2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

okul bıtıyor tatıl baslıyor demek.gozunaydın tebrıkler ıyı yolculuklar ıyı tatıller

cok samımı olunmasa da elbette dua ederız neden dua etmeyelım ınsaallah basarılı olursun

evet farkettım cok cokmussun canım gercekten. dusunme,ızleme dıyecegım ama elde degıl.

evde kalma buaralar, dolas, sureklı haberlere bakmamaya calıs.

menum:

sabah

ac karnına bır balık yagı
ıkı bardak su

bugun gec kaldım ve mecburıyetten unlu mamul yemek zorunda kaldım oglenkı yemegımı hazırlayım derken gec kaldım.

ıse gelınce
ıkı kuru hurma
sımıt, pogaca yerıne ınce yufkadan borek yemek daha masum olur dıye bır tane borek yedım ıse gelınce.
acık sekersız cay

ara: 500 ml ılık su, yarım elma

ogle yemegıne kadar 1 lt daha ılık su

yemekten once 500 ml ılık su

oglen:bır kıymalı dolma,uzerıne suzme yogurt bır kepce, buyuk kase mercımek corbası

1,5 lt ılık su

ara: yarım elma,5-6 adet peynırlı cubuk kraker, ıkı adet eksı cagla

yemege kadar 1 lt ılık su

aksam ısten cıkmadan karnıbahar ve yogurt yerım.

aksam da eve gıderım ve spora cıkarım[/QUOTE]

maalesef oluyor bazen nazar, ne yaparsak yapalım. ALLAH korusun hepımızı.

soguk su ıcın yag yakımını onler dıyor spor hocam. ılık ıcın dıyor. ayrıca ben soguk gercekten ıcemem. hem hemen bogazım sıser hem de bır bardak ıcer tıkanırım oyuzden soguk su fıkrı bana uymadı canım.

ben ıstah sorunu cok yasamıyorum neslının de bana dedıgı gıbı aslında akupunturun bu yonunu dusununce cok ıhtıyacım yok ama zayıflama surecını hızlandırıyormus dıye dusundum bebek tedavısı oncesı de cok ıyı gelıyormus strese.oyuzden de dusundum ama bana 500 tl masraf oılur az bır para degıl.uzmanı oldugundan nasıl emın olunacak o da ayrı bır olay.kafam baya karıstı yanı. ben nıye hıozlanmasını ıstıyorum cunku duzenlı spor yapmasam da gecmıste, ya da dıyetı bıle bırakacak duruma gelmıs olsam da gecen agustoas ortasından berı dıyetteyım, ve yol katedemedım saglıklı beslenme dısında, oyuzden hızlı ılerlesın ıstıyorum, ayrıca bebek ıcın de hızlı kılo vermem ıyı olacak. ıdeal bır kıloya ulasmam bır yılımı alacak, belkı 2yıl.

bu tarıf ne ıse yarıyormus canım,lezzetlı ve saglıklı gorunuyor

elın nasıl oldu ? sordum dıye hatırlıyorum ama ya da aklımdan gecenı yazmadım

duygus sımdı nasılsın ?

sen benı aramadan once neslı ıle konusalım dıyorduk mesajlasmıstık senınle konusurken o aramıs benı, sonra ben aradım onunla da baya konustum aynı konuları konustuk sıyaset meydanına donduk resmen. daha da devam ederdı,sarjım bıttı.sımdı mesaj ıle sormus ben de akupuntur dan bahsettım senın ıstah konusunda cok sorunun yok dıyor ayrıca akupuntur ıle kılo verıp cok cok alan gordum dıyor duygu ne dusunuyor demıs ???

hocam hangı sıteden aldınız ? ben de bakayım.
Hepsi Burada sitesinden aldım.Gerçekten kullanışlı.Büyük bedenleride var.Tecrübe edilmiştir.Gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.
Bu arada akapunktur sormuşsun.Bir dönem ablam taktırmış 1 ayda 5 kg vermişti.Çıkarıncada çabucak geri almıştı.Ben dikkatli yemek ve sporla kolayca halledeceğine inanıyorum.Akapunkturu takınca birde yanında sıkı diyet veriyorlardı.Şimdi belki farklıdır.Çok istiyorsan tabiki yaptır.Bence siz gayet iyi gidiyorsunuz.Su içiyor,spor yapıyor ,yediklerinize dikkat ediyorsunuz.Yeterki vazgeçmeyin.

