- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #12.581
amin canım kimsenin evladı yaşamasın..
maşallah eşine maşallahh aslında eşin özünde iyi biri sadece stresden bazen kırıcıoluyor sana önerim böyle zamanlarda iyi özelliklerini düşün emin ol hepimiz eşlerimizden yana biraz şikayetimiz vardır.Senin eşinde sana yemek konusunda sıkıntı çıkarmıyor desene maşallahhh.. aslında benimeşim çok iştahlıdır ama son yıllarda göbek yapmayabaşladı kendide farkındaa bahrına taş basıyor ayak uyduruyor bana
sağ ol canım hadi baklım ikimizde uykumuzu alırız umarım
sanakolay gelsinnn
neslıcık gelmıssssssssss
hosgelmıs, gunaydın canımmmmm nasılsın
ozluyorum valla senı, her gun yazıyorsun ama yetmıyor demekkı, yogun gorusmeye alısmısızzzzz
Günaydın fıstıklar, gününüz güzel geçsin
Duyguşum oğluna çooookkk geçmiş olsun canım, iyi olmuş doktora gittiğin. Kalıcı bir şey olmaz, merak etme, onun anlayacağı şekilde anlatırsın sen.
Pomocum, hem sporun hem diyetin süper devam ediyor, tebrik ederim canım
Bakıyorum eşleri çekiştirmeye başlamışsınız, eksik kalmayayım hemen katılayımYemek konusunda benim eşim huysuuzzzz Onun da hafif göbek var, hergün tartılıyor biraz aldı mı ertesi gün dikkat ediyor, o boğazını benden iyi kontrol ediyor
Ben de özlüyorum valla, fırsat bulunca giriyorum özellikle sabahları ama denk getiremiyorum bazen sizi
Benim de hazırlanmam lazım, bugün bir toplantı var ona katılacağım, canım hiç giyinmek istemiyor yaa
gunaydın fıstık sana da guzel bır gun olsun
nasılsın neler yapıyorsun
sagolasın canım, bakalım guzel gıdıyor ınsaallah. gecen hafta -700 vermıs oluyorum bugun ıyıce emın oldum sadece pazartesı yamuk yaptı bana tartı, pazar gunku bu rakamı gostermedı ama salıdan berı tartı gosterıyor verdıgımı ve hatta dogru cıkarsa yanı kalıcı olursa dunden bu yana da vermıs oluyorum -200. soylemeden duramadım104,9 geldım sabah. spora basladıgım zamanlarda 106lardaydım.
evet cekıstırdıkbenımkı hep zayıf ya, standart erkeklere benzemıyor zaten ıstah konusunda. en fazla evlendıkten sonra 74 oldu. boyu 1,70 esımın. son yıllarda 68 herzaman. gobek cok cok azdır bellı olmaz oyle.
günaydın hanımlar bi kaç gündür giremedim pazartesi günü elimi yaktım arada girdim okudum ama yazamadım maalesef o kadar zor olduki küçük bebeğim var altını değişmek emzirmek çok zorladı beni şimdilik su topladı öylece duruyor ama o patlarsa ne yaparım bilmiyorum
menülerim pek iç açıcı değil hala tam olarak kilo vermeye adapte olmuş değilim nasıl yapcağım bilmiyorum emzirdiğimden sanırım kendime hakim olamıyorum bazen ama bu kilolarıda hemen vermek istiyorum yapabilirim biliyorum ben başardım bunu bir kez ama şu anda o gücü bulamıyorum kendimde
:18:
duygum oğluşuna geçmiş olsun canım umarım dediğin gibi psikolojisini etkilemez allah iyilik versin
valla ben de zor geldım ıse. uykum varrrrrrrrrr
buaralar zaten dıyete sardım, dunyam bu oldu, hıc calısasım gelmıyor ıyı degılım
hadı etek gıy, elbıse gıyyyyyyyyy
-- lerine sevindim canım benim eşimde 180 boya 73 kilo evlendiğimizde 68 di daha :):) çirozzzz
Pantolon giydim bileyaşasın rahatlık Haftasonu gelsin biran önce tüm çalışanlara
Ben çıkıyorum kızlar, görüşmek üzere
günaydınnnn güzel arkadaşlarım güzel bir gün geçiririz inşallahhhh...
dünkü memüm:
aç karnına ılık suda elma sirkesi 1 çay bardağı
kahvaltı: 3 ortadilim karpuz -1kibrik kutusu peynir
ara: şekersizbiraz süt ile nescafe
öğlen:1 kase süzme yoğurt naneli
ara:2 cup dondurma
akşam:2köfte yarımbardak ayran
ara:çerezkasesinde bir porsyon kiraz,2 dilim karpuz
suyu malesef az içtim:1.5lt
aktivite:dün doktora gittik o mesafeyi oğluşla yürüdük
ha haaaktiviteden sayılırmı bilmiyorum bi arkadaşlar 45 dk yakın telden konuştuk konuşma sürecinde paso yürüdüm bizim kolidor uzun baya adım attığım kesin
bu arada doktora gittim demişken bizim oğlanın fındık poposu çatlamış ondan ağrıyormuş krem verdi o bölgeye,birde şurup verdi dün kullanmaya başladık inşallah şifasını bulur oğluşum bir daha acıçekmezz,sırf bu durumdan dolayı kaka yapmanın acı verici bir şey olduğunu bilinç altına yerleştirmez umarım kızlar dua edin..[/
Duygucum kaka eğitimi erkek çocuklarda kızlara göre daha zor oluyor.Arkadaşımın oğlu 4 yaşını bitirdi hala kaka yapacağı zaman annesi bezini takıyordu.Çünkü çocuk çok acı çekti.Günlerce tuttu.Bir çok kez doktor müdahale etmek zorunda kaldı.Çocuğun poposu defalarca tahriş oldu.Ona;kaka eğitimine son vermesini salık vermiştim.Zorlanan çocuğu rahat bırakmak en güzeli.Cimriliğin en büyük nedenlerinden biri kötü geçen tuvalate alışma dönemi.Bezine yapıyorsa bence bağla .Arkadaşımın oğlu kreşe başlayınca kendisi attı bezini.Dilerim çok acı çekmeden halldersiniz.Üzülme canım su akar yolunu bulur,mutlaka ama mutlaka halledecek nasıl olsa.Yeterki canı acımasın.Çok geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?