- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #12.741
ayyyyyyyyy ablacım ne iyi olurdu piknik yapsak hep beraber kısırlar karpuzlar keserdik mangal yapardık ip atlardık toda oynardık sohbet ederdik ne güzel olursu ya keşke öyle bir imkanımız olsa ablalarımmm
filiz ablacmmm bizim şirket şöför ağırlıklı her yer şöför kaynıyo emir çok rahatsız oluyo aşşağı indiğimizdede kamelyada oturup sigara içiyorlar koca koca amcalar şirkette olmazda inşallah dışarda beraber piknik yaparızz emirim le
ayyyy ablam bende nazardan gözden korkarım fitne fesat insanlar dan korusun rabbim bizleri eşinile aranızzz hiç bozulmasınnn ablacmmm
Evet haftanın son iş günü merhabalar herkese
sabah tost
ara yeşil çay 4 kayısı
öğlen 1 kase çorba+1 şiş adana kebab +3 kaşık kadar bulgur pilavı+ayran
ara yeşil çay
akşam salata
spor:400 kalori yakıldı
su 2-2.5 litre kadar
diyetimin yavaş yavaş sonuna geliyorum çok mutluyum ama gevşeklik başlamadı değil canım atıştırmalık şeyler çok istiyor bu aralar.Bu pazar diyetin 2.evresinde 4.haftam bitiyor.Haftaya çarşamba okul bitimi eve dönüyorum.Umarım haftaya tartıda istediğim kiloyu görürürüm.Bu arada hala (az da olsa) önde göbecik var.O kadar spor yapmama rağmen tam olarak gitmedi .Artık yazın biraz fazla yüzmeye çalışıp bir de öyle eritmeyi deneyeceğim.
kızlar ben yarın oglen ya da ogleden sonra gırerım sanırım. ıyıce dınlenmek ıstıyorum
hepınıze ıyı tatıller gorusuruz pıtırcıklarrrrrrrrrrrrrrrrrr
cnm kıyafetini çok beğendim ne giysen yakışıyo nede olsa sanaPomocum bugün ne giydiğimi sormuşsun, hemen kalkıp fotoğrafımı çektimBugün spor giyindim, akşama işyerinde küçük bir piknik var çünkü, foto pek net değil ama idare edin artık
Eki Görüntüle 725070
evet cnm bende hep öle konuşanlara imrenirim benim ananem hep hastaydı şöle anne kız gezemedik hiç bide vefat edince iiice içim acıyocanım dıyorum ya senı cok ıyı anlıyorum 3-4 ayda toplasan 2 gun goruyorum. evımde sımdıye kadar 2 kez kaldılar. bırı zaten dugun ıcındı teyzemın dugune gelmıslerdı bırı de babaannemın cenazesı. bu yaz ınsaallah bıraz kalacaklar.
anneme gıttım, cocugu annemden aldım, annemle alısverıse cıktı vs der mesela ısyerınde arkadaslar, komsular. ıcım burkulur. annem cok uzulurdu bızım komsular dıyınce boyle. sımdı annemı ıyı anlıyorum ben de aynısını duyunca.
ben karnımdan cok cektım organlarım yırtıldı sandım yatakta saga sola donemedım valla, yerımden kalkarken karnı dıkıslı bırı gıbı kalktım yataktayken. bacaklarım berbattı, ısyerınde masama tutunarak koltuktan kalkabılıyordum benım popo cok saglammıs anlasılan o agrımadı
yaaaaa alıstım gıbı canım ınsaallah oyle devam eder
ben rekabet etmıyorum canım ınan. cunku vucuduma guvenmıyor her gun bır ayrı gosterıyor bır de spıor ılk ay ınsanı fazla bıle cıkartırmıs oıyuzden sadece ıcımın rahatlıgına bakıyorum ama ----- ler gorursem de ucarım valllaaaaaaaa
dıyet donemınden daha onemlı ve zor bır surec var kı o da koruma donemı. sen artık o doneme dogru gıdıyorsun ve dıkkatlı olmanı tavsıye edecegım
sımdıden ıyı tatıller dılıyorum sana.
gobek ıcın de mekık hareketlerıne agırlık verırsın. su an sureklı kosuyorsun. bıraz da aerobıkhareketlerı yaparal bolgesel olarak erıtme ve sıkılasma mumkun olacaktır
cnm kıyafetini çok beğendim ne giysen yakışıyo nede olsa sana
evet cnm bende hep öle konuşanlara imrenirim benim ananem hep hastaydı şöle anne kız gezemedik hiç bide vefat edince iiice içim acıyo
ne yapalım yapacak bişey yok
ahhh bu sporu bırakmak bana yaramadı benim popom sağlam değilmiş hee hala ağrıyo çünki
olsun ağrısın nasılsa geçer işe yarıyo ya o bana yetiyo güzelim
yok rekabet derken hani böle kilo verenleri görünce ya bende vermem lazım ha gayrte diyosun o bakımdan rekabet düşünürüm ben hep
olsun verelimde bu kiloları önemli olan o..
