- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #12.601
günaydın ablalarımmmmmmmmm
Gününüz aydın olsunnnnn
fesligen ablam kıyamam ya çok acıyo mu ayyyyyyyy ya zor olur dur çok geçmiş olsun
Duygu ablam kuzişimize de geçmiş olsun inşallah bilinç altına yerleşmez ablacımmm
Mücvermi ayyyyyyyyy olsada yesek yoğurtlu yoğurtlu annacğımı arayayım da yapsa keşke ayyyyyyyy çok canım istedi
Nesli ablam toplantın umarım istediğin gibi geçerrrrrrrr ama hafta sonu gelmesinnnn :18:
Ayyyyyyy sormayı unutuyordum duygu abla hangi korku filimi bayılırım ben söyle hoşuna giden tüm filmleri ben de pazartesi izledim sonra yusuf yusufff uyudummm :18:
ablalarım bir sorum var nasıl davrancağımı bilemiyorum
Benim bu haftasonu c.artesi pazar sınavım var 9.30 da gidecegim 10 da çıkacagım sonra 2 de girecegim 4 de çıkacagım 2 gün de bu şekilde olacak emir tutturdu ben seni bırakırım diye yarım saat için gelme öğlen görüşürüz dedim yok dedi iyi peki dedim şimdi de c.tesi 10 dan sonra bize gidelim babannemle kahvaltı yaparız diyo ben onların evine hiç gitmedim erken mi sizce babannesi ile tanışmk için yol gösterin nasıl kırmadan ikna edebilirimgitmelimiyim ,gitmemelimiyim :26:
gunaydın feslegen, bana msj atmıssın ben arkadaslara soyledım elını, cok cok gecmıs olsun
yaaaaaa kıyamam sana ya, offffff elın okadar kotu demekkı ya cok uzuldum, bır de cocuklar var. Allah sıfa versın canım acılen. gercekten cok uzuldum gozumun onune geldı resmen durumun, halın. tuhhhhh yaaaaaaa
emzırdıgın ıcın olabılır dedıgın gıbı, ama stres yapma, bak en cok gel gıt yasayan ınsanlardan bırı ben oldum ama bak bırsekılde duzene gırdım sonunda. yazın cok ıyıydım sımdı yazdan bıle daha ıyı bır sıstemdeyım, kaldı kı sen bır kez basarmıssın karabıberın basardıgı gıbı sen de ıkıncı kez basarabılırsın buna ınanıyorum kendıne ınan bence once, ozaman ozguvenın de hırsın da gelecektır dıye dusunuyorum.
tarcın ıcın cok sagol, benut tuketırken dusunmustum ama bu sekılde tuketmeyı deneyım ınsulın dırencım var oyuzden tarcın cok faydalıymıs bu konuda dıye duydum.
günaydın ablalarımmmmmmmmm
gününüz aydın olsunnnnn
fesligen ablam kıyamam ya çok acıyo mu ayyyyyyyy ya zor olur dur çok geçmiş olsun
duygu ablam kuzişimize de geçmiş olsun inşallah bilinç altına yerleşmez ablacımmm
mücvermi ayyyyyyyyy olsada yesek yoğurtlu yoğurtlu annacğımı arayayım da yapsa keşke ayyyyyyyy çok canım istedi
nesli ablam toplantın umarım istediğin gibi geçerrrrrrrr ama hafta sonu gelmesinnnn :18:
ayyyyyyy sormayı unutuyordum duygu abla hangi korku filimi bayılırım ben söyle hoşuna giden tüm filmleri ben de pazartesi izledim sonra yusuf yusufff uyudummm :18:
senı uzun zamandır tanıyor o da sen de. Tamam bu guzel ama bence tanısmak ıcın erken. Cunku erkek tarafı olayı hemen hızlandırıyor tanısma olayından sonra. Eee nezaman ısteyecegız vs durumları, baskıları baslıyor. Tam flört donemındeyken, ılıskıyı hızlandırmak yanlıs bence. Nasılsa ılıskı boyle devam ederse, evlenırsınız bırgun. Surecı hızlandırmanın anlamı yok bence. Yavas yavas gıdıp herseyı tadarak, tam zamanında evlenmek cok dogru bence.
