- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #12.981
alalh (c.c ) kabul etsin orucunu güzelim
evet hafif yemek iide insan zamanı yaklaşınca ne yesem diye bakıyo ama orucu açınca o kadarda yemiyor
teşekkür ederim kırılmayın kızın haklısın cnm bundan sonra daha düzenli olucam
yoooo burayı mı oraymı diyemem asla...
orası benim için önemli burası da girdiğim günden bu yana benim için önemli oldu....
ahh cnm benim ya inş belli mi olur kimin ne hissettiği güzelim ağzından bal damlıyo kızzz
isteyen herkese yaşatır inş yaradan...
Gunaydin hanimlar hiziniza yetisilmiyor bugun masallah sayfalar epey bi akmis. Cemrecim rabbim herkesin gonlune gore versin daraltmasin.olur insallah Filizim bosver konusanlari veren rabbim alan da o isteyin yeter ki vazgecmeyin dualarinizdan.
Duygucum allah kabul etsin canim orucunu
Bugun sadaka vermek cok sevapmis elinizden geldigi kadar bunu da hatirlatmak istedim. Ben kaciyorum mutfaktan kacamak yaziyorum.
amin canımm
ay evet son dk iyice aç gözlü olunuyor :)) valla çorbaya yüklencem ben aslında yemek yapamakistemiyorum ama eşimde oruçlu ona kıyamam.
valla bilmiyorum birden hissettim inşallah olur sanada ,filizede isteyen herkeze nasip etsin inşallah
ozaman berivana moral verelim
BERİVAN SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİNNNNN
BERİBERİVAN SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİNNNNN
BERİVAN SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN
BERİVAN SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİNNN
maasallah canım ıkınız de oruclusun ne guzel.allah evınıze bereketını versın ınsaallah.
Ben taze fasulye dusundum.
ınsaallah canım sagolasın.allah kımseyı evlatsız bırakmasın.
Tultanım ;amin canımm ,bu arada sadakayla ilgili bilgilendirdiğiniçin teşşekkürler iyi oldu dediğinnn
aminnn canımm..
Aslında taze fasulye iyi olurdu ama cuma günü anneme gitcem kalcazz c.tesi döncez yer döneriz,pazar günü babalar günü yine evde yokuz yapacağım yemek bir günlük olmalı aslında canım ekşili ekşili bamya istiyor bilmiyorum bi pazara gideyim bakcammartık
neyse güzel hatunlar ben çıkar gideyim pazara ..
Kızlar gittim pazara ya pazar gibisi varmı mis gibi kokuyor tazecik sebzeler ortamı yeter bir kere akşamiçin kahvaltıya karar verdim o kadar güzel domates salatalık biber kokusu aldımki birden fikrim bu yöne kaydı,oğlanada güzel bi mercimek çorbası tamamdır,pazardan ekşili köy ekmeği aldım onları kızartcam tost makinasında ha birde ev yapımı taze limonata yaptımm ahhhhhhhhh akşam için sabırsızlanıyorum ne zamandır böyle yapmamıştım..
Amin.... Neslişim sabret az kaldı hafta sonuna güzelce dinlenmeye hak ettin ama kafamı fazla bozuyor seni böyle yoranlar ona göre tehlikeli biriyimdir
ozaman bu hafta bıtmeye yakınken ne demek lazım dıye dusundum
veeeeeeee
1. bıldırımler en gec pazartesı oglene kadar yapılacak ya telefonuma msj ya da ozelden bıldırım olacak.
2. haftada en az 5 gun gunluk spor olacak menulerde. en az yarım saat tempolu yuruyus seklınde.
3. su konusunda dıkkat edılecek ozellıkle de yaz geldıgı ıcın.
4. her gun menu bıldırımı yapılacak.
5. her gun aktıflık olacak sabah gunduz aksam farketmez
6. yesıl cay, ya da vb cay tuketımımız olacak.
bu kurallarımız vardı ama sıkı tutmak adına tekrardan yazmak ıstedım kızlar.hepımız uyalım,uyamazsak bırbırımıze hatırlatalım.
Ben çok sonradan katıldım aranıza.Belki fikrimi söylemem doğru gelmeyebilir;ama söylücem genede.Sizi kesinlikle destekliyorum.Sizin hırsa hatta hepimizin hırsa ihtiyacı var.O yüzden doğru bir karar almışsınız.Tamam çok güzel dostluklar kurmuşsunuz,ama zayıflamaya yetmiyor diye düşünmenize katılıyorm.Bu hırsı azmi bulacağınız bir yerde de olmak istemeniz cok normal.Ben bazen başka öyküleri okuyor dahada kararlı hale geliyorum.Ben abla olarak arkanızdayım:)Kızlar benım sızınle paylasmak ıstedıgım bır konu var.
