- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #12.641
valla canım sabrına hayran kaldım, bravo sana. kararlılık bu olsa gerek:13:
menulerın herzamankı gıbı duygu menusu olmus:26: az olmus ama karısmıyorum bır muddet demıstın
cok guzel yurumussun, cok sevındım. hem eglence hem spor olmus maasallah.
sagol canım ya. bugun ogle yemegı cok kotu. oyuzden aksam ıcın yanımda getırdıgım yemegı yıyeyım dedım. aksam eve gıder gıtmez hızlıca yemek yerım. aksam ısyerınde yemek yedıgım ıcın cok detaylı olmuyor, eeeee hızlı yıyorsun ortam vs derken. az da yıyorsun aceleye geldıgı ıcın. benım mıde cok kuculmus. dun cok tıkandım aksamkı yemek valla.
dunku menumu begendın mı pekı ?
proteını artırdım ben buaralar. sut, yogurt, yumurta, et urunlerı agırlık verıyorum. baklıyat zaten haftada ıkı oglen yıyorum rahat.
evet kısa ama detaylı yazıyordu canım, oku bakalım. hem anne hem egıtmen. faydası olur bence lep ıle gorusmen.
sağ ol canım inşallah dediğin gibi olur..maasallah canım ya kendı cıse hemen alısmıs adopte olmus maasallah cok zekı kuzusumuz. kakaya da alısacak bence acısı azalınca farkedecek.
ınsaallah gececek canım, bak kolu ıcın uzuluyordun hatırladın mı , bak gectı bıttı, bu acısı da gececek. bılıyorum canından can gıdıyor ama gececek ınsaallah hemencık.
dıs ıcın de cok zor dıyorlar duygu, oyle mı ?
annelık ne zor bır sey yaaaaa, ınsan duydukca anlıyor valla.
haha evet klasik duygu menüsü düzeltcem enkısa sürede merak etmee accuk daha böyle devamm
dünkü menünüde beğendim ama bugünkü bana daha güzel geldii,protein uzunsüre tok tutar iyi yapmışsın arttırmakda
lep'inyazısını dün okudumama telefondan sevmiyorum yazmayı bugün unuttum iyi aklıma getirdinnn cvp. verdimm..
bu aradahızlı yemek yemek iyi birşey değil sindirim açısından vaktin yada şartlar uygun değil belki ama bil istedimm yemekleri çok çiğniyerek yersek hem sinidirmi kolay hemde daha az yiyerek doyarız
sağ ol canım inşallah dediğin gibi olur..
dişde zor ilk dişler ve köpek dişleri ama anne sütü emen çocuk rahat çıkarır anne sütü sakinleştiriyor,ama en zoru wc eğitimi yani başda kolay geçti ama bu kaka viraji zorladı bizi.
annelik zor ama güzel birşey ,RABBİM isteyen herkeze nasip etsin..
ve duygu kaçarr pazara gideyim tenhayken rahatrahat gezineyim
hepinize keyifli sohbetlerr..
Gunaydin canlarim
Oyle yorulmusum ki yataktan kalkamadim heryerim tutulmus. Duygucum ne guzel olur toplanip piknik yapsak cocuklar kaynassa biz eglensek ohhh misss Dun de zaten 15 kisi falan vardik. Gittigimiz yerde sakin sessizdi. Cocuklar icin oyun parki buyukler icinde spor aletleri vardi. Guzel ve yorucu bir gundu.
Duygusum menulerin cok az canim corba falan koy en azindan
Filizcim supersin canim masallah kimsenin keyfini kacirmasina izin verme.
