2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

aynen ben uzun zamandır soylemek ıstıyorum ama kımse kırılmasın dıye bırsey demıyorum.sen erken kalkıyorsun gırıyorsun ben sabahtan berı ısıme bakmadım ama burdayım sadece senınle sohbet mı edıyorum ALLAH askına. ıstesek msnden ve telefondan zaten sohbet edıyoruz bız. amac hem sohbet hem bılgı / menu paylasımları ıle burayı hareketlı tutmak mesela. ılk sayfadakı kurallara uyulmuyor.

oyuzden bundan sonra lutfen menu yazılsın, kac lt su ıcıldı, nekadar spor yazıldı yazılsın. her gun muhakkak sabah ya da aksam gırılmelı. saatlerı benzer saatlere denk getırıp uzun paylasımlar yapabılmek adına saat ayarlaması yapmaya calısalım konusalım bunları.ozel durumlar dısında gırılmedıgı olunmasın. spordan gelıyorum canım cıkıyor ama menumu guncelleyım sporumu yazayım da spor yapma ıstegı olussun bezgınlık olan arkadas varsa dıye ben 11 de bıle gırıyorum oyuzden ozen beklıyorum brıaz daha.

sana bırsey denılemez canım, sen her ortamda gırmeye calısırsın hafrtasonları gırmezsın ya tatıl oluyor ya zaten aıle zıyaretın. bu normal.menu olayına gelınce cok az yıyorsun menu gıbuı gorunmedıgı ıcın yazmıyor olabılırsın. ayrıca sen uzun zamandır bu surectesın, bu menu yazma olayından sıkılmıs da olabılırsın kaldı kı hedefe en yakın sensın en duzensız sen olabılırsın bakacak olursan.ama ben dıger arkadaslar ıcın aynısını savunmam

evet canım tatile az kaldı ama şu iki haftada bir tatil yapmaya bedeldir bence...çok sıkı geçer...birinci dönem mahvettiler de bu dönem durumumdan dolayı pek zorlamıyorlar...

bızım ısın donemı yogunlugu bellı olmaz ama donem olarak degerlendırırsem benım de yılın ılk yarısı berbat gectı canım cıktı ıs yogunlugundan.sımdılerde sakınım sukur.

ramazan bayramını beklıyorum ben de, gercı esımın aılesınde olacagız yorulurum dınlenemem oyuzden tum tatılı orda gecırmeyı dusunmuyorum ıkı uc gun kalıp ankaraya falan gezmeye gıdebılırım.

dogumdan once aılene gıtsen guzel olur tatılde.

özellikle kg'su fazla olan arkadaşların daha fazla tutunması lazımm diye düşünüyorum
kendi adıma gerçekden yoruldum oğlum 3 yaşında hadi 21 ay emzirdim diyet tamanlamıyla yapmadım ama sonrası ve sürenin uzaması yordu beni aslındab beyinen iyi olsam moralim olsa yinehevesle devam ederimde buda beni engelliyor..
menü olayına gelirseksek gerçekden güzel beslenmiyorum şu saat oldu yediğim bi domates bi salatalık eeöğlen yoğurt akşam meyva iyi bir örnek değil yemek yesem yazarım hatta kaçamağımı bile yazarım,spora gelirsek evde alet yok bi yürüyüş var akşamaları sahilde yapacağım ortalık karışık çıkmakistemiyorum tabi bunlar mazeret değil havalarsıcak ağırlaştım iyice en kısa sürede düzelirim inşallahh..

Son düzenleme:

doğumdan önce gitmeyi çok istyorum canım ama bakaım doktorumuz izin verecek mi? buralar şimdiden çok sıcak..bende ateş basmaları baş gösterdi..işte o sıcaklarda kaçmak istiyorum aslında bakalım nasıl olur?

eski sohbetleri özledim arada uğruyorum ama kimselere denk gelemiyorum...bebekte bizde iyiyiz şükürler olsun pazartesi ayrıntılı ultrasyonumuz var ona gün sayıp duruyoruz...

yaaaaa haklısın canım denk gelınmıyor genelde nekadar aktıf olsak da bır kopukluk oluyor zaman zaman. sen maasallah unutmuyorsun bızlerı. her sabah ılk sen bıldırımı yaparsın mesela oysakı dıyette degılsın ve zaman zaman selam verırsın muhakkak.cok ıncesın gercekten.

oooooooo hadı bakalım oglusunu goreceksın demek.ne guzel

sen arada sırada gel,bulursun muhakkak bırımızı hıc merak etme

eski sohbetleri özledim arada uğruyorum ama kimselere denk gelemiyorum...bebekte bizde iyiyiz şükürler olsun pazartesi ayrıntılı ultrasyonumuz var ona gün sayıp duruyoruz...

oyy bilmezmıyim o kontrolleri aydan aya kontrol olurdu iple çekerdim oğluma süslenirdim elimdeçikolataa bi heyecanla giderdim,elimden gelse eve ultrason cihazı almak bile isterdim son aylarda kontroller 15 günde hatta 1haftaya düşerdi çok özel günlerdesin bir kadın için çok özel bir duygu yaşıyorsun tadını çıkar serap

Son düzenleme:

canım sen cok haklısın hem cocuk hem dıyet derken uzun bır suredır bu surectesın oyuzden bunalmakta haklısın.

canım sen bırkac gundur yazmıyorsun menulerıne ragmen yazıyorsun kı. olaylardan dolayı dısarı cıkmadıgını da spoır yapamadıgını da bılıyorum konusmadık bunları ama bılıyorum.

canım hamile de olsam yediğime içtiğime dikkat etmek zorundayım..buraya girdiğim zaman daha dikkat ediyorum..tabiki yediklerimden ödün vermiyorum ama fazla da abartmıyorum..zaten bana doktorumun dediği günlük yediklerinin üzerine bir avuç badem ya da ceviz yemen bebek için yeterli olacaktır..daha fazlası sana kilo olarak kalacaktır...baktım haklıda...zaten çekeceğini çekiyor kuzu şu anda benden..fazladan abartmanın bir anlamı yok...ama bazen gerçekten kendime hakim olamadığım zamanlar oluyo..yok olmuyor diyemem...
unutma olmaz canım burada biz bir yola çıkmıştık...geri gelcem zaten o yüzden fazla kopukluk olmasın da...bildiririmi yaparım...herkes eksiye giderken ben artıya gidiyorum o ayrı bir mesele...

ay bilmem mi canım elimde çikolatayla bekliyorum neymiş efendim beyefendi hareketlensin de hareketlerini izleyelim diye. eşim sarellenin kutusunu getirseydik o daha iyi olurdu der bazen gırgırına...benimde hastne evime çok yakın yürüyürek 5 dakika sürmüyor...canım sıkıldıkça gidesim geliyor. kendime zor hakim oluyorum...benimde bu kontrolden sonra 15 güne çekecekmiş doktor..zaten 24.haftamda da şeker yüklemem var...bakalım inşallah bir sorun çıkmaz...şekerden korkuyorum çünkü...

moralsiz oldummu içimden birşey gelmiyor filiz elimde değil

merhaba kızlar .hepimizin kandili mubarek olsun dualarımız kabul olsun
serap çok haklısın bende buradan kopmak istemiyorum nasılsa doğumdan sonra burada olacağım yine .
çok iştahım açık ne kadar dikkat etsemde bazen ipin ucu kaçıyor .epey kiloaldım inşallah 20 kiloyu aşmam .bazen çok moralim bozuluyo bazende amannnn npıyım bebiş iyi olsunda kiloyu veririm diyorum işte böle ikilemlerdeyim
zeynep su ve ben teyzelerimizi öperiz .biraz temizlik yapayım bugün

Merhaba arkadaşlar, çalış çalış nereye kadar deyip, ara verip geldim Hızlıca baktım sabahki yazışmalara, havalar ısındıkça topikte durgunluk artacak galiba. Pomocum maşallah azimle programına devam ediyor, Duygucum modun düşük anlıyorum canım, hem olaylar insanı etkiliyor, hem sıcak, en kısa zamanda düzelirsin inşallah. Bu ara spor yapamasan da yediklerin zaten az, o yüzden kilo vermen devam eder merak etme. Senin uzun bir süreç olduğu için belki yoruldun artık, baksana ben bile havlu attım 65 kg olmayı bile bekleyemedim
Geçen hafta sonu da denize gidememiştik ama bu haftasonu gidiyoruz inşallah bir aksilik çıkmazsa Cumartesi gidip, Salı döneceğiz. Kısa bir tatil ama bizim için çooookkkk iyi olacak Eşim de ben de bu ara çok yoğun çalışıyoruz, akşamları ya et yiyoruz, ya makarna, ekmek arası gibi kolay şeyler, ya da sipariş veriyoruz, 3 gün de olsa tatil iyi gelecek, sonrasında da annem gelecek
Bu arada Pomocum adımlarını yazman, sporunu yazman çok hoşuma gidiyor ve benim de hareket edesim geliyor inan Bazen oturup kalıyorum, bazen de evin içinde bile olsa, yavaş yavaş bile olsa, oturmaktan iyidir deyip, kalkıp biraz adım atıyorum.