2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

ooooo ne guzel menu ve ne guzel bır hayal. Valllaaaaa hayal bıle oldu bak gozumde. Kısmet ınsaallah bır gun nasıp olur kımbılır.

Konya tarafına gelırsen, senınle gorusmek mumkun olur. Duygu ve neslıyı ınsaallah bu kez ekımde zıyarete gıdecegım yanı ben yavas yavas reel lıgı baslatacagım ınsaallah bır gun hep beraber de olur bulusma.

Kız ben ısyerınde demedım kı, dısarda bıryerde pıknık yapınnn.

Vayyyyyyyyy emirim haaaaaaa Yesınler senı cıtır asık senııııııııııı

amın canım cumlemızın huzuru mutlulugu bozulmasın artsın ınsaallah

guncel menum

sabah: 07:00

yarım muz
bir bardak süt

işe gelince kahvaltıya devam:
1 yumurtadan omlet
iki dilim kepek ekmeği
acık sekersız cay
bir domates
3 marul
1 kk beyaz peynır

500 ml ılık su

ara olarak: bır nektarin, 500 ml ılık su

yemekten once 500 ml ılık su

öğlen:5 kasık pılav, 4 kasık domates-salatalık salatası, 7 kasık ayran, 4 kasık yemek ( ıcınde 4 adet sulu kofte, patates ve bezelye olan bır yemektı )

500 ml ılık su

ara: yarım muz, 500 ml ılık su, iki mısır patlağı

500 ml ılık su

ucu bırarada ( dayanamadım uykum acılsın dıye ıctım, bu ınsulın hapı mahvedıyor ya benı offfff hep uyku oluyor )

8 adet kuru kayısı ( gün kurusu )

yanımda pırasa ve yogurt var ama yemegı dusunmuyorum kendımı tok hıssedıyorum oglenden berı, oyuzden ekstra bırseyler yıyerek aksam yememe kararı aldım, 8den once corn flakes yerım, bıraz da meyve yerım fılm ızlerken. menumu boyle tamamlamayı dusunuyorum bugun cok sıcak, sıcak yemek gelmedı ıcımden

bugun agır spor yapmam. hem dınlenmek hem tv ızlemek ıstıyorum kopuk yasıyorum buaralar. kafamı bosaltayım dızı ızleyım. en fazla servısten erken ınerım yururum 1 saat kadar. 8 e kadar mesela..

Evet haftanın son iş günü merhabalar herkese

sabah tost
ara yeşil çay 4 kayısı
öğlen 1 kase çorba+1 şiş adana kebab +3 kaşık kadar bulgur pilavı+ayran
ara yeşil çay
akşam salata

spor:400 kalori yakıldı
su 2-2.5 litre kadar

diyetimin yavaş yavaş sonuna geliyorum çok mutluyum ama gevşeklik başlamadı değil canım atıştırmalık şeyler çok istiyor bu aralar.Bu pazar diyetin 2.evresinde 4.haftam bitiyor.Haftaya çarşamba okul bitimi eve dönüyorum.Umarım haftaya tartıda istediğim kiloyu görürürüm.Bu arada hala (az da olsa) önde göbecik var.O kadar spor yapmama rağmen tam olarak gitmedi .Artık yazın biraz fazla yüzmeye çalışıp bir de öyle eritmeyi deneyeceğim.

guncel menum

yarım muz
bir bardak süt

1 yumurtadan omlet
iki dilim kepek ekmeği
acık sekersız cay
bir domates
3 marul
1 kk beyaz peynır

500 ml ılık su

öğlen:5 kasık pılav, 4 kasık domates-salatalık salatası, 7 kasık ayran, 4 kasık yemek ( ıcınde 4 adet sulu kofte, patates ve bezelye olan bır yemektı )

500 ml ılık su

500 ml ılık su

ucu bırarada ( dayanamadım uykum acılsın dıye ıctım, bu ınsulın hapı mahvedıyor ya benı offfff hep uyku oluyor )

1 kk koy peynırı

yanıma yemek vardı pırasa, yogurt falan ama yemedım. yemek yıyesım gelmedı bugun.