Simdi cikmam lazim sonra gorusuruz guzel gunler hanimlar
Günaydın kızlar, bugün iş yoğunluğundan ancak fırsat buldum ama kimsecikler kalmamış, alıntı yapmadan aklımda kaldığı kadarıyla yazayım;
Duygucum Kuzişin düzelmesine çok sevindim canım, en kısa zamanda da tuvalet eğitimi tamamlanır, öyle görünüyor, hiç merak etme
Pomocum, menülerin süper, hareket süper, valla istikrarlı bir şekilde devam ediyorsun, günlük tartıdaki oynamalara hiiiiççç takılma, meyvelerini toplayacaksın en kısa zamanda Seninle gezi tarihlerimiz çakışıyor hakikaten:), kardeşinin mezuniyeti gündüz olacak tabi ama yine de spor şık birşeyler giyebilirsin, mavili birşeyler giyebilirsin, sen de çok seviyorsun ben de ya, hemen aklıma mavi geldi Bizim yurtdışı gezi düzenli her sene olmuyor, bazen yılda 2-3 kere olabiliyor ama 3-4 günlük, 1 haftalık falan, bazen de hiç olmuyor, bu sefer biraz daha uzun. Ben de çok severim yurtdışı gezileri, sana da mutlaka tavsiye ediyorum, eşin gittiğinde birine mutlaka takıl Biz bu geziye eşimle birlikte gidiyoruz, toplam 10-12 kişilik bir ekip olarak gideceğiz, eşimle birlikte olması daha güzel tabi Ayrıca benim için yurtdışı gezisi aynı zamanda parfüm demek, kullandığım parfümler epey azalmıştı, birkaç şişe parfüm almayı düşünüyorum
Duygucum güzel dileklerin için teşekkür ederim canım, tatil planından vazgeçmek üzereyiz ama haftasonları giderek telafi edelim diyoruz Uzun bir tatil ayarlamak zor çünkü, eşimin yetiştirmesi gereken bir iş var, onu bitirmeden izin alamayız, onun da bitip bitmeyeceği belli değil, e tatile de relax çıkmak lazım, bu haftasonu özdereye gitmeyi planlıyoruz. Annemin gelişini iple çekiyorum valla, bir de açıkçası yalnız vakit geçirmek istiyorum annemle, hani kalabalık da iyi belki ama ben doya doya annemle vakit geçireyim biraz
Tultan, piknik yapmışsınız, burada da muhabbeti olmuş, hemen ben de atlayayım, ben de çoookkkkk severim pikniğiEn son Denizli'ye gittiğimde annemlerle küçük bir piknik yapmıştık, tadı damağımda kaldı, hakikaten biraraya gelsek ve piknik yapsak ne güzel olur Senin de hareketin artmış bu aralar, inşallah tartıda da bol bol --- görürsün
oooo kız geliyo demekkkk olsun cnm eli ayağı düzgün olsun daaamerhaba kızlar .bugün doktora gittim veeeee bizim bi tane daha zilli bi kızımız olcakmış
gelişimi herşeyi çok iyiymiş ,166 gram olmuşuzşükürler olsun kalp atışınıda dinledik herşeye bedeldi .
ceren çok ağladı .o kadar inandırmışız kendimizi erkek olmasına şoook oldu yavrum .babamız çok mutlu ama .ilk günden ben kız istiyorum deyip durdu kocacım kalbi temizmiş demekki içine vurulmuş .hele ben bi daha 6 ncı hiss,m var diye ortalarda dolanmam .hamile kalmadan başladım rüyamda erkek bebek görmeye geçen haftaya kadar defalarca rüyamda erkek bebek gördüm ve inanaılmaz erkek hissettim .ama hep hayırlısı diye dua ettim demekki hayırlısı böyleymiş .kurban olduğum neylerse güzel eyler zaten .
4 lü test yapıldı haftaya perşembe sonuçları alıcaz inşallah tertemiz çıkacak dua edin teyzeler .
geçmişe bakamadan daldım herkes iyidir inşallah
eltim sünnet yapıyo bu aralar pek nete giremedim yardım ediyorum elimnden geldikçe .kendimi yormadan tabi .dikkat etmeye devam dedi doktorum .bol su içicekmişim tembihledi .zatewn şişe elimde geziyorum .
merhaba kızlar .bugün doktora gittim veeeee bizim bi tane daha zilli bi kızımız olcakmış
Gelişimi herşeyi çok iyiymiş ,166 gram olmuşuzşükürler olsun kalp atışınıda dinledik herşeye bedeldi .