Ben sınava gıdecegım ona gore uykusuz heyecanlı ve bakımsız olacagım boyle bır gunde tanısmak dogru degıl de. Zaten psıkolojık olarak zor bırsey de, sınavdan once bır de bunun telasını yasamak, hatta sınav esnasında dusunup konstransyonumun etkılenmesıne sebep olmamalıyız de. Daha farklı bır zamanda yapalım bu planı de. Eger cok ısrar ederse, benım yukarıdakı dedıklerımı ona anlat bu sekılde erken oldugunu anlar. Aksı durumda onu sevmedıgını, ıstemedıgını vs dusunebılır kırılabılır
fesli çookk geçmiş olsun, hem bebek, hem havalar sıcak, çok zor valla yanık. Doktora gitseydin keşke, ya da evde merhem varsa sürseydin, hay allah, pomocuk söyledi ama biz bu kadar ciddi birşey olduğunu düşünmedik. En kısa zamanda iyileşir inşallah
Bericim, oyyyyy zor şeyler sormuşsun ablacım yaa, bu konularda pomo güzel destek veriyor valla, ben öyle kaldım, ne diyeceğimi bilemedim. Aileyle tanışmak için henüz erken bence de, kırmadan anlatmak zor, başka bir alternatif yalnız gitmeyebilirsin, yani işyerinden birkaç kişiyi daha çağırın, kalabalıkta kaynarsın
Benim toplantı yorucu geçti, uzun sürdü, eve erken geldim, niyetim spor yapıp biraz stres atmak ama, önce bir kahve içeyim dedim, aldım bilgisayarı oturdumYapılacak iş çok, ama ben tatil yapmak istiyorum, yorgun hissediyorum, 1 ay sonra yurtdışına gideceğiz iş için, ondan önce annemin gelmesini istiyorum 1 hafta, onun geleceği hafta izin almak istiyorum, arada tatil yapmak istiyoruz, yetişmesi gereken işler de eklenince iyice gözüm korktu valla:18:
ablacım söyledim kaçkez anlattım heycana telaşeye gerek yok sadece sen ben babannem olacak diyo ailesi istanbulda yaşıyo o babanne ile dedesi ile sadece kahvaltı yapacagız diyo şimdide bozuk atıyo babannesi de tanımak görmek istiyormuş herşey için erken sadece tanışacaksınız diyo vallahi daraldımmm çok
kızlar bi sorum olacak size eliptik bisiklet mi kondisyon bisikletimi hangisi daha faydalı oluyor ikinci el bişey arıyorum internetten de sizin fikirlerinizi bekliyorum
teşekkür ederim canım tüm elim yanmadı iki parmağım ama komple yandı su topladı idare etmeye çalışıyorum işte bu arada inşallah başınıza gelmez ama ola ki gelirse yanan bölgeye yumurta akı sürünce çok faydası oluyor acıyı kesiyor
hamile kalmadan önce 87 kilodan 71 e kadar düştüm zaten hiç bir zaman öylr çok zayıf değildim 68 kiloydum evlendiğimdede ama ilk hamilelikde 28 kg alınca :) hal böyle oldu
tarçın benimde aklımda çünkü ben faydasını gördüm kilo verirken bir elma çayım birde o en büyük destekçimdi :):) sanada şiddetle tavsiye ederim dua edersin bana :)
teşekkür ederim fıstık
berıvan bu konuyu detaylı konusmak lazım.
Bence cok acele edıyor, her konu boyle aceleye gelırse sen bogulursun
Fesli çookk geçmiş olsun, hem bebek, hem havalar sıcak, çok zor valla yanık. Doktora gitseydin keşke, ya da evde merhem varsa sürseydin, hay Allah, Pomocuk söyledi ama biz bu kadar ciddi birşey olduğunu düşünmedik. En kısa zamanda iyileşir inşallah
Bericim, oyyyyy zor şeyler sormuşsun ablacım yaa, bu konularda Pomo güzel destek veriyor valla, ben öyle kaldım, ne diyeceğimi bilemedim. Aileyle tanışmak için henüz erken bence de, kırmadan anlatmak zor, başka bir alternatif yalnız gitmeyebilirsin, yani işyerinden birkaç kişiyi daha çağırın, kalabalıkta kaynarsın
Benim toplantı yorucu geçti, uzun sürdü, eve erken geldim, niyetim spor yapıp biraz stres atmak ama, önce bir kahve içeyim dedim, aldım bilgisayarı oturdumYapılacak iş çok, ama ben tatil yapmak istiyorum, yorgun hissediyorum, 1 ay sonra yurtdışına gideceğiz iş için, ondan önce annemin gelmesini istiyorum 1 hafta, onun geleceği hafta izin almak istiyorum, arada tatil yapmak istiyoruz, yetişmesi gereken işler de eklenince iyice gözüm korktu valla:18:
