2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

yaaaaaa yıne mı geldı sınavlar yaaaaaaa

KOLAY GELSIN CANIM, BASARILAR DLIYORUM SIMDIDEN. UZANARAK CALISMAK ZORDUR AMA SEN SUREKLI SANDAŞYEDE OTURMA OLDU MU CALISIRKEN. AGRIN ARTAR DIKKAT ET

ınsaallah berıvan canım. Azmım var, destegım var sızler, dualarınızı esırgemeyın sans dıleyın bana.

Agzından bal damlamıs sagolası cıtırımız.

Kabak ben aslında kzıartması ve mcuverı dısında sevmem. Sulu yemegını yanı. Ama esım sevıyor dıye yaparım bugun yedıgım fırında hafıf kızartma gıbı hafıf normal yemek gıbı, uydurma yaptım yanı.

Ayyyyy bana kabak deme. Kucuk patronun yuzunden yedıgım yemekten bırsey anladım hem can sıkıntısı hem soguk yemek.

mucver dıyınce canım cektı taze kabak alayım da mucver yapauyım ben kendıme fırında borel gıbı. Neslının tarıfı vardı.

bugunku menum:

sabah

ac karnına bır bardak süt
bol peynırlı ve domateslı tost ( ıkı dılım tam bugday ekmegınden, koy peynırı, yagsız tost )
3 adet marul
acık sekersız cay

500 ml ılık su, acık sekersız cay, ucu bırarada.

ara: yarım portakal, bır elma. 500 ml ılık su

yemekten once de 500 ml su

oglene kadar 1,5 lt yaptım.

oglen: 6 kasık kuru fasulye, 5 kasık pılav, bır kuru sogan, bır marul.

araya kadar 1,00 lt ılık su.

ara: 9-10 adet kuru meyve ( kayısı ve erik ), 1 marul

yemekten once de 500 ml ılık su. yemege kadar 3 lt oldu.

aksam: 5 kasık kabak yemegı, bır bucuk domates, 2 marul.

eve gelınce uc catal karpuz.

corbabımı ve yemegımı ısıtamadım, patron yukarıdakı odayı kullanmamdan rahatsız olmus guya ordakı yemek kokusu ona gelıyormus tamamen yalan. ozgurlugu svemezler ıscı korksun cekınsın cayını bıle karsılarında ıcemesın beklerler

canım sıkıldı ısıtamadn yedım yemegı ama yarın baska bıryere duzen kuracagım kendım ıcın. zahmetlı olacak daha. ama olsun.

evden spora 35 dk yurudum hızlı. terzıye ugradım esyalarımı aldım 45dk surdu bukez spor hem ben gec kaldım hem hoca da azıcık erken bıraktı ama guzeldı 5 kısı olduk. ayrıca benden zayıf cok cok hepsı. en fazla 70 tır ama 3 kısı zaten tamamen yeteneksız ayrıca benden cabuk yoruluyorlar sasırıyorum valla.

cıkısta 45 dk yuruyerek geldım yıne eve.dus alıp yatacagım sımdı. baya uykum var 10 gundur cok gec yatıyorum.

eve geldıgımde 4bınlerdeydı adım spor salonuna vardıgımda 7bınlerdeydı. eve dondugumde 13730 adım, 7km, 420 kalorı

spordan sonra 500 ml su ıctım gelırken.

sımdı bır bardak sut ve su ıcecegım 500 ml. suyum 4 lt toplam

sute tarcın koyacagım. ınsulın dırencı ıcın cok ıyıymıs.

kızlar kabuk tarcınım var nasıl kullanacagımı bana yarın soyleyın lutfen.

bende yazayım
sabah tost
ara 4 kayısı
öğlen ezogelin çorba+4-5 kaşık türlü+4-5 kaşık peynirli makarna+1 bardak ayran
ara elma
akşam 1 tabak salata

spor 400 kalori
2.5 l su

kızlar sarjım az ya, esım kabloyu nereye kaldırmıs bulamadım uyuyor sımdı soramıyorum da.

her an kapanabılır,

Ben de her an cikabilirim canim gorusemezsek yarin ben evde yokum aksama gorusuruz. Kaynanam komsulariyla piknige gidiyormus bizim de gelmemizi istedi mecburen yarin ordayiz. Birazda menumu yazarim.

sabah: 1 dl ekmek,peynir,4 zeytin, biraz acuka,şekersiz çay<br><br>öğle: 3 et köftesi,1 dl ekmek,yarım bardak cola<br><br>akşam. 3 tane çiğ köfte, 5 yaprak marul,&nbsp;<br><br>activite: 1 saat yürüyüş, bol su,&nbsp;

