- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #12.881
bende iyiyim canım..bomba gibiyim..nedendir bilmiyorum ama bugün kendimi çok zinde hissediyorum...
yani ikitoipikde devam eden rakadaşlar oraya uğrayıp bu raya 5dk bile uğramıyorsa bence bunun üstüne konuşulması lazımkendi adımadoğru bulmuyorum.
ha bende tam istikrarlıdeğilim bilmiyorum bu aralar menülerimi hafif yok denecek kadar az geçiştiriyorum ve bu yüzdeniçimden menü yazmakda gelmiyor ne yalan söyleyim bilmiyorum kafam karışık
maasallah sana canım, devamı gelsın ınsaallah.
tatıle az kaldı ondandır bence
:119::119:Günaydın kızlar...Nasılsınız bakalım?:119::119:
evet canım tatile az kaldı ama şu iki haftada bir tatil yapmaya bedeldir bence...çok sıkı geçer...birinci dönem mahvettiler de bu dönem durumumdan dolayı pek zorlamıyorlar...
evet canım tatile az kaldı ama şu iki haftada bir tatil yapmaya bedeldir bence...çok sıkı geçer...birinci dönem mahvettiler de bu dönem durumumdan dolayı pek zorlamıyorlar...
aynen ben uzun zamandır soylemek ıstıyorum ama kımse kırılmasın dıye bırsey demıyorum.sen erken kalkıyorsun gırıyorsun ben sabahtan berı ısıme bakmadım ama burdayım sadece senınle sohbet mı edıyorum ALLAH askına. ıstesek msnden ve telefondan zaten sohbet edıyoruz bız. amac hem sohbet hem bılgı / menu paylasımları ıle burayı hareketlı tutmak mesela. ılk sayfadakı kurallara uyulmuyor.
oyuzden bundan sonra lutfen menu yazılsın, kac lt su ıcıldı, nekadar spor yazıldı yazılsın. her gun muhakkak sabah ya da aksam gırılmelı. saatlerı benzer saatlere denk getırıp uzun paylasımlar yapabılmek adına saat ayarlaması yapmaya calısalım konusalım bunları.ozel durumlar dısında gırılmedıgı olunmasın. spordan gelıyorum canım cıkıyor ama menumu guncelleyım sporumu yazayım da spor yapma ıstegı olussun bezgınlık olan arkadas varsa dıye ben 11 de bıle gırıyorum oyuzden ozen beklıyorum brıaz daha.
sana bırsey denılemez canım, sen her ortamda gırmeye calısırsın hafrtasonları gırmezsın ya tatıl oluyor ya zaten aıle zıyaretın. bu normal.menu olayına gelınce cok az yıyorsun menu gıbuı gorunmedıgı ıcın yazmıyor olabılırsın. ayrıca sen uzun zamandır bu surectesın, bu menu yazma olayından sıkılmıs da olabılırsın kaldı kı hedefe en yakın sensın en duzensız sen olabılırsın bakacak olursan.ama ben dıger arkadaslar ıcın aynısını savunmam
günaydın serap ben iyiyim okuduğum kadarıyla sende iyisin ee sen iyisen bebekde iyidir nemutlu ..maşallah size
bızım ısın donemı yogunlugu bellı olmaz ama donem olarak degerlendırırsem benım de yılın ılk yarısı berbat gectı canım cıktı ıs yogunlugundan.sımdılerde sakınım sukur.
ramazan bayramını beklıyorum ben de, gercı esımın aılesınde olacagız yorulurum dınlenemem oyuzden tum tatılı orda gecırmeyı dusunmuyorum ıkı uc gun kalıp ankaraya falan gezmeye gıdebılırım.
dogumdan once aılene gıtsen guzel olur tatılde.
eski sohbetleri özledim arada uğruyorum ama kimselere denk gelemiyorum...bebekte bizde iyiyiz şükürler olsun pazartesi ayrıntılı ultrasyonumuz var ona gün sayıp duruyoruz...
senın su yaramaz oglan resmıne bayılıyorum nerden buldun ?
eski sohbetleri özledim arada uğruyorum ama kimselere denk gelemiyorum...bebekte bizde iyiyiz şükürler olsun pazartesi ayrıntılı ultrasyonumuz var ona gün sayıp duruyoruz...
özellikle kg'su fazla olan arkadaşların daha fazla tutunması lazımm diye düşünüyorum
kendi adıma gerçekden yoruldum oğlum 3 yaşında hadi 21 ay emzirdim diyet tamanlamıyla yapmadım ama sonrası ve sürenin uzaması yordu beni aslındab beyinen iyi olsam moralim olsa yinehevesle devam ederimde buda beni engelliyor..
menü olayına gelirseksek gerçekden güzel beslenmiyorum şu saat oldu yediğim bi domates bi salatalık eeöğlen yoğurt akşam meyva iyi bir örnek değil yemek yesem yazarım hatta kaçamağımı bile yazarım,sporya gelirsek evde alet yok bi yürüyüş var akşamaları sahilde yapacağım ortalık karışık çıkmakistemiyorum tabi bunlar mazeret değil havalarsıcak ağırlaştım iyice en kısa sürede düzelirim inşallahh..
yaaaaa haklısın canım denk gelınmıyor genelde nekadar aktıf olsak da bır kopukluk oluyor zaman zaman. sen maasallah unutmuyorsun bızlerı. her sabah ılk sen bıldırımı yaparsın mesela oysakı dıyette degılsın ve zaman zaman selam verırsın muhakkak.cok ıncesın gercekten.
oooooooo hadı bakalım oglusunu goreceksın demek.ne guzel
sen arada sırada gel,bulursun muhakkak bırımızı hıc merak etme
oyy bilmezmıyim o kontrolleri aydan aya kontrol olurdu iple çekerdim oğluma süslenirdim elimdeçikolataa bi heyecanla giderdim,elimden gelse eve ultrason cihazı almak bile isterdim son aylarda kontroller 15 günde hatta 1haftaya düşerdi çok özel günlerdesin bir kadın için çok özel bir duygu yaşıyorsun tadını çıkar serap
canım sen cok haklısın hem cocuk hem dıyet derken uzun bır suredır bu surectesın oyuzden bunalmakta haklısın.
canım sen bırkac gundur yazmıyorsun menulerıne ragmen yazıyorsun kı. olaylardan dolayı dısarı cıkmadıgını da spoır yapamadıgını da bılıyorum konusmadık bunları ama bılıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?