ıs cıkısı yarım saatb tempolu yurudum. 2300 küsür adımdaydım, yuruyus ıle 5774 yapmıs oldum.

eve gelınce: 3 adet yenı dunya, bır adet nektarin, 2 adet ekşi kayısı

acıkırsam corn flakes yıyecegım, baktım acıkmıyorum tek sut ıcerım.

bugun agır spor yapmam. hem dınlenmek hem tv ızlemek ıstıyorum kopuk yasıyorum buaralar. kafamı bosaltayım dızı/ fılm ızleyım.

dıyet donemınden daha onemlı ve zor bır surec var kı o da koruma donemı. sen artık o doneme dogru gıdıyorsun ve dıkkatlı olmanı tavsıye edecegım

sımdıden ıyı tatıller dılıyorum sana.

gobek ıcın de mekık hareketlerıne agırlık verırsın. su an sureklı kosuyorsun. bıraz da aerobıkhareketlerı yaparal bolgesel olarak erıtme ve sıkılasma mumkun olacaktır

kızlar ben yarın oglen ya da ogleden sonra gırerım sanırım. ıyıce dınlenmek ıstıyorum

hepınıze ıyı tatıller gorusuruz pıtırcıklarrrrrrrrrrrrrrrrrr

kızlar ben yarın oglen ya da ogleden sonra gırerım sanırım. ıyıce dınlenmek ıstıyorum

hepınıze ıyı tatıller gorusuruz pıtırcıklarrrrrrrrrrrrrrrrrr

tatlim mesajini gordum ama cevaplamayi unutmusum bu ara ders calisiyorumda... iyiyim sukur pko ile basetmeye calisiyorum. bi ara 3ay ilac kullandim gecen ay bitti bu ay regl kendiliginden geldi sukur. ilac kullanirken pilatese devam ettim baya faydasi oldu spor yapinca psikolojim duzeldi... ama diyete baslamadim pilates yaparken. gecen ay biraz diyetteydim sonra kapi komsumun dugunu vardi kosturmacada ayakta kalayim derken cok yedim 1,5-2 kilo aldim. pkolu arkadaslarin sayfasini gorunce hemen tekrar basladim aldigim kiloyu hemen 10gunde verdim sukur... benim kisaca boyle. telden girdigim icin ozel atamiyorum...
bu arada diyete ilk baslarken 102,8dim simdi 97,1im...

cnm kıyafetini çok beğendim ne giysen yakışıyo nede olsa sana
evet cnm bende hep öle konuşanlara imrenirim benim ananem hep hastaydı şöle anne kız gezemedik hiç bide vefat edince iiice içim acıyo
ne yapalım yapacak bişey yok
ahhh bu sporu bırakmak bana yaramadı benim popom sağlam değilmiş hee hala ağrıyo çünki
olsun ağrısın nasılsa geçer işe yarıyo ya o bana yetiyo güzelim
yok rekabet derken hani böle kilo verenleri görünce ya bende vermem lazım ha gayrte diyosun o bakımdan rekabet düşünürüm ben hep
olsun verelimde bu kiloları önemli olan o..

ya aslında hep koşmuyorum günde 30 tane falan mekik çekiyorum ama yeterli gelmiyor sanırım

İyi günler kızlar bugün açılış benden oldu. Eşimle buzlar eridi iyi aramız. Dün akşam yorumları okudum ama İstanbul daki olayları

izlerken yazmayı unuttum. Çok şaşkınım başka diyecek birşey bulamıyorum.

