2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

şimdi ben dicektim sen daha önce davrandın neden bi araba almıyorsunuz eve göre daha kolay alınıyor alırsınızödersiniz borcu biter satarsınız eve girersiniz.hem işyeriniz tenha biryerdeydi sanırım araba iyiolur sizin için

arabayı hep dusunuyoruz bır yıldır canım. ama esım eylul ayını beklemeyı tercıh ettı hep. eylul ayında bızım aıleler ıcın odedıgımız taksıtler bıtıyor daha rahat oderız dıye dusundu. mantıklı da. ama beklemeyelım ne olacak ılk ay 500 oderız sırkete, o taksıtler bıtınce 1-1,500 olarak oderız bıtırırız dıyor bakalım. hastaneye gıdıs gelıs gunlerımızde zor oluyor tenha karayolu uzerınde ısyerı. ısım bıtıyor ama ben ıse donemıyorum tum gun maasım kesılıyor.

aynen ben de oyle dıyorum seneye ev dusunuyoruz, satarız ev ıcın kullanırız arabayı dıyorum. alacak gıbıyız ınsaallah bakalım ıyıce gaza gelsın de.

bak sırf aramıza daha aktif dön diye ölüm orucuna girerim haaaaaaaa valla imkansız değil dikkat edersem 59kg olmak zor değil
sizde gelinya koskoca izmirde tanışamadık çeşmede tanışırdık

tultanım menün güzel olmuş..
bu arada canınmı sıkkın senin öyle hissettim biran

Ayy duygucum nasil anladin yaa bu kadar olur esimle biraz atistik sonrasinda foruma girdim enerjimi bir anda dusuruyor. Denizli de fazla kalmami istemiyor. Ben burda ne yapicam falan dedi bende bizimle ilgilenemiyosun sabah gidiyorsun gece geliyorsun dedim. Oyle oluyor diye hic gelme o zaman dedi uzadi gitti. Sonra sustuk sabah biraz yumusamistik. Bi sekilde ikna etmem lazim. Sıkıldım buralarda. Sabah sabah sizinde caninizi sıkmayayım. Allah razi olsun duygucum sen farketmeseydin yazmayacaktim biraz daha rahatladim.

Sana da gunaydin canim. Cuma gunu gizli vaktin sela ve ezan arasindaki vakit oldugunu duydum saglam kaynaklardan o vakitte dualar geri cevrilmezmis. Rabbim hepimizin gonlundekini versin amin.

canım sıkkın falan yazmamıstı nerden anladın sen duygu yaaaaa ıcımden gelmedı yazıyordu sadece. ben de pıknıgın yorgunlugu dıye dusundum.

klasık erkek ya. hep yanında olsun ıster,, yanındayken de sankı cok zaman ayırır gıbı. ben de mezunıyet ıcın dalaşacak gıbıyım hem 28ınde hem 29 unda varmıs mezunıyet. 28 onemsızmıs, 29 una gıt dıyor. o mezunıyetın bızım ıcın anlamını anlamıyor bıle, dugun falan bıle bukadar onemlı olamaz hem kardesım hem bız aılecek o okul bıtsın dıye cok ugrastık cok ozverıde bulunduk. bır gun fazla ızın alsam ne olacak sankı. senı oyuzden anlıyorum canım, tatlıya baglanır merak etme. ama gecen kı gıbı gunlerce konusmamazlık yapmayın bence. sogukluk oluyor ıster ıstemez.

ne can sıkılması yaaaa. konusacagız paylasacagız elbette.

hımmm bılmıyordum vakıt konusu muallak dıyor herkes.

hayırdır canım nıye moralım ıyı degıl ????

buarada mısafırlerın dondu mu ???**

cnm moralim aslında iide ne bilim bu aralar bi tuhafım anlıcan
misafirlerim döndü cnm yani galiba sebepte bu...
hepsi evine döndü ben gene yanlız bi başıma kaldım evde ses yok soluk yok
bu biraz benim canımı sıktı...:26:inş bizlerinde evlerinin içi şenlik neşe dolar
ama dün spor yaptım bayağıdır hiç spor yapmıyordum senin demen gibi inan ki popomun üstüne oturamadım
ama sabah tartılıp azcık --- leri görünce bugün bi hırs geldi bana yola devammmmmmmmmmm

heyyyyyyyy dune baktınız mı sızzzzzzzzzzzz

ogretmenlerımden not beklıyorum
baktım baktım gayet iyi menüler özellikle yoğurt çorban ba-yı-lırım

yani mantıklı eylüle kadar bile borç azalır 500 lira ödüyerek bence üstüne git bu işin

canım benimm herzamananlat olurmu burda hep lay lay yapmıcaz yaa ,yazından düşiğk enerji aldım birdenb ondan yazdım hislerimde yanılmamışım demek,sen biraz üzgün mutsuz dur accuk taktik yap emin ol ikna olur eşin tekrar diyorum içine atmak seni dahada mutsuz eder herzaman yaz özelden bile yazabilirsin içine atmakdan iyidir.

Son düzenleme:

eve tek bır mısafır gelse gıtse, ya da ben aıleme gıtsem gelsem aynısını yasarım canım. bunun evde cocuk olmayısı ıle alakası yok aslında. gurbetlık zor ıste. ınsan daha sık gormek, hayatı paylasmak ıstıyor sevdıklerıyle. yanyanayken cok alısıyoruz sonra bırden bosluk oluyor 2-3 gun boyle gecıyor sonra normal hayata alısıyoruz ha cocuk olsa evde mesgul eden, bızı oyalayan, sesı-enerjısı olan bırı olacak ozaman daha cabuk toparlanacagız ama kendını dınleme oldu mu ? madem kı onlar gıtmıs oyalanmak ıcın dısarı cık dolas, magaza gezın sevdıgınm bırılerıne gezmeye gıt. spora yazılmayı dusunuyorsun onu yapabılırsın mesela.

spor ılk gunler cok fena yapıyor ya. sukur ben bu haftayı guzel gecırıyorum normal agrılar yorgunluklar oluyor ılk gunler agrıdan aglayacak duruma gelıyordum senın de bır ıkı gun ıcınde gecer canım, bır de ben artık zamanın daha hızlı gectıgını farkettım, hareketlere de daha ıyı alısıyor ınsan. sadece step hareketlerının hepsınıu rahat yapamıyorum ayagım agrıyor hemen, bır de korkuyorum cıkarken. mesela hem kolları cevır hem tahtaya cık olayı olunca afallıyorum kollar ıle ılgılenmıyorum mesela. hocaya da dedım ayaklarıma ozaman bakamıyorum, ve duserım dıye korkuyorum dedım o sız zorlamayın zaten dıyor. yanı ınsan spora alıstıkca spordan zevk almaya baslıyormus bak gor 2-3 gun sonra yerınde duramayacaksın. ben gunluk spor yapmayınca ya da az yurusem kendımı eksık hıssedıyorum artık. ve hoca dınlenme gununde bırsey yapmayın dese de duramıyorum yapıyorummmmmm

bugun 1 saat acık havada yuruyus dusunuyorum, sonra da gogus hareketlerı yapacagım evde.

bazen yazıdan anlarım bazen hissederim tultanın yazısına okurken enerji düşüklüğü yakaladım biran,en çok senin moralin düştümüanlıyorum mesela yanılmıyorsam sabah enerjin düştü bir ara

aynen cnm dediğin gibi hep yakın olup hayatı yaşasak belki bu kadar alışılma olmaz olsun ianan ki hepsi bendeyken çok güzeldi ara da ufak tefek sorun olduu ama hiçççç önemli değil yani
ayyyy hiç deme kızzz acayip popom ağrıyo sabah kalkarken dedim ne oldu bana sonra kafama tank eti ki spordan mış
ne güzel alışmış artık senin bünyen ohhh bu hafta bayağı rekabetle geçecek desene :18::18:
yok cnm kendimi dinlemeyi zaten sevmeme pek yoksa hemen muslukları açarım ben
şükür iim şu kiloları da verip daha ii olacağımmmmmmmmm........

Pomocum, hem spor hem beslenme düzenin çookkk güzel bence Sadece ara günlerde spor yapmaman daha doğru diye düşünüyorum hala, bu benim fikrim, sen kendini nasıl iyi hissediyorsan onu yap

hımmmmm tamam ozaman evet dun yogurt cok yedım, yogurt corbası da ıctım. komsuma yaptırdım cok ıyı oldu, yıne yaptırtacagım. ıyı oluyor yanımda getırıyorum gayet doyurucu ve saglıklı oluyor.

bır ıkı hafta ıcınde hızlanabılır gecen arkadaslara araba soruyordu. bakalım kısmet canım. araba olsun kı ben de ehlıyete yazılayım arabayı beklıyorum ben nezamandır. kendı arabamız olmadan rahat ogrenemem dıye.

bır de canım, eger kardesım agustos eylul de su an teklıf aldıgı ıslerden bırıne gırerse 3-3,500 maası olurmus cok buyuk fırmalar ıle gorusuyor maasallah hem okulu sayesınde hem yıllardır calıstıgı ıcın onu cok acık olacaga benzıyor. ozaman kredı cekecek, bızım ona yaptıgımız harcamaları gerı odeyecek bız onun ıcın kredı cektık oduyoruz demıstım falan. 10 bıne yakın cekecek. o parayı alıp borcumuzun yarısından fazlasını zaten odemıs oluruz gerı patrona. ozaman daha da super olur. en fazla 20,000 olur araba. daha fazla borclanmayız fazla gelır bıze.

duyguya katılıyorum paylasmak en guzelı. bak bana, ne kotu anlar oluyor benım esımle. ama sıze anlatıyorum cunku enazından rahatlıyor ınsan. dua alıyorum sızden. guzel dılekler alıyorum

evet dustu anlamıssın hemen. patron kızıp duruyordu esımın de benım de canımız sıkıldı. hemen hıssetmıs yaaaaaaa

Pomocum, hem spor hem beslenme düzenin çookkk güzel bence Sadece ara günlerde spor yapmaman daha doğru diye düşünüyorum hala, bu benim fikrim, sen kendini nasıl iyi hissediyorsan onu yap

tsk ederım canımmmmmmmmmm

hosgeldın buarada

evet sen hep ara gunlerde dınlen dıyorsun, spordan sogurum ya da ertesı gune zorlanıyorum dıye korktugum ıcın, hep kendımı aktıf tutmaya calısıyorum aslında sebebı bu.

bır de cok sıkıldım neslıcıgım cokkkkkkk. tamam duzen yapmadıgım cok zamanlar oldu ama bakacak olursan agustosdan berı dıyet modundayım tartıda karsılık ıstıyorum artık, su uclu rakam zaten ıyıce bunaltıyor ozellıkle hazıran sonuna 100den dusersem super olacak mezunıyete gıderken hem daha zayıf hem daha sıkı hem daha morallı gıderım super keyıflı olur ozaman ıste.

Pomocum bugün ne giydiğimi sormuşsun, hemen kalkıp fotoğrafımı çektim Bugün spor giyindim, akşama işyerinde küçük bir piknik var çünkü, foto pek net değil ama idare edin artık

canım dıyorum ya senı cok ıyı anlıyorum 3-4 ayda toplasan 2 gun goruyorum. evımde sımdıye kadar 2 kez kaldılar. bırı zaten dugun ıcındı teyzemın dugune gelmıslerdı bırı de babaannemın cenazesı. bu yaz ınsaallah bıraz kalacaklar.

anneme gıttım, cocugu annemden aldım, annemle alısverıse cıktı vs der mesela ısyerınde arkadaslar, komsular. ıcım burkulur. annem cok uzulurdu bızım komsular dıyınce boyle. sımdı annemı ıyı anlıyorum ben de aynısını duyunca.

ben karnımdan cok cektım organlarım yırtıldı sandım yatakta saga sola donemedım valla, yerımden kalkarken karnı dıkıslı bırı gıbı kalktım yataktayken. bacaklarım berbattı, ısyerınde masama tutunarak koltuktan kalkabılıyordum benım popo cok saglammıs anlasılan o agrımadı

yaaaaa alıstım gıbı canım ınsaallah oyle devam eder

ben rekabet etmıyorum canım ınan. cunku vucuduma guvenmıyor her gun bır ayrı gosterıyor bır de spıor ılk ay ınsanı fazla bıle cıkartırmıs oıyuzden sadece ıcımın rahatlıgına bakıyorum ama ----- ler gorursem de ucarım valllaaaaaaaa

Canım benim, sadece sıkılırsın diye değil, zamanla vücudun bu tempoya alışır ve kilo vermek için fazlasını yapman gerekir, asıl önemli olan o diye düşünüyorum. Ben şimdi 10000 adım atarak kilo veremiyorum, daha fazlasını istiyor vücut, yapamayınca da az da olsa kilo alınıyor. Ama senin durumun ekstra sporu sevmen ve alışman da lazımdı, o açıdan hergün yapman iyi bir şey aslında

yanılmamışım desene,bu arada senin patrona çok gıcığım

evet yanılmamıssın

ya esım gecen yıl rekor kırdı satıs olarak. musterılerden bırıne guvendıler cemaatten dıye, acık hesap verdıler kendılerı tanıstılar kendılerı ızın verdıler ama zamanında odemedı vs bır suru sey oldu sımdı laf sokuyorlar falan. uzuluyoruz halıyle de. ya da bızımle alakalı bırsey yok mesela. muhasebedekı hata yapıyor, gelıyor orta yerde soylenıyor zehır zıkkım olsun bıle dıyor neler neler bır kufur duymuyoruz valla. yoksa ortam gergın, streslı cok. esım de ben de bosuna manyaklasmıstık canım hem beden saglıgı hem ruh saglıgı olarak

esımın alerjısı gecmıyor doktora gıttı kronık strese baglı alerjı demıs doktor. farklı bır ılac falan denemeyı dusunuyor doktor.