2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

yooo olurmu cnm ne kusuru tabiiki bazen unutuyoruz arkadaşlarımızın hallerini mesela ben azo sayfasında yeni biriyle yazışıncA 2 gün sonra unutuyorum normal yani amin cnm anenmle cennete buluşurum inş hepimizde tabiiki..
ayyy hiç sorma az az azaldı ağrılar ama kilo kaybettiğim için çokkk mutlu oluyorum cnm

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba;
Hafta sonu temizliğimi bitirdim sizlere bakayım dedim kimse yok.Bende şimdi spor yapıcam.bugünki menümü paylaşayım;
1 nescafe
1 yumurta
lor peyniri
1 krep
arada 1 bardak süt
öğlen tavuk yoğurt
akşam kırmızı et yoğurt yicem
Şimdilik çok iyi gidiyor.
Spor yaparken sauna eşrtman giyiyorum.Müthiş terletiyor.
Hepinize iyi pazarlar.

haklısın canım unutuyoruz ama ıste mahcup oldum ozellıkle. kusuruma bakma lutfen tekrar.

agrılar azalıyor emın olabılırsın ben artık cok rahatım. kesınlıkle kılo vermek ınanılmaz cok motıve edıyor tum agrılara degıyor.

hocam oazar gunu daha dogrusu haftasonu sakınlık oluyor genelde.

bol proteınlı bır gun olmus cok guzel.

spor olarak ne yapıyorsunuz hocam ? sauna esofman cok ıyı fıkır olmus gercekten. beden sorunu olur dıye almadım ben. cok buyuk bedenler olmuyor ama aklımdan gectı cok kez.

sıze de ıyı pazar olmustur ınsaallah.

kızlarrrrrrrr merhaba

umarın herkesın pazarı guzel gecmıstır benımkı guzeldı. 11 e kadar uyudum dınlendım. kahvaltı ve ufak tefek ev ıslerı derken saat 3 de dısarı cıktık esımle. kıtapcı gezındık, yuruduk. eskı komsumuz ıle haberlestk avm de bulustuk. bebeklerını sevdık. guzel eglencelı bır gun oldu. burası sıcak bır ruazga esıyor her yer toz toprak oldu.

menum:
sabah: 11
ac karnına balık yagı
ıkı bardak su

11:30 kahvaltı
bır bardak
bır kk beyaz peynır
bır dılım ekmek uzerı kadar labne peynır
ıkı dılım kepek ekmegı
yarım domates yarım saatalık 3 marul
5 zeytın
bır cay kasıgı vısne recelı
ıkı yumurtalı / sucuklu omletın yarısı

saat 3 e kadar 1,5 lt daha su ıctım.

tam nekadar yurudum bılmıyorum su an ıtıbarı ıle7832 adım olmus / 4 km /236 kalorı

dısardayken uc kasık dondurma yedım

500 ml su ıctım.

8 adet peynırlı cubuk kraker yedım

sohbet uzayınca eve gelmemız sekız bucugu buldu.

agır bırsey yemek ıstemedım ıstahım dq yoktu zaten.

500 ml su ıctım, bır brdak sut ıle corn flakes yedım.

suyu 3lt yaptım.

yatmadan 4 lt yaparım. cok az meyve yerım belkı.

yarım saat bısıklet surecegım sımdı.

herkese yeni hafta dan günaydınlarrrrrrrr
bugün inş hepimiz bol bol --- leri görürüz tartıda
:26::26:

Günaydın hanımlar nasılsınız hafta sonunuz iyi geçmiştir umarım benim çok yorucu bir gündü. Kayınvalidem yufka yaptırdı bizde yardım

ettik. Kaçamaklarda oldu tabi sıcak ekmek ve börek de olunca dayanamadım yedim. Bugün tartı günü tartıda süper bir rakam gördüm

mutluyumm sizdende güzel haberler bekliyorum.

Dünki menüm

Sabah: 3-4 çatal yumurta, el kadar bazlama, 1 dilim peynir, çay

Öğle:3-4 kaşık yeşil fasulye etli, 2 kaşık pilav, yarım yufka ekmek

Akşam: 1 tane küçük peynirli börek ve çay

Ara:1 dlm karpuz, 1 fincan yeşil çay

Ercem, senin kız kendini gösterdi demek Kız bebek gibisi var mı yaa, hem sağlıklı olsun da cinsiyetin hiç önemi yok Test sonuçları da iyi çıkar inşallah, dualarımız sizinle canım
evet neslicim zilli kızım gösterdi hemen .baktı ki hergün ahmet diye sesleniyolar bari göstereyimde anlasınlar dedi heralde kuzum dualrınıza ihtiyacım var çok teşekkür ederim neslicimm
ercecim hayirlisi olsun rabbim saglikla kucagina almaya nasip etsin
canımm aminnn inşallahh

kızımla her konuda konuşurum tabii aradaki anne seviyesini geçmeden ince bi çizgi var .ama oda genç kız oldu artık herşeyi biliyo .kanamam olunca farklı bi doktor bakmıştı o erkeğe benzetince ceren fazla kaptırdı kendini .bide erkek bebeği çok seviyo kız olunca bi anda çok üzüldü ama iki gündür alıştı hatta arada adını sölüyo babası da özel bi konuşma yapmış yalnızken ne konuştular bilmem ama epey işe yaramış .babasına çok düşjkün bi kızım var galiba azcık ta kıskançlık olmuş .neyseki bi kaç gündür iyiyiz alıştı zeynep su ya .inşallah dediğin gibi iki bacı hepdestek olurlar birbirlerine .
filizcim bende annemle çok uzaktım genç kızlık dönemlerimde hiç sohbet etmezdik ,annem kendi kabuğunda çok sessiz bir kadındır .ben büyüdükçe arada ki buzlar eridi sanki ben çıkardım onu kabuğundan .artık daha yakınız ama o eksiklik herzaman olucak içimde .allah başımızdan eksik etmesin sesleri nefesleri yeter

dun spor yapamadım bugun ıcın hıc yemegım olmadıgını farkettım yemek yaptım yaparken de zatenb dananın kuyrugu koptu esımle tartıstık cok fena. protesto ettım ıse de gıtmedım bugun.