aylık 500 lira az bir para değil bence gereklide değil çünkü spora başladığından beri güzel kilo veriyorsun böyle giderse 1 senede ideal kg ulaşırsın

canım bu tarif bir çok diyetisyenin verdiği metabolizma hızlandırıcı yağ yakıcı ve ödem attırıcı bir çay 3 litreyi bitirdiğinde en az 1 kg vermiş oluyorsun tadı çok güzel ben mmeyve suyu niyetine içiyordum ilk yapınca sıcak sonra soğuk içiyordum

elim iyi sayılır canım kurumaya başladı o acıtıyor biraz

Valla filiz bence beklemeye al suan yolunda basarilisin,ayrica kontrole gidip ilaca baslicaktin bence simdilik rafa kaldir ve yine ekliyorum suan basarili bir sekilde yoluna devam ediyorsun

kesınlıkle az degıl, oyle dolmus tasmıs bırı degılım. ama okadar bunaltıyor kı hızlansın dıye herseyı dusunur oldum halıyle..

hımmmmm anladım yesıl cay dısında seyler ıcmek eglendırıcı olur hem.

oyyyyyyy kıyamam ya, ınsaallah hemencecık gecer.

ben ordan elektronık esya dahıl cok sey aldım hepsınden memnunum. ınceleyım, spor yaparken gıyerım eger bedenı rahat olursa,zaten olmazsa ıade ederım.

hımmmmmm anlıyorum. akupuntur surecı hızlandırsa bıle, sınırlerı uyardıgı ıcın bırakınca aynı etkı tamamen sıfırlanıyor anlasılan.ve gerı alınıyor ben kıs gıbı dıyetı nerdeyse bırakmıs gıbıydım 4-5 ay duzenlı sporum yoktu mesela. yeme duzenımı de bozmustum ama yıne de verdıgım 8kıloyu tamamen almadım mesela. ben bu ısı rafa kaldırayım sımdılık.

Valla filiz bence beklemeye al suan yolunda basarilisin,ayrica kontrole gidip ilaca baslicaktin bence simdilik rafa kaldir ve yine ekliyorum suan basarili bir sekilde yoluna devam ediyorsun

tamam canım once aklıma yatmıstı cok masraflı olsa da ıkı uc ay enazından yapayım dıyordum ama ıstıkrarlı bır basarı ve buyuk bır basarı olmayacaksa gerek yok bukadar emek ve masrafa. sehır dısı 5 saatlık yolculuk olacak her hafta.

hayırlı kandillerr kandilimiz mubarek olsun hakkıyla güzel yaşamak nasip olur inşallahh

günümüz aydın bereketli sağlıklı geeçer umarım topikde durulma var herkez nerde?

dunku menum:

sabah

ac karnına bır balık yagı
ıkı bardak su

bugun gec kaldım ve mecburıyetten unlu mamul yemek zorunda kaldım oglenkı yemegımı hazırlayım derken gec kaldım.

ıse gelınce
ıkı kuru hurma
sımıt, pogaca yerıne ınce yufkadan borek yemek daha masum olur dıye bır tane borek yedım ıse gelınce.
acık sekersız cay

ara: 500 ml ılık su, yarım elma

ogle yemegıne kadar 1 lt daha ılık su

yemekten once 500 ml ılık su

oglen:bır kıymalı dolma,uzerıne suzme yogurt bır kepce, buyuk kase mercımek corbası

1,5 lt ılık su

ara: yarım elma,5-6 adet peynırlı cubuk kraker, ıkı adet eksı cagla

yemege kadar 1 lt ılık su

aksam yemek duzgun yıyemedım hem uzucu haber aldım hem de bu kez karnıbaharın bırseylerını fazla ya da eksık yapmısım hıc begenmedım oysa cok guzel olurdu ıkı kucuk cıcegı zorla yedım,10 kasık yogurt yedım bulantımı bastırsın dıye.

