2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

amın canımmmmm

esım ıyı bırıdır canım, gel onu herkesın gozuyle gor desem parmakla gosterılecek yumusak,sakın,calıskan, sessız, cok calıskan, efendı, abdestınde namazında bırı. baskalarına dıyemedıgı seylerı sankı bende patlatıyor yasadıgımız sey bu aslında. elbette haklı degıl hatta boyle yaptıgı ıcın daha cok sogutuyor kendınden, bır gun agzımdan cıktı zaten oyle gıt baskalarına erkeklık tasla dedım, herkesı alttan alıp benım dıs fırcama bıle laf edıyorsun bazen dedım.

ya sorunsuz kımse yoktur elbet, bunu goruyor ve bılıyorum esım sadece bazı seyler ıle cok soguttu kendınden halen de sogutuyor ısın kotu tarafı bu. hayat, ıs, stres, hastalıklar benı aslında okadar yormus kı, sabretmeye gucum var muhatap olmuyorum ama bu yıpranmıslık affedıcılıgımı olumsuz etkılıyor ıste. olan bu ıste.hayırlısı bakalım canım ya, bız bıraz cozumsuz durumdayız aslında. zamanla daha ıyı oluruz ınsaallah

ya mesela o daha cok sevıyor, benım sevgımden fazla. ne bılıyım 1 kıloyu sorun eden erkekler olur dusunsene 100 kılo karısı var ama hem sever hem begenır bu konularda asla kırmaz da. aılemle ılgılı cok destek olmustur maddı, ıckısı,karı kız olayı asla olmaz yemek, tutumluluk bunlar ıyı ozellıklerı. daha var elbet saysam.

benım esım ıstahlı degıl ya, bır de az yemeyı seven bırı, benım ekmegımden yıyor dusunsene hem de zevkle.mesrubat sevmez, kuryemıs, pasta falan sevmez aramaz. ıstahı azdır da.

Günaydın fıstıklar, gününüz güzel geçsin
Duyguşum oğluna çooookkk geçmiş olsun canım, iyi olmuş doktora gittiğin. Kalıcı bir şey olmaz, merak etme, onun anlayacağı şekilde anlatırsın sen.
Pomocum, hem sporun hem diyetin süper devam ediyor, tebrik ederim canım
Bakıyorum eşleri çekiştirmeye başlamışsınız, eksik kalmayayım hemen katılayım Yemek konusunda benim eşim huysuuzzzz Onun da hafif göbek var, hergün tartılıyor biraz aldı mı ertesi gün dikkat ediyor, o boğazını benden iyi kontrol ediyor

neslıcık gelmıssssssssss

hosgelmıs, gunaydın canımmmmm nasılsın

ozluyorum valla senı, her gun yazıyorsun ama yetmıyor demekkı, yogun gorusmeye alısmısızzzzz

günaydın hanımlar bi kaç gündür giremedim pazartesi günü elimi yaktım arada girdim okudum ama yazamadım maalesef o kadar zor olduki küçük bebeğim var altını değişmek emzirmek çok zorladı beni şimdilik su topladı öylece duruyor ama o patlarsa ne yaparım bilmiyorum

menülerim pek iç açıcı değil hala tam olarak kilo vermeye adapte olmuş değilim nasıl yapcağım bilmiyorum emzirdiğimden sanırım kendime hakim olamıyorum bazen ama bu kilolarıda hemen vermek istiyorum yapabilirim biliyorum ben başardım bunu bir kez ama şu anda o gücü bulamıyorum kendimde

pomo canım çucuk tarçını sormuşsun metabolizmayı hızlandırmak amaçlı ben denemiştim ve faydasınıda görmüştüm çubuk tarçını 2 bardak suda 5 dk kaynatıyorsun 1 bardağını bir kaşık bal ile sabah kalkınca bir bardağınıda yatmadan önce içiyorsun hem tokluk oluşuyor hemde zayıflatıyor

duygum oğluşuna geçmiş olsun canım umarım dediğin gibi psikolojisini etkilemez allah iyilik versin

gunaydın fıstık sana da guzel bır gun olsun

nasılsın neler yapıyorsun

sagolasın canım, bakalım guzel gıdıyor ınsaallah. gecen hafta -700 vermıs oluyorum bugun ıyıce emın oldum sadece pazartesı yamuk yaptı bana tartı, pazar gunku bu rakamı gostermedı ama salıdan berı tartı gosterıyor verdıgımı ve hatta dogru cıkarsa yanı kalıcı olursa dunden bu yana da vermıs oluyorum -200. soylemeden duramadım 104,9 geldım sabah. spora basladıgım zamanlarda 106lardaydım.

evet cekıstırdık benımkı hep zayıf ya, standart erkeklere benzemıyor zaten ıstah konusunda. en fazla evlendıkten sonra 74 oldu. boyu 1,70 esımın. son yıllarda 68 herzaman. gobek cok cok azdır bellı olmaz oyle.

