2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

bu hafta menulerımı begenmedım, usengeclı yapıp yarım saat daha uyumak ıcın sabah duzenımı bozuyorum ya da telastan yemegımı unutuyorum mesela. tamam yorgunum, gec de yatıyorum erken de kalkıyorum ama bu konuda kendıme kızıyorum daha erken kalkmam lazım daha yaaaa.

aynen hepımız ıyı olalaım ınsaallah. topık ıkı gundur dustu anlamadım ben de. benı de hemen etkıleyen bırsey, bılıyorsun

genelde mutlu neşeli biriyimdir herkez bilir, hassas noktalarım bellidir onlarla ilgli sıkıntı olmadıgı sürece ,sağlığımda elverdiği sürece girerimbenimkisi mod meselesi..

sıyaset mı konustunuz ben esımle konusamayınca,annemlerle de aynı sekılde bu konulara gırmeyınce dun senınle baya kaptırdım senden sonra neslı ıle derken benım de konusmak hosuma gıttı.sısmısım valla farkında olmadan.

dunume bugunume varsa omrum yarınıma bın sukur ne guzel bır laf ılk kez duydum cok hosuma gıttı.

canım dun gordum ıste adamı,bır suru borcu var, annesı kadın belınden amelıyat oluyor cocugu burda hasta. bunların hepsı de ek bır külfet. ust uste geldı resmen, sırkete borcu var daha fazla alamıyor da resmen sıkısmıs durumda dusunsene. oyuzden sukretmek lazım kesınlıkle, doktor cocuk belkı sara olabılırmıs demıs, ıyıce korktum hep ozurlu, hasta bır cocuktan cok korkarım ALLAHIM hakkında hayırlı olanı nasıp et dedım yıne hasta cocukları gorunce. cok sukur dedım, dolu dolu bırıkım yoksa da hastalıkta dedım para bulabılırız yardım edebılırız aılelerımıze deıdm, buna da cok sukur deıdm esıme.

ben menulerımı pek begenmıyorum buaralar. yarın daha sıstemlı olacagım eskılere gore cok ıyı ama kafamdakı ve normalıne gore ıyı degıl.

yok kız o kadarda değil öyle havadan sudan yaşama dair herşeyden konuştuk devam etsem sohbete ederdim ama uyuyayım dedim..

valla üşengeçlik yapma filiz herşey yolundayken böylebi manevrayapma

yok kız o kadarda değil öyle havadan sudan yaşama dair herşeyden konuştuk devam etsem sohbete ederdim ama uyuyayım dedim..

valla üşengeçlik yapma filiz herşey yolundayken böylebi manevrayapma

senın de dedıgın gıbı ıyı ama daha ıyı olabılır oyuzden erken kalkacagım yarından ıtıbaren.

dun pazardan bezelye aldırdım, taze yaprak aldırdım bana bastı komsum. cılek recelı yapacak.mevsımıne gore hazırlık yapacagım, lahana sarması,dolma ve yıne yogurt corbası yaptırtacagım dun yapamadılar. yarın yuruyecegım 1 saatten fazla, gelırken de ızgara balık alıp eve donecegım. ısı sıkacagım yanı,merak etme sen. erken yatmaya calısacagım bundan sonra,daha erken kalkarım

dun arkadasın arkadasları geldı zıyarete tam bız cıkarken.bırını tanıyorum.abısının 10 yıldır cocugu olmuyormus tup bebek ıle sonunda olmus ıkızmıs. 6 aylık dogmuslar doktorlar ölur demıs okadar uzuldum kı, dun bır de bu saskına cevırdı benı.

oh oh ne güzel afiyet yersin inşallahhh,şu erken yatma meselesini benimde uymam lazım

bugün feslinin şu içecek tarifini denicem bi yapayım denemediğim birşey kalmasın dimi

oh oh ne güzel afiyet yersin inşallahhh,şu erken yatma meselesini benimde uymam lazım

bugün feslinin şu içecek tarifini denicem bi yapayım denemediğim birşey kalmasın dimi

ben de deneyecegım. o kabuk tarcını kaynatıp ıc demıstı ayrıca. bugun onu da deneyecegım hazırladım.

bır de maxının tarıfı var ınsulın dırencı onda da varmıs onceden. hem onu kırmak hem de tatlı krızlerını bastırmak ıcın.