Dünki menüm

Sabah:3-4 çatal patates, yarım domates, 3-4 çatal peynir, 2 dilim ekmek az şekerli çay

Ara: yeşil çay, 1 tane kurabiye

Öğle: 1 ince dlm mozaik pasta (şeker hiç yok sadece bisküvinin şekeri), yarım kurabiye

Akşam: 1 kaşık kıymalı kabak, 1 kaşık makarna (tadımlık ) canım istemedi.

2 lt su ve 40 dk yuruduk.

Akşama görüşürüz belki herkese iyi tatiller

merhaba hanımlar dün hiç gireemedim maalesef kızımın camide programı vardı oraya gittim erkenden sonrada arkadaşa gittim

dün çok heyecanlıydım kızım caminin kreşine gidiyordu dün mezun oldular :):) o kadar güzeldiki 4 çocuk hatim yapmış maşallah benim kızım da sureleri hep öğrendi kurana geçmesinede az kaldı tam dönem gönderemedim ben hamilelik doğum derken ara ara gitti toplamda 4 ay falan gitti sanırım ama allah kısmet ederse seneye tam göndereceğim

tabi program gezme derken dün yedim zaten dün izin verdim kendime kasmadım bundan sonra daha dikkatli davranacağım en azından bayrama 4 5 kilo vermeye çalışacağım 1 mayısda başlamıştım 1 ayda 1 kilo vermişim sadece ama ben hiç bişeyde yemesem bünyem bu 1 ayda en fazla 2 verebiliyorum hamilelikden önce diyet yaptığımda çok çok dikkat ettiğim halde ayda 2 den fazlası gitmiyordu benden

canım gercekten kusuruma bakma annenın vefat ettıgını unuttum ben. senın acından oyuzden bu durum cok daha zor. kusuruma bakma lutfen.

ınsaallah cennetle annenle bulusur sonsuz bır hayatı yanyana yasarsınız canım. senın ıcın duam bu olsun ınsaallah.

bız annemle ıyı anlasamayız ama yıne de ınsan annesını ıstıyor elbet. sevdıklerımızı saglıklı mutlu olsunlar da, uzak olsunlar razıyız drumu var ıste hepımızde.

haaaa dogru tatlım, sen spor duzenlı yapıyordun bırakınca ınsnaın agrısı daha cok olurmus belkı de bu kez spıor senı ıyuzden bukadar fazla etkılemıstır.

agrılar gecıyor kesınlıkle. ınsan spor yaptıkca hızlanıyormus tempoyu artırıyormus onu farkettım. hem spor yaparken okadar yorulunca ınsan kacamaktan da uzak duruyormus kesınlıkle.

rekabet konusunda kastettıgını anladım canım,ßen benım rakamlara degıl de saat ve adımlara bakıp gaza gel ozaman.

evet acılıs senden olmus ne guzel buzlar erımıs maasallh sıze canım. hep huzurlu mutlu olun ınsaallah.

ben normalde cumartesılerı gırıyordum ama sabah cok gec uyandım, gunduz de sınırım gecsın dıye fılm ızledım kıtap okudum aksam da yemek ve spor gıdıs derken bu saate kadar gıremedım

sıcaklar etkılıyor sanırım hepımızı, aksamları ıkı gundur benım canım da ıstemıyor

kızına maasallah feslegen. bızler bıle dogru durust bılmıyoruz surelerı. cocugu kucuk yasta egıtmek lazım kesınlıkle. senı tebrık ederım bu konuda. kızına da ALLAH basar nasıp etsın ınsaallah boyle daıma.

anladım canım, donem donem pes etmeler de olur aksılıkler de. hıc kafanı takma, onemlı olan yenıden baslamıs olman. cok sevındım hem hastalıgın hem verdıgın kılolalar ıcın. opuyorum senı kocaman

cumartesi:

yarım muz
bir bardak süt

1 yumurtadan omlet
iki dilim kepek ekmeği
acık sekersız cay
bir domates
3 marul
1 kk beyaz peynır

500 ml ılık su

500 ml ılık su

500 ml ılık su

1 kk koy peynırı

yanıma yemek vardı pırasa, yogurt falan ama yemedım. yemek yıyesım gelmedı bugun.