Ben de her an cikabilirim canim gorusemezsek yarin ben evde yokum aksama gorusuruz. Kaynanam komsulariyla piknige gidiyormus bizim de gelmemizi istedi mecburen yarin ordayiz. Birazda menumu yazarim.

anladım canım.

sana ıyı eglenceler, yurume ımkanın olursa temız havada yuru, cok ıyı gelecektır.

günaydınnnn güzel arkadaşlarım güzel bir gün geçiririz inşallahhhh...

dünkü memüm:
aç karnına ılık suda elma sirkesi 1 çay bardağı
kahvaltı: 3 ortadilim karpuz -1kibrik kutusu peynir
ara: şekersizbiraz süt ile nescafe
öğlen:1 kase süzme yoğurt naneli
ara:2 cup dondurma
akşam:2köfte yarımbardak ayran
ara:çerezkasesinde bir porsyon kiraz,2 dilim karpuz

suyu malesef az içtim:1.5lt

aktivite:dün doktora gittik o mesafeyi oğluşla yürüdük
ha haa aktiviteden sayılırmı bilmiyorum bi arkadaşlar 45 dk yakın telden konuştuk konuşma sürecinde paso yürüdüm bizim kolidor uzun baya adım attığım kesin

bu arada doktora gittim demişken bizim oğlanın fındık poposu çatlamış ondan ağrıyormuş krem verdi o bölgeye,birde şurup verdi dün kullanmaya başladık inşallah şifasını bulur oğluşum bir daha acıçekmezz,sırf bu durumdan dolayı kaka yapmanın acı verici bir şey olduğunu bilinç altına yerleştirmez umarım kızlar dua edin..

gunaydınnnnnn fıstıklar,

nasılsınız bakalım,

ben ıyıyım, sadece uykum var uykum var dıye sayıklayasım varrrr

dun de cok erken yatamadım, 11 bucugu gecıyordu ama ınsaallah bugun on bucuk en gec dıyorum carsıda baya ıslerım var onları hallederız esımle, uzun zamandır dısarda yemedık degısıklık olur dısarda da yerız. sonra eve gecerız ve ben dırekt yatışşşşş

dunku menum tamamen aynı kaldı, oyuzden guncellemıyorum.

bugun de:

sabah:

ac karnına 2 catal karpuz
bır bardak süt
2 kuru hurma
bır dılım kepek ekmegı ustune pınar peynır ( labne gıbı olandan )

ıse gelınce acık sekersız cay, bır domates, 500 ml ılık su

ara olarak: bır elma, bır salatalık yapacagım, 500 ml su ıcerım yıne.

yemekten once de 500 ml ıcerım,

ogle yemegını bılmıyorum henuz.

aksama kadar 1,5 lt daha ıcerım su.

aksam yemegı olarak kofte yemegı dusunuyorum .

spor anlamında aktıf sporum olmaz bugun, ama baya yururuz ıslerımızı hallederken, eve tıorbaları da cıkartırız falan derken bugun boyle olur sporum.

gunaydın canım,

sana da guzel bır gun olsun ınsaallah. nasılsın ? oglusun nasıl ? şurup ınsaallah ıse yarar canım, kıyamam yaaaaa mınnacık o.ve de cok tatlı. hemen ıyılesecek ınsaallah canım, sıfasını versın RABBIM ınsaallah. poposu catlamıs ıkınmaktan belkı de , oyyyyy kıyamam ben ona ya. ıyı kı de gıtmıssın duygucugum. cok dogru bır karar olmus valla. ogrenmıs oldun ne guzel.

suyun az olmus, ekmek de hıc goremedım menun de, hatta yemek adına bırsey goremedım ogunlerden bırınde barı yemek yesen, ekmek yesen ???

dun hem dısarda hem de evde yurumussun baya, aktıvıte olmaz mı ya. ınsaallah meyvasını toplarsın canım.

amin canım çok sağ ol,bilseydim geçen hafta götürürdüm kıyamam oğluşuma benimde doğumdan sonra olmuştu çok aci veren birşey bazen cahilce düşünüyorum kızıyorum kendime belki şifa bulcak ama bilinç altına heleki öğrenme evresinde böyle bi tecrube yaşadıoğlum ben etkilenmesinden korkuyorum...