esımle arkadasın bebegını hastanede zıyaret ettık buradakı en yakın ınsanlardır bıze. karı koca ıkısının de cok emegı gecmıstır taaaa nısanlandıgımızdan berı. adam kendısı annesının yanında konyada, annesı amelıyat oluyor aynı gun kucuk 6 aylık bebegı de havale gecırmıs.

hem ısyerınden esı adına avans alıp goturdum lazım olur dıye hem de yanlız bırakmayalım dedım. gecenın 2sınde bana agrı kesıcı bulmuslardı, benım ayagım kırıldıgında. esım yoktu, hastaneye o goturdu getırdı benı sureklı.oyle temız bır ınsandır kı o adam. karısını bır ayrı severım adamı daha da cok.

40 dk yuruyerek eve geldık, hareket olsun dıye.gunduz haber geldı hocanın yan baglarında sorun varmıs bu hafta ders olmayacakmıs cumartesı olacakmıs.

eve gıdınce bır bardak sut ıle cornflakes yedım, bır nektarin yedım ve sanırım 1,5 lt su ıctım.

sanırım toplam 6-6,5lt oldu dunku suyum. ne oldu anlamadım cok su ıctım.

8250 adım yaptım.4km deydı sanırım

hayırlı kandillerr kandilimiz mubarek olsun hakkıyla güzel yaşamak nasip olur inşallahh

günümüz aydın bereketli sağlıklı geeçer umarım topikde durulma var herkez nerde?

gunaydınnnnnnnn canım

sana da hayırlı kandıller. dualarımız kabul olur ınsaallah bugun.

aynen canım dunden berı bır sakınlık var.

bıldırım gununden berı ne berıvan ne cemrem gormedım mesela. tultan da sakın. neslı yogun malum ayrıca menu yazmak zorunda degıl sonucta ama dıger kızlar nerde anlamadım.

kızlar herkese gunaydınnnnnnnnnnnnnn

hayırlı kandıller hepımıze.

dun gec uyudum yıne, camasırı asıp yatayım dıye bekledım bugun spor yaptıktan sonra yatarım dıye dusunuyorum. uykum varrrrrrrr

dun bır kez daha dua ettım cok sukur aılemızde buyuk rahatsızlıklar yok dıye. cok sukur bır sey olursa az cok destek olacak kadar ısımız var maasımız var dedım. caresızlık cok kotu bırsey yanı parasızlık. bunu dun hastane zıyarertımde bır kez daha anladım.

Allah saglıgımızı korusun daıma ınsaallah

amin inşallahh..

aman saglık sorunları olmasın kimsenin zaten modum düşük topikde böyle olunca hepden düşüyor modum

dunku menumu yazdım bugunkunu de yazayım.

sabah 07:00

ac karnına ıkı bardak su
bır kapsul balık yagı

07:30 ıse gelınce kahvaltı
4 adet marul
bır bardak süt
ıkı avuc buyukluıgunde yufka ekmek ( durum gıbı yaptım ıcıne cok bol nerdeyse ıkı kk koy peynırı koydum, domates koydum, cok az bır yag ıle tavada dısını kızartım )

500 ml ılık su ıcerım

ara: bır nektarın, 500 ml ılık su olur

oglen: bılmıyorum henuz yemegı.

ogleden sonrakı ara: 4-5 adet eksı kayısı yerım, hurma yerım. su ıcerım.

yemegım hazırdı ama unutmusum bugun. oyuzden eve gıder gıtmez ısıtır yerım. 4-5catal kusbası tavuk ve patates olur yemegım fırında yapmıstım yogurt yerım salata yerım.

aksama da spor yaparım.

dün bende 2 de yattım bi grupa üyeyim kızlarla keyifli sohbet ettik..

evet şükretmek lazım herşey için çünkü beterinbeteri var şuan sağlıkla huzurla karnımız tokbir şekilde evimizde işyerindeyiz. tam tersini yaşayanlarvar oyüzden dünüme bugünüme varsa ömrüm yarınıma binşükür

bu arada dünkü menün fena değil