2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

yaaaaaa senın durusunu cok sevıyorum bacakların cok ıyı vallaaaaaaaaa. kot super yakısmıs bakkkkkkkkkk

hımmmmm pıknık var demek. super yaaaaaaa. bu hafta cok yogundun ıyı gelır canım sana

pıknıksedım ben de, pıknık olmasa da esımle acık havada bıryerde oturalım bız de bu aksam.

aaaaaa bak ben o acıdan dusunmedım, vucut fazlasını ısteyecek vay halıme benım ozamannnnnnnnnnn

sırf alısmak ıcınm yapıyorum aslında.

bakalım canım, ozaman evın yolunu bulamam sanırım kac saat spor yapmam gerekır offffffff dusunemıyorum

spora gıttıgım gunler 14bın oluyor dun gunduz cok yurumusum fabrıka ıcıne gıt gel derken. 16bın küsür olmus adım. normal gunlerde 7000 buluyor yuruyus dısında hıc spor yapmazsam.

kızlar ben kacıyorum hıc ıse bakmamısım bugunnnnnnnnnn

hepınızı optummmmm fırsatım olursa tekrar gırerım ogleden sonra. olmadı aksam gorusuruzzzzzzzz

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
yaaaa beni de pikniğe götürün yaaaaa bende istiyorummmmmmm piknik temiz hava sınavım var hem morel doping olurrrrrrrr heeeee bende istiyorummmmmmm

filizzz ablam adım sayar harika ya ne kadar çok adım atmışsın maşallahhhhhh menün güzel diyet tam gaz süper gidiyo

nesli ablacımmm foto süperrr spor spor iyi olmuşşş

cemrem ayyy hoşgeldinnn
misafir işleri de zor yawww Allah kolaylık versinnn :18:

bu arada cumamızzzzzzzzz hayırlı olsun dualar kabul olsun inşallahhhh

doğrumu gördüm bluzun yandan bağlandınmı bluzunu özellikle çok sevdim harika görünuyorsun,ben başka türlüde hayal ettim bu bluzun arkası bir parça daha uzunolsa ayağında hasır fazla yüksek olmayan topuk olsa diyee zincirli çapraz çanta olsa diyee acayip bir huy edindim yolda bir parçasını beğendim insanlar oluyor hemen kafamda kombin yapıyorum şunu şöyle giyse böyle yapsa diye iyice kafayı yediğiminbelirtisi sanırım.. suan tam sporsun en sevdiğim tarz ohh ben böyle heryereyürürüm 3-4 alışveriş merkezi gezerim üstüne sporda yaparımm uzunl afı kısası harika görünüyorsun

Son düzenleme:
sensiz piknikmio lur berivanım gelsende gel ip atlarız birlikde..şaka biryna nerdesin sen dün girmedin sanırımm?

neyse kızlar ben hazırlanmaya başlayım gideyim gezineyim birazz herkez kendine iyibaksın öğle saatigeldi herkeze afiyet olsunn.

Eğer bir daha giremezsem şimdidenherkeze keyifli hafta sonlarıı

YOK ABLAMMMMMM BURADAYIMMM BENN İŞ YOĞUNLUĞU SINAV STRESİ YETTİ CCANIMA VALLA GECE 3 MÜUDÜ NEYDİ YATTIĞIMDA ÇOK YORGUNUMMM

Ayyy ayy ne güzel yorumlar bunlar, yok ben diyorum sende modacı gözü var kesinlikle Bugün piknik olduğu için açık ayakkabı giymek istemedim, belli olmaz şimdi çimler ıslak olur falan neme lazım Piknik hoş ta, işyerinde olunca pek keyifli gelmiyor valla, son zamanlarda da ekstra yoğun ve stresli olduğu için herkese yansıyacak gibime geliyor ya bakalım inşallah öyle olmaz.

Cok cok sagolun canlarim daha iyiyim simdi. Filizcim gecen ki krizden sonra cok iyiydik nazara geldik. Bu sefer uzun surmez o zaman rekor kirmistik. esim soyler ve hic bisey olmamis gibi devam eder konun uzerinde durmaz ama ben unutamiyorum. Kinciyim biraz zamani gelince yapistiririm lafimi.

Neslicim cok fit gorunuyorsun kot cok yakismis. Ama sana etegin daha cok yakistigini dusunuyorum.

Duygucum benim icin de gez. İzmir bugun gunesli ve bulutlu tam gezmelik yani biz hala tam isinamadik.

Berivancim allah zihin acikligi versin basarilar canim.