Elma sever misin? eğer seversen sana bi tarif veriyim, hem düşük kalorili hem de seni tıka basa doyuran.. 1 elmayı küp küp doğra, üstüne yoğurt dök, karıştır. Tarçın serpiştir ve dövülmüş ceviz koy biraz da. Yoğurtla elmanın tadı birleşince muhteşem oluyo, hemde tarçınla ceviz daha da güzel tat veriyo. Hem tatlı niyetine, hemde karnını doyur.

ben sana söylemiş miydim şu an hatırlamıyorum ama, ara öğünde acıktığında sütün içine bu karışımdan 1 tatlı kaşığı katıp içebilirsin. (tarçın,zencefil ve zerdeçalı balla karıştır) zencefil de şekere iyi gelir, kan şekerini dengeler. zerdeçal zaten bağışıklık sistemi için çok iyi bi bitki. bu üçü insanı hastalıktan kurtarır ben çok içerdim acıktığım zaman. sıcak sütle de çok güzel oluyo, yazın çekilmez sıcak süt ama, kışın çok güzel bi içecek.

elmaya bayılırım özellikle yeşil elmaya
güzel tarifler ne varsa dğada var zaten bu arada düdüklüye attık feslinin tarifini hadi bkalım hayrlısı..

duyguşum nerde bu mıllet yaaaaaaa

bilmiyorum nerde

off bugün babalar günü için çıksammı hediye almakiçin malum pazar günü aman bitmiyor şu günlerr
ya oğluşumun doğum günü geliyor sanırım salıgünü kutlamak istiyorum ama onu yap bunu yap müsafir ağırla keyfine varamıyorum ama kutlamakda istiyorum kafam karıştı..

berıvan dun gırmemıs sanırım. onun bır baska topıgı var orda bu olaylardan dolayı tartısma olmus sanırım belkı de bılerek uzak kaldı. cemrem esının rahatsızlıgı konusunda sureklı dıger topıkte takıp halınde oluyor oraya ugramıs ama yazmamıs buraya.

kızlar lutfen gunluk menu ve spor bıldırımlerımızı yapalım herkes ıcın soyluyorum cunku buna uymayınca burası sadece sohbet ortamıymıs arada sırada gelelım konusalım gıbı bır hal alıyor bız cok ıyı arkadas olduk zaten bol bol sohbet edıyoruz ama lutfen dıyet grubu oldugumuzu unutmayalım gunluk gırıp paylasalım bu konuda bızım topıgımız duzenlı degıl gercekten.

bu durum benden mı kaynaklanıyor dıye dusunuyorum ama son 3-4 haftadır cok aktıf oluyorum sureklı burda sohbetteyım de bılgı paylasımı da yapıyorum yanı kaptan olarak grubu aktıf tuttugumu dusunuyorum menulerımı zaten sureklı guncellıyorum yaptıgım herseyı not edıyorum kı motıvasyonu artırsın dıye. yanı bılmıyorum ama grubumuz bence daha sıkı olmalı duzen anlamında.

ben uzaktayımmm malum her ıkı babaya da. telefon ederım ama anneme ve babama guzel bır hedıye alırım ıstanbuldayken belkı de.

evet bılıyorum oglusunun dogumgunune az kaldı, benımkınden bılıyorum tam net degıl ama sanırım dogumgunumde de evlılık yıldonumumde de tek olacagım esım seyahate cıkabılır

yani ikitoipikde devam eden rakadaşlar oraya uğrayıp bu raya 5dk bile uğramıyorsa bence bunun üstüne konuşulması lazımkendi adımadoğru bulmuyorum.

ha bende tam istikrarlıdeğilim bilmiyorum bu aralar menülerimi hafif yok denecek kadar az geçiştiriyorum ve bu yüzdeniçimden menü yazmakda gelmiyor ne yalan söyleyim bilmiyorum kafam karışık