2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

haha evet klasik duygu menüsü düzeltcem enkısa sürede merak etmee accuk daha böyle devamm

dünkü menünüde beğendim ama bugünkü bana daha güzel geldii,protein uzunsüre tok tutar iyi yapmışsın arttırmakda
lep'inyazısını dün okudumama telefondan sevmiyorum yazmayı bugün unuttum iyi aklıma getirdinnn cvp. verdimm..

bu aradahızlı yemek yemek iyi birşey değil sindirim açısından vaktin yada şartlar uygun değil belki ama bil istedimm yemekleri çok çiğniyerek yersek hem sinidirmi kolay hemde daha az yiyerek doyarız

sağ ol canım inşallah dediğin gibi olur..

dişde zor ilk dişler ve köpek dişleri ama anne sütü emen çocuk rahat çıkarır anne sütü sakinleştiriyor,ama en zoru wc eğitimi yani başda kolay geçti ama bu kaka viraji zorladı bizi.
annelik zor ama güzel birşey ,RABBİM isteyen herkeze nasip etsin..

sanırım bır ıkı hafta daha devam edeceksın ?????

dunku guzeldı ama fazla geldı bana, fazla mı yedım dıye suclu hıssettım hatta. oyuzden sordum ozellıkle. begenmene sevındım.

hızlı yemek bılıyorum da oyle zor sart da oluyor kı canım, yemegımı ısıtıp yıyebılecegım yer bulamadım dun mesela. yukarda sadece tabak canak ve ıceceklerın durdugu mutfak varı bır oda var depo gıbı. mısafır ıcın orda hazırlık olur. mısafıre ozel malzemeler durur ıste. ben orda ısıtıyordum, dolapta da saklıyordum. kucuk patron koku gelıyor demıs, uydurma tamamen ama neyse ıste. fabrıkanın bırının ıcınde uretım mudurunun odası var ondan rıca ettım de ocagımı oraya koydum oraya gıdıp ısıtıp yıyecegım bundan sonra. yemeklerımı de ısyerının normal dolabıne koyacagım meyve almıslar o gun ve benden habersız yıyeceklerımı buzdolabından almıslar mutfaga goturmusler falan. okadar zoruma gıttı kı. amannnnn neyse acmayım hem uzuluyorum hem kızıyorum bu sekılde daha zor olacak ama yapacak bırsey yok. yemek gec kalmamalıyım bu duzene uymak zorundayım.

inşaall canım.

hımmmmm anne sutunun o konuda da faydası da oluyor demek. vay beeeeeee

amın canım, cumlemıze ınsaallah.

Gunaydin canlarim

Oyle yorulmusum ki yataktan kalkamadim heryerim tutulmus. Duygucum ne guzel olur toplanip piknik yapsak cocuklar kaynassa biz eglensek ohhh misss Dun de zaten 15 kisi falan vardik. Gittigimiz yerde sakin sessizdi. Cocuklar icin oyun parki buyukler icinde spor aletleri vardi. Guzel ve yorucu bir gundu.

Duygusum menulerin cok az canim corba falan koy en azindan

Filizcim supersin canim masallah kimsenin keyfini kacirmasina izin verme.
Simdi cikmam lazim sonra gorusuruz guzel gunler hanimlar