Neslı koruma donemınde.eylul de gelecek mı bellı degıl.
Hamıle arkadaslarımız var aramızda yarıs anlamında olmayan.
Tultan benım ıcın tam bıcılmıs kaftan ama sık gıremıyor
berıvan ve cemrem bugunlerde ıhmal ettıler menu de gormuyorum uzun zamandır berıvandan.
Cemrem dıger topıkteymıs ama bıze yazmamıs ıkı gundur
hocamız bır ıkı mesajlık gunluk aramızda.
Feslegen de ıkı cocuk var o da 4-5mesaj ıle ya da bır ıkı gun ara ıle burda oluyor
duygu aramızda bu surecte en uzun kalan kısı,hem bunaldı hem hedefe yakın.
Karabıber en hırslı olanımız ama esının durumu ıle bıldırımı bıle zor yapıyor
kısacası ben burayı aktıf tutmak adına daha fazla yardım ve daha fazla ortak hedefler olan kısıler beklıyorum. Hepınızı cok sevıyorum ama benım yolum cok uzun ve zorlu. Destegınız herseyden onemlı sızlerden kopamam ama baska topıklerde de yer alabılırım bunu yanlıs anlamamanızı umarım cunku benzer kıloda ve bu ısı bır yarısa donusturmus hedefı buyuk kılolar olan kısıler ıle sıkı bır yarıs halınde olmak benı cok etkıleyecektır dıye dusunuyorum oyuzden baska topıklerde de olursam kırılmayın lutfen.
Hem burda hem uygun bır baska topıkte daha olacagım 90kılonun uzerı topıgın adı. Eger aktıflık yogun degılse, orda kalıcı olamam baska bır konu acarım ek olarak. Cunku aynı kıloda kısıler bulmam lazım ve ısı sıkı tutan.
Ben su an patronumdan azar yeme durumum var ama bunu bıle goze aldım cunku saglıgım soz konusu, gelecek, bebek, menopoz oyuzden sadece destek degıl bana asırı hırs da lazım yanı asırı hırslı kısılerı de gormem lazım etrafımda.
AY DOMATESS BAYILIYORUM YAA, PAZARDA NASIL KOKUYORDU Bİ BİLSEN YAZ GİBİSİ YOK GERÇEKDEN BUNU BİR KERE DAHA ANLADIMM VALLA YAKIN OLSAK BEN SANA BİR ÇOK KONUDA YARDIMCI OLURDUM..afıyet olsun canım hepsı.ben gıdemıyorum ama enazından yazdan berı arkadasım alıyor pazarlıgı pazardan. marketten kurtuldum bır de burdakı marketlerdekı caruk curuk eskı oluyordu taze sebze meyve gıbısı yok katılıyorum dun hemen posetten ıkı tane domates aşırdım yedım valla. cocuk gıbı
Merhaba;
Dışarda bugün fırtına var resmen.Acayip dolu yağıyor.Üşüdüm çok üşüdüm.
Bugünkü menümü yazayım
Sabah
1 krep
peynir
1 yumurta
Ara öğün yapmadım
Öğlen 2 baget
3 kaşık yoğurt
1 bardak zero kola
ara öğün yapmıcam gene
Akşama çılbır yapmayı düşünüyorm.
1,5 lt su içtim
1 fincan yeşil çayımı içtim
Bu hafta hiç meyve yemedim arkadaşlar.Kilolar daha hızlı gidiyor sanki.Çok değil ama 100 er gramda olsa gidiyor.
Nar çiçeği çayın mutlaka duymuşsunuzdur.Çok işe yaradığını söylüyorlar.Ben 2 gündür içiyorum.Yanlız tansiyonu düşük olanlara tavsiye edilmiyor.
Merhaba kızlar, haftasonuna doğru yaklaşıyoruz, yaşasıınnnnnHızlıca baktım geçmişe, sayfalar epey ilerlemiş Bericik biraz uzak kalmış anlaşılan, geçmiş olsun, en kısa zamanda dönersin aramıza inşallah , Duygu ve Cemrem oruçmuş, Allah kabul etsin Pomocum sen de diğer topiğe de başlamışsın canım, azmin ve motivasyonun da iki kat fazla olur inşallah canım, tabi verdiğin kilolar da Tultan da iyiymiş, sevindim. Atladığım kimse varsa kusura bakmasın.
Biraz kendimden haberler vereyim. Benim yoğunluk devam ediyorhaftasonunu iple çekiyorum anlaşıldığı üzere Yapılacak çok iş var ama bende yapacak enerji yok Dün eve gidince Leslie 2 mil yaptım, yarım saat sürdüğü için iyi oldu, aşırı terlemeden bitirmiş oldum. Adımsayarımı gün içinde de takıyorum, fazla hareket etmediğim günlerde 3000-4000 adım civarı oluyor, eğer yarım saat bile olsa spor yaparsam 8000-9000 adım oluyor ama çooookkk nadir spor yapabiliyorum. Nerde Leslie 5 mil yaptığım günler, 2 mil yapınca mutlu oluyorum artık Gerçi onda da bazı kısımlarda koşma şeklinde yapıyorum en azından. Beslenmeme gelince alıştığım düzende devam ediyorum aslında. Bazen ekmeği fazla kaçırıyorum, kilo verme döneminde tereyağı yememeye dikkat ediyordum, şimdi etmiyorum, akşamları atıştırmalarım oluyor ama makul düzeylerde, neredeyse gün aşırı akşamları dondurma yiyorum, öğlen yemeklerinde ekmek yemiyorum, artık alışkanlık olmuş o yerine pilav, makarna, patates gibi şeyler yiyorum. Bazen öğle yemeğinin üstüne tatlı yiyorum Benim kilo koruma dönemim bu şekilde geçiyor yani Bir de hergün tartılıyorum, eşim de tartılıyor, birbirimize takılıyoruz Şimdilik 68 görmedim , o yüzden koruma dönemim bence başarılı geçiyor Yazı atlatınca da kalan kilolarımı vereceğim inşallah
AY DOMATESS BAYILIYORUM YAA, PAZARDA NASIL KOKUYORDU Bİ BİLSEN YAZ GİBİSİ YOK GERÇEKDEN BUNU BİR KERE DAHA ANLADIMM VALLA YAKIN OLSAK BEN SANA BİR ÇOK KONUDA YARDIMCI OLURDUM..
menün genel anlamda güzel aslında cola cıs ama arada içmenin sakıncası yok gibi
Merhaba;
Dışarda bugün fırtına var resmen.Acayip dolu yağıyor.Üşüdüm çok üşüdüm.
Bugünkü menümü yazayım
Sabah
1 krep
peynir
1 yumurta
Ara öğün yapmadım
Öğlen 2 baget
3 kaşık yoğurt
1 bardak zero kola
ara öğün yapmıcam gene
Akşama çılbır yapmayı düşünüyorm.
1,5 lt su içtim
1 fincan yeşil çayımı içtim
Bu hafta hiç meyve yemedim arkadaşlar.Kilolar daha hızlı gidiyor sanki.Çok değil ama 100 er gramda olsa gidiyor.
Nar çiçeği çayın mutlaka duymuşsunuzdur.Çok işe yaradığını söylüyorlar.Ben 2 gündür içiyorum.Yanlız tansiyonu düşük olanlara tavsiye edilmiyor.
Ben çok sonradan katıldım aranıza.Belki fikrimi söylemem doğru gelmeyebilir;ama söylücem genede.Sizi kesinlikle destekliyorum.Sizin hırsa hatta hepimizin hırsa ihtiyacı var.O yüzden doğru bir karar almışsınız.Tamam çok güzel dostluklar kurmuşsunuz,ama zayıflamaya yetmiyor diye düşünmenize katılıyorm.Bu hırsı azmi bulacağınız bir yerde de olmak istemeniz cok normal.Ben bazen başka öyküleri okuyor dahada kararlı hale geliyorum.Ben abla olarak arkanızdayım:)
ben doımates ıcın ölurum duygu. maalesef kısın bıle alıyorum domatessız yapamıyorum meyve gıbı benım ıcın. okadar coık severım kı hele oyle koklasam senın gıbı kesın anneannemın bahcesınde fıskıye donerken etegımızı kaldırıp suyun ustunden atladıgımız bahceye, ellerımle topladıgım domateslere, cocukluguma gıderım kesın.
ahhhhhhh canım, ben senınle aynı sehırde olmalıyım zaten. ah bır olsa keskeeeeeee
izmire taşınırsan olur:)))))
bendebayılıyorum domatese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?