- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #12.841
ablacım yarın eve gidiyorum tartılıp haber vereceğim inşallah bi 55 olmuşumdur artık :))
bugün diyetimin son günü
menüm
sabah tost
ara elma+yeşil çay
öğlen koca bir tabak soslu makarna
ara çay yarım dilim ekmek üzerine çikolata (kaçtı artık son gün olunca)
akşam da salatamI yerim
spor :400 kalori
su daha 1.5 litre
ABLALARIM BİR RİCAM VAR
Çoktandır buraya yazmıyorum ben ancak 3 hafta falan oldu herhalde.Ama gene de bir diyet arkadaşlığı kuruldu herhalde
Artık bugün diyetimin son günü yarın eve dönüyorum.Sizlerden bir ricam var .Yarın çok çok önemli bir sınavım var.Geçme kalma sınavı resmen.Rica etsem bugün benim için dua eder misiniz ? İçinizden bir geçsin diye geçirseniz bile yeter.Şimdiden çok teşekkürler
kilo bildiririmimi de en kısa zamanda yapmaya çalışacağım eve gidince
selam kızlar kusura bakmayın en son cumagirdim hafta sonu genelde girmem ama dünden beri yeni giriyorum malum ülkemiziniçinde bulunduğu durum beni fazlasıyla üzüyor ve tüm enerjimi alıyor sabah tamam bu gün bitmiştir diyorum açıyorum tv yine çatışma yine sinirler gergin böyle şeyleri sevmiyorum çok fazlada üstüne konuşmak da istemiyorum..
kızlar geçmişe dair sadece listemize baktım kilo veren herkezi tebrik ediyorum,alan yada kilosuna koruyanada yola devam diyorum.
nazar oluyor canım biliyorum aslında okuyorum sürekli ama yinede aksilikler bitmiyor
bence hiç uğraşma canım o zaman ona harcayacağın paraya yazık çünkü kendin diyetle sporla verebiliyorsun artık bide uzmanına denk gelmezsen paranda boşa gider biliyorum biz kilolu bayanlar sihirli bir değnek istiyoruz hemen incecik olmak istiyoruz ama maalesef emeksiz yemek olmaz derler ya büyüklerimiz aynen öyle emek vermemiz gerekyor bak senden bir ricam var lütfen bu tarifi dene akupunkturdan çok daha faydalı
3 adet yeşil ekşi elma
3 litre su
1 çucuk tarçın
1 tk tane karabiber
1çay kaşığı karanfil
1 limon
elmaları 4 e böl çekirdekleriyle beraber düdüklye koy limonuda 2 ye böl tğm malzemeleri düdüklüde kaynadıktan sonra 7 dk pişirip altını kapat sonra bu karışımı süz 3 litre çıkıyor ya bunu 2 yada 3 günde bitir ve süreki tekrarla ben emzirdiğim için yapamıyorum
menülerin gayet başarılı gidiyor son zamanlarda bende soğuk su içemem ama aslında soğuk su kalori yaktırırmış
burdan bakabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/137074-hergun-soguk-su-icerek-20-kilo-verdi.html
Hepsi Burada sitesinden aldım.Gerçekten kullanışlı.Büyük bedenleride var.Tecrübe edilmiştir.Gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.hocam hangı sıteden aldınız ? ben de bakayım.
maalesef oluyor bazen nazar, ne yaparsak yapalım. ALLAH korusun hepımızı.
soguk su ıcın yag yakımını onler dıyor spor hocam. ılık ıcın dıyor. ayrıca ben soguk gercekten ıcemem. hem hemen bogazım sıser hem de bır bardak ıcer tıkanırım oyuzden soguk su fıkrı bana uymadı canım.
