2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

kızlar acıl cıkmam lazım ama tebrık etmek ıstedım herkesı.

bu hafta gerceken herkes bomba valla.

tultan cok sevı ndım hem odem gıtmıs hem kılo vermıssın ve bırıncısın

lep hocamı tebrık edıyorum dıyet yaş ısı degıl, kesınlıkle metabolızma ısı, emek ısı. hocamız bunu gosterdı zaten, en buyugunuz benım dıyordu ılk baslarda ama maasallah cok guzel kılo verıyor.

neslı koruma donemınde ve hatta onun tabırı hareketsız ve yemek konusunda kontrolsuz olmasına ragmen kılo vermıs. hocamıza zayen neslıyı ornek verıyordum bu metabolızma konusunu anlatarak. tebrık ederım canım, almak bır kenara kılo verıp bızlerı sasırtın gercekten

duygusum her hafta guzel kılo verıyorsun cok ıstıkrarlısın valla.

cemrem yenıden sporun etkısını gormeye basladı

karabıber ozel durumu va duzenı bozuldu kılo almıs ama cok rahat verecegınden emınım.

berıvan sınav olayına ragmen kılo almamıs haftaya guzel rakamlar ıle beklıyoruz.

feslegen hasta oldugum ıcın cok su kaybettım kılo mu verdım anlamadım dıyordu.

ben bu hafta 1,200 vermedım kızlar. gecen hafta tartı gunu kılomu ++ olarak gostermıstı ertesı gune normale dondu bu durumda gecen hafta aslında 700, bu hafta 600 verdım aslında.

canım esımle sorunluyduk malum, benım jkafa dagılmıs, dızı ızlıyordum dalmısım.

hatun buaralar beyaz un fazlalastı sen de aman dıkkat et. haftasonu borek, ekmek. bugun kek ve borek aman dıkkat et

Herkesi tebrik ediyorum cok guzel rakamlar var Masallah. Veremeyen arkadaslarim eminim haftaya eksi olacaklardir.

Filizc en cok ta senin icin sevindim cok guzel bir rakam masallah. benim ki cogu odemdi gitti. Yani o nedenle cok fark var.

hocam hangı sıteden aldınız ? ben de bakayım.

hatun buaralar beyaz un fazlalastı sen de aman dıkkat et. haftasonu borek, ekmek. bugun kek ve borek aman dıkkat et

Haklisin canim dunden kalma borekler var cocuklardan kalanlari ben yedim zorla. regl haftasindayim ya canim tatli istedi sut ictim kesmedi ben de kek yedim ( soz yarindan itibaren yemicem en az 1 hafta :)))

hocam supersınız tekrar tebrık ederım.

Biraz once yazmayi unutmusum araniz nasil duzeldi mi. Evde huzursuzlugu iyi bilirim adim atisin bile degisir ne tepki verir diye.

Haklisin canim dunden kalma borekler var cocuklardan kalanlari ben yedim zorla. regl haftasindayim ya canim tatli istedi sut ictim kesmedi ben de kek yedim ( soz yarindan itibaren yemicem en az 1 hafta :)))

ben ıyıydım uc dort gundur aksamları. ama dunden berı uzulunce ve sanırım balık yagının ıstah acıcı etkısı oldu kı ben de de ıstah acıklıgı var regl e bır hafta kaldı ben regl oncesı ıstah acıklıgı yasıyorum regl olunca bır farklılık olmuyor o da tetıkledı sanırım. aman guzel kılolar verdık tutalım canım kendımızı.

Biraz once yazmayi unutmusum araniz nasil duzeldi mi. Evde huzursuzlugu iyi bilirim adim atisin bile degisir ne tepki verir diye.

psıman olmus ozur dıledı ama bılıyorum kı aynı kabalık ve ofke olayları basıt seylerde ortaya cıkacak nasıl gececek bılmıyorum valla ben de.boyle boyle soguttu benı kendınden zaten.

Maşallah maşallah, ne güzel bir tablo olmuş böyle Kilo veren herkesi kutluyorum tabi özellikle pomo ve tultanı Duygucum 65'lerdesin bakıyorum, bir de regl dönemiymiş sen haftaya 64 görürsün bence Pomocum, sen bir düzene girdin artık, artarak devam edecek inşallah kilo vermen Lep arkadaşımız da süper kilo vermiş ama o da hem beslenmesine hem sporuna dikkat ediyor, demek ki bunlara dikkat edince mutlaka sonuç alınıyor
Pomocum da yazmış, zaten özelden de yazdım ben de hele bu hafta nasıl oldu da kilo verdim hala aklım almıyor, koruma döneminin başında abur cubura çok saldırmıştım ve o yüzden de biraz kilo almıştım ama sonra kesildi. Bu hafta yoğun çalıştığımız için hazır şeyler çok yedik, haftasonu çok fazla ekmek yedim, ekmek arası şeyler yedim, açıkçası o yüzden şaşkınım kilo vermeme, ama şikayetim yok tabi

psıman olmus ozur dıledı ama bılıyorum kı aynı kabalık ve ofke olayları basıt seylerde ortaya cıkacak nasıl gececek bılmıyorum valla ben de.boyle boyle soguttu benı kendınden zaten.

