- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #12.621
aslında benim kol bacak değil problem göbek ve sırt onun içn ne tavsiye edersiniz
bugün biraz daha iyiydi menülerim başaracağım inşallah en azından kilomun farkındayım :) diğer kilo verdiğimde kilolu olduğumu fark etmem 2 sene sürmüştü kızım 2 yaşı ndaydı:) arada nasıl bir bağ oluşuyor değilmi insan tanımadığı biri için bile üzülebiliyor teşekkü ederim canım
]
teşekkür ederim canım şimdi iyi çok şükür işte neren acısa canın orda oluyor rabbim kimseye dermansız dert vermesinn
çok çok çok haklısın ablacımmmm heyecanla ani kararlar almak istemiyorum tamam iş ortamında hep beraberiz ama onu daha çok tanımak istiyorum öyle ablacım kur yapıyo ama yapsın yani 2 ay falan olsa neyse oldu bittiye gelecegiz tamam iyi insan hoş sevgisinden eminim mesleği dili var ama ben hazır değilim ayyyyyyyyy bilimyorum abla atlatalım cumartesi yi bi içime oturdu valla
Canım, bizim de işlerin sakinleşmesi lazımdı ama pek öyle olmadı, o yüzden de ekstra yorgun hissediyorum. Annecim gelecek eveeetttama onun için de zaman ayarlamam lazım. Eşim 5 günlük falan bir tatil yapmak istiyor, o benden daha çok yoruldu bu dönem, yurtdışı tarihi kesinleşti, bilet alındı, vize işlemlerinde problem çıkmazsa 29 Haziran gidiş tarihimiz, 13 Temmuz da dönüş. Evden bu kadar uzak kalmak ta zor geliyor, valiz hazırlamak falan kısa seyahatler gibi olmuyor. Yani önümde tam 4 hafta var, tatil yapacaksak 5-6 günü ona gidecek, annemi çağıracağım 1 hafta da o, arada da yetiştirmem gereken işler var. Çıkamadım yani takvim ayarlama işinin içinden. Annemin gelmesi çok iyi olacak valla, o hafta izin alacağım, birlikte detaylı bir temizlik yapacağız evde, ben tek başıma çok detaylı yapamıyorum çünkü, benimki artık yaz temizliği olacak Ayrıca pazara falan çıkarız, buzluğa birşeyler koyarız diye düşünüyorum, onun dışında da bolca gezeriz ana - kız
Sen de İstanbul'u iple çekiyorsun, farkındayımHem senin kardeşinin mezuniyeti de var, özel bir durum Bu arada giyeceğin kıyafeti ayarladın mı canım?
İyi geceler kizlar bugun hem eglenceli hemde yorucu bir gun oldu. Piknik guzel gecti yuruduk, can oynadik, zipladik atladik aktivite superdi.
Gecmisi okudum aklimda kalanlari yaziyorum.
Neslicim hersey olur gecer canim isler de biter annen de gelecekmis guzel vakit gecirirsiniz.
Berivancim bence de erken canim acikca soyle. Uygun olmaz de yani. Belki disarda bi yerde bir kahve yada cay icebiliriz diye soyle ikna olur.
Duygucum gecmis olsun canim insallah cabucak iyilesir kuzucukkk
Filizim senin spor yoluna girmis agrilarinda gecmis galiba. --- lerde gormeye baslamissin cok seviniyorum canim senin adina.
Feslegencim gecmis olsun canim yanik zor oluyor. Toplanan suyu patlatmamaya calis canim o su vucudun urettigi en yararli maddeymis iyillestiriyormus.
Bugun ki menumu
Sabah: 1 dlm ekmek, 1kk peynir, 5 zeytin, sekersiz cay
Ogle: 5 dlm sucuk el kadar lavas ekmek, 1 tane yesil biber, cay
Saat 15.00 gibi: avucici kadar 2 parca tavuk,1 kofte, 1 tane kucuk lavas ekmek, salata, yarim bardak kola
Ara: sekersiz cay,
Aksam: 3 dlm karpuz
3 lt su ictim.
günaydın, günümüz aydın bereketli sağlıklı geçeer umarım..
geçmişi atlıya atlıya okudum
öncelikle geçmişolsun diyentüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum ALLAH nerde varsa şifa versin
FESLİCİM; çok amaçok geçmiş olsun RABBİM şifa versinnn insanın en gerekli en çok kullandığı elleridirr zor bi durum tez vakittte şifanı bulursun inşallahhh..
BERİVANCIM; bencede erkek arkadaşın evine gitmek için erken tecrube sözü dinle inciltmeden gelemiyeceğini belirt tabi hayat senin hayatın illede istiyorsan ona karışamayız,birde yanlış anlama bunu tüm hanımlara söylüyorum parnerinize haır demeyi öğreninheleki ilişkinin ilk başlarında ne kadar kendinden emin kararlı olursanız o kadar iyi olur her dediğine her isteğine evet dersiniz hayatınızboyunca evet demek zorunda kalabilirsiniz..