ben ıstah sorunu cok yasamıyorum neslının de bana dedıgı gıbı aslında akupunturun bu yonunu dusununce cok ıhtıyacım yok ama zayıflama surecını hızlandırıyormus dıye dusundum bebek tedavısı oncesı de cok ıyı gelıyormus strese.oyuzden de dusundum ama bana 500 tl masraf oılur az bır para degıl.uzmanı oldugundan nasıl emın olunacak o da ayrı bır olay.kafam baya karıstı yanı. ben nıye hıozlanmasını ıstıyorum cunku duzenlı spor yapmasam da gecmıste, ya da dıyetı bıle bırakacak duruma gelmıs olsam da gecen agustoas ortasından berı dıyetteyım, ve yol katedemedım saglıklı beslenme dısında, oyuzden hızlı ılerlesın ıstıyorum, ayrıca bebek ıcın de hızlı kılo vermem ıyı olacak. ıdeal bır kıloya ulasmam bır yılımı alacak, belkı 2yıl.
bu tarıf ne ıse yarıyormus canım,lezzetlı ve saglıklı gorunuyor
elın nasıl oldu ? sordum dıye hatırlıyorum ama ya da aklımdan gecenı yazmadım
aylık 500 lira az bir para değil bence gereklide değil çünkü spora başladığından beri güzel kilo veriyorsun böyle giderse 1 senede ideal kg ulaşırsın
canım bu tarif bir çok diyetisyenin verdiği metabolizma hızlandırıcı yağ yakıcı ve ödem attırıcı bir çay 3 litreyi bitirdiğinde en az 1 kg vermiş oluyorsun tadı çok güzel ben mmeyve suyu niyetine içiyordum ilk yapınca sıcak sonra soğuk içiyordum
elim iyi sayılır canım kurumaya başladı o acıtıyor biraz
Hepsi Burada sitesinden aldım.Gerçekten kullanışlı.Büyük bedenleride var.Tecrübe edilmiştir.Gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.
Bu arada akapunktur sormuşsun.Bir dönem ablam taktırmış 1 ayda 5 kg vermişti.Çıkarıncada çabucak geri almıştı.Ben dikkatli yemek ve sporla kolayca halledeceğine inanıyorum.Akapunkturu takınca birde yanında sıkı diyet veriyorlardı.Şimdi belki farklıdır.Çok istiyorsan tabiki yaptır.Bence siz gayet iyi gidiyorsunuz.Su içiyor,spor yapıyor ,yediklerinize dikkat ediyorsunuz.Yeterki vazgeçmeyin.
Valla filiz bence beklemeye al suan yolunda basarilisin,ayrica kontrole gidip ilaca baslicaktin bence simdilik rafa kaldir ve yine ekliyorum suan basarili bir sekilde yoluna devam ediyorsun
hayırlı kandillerr kandilimiz mubarek olsun hakkıyla güzel yaşamak nasip olur inşallahh
günümüz aydın bereketli sağlıklı geeçer umarım topikde durulma var herkez nerde?
gunaydınnnnnnnn canım
sana da hayırlı kandıller. dualarımız kabul olur ınsaallah bugun.
aynen canım dunden berı bır sakınlık var.
bıldırım gununden berı ne berıvan ne cemrem gormedım mesela. tultan da sakın. neslı yogun malum ayrıca menu yazmak zorunda degıl sonucta ama dıger kızlar nerde anlamadım.
amin inşallahh..
aman saglık sorunları olmasın kimsenin zaten modum düşük topikde böyle olunca hepden düşüyor modum
kızlar herkese gunaydınnnnnnnnnnnnnn
hayırlı kandıller hepımıze.
dun gec uyudum yıne, camasırı asıp yatayım dıye bekledım bugun spor yaptıktan sonra yatarım dıye dusunuyorum. uykum varrrrrrrr
dun bır kez daha dua ettım cok sukur aılemızde buyuk rahatsızlıklar yok dıye. cok sukur bır sey olursa az cok destek olacak kadar ısımız var maasımız var dedım. caresızlık cok kotu bırsey yanı parasızlık. bunu dun hastane zıyarertımde bır kez daha anladım.
Allah saglıgımızı korusun daıma ınsaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?