- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #12.801
[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]66,2 kg [/td]
[td]65,5 kg (regl) [/td]
[td]-700 gr[/td]
[td]20,1 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]105,7 kg[/td]
[td]104,5 kg[/td]
[td]-1.2 kg[/td]
[td]5,5 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]67,7 kg[/td]
[td]67,1 kg [/td]
[td]-600 gr [/td]
[td]7,9 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fesleğen [/td]
[td]?? kg[/td]
[td]82 kg[/td]
[td]81,3 kg [/td]
[td]-700 gr [/td]
[td] ??kg[/td]
[td] 65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber01[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]68,5 kg[/td]
[td]69,8 kg [/td]
[td]+1,3 kg [/td]
[td]16,4 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]75,2 kg[/td]
[td]74,4 kg[/td]
[td]75,5 kg[/td]
[td]+1,300 kg [/td]
[td] [/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berivannn[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]67 kg[/td]
[td]67 kg[/td]
[td]0,00[/td]
[td]18 kg [/td]
[td]??[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]105,9 kg[/td]
[td]103,5 kg [/td]
[td]-2,4 kg[/td]
[td]4,5 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cemrem29[/td]
[td]85,8 kg[/td]
[td]78,7 kg[/td]
[td]78,4 kg (regl)[/td]
[td]-300 gr[/td]
[td]7,4 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lep[/td]
[td]71,8 kg[/td]
[td]71 kg[/td]
[td]69,1 kg[/td]
[td] -1,9 kg [/td]
[td]-2,7 kg[/td]
[td]65 kg[/td]
[/tr]
[/tr]
[/table]
iyi geceler hanımlarrr pomo 9 da girerim demişti işi çıktı galiba bugün yemek işini bitirdim menümü yazayım da başka bişey yemeyeyim :)
Sabah: 1 küçük börek, yarım domates, 3 tane zeytin, yarım haşlanmış yumurta, şekersiz çay
Ara: yeşil çay
Öğle: 1 bardak süt, 1 ince dilim kek
Akşam: 1 parça tavuk, 1 kase çorba, 1 dlm ekmek
Ara: az şekerli çay
30 dk yürüyüş ,30 dk bisiklet, 2 lt su
Benim yüzümden geç kaldı çizelge.Özür dilerim hepinizden.
[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]66,2 kg [/td]
[td]65,5 kg (regl) [/td]
[td]-700 gr[/td]
[td]20,1 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]105,7 kg[/td]
[td]104,5 kg[/td]
[td]-1.2 kg[/td]
[td]5,5 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]67,7 kg[/td]
[td]67,1 kg [/td]
[td]-600 gr [/td]
[td]7,9 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fesleğen [/td]
[td]?? kg[/td]
[td]82 kg[/td]
[td]81,3 kg [/td]
[td]-700 gr [/td]
[td] ??kg[/td]
[td] 65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber01[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]68,5 kg[/td]
[td]69,8 kg [/td]
[td]+1,3 kg [/td]
[td]16,4 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]75,2 kg[/td]
[td]74,4 kg[/td]
[td]75,5 kg[/td]
[td]+1,300 kg [/td]
[td] [/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berivannn[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]67 kg[/td]
[td]67 kg[/td]
[td]0,00[/td]
[td]18 kg [/td]
[td]??[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]105,9 kg[/td]
[td]103,5 kg [/td]
[td]-2,4 kg[/td]
[td]4,5 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cemrem29[/td]
[td]85,8 kg[/td]
[td]78,7 kg[/td]
[td]78,4 kg (regl)[/td]
[td]-300 gr[/td]
[td]7,4 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lep[/td]
[td]71,8 kg[/td]
[td]71 kg[/td]
[td]69,1 kg[/td]
[td] -1,9 kg [/td]
[td]-2,7 kg[/td]
[td]65 kg[/td]
[/tr]
[/tr]
[/table]
Teşekkür ederim Güzel bir pazardı.Sporumu hiç eksik bırakmıyorum.Hergün yapıyorum.Haftada 3 gün step yapıyorum.3 günde evde yürüme bandım var ,onda yürüyorum.Sauna eşortman gerçekten çok iyi geliyor.Ben spor yaparken asla terlemiyordum.Şimdi ayaklarımdan su akıyor.Büyük bedenide var.Ben arkadaşımla beraber aldım .O xxl aldı ve çota rahat kullanıyor.kesinlikle tavsiye ederim.
