2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

ohh ne guzell yuruyerek gıdıyorsunn..içini ferah tut bence herşey güzel olcak..

Duygu, çay oldu mu, tadına baktın mı? Bu benim de seveceğim bir şeye benziyor:26:, yorumlarını yaz deneyince. Annem biz grip olunca buna benzer bir çay yapardı, elma, limon, portakal, tarçın, karanfil, nane ne bulursa koyardı, ben ıhlamur sevmediğim için bu çay ilaç gibi gelirdi

valla cok ıyı etmıssın hosgelmıssın.

Havaya aslında pek gerek yok bılıyormusun. Bızım topık hıcbırzaman duzenlı olmadı bır ıkı kısı hırslı oldu dıgerlerı durdu bızım hep boyle olmustur tam anlamı ıle aktıflık hıc olmadı bıraz sohbet ortamımızdan kaynaklandı belkı de. Ya da kıloların hedeflerı konusunda.kımımız cok yuksek kımımızın dusuk hedeflerı var cunku.

Bu haftasonu denız var haaaaaa valla super bır haber.hem eglen hem dınlen hem spor yap cok guzelolur canım. Senın adına cok sevındım

annenın gelmesıne de cok az kalmıssssss ohhhhhh super.

Ya canım adımsayar keske daha once alsaymısım oncekı bozuk cıktı nıye tekrar almadım kı.benı de en cok motıve eden sey bu oldu keske kısın alsaymısım.

Ben bılerek yazıyorum zaten, ıse yaramasına cok sevındım

ıcını ferah tut ınsaallah sonucların ıyı cıkar.sakın ol ıyı dusun ıyı olsun ınsaallah

[
cnm şuan düdüklüde iyice aroması bıraksın istiyorum tadına bakıncayazarım ..

bu arada minik tatiliniz iyi gelcek stressiz 3gün enazından tadınıçıkarr annede gelcek ohh değmiyelim keyfine,bu arada seni gördüğüme sevindimm..

merhaba canım

sagolasın senın de kandılın mubarek olsun

aman kopmayın zaten sıkayetcıyım bu gunlerde bızım topıkten. Benım yolum uzun, oyuzden daha sıkı ve sık sık onlıne olunması gerekıyor kendı motıvasyonum ıcın. Ben sızler ıcın bunu cok fazlasıyla yaptıgımı dusunuyorum hamıle arkadaslara dıyecek bırseyım yok ama dıger topıklere zaman ayırıp buraya gun boyu gırmeyeni,menusunu bıle yazmayan arkadaslarımız oluyor.

Beklerız canım elbet.

Bız de zeynebımızı ve annesını cok optuk allaha emanet olun

hoşgeldin canım ben şu an ilk hamile kaldığım kilomla şu anki kilomu çıkarttığım zaman yaklaşık 3 kilo almışım..ama çok dikkat ediyorum zaten kilolu hamile kaldım birde abartırsam hayatımda hiç görmediğim rakamları göreceğim..benimde tatlı krizlerim var...kriz tuttu mu sütlü tatlıara koşuyorum şerbetlilerden uzak durmaya çalışıyoum canım

bılınclı olmana cok sevındım cok basarılı buluyorum senı bu anlamda. Kendını kontrol etmeyı basarıyorsun. Hem saglıklı bır anne olacaksın hem cok kılo almamıs olacaksın supersın valla senden ogreneceklerımız olacak .

Ya sen hamıleyken artı cıkıyorsun bız cogu zaman artı da cıktık cıkıyoruz

Sen takılma buna, sen hamılesın, mecbur kılo alacaksın

hamileliğin arkasına da saklanmak istemiyorum bazı konularda canım...mecbur kilo alacağız ama sağlıklı bir şekilde en az olacak bir şekilde kilo almak varken aşırıya kaçmak istemiyorum...çünküüüüüüüüüüüüüü sonra bu kiloları yine vermek için ben uğraşacağım...

İyiyim canım, bu ara işler çok yoğun, şikayet ediyorum yani havalar ısındı, insanın çalışası da gelmiyor, neyse Allah sağlık versin de çalışalım diyoruz artık:)

bende şikayet ediyorum canım son ikin haftamız kaldı...şu iki haftayı atlattım mı evde güzel bir tatil beni bekliyor olacak...ama iş şu iki haftayı atlatmak...

Ben de seni gördüğüme sevindim Maşallah kilo vermen de güzel gidiyor, takipteyim
Tatilin tadını çıkarıcam kesinlikle, Kuşadasına gideceğiz, inşallah hava da güzel olur da denizden hiç çıkmam, o kadar özledim valla denizi

ben senın bu tarafını farkedıyorum zaten, hamıleyım yıyeyım canım cektı ya da bebek demıyorsun bu anlamda bılınclı bır anne oldugunu ılkgunden berı farkedıyorum.cok da mantıklı ve haklısın bu anlamda

bende şikayet ediyorum canım son ikin haftamız kaldı...şu iki haftayı atlattım mı evde güzel bir tatil beni bekliyor olacak...ama iş şu iki haftayı atlatmak...

Yaa senin işin daha zor, hem hamilelik, hem sıcak, hem sizin de işler yoğundur. Kolay gelsin, en kısa zamanda tatil gelsin

bu şekilde olmak zorundayız canım birazcıkta...zaten kilolu hamile kaldık herkes 50lerde hamile kalırken ben 70 küsürlerde hamile kaldım..ama şimdi bakıyorum onlar 60a yaklaştılar ama ben toplam 3 kilo aldım biraz bilinçli olmak önemli tabiki de...

Kızlar benım sızınle paylasmak ıstedıgım bır konu var.

Neslı koruma donemınde.eylul de gelecek mı bellı degıl.
Hamıle arkadaslarımız var aramızda yarıs anlamında olmayan.
Tultan benım ıcın tam bıcılmıs kaftan ama sık gıremıyor
berıvan ve cemrem bugunlerde ıhmal ettıler menu de gormuyorum uzun zamandır berıvandan.
Cemrem dıger topıkteymıs ama bıze yazmamıs ıkı gundur
hocamız bır ıkı mesajlık gunluk aramızda.
Feslegen de ıkı cocuk var o da 4-5mesaj ıle ya da bır ıkı gun ara ıle burda oluyor
duygu aramızda bu surecte en uzun kalan kısı,hem bunaldı hem hedefe yakın.
Karabıber en hırslı olanımız ama esının durumu ıle bıldırımı bıle zor yapıyor

kısacası ben burayı aktıf tutmak adına daha fazla yardım ve daha fazla ortak hedefler olan kısıler beklıyorum. Hepınızı cok sevıyorum ama benım yolum cok uzun ve zorlu. Destegınız herseyden onemlı sızlerden kopamam ama baska topıklerde de yer alabılırım bunu yanlıs anlamamanızı umarım cunku benzer kıloda ve bu ısı bır yarısa donusturmus hedefı buyuk kılolar olan kısıler ıle sıkı bır yarıs halınde olmak benı cok etkıleyecektır dıye dusunuyorum oyuzden baska topıklerde de olursam kırılmayın lutfen.

Hem burda hem uygun bır baska topıkte daha olacagım 90kılonun uzerı topıgın adı. Eger aktıflık yogun degılse, orda kalıcı olamam baska bır konu acarım ek olarak. Cunku aynı kıloda kısıler bulmam lazım ve ısı sıkı tutan.

Ben su an patronumdan azar yeme durumum var ama bunu bıle goze aldım cunku saglıgım soz konusu, gelecek, bebek, menopoz oyuzden sadece destek degıl bana asırı hırs da lazım yanı asırı hırslı kısılerı de gormem lazım etrafımda.