Ceren çok ağladı .o kadar inandırmışız kendimizi erkek olmasına şoook oldu yavrum .babamız çok mutlu ama .ilk günden ben kız istiyorum deyip durdu kocacım kalbi temizmiş demekki içine vurulmuş .hele ben bi daha 6 ncı hiss,m var diye ortalarda dolanmam .hamile kalmadan başladım rüyamda erkek bebek görmeye geçen haftaya kadar defalarca rüyamda erkek bebek gördüm ve inanaılmaz erkek hissettim .ama hep hayırlısı diye dua ettim demekki hayırlısı böyleymiş .kurban olduğum neylerse güzel eyler zaten .
4 lü test yapıldı haftaya perşembe sonuçları alıcaz inşallah tertemiz çıkacak dua edin teyzeler .
Geçmişe bakamadan daldım herkes iyidir inşallah
eltim sünnet yapıyo bu aralar pek nete giremedim yardım ediyorum elimnden geldikçe .kendimi yormadan tabi .dikkat etmeye devam dedi doktorum .bol su içicekmişim tembihledi .zatewn şişe elimde geziyorum .
merhaba kızlar .bugün doktora gittim veeeee bizim bi tane daha zilli bi kızımız olcakmış
gelişimi herşeyi çok iyiymiş ,166 gram olmuşuzşükürler olsun kalp atışınıda dinledik herşeye bedeldi .
ceren çok ağladı .o kadar inandırmışız kendimizi erkek olmasına şoook oldu yavrum .babamız çok mutlu ama .ilk günden ben kız istiyorum deyip durdu kocacım kalbi temizmiş demekki içine vurulmuş .hele ben bi daha 6 ncı hiss,m var diye ortalarda dolanmam .hamile kalmadan başladım rüyamda erkek bebek görmeye geçen haftaya kadar defalarca rüyamda erkek bebek gördüm ve inanaılmaz erkek hissettim .ama hep hayırlısı diye dua ettim demekki hayırlısı böyleymiş .kurban olduğum neylerse güzel eyler zaten .
geçmişe bakamadan daldım herkes iyidir inşallah
sabah. 2 dl ekmek, peynir,acuka,şekersiz çay
ara: tek şekerli türk kahvesi
öğle: bi kase çorba ,3 kaş. bulgur pilavı,
akşam: bi kase çorba , 3 kaş. pilav,bi kase yoğurt
activite: 1 saat yürüyüş,1,5 lt su :26:
pek cnm bu aralar bişey yemek istemiyo hiç yerimden kalkasım yok
fesleğen cnm çok geçmiş olsun yanık zordur bide bebişin var allah yardımcın olsun
oooo kız geliyo demekkkk olsun cnm eli ayağı düzgün olsun daaa
inş 4 lü testtiniz de temiz çıkar tatlım
ayyyyyy maşallah ablam hayırlı olsunnn kızımız o zaman inşallah testler temiz çıkar dualarımız seninle
merhaba canım
hep oglan dıyorduk ama yanıldık demekı kısenın ıkıncı zıllı gelıyor demek.
gozunaydın canım, hayırlı bır evlat olsun ınsaallah
şaka bır tarafa senın ıcın oglan desem de hep, ben kız hastasıyım. ben onun cıcılerını gorunce nasıl gaza gelırım nasılllllll
ceren, sen ve ben erkek hıssettık demekkı 6. hıssımız yanılmıs vallahayırlısı olsun canım elbette. hem bılıyormusun kız cocukları, daha baglı oluyor aıleye ne bılıyım yaaaaaaa
ınsaallah sonuclarınız da ıyı cıkar opuyorum senı ve guzel zıllıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?