- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #12.681
cok fena bır sey senın oglan cokkkkkkkkkk.
suyu sen demıstın canımn, hatırlıyorum.
ben suya ıyı alıstım resmen sıcaga yakın ıcıyorum ıctıkce ıcesım gelıyor ozaman. ama soguk olunca tıkanıp kalıyorum hemen sısıyorum.
haa evet geçen demiştimm şimdi hatırladımm
bu arada dün can sıkıntısından senin açtığınkonulara gezindim okudum özelliklekendi günlüğünde nasıl tanıştığımızı okudum sen hatırlıyormusun?
Günaydın kızlar, haftanın son günü su gibi geçsin inşallahDuyguşum, geldiimmmm, ben de özledim valla Birazdan çıkacağım işe gitmek için ama arada gireyim dedim hemen, belki yakalarım sizi diye
şükür kavuçturana neslişim bak söyle çalıştığın kuruma seni rahat bıraksınlar gelirsem oraya maf ederim hepsini
güzel arkadaşım özellikle yapmıyorum canım istemiyor ama istedimi yiyorum mesela gözleme gittim yedim canım istese yerim emin olzaten yarın kudurma günü çeşmeye günü birlik gitcezz kayınvalidem görümcemlerle herkez birşey yapcak ister istemez yicezzzdenz açıktırır çünkü ama iyide spor olcak
neyse sen beni bırak sen nasılsın keyfin nasıl herşey yolundamı
şükür kavuçturana neslişim bak söyle çalıştığın kuruma seni rahat bıraksınlar gelirsem oraya maf ederim hepsini
güzel arkadaşım özellikle yapmıyorum canım istemiyor ama istedimi yiyorum mesela gözleme gittim yedim canım istese yerim emin olzaten yarın kudurma günü çeşmeye günü birlik gitcezz kayınvalidem görümcemlerle herkez birşey yapcak ister istemez yicezzzdenz açıktırır çünkü ama iyide spor olcak
neyse sen beni bırak sen nasılsın keyfin nasıl herşey yolundamı
evet hatırlıyorum inaf dıye bırı vardı onunla sen ılk bana yazmaya baslamıstınız. ne yapmalıyım dıye sıze sormustum.
kızlarr sizdede aynı reklam varmı bilmiyorum ama sağ üstköşede gaziantep baklavacısı resmi var bayılırım ama bu bölümde yapılırmı bu
hımmmmmmm cesmeye gıdıyorsunuz demek superrrrrrrrrrrr
cumartesı gunu tatıl olması ıyı oldu ama bızım planları engellıyor aksam spora gıttıgım ıcın. bunaldım aslında. konya, ankara, burda koye teyzelerıme gıtme gıbı seyler ıstıyorum ama zor gorunuyor bu sartlarda.
bır de seyahatten duzenım bozulmasın dıye kacıyorum, ozellıle teyzelerıme gıdersem kısır,borek falan olur dıye kacıyorum valla. ama degısıklıge de ıhtıyacım var. ıkı uc haftadır yogun gıdıyor tempom, bıraz sıkıcı oluyor kosusturmaca.
Kızlar, şimdilik çıkıyorum ama 1 saat içinde gelirim yine
yokmu piknik yeri yakınlarda sevdiğiniz bir aile dostunuzuda alıp gitseniz hatta baş başa bile gitseniz hafif şeylehazırlarsınız alırsınız kitaplarınızı açık havada yeriçer sohbet edersiniz kitap okursunuz doğa dinlendiriyor insanıı
Aaaa ben de yok valla, bende tatil reklamı var, kim neyi çok istiyorsa onun reklamını koyuyorlar galiba
Aaaa ben de yok valla, bende tatil reklamı var, kim neyi çok istiyorsa onun reklamını koyuyorlar galiba
inaf,max,narin sana ilk yazanlardan ben sonrayazmışım ama en çok moral ve desteği veren ben olmuşum sen bana ağzın bal damlıyor dedin hepve asla yapmıyacağım şey ha ben okur geçerim çok ilgimi çekmesi lazımbirine yazmam için ,sana demek hemen kanım kaynamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?