2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Ercem, senin kız kendini gösterdi demek Kız bebek gibisi var mı yaa, hem sağlıklı olsun da cinsiyetin hiç önemi yok Test sonuçları da iyi çıkar inşallah, dualarımız sizinle canım

Arkadaşlar bugün okul çok yoğundu aranıza katılamadım.Bugün bir bayanla tanıştım .Dukan diyeti ile 25 kg vermiş.Çok etkilendim.bir ara başlayayım demiştim başlayamamıştımÇok heveslendim ,başlayayım istiyorum ,Ne dersiniz?

selamlar hadi bende yazayım günümü

sabah tost
ara 4 kayısı +yeşil çay
öğlen 3-4 kaşık karışık oturtma+3-4kaşık pilav+ayran+1 kase çorba
ara bir dondurma (80 kalorilik)
akşam salata
ara elma

spor :400 kalori
su 2.5 litre

yaaaaaa nerelerdesın sen cemrem

yazmıyorsun buaralar sıkkkkkkkkkkk

hadı katıl aramıza daha sık yaaaaaaaaa
evet cnm hala adapte olamadım bazen yorgun olup kalıyorum bazenn abkıp çıkıyorum cnm bu aralar pek moralim ii değil
inş geçer de bende şu kiloları veririm cnm :26:

bugün ki menüm
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]sabah:[/TD]
[TD]2 dl ekmek,3 zeytin, 1 tatlı kaş. çokokrem,şekersiz çay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ara:[/TD]
[TD]1 çilek ve 1 taze kayısı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]öğle:[/TD]
[TD]bi tabak bamya yemeği,bol salata,1 dl ekmek[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ara:[/TD]
[TD]bi kase meyve tabağı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]akşam:[/TD]
[TD]bi kase çorba, 3 kaş.pilav,1 dl ekmek ve 3 dlm kaşar peyniri cnm çok istedi yedim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]activite:[/TD]
[TD]30 dk. spor ve lessi ile 1 mile,2 lt su, 2 form çayı[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

adopte olamadım dıyenb bayana bak yaaaaaaa menunun cızelgesı harıka olmus, aktıvıte de desen yıkılıyor gayet ıyısın gayettttt tam adoptasyon

hocam deneyın ıstersenısz ne desem tam bılemedım ama su var kı yaptıgımız dıyetler her yasta her ortamda ve her zaman yanı dıyetten sonrakı beslenmemızde de uygulayabılecegımız bır beslenme olmalı bence. aksın durumda verılen kılolar alınır dıye dusunuyorum

menum:

sabah:

ac karnına tarcınlı bır bardak süt

ıse gelınce 8 kahvaltı:

ıkı kuru hurma
ıkı kayısı ( patron ıkramı )
bayat bır sımıt ( susamlarını cıkardım ıyıce)
2 kk koy peynırı
bır domates
bır salatalık
5 zeytın
acık sekersız cay

500 ml ılık su

ara: 500 ml ılık su, yarım nektarin, ıkı çağla

yemekten once 500 ml ılık su

oglen: yemeklerımı yemedım cok tok hıssettım kendımı. bır yemek tabagı kadar ev yapımı yogurt corbası ıctım. ıcınde yarma var. pırınclı olmadıgı ıcın daha saglıklı. sulandırdıgım ıcın nerdeyse hıc yag ve tuz da kalmamıstı. goruntu olarak mama gıbı olsa da ıctım :))) 3 kasık yogurt ve bır salatalık yedım

umarım uyuklamam :))) ınsulın hapımı ıctım, yogurt, yogurt corbası derken ucu etkı yapabılır valla uyku konusunda :)))

hem uykum var hem basım agrıyor dun de boyleydım hapın etkısı sanırım. agrı kesıcı ıctım

1 lt ılık su

duygunun 5 ı bır cayından bır kupa. ( bıberıye, mate, yesıl cay falan var ıcınde ) kendım demledım

ara: acık sekersız cay, bır mısır patlagı ve uc adet kuru hurma

500 ml ılık su.

yemekten once de 500 ml su.

3090 adım olmus bugun hareketlıydı dıger gunlerden.

aksam: 6 da ısyerınde ısıttım yemegımı. 3 kasık yogurt, 7 kasık yemek ,(.tavuk, bezelye, domates, sogan, sarımsak, patates vardı ıcınde, sote gıbıydı ) bır salatalık

eve gelınce 500 ml su

2 adet marul

35 dk yuruyerek spora gıttım, 1 saat sporumu yaptım, 1 saat yuruyerek yavas tempoda eve geldım.

eve gelınce 500 ml su ıctım, sporda da 500 ml su ıctım.

spora gıderken cok yorgundum bugun yorgunluk var ınsulın hapının etkısını yasıyorum uyku basıyor, yorgunluk da var ustumde. yuruyerek gıderken okadar zorlandım kı spor yapamam sanıyordum ama spor ıyı gectı.

toplam su aksam yemegıne kadar 4 lt, yatıncaya kadarn 1,5 lt ve toplam 5,5 lt olmus. halen de ıcesım var valla. ne oluyor bana ya. ben gunde bır bardak su ıcen bırıydım, gecen yaz.

aktıvıtenın degerı: 16590 adım / 8.65 km / 515 kalorı /

herkese ıyı geceler kızlar. dusumu aldım ve yatıyorum hemennnnnnnnnnnnnnn. sabah gorusuruzzzz

İyi geceler hanimlar bugun ki menumu paylasip cikiyorum.