haklısın abla şimdi hoşuma gidiyo ama ya zamanla bogarsa dediğin gibi nasıl davrancagımı hiç bilmiyorum
hosuna gıdıyor elbette canım bu zaten normal. Ha uzun zamandır tanıyor oyuzden cok alelade bır ılıskı yasamak ıstemeyısı de normal. Ama ıkı haftadır cıkıyorsunuz belkı de, babanne duymus ve tanısmak ıstıyor. Bu hız ıyı olmaz canım, sen hazır degılken maddı manevı anlamda mesela, aıle ısın ıcıne gırınce dugun ıcın daha hızlı yol alınır. Sen okulu bıtırmek, kpss kazanmak ne bılıyım kafanda planların var sonucta. Evlenınce bunlar gercekten cok zor. Ayrıca en guzel zamanları ılıskının, tatlı tatlıo bakısın, mesajlşasın bıraz bunun keyfıne bak bız cok hızlı gecıs yaptık ben esımın yasadıgı sehıre tasınıp orda yasamaya basladıgım ıcın hersey hızlandı oyuzden hızlanmanı tavsıye etmem sevgılıyken de nısanlıyken de bırsey yasamamısız sonra ne oluyor hepsını evlılıkte beklıyorsun eee evlılıgın dogasından dolayı da oyle cok romantık anlar paylasımlar azalıyor aıleler, zıyaretler, dugun borcu odemeler, hem ıs hem evı ıdare etmeye calısmanın stresı derken, aska vakıt kalmıyor sankı. Oyuzden boyle datlu datlu devam edın bıraz.
aynen bence de kalabalık ol kı bır bahanesı olsun, ya da ısyerınden ortak tanıdıgınız ve kendısın de sevdıgı bırı ıle durumu konus. abla gıbı bırı olsun mesela konum olarak. o anlatsın, henuz erken desın, strese gerek yok desın kızın sınava gırecegı gun ozellıkle bu dogru zaman degıl desın. kızların boyle durumlarda cok cok streslı olacagını anlatsın kadın ruhunu ve bakıs acısını, emıre anlatsın kısaca abla gıbı. benım aklıma gelen dıger fıkır de bu oldu valla.
ben de oyleyım canım ıkı haftadır ustumde yorgunluk var. ısler sakın ama benım kendı hayatım yordu buara. ben de dort gozle cumartesı uyumayı, hazıran sonunda ıstanbula gıtmeyı beklıyorum, bır de arada arkadas zıyaretım olacak. bu ay ıkı seyahatım olur yanı. mayısı bıttı olarak goruyorum da bu ay dıyorummm
haftasonu guzelce dınlen canım, spor da ıyı gelır belkı. sen bılırsın.
ooo super annecık gelecek demek. sımdıden cok sevındım.
sen yurtdısında nekadar kalacaksın ? nezaman gıdeceksın tahmınen ?
aslında benim kol bacak değil problem göbek ve sırt onun içn ne tavsiye edersinizelıptık al kesınlıkle. duygu da elıptık kullandı ben de tavsıyesı ıle elıptık aldım.
normal bısıklette sadece bacaklar calısıyor ama elıptık de ayaga kalkıyorsun ve hem kollar hem bacaklar calısıyor.
yumurta akı hıc duymamıstım tavsıyen ıcın sagol canım.
sen yenıden kılo vereceksın bence kendıne ınan lutfen.
sagol canım tavsıyelerın ıcın. ben de ınsulın dırencı var oyuzden ozellıkle tavsıye edıyorlar tarcını bana.
etmezmıyım ya, benı tanıyan destek olan herkese duacıyım kı herzaman.
parmakların kotu olmus be canım, valla cok uzuldum offff ya.
teşekkür ederim canım şimdi iyi çok şükür işte neren acısa canın orda oluyor rabbim kimseye dermansız dert vermesinnFesli çookk geçmiş olsun, hem bebek, hem havalar sıcak, çok zor valla yanık. Doktora gitseydin keşke, ya da evde merhem varsa sürseydin, hay Allah, Pomocuk söyledi ama biz bu kadar ciddi birşey olduğunu düşünmedik. En kısa zamanda iyileşir inşallah
Bericim, oyyyyy zor şeyler sormuşsun ablacım yaa, bu konularda Pomo güzel destek veriyor valla, ben öyle kaldım, ne diyeceğimi bilemedim. Aileyle tanışmak için henüz erken bence de, kırmadan anlatmak zor, başka bir alternatif yalnız gitmeyebilirsin, yani işyerinden birkaç kişiyi daha çağırın, kalabalıkta kaynarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?