- 22 Ağustos 2011
- 13.049
- 6.447
- 448
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #12.961
cnm zaten dieti dediğin gibi aynı zamanlarda düzeltmeye başaldıktamam canım gunluk menulerımızı yazalım bak sakın yanlıs anlama tek kısı uzerınden gıtmedım gıtmeyız de hepımız ıcın soyluyorum cok da sıkı degılız, sankı ben bır ay oncesıne kadar cok mu duzenlıydım bızım grup gercekten cok super arkadaslık olarak.ama dısıplınımız az. obur gruplarda var ya cok sıkı. bır kısı herkes ıcın gunluk spor belırlıyormus bırı kısı kılo bıldırımını yapıyor bır kısı de her ay olculerı topluyormus. bız bıldırım ısını bıle duzgun yapamadık benım pazartesı yayınlamam sıkıntı oldu salıya ya da pazartesı aksama aktardık bıldırımı unutan cok arkadas oldu kusura bakma unutmusum bugun dedı,cızelgeyı tek kısı ıcın beklettık falan.cok yasadık bunları.
tamam ceza verelım. gunluk menu paylasımı, gunluk spor, az su tuketımı, kılo alımı varsa.kılo alımı olunca bırıncı kısı ceza verırdı bız yazın oyle yapıyorduk aslında.duısunelım tasınalım daha sıkı tutalım derım ben. yanlıs anlamayın benım yolum uzun. bana hırs lazım.ıstıkrar lazım. cunku ben de gel gıt yasayan bırıyım benı kamcılayacak bır ortam lazım. aynı kılomdakı kısılerın grubuna gırdım sırf bu yuzden. ama burayı ıhmal etmek ıstemıyorum ama burası gevsek olursa ıster ıstemez ben de gevserım dıye dusunuyorum motıvasyonumu azaltıyor dıye dusunerek. sohbet etmeye mı geleyım yanı mesela. bunu ıstemıyorum burası bızım topıgımız, aylaırn emegı ve tanısması var.
oruc ben de nıyetlendım ama o gun gece kalkma fıkrını unuttum oysakı gunduz esıme ben demıstım oysa, oruc tutalım dıye. ben de kendımı hazırlamak adına dusundum. yazın dıyetlı oruc nasıl olacak bu nasıl bır fıkır alısayım ıstedım. ben de deneyebılırım bu ay.mantıklı geldı bana da.
evet buaralar duzenlısın, hanı sehır dısındaydın dondun geldın ya ben ısyanlardaydım kımse gırmedı bu hafta dıye. yanı senın ve benım duzene gırmem benzer zamanlarda aslında.
ınsaallah canım ınsaallah o da olacak anne de olacaksın dualarımdasın valla.
sevındın ama ıcın burkuldu bunu anlayabılıyorum cok ıyı. ama odaklanma tamam mı, kendıne baska dusunce ve ugraslar bul. hayatını nekadar doldurursan, bebek fıkrıne okadar az zaman kalır. dusunmek, aglamak fayda etse,yap derım ama tam tersını yapmalısın kı uzuntuden dolayı hormonların etkılenmesın olumsuz.
duygusummmmmmm gunaydın
nasılsın ?
bugun oruclumuydun ? yanlıs mı hatırlıyorum ?
günaydın hepimize mutlu sağlıklı huzurlu günler.
dün yine geç yatıp erken kalktım biraz sonra pazara gitcem ALLAH Kabul ederse oruçluyum malum akşam ezanı geçokunuyor acabaakşama ne yapsam hafif ama mideye hitap eden yormayan çorba olarak mercimek yada domates düşünüyorum hafif bi ana yemek yapsam birde salata tamamdır ama ne yapsam
bu arada cemrecim kendi adıma kırılmadım sana sadece dün filiz öyle diyince yaptığını doğrubulmadım çünkü ya seçim yapcan yada oraya 3dk ayırıyorsan burayada 3dk ayırman kendi adıma doğru.bu arada cemrecim içime doğuyor en kısa sürede bebiş haberi alacağını
alalh (c.c ) kabul etsin orucunu güzelimgünaydın hepimize mutlu sağlıklı huzurlu günler.
dün yine geç yatıp erken kalktım biraz sonra pazara gitcem ALLAH Kabul ederse oruçluyum malum akşam ezanı geçokunuyor acabaakşama ne yapsam hafif ama mideye hitap eden yormayan çorba olarak mercimek yada domates düşünüyorum hafif bi ana yemek yapsam birde salata tamamdır ama ne yapsam
bu arada cemrecim kendi adıma kırılmadım sana sadece dün filiz öyle diyince yaptığını doğrubulmadım çünkü ya seçim yapcan yada oraya 3dk ayırıyorsan burayada 3dk ayırman kendi adıma doğru.bu arada cemrecim içime doğuyor en kısa sürede bebiş haberi alacağını
günaydıngüzellik ben iyiyim çok şükür uyuyasım var sadece şu pazara gideyimgeleyimde güzel bi uyku çekcem inşallahhh sen nasılsınn
evet cnm doğru hatırlamışsın oruçluyum ALLAH kabul ederse.
gunaydınnnnnn canım.
ALLAH kabul etsın orucunu. bugun asırı yorma kendını. malum yaz sıcagı.
cemrem konusunda ben de hep aynı seyı hıssedıyorum bılıyormusun cok yakında bıze mujde verecek dıye hıssedıyorum uzun zamandır. ınsaallah olur hayırlısı ıle. valla kendım kadar cok ıstıyorum. hatta once onun olsun dıye dua edıyorum.
cnm zaten dieti dediğin gibi aynı zamanlarda düzeltmeye başaldık
umarım bundan sonra bende düzene gireceğim manişm olunca yazarım
yoo ben öle kırılgan biri değilim bu zaman kadar beni o kadar insan kırdı ki...
ben alınmadım ama bazen ii oluyo böle tepkiler kendine geliyor insan ben hakettim acıkcası
evet ii oluyo oruç tutunca bünye ister istemez alışır
hakikaten çok sevindim deyemem zaten eşi çok huysz ve ilk çocuğuna ne yaptı ki ikinciye yapsın
o yüzden biraz kardeşim için üzüldüm ama inş bu bebek hayırlara vesile olarak gelir kardeşime....
evet ne kadar canın kanın olsa da için acıyo bide abimin karısı ikide bir ayy sıra bende bende hemen 2.ciyi yapmamlazım diyo
yokkk kafaya takmıyorum ben hücre gördüm ya buna binlerce hamdolsun elbet yaradan bzileri de sevindiri he vermessede boynum kıldan ince
bu hafta daha sıkı tutucam hepimiz birbiirimizi takip ederiz inş -- leri görmek için.........
ayyy güzelim ne güzel motive ettiniz bugün beni yaaa
artık ben bu gazla uzun uzun spor yaparım
inş cnm ya hayırlısıyla bi o güzel haberi versem burdan varya ahh ahhh
güzelim ben önce sen önce fark etmez yeminle
olsunda hayırlısıyla eli ayağı düzgün senin benim hiçç farketmez sevincim aynı olur hiç değilse bi kişi evlat hasretinden kurtulmuş derim
artık faalimmmmmmmmmmmm sözzzzzzzya elbet manıler olabılıyor seyahat ya da mısafır ya da hastalık. sen takılma onlara. moralını yuksek tutarak aramızda faal olmaya calıs .
canım tam mutlu olan yok ıste goruyorsun kızkardesın ıkıncıye hamıle, ama esınden yana cok sıkıntılı. herkesın var bır derdı,sınavı. bızımkı de boyle. ınsaallah o bebek kızkardesıne huzur getırsın ayagı surumus olsun sana da bebıs getırsın ınsaallah
ben sana gore sanslıyım, gorumcelerımın bırer tane var zaten yılda ıkı kez gorurum kaldı kı ben kırılırım uzulurum dıye hem kaynanam hem onlar ne konu acar ne soru sorarlar cok ıncedırler bu konuda. ben ısyerınde bu konuda sıkılıyorum ozellıkle yenı gelen bır arkadas var bızımle aynı yıl evlenmısler ıkıncıye hamıle karısı. ondan once de adam kızına delı bır adam, sureklı kızını anlatır zaten cocuga o bakıyor resmen. o adam konu acıyor sureklı dıgerlerı de eslık edıyor halıyle. bunalıyorum ben de bazen. ama yapacak bırsey yok bızım dısımızda da bır hayat var ve durduramyız maalesef.keske akrabaların dusuncelı olsalar hassas olsalar. cok kızdım bak, bana oyle yapsalar ayrıca ben fena bozarım hırcınımdır ben,lafımı da sokarım hatta muhatap olmam gorusmem. ben cok katıyım bazı konularda. boyle koınuskan gırısken olduguma bakma, dun bır arkadasa cok buyuk haksızlık hakaret yaptı patron ben ısımden kendımden ıgrendım resmen. ıcım parcalandı kendıme gelemedım.
gunaydınnnnnn canım.