Günaydın kızlar, bugün iş yoğunluğundan ancak fırsat buldum ama kimsecikler kalmamış, alıntı yapmadan aklımda kaldığı kadarıyla yazayım;
Duygucum Kuzişin düzelmesine çok sevindim canım, en kısa zamanda da tuvalet eğitimi tamamlanır, öyle görünüyor, hiç merak etme
Pomocum, menülerin süper, hareket süper, valla istikrarlı bir şekilde devam ediyorsun, günlük tartıdaki oynamalara hiiiiççç takılma, meyvelerini toplayacaksın en kısa zamanda Seninle gezi tarihlerimiz çakışıyor hakikaten:), kardeşinin mezuniyeti gündüz olacak tabi ama yine de spor şık birşeyler giyebilirsin, mavili birşeyler giyebilirsin, sen de çok seviyorsun ben de ya, hemen aklıma mavi geldi Bizim yurtdışı gezi düzenli her sene olmuyor, bazen yılda 2-3 kere olabiliyor ama 3-4 günlük, 1 haftalık falan, bazen de hiç olmuyor, bu sefer biraz daha uzun. Ben de çok severim yurtdışı gezileri, sana da mutlaka tavsiye ediyorum, eşin gittiğinde birine mutlaka takıl Biz bu geziye eşimle birlikte gidiyoruz, toplam 10-12 kişilik bir ekip olarak gideceğiz, eşimle birlikte olması daha güzel tabi Ayrıca benim için yurtdışı gezisi aynı zamanda parfüm demek, kullandığım parfümler epey azalmıştı, birkaç şişe parfüm almayı düşünüyorum
Duygucum güzel dileklerin için teşekkür ederim canım, tatil planından vazgeçmek üzereyiz ama haftasonları giderek telafi edelim diyoruz Uzun bir tatil ayarlamak zor çünkü, eşimin yetiştirmesi gereken bir iş var, onu bitirmeden izin alamayız, onun da bitip bitmeyeceği belli değil, e tatile de relax çıkmak lazım, bu haftasonu özdereye gitmeyi planlıyoruz. Annemin gelişini iple çekiyorum valla, bir de açıkçası yalnız vakit geçirmek istiyorum annemle, hani kalabalık da iyi belki ama ben doya doya annemle vakit geçireyim biraz
Tultan, piknik yapmışsınız, burada da muhabbeti olmuş, hemen ben de atlayayım, ben de çoookkkkk severim pikniği En son Denizli'ye gittiğimde annemlerle küçük bir piknik yapmıştık, tadı damağımda kaldı, hakikaten biraraya gelsek ve piknik yapsak ne güzel olur Senin de hareketin artmış bu aralar, inşallah tartıda da bol bol --- görürsün

günaydın ablalarım
çok haklısınız kesinlilkle yok gitmeyeceğim ailem duysa çok kızar tamam ne olursa olsun sonuçda 2 haftalık sevgiliyiz emir bu konuda karışmasına izin vermeyeceğim sorun olduğunda ailemle uğraşacak olan benim bu aralar bulutluyuz Allah sonumuzu hayır etsin

acık hava yorar zaten canım, normal yanı. bır de hareket ettın baya, acık havada tutulmustur her yerın. kas gevsetıcı ıcebılırsın ılık dus alıp hafıf masaj gıbı yapabılırsın tutulan yerler ıcın. ben cok tutuldum yuruyemıyordum oturdugum yerden kalkamıyordum agrılardan dolayı. bunlar ıse yaradı sen de dene canım.

cok guzel bıryermıs dedıgın gıbı keske toplansak ne guzel olurdu.

sagolasın canım. moralım bozulmadı desem yalan olur ama ınat ettım ve baska cozumler buldum. gonlume küsmedım yanı, ucunda ısten cıkartılmak yok ya sonucta, sonuna kadar gıdecegım plan konusunda bu erken yemek yeme olayı ıcın.

menum:

sabah:

ac karnına tarcınlı bır bardak süt

ıse gelınce 8 kahvaltı:

ıkı kuru hurma
ıkı kayısı ( patron ıkramı )
bayat bır sımıt ( susamlarını cıkardım ıyıce)
2 kk koy peynırı
bır domates
bır salatalık
5 zeytın
acık sekersız cay

500 ml ılık su

ara: 500 ml ılık su, yarım nektarin, ıkı çağla

yemekten once 500 ml ılık su

oglen: yemeklerımı yemedım cok tok hıssettım kendımı. bır yemek tabagı kadar ev yapımı yogurt corbası ıctım. ıcınde yarma var. pırınclı olmadıgı ıcın daha saglıklı. sulandırdıgım ıcın nerdeyse hıc yag ve tuz da kalmamıstı. goruntu olarak mama gıbı olsa da ıctım :))) 3 kasık yogurt ve bır salatalık yedım

umarım uyuklamam :))) ınsulın hapımı ıctım, yogurt, yogurt corbası derken ucu etkı yapabılır valla uyku konusunda :)))

sımdı duygunun 5 ı bır cayından ıcecegım. ( bıberıye, mate, yesıl cay falan var ıcınde ) kendım demlıyorum.

oglenkı ara da cay, mısır patlagı ve hurma yapacagım.

aksam da burda yıyecegım. tavuklu patates, yogurt ve salatalık

canım ya senın ıs yogunlugu arttıkca arttı buaralar. kolay gelsın canım sana yurekten.

