- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #12.821
Valla hiç sorma canım, bir iki hafta daha devam edecek bu yoğunluk, ay sonunda da zaten yurtdışı var, artık iple çekiyorum yurtdışını, başta gözümde büyüyordu ama şimdi dinlenmek gibi gelecek bu iş.
Pomocum, eşinde panik atak vardı yanlış hatırlamıyorsam, ilaç kullanmaya devam ediyor mu, bıraktı mı? Belki işyerinde çok alttan aldığı için sabrı tükeniyordur ama bir şekilde bunu çözmesi lazım. İyi yapmışsın İstanbul'a gitmemekle, fevri hareket etmemek lazım ama bir süre kırgınlığını belli etmende fayda var bence de. Ya da işte ben uçayım oraya daa
İyi geceler canım, bu hafta çabuk bitecek senin
Tesekkur ederim canim da yani koruma donemindesin ve kilo veriyorsun. Bende seni tebrik ediyorum :)))))
Dediğim gibi ben de şaşkınım, Pomo biliyor zaten biraz, iş yoğunluğum da çok olduğu için hareket te edemedim fazla, vücut şaşırdı bence ondanBen 68 olmamaya dikkat edeceğim diye karar almıştım, çok şükür 68'i de görmedim henüz. Uzun bir süre belli bir tarz beslenme düzenine alışınca kilo korumak çok problem değil sanırım. İnşallah Eylül'den itibaren kalan kiloları verme girişimine başlarım Siz de o zamana kadar epey vermiş olursunuz
merhabalar herkese umarım haftasonunuz güzel geçmiştir
bende bugünkü menümü bildireyim
sabah 1 tost
ara yeşil çay + 4 kuru kayısı
öğlen 1 kase çorba+ tazel fasulye+3-4 kaşık pilav+cacık
ara yeşil çay +elma
akşam 2-3 kaşık makarna +salata
spor:400 kalori yakıldı
canım kartın affet diyor. Senin kırgın yada kızgın olduğun biri yada birileri var.
Yüreğindeli ağırlığı bırak, affetmenin hafifliğini ve huzurunu yaşa.
Bu senin ruhunu özgürleştirecektir.
Diğer kartın ise güvendesin diyor.
Sen ve tüm sevdiklerin güvendesiniz ve herşey olması gerektiği gibi gelişiyor.
İlahi güç tarafından korunuyorsun.
Şimdi ve herzaman...
Sen korunduğunu bilerek nefes al, adım at ve yaşa canım.
Çünkü herşey senin hayrına olucak şekilde gelişecek.
kızlar akupuntur konusunda fıkrı / bılgısı olan var mı acaba ?
konya da medicana hastanesı var orda akupuntur ıuygulanıyormus arastırıyorum haftasonu gıdıp gelebılırım gerekırse gorumcelerımde de kalabılırım. ama nekadar faydalı olur / o yogunluk ve zaman harcamaya deger mı bılemedım kafam karıstı.
günaydın kızlar maalesef kötü bir hafta geçirdim her türlü sıkıntı vardımaalesef ama bugün sanki daha iyiyim biraz da iyi bir gün benim için
2 gündür bişey yemedim desem yeridir
dünkü menüm 1 dilim kepek ekmeğine tost
öğlen bir muz
akşam 4 tane köfte
su çok az içtim hastaydım canım hiç istemedi
canım günaydın ben akupuntur yaptırmıştım 1 haftada 2 kilo vermiştim ama onun arkasına apandisit ameliyatı oldum öyle oluncada çıkarttıp tekrar gitmemiştim gerçekten iyi bir uzman bulursan faydasını görebilirsin
evet elın yandı, ve hasta da olmussun sonra.ıshal olmussun sanırım.cok cok gecmıs olsun bu hafta daha ıyı olacaksın ınsaallah.aman dıkkat et, nazara da gelıyor olabılırsın.
gunaydın canım
bugun kepengı ben actım benden sonra da sen gelmıssın. bugun cok sakınız anlamadım.
akupuntur ben yıllardır bılıyorum da bulundugum sehırde yok. baska sehırlere gıtmek de cok cok masraf.sımdı bıle kaldırması guc olacak. gıdıs gelıs, seans ucretı derken 500 tl bulacak aylı. uzman bırı oldugundan emın olmak da zor.bılmıyorum baya kafam karıstı
menum:
sabah
ac karnına bır balık yagı
ıkı bardak su
bugun gec kaldım ve mecburıyetten unlu mamul yemek zorunda kaldım oglenkı yemegımı hazırlayım derken gec kaldım.
ıse gelınce
ıkı kuru hurma
sımıt, pogaca yerıne ınce yufkadan borek yemek daha masum olur dıye bır tane borek yedım ıse gelınce.
acık sekersız cay
ara: 500 ml ılık su, yarım elma
ogle yemegıne kadar 1 lt daha ılık su
yemekten once 500 ml ılık su
oglen:bır kıymalı dolma,uzerıne suzme yogurt bır kepce, buyuk kase mercımek corbası
sımdı 500ml ılık su.
saat 3 e kadar 1 lt yaparım.
ara: kuru meyve dusunuyorum. ve hurma
aksama kadar 1 lt daha ıcerım
aksam ısten cıkmadan karnıbahar ve yogurt yerım.
aksam da eve gıderım ve spora cıkarım
kac kılosun bu hafta merak ettım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?