canım esımle sorunluyduk malum, benım jkafa dagılmıs, dızı ızlıyordum dalmısım.
hatun buaralar beyaz un fazlalastı sen de aman dıkkat et. haftasonu borek, ekmek. bugun kek ve borek aman dıkkat et
Merhaba canım.yetştim.
Bizim bugün internet sorunlu idi.şimdi ulaşabildim.Canım ben bildirim yapayım.
Geçen hafta 71
Bu hafta tam 69.100
Yani kızlar çok mutluyum tam _1.900
Geçmişi okumadan yazdım hemen.Dilerim hepiniz kiloları eksiltmişsinizdir.Öpüyorum hepinizi
canım esımle sorunluyduk malum, benım jkafa dagılmıs, dızı ızlıyordum dalmısım.
hatun buaralar beyaz un fazlalastı sen de aman dıkkat et. haftasonu borek, ekmek. bugun kek ve borek aman dıkkat et
Haklisin canim dunden kalma borekler var cocuklardan kalanlari ben yedim zorla. regl haftasindayim ya canim tatli istedi sut ictim kesmedi ben de kek yedim( soz yarindan itibaren yemicem en az 1 hafta :)))
Kimsecikler yok mu?
Biraz once yazmayi unutmusum araniz nasil duzeldi mi. Evde huzursuzlugu iyi bilirim adim atisin bile degisir ne tepki verir diye.
psıman olmus ozur dıledı ama bılıyorum kı aynı kabalık ve ofke olayları basıt seylerde ortaya cıkacak nasıl gececek bılmıyorum valla ben de.boyle boyle soguttu benı kendınden zaten.
Merhaba kızlar, benim iş yoğunluğum son hız devam ediyor, o yüzden bildirim yaptım sabah ama sonra fırsat bulamadım.
Pomocum evdeymişsin bugün, akşam eşinle tartışmışsınız, işe gitmemen iyi olmuş canım, tatsızlık geçmiştir umarım, Duyguyla konuşmuşsun zaten, destek olmuş sana sağolsunBen geç okudum canım, konuşmak istersen, oraya uçup kocanı yolmamı istersen hiç çekinme, söyle yeter
Yap yap ozur dile soyle yani boyle mi devam edecek diye. Haklisin canim
Regl oncesi benim de aciliyor istahim sabret ben leblebi ile bastirdim bol su ictim. Boyle icim deki canavar susuyor biraz. Ben de cok mutluyum listede hemen seni ariyor gozum gorunce cok sevindim. İnsallah devami gelir cok istiyorumm iyi geceler canim allaha emanet ol.