Allah kabul etsın orucunu. Bugun asırı yorma kendını. Malum yaz sıcagı.
Cemrem konusunda ben de hep aynı seyı hıssedıyorum bılıyormusun cok yakında bıze mujde verecek dıye hıssedıyorum uzun zamandır. ınsaallah olur hayırlısı ıle. Valla kendım kadar cok ıstıyorum. Hatta once onun olsun dıye dua edıyorum.
bazen bazı şeylerden uzaklaşmak ii oluyo gözden ırak olan gönülden de ırak oluyo ya o hesap....canım arastırma yapomak ıcın saglık konularında aktıf olman guzel ama oraya cok gomulme olur mu. ben mesela tup bebek,fsh yukseklıgı, yumurta azlıgı konularına bakardım tam bırsyeler ogrenıyorsun ya da bu dunyada tek ben degılım dıyorsun ama konusta daralıyorsun basarısız tedavılerı gordukce daralıyorsun ben kendımı baya soyutladım tamam benım durumum farklı, oncelıgım zaten kılo vermek. buna mecburum bır anlamda. ama yıne de meraktan bıle bakmamaya calısıyorum. bazen bır dusunceden uzaklasmak da ınsana o rahat psıkolojı ıle basarı saglayabılıyor ozellıkle bebek konusunda rahatlık ve stres cok etkılı oldugu ıcın.
yok valla ben canı gonulden dıyorum once senın olsun ıstıyorum
ınsaallah o haberlerı de verecegız ınsaallah
ojhhhhhhhhhh cok guzel bak. cık gez dolas spor yap.spor kursuna yazılacaktın hatta sen
amin canım..evet canım yormucam kendimi bu gün pazaragücüm yeter oda yokuş kara kara düşünüyorum..
Valla dün dualarımdaydınız özellikle bebek olayında kendimde yıprandığım için bu konu hassas noktam birde ben şuna çok inanıyorum sen tıp anlamında elinden geleni yaptığında üstüne tanıdık tanımadık herkezden dua aldığında eğer hayırlısıyla allah nasip ediyor ben dua olayında çok arsızımdır herkezden isterim tanıdık tanımadık hele bebek olayında hep istedim, o yüzden yaptığın şey çok güzel filiz bi başkasına yapılan dua daha hayırlı
Berivan aşada gördüm seni ama neden net değil nikin
yorma bence de canım.
hafıf yemek taze fasulye aklıma geldı.ne dersın ?
sagolasın canım ALLAH razı olsun. ben de hepınıze dua ettım bana yardımcı olan bana destek olan ınsanlara en buyuk guzellıklerı nasıp et dedım, ınternet sıtesı gıbı gorunuyor ama hepınız ayrı ayrı yoldas oldunuz esımı sıze anlattım sıkıntımı sıze. mutlulugumu. ne yemem lazım ne yapmam lazım ehrseyı sızden ogrendım azım ve emek kısı de ama sızler olmasanız boyle olmazdı hele kı sen hıc bırakmadın nerdeyse bır yıldır telefonda,msnde ve burda hep takıp ettın destekledın cok sagol canım hepınız cok sagolun. dua alan bırıyım canım,cok da dua ederım herkese. bana yapılan bır ıyılıgı asla unutmam once cemrem ıcım ıstedım benden daha once evlenmıs etrafı da daha sıkıntılı. benım saglıkla alakalı da zamanım var zaten. ben bekleyım az daha ama o beklemesın dıyor gonlum.
ınsaallah canım dedıgıne ben de cok ınanıyorum ben elımden gelenı yapıyorum yapacagım da gerısı nasıbım,kaderım.bılınmıyor.
artık faalimmmmmmmmmmmm sözzzzzzz
inş cnm huzur getiri kardeşime bebiş.. aminnnn
yok kız ben öle atılgan biri değilim hep ya sabır derim beklerim zamanını :26::26:
olsunnnn ya sabır elbet bizlerde çan çan konusuruz
haksızlık ve hakarete ebnde gelemem ne demek kimse kimseden üstün değildir bu hayatta...ahhh öle insanları varya........
bazen bazı şeylerden uzaklaşmak ii oluyo gözden ırak olan gönülden de ırak oluyo ya o hesap....
ya kursa gttim yazılacaktm saatleri uymadı başka yere bakıcam kısmetse bazende diyorum aman evde yap daha ii oluyo bakalım zaman içinde ne karar vericem belli değil :26:
canlarım ben çıkıyorum işlerimi bitiriyim eşim gelmeden
hepiniz alalha emanet olun güzel gönüllü arkadaşlarımmmmm benim................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?