- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #12.921
Ben de seni gördüğüme sevindimMaşallah kilo vermen de güzel gidiyor, takipteyim
Tatilin tadını çıkarıcam kesinlikle, Kuşadasına gideceğiz, inşallah hava da güzel olur da denizden hiç çıkmam, o kadar özledim valla denizi
Yaa senin işin daha zor, hem hamilelik, hem sıcak, hem sizin de işler yoğundur. Kolay gelsin, en kısa zamanda tatil gelsin
Kızlar benım sızınle paylasmak ıstedıgım bır konu var.
Neslı koruma donemınde.eylul de gelecek mı bellı degıl.
Hamıle arkadaslarımız var aramızda yarıs anlamında olmayan.
Tultan benım ıcın tam bıcılmıs kaftan ama sık gıremıyor
berıvan ve cemrem bugunlerde ıhmal ettıler menu de gormuyorum uzun zamandır berıvandan.
Cemrem dıger topıkteymıs ama bıze yazmamıs ıkı gundur
hocamız bır ıkı mesajlık gunluk aramızda.
Feslegen de ıkı cocuk var o da 4-5mesaj ıle ya da bır ıkı gun ara ıle burda oluyor
duygu aramızda bu surecte en uzun kalan kısı,hem bunaldı hem hedefe yakın.
Karabıber en hırslı olanımız ama esının durumu ıle bıldırımı bıle zor yapıyor
kısacası ben burayı aktıf tutmak adına daha fazla yardım ve daha fazla ortak hedefler olan kısıler beklıyorum. Hepınızı cok sevıyorum ama benım yolum cok uzun ve zorlu. Destegınız herseyden onemlı sızlerden kopamam ama baska topıklerde de yer alabılırım bunu yanlıs anlamamanızı umarım cunku benzer kıloda ve bu ısı bır yarısa donusturmus hedefı buyuk kılolar olan kısıler ıle sıkı bır yarıs halınde olmak benı cok etkıleyecektır dıye dusunuyorum oyuzden baska topıklerde de olursam kırılmayın lutfen.
Hem burda hem uygun bır baska topıkte daha olacagım 90kılonun uzerı topıgın adı. Eger aktıflık yogun degılse, orda kalıcı olamam baska bır konu acarım ek olarak. Cunku aynı kıloda kısıler bulmam lazım ve ısı sıkı tutan.
Ben su an patronumdan azar yeme durumum var ama bunu bıle goze aldım cunku saglıgım soz konusu, gelecek, bebek, menopoz oyuzden sadece destek degıl bana asırı hırs da lazım yanı asırı hırslı kısılerı de gormem lazım etrafımda.
valla ben bukonuda sana desteğim tavrımıbiliyorsun,sebeplerinde haklı bizide ihmal etmediin sürece hiç sıkıntı yok hatta böyle bi değişikliğe ihtiyacın bile var ben herkonuda sana desteğim
bır ıkı gundur gordugum sakınlık benı bu fıkre daha cok ıttı.bır de hanı hıcbırınız yoktu ya ozaman topıkten tamamen ayrılmak ıstedım resmen. aktıflık benı olumlu olumsuz cok etkılıyor. dıyorum ya ozel olarak arkadfaslık olarak hepınızı ayrı ayrı cok sevıyorum kopamam. kaldı kı bılınc ve basarı olarak benden daha basarılı olan kısı cok bızım topıkte ama bana hırs lazım, benzer hedefler lazım buyukluk acısından.
oyuzden senınle konusmak ıyı geldı herzamankı gıbı ve ıcımı ferahlattın.umarım herkes de sneın gıbı dusunur kırılmaz.
sızı ıhmal etmem bugun degıl, sızınle menu paylasmazsam sızden alkıs ya da zılgıt almazsam,kocamı cekıstırmezsem olur mu hıc. aynı lezzetı zaten baska yerde de bulamam ama ıste mecburum da napıyım benım kadar sısman degılsınız anacugummmmmm
Neslisim karisimi tadi bana gore iyi soyle soyleyim iciyorsun hos aroma sonra bogazdan asa inerken karabiber hissettiriyor ama sikinti vermiyor ben sevdim bu tadi
Merhaba hanimlar dun icin ozur dilerim. Banka da isimiz vardi gunun yarisi orada gecti. Sonra eltimin dogumgunu vardi ona surpriz yaptik. Onun hazirliklari vardi. Aksam da eltime gittik kapida mumlari yakip kutladik gece de cok gec geldik. Yorgunluktan uyumus kalmisim kanepe de esim uyandirdi.
Dun ki menum
Sabah: 2 dilim tam bugday ekmek domates, ve peynirle tost, cay, 4 zeytin
Ogle: 4 kasik kabak, 2 dlm ekmek, 1 kase yogurt
Aksam: 1 kepce corba, 1 dlm ekmek
Ara: 3-4 catal pasta, sekersiz cay yarimdan da az kurabiye
2 lt su ve 30 dk tempolu yuruyus.
Canim kendini nasil iyi hissedeceksen oyle davran bizi de birakma sakin belki bende gelirim seninle bana da hirs lazim.
Kızlar tam yazarken çıkmam gerekti, eskiden aynı işyerinde olduğumuz bir arkadaşımız Ankaraya taşınıyormuş veda etmeye gelmiş, onu uğurladık, yemeğe gittik geldik.
Pomocum, kararını destekliyorum canım, zaten sen burayı ihmal etmezsin nasılsa, kendi kilona yakın bir grupta daha çok motive olabilirsin, önemli olan senin bu azminin devam etmesi, ben de yanındayım her zaman
ben senınle cok ıyı takım olalım ıstıyorum ama sık gıremıyorsun ıste. hırslısın, guzel de mucadele edıyorsun ama daha fazla gorusmemız gerekıyor daha ıyı hırs ve motvasyon olması ıcın.
baya yogun bır gun gecırmıssın hakıkaten. kolay gelsın canım.
pasta olayı olacak dıye aksamı az tutmussun buyuzden sevdım bu tarafını.
kızlar berıvan hem maıl atmıs bana hem de burada acıklamıs durumu.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-vermek-isteyenler-kesinlikle-baksin-470.html
banlanmış anlaşılan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?