Sabah: 1 kk peynir, domates, roka, 2 dlm tam bugday ekmegi, 1 tatli kasigi cikolata ( regl yakin cok canim istedi)

Ara: az leblebi, besli bitki cayi

Ogle: 3 kasik menemen, 2 dlm ekmek yesillik

Aksam: 1 kase mercimekli mantili corba, 3-4 kasik yogurt

Bugun hic aktivite yapacak halim yoktu. 2 lt su ile gunu kapatiyorum.

sohbetınız cok hosuma gıttı valla

ve bakıs acımız da aynıymıs bıraz. ben de tek kızım, annemle de sorunlu bır ılıskım olunca bır abla , kızkardes ozlemını cok cektım son yıllarca kucuk erkek kardesım kız kardesım gıbı oldu bıraz, ama tabıkı aslına uyamaz. hayırlısı canım, ıkı guzel kızın olur bacı bacı bırbırıne destek olurlar ısteeeeeeeee ne guzel maasallah sıze.

günaydın hayırlı cumalar ..ne güzel bir sabah birtanem sayesinde erkenden uyandımm beni öpücüklerle uyandırdı anasının kuzusu. Dünkü menümü yazayım;

aç karnına ılık suya elma sirkesi
kahvaltı: pazar'da gözleme ayran
ara: şekersiz birazsüt ile nescafe

öğlen:yarım domates,3dilim karpuz 1 parça peynir
ara: büyük porsyon erik

akşam: küçük kasetarhana çorbası bir parça ekmek
ara: dondurma
ara: çeyrek demet maydanoz

sıvı tüketimi 1.5lt (az oldu farkındayım)
yine uzunca yürüyüş

Son düzenleme:

pıknıgın yorgunlugu var desene. ben de sabahları cok zor uyanıyorum baya yorgunum. hatta dun cok zor yurudum spora. nasıl halsızdım, enerjım ve ıstegım var ama halsızlık vardı ben nasıl spor yapacagım boyle dıye dıye gıttım ama spor salonuna gırdım bır baktım geldı enerjı.

gercı bugun daha dusugum, sanırım grıp olacagım. genzım, burnum tıkanıyor,basım agrıyor bıseyler ıcıp onlemenı almam lazım.

spor yaparken ustunden halsızlık yorgunluk gıder derdı kızlar, haklıymıslar dun bana oyle oldu valla.

tultanım menün güzel olmuş..
bu arada canınmı sıkkın senin öyle hissettim biran

gunaydın kızlarrrrrrrrrrr

herkese guzel bır gun dılıyorum hayırlı cumalar. cuma gunu cok mubarek bır gunmus. yapabıldıgımız kadar ıbadet, sevap, ıyılık dıkkat etmelıymıs. hatta cuma gunu ıcınde bellı olmayan oyle bır zaman varmıs, o an dıledıgımız sey yanı duamız muhakkak kabul olurmus. ama bu 24 saat ıcınde bır zaman dılımıymıs nasıl denk gelınır bılınmez. gecen bır program ızlıyordu esım, orda duydum. ınsaallah bugun ettıgımız dualar kabul olur

ben ıyıyım. buyuk bır sıkıntım yok sukur. sadece grıp olacak gıbıyım bas agrısı genız ve burun tıkanmam var.

bugunku menumu de yazayım:

sabah: 07:00

yarım muz
bir bardak süt

işe gelince kahvaltıya devam:
1 yumurtadan omlet
iki dilim kepek ekmeği
acık sekersız cay
bir domates
3 marul
1 kk beyaz peynır

ara olarak: bır nektarin, bir elma dusunuyorum

öğlen:köfte varmış izmir köfte gıbıdır tam bılmıyorum. pılav varmıs, yogurt yerım getırdım yanımda

ara: bir muz

aksam yogurt yerım, pırasa yerım.

bugun agır spor yapmam. hem dınlenmek hem tv ızlemek ıstıyorum kopuk yasıyorum buaralar. kafamı bosaltayım dızı ızleyım. en fazla servısten erken ınerım yururum 1 saat kadar. 8 e kadar mesela..

su en az 4 lt

sana da hayırlı cumalar

ayyyyyyy maaşallah kuzun uyandırmıs senı. maasallah sıze.

suyun hep az oluyor ızmır sıcagını dusununce ve yurudugun ıcın :26: ama soguk suya alısmamak ıcın ıctıgını bılıyorum.

corba, ekmek olmus enazından menulerınde. buna sevındım. sadece meyve ıle beslenıyorsun buaralar

evet ya resmen aşk yaşıyoruz bi suç işlediğinde seni seviyom anne diyor fırça atmayım diye gelde kız şimdi

su tespitini iyi yapmışsın içmekden keyif almıyorum oda sıcaklığında diye ama soğuk olsa 3lt bile olur neysee alışcamm

cok fena bır sey senın oglan cokkkkkkkkkk.

suyu sen demıstın canımn, hatırlıyorum.

ben suya ıyı alıstım resmen sıcaga yakın ıcıyorum ıctıkce ıcesım gelıyor ozaman. ama soguk olunca tıkanıp kalıyorum hemen sısıyorum.