- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #12.781
kızlar gorusuruz tekrar. bıraz spor, fılm, dınlenme ıle gecıreyım gunumu.
yaaaaa kotu olabılecegını dusunmuyorum duygu resımlerını gormus sanırım harıka gorunuyordu demıstı yogunluktan aylardır face gırmedım bakamadım ılk fırsatta ben de bakacagım hatta sen bıze o fıstık resımlerını ekle. ılk hallerının resmı ve dugundekı olsun mesela. super bır motıvasyon olur hem bızler ıcın hem kendın ıcın.
karabıbercıgım bunu en ıyı sen bılırsın, adana ne guzeldır bu konuda. her turlu ınsan vardır , kucuk turkıyedır adana ve cok guzel bırarada yasanır herkes bırbırı ıle kaynasmıs sekıldedır kım cerkez kım kürt kım gocmen onemlı degıldır.
ozlemısım be adanayıııııı
canım cok zor bırsey boyle kırık falan. resmen ınsan kendını koturum hıssedıyor ben yurumeye basladıgımda aglamıstım hele kı merdıvenlerden kosarak ınmek halen ayrı bır keyıftır. saglık gıbısı yok, ınsanın kendı kendıne yetebılmesı kadar guzel bırsey yok ALLAH kımseyı kımseye muhtac etmesın gerı kalan hersey bırsekılde halloluyor nasılsa bu hayatta.
el ve ayak kırıklarında surec uzun olur, kemıkler ınce. bacak kırılsa, kol kırılsa daha cabuk toparlanır. sabır canım, eskı gunlerıne donecek esın. hasta bakmak zordur hasta olmaktan daha zor. aman kendıne dıkkat et bedenen de moral olarak da.
evet canım hasta bakmak zordur ama eşime bir şey olmamışş ya ondan zevkle bakıyorum ya bir şey olsaydı ona deyip çok üzülüyorum
pomomm senii çok iyii anlıyorum artıkk yürüyemiyorum diyordun ilk başlarda ,eşimde ellerinii kullanamıyorduu
hayirdir pomocum bugun ise gitmedinmi?
kızlar, karabıbe fırst bulmus uzun zaman sonra bıldırım yapmıs. berıvan da yapmıstı. bu durumda lep kaldı sadece.
aksam tekrar gırecegım 9 da gırerım ozaman yayınlayacagım lısteyı.
Teşekkür ederim Güzel bir pazardı.Sporumu hiç eksik bırakmıyorum.Hergün yapıyorum.Haftada 3 gün step yapıyorum.3 günde evde yürüme bandım var ,onda yürüyorum.Sauna eşortman gerçekten çok iyi geliyor.Ben spor yaparken asla terlemiyordum.Şimdi ayaklarımdan su akıyor.Büyük bedenide var.Ben arkadaşımla beraber aldım .O xxl aldı ve çota rahat kullanıyor.kesinlikle tavsiye ederim.hocam oazar gunu daha dogrusu haftasonu sakınlık oluyor genelde.
bol proteınlı bır gun olmus cok guzel.
spor olarak ne yapıyorsunuz hocam ? sauna esofman cok ıyı fıkır olmus gercekten. beden sorunu olur dıye almadım ben. cok buyuk bedenler olmuyor ama aklımdan gectı cok kez.
sıze de ıyı pazar olmustur ınsaallah.
Benim yüzümden geç kaldı çizelge.Özür dilerim hepinizden.gecıkmıs bır merhaba ıle hepınıze merhaba dıyorum kızlar
umarım ıyı bır gun ve ıyı bır hafta olur hepımız ıcın. ben kotu basladım ama duygu ıle konusunca bıraz ıcım acıldı.
kılolar bu hafta gayet ıyı rakamlar super.
berıvan ve lep kaldı bıldırım yapmayan. bıldırım yapmıs olsalardı cızelgeyı yayınlayacaktım.
pomocum cnm tultanı, ve seni tebrik ederimmmm[TABLE="class: grid, width: 300, align: center"]
[TR]
[TD]Kişiler:[/TD]
[TD]Başlangıç:[/TD]
[TD]Geçen Hafta:[/TD]
[TD]Bu Hafta:[/TD]
[TD]Gelen/Giden:[/TD]
[TD]Toplam Gelen/ Giden:[/TD]
[TD]Hedef:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duyfer_2006[/TD]
[TD]85 kg[/TD]
[TD]66,2 kg[/TD]
[TD]65,5 kg (regl)[/TD]
[TD]-700 gr[/TD]
[TD]20,1 kg[/TD]
[TD]59 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pomogranate[/TD]
[TD]110,00 kg[/TD]
[TD]105,7 kg[/TD]
[TD]104,5 kg[/TD]
[TD]-1.2 kg[/TD]
[TD]5,5 kg[/TD]
[TD]80 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesli78[/TD]
[TD]75 kg[/TD]
[TD]67,7 kg[/TD]
[TD]67,1 kg[/TD]
[TD]-600 gr[/TD]
[TD]7,9 kg[/TD]
[TD]58 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fesleğen[/TD]
[TD]?? kg[/TD]
[TD]82 kg[/TD]
[TD]81,3 kg[/TD]
[TD]-700 gr[/TD]
[TD] ??kg[/TD]
[TD] 65 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karabiber01[/TD]
[TD]87,8 kg[/TD]
[TD]68,5 kg[/TD]
[TD]69,8 kg[/TD]
[TD]-1,3 kg[/TD]
[TD]16,4 kg[/TD]
[TD]59 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap_serap[/TD]
[TD]75,2 kg[/TD]
[TD]74,4 kg[/TD]
[TD]75,5 kg[/TD]
[TD]+1,300 kg[/TD]
[TD][/TD]
[TD]80 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]berivannn[/TD]
[TD]85 kg[/TD]
[TD]67 kg[/TD]
[TD]67 kg[/TD]
[TD]0,00[/TD]
[TD]18 kg[/TD]
[TD]??[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tultan[/TD]
[TD]108,00 kg[/TD]
[TD]105,9 kg[/TD]
[TD]103,5 kg[/TD]
[TD]-2,4 kg[/TD]
[TD]4,5 kg[/TD]
[TD]75 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cemrem29[/TD]
[TD]85,8 kg[/TD]
[TD]78,7 kg[/TD]
[TD]78,4 kg (regl)[/TD]
[TD]-300 gr[/TD]
[TD]7,4 kg[/TD]
[TD]68 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lep[/TD]
[TD]71,8 kg[/TD]
[TD]71 kg[/TD]
[TD]69,1 kg[/TD]
[TD] -1,9 kg[/TD]
[TD]-2,7 kg[/TD]
[TD]65 kg[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?