İyi günler kızlar bugün açılış benden oldu. Eşimle buzlar eridi iyi aramız. Dün akşam yorumları okudum ama İstanbul daki olayları
izlerken yazmayı unuttum. Çok şaşkınım başka diyecek birşey bulamıyorum.
Dünki menüm
Sabah:3-4 çatal patates, yarım domates, 3-4 çatal peynir, 2 dilim ekmek az şekerli çay
Ara: yeşil çay, 1 tane kurabiye
Öğle: 1 ince dlm mozaik pasta (şeker hiç yok sadece bisküvinin şekeri), yarım kurabiye
Akşam: 1 kaşık kıymalı kabak, 1 kaşık makarna (tadımlık ) canım istemedi.
2 lt su ve 40 dk yuruduk.
Akşama görüşürüz belki herkese iyi tatiller
merhaba hanımlar dün hiç gireemedim maalesef kızımın camide programı vardı oraya gittim erkenden sonrada arkadaşa gittim
dün çok heyecanlıydım kızım caminin kreşine gidiyordu dün mezun oldular :):) o kadar güzeldiki 4 çocuk hatim yapmış maşallah benim kızım da sureleri hep öğrendi kurana geçmesinede az kaldı tam dönem gönderemedim ben hamilelik doğum derken ara ara gitti toplamda 4 ay falan gitti sanırım ama allah kısmet ederse seneye tam göndereceğim
tabi program gezme derken dün yedim zaten dün izin verdim kendime kasmadım bundan sonra daha dikkatli davranacağım en azından bayrama 4 5 kilo vermeye çalışacağım 1 mayısda başlamıştım 1 ayda 1 kilo vermişim sadece ama ben hiç bişeyde yemesem bünyem bu 1 ayda en fazla 2 verebiliyorum hamilelikden önce diyet yaptığımda çok çok dikkat ettiğim halde ayda 2 den fazlası gitmiyordu benden
tatlim mesajini gordum ama cevaplamayi unutmusum bu ara ders calisiyorumda... iyiyim sukur pko ile basetmeye calisiyorum. bi ara 3ay ilac kullandim gecen ay bitti bu ay regl kendiliginden geldi sukur. ilac kullanirken pilatese devam ettim baya faydasi oldu spor yapinca psikolojim duzeldi... ama diyete baslamadim pilates yaparken. gecen ay biraz diyetteydim sonra kapi komsumun dugunu vardi kosturmacada ayakta kalayim derken cok yedim 1,5-2 kilo aldim. pkolu arkadaslarin sayfasini gorunce hemen tekrar basladim aldigim kiloyu hemen 10gunde verdim sukur... benim kisaca boyle. telden girdigim icin ozel atamiyorum...
bu arada diyete ilk baslarken 102,8dim simdi 97,1im...
cumartesi:
Sabah: 07:00
yarım muz
bir bardak süt
işe gelince kahvaltıya devam:
1 yumurtadan omlet
iki dilim kepek ekmeği
acık sekersız cay
bir domates
3 marul
1 kk beyaz peynır
500 ml ılık su
ara olarak: Bır nektarin, 500 ml ılık su
yemekten once 500 ml ılık su
öğlen:5 kasık pılav, 4 kasık domates-salatalık salatası, 7 kasık ayran, 4 kasık yemek ( ıcınde 4 adet sulu kofte, patates ve bezelye olan bır yemektı )
500 ml ılık su
ara: Yarım muz, 500 ml ılık su, iki mısır patlağı
500 ml ılık su
ucu bırarada ( dayanamadım uykum acılsın dıye ıctım, bu ınsulın hapı mahvedıyor ya benı offfff hep uyku oluyor )
8 adet kuru kayısı ( gün kurusu )
1 kk koy peynırı
yanıma yemek vardı pırasa, yogurt falan ama yemedım. Yemek yıyesım gelmedı bugun.
ıs cıkısı yarım saatb tempolu yurudum. 2300 küsür adımdaydım, yuruyus ıle 5774 yapmıs oldum.
Eve gelınce: 3 adet yenı dunya, bır adet nektarin, 2 adet ekşi kayısı
bir bardak süt
500 ml su
agır spor yapmadım bugun. 3,5 lt toplam su
Pomocum hala orda misin bilmiyorum nasilsin canim cts rahatsin artik ne guzel. Guzel dileklerim icin cok sagol canim. Bende menumu yaziyorum. Yarim kayinvalideme gidicez erkenden simdi uyusam iyi olacak.
Sabah: yarim yumurta, yarim kk peynir, domates, 2 dlm tam bugday ekmegi, 5 tane zeytin
Ogle: bir kasik makarna, yesil cay, biraz leblebi
Aksam: 1 tane kucuk balik (yagda pismis) az salata, 1 dlm ekmek
Ara: 1 tatli kasigi dondurma, 1 dilim karpuz , saymadim ama 2 lt su icmisimdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?