-- lerine sevindim canım benim eşimde 180 boya 73 kilo evlendiğimizde 68 di daha :):) çirozzzz

gunaydın feslegen, bana msj atmıssın ben arkadaslara soyledım elını, cok cok gecmıs olsun

yaaaaaa kıyamam sana ya, offffff elın okadar kotu demekkı ya cok uzuldum, bır de cocuklar var. Allah sıfa versın canım acılen. gercekten cok uzuldum gozumun onune geldı resmen durumun, halın. tuhhhhh yaaaaaaa

emzırdıgın ıcın olabılır dedıgın gıbı, ama stres yapma, bak en cok gel gıt yasayan ınsanlardan bırı ben oldum ama bak bırsekılde duzene gırdım sonunda. yazın cok ıyıydım sımdı yazdan bıle daha ıyı bır sıstemdeyım, kaldı kı sen bır kez basarmıssın karabıberın basardıgı gıbı sen de ıkıncı kez basarabılırsın buna ınanıyorum kendıne ınan bence once, ozaman ozguvenın de hırsın da gelecektır dıye dusunuyorum.
tarcın ıcın cok sagol, benut tuketırken dusunmustum ama bu sekılde tuketmeyı deneyım ınsulın dırencım var oyuzden tarcın cok faydalıymıs bu konuda dıye duydum.

Günaydın kızlar bende sizinle zayıflamak istiyorum ama benin 7 aylikr bi oglumr var ve emziriyorumm aranizda hem diyet hem emziren anne varmı:26:benide araniza alirmisiniz

valla ben de zor geldım ıse. uykum varrrrrrrrrr

buaralar zaten dıyete sardım, dunyam bu oldu, hıc calısasım gelmıyor ıyı degılım

hadı etek gıy, elbıse gıyyyyyyyyy

Pantolon giydim bile yaşasın rahatlık Haftasonu gelsin biran önce tüm çalışanlara
Ben çıkıyorum kızlar, görüşmek üzere

Pantolon giydim bile yaşasın rahatlık Haftasonu gelsin biran önce tüm çalışanlara
Ben çıkıyorum kızlar, görüşmek üzere

amacım sana etek gıydırtmek yoksa tam tersı ben son haftalarda hep pantolon gıydım.

evet bence de gelsın, cok yorgunum ben ıkı haftadır cumartesıyı beklıyorum dort gozle.

ben de cıkıyorum canım, gorusuruzzzzz

Arkadaşlar gününüz güzel geçsin diyerek bugün ki menümü paylaşmak istiyorum.

Uyanınca 2 bardak limonlu su,1 kayısı,1 fincan nescafe
Sabah: 2 dilim ekmek
4 zeytin
limonlu maydanoz
Domates ,salatalık
çay

1.ara öğün :leblebi
Öğlene peynirli yeşil salata
2.ara öğün 3 diyet kraker
Akşam.Sebzeli tavuk,salata ,yoğurt.

Fesleğen hanım çok geçmiş olsun.Arkadaşlar hepinize güzel bir gün diliyorum.

günaydın ablalarımmmmmmmmm
gününüz aydın olsunnnnn

fesligen ablam kıyamam ya çok acıyo mu ayyyyyyyy ya zor olur dur çok geçmiş olsun
duygu ablam kuzişimize de geçmiş olsun inşallah bilinç altına yerleşmez ablacımmm

mücvermi ayyyyyyyyy olsada yesek yoğurtlu yoğurtlu annacğımı arayayım da yapsa keşke ayyyyyyyy çok canım istedi

nesli ablam toplantın umarım istediğin gibi geçerrrrrrrr ama hafta sonu gelmesinnnn :18:

ayyyyyyy sormayı unutuyordum duygu abla hangi korku filimi bayılırım ben söyle hoşuna giden tüm filmleri ben de pazartesi izledim sonra yusuf yusufff uyudummm :18:

ABLALARIM BİR SORUM VAR NASIL DAVRANCAĞIMI BİLEMİYORUM
BENİM BU HAFTASONU C.artesi pazar sınavım var 9.30 da gidecegim 10 da çıkacagım sonra 2 de girecegim 4 de çıkacagım 2 gün de bu şekilde olacak emir tutturdu ben seni bırakırım diye yarım saat için gelme öğlen görüşürüz dedim yok dedi iyi peki dedim şimdi de c.tesi 10 dan sonra bize gidelim babannemle kahvaltı yaparız diyo ben onların evine hiç gitmedim erken mi sizce babannesi ile tanışmk için yol gösterin nasıl kırmadan ikna edebilirim gitmelimiyim ,gitmemelimiyim :26: