- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #12.721
Pomocum bugün ne giydiğimi sormuşsun, hemen kalkıp fotoğrafımı çektimBugün spor giyindim, akşama işyerinde küçük bir piknik var çünkü, foto pek net değil ama idare edin artık
Eki Görüntüle 725070
Canım benim, sadece sıkılırsın diye değil, zamanla vücudun bu tempoya alışır ve kilo vermek için fazlasını yapman gerekir, asıl önemli olan o diye düşünüyorum. Ben şimdi 10000 adım atarak kilo veremiyorum, daha fazlasını istiyor vücut, yapamayınca da az da olsa kilo alınıyor. Ama senin durumun ekstra sporu sevmen ve alışman da lazımdı, o açıdan hergün yapman iyi bir şey aslında
aaaaaa bak ben o acıdan dusunmedım, vucut fazlasını ısteyecek vay halıme benım ozamannnnnnnnnnn
sırf alısmak ıcınm yapıyorum aslında.
bakalım canım, ozaman evın yolunu bulamam sanırım kac saat spor yapmam gerekır offffffff dusunemıyorum
Pomocum bugün ne giydiğimi sormuşsun, hemen kalkıp fotoğrafımı çektimBugün spor giyindim, akşama işyerinde küçük bir piknik var çünkü, foto pek net değil ama idare edin artık
Eki Görüntüle 725070
sensiz piknikmio lur berivanım gelsende gel ip atlarız birlikde..şaka biryna nerdesin sen dün girmedin sanırımm?
neyse kızlar ben hazırlanmaya başlayım gideyim gezineyim birazz herkez kendine iyibaksın öğle saatigeldi herkeze afiyet olsunn.
Eğer bir daha giremezsem şimdidenherkeze keyifli hafta sonlarıı
doğrumu gördüm bluzun yandan bağlandınmı bluzunu özellikle çok sevdim harika görünuyorsun,ben başka türlüde hayal ettim bu bluzun arkası bir parça daha uzunolsa ayağında hasır fazla yüksek olmayan topuk olsa diyee zincirli çapraz çanta olsa diyee acayip bir huy edindim yolda bir parçasını beğendim insanlar oluyor hemen kafamda kombin yapıyorum şunu şöyle giyse böyle yapsa diye iyice kafayı yediğiminbelirtisi sanırım.. suan tam sporsun en sevdiğim tarz ohh ben böyle heryereyürürüm 3-4 alışveriş merkezi gezerim üstüne sporda yaparımm uzunl afı kısası harika görünüyorsun
Cok cok sagolun canlarim daha iyiyim simdi. Filizcim gecen ki krizden sonra cok iyiydik nazara geldik. Bu sefer uzun surmez o zaman rekor kirmistik. esim soyler ve hic bisey olmamis gibi devam eder konun uzerinde durmaz ama ben unutamiyorum. Kinciyim biraz zamani gelince yapistiririm lafimi.
Neslicim cok fit gorunuyorsun kot cok yakismis. Ama sana etegin daha cok yakistigini dusunuyorum.
Duygucum benim icin de gez. İzmir bugun gunesli ve bulutlu tam gezmelik yani biz hala tam isinamadik.
Berivancim allah zihin acikligi versin basarilar canim.
Filizim ne soyleyecegimi bilemedim babam derki elin ekmegi kanlidir silebilen yer diye soyler. Allah kolaylik sabir versin canim. Siz emek veriyorsunuz herkes hata yapabilir. Anlayisla karsilamak gerekir.
Ayyy ayy ne güzel yorumlar bunlar, yok ben diyorum sende modacı gözü var kesinlikleBugün piknik olduğu için açık ayakkabı giymek istemedim, belli olmaz şimdi çimler ıslak olur falan neme lazım Piknik hoş ta, işyerinde olunca pek keyifli gelmiyor valla, son zamanlarda da ekstra yoğun ve stresli olduğu için herkese yansıyacak gibime geliyor ya bakalım inşallah öyle olmaz.
sensiz piknikmio lur berivanım gelsende gel ip atlarız birlikde..şaka biryna nerdesin sen dün girmedin sanırımm?
neyse kızlar ben hazırlanmaya başlayım gideyim gezineyim birazz herkez kendine iyibaksın öğle saatigeldi herkeze afiyet olsunn.
Eğer bir daha giremezsem şimdidenherkeze keyifli hafta sonlarıı
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
yaaaa beni de pikniğe götürün yaaaaa bende istiyorummmmmmm piknik temiz hava sınavım var hem morel doping olurrrrrrrr heeeee bende istiyorummmmmmm
filizzz ablam adım sayar harika ya ne kadar çok adım atmışsın maşallahhhhhh menün güzel diyet tam gaz süper gidiyo
nesli ablacımmm foto süperrr spor spor iyi olmuşşş
cemrem ayyy hoşgeldinnn
misafir işleri de zor yawww Allah kolaylık versinnn :18:
bu arada cumamızzzzzzzzz hayırlı olsun dualar kabul olsun inşallahhhh
gunaydınnnnnnnnnnn
sensız olur mu ya pıknık. almaz mıyım senı.
emır ıle bır pıknık yapsanıza, sınema-konser hepsınden eglencelı olur bence. ılk fırsatta pıknık yapın bence berıvan. sımdı aklıma geldı bak
senın de cuman hayırlı olsun canım.
sagol fıstık. tam gaz gıdıyorum bakalım, tartı neler yapacak bana bılmıyorummmmmmm
guncel menum
sabah: 07:00
yarım muz
bir bardak süt
işe gelince kahvaltıya devam:
1 yumurtadan omlet
iki dilim kepek ekmeği
acık sekersız cay
bir domates
3 marul
1 kk beyaz peynır
500 ml ılık su
ara olarak: bır nektarin, 500 ml ılık su
yemekten once 500 ml ılık su
öğlen:5 kasık pılav, 4 kasık domates-salatalık salatası, 7 kasık ayran, 4 kasık yemek ( ıcınde 4 adet sulu kofte, patates ve bezelye olan bır yemektı )
500 ml ılık su
ara: muz ve yogurt dusunuyorum.
aksam yogurt yerım, pırasa yerım.
bugun agır spor yapmam. hem dınlenmek hem tv ızlemek ıstıyorum kopuk yasıyorum buaralar. kafamı bosaltayım dızı ızleyım. en fazla servısten erken ınerım yururum 1 saat kadar. 8 e kadar mesela..
su en az 4 lt
arkadaşlar dün paylaşmıştım sizlerlede dukan diyeti ilgimi çekiyor diye.ben bu sabah başladım.menümü paylaşayım.
Sabah yulaf kepeğinden yapılmış krep
1 parça peynir
nescafe
ilk ara süt içtim
öğlen 3 tane baget
1 kase yoğurt yedim
yarın sabah tartılıcam umarım işe yarar
hepinize güzel günler dilerim.
maşallah ne güzel su içiyorsunuz.ben zorla 2 ltye tamamlıyorum.menünüzde çok güzel olmuş bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?