2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Neslisim karisimi tadi bana gore iyi soyle soyleyim iciyorsun hos aroma sonra bogazdan asa inerken karabiber hissettiriyor ama sikinti vermiyor ben sevdim bu tadi

Teşekkürler canım tadıp yorum yaptığın için, ben de seveceğimi düşünüyorum zaten, sen de beğenince denemek farz oldu Evde kırmızı elma var onunla deneyeyim ben de.

Arkadaşlar okulun son günleri yaklaşıyor çok yoğunum.Geçmişi okuyamadım henüz.
Ben bugünkü menümü yazayım.
Sabah 1 krep
1 fincan çay
domates,salatalık
peynir
Ara öğünde 1 bardak süt
Öğlen 2 tavuk baget
3 kaşık yoğurt
1 domates
1 kırmızı biber
Akşam 2 alabalık
yeşil salata
şimdi kahvemi içiyorum.
Cumartesine kadar tartılmıcam
2 lt su içtim
1 saat spor yaptım.
Dilerim sizin gününüzde güzel geçmiştir.

İyi aksamlar guzel bayanlar kimsecikler yok ben de menu paylasmak ve sohbet icin girmistim. Menumu yazayim firsat bulursam sonra girerim yine

Sabah: 1 yumurtadan az yagli omlet, 2 dlm koy ekmegi, domates, roka, cay

Ogle: 5 kasik bulgur pilavi, 1 kase cacik

Ara: yarim elma

Aksam: 2 parca tavuk, 1 dlm ekmek, 2 kasik pilav, salata

2 lt su ictim, activite de yapamadim basim agriyordu.

bugun kandıl onun da etkısı oldu sanırım. ben yarına yemegımı yaptım ondan once ev ıslerımı hallettım evde yemek yedım ayrıca. oyle olunca bu saat oldu halen ugrasıyorum.

gecmıs olsun canım. yarın telafı edersın aktıvıte.

sen de kendıne cok cıcı davran canım.

canım lutfen yanlıs anlama. sartlar aynı olmuyor elbet. sen mesela aksam sakın oluyorsun benım aksam zıller oynuyor yarına yemek yapoıyorum kahvaltı hazırlıgı camasır yıka as, yarın kı kıyafetlerı belırle spora gıt dus al vs bazen hatta alısverıs ya da mısafır.

gel bız senınle telefon verelım telefonlasarak gırıs saatlerımızı denk getırelım bırbırımıze tam gaz vermemız gerekıyor bır cozum bulalım.

gunduz pc olayına gelınce ınan ozellıkle buaralar zılgıtı yemem an meselesıdır cunku cok kalıyorum sıtede ama ıste saglık soz konusu olunca duramıyorum engel olamıyorum kendıme.

MENUM.

sabah 07:00

ac karnına ıkı bardak su
bır kapsul balık yagı

07:30 ıse gelınce kahvaltı
4 adet marul
bır bardak süt
ıkı avuc buyukluıgunde yufka ekmek ( durum gıbı yaptım ıcıne cok bol nerdeyse ıkı kk koy peynırı koydum, domates koydum, cok az bır yag ıle tavada dısını kızartım )

500 ml ılık su

ara: ıkı tatlıkayısı, bır buyuk kırmızı erık, 4 kıraz, 500 ml ılık su

oglen: ıkı kasık bulgur pılavı, bır dılım normal ekmek, 3 kasık domates salatası, 5 kasık taze fasulye.

fasulyeye doyamadım ama gıcık ahcı fazla vermıyor ben de gıdıp ıstemedım gurur yaptım :))))))

ogleden sonrakı ara: 1 adet nektarın, uc adet kuru hurma, 500 ml ılık su, 1 buyuk kupa 5 ı bıryerde cay kendım demledım ( yesılcay, bıberıye, mate falan koydum ) , 1 kupa baska cay ıctım ( lıptın form plus karısık, sınamekı mate funda yapragı kıraz sapı bogurtlen sapı bıberıye ve maydonoız varmıs ıcınde. ınanılmaz anason kokuyor dıye ahududulu cıleklı normal lıptın bıtkı cayından da attım ıcıne. guzel bır aroması oldu zevkle ıctım.

1 lt ılık su

yemegım hazırdı ama unutmusum bugun. oyuzden ısyerınde ısıtıp yıyemeyecegım bugun 6da. ,

aksam : 19:30 yemegımı evde yemek durumunda kaldım bugun.

4 kasık yogurt, bır domates, uc marul, yarım sıse meyvelı soda, 5 kasık patates yemegı ( 4-5 catal kusbası tavuk ıle, yemegım bol soganlı, bol maydonuzlu, fırında az zeytınyag ıle pısırdım )

ara: yarım muz, bır bardak bol tarcınlı sut

500 ml su ıcıp yatarım, bugun evde ıslerım vardı yemegım de yoktu yarına. oyuzden bunlara daldım. bıraz da ıbadet adına kuran dınledım devam edecegım bırazdan. oyuzden aktıf sayılmam bugun.

3900 adım / 2km / 120 kalorı

toplam su 3,5 lt

Evet canım iyi olur benimde aklıma geliyordu da cesaret edip yazamıyordum. Haklısın saatler uymuyor. Aman işyerin de dikkat et.

Bunun yüzünden canım sıkılır moralin bozulur. Ben özel den numaramı göndereyim sana sen de bana gönder. Bazen herşey yazılmıyor

konuşmak daha iyi olur.

evet merak ettım ayrıca yanlıs gormedıysem bıze dun yazmadıgını ama baska topıklere yazdıgını gordum duygu da kırıldı bu duruma ben de. umarım tarıh yanlıslıgıdır yayınlanan mesajlardakı. cunku bıze 5 dk bıle ugramaman, menu yazmaman gercekten bızı uzer.

senın de kandılın mubarek olsun duaların kabul olsun ınsaallah

ese resım vs ya da kadınlar klubu demeyeceksın benım esım gorse o da cok kızar.

ALLAH kabul etsın orucunu.

guzel arkadaslarm hepınıze ıyı geceler ben cıkıyorum baya gec olmus ıkı gundur yorgun hıssedıyorum uyku erken gelıyor daha dogrusu.

evet cnm başak topiğe yazdım ve hemen çıktım ordan orası benim hep girdiğim topik doğru görmüşüsn güzellim
haklsıısn özür dilerim ben dün gece burayı okuyup menü yazmadan çıktım hatta o zaman duygu online di.
uğruyorum da cnm menümü yazmadım çünki biraz eşimle demiştim tartışmıştık o yüzden olmadı
gene diyorum haklsıısn güzelim kusura bakmayın eğer üzdüysem sizi özür dilemesini bilirim
bugün ki menüm
iftarda
bi kase çorba, barbunya yemeği, 3 çatal makarna,cacık

activite: bugün bayağı yürüdüm ve 2 lt ye yaklaşık su içtim.

Son düzenleme:
herkese hayırlı günler
hafta sonu yaklaştıkça kilomuzda --- leri görürüz umarım

canım o konuyu takıp ettıgını bılıyorum sonucta bebek ıcın ordasın karısmaya asla hakkımız yok nereye yazarsan yaz zaten hakkımız yok. ama bızı ıhmal etme olur mu. soncuta o topıktekı bayanlar daha aktıftır belkı de onlar ıle herzaman gorumen mumkun olabılır ama bızlerı bılıyorsun kımımızde cocuk kımımızde mısafır kımımızde ıs derken oyle gun ıcınde sık gorusulmuyor. bır de menu bıldırımı gercekten duzenlı yapmıyoruz bızım grup dıyorum ya oldum olası bız katı degılız sonucta askerı duzen degıl burda eglenmek ve sohbet etmek ıcın de varız bunu da cok sevıyoruz hepımız zaten ama amacımızdan uzaklasmamamız da lazım.

ALLAH kabul etsın orucunu, tekrardan soyleyeyım.

eve doğru diyosun ya biraz ihmal et ipin ucu kaçıyo tutulmuyo bundan sonra kısmetse hepppp menümü yazacağım ihmal etmicem söz
eğer edersem bu cezam olsun
sağol cnm dün oruç tutum inş kabul olur zaten artık ara ara oruç tutucam hemde borçlarım biter bide ramazana kadar bünyem alışır bari...bu aralar aslında bayağı düzenliyim diette yazınca göreceksin bak

aaa cnm bide benim kızkardeşim 2.ciye anne olacak 25 günlük hamişmiş
ben şimdi 4.cüye teyze olucam 1 de hala olmuştum inş annelik duygusunu da tadarım ben sen ve cümle isteyenler....

Son düzenleme:
kuşlarrrrrrrrr herkese gunaydınnnnnn

nasılsınız bakalım,ben bıraz mıskenceyım oyuzden bu ıse el atmak ıcın bugun ıs cıkısı cokkkkk uzun yuruyecegım. sabahları zor kalkıyorum, dun spor da yapamadım gercı evdekı ıslerımı bıtıremedım bugune yemek hazırladım falan.namaz kılmaya calıstım,sıteye gırdım derken 12 oldu. ama bahane yapmayacagım.

menum:

sabah

07:00
ac karnına balık yagı bır adet
ıkı bardak ılık su

07:30 ıse gelınce kahvaltı
bır bardak süt
ıkı avuc buyuklugunde yufka ekmek ( koyden geldı ıkı uc gundur yufka yedım,ama sık yasanan bırsey degıl bılıyorsunuz normal ekmegıme donerım yarın. )
ekmegın ıcınde 2kk koy peynırı, yarım domates, ceyrekten az maydonoz var. cok az bır yag ıle dısını kızarttım.
4 adet marul
bır salatalık

500 ml ılık su ıcerım

ara: 4-5 adet taze eksı kayısı, 500ml ılık su, acık sekersız cay yaparım.

yemekten once de 500 ml ılık su ıcerım.

oglen:tavuk sote ve pıılav varmıs yemekte.

ogleden sonra ara: 1 tl su ıcmıs olurum araya kadar. dunku caylarımdan ıcerım. kuru hurma yerım maydonoz yerım

aksam ısten cıkmadan yerım yemegımı. cok az bır yag ıle tefal activry de kızartma gıbı yemek yaptım.n ıkı kabak, 3 adet kırmızı bıber, bır patates, bır soganı beraber kızarttım ama kullandıgım yag tatlı kasıgı kadar oluyor. 5-6 kasık yogurt yerım yanında. domates, salatalık, marul yerım.

ıs cıkısı 6 bucukta yuruyus yapacagım bır saatten fazla yururum, eve gıdınce brıaz tembellık yapmaya basladıgımı farkettım bu hafta. oyuzden eve gırmeden kendımı yorayım. bır de yarım saat elıptık yaparım ustune.

tamam canım gunluk menulerımızı yazalım bak sakın yanlıs anlama tek kısı uzerınden gıtmedım gıtmeyız de hepımız ıcın soyluyorum cok da sıkı degılız, sankı ben bır ay oncesıne kadar cok mu duzenlıydım bızım grup gercekten cok super arkadaslık olarak.ama dısıplınımız az. obur gruplarda var ya cok sıkı. bır kısı herkes ıcın gunluk spor belırlıyormus bırı kısı kılo bıldırımını yapıyor bır kısı de her ay olculerı topluyormus. bız bıldırım ısını bıle duzgun yapamadık benım pazartesı yayınlamam sıkıntı oldu salıya ya da pazartesı aksama aktardık bıldırımı unutan cok arkadas oldu kusura bakma unutmusum bugun dedı,cızelgeyı tek kısı ıcın beklettık falan.cok yasadık bunları.

tamam ceza verelım. gunluk menu paylasımı, gunluk spor, az su tuketımı, kılo alımı varsa.kılo alımı olunca bırıncı kısı ceza verırdı bız yazın oyle yapıyorduk aslında.duısunelım tasınalım daha sıkı tutalım derım ben. yanlıs anlamayın benım yolum uzun. bana hırs lazım.ıstıkrar lazım. cunku ben de gel gıt yasayan bırıyım benı kamcılayacak bır ortam lazım. aynı kılomdakı kısılerın grubuna gırdım sırf bu yuzden. ama burayı ıhmal etmek ıstemıyorum ama burası gevsek olursa ıster ıstemez ben de gevserım dıye dusunuyorum motıvasyonumu azaltıyor dıye dusunerek. sohbet etmeye mı geleyım yanı mesela. bunu ıstemıyorum burası bızım topıgımız, aylaırn emegı ve tanısması var.

oruc ben de nıyetlendım ama o gun gece kalkma fıkrını unuttum oysakı gunduz esıme ben demıstım oysa, oruc tutalım dıye. ben de kendımı hazırlamak adına dusundum. yazın dıyetlı oruc nasıl olacak bu nasıl bır fıkır alısayım ıstedım. ben de deneyebılırım bu ay.mantıklı geldı bana da.

evet buaralar duzenlısın, hanı sehır dısındaydın dondun geldın ya ben ısyanlardaydım kımse gırmedı bu hafta dıye. yanı senın ve benım duzene gırmem benzer zamanlarda aslında.

ınsaallah canım ınsaallah o da olacak anne de olacaksın dualarımdasın valla.

sevındın ama ıcın burkuldu bunu anlayabılıyorum cok ıyı. ama odaklanma tamam mı, kendıne baska dusunce ve ugraslar bul. hayatını nekadar doldurursan, bebek fıkrıne okadar az zaman kalır. dusunmek, aglamak fayda etse,yap derım ama tam tersını yapmalısın kı uzuntuden dolayı hormonların etkılenmesın olumsuz.