladık, ardından neslı geldı aramıza, ardından dıger arkadaslar. ınsaallah hep beraber kutlayacagız oncesı-sonrası yapacagız bambaska bırı olacagım tum hastalıklarımdan ve gelecek tum hastalıklardan kurtulacagım bebısım olacak ınsaallah hepsı olur.
ıs ve esım yeterınce stres yapıyorlar bana ama sanırım vucudum ona alısmısama dıyet ve spor konusundakı stresım asıl yaramıyor sanırım bana, cunku korku,endıse en ust duzeyde oluyor bu konuda.
ayyyyyyyyyy kuziiiiii ya uyusun bakalım ablacımmm benimde hafta sonu sınavlarım var inşallah en azından 1 üst sınıfa geçebilsem bari onun dışında sıkıntım yok
Birde artık yüzümü temizlemen yatmıyorum
Ya ablalarım siz tecrübelisinizdir bir şey soracağım .Şimdi ben diyetteyken çok kabızlık çektiğim için 3 haftadır kayısılı form çayı içiyordum.Ama onun da uzun süreli kullanımı bağırsak tembelliği yapıyor diye 3-4 gündür içmiyorum.Kabızlık sorunum gene başladı.Diyetimin de son 1 haftası kaldı.Sizce 1 hafta daha içeyim mi zararı olur mu yoksa 1 hafta kabızlık mı çekeyim ama o zaman da kilo vermem baya yavaşlayacak.Kayısı falan yiyorum sabah su içiyorum ama nafile.O çay resmen tuvalete çıkmamı sağlıyor.
bi zahmet artık mutlu ol hemen parçalı buluta bağlama ölümden başka herşeye çare var,sen resmen karamsarlığınla bütün kötülüklere olumsuzluklara gelgel diyorsun ,bak çareler tükenmiyor yolu bulunuyor sen yeterkimutlu olmayı iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?