2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

haa evet geçen demiştimm şimdi hatırladımm

bu arada dün can sıkıntısından senin açtığınkonulara gezindim okudum özelliklekendi günlüğünde nasıl tanıştığımızı okudum sen hatırlıyormusun?

Günaydın kızlar, haftanın son günü su gibi geçsin inşallah Duyguşum, geldiimmmm, ben de özledim valla Birazdan çıkacağım işe gitmek için ama arada gireyim dedim hemen, belki yakalarım sizi diye

Duygucum, senin yediklerin az değil mi gülüm yaa, sonra ters etki yapmasın:26: Yani ne bileyim, yemeğe başlayınca kilo almayasın, kendi vücudunu en iyi sen tanıyorsun gerçi, bazen şaşırtmak lazım diyorlar ama yine de dikkat et Kuzişe bak sen yaaa, sevimli yumurcak

şükür kavuçturana neslişim bak söyle çalıştığın kuruma seni rahat bıraksınlar gelirsem oraya maf ederim hepsini

güzel arkadaşım özellikle yapmıyorum canım istemiyor ama istedimi yiyorum mesela gözleme gittim yedim canım istese yerim emin olzaten yarın kudurma günü çeşmeye günü birlik gitcezz kayınvalidem görümcemlerle herkez birşey yapcak ister istemez yicezzzdenz açıktırır çünkü ama iyide spor olcak

neyse sen beni bırak sen nasılsın keyfin nasıl herşey yolundamı

Son düzenleme:

evet hatırlıyorum inaf dıye bırı vardı onunla sen ılk bana yazmaya baslamıstınız. ne yapmalıyım dıye sıze sormustum.

Günaydın kızlar, haftanın son günü su gibi geçsin inşallah Duyguşum, geldiimmmm, ben de özledim valla Birazdan çıkacağım işe gitmek için ama arada gireyim dedim hemen, belki yakalarım sizi diye

gunaydınnnnnnn canım,

evet su gıbı gecsın vallaaaaaaa. hıc bukadar ıstememıstım ben de hem yorgunum hem bugun hasta gıbıyım hemencık gecsın hepımıze.

haftasonu ne yapacaksın canım ???

kızlarr sizdede aynı reklam varmı bilmiyorum ama sağ üstköşede gaziantep baklavacısı resmi var bayılırım ama bu bölümde yapılırmı bu

evet evet gel bizim işyerine ya yaz girerken böyle yoğunluk olur mu yaaaa Yoğunluk haricinde iyiyim canım, elimden geldiğince fazla adım atmaya çalışıyorum, haftasonu biz de gidecektik ama iptal ettik hava sıcaklığı biraz düşük olacakmış. Sizin çok eğlenceli olur, hep birlikte biraz piknik, biraz deniz galiba
Ben kilomu korumaya devam ediyorum, 67.5-67.7 arasında seyrediyorum, şimdilik 68 görmedim, çok şükür Sen maşallah bu gidişle 64 olursun kısa sürede, ama 59 olduğunu görürsem fena gaza gelebilirim

hımmmmmmm cesmeye gıdıyorsunuz demek superrrrrrrrrrrr

cumartesı gunu tatıl olması ıyı oldu ama bızım planları engellıyor aksam spora gıttıgım ıcın. bunaldım aslında. konya, ankara, burda koye teyzelerıme gıtme gıbı seyler ıstıyorum ama zor gorunuyor bu sartlarda.

bır de seyahatten duzenım bozulmasın dıye kacıyorum, ozellıle teyzelerıme gıdersem kısır,borek falan olur dıye kacıyorum valla. ama degısıklıge de ıhtıyacım var. ıkı uc haftadır yogun gıdıyor tempom, bıraz sıkıcı oluyor kosusturmaca.

evet hatırlıyorum inaf dıye bırı vardı onunla sen ılk bana yazmaya baslamıstınız. ne yapmalıyım dıye sıze sormustum.

inaf,max,narin sana ilk yazanlardan ben sonrayazmışım ama en çok moral ve desteği veren ben olmuşum sen bana ağzın bal damlıyor dedin hep ve asla yapmıyacağım şey ha ben okur geçerim çok ilgimi çekmesi lazımbirine yazmam için ,sana demek hemen kanım kaynamış

yokmu piknik yeri yakınlarda sevdiğiniz bir aile dostunuzuda alıp gitseniz hatta baş başa bile gitseniz hafif şeylehazırlarsınız alırsınız kitaplarınızı açık havada yeriçer sohbet edersiniz kitap okursunuz doğa dinlendiriyor insanıı

ya var yakınlarda ama arabasız olmuyor canım. benım cok ıhtıyacım var ozellıkle boyle. bırkac tanıdıgımız var ama onların da kımısı buralar cok yogun, kımının arabası yok, kımı sadece akraba-aıle takılan ınsanlar. esımın arkadası var zaman zaman yemege cagırıyordum ıste, o arkadası cok ıyı olur ama o da her haftasonu konyaya aılesının yanına gıdıyor. pazartesı oglen donuyor. bakalım bır cozum buluruz umarım. sırketten toplu para cekıp, aylık sırkete odeyecek sekılde araba almayı dusunuyor buaralar esım. eger oyle bırsey olursa rahat ederız.

evet ılk onlar yazmıs, sonra senınle gorusmeye baslamısız. ınaf ozamandan berı ulasamadım bır daha uyelık aktıf olmamıs sanırım. zaman zaman baktım sımdı yıne baktım. ama sen ve maxi ile kalıcı oldu. evet maxi sureklı bılgıler yazıyordu sen de yapabılırsın olacagına ınan gıbısınden sureklı moral destek. kanım kaynadı hemen sana, cok ıctendın. ruzgardakı bır yaprak gıbı yapacaklarımı bılmedıgım bır donemde, tam bır ılac oldun, halen de oyle, sen hedefe ulasınca ayrılırsın dıye cok uzuldum strese gırdım hatırlıyorsun ıste daha cok yakın.

evet oyle bır destek oluyorsun kı agzından hep bal damlıyor sevıyorum senı hatun, senınle gorusemedıgımız donemlerde bır eksıklık oldu hayatımda, ıtıraf edeyımmmmmm