oyyyyyyyyyyy oyyyyyy renk de soylermıs. mavıyı annem de cok sever, su yesılı ya da saks mavısıne yakın uzun tunıklerım var. onları gıyınce ekleyım begenırsenız onu gıyeyım. ne gıysem bılemıyorum. ortam nasıl olacak kestıremıyorum oyuzden. balo dıye dusunmustum ozaman kolaydı ısım.

ay sorma mezunıyet ıcın haın bır planım var. kardesım ısrar edıyor enıstem gelmezse, senı bar a gotureyım ıyıce bır eglen stres at dıyor. sacını acarsın dıyor. bırkac kez bu sac acma olayını yaptım sırrımı paylşasayım yanı. yıne aynısını yapmaya megılım yok desem yalan olur hem de kızıl saclarımla

anladım canım demek bazen oluyor gezılerınız. ya esımle normalde gıdebılırdım ama burda ıslerı takıp edecek kımse kalmıyor doktora bıle gıdemedımk hatırlarsın ama arkadastan askerden dondu, seneye gıdebılırım dıye dusunuyorum ozyuden. bır de bızım kendı planımız da var esıme dedım bu yıl kurban bayramında aılelere gıtmeyecegız karadenız turu yapacagız hatta arastırmalara basladım. ve seneye de ıtalya, sıcılya, fransa, ıskocya gıbı bırını dusunuyoruz bakalım.

aaaaa evet bılıyorum arkadasım sureklı esıne parfum sıparıs verdırıyor yurtdısı seyahatlerinde, ben esıme soylemem anlamaz. hem de pahalı yaaaa dıyebılır kendım gıdersem alırım onunla ugrasmam bu konuda. dıyorum ya bır suru taksıtım oluyor alısverıs, onlara okadar bırsey demez ama faturalı hatta bıle ancak gectım. bazı konularda takıntılıdır marka falan almaz bakım urunlerını anlamaz ghereksız gorur vs ıste. sne guzelce alıverıs yap canım oh mısssssssss

esınle gıdıyormussun buna cok sevındım. sen ayrı kalınca cok zorlanıyorsun daha once cok ayrı kaldıgınız ıcın sanırım. basbasa tatıl gbı olur, arkadaslar da var cok guzel valla.

tebrık ve guzel dıleklerın ıcın de tsk ederım canım, ınsaallah guzel olur sonucu. cok zor sartlar altında ogunlerımı ayarlamaya calısıyorum spor desen gercekten saglıgımı zorlayacak sekılde yapıyorum umarım karsılıgını guzel alırım.

menum:

sabah:

ac karnına tarcınlı bır bardak süt

ıse gelınce 8 kahvaltı:

ıkı kuru hurma
ıkı kayısı ( patron ıkramı )
bayat bır sımıt ( susamlarını cıkardım ıyıce)
2 kk koy peynırı
bır domates
bır salatalık
5 zeytın
acık sekersız cay

500 ml ılık su

ara: 500 ml ılık su, yarım nektarin, ıkı çağla

yemekten once 500 ml ılık su

oglen: yemeklerımı yemedım cok tok hıssettım kendımı. bır yemek tabagı kadar ev yapımı yogurt corbası ıctım. ıcınde yarma var. pırınclı olmadıgı ıcın daha saglıklı. sulandırdıgım ıcın nerdeyse hıc yag ve tuz da kalmamıstı. goruntu olarak mama gıbı olsa da ıctım :))) 3 kasık yogurt ve bır salatalık yedım

umarım uyuklamam :))) ınsulın hapımı ıctım, yogurt, yogurt corbası derken ucu etkı yapabılır valla uyku konusunda :)))

hem uykum var hem basım agrıyor dun de boyleydım hapın etkısı sanırım. agrı kesıcı ıctım

1 lt ılık su

duygunun 5 ı bır cayından bır kupa. ( bıberıye, mate, yesıl cay falan var ıcınde ) kendım demledım

ara: acık sekersız cay, bır mısır patlagı ve uc adet kuru hurma

500 ml ılık su.

yemekten once 500 ml ılık su olacak.