Filizim ne soyleyecegimi bilemedim babam derki elin ekmegi kanlidir silebilen yer diye soyler. Allah kolaylik sabir versin canim. Siz emek veriyorsunuz herkes hata yapabilir. Anlayisla karsilamak gerekir.

ben kinci değilim ama benım de ıcım hep kırık kalıyor ve uzaklasıyorum her olayda bıraz daha cok. eskıden tepkılerım daha buyuktu, olgunlasmak ve umursamamak gıbı gorunse de aslında uzaklastıgımın ısaretı bu. hepımızın hakkında hayırlısı olsun ınsaallah.

donem donem nazar da oluyor ınanırım. ooooo ne guzel anlasıyorsunuz der mesela eltın, bır bakmıssın aksama kavga kıyamet. oluyor boyle seyler. ınsaallah en kısa zamanda senı tam mutlu edecek sekılde bır barısma ve unutma olur.

el kapısı cok zor, hele kı ozel sektor, hele kı kucuk sehırlerın cahıl patronlarıyla. hayırlısı canım ya.

kesınlıkle bızım yorumumuz farklı duygunun kı farklı olmus tam modacı olarak bakıyor

haklısın ısyerı ıle olunca cok cok zevklı olmaz ama pıknık pıknıktır dıyerek ıyı gecmesını umuyorum canım. ıyı eglenceler

ıyı eglenceler ıyı gezmeler canım.

cesmeye gıdecegız dıyordun haftasonu ıcın. gorusemeyız, ama haberlesırız eger sen telefonuna bakarsan

sana da cok guzel bır haftasonu olsun ınsaallah.

gunaydınnnnnnnnnnn

sensız olur mu ya pıknık. almaz mıyım senı.

emır ıle bır pıknık yapsanıza, sınema-konser hepsınden eglencelı olur bence. ılk fırsatta pıknık yapın bence berıvan. sımdı aklıma geldı bak

senın de cuman hayırlı olsun canım.

sagol fıstık. tam gaz gıdıyorum bakalım, tartı neler yapacak bana bılmıyorummmmmmm

guncel menum

sabah: 07:00

yarım muz
bir bardak süt

işe gelince kahvaltıya devam:
1 yumurtadan omlet
iki dilim kepek ekmeği
acık sekersız cay
bir domates
3 marul
1 kk beyaz peynır

500 ml ılık su

ara olarak: bır nektarin, 500 ml ılık su

yemekten once 500 ml ılık su

öğlen:5 kasık pılav, 4 kasık domates-salatalık salatası, 7 kasık ayran, 4 kasık yemek ( ıcınde 4 adet sulu kofte, patates ve bezelye olan bır yemektı )

500 ml ılık su

ara: muz ve yogurt dusunuyorum.

aksam yogurt yerım, pırasa yerım.

bugun agır spor yapmam. hem dınlenmek hem tv ızlemek ıstıyorum kopuk yasıyorum buaralar. kafamı bosaltayım dızı ızleyım. en fazla servısten erken ınerım yururum 1 saat kadar. 8 e kadar mesela..

su en az 4 lt

ayyyyyyyyy ablacım ne iyi olurdu piknik yapsak hep beraber kısırlar karpuzlar keserdik mangal yapardık ip atlardık toda oynardık sohbet ederdik ne güzel olursu ya keşke öyle bir imkanımız olsa ablalarımmm

filiz ablacmmm bizim şirket şöför ağırlıklı her yer şöför kaynıyo emir çok rahatsız oluyo aşşağı indiğimizdede kamelyada oturup sigara içiyorlar koca koca amcalar şirkette olmazda inşallah dışarda beraber piknik yaparızz emirim le

ayyyy ablam bende nazardan gözden korkarım fitne fesat insanlar dan korusun rabbim bizleri eşinile aranızzz hiç bozulmasınnn ablacmmm

Arkadaşlar dün paylaşmıştım sizlerlede dukan diyeti ilgimi çekiyor diye.Ben bu sabah başladım.Menümü paylaşayım.
Sabah yulaf kepeğinden yapılmış krep
1 parça peynir
nescafe
ilk ara süt içtim
Öğlen 3 tane baget
1 kase yoğurt yedim
Yarın sabah tartılıcam umarım işe yarar
Hepinize güzel günler dilerim.

Maşallah ne güzel su içiyorsunuz.Ben zorla 2 ltye tamamlıyorum.Menünüzde çok güzel olmuş bence

hocam okudunuz mu bılmıyorum. Ben fıkrımı soylemıstım sıze. Dıger arkadaslar yazdı mı sıze emın olamadım.

Bu menunun, aksamı nasıl olacak pekı ?

Basarılar dılıyorum ınsaallah faydasını gorursunuz

ıyı bır haftasonu gecırmenız dılegıyle

maşallah ne güzel su içiyorsunuz.ben zorla 2 ltye tamamlıyorum.menünüzde çok güzel olmuş bence

hocam ben yazın bu yola ılk cıkmadan once bır bardak su ıcen bırıydım, dıyete baslayınca zorla zorla derken 2,5 -3 lt su ıcmeye alıstım kısın ıslerım asırı yogundu bır aya kadar oyleydı. Suyu falan bıle unutuyordum ama bır cozum buldum wc gıderken gelırken damacadan su ıcıyorum sıseyı doldurup masaya koyunca unuttugumu farkettım.

Sımdılerde ıse hem az yemenın hem spor yapmanın hem sıcakların etkısı sanırım. Ben ılk kez bukadar spor yapıyorum ve en sıcak zamanlarda ılk kez dıyet-spor donemındeyım. Ama kendımı de zorlamıyor degılım elbet. Oyle cok susuyan bırı degılım yanı- 4-5lt ıcmem o sebepten degıl.. ılk kez bu rakama ulastım zaten.

Tsk ederım ıncelyıp yorum yaptıgınız ıcın.