Maşallah maşallah, ne güzel bir tablo olmuş böyleKilo veren herkesi kutluyorum tabi özellikle pomo ve tultanı Duygucum 65'lerdesin bakıyorum, bir de regl dönemiymiş sen haftaya 64 görürsün bence Pomocum, sen bir düzene girdin artık, artarak devam edecek inşallah kilo vermen Lep arkadaşımız da süper kilo vermiş ama o da hem beslenmesine hem sporuna dikkat ediyor, demek ki bunlara dikkat edince mutlaka sonuç alınıyor
Pomocum da yazmış, zaten özelden de yazdım ben de hele bu hafta nasıl oldu da kilo verdim hala aklım almıyor, koruma döneminin başında abur cubura çok saldırmıştım ve o yüzden de biraz kilo almıştım ama sonra kesildi. Bu hafta yoğun çalıştığımız için hazır şeyler çok yedik, haftasonu çok fazla ekmek yedim, ekmek arası şeyler yedim, açıkçası o yüzden şaşkınım kilo vermeme, ama şikayetim yok tabi
Maşallah maşallah, ne güzel bir tablo olmuş böyleKilo veren herkesi kutluyorum tabi özellikle pomo ve tultanı Duygucum 65'lerdesin bakıyorum, bir de regl dönemiymiş sen haftaya 64 görürsün bence Pomocum, sen bir düzene girdin artık, artarak devam edecek inşallah kilo vermen Lep arkadaşımız da süper kilo vermiş ama o da hem beslenmesine hem sporuna dikkat ediyor, demek ki bunlara dikkat edince mutlaka sonuç alınıyor
Pomocum da yazmış, zaten özelden de yazdım ben de hele bu hafta nasıl oldu da kilo verdim hala aklım almıyor, koruma döneminin başında abur cubura çok saldırmıştım ve o yüzden de biraz kilo almıştım ama sonra kesildi. Bu hafta yoğun çalıştığımız için hazır şeyler çok yedik, haftasonu çok fazla ekmek yedim, ekmek arası şeyler yedim, açıkçası o yüzden şaşkınım kilo vermeme, ama şikayetim yok tabi
offffff valla. sen benı gectın valla. son zamanlarda hep yogunsun canım yaa. ben de sızın mudurlere falan mı kızsam bılmıyorum memursun kıme kızayım, benımkı kolay patrona ve esıme kızabılırız senın durumda kıme kızsak kı
valla ozluyoruz senı, yogunsun dıye aramadım da epeydır. bırara arayım da kıkırdayalım barı
canım gectı gıbı, ozur dıledı ama ben sıcak degılım hem etkısı gecmedı uzerımden. cunku cok haksızdı hem de bıraz boyle olalım belkı bır daha yapmaz dıye dusundum. cok rahat ucabılırsınnnn valla.
bılmıyorum bu sonradan baslayan ofke, kabalık yonune ne yapacagız. herkese cok sakın alttan alan bır adam ama bana son yıllarda ofke ğatlaması yapıyor.
pazar gunu gec geldık arkadasları gorduk oturduk falan. yemegım yoktu pazartesı yanımda goturmek ıcın. hemen senın karnıbahardan yaptım benım un komsuda kalmıs bana mantı yaparken. aklıma gelmedı bana bıraz un gonderırmısın cocukla dedım cok samımıyız yıllardır. neyse unu esı getırdı esım asagıya ındı aldı saat 10 bucuga gelıyordu sanırım adam yatagından kalktı geldı dıye demedıgı bırakmadı ama halbukı adam kendı gelmek ıstemıs yuruyum ve sıgrayı da dısarda ıceyım demıs canı sıkkınmıs suratı asıkmıs. suratını asık gornce ıyıce alınganlık yapmıs bızımkı. demedık lafı bırakmadı bır gorsen resmen hakaret. yemegı gunduz yapsaymısım, unu alsaymısım falan onceden. sankı ben keyfımden kaldım geceye, onunla vakıt gecıreyım spordan dolayı gorusmeıyoruz dıye yaptım. ıse gıtmedım, bır suru de sey yazdım ıcımı doktum.
aksam gelınce ozur dıledı falan ama bu olayları sık yasıyoruz ne olacak bılmıyorum zaten gecmısten kaynaklanan soguklugum kırgınlıgım kızgınlıgım var, kendımce stresım sorunlarım sorumluluklarım var cokca. kaldıramıyorum, bu kez kopma noktasına gelmıstı ıstanbula gıdecektım ama olay buyuyecek dıoye vazgectım okadar kafam attı valla.
kızlar ben yatayım sabah erkencıyım. uc gunluk aradan sonra calısmak zor olacak zaten.opuyorum hepınızı ıyı geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?