2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

fıstık nasılsın

hersey yolunda mı ?

Mucver ben yogurtlu yemıyorum, eskıden kofte gıbı kızartırdım sımdı oyle yapmıyorum neslının tarıfı var o tam yagsız. Herkesın damak tadına uymayabılır ya ondan yaptırabılırsın ya da normal fırında mucver dıye netten bulup yapabılırsın kek gıbı oluyor cok sevıyorum ben valla. En kısa zamanda ben de yapacagım yemeklerım haftasonuna yeter. Yokjsa dunden berı mucver sayıklıyorum aslında

senı uzun zamandır tanıyor o da sen de. Tamam bu guzel ama bence tanısmak ıcın erken. Cunku erkek tarafı olayı hemen hızlandırıyor tanısma olayından sonra. Eee nezaman ısteyecegız vs durumları, baskıları baslıyor. Tam flört donemındeyken, ılıskıyı hızlandırmak yanlıs bence. Nasılsa ılıskı boyle devam ederse, evlenırsınız bırgun. Surecı hızlandırmanın anlamı yok bence. Yavas yavas gıdıp herseyı tadarak, tam zamanında evlenmek cok dogru bence.

Ben sınava gıdecegım ona gore uykusuz heyecanlı ve bakımsız olacagım boyle bır gunde tanısmak dogru degıl de. Zaten psıkolojık olarak zor bırsey de, sınavdan once bır de bunun telasını yasamak, hatta sınav esnasında dusunup konstransyonumun etkılenmesıne sebep olmamalıyız de. Daha farklı bır zamanda yapalım bu planı de. Eger cok ısrar ederse, benım yukarıdakı dedıklerımı ona anlat bu sekılde erken oldugunu anlar. Aksı durumda onu sevmedıgını, ıstemedıgını vs dusunebılır kırılabılır

MENUM

sabah:

ac karnına 2 catal karpuz
bır bardak süt
2 kuru hurma
bır dılım kepek ekmegı ustune pınar peynır ( labne gıbı olandan )

ıse gelınce acık sekersız cay, bır domates, 500 ml ılık su

ara olarak: bır salatalık, bir kupa 5 i biryerde duygunun cayından ( mate, biberiye, yeşil çay gibi şeyler var içinde aktardan aldım, paket çay değil yani hazır )

yemekten once 500 ml ılık su

oglen: 5 kasık türlü (etsiz), 5 kasık domatesli makarna, 3 kasık domates-salatalık salata (yagsız,tuzsuz ), küçük kase cacık

acık şekersiz cay, 500 ml ılık su

ara: elma ve mısırpatlağı olacak, 500 ml su

2185 adım olmuş şimdiye kadar.

akşam dısarda köfte olacak.

teşekkür ederim canım tüm elim yanmadı iki parmağım ama komple yandı su topladı idare etmeye çalışıyorum işte bu arada inşallah başınıza gelmez ama ola ki gelirse yanan bölgeye yumurta akı sürünce çok faydası oluyor acıyı kesiyor
hamile kalmadan önce 87 kilodan 71 e kadar düştüm zaten hiç bir zaman öylr çok zayıf değildim 68 kiloydum evlendiğimdede ama ilk hamilelikde 28 kg alınca :) hal böyle oldu

tarçın benimde aklımda çünkü ben faydasını gördüm kilo verirken bir elma çayım birde o en büyük destekçimdi :):) sanada şiddetle tavsiye ederim dua edersin bana :)

teşekkür ederim fıstık

ablacım söyledim kaçkez anlattım heycana telaşeye gerek yok sadece sen ben babannem olacak diyo ailesi istanbulda yaşıyo o babanne ile dedesi ile sadece kahvaltı yapacagız diyo şimdide bozuk atıyo babannesi de tanımak görmek istiyormuş herşey için erken sadece tanışacaksınız diyo vallahi daraldımmm çok

kızlar bi sorum olacak size eliptik bisiklet mi kondisyon bisikletimi hangisi daha faydalı oluyor ikinci el bişey arıyorum internetten de sizin fikirlerinizi bekliyorum

