- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #12.941
Neslisim karisimi tadi bana gore iyi soyle soyleyim iciyorsun hos aroma sonra bogazdan asa inerken karabiber hissettiriyor ama sikinti vermiyor ben sevdim bu tadi
İyi aksamlar guzel bayanlar kimsecikler yok ben de menu paylasmak ve sohbet icin girmistim. Menumu yazayim firsat bulursam sonra girerim yine
Sabah: 1 yumurtadan az yagli omlet, 2 dlm koy ekmegi, domates, roka, cay
Ogle: 5 kasik bulgur pilavi, 1 kase cacik
Ara: yarim elma
Aksam: 2 parca tavuk, 1 dlm ekmek, 2 kasik pilav, salata
2 lt su ictim, activite de yapamadim basim agriyordu.
Banlanmis ne demek canim ne olacak simdi
beni işler değilde sıcak hava mehvediyor canım... bu dönem daha rahatım durumumdan dolayı kimse gel notumu girde demiyor..zaten merdiven inip çıkmamaya çalışıyorum...beni çok yoruyor çünkü...tatil gelsin bir an önce
Kızlar sohbetinize doyum olmuyor ama benim okul saatim gelmiş...kalkıp yavaş yavaş anca hazırlanırım...
herkes kendine çok çok cici davransın...
Gorusmeye calisiyorum ama bazen giremedigim oluyor. Evde olunca firsat olmuyor bir de cocuklarla ne mumkun. Siz calisiyorsunuz ve pc her zaman acik firsat bulabiliyorsunuz. Tel den de olsa girmeye calisiyorum. Yorum yazmasamda okuyorum.
Bu ara da herkesin kandili mubarek dualari kabul olsun. Dualarinizdan ayirmayin.
canım lutfen yanlıs anlama. sartlar aynı olmuyor elbet. sen mesela aksam sakın oluyorsun benım aksam zıller oynuyor yarına yemek yapoıyorum kahvaltı hazırlıgı camasır yıka as, yarın kı kıyafetlerı belırle spora gıt dus al vs bazen hatta alısverıs ya da mısafır.
gel bız senınle telefon verelım telefonlasarak gırıs saatlerımızı denk getırelım bırbırımıze tam gaz vermemız gerekıyor bır cozum bulalım.
gunduz pc olayına gelınce ınan ozellıkle buaralar zılgıtı yemem an meselesıdır cunku cok kalıyorum sıtede ama ıste saglık soz konusu olunca duramıyorum engel olamıyorum kendıme.
herkese hayırlı kandiller
bugün ne dileğiniz varsa yaradan katında kabul etsin inşllhhhhhhhh
pomocum beni merak etmişsin cnm geçmişe bakamadım
cnm aslında girdim okudum cvp yazamadan çıktım eşim evdeydi resim yükleyeyim kızlar bekliyo dedim
kızdı yok dedi istemedi biraz tartıştık :26:
bende yüklemesini bilmiyorum bi kere denedim beceremedim de
ya kusura bakma cnm pomocum resim yasağı var bana
ben menüme dikkat ediyorum yazamadım özür dilerim cnm
bugün ki menüm
oruçluyum iftara çorba,barbunya yemeği ,cacık,3 çatal makarna yicem
tabi sonrasında bol bol su içicemmmm
pomocum mesaj kutun dolmuş canım
evet cnm başak topiğe yazdım ve hemen çıktım ordan orası benim hep girdiğim topik doğru görmüşüsn güzellimevet merak ettım ayrıca yanlıs gormedıysem bıze dun yazmadıgını ama baska topıklere yazdıgını gordum duygu da kırıldı bu duruma ben de. umarım tarıh yanlıslıgıdır yayınlanan mesajlardakı. cunku bıze 5 dk bıle ugramaman, menu yazmaman gercekten bızı uzer.
senın de kandılın mubarek olsun duaların kabul olsun ınsaallah
ese resım vs ya da kadınlar klubu demeyeceksın benım esım gorse o da cok kızar.
ALLAH kabul etsın orucunu.
evet cnm başak topiğe yazdım ve hemen çıktım ordan orası benim hep girdiğim topik doğru görmüşüsn güzellim
haklsıısn özür dilerim ben dün gece burayı okuyup menü yazmadan çıktım hatta o zaman duygu online di.
uğruyorum da cnm menümü yazmadım çünki biraz eşimle demiştim tartışmıştık o yüzden olmadı
gene diyorum haklsıısn güzelim kusura bakmayın eğer üzdüysem sizi özür dilemesini bilirim
bugün ki menüm
iftarda
bi kase çorba, barbunya yemeği, 3 çatal makarna,cacık
activite: bugün bayağı yürüdüm ve 2 lt ye yaklaşık su içtim.
eve doğru diyosun ya biraz ihmal et ipin ucu kaçıyo tutulmuyo bundan sonra kısmetse hepppp menümü yazacağım ihmal etmicem sözcanım o konuyu takıp ettıgını bılıyorum sonucta bebek ıcın ordasın karısmaya asla hakkımız yok nereye yazarsan yaz zaten hakkımız yok. ama bızı ıhmal etme olur mu. soncuta o topıktekı bayanlar daha aktıftır belkı de onlar ıle herzaman gorumen mumkun olabılır ama bızlerı bılıyorsun kımımızde cocuk kımımızde mısafır kımımızde ıs derken oyle gun ıcınde sık gorusulmuyor. bır de menu bıldırımı gercekten duzenlı yapmıyoruz bızım grup dıyorum ya oldum olası bız katı degılız sonucta askerı duzen degıl burda eglenmek ve sohbet etmek ıcın de varız bunu da cok sevıyoruz hepımız zaten ama amacımızdan uzaklasmamamız da lazım.
ALLAH kabul etsın orucunu, tekrardan soyleyeyım.
eve doğru diyosun ya biraz ihmal et ipin ucu kaçıyo tutulmuyo bundan sonra kısmetse hepppp menümü yazacağım ihmal etmicem söz
eğer edersembu cezam olsun
sağol cnm dün oruç tutum inş kabul olur zaten artık ara ara oruç tutucam hemde borçlarım biter bide ramazana kadar bünyem alışır bari...bu aralar aslında bayağı düzenliyim diette yazınca göreceksin bak
aaa cnm bide benim kızkardeşim 2.ciye anne olacak 25 günlük hamişmiş
ben şimdi 4.cüye teyze olucam 1 de hala olmuştum inş annelik duygusunu da tadarım ben sen ve cümle isteyenler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?