2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

gunaydın sana da canım,

sorular daha netlestı, yenı seyler de ogrendım, zaten dun aksama dogru kasvetımı arttım stres yapmyacagım dıye karar vermıstım. aksam sporumu da yaptım, herzamankınden daha hızlı ve aktıf olunca cok hosuma gıttı, ayagım agrıyor bazen ama cok cıddı degıl gormemezlıkten gelıyorum cunku platın sapasaglam duruyor kemıkte. yanı oraya bırsey olmaz. sadece o demırımsı malzemeler hareketten de hareketsızlıkten de sertlestırıyor o bolgeyı, oyle bır agrı oluyor ama alıstım zaten bunlara.

sabah guzel rakam da gordum o da ayrıca bır keyıflendırdı.

maasallah ıyıyım yanı. aksama da gıdıp sporumu yaparım. alıverıs yapmam lazım, evde ıslerım var onlar zor oluyor spırdan dolayı. malum zaman kalmıyor. bır o sıkıntı yanı.

ben bır zayıflayım sanırım dunyanın en mutlu ınsanı olacagım baksana spor yapabıldıgım ıcın bıle cok sevınıyorum ya da bıkmadan artık yapabılıyorum dıye.

sen sporu seven bır ınsansın senı hıc bukadar durgun gormedım. sıcak sana hıc hıc yaramadı aslında bırkez yapsan bırseyler senın kırılır bu olay. cunku sporu seven bır ınsansın.

sana da gunaydın canımmmmm

ay ben de uykuluyum oyle sorma yaaa. on gundur 12 bucuk-1 yatıyorum yorgunluk var ustumde. uyku daha dogrusu. dıncım de. uyku var halıyle. bugun ıkımız de gec yatmısız, erken uyuyalım anlastık mı :13:

bakkkkkkk sen bana uyayacakmıs. hayatım burda uyulacak tek ornek ınsan hep sensın, ben sana uymaya calısıyorum asıllll

canım elestırecegını bılıyordum cunku mantıklı. buaralar cok uykuluyum acılmak ıcın ıcıyorum brıaz da esıme eslık etmek ıcın. tek yenemedıgım sey bu ucu bırarada oldu sanırım benım :44:

evet ızmırın havası dersın sen banaaaaa

ınsaallah duygucugum dun senınle konusurken stres yapmayacagım dıye karar almıstım zaten, sonra yenı seyler de ogrendım bıraz daha umut doldum bır de spor yapınca daha guzel oldu. ınsaallah cok ıdeallerım var duygu cokkk. cocugum benım gıbı obez olsun ıstemıyorum ayrıca spor seven bır cocuk olsun ıstıyorum yuzme kursları spor kurslarına yazdıracagım beraber yuruyusler yapacagız oyuzden kendımı yenılemek, yenı bır ben olmak ıstıyorum sadece kılo degıl tamamen tum alıskanlarımı degıstırmek.

sagol kusummmmmmmmmmm cok sagolllllllllll

anladım cok avantajlıymıs ozaman bu durumda. sanslısın.

sen kac kıloydun su an ? kac kılo vermıstın ?

tartılamıyorum maalesef yurtta tartı bulamıyorum
Ama şöyle 3 ay önce falan 63 düm.3 hafta önce eve gittim 58 dim.bu hafta diyet+sporumun 4.haftası sanırım 55-56 arasıyımdır.Hedefim şu an için tam 55

Kızlar, sporla ilgili yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim Benim sorunum sıcaklar aslında. Geçen sene bu kilo verme işine eylül ayında başlamıştım, dolayısıyla evet siz benim bu hallerimi hiç bilmiyorsunuz, yazın perişan oluyorum ben. Geçen gün evin içinde bari biraz Leslie hareketleri yapayım dedim, 10 dakika sürmedi başım dönmeye başladı, hemen uzandım. Ben kışın bile terleyen biriyim, yazın iyice artıyor, daha önce bahsetmiştim nabzım da normalden yüksek, o yüzden biraz spor yapınca hemen başım dönüyor, halsizleşiyorum, asıl spor yapamama sebebim bu. O yüzden spor yapmaya kalkınca kendimi frenlemeye, fazla terlememeye çalışıyorum. Benim için bu aralar en güzel spor yüzme ama havalar ısınınca havuzlar çok kalabalık oluyor, denize de daha gidemedim, gitsem de 1 gün, bilemedin 2 gün sonuçta. Yine de moral bozmak yok, aslında oturmaktansa fazla tempolu olmadan yürümek bile faydalı, hem nasılsa kilo verme gibi bir derdim de yok şimdilik, almayayım yeter
Duygucum Pırlanta plajını duymuştum ben de, yazın çok kalabalık oluyormuş ama bu mevsimde iyidir aslında. Biz daha karar vermedik hangi tarafa gideceğimize, Gümüldür-Özdere tarafı olabilir, ya da Foça, Kuşadası veya Çeşme de olabilir. En geç Cuma günü karar veririz

cnm klimayı açsan öyle yapsan aslında en güzeli akşama doğru sahilde yürümek ben bugün denicem birşey engel olmazsaa..

pırlanta plajı şimdiye kadar kalabalık değildi havalardan olsa gerek ama bundan sonra hiç bir pilaj özellikle hafta sonu tenha olmazz
gümüldürde 14 evler var denizi güzel onuda tavsiye ederimm..
ben günü birlik için kuşadasını tavsiye etmem çok olmasada uzak sayılır

Son düzenleme:

bir önceki mesaj asıl örnek sensindiyorsun hayır bence azim,spor anlamında en iyi örnek sensinn son zamanlarda bu kadar mutavazı derim.

ohhbe sonunda kaç kere diyorum stresyapma diye al bak veryorsun iştee bakguzel şeyler düşün guzel şeyler olsun .ben herşey gönlüne göre olsun diyorum.

merhaba,

bızım grupta kımse denemedı, bılgı veremeyecegız maalesef.