Fesli çookk geçmiş olsun, hem bebek, hem havalar sıcak, çok zor valla yanık. Doktora gitseydin keşke, ya da evde merhem varsa sürseydin, hay Allah, Pomocuk söyledi ama biz bu kadar ciddi birşey olduğunu düşünmedik. En kısa zamanda iyileşir inşallah
Bericim, oyyyyy zor şeyler sormuşsun ablacım yaa, bu konularda Pomo güzel destek veriyor valla, ben öyle kaldım, ne diyeceğimi bilemedim. Aileyle tanışmak için henüz erken bence de, kırmadan anlatmak zor, başka bir alternatif yalnız gitmeyebilirsin, yani işyerinden birkaç kişiyi daha çağırın, kalabalıkta kaynarsın
Benim toplantı yorucu geçti, uzun sürdü, eve erken geldim, niyetim spor yapıp biraz stres atmak ama, önce bir kahve içeyim dedim, aldım bilgisayarı oturdum Yapılacak iş çok, ama ben tatil yapmak istiyorum, yorgun hissediyorum, 1 ay sonra yurtdışına gideceğiz iş için, ondan önce annemin gelmesini istiyorum 1 hafta, onun geleceği hafta izin almak istiyorum, arada tatil yapmak istiyoruz, yetişmesi gereken işler de eklenince iyice gözüm korktu valla:18:

iş yerinde de benim neslim var neslihancım oda sınava girecek 2 de o yüzden gelmez kimsede yok ki emir bu kez bozulur yanımda biri gelirse bilmiyorum abla ya bakalım şimdilik unuttu sormuyo birşey ama gitmem yani nasıl gidecem kalpden giderim herhalde heycandan ne çabul bu konuma geldik anlamadım herhalde yaza da dğün yaparızzz bu hızla
Kahveler benden ablacımmmmmmm

berıvan bu konuyu detaylı konusmak lazım.

bence cok acele edıyor, her konu boyle aceleye gelırse sen bogulursun

kızlar bi sorum olacak size eliptik bisiklet mi kondisyon bisikletimi hangisi daha faydalı oluyor ikinci el bişey arıyorum internetten de sizin fikirlerinizi bekliyorum

elıptık al kesınlıkle. duygu da elıptık kullandı ben de tavsıyesı ıle elıptık aldım.

normal bısıklette sadece bacaklar calısıyor ama elıptık de ayaga kalkıyorsun ve hem kollar hem bacaklar calısıyor.

yumurta akı hıc duymamıstım tavsıyen ıcın sagol canım.

sen yenıden kılo vereceksın bence kendıne ınan lutfen.

sagol canım tavsıyelerın ıcın. ben de ınsulın dırencı var oyuzden ozellıkle tavsıye edıyorlar tarcını bana.

etmezmıyım ya, benı tanıyan destek olan herkese duacıyım kı herzaman.

parmakların kotu olmus be canım, valla cok uzuldum offff ya.

MENUM

sabah:

ac karnına 2 catal karpuz
bır bardak süt
2 kuru hurma
bır dılım kepek ekmegı ustune pınar peynır ( labne gıbı olandan )

ıse gelınce acık sekersız cay, bır domates, 500 ml ılık su

ara olarak: bır salatalık, bir kupa 5 i biryerde duygunun cayından ( mate, biberiye, yeşil çay gibi şeyler var içinde aktardan aldım, paket çay değil yani hazır )

yemekten once 500 ml ılık su

oglen: 5 kasık türlü (etsiz), 5 kasık domatesli makarna, 3 kasık domates-salatalık salata (yagsız,tuzsuz ), küçük kase cacık

acık şekersiz cay, 500 ml ılık su

ara: bir elma, ,iki mısır patlağı. 500 ml ılık su

2776 adım olmuş şimdiye kadar.

ısten cıkmadan 500 ml ılık su.

akşam dısarda köfte olacak.

aynen bence de kalabalık ol kı bır bahanesı olsun, ya da ısyerınden ortak tanıdıgınız ve kendısın de sevdıgı bırı ıle durumu konus. abla gıbı bırı olsun mesela konum olarak. o anlatsın, henuz erken desın, strese gerek yok desın kızın sınava gırecegı gun ozellıkle bu dogru zaman degıl desın. kızların boyle durumlarda cok cok streslı olacagını anlatsın kadın ruhunu ve bakıs acısını, emıre anlatsın kısaca abla gıbı. benım aklıma gelen dıger fıkır de bu oldu valla.

ben de oyleyım canım ıkı haftadır ustumde yorgunluk var. ısler sakın ama benım kendı hayatım yordu buara. ben de dort gozle cumartesı uyumayı, hazıran sonunda ıstanbula gıtmeyı beklıyorum, bır de arada arkadas zıyaretım olacak. bu ay ıkı seyahatım olur yanı. mayısı bıttı olarak goruyorum da bu ay dıyorummm

haftasonu guzelce dınlen canım, spor da ıyı gelır belkı. sen bılırsın.

ooo super annecık gelecek demek. sımdıden cok sevındım.

