- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #13.001
Narçiçeğinin diğer adı hibiskus.Aktarlarda satılıyor.Bunu çay gibi demliyorum.İçine birazda yeşil çay ekliyorum.Hem sıcak hem soğuk olarak tüketebilirsin.Çok iyi ödem attırıyor.
Canım benim diyetim ortaya karışık salata gibi oldu biraz:)merhaba hocam
bırkac gundur goremedım sızı.nasılsınız ? okulun son gunlerı.sınav okumalar,notgırmler yogunsunuzdur sanırım. samımı ogretmen arkadaslarım var oyuzden durumunuzu tahmın edebılıyorum
burda da yagmur yagdı sımdı. hava serın. dun aksam fena estı ve yagdı.
hocammeyve yemedım dıyorsunuz kafam karıstı. aclık sekerını bastırmak kontrol etmek ıcın menulerınız meyve olsun dıyorlar muhakkak. sızın teorı acaba dogru mu bılemedım. ben bu hafta henuz oynamadım rakam olarak. yogun spoır yapmadım oyuzden mı bılmıyorum.
nar cıcegını duymadım aktardan mı aldınız hazır cay mı yoksa ?
faydası neymıs hocam ?
feslegen mrb nasılsın
elın nasıl oldu ?
duygu senın elma cayını ılk deneyen oldu cok da begendı. ben de deneyecegım ınsaallah. eksı elmam yok almaya gıdecegım
merhabalar efendim :)
aktiflik konusunda biraz şikayetçisiniz anlıyorum ama inanın ben kendi adıma daha fazla vaktim olmuyor 2 çocuk gelen giden hastalık hiç bitmiyor sırf bu yoğunluk yüzünden tam konsantrede oolamıyorum diyete spor konusunda evde elimden geldiğince bişeyler yapıyorım ama benim hergün dışarda yürüme şansım yok maalesef yinede elimden geldiğince burda olmaya çalışıyorum
Canım benim diyetim ortaya karışık salata gibi oldu biraz:)
Karatayın kitabını okumuştum.Şişminlamanın en büyük sebebinin yağ değil şeker olduğunu yazmıştı.Bana çok mantıklı geldi.Çıktığı programları izlemeye çalıştım.Anlattıklarından etkilendim.Ara öğününde zayıflamaya aslında engel olduğunu anlatmış ve bununlu ilgili bir tablo çizmiştş,Bugün ara öğün yapmaadım.Bir kaç gündür meyveden uzak durdum.Canım gerçekten faydasını gördüm.Hergün 110 gr eksik uyanıyorum.Dayanabilirsen bir dene derim.
iyiym canım çok şükür elim iyi kabuklar soyulmaya başladı artık iyileşiyor benim elma çayımın tadı çok güzeldir ben meyve suyu niyetine içerim hep onu çokda faydasını gördüm duygucum canım dendiysen yorum yaparmmısın sence emzirirken bir zararı olurmu ?
mrb feslegen
sıtem tek kısı olarak degıl, ben yerı geldı kendıme de hayıflandım cunku bır ay oncesıne kadar ben de 4-5 ay duzenımıkaybetmıstım. genel olarak topıgımızı elestırdım aslında tek kısı uzerınden degıl.
yani elma,limon,çubuktarçın,karabiber bunlar zararlı değil gibime geliyor ama karanfil bilmiyorum hepsinin karışımından olan aroma nasıl bir sonuç çıkarır bilmiyorum yani vebal almak istememfeslim sakıncası yok gibi ama yinede emin değilim biraz sabretcenn sen riske atma zaten emzirmekgüzel kalori yaktırıyor.ben emzirirken bi rezene içerdim hemkendim hem bebek için
kızlar bu arada siznle bişey paylaşmak istiyorum hafta sonu ailecek hacamat yaptıracağız umarım kilo problemi içinde faydasını görürüz
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin-hastaliklari/591697-kadinlar-hacamat.html
iyiym canım çok şükür elim iyi kabuklar soyulmaya başladı artık iyileşiyor benim elma çayımın tadı çok güzeldir ben meyve suyu niyetine içerim hep onu çokda faydasını gördüm duygucum canım dendiysen yorum yaparmmısın sence emzirirken bir zararı olurmu ?
kızlar bu arada siznle bişey paylaşmak istiyorum hafta sonu ailecek hacamat yaptıracağız umarım kilo problemi içinde faydasını görürüz
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin-hastaliklari/591697-kadinlar-hacamat.html
evet cnm yaz gibi vRMI be bende bugün pazara gittim öle güzel kokuyo ki sokaklar bend edayanamadım sanki aşermiş gibi karpuz karpuz dolandım aldım ohhh şükürKızlar gittim pazara ya pazar gibisi varmı mis gibi kokuyor tazecik sebzeler ortamı yeter bir kere akşamiçin kahvaltıya karar verdim o kadar güzel domates salatalık biber kokusu aldımki birden fikrim bu yöne kaydı,oğlanada güzel bi mercimek çorbası tamamdır,pazardan ekşili köy ekmeği aldım onları kızartcam tost makinasında ha birde ev yapımı taze limonata yaptımm ahhhhhhhhh akşam için sabırsızlanıyorum ne zamandır böyle yapmamıştım..
Amin.... Neslişim sabret az kaldı hafta sonuna güzelce dinlenmeye hak ettin ama kafamı fazla bozuyor seni böyle yoranlar ona göre tehlikeli biriyimdir
ohhhh hoşgeldin cnm ne güzel deniz sezonunu açıyorsun ebn daha açamadımBu ara zamanlamam süper, yine kimse yokken geldim, kendimi tebrik ediyorumDuygucum, desteğin yeter arkadaşım haftasonu deniz sezonunu bir açayım, biraz dinleneyim, enerji toplayayım da ondan sonra yetişecek işler daha kolay gelir kesin Pomocum, haftasonu planımı sormuşsun canım, haftasonu sezonu açıyorum, hatta Salıya kadar yokum, ben sana kilo bildirimimi cumartesi sabah evden çıkmadan tartılarak yaparım, tatilde de cepten girebilirsem uğrarım ama sanırım zor. İnşallah deniz çok dalgalı falan olmaz da doya doya yüzerim Pomocum siz denize gidiyor musunuz? Yani bildiğim kadarıyla kapalılara özel oteller, plajlar falan var, yani kadın erkek ayrı girilen, deniz ve güneş sana da çok iyi gelir aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?