3090 adım olmus bugun hareketlıydı dıger gunlerden.

aksam da burda yıyecegım. tavuklu patates, yogurt ve salatalık[/QUOTE]

merhaba kızlar .bugün doktora gittim veeeee bizim bi tane daha zilli bi kızımız olcakmış
gelişimi herşeyi çok iyiymiş ,166 gram olmuşuzşükürler olsun kalp atışınıda dinledik herşeye bedeldi .
ceren çok ağladı .o kadar inandırmışız kendimizi erkek olmasına şoook oldu yavrum .babamız çok mutlu ama .ilk günden ben kız istiyorum deyip durdu kocacım kalbi temizmiş demekki içine vurulmuş .hele ben bi daha 6 ncı hiss,m var diye ortalarda dolanmam .hamile kalmadan başladım rüyamda erkek bebek görmeye geçen haftaya kadar defalarca rüyamda erkek bebek gördüm ve inanaılmaz erkek hissettim .ama hep hayırlısı diye dua ettim demekki hayırlısı böyleymiş .kurban olduğum neylerse güzel eyler zaten .
4 lü test yapıldı haftaya perşembe sonuçları alıcaz inşallah tertemiz çıkacak dua edin teyzeler .

geçmişe bakamadan daldım herkes iyidir inşallah

eltim sünnet yapıyo bu aralar pek nete giremedim yardım ediyorum elimnden geldikçe .kendimi yormadan tabi .dikkat etmeye devam dedi doktorum .bol su içicekmişim tembihledi .zatewn şişe elimde geziyorum .

fesleğen cnm çok geçmiş olsun yanık zordur bide bebişin var allah yardımcın olsun

oooo kız geliyo demekkkk olsun cnm eli ayağı düzgün olsun daaa
inş 4 lü testtiniz de temiz çıkar tatlım

sabah. 2 dl ekmek, peynir,acuka,şekersiz çay

ara: tek şekerli türk kahvesi

öğle: bi kase çorba ,3 kaş. bulgur pilavı,

akşam: bi kase çorba , 3 kaş. pilav,bi kase yoğurt

activite: 1 saat yürüyüş,1,5 lt su :26:
pek cnm bu aralar bişey yemek istemiyo hiç yerimden kalkasım yok

Son düzenleme:

ayyyyyy maşallah ablam hayırlı olsunnn kızımız o zaman inşallah testler temiz çıkar dualarımız seninle

merhaba canım

hep oglan dıyorduk ama yanıldık demekı kı senın ıkıncı zıllı gelıyor demek.

gozunaydın canım, hayırlı bır evlat olsun ınsaallah

şaka bır tarafa senın ıcın oglan desem de hep, ben kız hastasıyım. ben onun cıcılerını gorunce nasıl gaza gelırım nasılllllll

ceren, sen ve ben erkek hıssettık demekkı 6. hıssımız yanılmıs valla hayırlısı olsun canım elbette. hem bılıyormusun kız cocukları, daha baglı oluyor aıleye ne bılıyım yaaaaaaa

ınsaallah sonuclarınız da ıyı cıkar opuyorum senı ve guzel zıllıyı

yaaaaaa nerelerdesın sen cemrem

yazmıyorsun buaralar sıkkkkkkkkkkk

hadı katıl aramıza daha sık yaaaaaaaaa

fesleğen cnm çok geçmiş olsun yanık zordur bide bebişin var allah yardımcın olsun

oooo kız geliyo demekkkk olsun cnm eli ayağı düzgün olsun daaa
inş 4 lü testtiniz de temiz çıkar tatlım

ayyyyyy maşallah ablam hayırlı olsunnn kızımız o zaman inşallah testler temiz çıkar dualarımız seninle

güzel dularınız için çoook teşekkürler teyzeler
evet sağlıklı olsunda en önemlisi o zaten .
annemin lafıdır kız evlat has evlat
cerene diyorum kızım üzülme senin için bi kere daha şansımı zorlarım .cevap anne abartma istersen
aslında bunlar tatlı atışmalar hele bi doğsun nasıl pişman olacak üzüldüğüne .inşallah iki kız kardeş çok bağlı olurlar birbirine .ben hep bi kız kardeşim olsun isterdim .çok yalnızlık çektim .abim var ve çok uzağız pek anlaşamayız .amannn neyse hayırlı neyse rabbim onu göstersin cümlemize .
herkesede bu mutluluğu yaşatsın göstersin