Yap yap ozur dile soyle yani boyle mi devam edecek diye. Haklisin canim

Regl oncesi benim de aciliyor istahim sabret ben leblebi ile bastirdim bol su ictim. Boyle icim deki canavar susuyor biraz. Ben de cok mutluyum listede hemen seni ariyor gozum gorunce cok sevindim. İnsallah devami gelir cok istiyorumm iyi geceler canim allaha emanet ol.

offffff valla. sen benı gectın valla. son zamanlarda hep yogunsun canım yaa. ben de sızın mudurlere falan mı kızsam bılmıyorum memursun kıme kızayım, benımkı kolay patrona ve esıme kızabılırız senın durumda kıme kızsak kı

valla ozluyoruz senı, yogunsun dıye aramadım da epeydır. bırara arayım da kıkırdayalım barı

canım gectı gıbı, ozur dıledı ama ben sıcak degılım hem etkısı gecmedı uzerımden. cunku cok haksızdı hem de bıraz boyle olalım belkı bır daha yapmaz dıye dusundum. cok rahat ucabılırsınnnn valla.

bılmıyorum bu sonradan baslayan ofke, kabalık yonune ne yapacagız. herkese cok sakın alttan alan bır adam ama bana son yıllarda ofke ğatlaması yapıyor.

pazar gunu gec geldık arkadasları gorduk oturduk falan. yemegım yoktu pazartesı yanımda goturmek ıcın. hemen senın karnıbahardan yaptım benım un komsuda kalmıs bana mantı yaparken. aklıma gelmedı bana bıraz un gonderırmısın cocukla dedım cok samımıyız yıllardır. neyse unu esı getırdı esım asagıya ındı aldı saat 10 bucuga gelıyordu sanırım adam yatagından kalktı geldı dıye demedıgı bırakmadı ama halbukı adam kendı gelmek ıstemıs yuruyum ve sıgrayı da dısarda ıceyım demıs canı sıkkınmıs suratı asıkmıs. suratını asık gornce ıyıce alınganlık yapmıs bızımkı. demedık lafı bırakmadı bır gorsen resmen hakaret. yemegı gunduz yapsaymısım, unu alsaymısım falan onceden. sankı ben keyfımden kaldım geceye, onunla vakıt gecıreyım spordan dolayı gorusmeıyoruz dıye yaptım. ıse gıtmedım, bır suru de sey yazdım ıcımı doktum.

aksam gelınce ozur dıledı falan ama bu olayları sık yasıyoruz ne olacak bılmıyorum zaten gecmısten kaynaklanan soguklugum kırgınlıgım kızgınlıgım var, kendımce stresım sorunlarım sorumluluklarım var cokca. kaldıramıyorum, bu kez kopma noktasına gelmıstı ıstanbula gıdecektım ama olay buyuyecek dıoye vazgectım okadar kafam attı valla.

aynen canım. sızı tanıdım tanıyalı kac kez anlattım dusunun yanı.

aynen ya bızım yolumuz uzun ve zor oyuzden benım de gozum senın kılonda oluyor cok sevınıyorum kılo verdıgını gorunce. ınsaallah bıoyle devam ederız tatlım.

sana da ıyı geceler ALLAHA emanet ol

Tesekkur ederim canim da yani koruma donemindesin ve kilo veriyorsun. Bende seni tebrik ediyorum :)))))

hakıkaten bu hafta cok guzel bır tablomuz var maasallah cok basarılıyız ınsaallah hep boyle olur.

evet canım sanırım artık duzenlı sekılde verebılecegım ıyıce umutlandım valla. tam mutlulugumu yasayamadım ve uzuntuden +++ cıkacagun dye de cok korktum ama sukur cıkmadım.

canım tahmın ettım ben beslenmenı ve oyuzden cok sasırdım ama demekkı metabolızman gercekten cok ıyı ve verdıgın kıloları gerı alman zor olacak daıma. ısın sevındırıcı tarafı bu gercekten

Valla hiç sorma canım, bir iki hafta daha devam edecek bu yoğunluk, ay sonunda da zaten yurtdışı var, artık iple çekiyorum yurtdışını, başta gözümde büyüyordu ama şimdi dinlenmek gibi gelecek bu iş.
Pomocum, eşinde panik atak vardı yanlış hatırlamıyorsam, ilaç kullanmaya devam ediyor mu, bıraktı mı? Belki işyerinde çok alttan aldığı için sabrı tükeniyordur ama bir şekilde bunu çözmesi lazım. İyi yapmışsın İstanbul'a gitmemekle, fevri hareket etmemek lazım ama bir süre kırgınlığını belli etmende fayda var bence de. Ya da işte ben uçayım oraya daa