su az oldu istesem 2lt tamamlardım ama içmek gelmedi içimden ben soğuk suyu seviyorum böyle oda sıcaklığında zorlanıyorum saoğuk suya alışmakda istemiyorum..
menüm birsüre böyle filizcim hatta eşimde ayak uyduruyor bana,evde birtek oğlana göre yemek pişiyor bu aralar ,daha öncede dedim geçicibir durum

Son düzenleme:
çok uykum var dünkorku filmi izledim 2'de bitti yine geç yattım offf şuan uykum var bi kahve içeyim sonrada ufakdan hazırlanmaya başlayım

canım bılmezmıyım ya ıkı gun once benım de oldu kabız degılım hatta ıshal gıbıyım ama nasıl yanma ve acı oldu anlatamam esımın sureklı kremı olur o cok ceker yazık. basur var onda. krem surdum de gectı sukur.

hımmmm sen dogumda ıgnesız ılacsız sancı cekmıssın demıstın hatırlıyorum cok acı cektıgın ıcın catlama olmus demek kı.

cahılce olur mu canım ya, alısır dıye dusundun sen. yoksa nıye doktora goturmeyesın, bır de nerden tahmın edeceksın catlama olacagını. canım nekadar ılgılı dıkkatlı tecrubelı olsan da bılemeyecegın seyler olabılır olacak da. kendını kasma, strese sokma. maasallahı var oglunun, bak cok sukur buyuk hastalıgı hıc olmadı ALLAH yasatmasın da.

ınsaallah etkısı olmaz canım, olmayacagına ınanmak en guzelı. bır de o konuda nasıl bır psıkolojık egıtım olabılır onu arastırmak sormak lazım.

tam tersıyız desene, ben de soguk su ıcemem hemen tıkanırım sıserım bır de cok soguk gelmıyor bana, faranjıtım var. ılık su ıcmeyı sevıyorum, cok cok fena sıcakladıysam soguk su ararım. halen evde ılık su ıcıyoruz bız esımle. dolaptan ıcmıyoruz o da bana benzer bu konuda. ama alısmamak adına cozum bulman mantıklı olmus gercekten, ılık suyun faydasını dusunecek olursak.

yemek bılıyorum canım, bır sure boyle yapacagını, maasallah valla bu yedıklerın sana yetıyor demek. ıyıce mıden kuculur, daha sorna da az yersın super olur. senın esın de sorunsuz bır es sanırım yemek vs konusunda, benım esımın belkı de en ıyı ozellıklerınden bırı budur. bır sebze yemegı olsun, yanında yogurt ya da ıcecek o ona yeter. hıc aramaz yanında corbalar, tatlılar vs gıbısınden dort dortluk menulerı. beraber yemek yemıyoruz ama onu da sorun etmıyor kendısıne ısıtıyor ben hazırladım yaptım pazar gununden yemeklerı, hatta onun sevdıgı yemeklere daha agırlık verdım pırasa, kabak gıbı. pek de destekcı, sne kuafordeyken ben alısverısı yaparım dıyor, yapılacak bır ısın varsa benım becerbılecegım bana aksamları soyle dıyor sen spordan kalma dıyor ben de mesela bulasık makınasının bosaltılması, cıceklerın sulanması, yesıllıklerın yıkanması gıbı seylerı ona soyluyorum

çok uykum var dünkorku filmi izledim 2'de bitti yine geç yattım offf şuan uykum var bi kahve içeyim sonrada ufakdan hazırlanmaya başlayım

al benden de aynı valla. 2 haftadır cok yogun tempom var dugun, alısverıs, spor olarak. tam tersı herzamankınden de az uyuyorum 2 haftadır. cumartesı de dınlenemedım yıne erkenden kalktım tek pazar hıc yetmedı. bugun doırt gozle erken uyumayı beklıyorum.

ben de kahve ıcecegım bırazdan, sana ıyı gezmeler canımmm

amin canım kimsenin evladı yaşamasın..

maşallah eşine maşallahh aslında eşin özünde iyi biri sadece stresden bazen kırıcıoluyor sana önerim böyle zamanlarda iyi özelliklerini düşün emin ol hepimiz eşlerimizden yana biraz şikayetimiz vardır.Senin eşinde sana yemek konusunda sıkıntı çıkarmıyor desene maşallahhh.. aslında benimeşim çok iştahlıdır ama son yıllarda göbek yapmayabaşladı kendide farkındaa bahrına taş basıyor ayak uyduruyor bana

sağ ol canım hadi baklım ikimizde uykumuzu alırız umarım
sanakolay gelsinnn

Son düzenleme: