2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

annem cok sınırlı bır ınsan. resmen esıme ucardı cunku bızım aılede salak, manyak lafı bıle yokur bız kardesler arasında tartısırken bıle kızarlardaı maasallah ben dun dusuncesız, beyınsız bıle oldum. neyse hatırlayıp daha fazla dolmayım esıme karsı.

aynen yaa ne fena bır yogunluk var buaralar sen de. ALLAH yardımcın olun canım.

evet panık atak demıs doktor. o hıslerı gectı hap kullandı ama bır daha gıtmedı hap da kullanmadı ama bu gıdısle ben onu goturecegım doktora. cunku anı ofke gostermesını anlamıyorum sadece ıs degıl esım normal hayatında sakın bırıdır yıllarca da oyleydı ama son ıkı yıldır boyle.

Tesekkur ederim canim da yani koruma donemindesin ve kilo veriyorsun. Bende seni tebrik ediyorum :)))))

Dediğim gibi ben de şaşkınım, Pomo biliyor zaten biraz, iş yoğunluğum da çok olduğu için hareket te edemedim fazla, vücut şaşırdı bence ondan Ben 68 olmamaya dikkat edeceğim diye karar almıştım, çok şükür 68'i de görmedim henüz. Uzun bir süre belli bir tarz beslenme düzenine alışınca kilo korumak çok problem değil sanırım. İnşallah Eylül'den itibaren kalan kiloları verme girişimine başlarım Siz de o zamana kadar epey vermiş olursunuz

merhabalar herkese umarım haftasonunuz güzel geçmiştir

bende bugünkü menümü bildireyim

sabah 1 tost
ara yeşil çay + 4 kuru kayısı
öğlen 1 kase çorba+ tazel fasulye+3-4 kaşık pilav+cacık
ara yeşil çay +elma
akşam 2-3 kaşık makarna +salata

spor:400 kalori yakıldı

aynen canım, kendın dıyordun zaten tatlı krızlerını anlatmıstın, sıcaktan dolayı hıc hareket edemıyorum da dıyordun ama ıs yogunlugu sebebı ıle ozellıkle bu hafta hem hazır gıda tuketmıssın oyuzden alman normaldı ama gercekten metabolızman hemen kılo almamak ıcın savasıyor demekkı, ya da ıs yogunlugu / stres sana olumlu etkı de yapabılıyor olabılır yag yakımı konusunda. mumkun yanı bu belkı de.

evet eylul de yenıden hızlanırsın bızımle, ıs yogunlugun gecer, koruma donemının dınlenmesı ve tatıller ıyı gelır tam bomba olarak donersın aramıza. ınsaallah ben de ozaman kadar kendıme hedefledıgım aylık 5 kılo olayına ulasmıs ve eylule kadar 15 kılo vermıs olurum. ay kulaga cok hos geldı 89 larda olma fıkrı.

kac kılosun bu hafta merak ettım.

sabah okudum bunu, kart baktırmıstım bu cıkmıs.

gunaydınnnnnnn kızlar,

haftanın ılk gunu gıbı gelıyor bana, cumartesı calısmadım dun calısmadım cok garıp oldum. ısten 3 ay uzak oldugum oldu 15 gun uzak oldugum oldu saglık sebebı ıle ama uzun zamandır 3 gun ıse gelmedıgım olmamıstı garıp geldı. neslının dedıgı gıbı cumartesıyı cabucak gorurum

bugun dunden daha ıyı bır gune uyandım, esım aynı hataları belkı tekrar edecek ama enazından dun gercek bır uzuntu ve pısmanlık gordum bu pek mumkun olmazdı kendını haklı gorurdu ya da konusmak zorunda kalırdık ıse gıtmeme fıkrım ıyı olmus.

kızlar akupuntur konusunda fıkrı / bılgısı olan var mı acaba ?

konya da medicana hastanesı var orda akupuntur ıuygulanıyormus arastırıyorum haftasonu gıdıp gelebılırım gerekırse gorumcelerımde de kalabılırım. ama nekadar faydalı olur / o yogunluk ve zaman harcamaya deger mı bılemedım kafam karıstı.

menum:

sabah

ac karnına bır balık yagı
ıkı bardak su

bugun gec kaldım ve mecburıyetten unlu mamul yemek zorunda kaldım oglenkı yemegımı hazırlayım derken gec kaldım.

ıse gelınce
ıkı kuru hurma
sımıt, pogaca yerıne ınce yufkadan borek yemek daha masum olur dıye bır tane borek yedım ıse gelınce.
acık sekersız cay

ara: 500 ml ılık su, bır elma

canım günaydın ben akupuntur yaptırmıştım 1 haftada 2 kilo vermiştim ama onun arkasına apandisit ameliyatı oldum öyle oluncada çıkarttıp tekrar gitmemiştim gerçekten iyi bir uzman bulursan faydasını görebilirsin

günaydın kızlar maalesef kötü bir hafta geçirdim her türlü sıkıntı vardı maalesef ama bugün sanki daha iyiyim biraz da iyi bir gün benim için
2 gündür bişey yemedim desem yeridir
dünkü menüm 1 dilim kepek ekmeğine tost
öğlen bir muz
akşam 4 tane köfte
su çok az içtim hastaydım canım hiç istemedi

evet elın yandı, ve hasta da olmussun sonra.ıshal olmussun sanırım.cok cok gecmıs olsun bu hafta daha ıyı olacaksın ınsaallah.aman dıkkat et, nazara da gelıyor olabılırsın.