NESLİŞİM; ohhhhhh tatil planlarıyapılmış güzel annen de gelcekmiş değmeyelim keyfinee harika bir tatil olur umarımm
TULTANIM; ayy piknik yapmışsın valla canımpiknikçekti çok severim pikniği benn ,keikeşartlar uysada hepimiz birgün piknik yapsak
günaydın, günümüz aydın bereketli sağlıklı geçeer umarım..
geçmişi atlıya atlıya okudum
öncelikle geçmişolsun diyentüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum ALLAH nerde varsa şifa versin
FESLİCİM; çok amaçok geçmiş olsun RABBİM şifa versinnn insanın en gerekli en çok kullandığı elleridirr zor bi durum tez vakittte şifanı bulursun inşallahhh..
BERİVANCIM; bencede erkek arkadaşın evine gitmek için erken tecrube sözü dinle inciltmeden gelemiyeceğini belirt tabi hayat senin hayatın illede istiyorsan ona karışamayız,birde yanlış anlama bunu tüm hanımlara söylüyorum parnerinize haır demeyi öğreninheleki ilişkinin ilk başlarında ne kadar kendinden emin kararlı olursanız o kadar iyi olur her dediğine her isteğine evet dersiniz hayatınızboyunca evet demek zorunda kalabilirsiniz..
NESLİŞİM; ohhhhhh tatil planlarıyapılmış güzel annen de gelcekmiş değmeyelim keyfinee harika bir tatil olur umarımm
TULTANIM; ayy piknik yapmışsın valla canımpiknikçekti çok severim pikniği benn ,keikeşartlar uysada hepimiz birgün piknik yapsak
DUNKU MENUM
sabah:
ac karnına 2 catal karpuz
bır bardak süt
2 kuru hurma
bır dılım kepek ekmegı ustune pınar peynır ( labne gıbı olandan )
ıse gelınce acık sekersız cay, bır domates, 500 ml ılık su
ara olarak: bır salatalık, bir kupa 5 i biryerde duygunun cayından ( mate, biberiye, yeşil çay gibi şeyler var içinde aktardan aldım, paket çay değil yani hazır )
yemekten once 500 ml ılık su
oglen: 5 kasık türlü (etsiz), 5 kasık domatesli makarna, 3 kasık domates-salatalık salata (yagsız,tuzsuz ), küçük kase cacık
acık şekersiz cay, 500 ml ılık su
ara: bir elma, ,iki mısır patlağı. 500 ml ılık su
ısten cıkmadan 500 ml ılık su.
akşama kadar 2800 adımlara yaklastım.
aksam: ıs cıkısı kuafor, yemek, sebze alısverıs, aktar derken ıslerımızı hallettık. haaaaa buarada dıye dıye telefonumu da faturalu hatta cevırdım sonunda. en kucuk paketlerden ama olsun ısımı gorur. 25 tl 25 tl dunya kadar taksıdım oluyor onları bıle gormezden gelebılıyor kı erkekler alısverıs konusunda takıntıldır ama adam telefon hattı konusunda sorun cıkartıyor klasık ıc anadolu erkegı kafası, aılesını arkadaslarını sık arar dıyor ama benı aılem zaten arıyor herkeste faturalı hat. kaldı kı ben oyle sık gorusmem annemın uzun konusmaları cok sıkar benı, gun ıcınde zaten hep tel ıle ıs yapıyoruz o da boguyor ınsanı. yanı ben faturalı telefonum olsa da aynı olurum.
menumu de yazayım aksamkı:
sultanahmet koftecısıne gıttık. ben dana bıftek esım kuzu bıftek menu aldı.
menudekı salata tabagına yogurtlu salata cesıtlerınden koydum patlıcan, havuclu, tavuklu. hepsı yogurtluydu esımle beraber yedık bu durumda yarısını yemıs oldum. maydonoz, tere yedım bıraz. kırmızı bıber salatası yedım 2 kasık. ıcınde zeytın mısır da vardı. 2 kucuk kornıson tursu yedım.
bır buyuk kutu ayran
2 kasık püre, 4 catal elma dılım oatates
bır avuc buyuklugunden dana bıftek, bır avuc buyuklugunden kuzu bıftek yedım. esımle karıstırdık menulerı yanı. ıkı parca gelen etlerı paylastık.
yedıklerım cok fazla geldı ama, mıdem cok kuculmus. okadar yurudum, soda da ıctım ama fazla geldı. asırı yorgundum dun, ek spor yapmadım ama aslında yapsam super olurdu cunku fazla geldı.
eve gelınce bır de ıshal basladı, pazar gunu de boyle oldum anlamadım buaralar.
aksam 500 ml daha su ıctım, bır soda ıctım gunu kapattım.
toplam suyum 3 lt, toplam adım 7200 adım /220 kalorı / 4 km
duygusum gunaydınnnnnnnnnnnnnn nasılsınnnnnnnnnnn
kuzey nasıl ? poposu ıyılestı mı ? bıraz daha ıyı mı canım ?