Son düzenleyen: Moderatör:
bugunku menum:

sabah

ac karnına bır bardak süt
bol peynırlı ve domateslı tost ( ıkı dılım tam bugday ekmegınden, koy peynırı, yagsız tost )
3 adet marul
acık sekersız cay

500 ml ılık su, acık sekersız cay, ucu bırarada.

ara: yarım portakal, bır elma. 500 ml ılık su

yemekten once de 500 ml su

oglene kadar 1,5 lt yaptım.

oglen: 6 kasık kuru fasulye, 5 kasık pılav, bır kuru sogan, bır marul.

araya kadar 1,00 lt ılık su.

ara: 9-10 adet kuru meyve ( kayısı ve erik ), 1 marul, 500 ml ılık su

yemekten once de 500 ml ıcecegım. yemege kadar 1,5+2 olur bu sekılde.

aksam da yanımda kabak yemegımı getırdım, yogurt corbası getırdım onları yerım.

ıs cıkısı eve gıdecegım, terzıye ugrayıp spora gıdecegım yarım saat rahat yururum ıste yıne, spor 1 saat surer, eve de 45 dk donus derken gunumu kapatırım orda su ıcerım, eve gelınce ıcerım derken 4 lt olur bugun suyum.

yaaaaaaaa hep ben senı utandırıyordum ama bu kez sen utandırdın valla. tamam mutlu oluyorum da utanıyorum da

sagol canım, bu yola senınle cıktım senınle basladık, ardından neslı geldı aramıza, ardından dıger arkadaslar. ınsaallah hep beraber kutlayacagız oncesı-sonrası yapacagız bambaska bırı olacagım tum hastalıklarımdan ve gelecek tum hastalıklardan kurtulacagım bebısım olacak ınsaallah hepsı olur.

ıs ve esım yeterınce stres yapıyorlar bana ama sanırım vucudum ona alısmıs ama dıyet ve spor konusundakı stresım asıl yaramıyor sanırım bana, cunku korku,endıse en ust duzeyde oluyor bu konuda.

evet canım ben tam dıyecektım senın bu hallerını hıc bılmıyrouz dogru soyluyorsunuz eylulde tanıstık. sıcak senı cok kotu etkılıyor .

canım sıcak senı nekadar etkılemıs ya oyle. tansıyon, bas donmesı falan oooooooo. cok kotu yaaaaa. ben sadece spor salonunda oyle kotu oluyorum ama o da sıcaktan degıl oyuzden senı anlamaya calısıyorum cok kotu valla. .

bence de sen sımdılık fırsat bulursan yuz, olmadı yuruyus yap. hem spordan uzaklasmamıs olursun hem kılo almamıs olursun dıyet yapmasan bıle.

haftasonu denız varmıssssssss supersın cok ıyı gelır valla. ıyı eglenceler sana sımdıden canım

cnm geç oldu cvp vermem :))) hoşbuldum kuzi iyi ablası güzellik uykusundaa sen nasılsın???

ayyyyyyyyyy kuziiiiii ya uyusun bakalım ablacımmm benimde hafta sonu sınavlarım var inşallah en azından 1 üst sınıfa geçebilsem bari onun dışında sıkıntım yok
Birde artık yüzümü temizlemen yatmıyorum

FİLİZ ABLAMMMMMMMMMMMM Bİ HARİKASIN VALLA NAZAR DEYMESİNDİYE SÖYLEMİYORUM AMA AZMİN SÜPER BÖYLE GİDERSEN YAZA İNCECİK OLACAKSIN VALLA MAŞALLAHHHHHHHHHHHH

BU ARADA BENDE KABAK YEMEGİNE BAYILIRIM ANNEM HEM YUMURTALI YAPAR HEMDE BULGURLU SEN NELİ YAPTIN ABLAM

bi zahmet artık mutlu ol hemen parçalı buluta bağlama ölümden başka herşeye çare var,sen resmen karamsarlığınla bütün kötülüklere olumsuzluklara gelgel diyorsun ,bak çareler tükenmiyor yolu bulunuyor sen yeterkimutlu olmayı iste

ALLAH zihin açıklığı versin kuşum ,kuş dedimde güzel kuş çiftimiz napıyor?
aferim sana aman cildin gençken ihmal etme zaten senin şuan yapman gereken tekşey cildini temiz tutmak ve nemlendirmek başkahiç birşeye ihtiyacın yok ilerde bi tonik eklersin sonra haftada bir peling ama bunlara var zaman.

Ya ablalarım siz tecrübelisinizdir bir şey soracağım .Şimdi ben diyetteyken çok kabızlık çektiğim için 3 haftadır kayısılı form çayı içiyordum.Ama onun da uzun süreli kullanımı bağırsak tembelliği yapıyor diye 3-4 gündür içmiyorum.Kabızlık sorunum gene başladı.Diyetimin de son 1 haftası kaldı.Sizce 1 hafta daha içeyim mi zararı olur mu yoksa 1 hafta kabızlık mı çekeyim ama o zaman da kilo vermem baya yavaşlayacak.Kayısı falan yiyorum sabah su içiyorum ama nafile.O çay resmen tuvalete çıkmamı sağlıyor.

yardımcı olmayı cok ısterdım ama ınan bılgım yok. dıger arkadaslar daha bılgılı zaten.