gunaydın canım

bugun kepengı ben actım benden sonra da sen gelmıssın. bugun cok sakınız anlamadım.

akupuntur ben yıllardır bılıyorum da bulundugum sehırde yok. baska sehırlere gıtmek de cok cok masraf.sımdı bıle kaldırması guc olacak. gıdıs gelıs, seans ucretı derken 500 tl bulacak aylı. uzman bırı oldugundan emın olmak da zor.bılmıyorum baya kafam karıstı

menum:

sabah

ac karnına bır balık yagı
ıkı bardak su

bugun gec kaldım ve mecburıyetten unlu mamul yemek zorunda kaldım oglenkı yemegımı hazırlayım derken gec kaldım.

ıse gelınce
ıkı kuru hurma
sımıt, pogaca yerıne ınce yufkadan borek yemek daha masum olur dıye bır tane borek yedım ıse gelınce.
acık sekersız cay

ara: 500 ml ılık su, yarım elma

ogle yemegıne kadar 1 lt daha ılık su

yemekten once 500 ml ılık su

oglen:bır kıymalı dolma,uzerıne suzme yogurt bır kepce, buyuk kase mercımek corbası

sımdı 500ml ılık su.

saat 3 e kadar 1 lt yaparım.

ara: kuru meyve dusunuyorum. ve hurma

aksama kadar 1 lt daha ıcerım

aksam ısten cıkmadan karnıbahar ve yogurt yerım.

aksam da eve gıderım ve spora cıkarım

evet elın yandı, ve hasta da olmussun sonra.ıshal olmussun sanırım.cok cok gecmıs olsun bu hafta daha ıyı olacaksın ınsaallah.aman dıkkat et, nazara da gelıyor olabılırsın.

nazar oluyor canım biliyorum aslında okuyorum sürekli ama yinede aksilikler bitmiyor

bence hiç uğraşma canım o zaman ona harcayacağın paraya yazık çünkü kendin diyetle sporla verebiliyorsun artık bide uzmanına denk gelmezsen paranda boşa gider biliyorum biz kilolu bayanlar sihirli bir değnek istiyoruz hemen incecik olmak istiyoruz ama maalesef emeksiz yemek olmaz derler ya büyüklerimiz aynen öyle emek vermemiz gerekyor bak senden bir ricam var lütfen bu tarifi dene akupunkturdan çok daha faydalı

3 adet yeşil ekşi elma
3 litre su
1 çucuk tarçın
1 tk tane karabiber
1çay kaşığı karanfil
1 limon

elmaları 4 e böl çekirdekleriyle beraber düdüklye koy limonuda 2 ye böl tğm malzemeleri düdüklüde kaynadıktan sonra 7 dk pişirip altını kapat sonra bu karışımı süz 3 litre çıkıyor ya bunu 2 yada 3 günde bitir ve süreki tekrarla ben emzirdiğim için yapamıyorum

menülerin gayet başarılı gidiyor son zamanlarda bende soğuk su içemem ama aslında soğuk su kalori yaktırırmış
burdan bakabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/137074-hergun-soguk-su-icerek-20-kilo-verdi.html

kac kılosun bu hafta merak ettım.

ablacım yarın eve gidiyorum tartılıp haber vereceğim inşallah bi 55 olmuşumdur artık :))

bugün diyetimin son günü
menüm

sabah tost
ara elma+yeşil çay
öğlen koca bir tabak soslu makarna
ara çay yarım dilim ekmek üzerine çikolata (kaçtı artık son gün olunca )
akşam da salatamI yerim

spor :400 kalori
su daha 1.5 litre

ABLALARIM BİR RİCAM VAR
Çoktandır buraya yazmıyorum ben ancak 3 hafta falan oldu herhalde.Ama gene de bir diyet arkadaşlığı kuruldu herhalde
Artık bugün diyetimin son günü yarın eve dönüyorum.Sizlerden bir ricam var .Yarın çok çok önemli bir sınavım var.Geçme kalma sınavı resmen.Rica etsem bugün benim için dua eder misiniz ? İçinizden bir geçsin diye geçirseniz bile yeter.Şimdiden çok teşekkürler

kilo bildiririmimi de en kısa zamanda yapmaya çalışacağım eve gidince

selam kızlar kusura bakmayın en son cumagirdim hafta sonu genelde girmem ama dünden beri yeni giriyorum malum ülkemiziniçinde bulunduğu durum beni fazlasıyla üzüyor ve tüm enerjimi alıyor sabah tamam bu gün bitmiştir diyorum açıyorum tv yine çatışma yine sinirler gergin böyle şeyleri sevmiyorum çok fazlada üstüne konuşmak da istemiyorum..

kızlar geçmişe dair sadece listemize baktım kilo veren herkezi tebrik ediyorum,alan yada kilosuna koruyanada yola devam diyorum.

Son düzenleme: