- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #12.901
ay bilmem mi canım elimde çikolatayla bekliyorum neymiş efendim beyefendi hareketlensin de hareketlerini izleyelim diye. eşim sarellenin kutusunu getirseydik o daha iyi olurdu der bazen gırgırına...benimde hastne evime çok yakın yürüyürek 5 dakika sürmüyor...canım sıkıldıkça gidesim geliyor. kendime zor hakim oluyorum...benimde bu kontrolden sonra 15 güne çekecekmiş doktor..zaten 24.haftamda da şeker yüklemem var...bakalım inşallah bir sorun çıkmaz...şekerden korkuyorum çünkü...
merhaba arkadaşlar, çalış çalış nereye kadar deyip, ara verip geldimHızlıca baktım sabahki yazışmalara, havalar ısındıkça topikte durgunluk artacak galiba. Pomocum maşallah azimle programına devam ediyor , duygucum modun düşük anlıyorum canım, hem olaylar insanı etkiliyor, hem sıcak, en kısa zamanda düzelirsin inşallah. Bu ara spor yapamasan da yediklerin zaten az, o yüzden kilo vermen devam eder merak etme. Senin uzun bir süreç olduğu için belki yoruldun artık, baksana ben bile havlu attım 65 kg olmayı bile bekleyemedim
Geçen hafta sonu da denize gidememiştik ama bu haftasonu gidiyoruz inşallah bir aksilik çıkmazsaCumartesi gidip, salı döneceğiz. Kısa bir tatil ama bizim için çooookkkk iyi olacak Eşim de ben de bu ara çok yoğun çalışıyoruz, akşamları ya et yiyoruz, ya makarna, ekmek arası gibi kolay şeyler, ya da sipariş veriyoruz, 3 gün de olsa tatil iyi gelecek, sonrasında da annem gelecek
Bu arada pomocum adımlarını yazman, sporunu yazman çok hoşuma gidiyor ve benim de hareket edesim geliyor inanBazen oturup kalıyorum, bazen de evin içinde bile olsa, yavaş yavaş bile olsa, oturmaktan iyidir deyip, kalkıp biraz adım atıyorum.
ay bilmem mi canım elimde çikolatayla bekliyorum neymiş efendim beyefendi hareketlensin de hareketlerini izleyelim diye. Eşim sarellenin kutusunu getirseydik o daha iyi olurdu der bazen gırgırına...benimde hastne evime çok yakın yürüyürek 5 dakika sürmüyor...canım sıkıldıkça gidesim geliyor. Kendime zor hakim oluyorum...benimde bu kontrolden sonra 15 güne çekecekmiş doktor..zaten 24.haftamda da şeker yüklemem var...bakalım inşallah bir sorun çıkmaz...şekerden korkuyorum çünkü...
Duygu, çay oldu mu, tadına baktın mı? Bu benim de seveceğim bir şeye benziyor:26:, yorumlarını yaz deneyince. Annem biz grip olunca buna benzer bir çay yapardı, elma, limon, portakal, tarçın, karanfil, nane ne bulursa koyardı, ben ıhlamur sevmediğim için bu çay ilaç gibi gelirdi
merhaba kızlar .hepimizin kandili mubarek olsun dualarımız kabul olsun
serap çok haklısın bende buradan kopmak istemiyorum nasılsa doğumdan sonra burada olacağım yine .
çok iştahım açık ne kadar dikkat etsemde bazen ipin ucu kaçıyor .epey kiloaldım inşallah 20 kiloyu aşmam .bazen çok moralim bozuluyo bazende amannnn npıyım bebiş iyi olsunda kiloyu veririm diyorum işte böle ikilemlerdeyim
zeynep su ve ben teyzelerimizi öperiz .biraz temizlik yapayım bugün
merhaba kızlar .hepimizin kandili mubarek olsun dualarımız kabul olsun
serap çok haklısın bende buradan kopmak istemiyorum nasılsa doğumdan sonra burada olacağım yine .
çok iştahım açık ne kadar dikkat etsemde bazen ipin ucu kaçıyor .epey kiloaldım inşallah 20 kiloyu aşmam .bazen çok moralim bozuluyo bazende amannnn npıyım bebiş iyi olsunda kiloyu veririm diyorum işte böle ikilemlerdeyim
zeynep su ve ben teyzelerimizi öperiz .biraz temizlik yapayım bugün
Serapçım, bebişin ve senin iyi olmana çok sevindim canımenerjin buraya da yansıdı valla
canım hamile de olsam yediğime içtiğime dikkat etmek zorundayım..buraya girdiğim zaman daha dikkat ediyorum..tabiki yediklerimden ödün vermiyorum ama fazla da abartmıyorum..zaten bana doktorumun dediği günlük yediklerinin üzerine bir avuç badem ya da ceviz yemen bebek için yeterli olacaktır..daha fazlası sana kilo olarak kalacaktır...baktım haklıda...zaten çekeceğini çekiyor kuzu şu anda benden..fazladan abartmanın bir anlamı yok...ama bazen gerçekten kendime hakim olamadığım zamanlar oluyo..yok olmuyor diyemem...
Unutma olmaz canım burada biz bir yola çıkmıştık...geri gelcem zaten o yüzden fazla kopukluk olmasın da...bildiririmi yaparım...herkes eksiye giderken ben artıya gidiyorum o ayrı bir mesele...
ohh ne guzell yuruyerek gıdıyorsunn..içini ferah tut bence herşey güzel olcak..
ıcını ferah tut ınsaallah sonucların ıyı cıkar.sakın ol ıyı dusun ıyı olsun ınsaallah
sağol canım benim sen nasılsın görüşemedik ne zamandır?
bılınclı olmana cok sevındım cok basarılı buluyorum senı bu anlamda. Kendını kontrol etmeyı basarıyorsun. Hem saglıklı bır anne olacaksın hem cok kılo almamıs olacaksın supersın valla senden ogreneceklerımız olacak .
Ya sen hamıleyken artı cıkıyorsun bız cogu zaman artı da cıktık cıkıyoruz
Sen takılma buna, sen hamılesın, mecbur kılo alacaksın
İyiyim canım, bu ara işler çok yoğun, şikayet ediyorum yanihavalar ısındı, insanın çalışası da gelmiyor, neyse Allah sağlık versin de çalışalım diyoruz artık:)
[
cnm şuan düdüklüde iyice aroması bıraksın istiyorum tadına bakıncayazarım ..
bu arada minik tatiliniz iyi gelcek stressiz 3gün enazından tadınıçıkarr annede gelcek ohh değmiyelim keyfine,bu arada seni gördüğüme sevindimm..
hamileliğin arkasına da saklanmak istemiyorum bazı konularda canım...mecbur kilo alacağız ama sağlıklı bir şekilde en az olacak bir şekilde kilo almak varken aşırıya kaçmak istemiyorum...çünküüüüüüüüüüüüüü sonra bu kiloları yine vermek için ben uğraşacağım...
bende şikayet ediyorum canım son ikin haftamız kaldı...şu iki haftayı atlattım mı evde güzel bir tatil beni bekliyor olacak...ama iş şu iki haftayı atlatmak...
ben senın bu tarafını farkedıyorum zaten, hamıleyım yıyeyım canım cektı ya da bebek demıyorsun bu anlamda bılınclı bır anne oldugunu ılkgunden berı farkedıyorum.cok da mantıklı ve haklısın bu anlamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?