hımmmm menü güzelll adımlar şahane valla harika gidiyorsunnn maşallah
günaydın sabah şekeri beniyiyim galiba yeni kalktımmm sen nasılsın??
kuzi iyi çok şükür özellikle kremi çatlayan bölgeye hemen etkiliymiş canı acımaz bundan sonra ama etkilendiği için sorun çıkarabilir umarım bu sureçide atlatırızzzz
menüm konusunda fıkır degıstırdım
sabah:
ac karnına tarcınlı bır bardak süt
ıse gelınce 8 kahvaltı:
ıkı kuru hurma
ıkı kayısı ( patron ıkramı )
bayat bır sımıt ( susamlarını cıkardım ıyıce)
2 kk koy peynırı
bır domates
bır salatalık
5 zeytın
acık sekersız cay
bugun ara yapmayı dusunmuyorum yaparsam da bır nektarin yerim
ogleden sonra da kayısı, hurma falan yerım.
oglen corbamımı ısıtırım, patateslı yemegımı ısıtırım, yogurt yerım.
eve gıder gıtmez yedıye dogru da, pırasa yemegımı ısıtırım, yogurt yerım yanımda. hemen cıkarım spora. bugun boyle yapayım en ıyısı.
sagolasın canım.
dun fazla geldı aksam yedıklerım. normal menu ama bana fazla geldı. bır de karısık yazdım gıbı olmus kusura bakma, ama detay vereyım dıye yazıyorm ıste.
kuzıs ıyıymıs daha ıyı enazından oyuzden kuzunun annesı de ıyıdır emınım.
lep bırseyler yazmıstı bu konuda sana, okudun mu ?
erkek cocukları daha zor alısıyormus, ayrıca beze yapmasına ızın vermek daha ıyı dıyor, kendısı krese baslayınca cıkarttırıyor gıbı seyler yazmıstı dun.
dünkü menümü yazayım:
sabah:2 küçk dilim ekmeğe kaşarlı domatesli tost,yarım bardakayran
öğlen: dışardaydım veharika bi sınav yaşadım büyük bir a.v.m nin en üst katı full yemek bölümü oğlana 1 lahmacun 1ayran söyledim kendim için karpuz peynir bakındımyadasalata sonra vazgeçtim oğlanı doyurayım dedim ortaboy lahmacunu kuzeybitiremez biraz ondan tırtıkladım yanında yeşilliği vardı onu yedimderken tıkandım kendime özel birşey söylemedim hemde çevrede okadar restorant varken demek oluyorki baya kararlıyım
öğleden sonra: bu çikolata şelalerinden bir porsyon aldım meyvada vardı içinde oğlana yedirken bende yedim
akşam: karpuz,domates 2tane galete
ay ne kadar saçma sapan menü ama içimden yemek yemek gelmiyor
ne kadar sıvı tükettim bilmiyorum,ama harika yürüdüm keşke adım sayarımı taksaydım hep unutuyorum..
vallabeni şaşırtıyorsunben bugünkü menüne ba-yıl-dım maşallahhsanaa
iyi hatırlattın canım cevap vercektim unuttumm.dur bulayım o yazı tekrar okuyayımm
Duygucum kaka eğitimi erkek çocuklarda kızlara göre daha zor oluyor.Arkadaşımın oğlu 4 yaşını bitirdi hala kaka yapacağı zaman annesi bezini takıyordu.Çünkü çocuk çok acı çekti.Günlerce tuttu.Bir çok kez doktor müdahale etmek zorunda kaldı.Çocuğun poposu defalarca tahriş oldu.Ona;kaka eğitimine son vermesini salık vermiştim.Zorlanan çocuğu rahat bırakmak en güzeli.Cimriliğin en büyük nedenlerinden biri kötü geçen tuvalate alışma dönemi.Bezine yapıyorsa bence bağla .Arkadaşımın oğlu kreşe başlayınca kendisi attı bezini.Dilerim çok acı çekmeden halldersiniz.Üzülme canım su akar yolunu bulur,mutlaka ama mutlaka halledecek nasıl olsa.Yeterki canı acımasın.Çok geçmiş olsun.
öncelikle verdiğin cvp için teşekkür ederimm..
benim oğlan bezeyapmıyor onuda denedim alıştı lazımlığa yapmak istiyor,demek vaktinde canı acıdı oyüzden bu telşlar çünkü ilkgünlerde hiç zorlanmadan kakasını yapmıştı sonra olan oldu,hele çiş eğitimimiz artık kendi benim haberim yokken yapıyor,benimdüşüncem bu krem ve ilaç desteğiyle hergün yapmaya başlarsak, bakcak canıda acımıyor korkusunu yener diye düşünüyorum,ilerleyen günlerde görcez umarım herşey güzelolur bu sürecide başarırız.. 3 yıllık tecrubemden şunu çıkardım en zoru wc eğitimiymiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?