2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

sağ ol canım sende harikasın korumadöneminde kilo vermek ama ben dedim sana verirsin diye, bu arada bizde günübirlik çeşmedeydik az güneşli olmasına rahmen yanmışım farkında olmadan doya doya yüzdğm çok eğlendim sende tadını çıkar şimddien iyi eğlenceler..

Yaa senin işin daha zor, hem hamilelik, hem sıcak, hem sizin de işler yoğundur. Kolay gelsin, en kısa zamanda tatil gelsin

beni işler değilde sıcak hava mehvediyor canım... bu dönem daha rahatım durumumdan dolayı kimse gel notumu girde demiyor..zaten merdiven inip çıkmamaya çalışıyorum...beni çok yoruyor çünkü...tatil gelsin bir an önce

Kızlar sohbetinize doyum olmuyor ama benim okul saatim gelmiş...kalkıp yavaş yavaş anca hazırlanırım...

herkes kendine çok çok cici davransın...

MENUM.

sabah 07:00

ac karnına ıkı bardak su
bır kapsul balık yagı

07:30 ıse gelınce kahvaltı
4 adet marul
bır bardak süt
ıkı avuc buyukluıgunde yufka ekmek ( durum gıbı yaptım ıcıne cok bol nerdeyse ıkı kk koy peynırı koydum, domates koydum, cok az bır yag ıle tavada dısını kızartım )

500 ml ılık su

ara: ıkı tatlıkayısı, bır buyuk kırmızı erık, 4 kıraz, 500 ml ılık su

oglen: bılmıyorum henuz yemegı.ısyerınde yıyorum tablot

ogleden sonrakı ara: 1 adet eksı kayısı yerım, hurma yerım. su ıcerım.

yemegım hazırdı ama unutmusum bugun. oyuzden ısyerınde ısıtıp yıyemeyecegım bugun 6da. eve gıder gıtmez ısıtır yerım 7 yı gecerken. 4-5catal kusbası tavuk ve patates olur yemegım fırında yapmıstım yogurt yerım salata yerım.

aksama da spor yaparım leslie 3 ve yarım saat elıptık dusunuyorum

suyu enaz 4 ıle kapatırım zaten.

valla ben bukonuda sana desteğim tavrımıbiliyorsun,sebeplerinde haklısın bizide ihmal etmediin sürece hiç sıkıntı yok hatta böyle bi değişikliğe ihtiyacın bile var ben herkonuda sana desteğim

Son düzenleme:
valla ben bukonuda sana desteğim tavrımıbiliyorsun,sebeplerinde haklı bizide ihmal etmediin sürece hiç sıkıntı yok hatta böyle bi değişikliğe ihtiyacın bile var ben herkonuda sana desteğim

bır ıkı gundur gordugum sakınlık benı bu fıkre daha cok ıttı.bır de hanı hıcbırınız yoktu ya ozaman topıkten tamamen ayrılmak ıstedım resmen. aktıflık benı olumlu olumsuz cok etkılıyor. dıyorum ya ozel olarak arkadfaslık olarak hepınızı ayrı ayrı cok sevıyorum kopamam. kaldı kı bılınc ve basarı olarak benden daha basarılı olan kısı cok bızım topıkte ama bana hırs lazım, benzer hedefler lazım buyukluk acısından.

oyuzden senınle konusmak ıyı geldı herzamankı gıbı ve ıcımı ferahlattın.umarım herkes de sneın gıbı dusunur kırılmaz.

sızı ıhmal etmem bugun degıl, sızınle menu paylasmazsam sızden alkıs ya da zılgıt almazsam,kocamı cekıstırmezsem olur mu hıc. aynı lezzetı zaten baska yerde de bulamam ama ıste mecburum da napıyım benım kadar sısman degılsınız anacugummmmmm

Merhaba hanimlar dun icin ozur dilerim. Banka da isimiz vardi gunun yarisi orada gecti. Sonra eltimin dogumgunu vardi ona surpriz yaptik. Onun hazirliklari vardi. Aksam da eltime gittik kapida mumlari yakip kutladik gece de cok gec geldik. Yorgunluktan uyumus kalmisim kanepe de esim uyandirdi.

Dun ki menum

Sabah: 2 dilim tam bugday ekmek domates, ve peynirle tost, cay, 4 zeytin

Ogle: 4 kasik kabak, 2 dlm ekmek, 1 kase yogurt

Aksam: 1 kepce corba, 1 dlm ekmek

Ara: 3-4 catal pasta, sekersiz cay yarimdan da az kurabiye

2 lt su ve 30 dk tempolu yuruyus.

Canim kendini nasil iyi hissedeceksen oyle davran bizi de birakma sakin belki bende gelirim seninle bana da hirs lazim.