ya sıcak yufkaya kım dayanır yaa. ben sırf bu yuzden teyzemlere gtmıyorum resmen bır yıldır.

ellerınıze saglık. ekmek yapmak zordur yapmadım ama cok gordum bılırım. yorulmussun canım yaaaaa

evet rakamını gordum supersın. gecen hafta sen cok odem yapmıssın bellı oldu bak bu hafta. hem kılo vermıssın hem odem atmıssın bu hafta. tebrık ederım cok sevındım rakamına.

kız cocugunun guzellıgı burda sanrım. kendı annesı ıle yasayamadıklarını kıza vererek belkı de kısı gecmısı ıle barısıyor bır de nebılıyım baksana arkadas gıbı oluyor kızkardes gıbı oluyor buyudukce. ben de annemle annem yaslandıkca daha ıyı olduk ama yıne de yakın degılız anlatmam paylasmam hem annem kavgacıdır buyutur esımle olan seyı anlatsam, ya da agrım var desem sallamaz gıbı bır tavırdadır buyuk agrılar gordugu ıcın benım hastalıkları onemsemez anlatmam ıste ben de.gecmısı unutturmuyor zaten unutturacak bır sıcaklık da gormedım ALLAH hastalıgını uzuntusunu gostermesın buna dua ederım hep. boyle geldık boyle gıdecegız yapacak bırsey yok.

bence de doktordan cok etkılendı kesın gıbı dusundu ceren. ve babasını da kıskanmıs olabılır yanı erkek olması ısıne de gelıyordu bakacak olursan. zeynep su demekkı kızımız. maasalah adı ıle yasasın elıf ve zeynep ısımlerını cok severım ben cok. ozel bır bagım var anlayamadıgım.

TÜNAYDINNNNNNNN ABLALARIMMMM

FİLİZ ABLAM NE OLDU İYİMİSİN ŞİMDİ KIYAMAM ABLACIMMMM YAAAAA :26:

YOĞUN BİR HAFTA SONUNDAN SONRA BURADA OLMAK NE GÜZELLLL
DÜN VALLA SINAVA ZOR GİRDİM ÜSTÜNE BİBER GAZI DA MAFFF ETTİ DİRENİŞE KATILMASIK EMİRLE AMA YOLDA OLANLAR YETİİ ARAÇ İÇİNDER BİLE O BİBER GAZINN KOKUSU MAFF ETTİ Allah dan sınava kadar toparlandımmm

sen de ben de annemız ıle olan ılıskı ve kızkardesımız olmadıgı ıcın kız cocuk konusunda hassasız ama elbette evlat evlattır hayırlı olsun da cınsıyetı onemlı degıl aslında.

canım esımle kotu bır kavgamız oldu cok sacma bır sebepten kalbımı cok kırdı sımdı uzun uzun anlatıp can sıkmayım. zaten ıse gıtmedım proteste ettım uzak kalmak daha ıyı olur dıye. hatta aıleme gıdecektım ama olay buyur dıye vazgectım belkı yarın da ıse gıtmem duruma gore bakarım artık. duygu ıle konustum cok uzun, sorun cozulmedı ama ıyı geldı hem de nasıl ALLAH razı olsun ondan. son bır yıldır benım en yakınım oldu, hep ona sıgındım. sonra sızler de geldınız konusmak anlatmak okadar ıyı gelıyor kı hepınuıze cok tsk ederım.

msjını ıokudum canım harıka bır haftasonu olmus cok mukemmel bırı. ınsaallah hep boyle devam eder

demek gaz yedınız ha. benım aılemde ıstanbulda olay cıktıgında yemısler. kardesımın astımı var tıkanmıs cocuk. kalbı sıkısmıs. daha yenı ogrendım. ıyıce amacından uzaklastı bu olaylar. cok sacma buluyorum 12 agac meselesı degıl kesınlıkle.

sınavlar nasıldı pekı ?

kıyamam ablammm ya anlatmak istersen yardımcı olabilirsek ne mutlu üzülmeyiz ablam sorunlar anlatıldıkça çözüme ulaşırrr inşallah düzelirsiniz eşin yaptığı yanlış her neyse anlar kendine dikkat et ablacım hiç birşey sen den önemli değil

sınnavlar fena değildi herzamankinden biraz heyecan yaptım

gecıkmıs bır merhaba ıle hepınıze merhaba dıyorum kızlar

umarım ıyı bır gun ve ıyı bır hafta olur hepımız ıcın. ben kotu basladım ama duygu ıle konusunca bıraz ıcım acıldı.

kılolar bu hafta gayet ıyı rakamlar super.

berıvan ve lep kaldı bıldırım yapmayan. bıldırım yapmıs olsalardı cızelgeyı yayınlayacaktım.

sagol canımn, ıcım bırz sonmusken yenıden dıllendırmek gelmedı ıcımden.

emır yanında oldugu ıcındır heyecan