sen yurtdısında nekadar kalacaksın ? nezaman gıdeceksın tahmınen ?

haklısın abla şimdi hoşuma gidiyo ama ya zamanla bogarsa dediğin gibi nasıl davrancagımı hiç bilmiyorum

hosuna gıdıyor elbette canım bu zaten normal. ha uzun zamandır tanıyor oyuzden cok alelade bır ılıskı yasamak ıstemeyısı de normal. ama ıkı haftadır cıkıyorsunuz belkı de, babanne duymus ve tanısmak ıstıyor. bu hız ıyı olmaz canım, sen hazır degılken maddı manevı anlamda mesela, aıle ısın ıcıne gırınce dugun ıcın daha hızlı yol alınır. sen okulu bıtırmek, kpss kazanmak ne bılıyım kafanda planların var sonucta. evlenınce bunlar gercekten cok zor. ayrıca en guzel zamanları ılıskının, tatlı tatlıo bakısın, mesajlşasın bıraz bunun keyfıne bak bız cok hızlı gecıs yaptık ben esımın yasadıgı sehıre tasınıp orda yasamaya basladıgım ıcın hersey hızlandı oyuzden hızlanmanı tavsıye etmem sevgılıyken de nısanlıyken de bırsey yasamamısız sonra ne oluyor hepsını evlılıkte beklıyorsun eee evlılıgın dogasından dolayı da oyle cok romantık anlar paylasımlar azalıyor aıleler, zıyaretler, dugun borcu odemeler, hem ıs hem evı ıdare etmeye calısmanın stresı derken, aska vakıt kalmıyor sankı. oyuzden boyle datlu datlu devam edın bıraz.

çok çok çok haklısın ablacımmmm heyecanla ani kararlar almak istemiyorum tamam iş ortamında hep beraberiz ama onu daha çok tanımak istiyorum öyle ablacım kur yapıyo ama yapsın yani 2 ay falan olsa neyse oldu bittiye gelecegiz tamam iyi insan hoş sevgisinden eminim mesleği dili var ama ben hazır değilim ayyyyyyyyy bilimyorum abla atlatalım cumartesi yi bi içime oturdu valla

Canım, bizim de işlerin sakinleşmesi lazımdı ama pek öyle olmadı, o yüzden de ekstra yorgun hissediyorum. Annecim gelecek eveeettt ama onun için de zaman ayarlamam lazım. Eşim 5 günlük falan bir tatil yapmak istiyor, o benden daha çok yoruldu bu dönem, yurtdışı tarihi kesinleşti, bilet alındı, vize işlemlerinde problem çıkmazsa 29 Haziran gidiş tarihimiz, 13 Temmuz da dönüş. Evden bu kadar uzak kalmak ta zor geliyor, valiz hazırlamak falan kısa seyahatler gibi olmuyor. Yani önümde tam 4 hafta var, tatil yapacaksak 5-6 günü ona gidecek, annemi çağıracağım 1 hafta da o, arada da yetiştirmem gereken işler var. Çıkamadım yani takvim ayarlama işinin içinden. Annemin gelmesi çok iyi olacak valla, o hafta izin alacağım, birlikte detaylı bir temizlik yapacağız evde, ben tek başıma çok detaylı yapamıyorum çünkü, benimki artık yaz temizliği olacak Ayrıca pazara falan çıkarız, buzluğa birşeyler koyarız diye düşünüyorum, onun dışında da bolca gezeriz ana - kız
Sen de İstanbul'u iple çekiyorsun, farkındayım Hem senin kardeşinin mezuniyeti de var, özel bir durum Bu arada giyeceğin kıyafeti ayarladın mı canım?

aslında benim kol bacak değil problem göbek ve sırt onun içn ne tavsiye edersiniz

bugün biraz daha iyiydi menülerim başaracağım inşallah en azından kilomun farkındayım :) diğer kilo verdiğimde kilolu olduğumu fark etmem 2 sene sürmüştü kızım 2 yaşı ndaydı:) arada nasıl bir bağ oluşuyor değilmi insan tanımadığı biri için bile üzülebiliyor teşekkü ederim canım
]

teşekkür ederim canım şimdi iyi çok şükür işte neren acısa canın orda oluyor rabbim kimseye dermansız dert vermesinn

selamlar herkese umarım güzel bir gün olmuşturr

menümü yazayım

sabah tost
ara yeşil çay + elma
öğlen domates çorbası+tas kebabı+pilav+ayran
ara yeşil çay+4 kayısı
akşam salata

spor 400 kalori
su :2 litre

iyi geceler kızlar

menüm

sabah kaşarlı tost çay