Kızlar tam yazarken çıkmam gerekti, eskiden aynı işyerinde olduğumuz bir arkadaşımız Ankaraya taşınıyormuş veda etmeye gelmiş, onu uğurladık, yemeğe gittik geldik.
Pomocum, kararını destekliyorum canım, zaten sen burayı ihmal etmezsin nasılsa, kendi kilona yakın bir grupta daha çok motive olabilirsin, önemli olan senin bu azminin devam etmesi, ben de yanındayım her zaman

Neslisim karisimi tadi bana gore iyi soyle soyleyim iciyorsun hos aroma sonra bogazdan asa inerken karabiber hissettiriyor ama sikinti vermiyor ben sevdim bu tadi

baya yogun bır gun gecırmıssın hakıkaten. kolay gelsın canım.

pasta olayı olacak dıye aksamı az tutmussun buyuzden sevdım bu tarafını.

Canim kendini nasil iyi hissedeceksen oyle davran bizi de birakma sakin belki bende gelirim seninle bana da hirs lazim.

ben senınle cok ıyı takım olalım ıstıyorum ama sık gıremıyorsun ıste. hırslısın, guzel de mucadele edıyorsun ama daha fazla gorusmemız gerekıyor daha ıyı hırs ve motvasyon olması ıcın.

demek arkadasın gıdıyor. yenı hayatında mutluluklar dılerım ona. vedaları hoc sevmem oldum olası.

sagol canım destekleyecegını dusunuyordum zaten, mantıklı olan herseyın yanındasındır sen

azmım ınsaallah hep boyle olacak ama daha fazla hırs ve motıvasyon laızm ıste bana.

tsk ederım destegın ıcın

herkese hayırlı kandiller
bugün ne dileğiniz varsa yaradan katında kabul etsin inşllhhhhhhhh
pomocum beni merak etmişsin cnm geçmişe bakamadım
cnm aslında girdim okudum cvp yazamadan çıktım eşim evdeydi resim yükleyeyim kızlar bekliyo dedim
kızdı yok dedi istemedi biraz tartıştık :26:
bende yüklemesini bilmiyorum bi kere denedim beceremedim de
ya kusura bakma cnm pomocum resim yasağı var bana
ben menüme dikkat ediyorum yazamadım özür dilerim cnm
bugün ki menüm
oruçluyum iftara çorba,barbunya yemeği ,cacık,3 çatal makarna yicem
tabi sonrasında bol bol su içicemmmm

Son düzenleme:
MENUM.

sabah 07:00

ac karnına ıkı bardak su
bır kapsul balık yagı

07:30 ıse gelınce kahvaltı
4 adet marul
bır bardak süt
ıkı avuc buyukluıgunde yufka ekmek ( durum gıbı yaptım ıcıne cok bol nerdeyse ıkı kk koy peynırı koydum, domates koydum, cok az bır yag ıle tavada dısını kızartım )

500 ml ılık su

ara: ıkı tatlıkayısı, bır buyuk kırmızı erık, 4 kıraz, 500 ml ılık su

oglen: ıkı kasık bulgur pılavı, bır dılım normal ekmek, 3 kasık domates salatası, 5 kasık taze fasulye.

fasulyeye doyamadım ama gıcık ahcı fazla vermıyor ben de gıdıp ıstemedım gurur yaptım :))))))

ogleden sonrakı ara: 1 adet nektarın, uc adet kuru hurma, 500 ml ılık su, 1 buyuk kupa 5 ı bıryerde cay kendım demledım ( yesılcay, bıberıye, mate falan koydum ) , 1 kupa baska cay ıctım ( lıptın form plus karısık, sınamekı mate funda yapragı kıraz sapı bogurtlen sapı bıberıye ve maydonoız varmıs ıcınde. ınanılmaz anason kokuyor dıye ahududulu cıleklı normal lıptın bıtkı cayından da attım ıcıne. guzel bır aroması oldu zevkle ıctım.

sımdı 500ml su ıctım.

yemegım hazırdı ama unutmusum bugun. oyuzden ısyerınde ısıtıp yıyemeyecegım bugun 6da. eve gıder gıtmez ısıtır yerım 7 yı gecerken. 4-5catal kusbası tavuk ve patates olur yemegım fırında yapmıstım yogurt yerım salata yerım.

aksama da spor yaparım leslie 3 ve yarım saat elıptık dusunuyorum

suyu enaz 4 ıle kapatırım zaten.[/QUOTE]

Gorusmeye calisiyorum ama bazen giremedigim oluyor. Evde olunca firsat olmuyor bir de cocuklarla ne mumkun. Siz calisiyorsunuz ve pc her zaman acik firsat bulabiliyorsunuz. Tel den de olsa girmeye calisiyorum. Yorum yazmasamda okuyorum.

Bu ara da herkesin kandili mubarek dualari kabul olsun. Dualarinizdan ayirmayin.

baya yogun bır gun gecırmıssın hakıkaten. kolay gelsın canım.

pasta olayı olacak dıye aksamı az tutmussun buyuzden sevdım bu tarafını.

Evet canim yogun bir gundu. dengelemek icin yemedim. Ayip olmasin diye az yedim pastadan.

Sizin yaptiginiz karisimi ben icmistim hastaliklardan da koruyor insani tadi da guzel ferahlatiyor.