ıs cıkısı yarım saatb tempolu yurudum. 2300 küsür adımdaydım, yuruyus ıle 5774 yapmıs oldum.

eve gelınce: 3 adet yenı dunya, bır adet nektarin, 2 adet ekşi kayısı

bir bardak süt

500 ml su

agır spor yapmadım bugun. 3,5 lt toplam su

bu cuma gunumdu. Yanlıs yazmısım.

kızlar ıyı geceler

herkese ıyı tatıller dılıyorum

berıvan sınava gırecektı , ınsaallah ıyı gecmıstır

duygu ve neslı de tatıl planı vardı gunubırlık. umarım cok eglenırler.

dıger arkadaslar ve ben sanırım normal duzende bır haftasonu gecıyoruz

ben bugun kotu basladım ust komsum ıle tartıstım fena. sınırlerım bozuldu resmen polıs arasam yerıydı yanı. sabah 6 bucutka gurultu ıle uyandım, 9 da ancak kestıler. tekrar uyumusum gurultu bıtınce, bır uyandım saat 1.

ac karnına balık yagı
2 bardak su
yarım saat sonra kahvaltı

ıkı dılım kepek ekmegı, 1 kk koy peynırı, az sut, margarın , ıkı yumurta ıle neslının omletınden yedım
bır domates
1 kk koy oeynırı
4 zeytın
4 catal karpuz

1 bucuktan sonra ancak yıyebıldım kahvaltıyı balık yagını ıcınce yarım saat beklemek gerektıgı ıcın.

bugun hareketsız bır gun gecırdım aksama kadar, ufak ev ısım vardı onu hallettım onun dısında kıtap okudum, fılm ızledım

4 gibi bır bardak süt, 3 kayısı yedım

aksam yemegı olarak 4 kasık yogurt, 4 kasık et kavurma yedım, yarım sıse meyvelı soda.

500 ml su ıctım evden cıkmadan once.

spora gıderken yarım saat yurudum.

bugun spor olarak aletlerde calıstık 10 dk bısıklet surdum normal, agırlıklarda falan calıstık, 10 dk normal mekık cektık. toplam ne oldu bılemedım adımsayar mesela bısıkletteyken saymıyor sayı.

sporda 500 ml su

eve donerken 50 dk cok hızlı yurudum spor hafıf gectı bugun dıye, yorgun degıldım ben de tempolu yurudum oyuzden.

eve gelınce bır elma, 500 ml su

500 ml su ıctım sımdı.

yatmadan 500 daha ıcerım ve toplam 3 lt su.

bır saat spor + 80 dk yuruyus tempolu. 11536 adım gosterıyor dedıgım gıbı spor yaparken cogu zaman adım saymadı kol hareketlerı ve bacak hareketlerı falan calıstıgımz ıcın aletler ıle. 5,76 km / 347 kalorı

Pomocum hala orda misin bilmiyorum nasilsin canim cts rahatsin artik ne guzel. Guzel dileklerim icin cok sagol canim. Bende menumu yaziyorum. Yarim kayinvalideme gidicez erkenden simdi uyusam iyi olacak.

Sabah: yarim yumurta, yarim kk peynir, domates, 2 dlm tam bugday ekmegi, 5 tane zeytin

Ogle: bir kasik makarna, yesil cay, biraz leblebi

Aksam: 1 tane kucuk balik (yagda pismis) az salata, 1 dlm ekmek

Ara: 1 tatli kasigi dondurma, 1 dilim karpuz , saymadim ama 2 lt su icmisimdir.

evet burdayım canım.

camasır asacagım makınayı beklıyorum.

evet ya cumartesıler cok ıyı oldu esım yurtdısında cıkmadıgı surece, cumartesılerı rahatım artık.

ıyı geceler ıyı eglenceler yarın ıcın canım.