2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

amin canımm

ay evet son dk iyice aç gözlü olunuyor :)) valla çorbaya yüklencem ben aslında yemek yapamakistemiyorum ama eşimde oruçlu ona kıyamam.

valla bilmiyorum birden hissettim inşallah olur sanada ,filizede isteyen herkeze nasip etsin inşallah

gunaydın canım

cıkmak uzereyım,ınsaallah daha uzun konusuruz tekrar.

takmamaya calısıyorum zaten canım, dusuncesız ınsanlar ıste. 24 saat cocuk anlatacak ızın versen. ayrıca cocuk gıbısı yok ya falan cumlelerı de oluyor sınır oluyorum. bır gun fena catarım. gecen yaz bır arkadas onu uyardı ama kıme dıyorsun.

neyse hayırlısı artık.

ben sadakayı bılmıyordum tsk ederım soyledıgın ıcın.

maasallah canım ıkınız de oruclusun ne guzel.ALLAH evınıze bereketını versın ınsaallah.

ben taze fasulye dusundum.

ınsaallah canım sagolasın.ALLAH kımseyı evlatsız bırakmasın.

ozaman berivana moral verelim
BERİVAN SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİNNNNN
BERİBERİVAN SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİNNNNN
BERİVAN SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN
BERİVAN SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİNNN

ozaman bu hafta bıtmeye yakınken ne demek lazım dıye dusundum

veeeeeeee

1. bıldırımler en gec pazartesı oglene kadar yapılacak ya telefonuma msj ya da ozelden bıldırım olacak.
2. haftada en az 5 gun gunluk spor olacak menulerde. en az yarım saat tempolu yuruyus seklınde.
3. su konusunda dıkkat edılecek ozellıkle de yaz geldıgı ıcın.
4. her gun menu bıldırımı yapılacak.
5. her gun aktıflık olacak sabah gunduz aksam farketmez
6. yesıl cay, ya da vb cay tuketımımız olacak.

bu kurallarımız vardı ama sıkı tutmak adına tekrardan yazmak ıstedım kızlar.hepımız uyalım,uyamazsak bırbırımıze hatırlatalım.

ben sıze soylemedım belkı de ben beroş ıle telefonda da konustum benden bıraz yardım ve dertlesme ıstedı yakısıklı emırı konusunda.nasıl yumusak ve narın bır sesı var. hanım hanımcık kızkardesler olur ya aynı onlar gıbı. pek hanım maasallah.daha da bır sevdım.

:13::13::13::13::13::13:
:119::119::119::119::119:123::123::123::123::123::123::116::116::116::116::116::116::116:

bunlar de benden beroşşşşşşşşşşşş içinnnnnn

Tultanım ;amin canımm ,bu arada sadakayla ilgili bilgilendirdiğiniçin teşşekkürler iyi oldu dediğinnn

maasallah canım ıkınız de oruclusun ne guzel.allah evınıze bereketını versın ınsaallah.

Ben taze fasulye dusundum.

ınsaallah canım sagolasın.allah kımseyı evlatsız bırakmasın.

aminnn canımm..

Aslında taze fasulye iyi olurdu ama cuma günü anneme gitcem kalcazz c.tesi döncez yer döneriz,pazar günü babalar günü yine evde yokuz yapacağım yemek bir günlük olmalı aslında canım ekşili ekşili bamya istiyor bilmiyorum bi pazara gideyim bakcammartık

neyse güzel hatunlar ben çıkar gideyim pazara ..

anladımcanım, bamya guzelfıkır ozaman. hatta ben de alayım haftaya.cok uzun zamandır yemedım.

bezelye bulamamıslar pazarda dusun yanı sacmalıgı.ne guzel 5kılo alıp buzluga atacaktım.

ben de cıkıyorum canım kolay gelsın

Merhaba kızlar, haftasonuna doğru yaklaşıyoruz, yaşasıınnnnn Hızlıca baktım geçmişe, sayfalar epey ilerlemiş Bericik biraz uzak kalmış anlaşılan, geçmiş olsun, en kısa zamanda dönersin aramıza inşallah, Duygu ve Cemrem oruçmuş, Allah kabul etsin Pomocum sen de diğer topiğe de başlamışsın canım, azmin ve motivasyonun da iki kat fazla olur inşallah canım, tabi verdiğin kilolar da Tultan da iyiymiş, sevindim. Atladığım kimse varsa kusura bakmasın.
Biraz kendimden haberler vereyim. Benim yoğunluk devam ediyor haftasonunu iple çekiyorum anlaşıldığı üzere Yapılacak çok iş var ama bende yapacak enerji yok Dün eve gidince Leslie 2 mil yaptım, yarım saat sürdüğü için iyi oldu, aşırı terlemeden bitirmiş oldum. Adımsayarımı gün içinde de takıyorum, fazla hareket etmediğim günlerde 3000-4000 adım civarı oluyor, eğer yarım saat bile olsa spor yaparsam 8000-9000 adım oluyor ama çooookkk nadir spor yapabiliyorum. Nerde Leslie 5 mil yaptığım günler, 2 mil yapınca mutlu oluyorum artık Gerçi onda da bazı kısımlarda koşma şeklinde yapıyorum en azından. Beslenmeme gelince alıştığım düzende devam ediyorum aslında. Bazen ekmeği fazla kaçırıyorum, kilo verme döneminde tereyağı yememeye dikkat ediyordum, şimdi etmiyorum, akşamları atıştırmalarım oluyor ama makul düzeylerde, neredeyse gün aşırı akşamları dondurma yiyorum, öğlen yemeklerinde ekmek yemiyorum, artık alışkanlık olmuş o yerine pilav, makarna, patates gibi şeyler yiyorum. Bazen öğle yemeğinin üstüne tatlı yiyorum Benim kilo koruma dönemim bu şekilde geçiyor yani Bir de hergün tartılıyorum, eşim de tartılıyor, birbirimize takılıyoruz Şimdilik 68 görmedim, o yüzden koruma dönemim bence başarılı geçiyor Yazı atlatınca da kalan kilolarımı vereceğim inşallah

Kızlar gittim pazara ya pazar gibisi varmı mis gibi kokuyor tazecik sebzeler ortamı yeter bir kere akşamiçin kahvaltıya karar verdim o kadar güzel domates salatalık biber kokusu aldımki birden fikrim bu yöne kaydı,oğlanada güzel bi mercimek çorbası tamamdır,pazardan ekşili köy ekmeği aldım onları kızartcam tost makinasında ha birde ev yapımı taze limonata yaptımm ahhhhhhhhh akşam için sabırsızlanıyorum ne zamandır böyle yapmamıştım..

Amin.... Neslişim sabret az kaldı hafta sonuna güzelce dinlenmeye hak ettin ama kafamı fazla bozuyor seni böyle yoranlar ona göre tehlikeli biriyimdir

afıyet olsun canım hepsı.ben gıdemıyorum ama enazından yazdan berı arkadasım alıyor pazarlıgı pazardan. marketten kurtuldum bır de burdakı marketlerdekı caruk curuk eskı oluyordu taze sebze meyve gıbısı yok katılıyorum dun hemen posetten ıkı tane domates aşırdım yedım valla. cocuk gıbı

Merhaba;
Dışarda bugün fırtına var resmen.Acayip dolu yağıyor.Üşüdüm çok üşüdüm.
Bugünkü menümü yazayım
Sabah
1 krep
peynir
1 yumurta
Ara öğün yapmadım
Öğlen 2 baget
3 kaşık yoğurt
1 bardak zero kola

ara öğün yapmıcam gene
Akşama çılbır yapmayı düşünüyorm.
1,5 lt su içtim
1 fincan yeşil çayımı içtim
Bu hafta hiç meyve yemedim arkadaşlar.Kilolar daha hızlı gidiyor sanki.Çok değil ama 100 er gramda olsa gidiyor.
Nar çiçeği çayın mutlaka duymuşsunuzdur.Çok işe yaradığını söylüyorlar.Ben 2 gündür içiyorum.Yanlız tansiyonu düşük olanlara tavsiye edilmiyor.

Ben çok sonradan katıldım aranıza.Belki fikrimi söylemem doğru gelmeyebilir;ama söylücem genede.Sizi kesinlikle destekliyorum.Sizin hırsa hatta hepimizin hırsa ihtiyacı var.O yüzden doğru bir karar almışsınız.Tamam çok güzel dostluklar kurmuşsunuz,ama zayıflamaya yetmiyor diye düşünmenize katılıyorm.Bu hırsı azmi bulacağınız bir yerde de olmak istemeniz cok normal.Ben bazen başka öyküleri okuyor dahada kararlı hale geliyorum.Ben abla olarak arkanızdayım:)

AY DOMATESS BAYILIYORUM YAA, PAZARDA NASIL KOKUYORDU Bİ BİLSEN YAZ GİBİSİ YOK GERÇEKDEN BUNU BİR KERE DAHA ANLADIMM VALLA YAKIN OLSAK BEN SANA BİR ÇOK KONUDA YARDIMCI OLURDUM..

menün genel anlamda güzel aslında cola cıs ama arada içmenin sakıncası yok gibi

canım merhaba

senı ozluyoruz valla. sohbetlerımızı ozledım burda herseyı konusmamızı. topık faydalı olur ınsaallah canım sımdıden bırsey dıyemıyorum hayırlısı bakalım.

bu haftaya ben de yorgun basladım gıbı. sanırım esımle kotu basladıgım ıcın toparlanamadım bılmıyorum oyuzden ben de senın gıbı dort gozle beklıyorum haftasonunu.

sen son haftalarda cok yoruldun ya, senın ısler benım ıslerı gectı valla ya.

spor yapılmısssssssss vayyyyyyyy tebrıkler canım.

valla ben eger hıc yurumez ya da spor yapmazsam benım de gunluk 4000 e varmıyor bunu farkettım ama yarım saat yurusem bıle 7000 gecıyor adımsayar gercekten cok etkılı bıorsey. butunlestık kendısı ıle valla.

beslenme anlamında dıkkat ettıgın seyler de varmıs etmedıklerın de ama yıne de kılo anlamında gayet basarılısın metabolızman ıyı calısıyor dıyorum ben sana herzaman. ınsaallah 68 hıc gormezsın canım.

haftasonu ne yapacaksın ?

ben doımates ıcın ölurum duygu. maalesef kısın bıle alıyorum domatessız yapamıyorum meyve gıbı benım ıcın. okadar coık severım kı hele oyle koklasam senın gıbı kesın anneannemın bahcesınde fıskıye donerken etegımızı kaldırıp suyun ustunden atladıgımız bahceye, ellerımle topladıgım domateslere, cocukluguma gıderım kesın.

ahhhhhhh canım, ben senınle aynı sehırde olmalıyım zaten. ah bır olsa keskeeeeeee

merhaba hocam

bırkac gundur goremedım sızı.nasılsınız ? okulun son gunlerı.sınav okumalar,notgırmler yogunsunuzdur sanırım. samımı ogretmen arkadaslarım var oyuzden durumunuzu tahmın edebılıyorum

burda da yagmur yagdı sımdı. hava serın. dun aksam fena estı ve yagdı.

hocammeyve yemedım dıyorsunuz kafam karıstı. aclık sekerını bastırmak kontrol etmek ıcın menulerınız meyve olsun dıyorlar muhakkak. sızın teorı acaba dogru mu bılemedım. ben bu hafta henuz oynamadım rakam olarak. yogun spoır yapmadım oyuzden mı bılmıyorum.

nar cıcegını duymadım aktardan mı aldınız hazır cay mı yoksa ?

faydası neymıs hocam ?

hocam fıkır beyan etmenın eskılıgı ya da yenılıgı olamaz. ayrıca ozellıkle fıkrınızı beyan etmıs olmus olmanız ayrıca hosuma gıttı. sonucta dedıgını gıbı aramızda yenı olsanız da bu konuya daır fıkırlerınız paylasmıssınız. bırarada olmak demek bence boyle bırsey zaten. cok sevındım bu sebeple.

ayrıca guzel yorumlarınız ve destegınız ıcın de cok tsk ederım. hocam ben burda cok mutluyum herkesı ayrı ayrı cok sevıyorum ama saatlerımız falan denk gelmıyor kılolarımız, yasam tarzlarımız, vs farklı.en onemlı sey kılo. sımdı herkesın verecegı rakam sınırlı, bır kacamak yapsanız ne olur ya da dıyetı bıraksanız ne olur kı yanı, ama benım oyle degıl. uzun zaman sonra en hırslandıgım zamanlarda daha hırs gerektıgı ıcın boyle bır sey dusundum ben de. sagolun hepınız de mantıklı buldunuz destek oldunuz burayı ıhmal etmıyorum zaten.oyuzden sadece bana ıkı topıgı takıp etmenın yogunlugu oluyor bu durumda. ama olay kılo,oyuzden herseye katlanmam lazım.

izmire taşınırsan olur:)))))
bendebayılıyorum domatese