2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Narçiçeğinin diğer adı hibiskus.Aktarlarda satılıyor.Bunu çay gibi demliyorum.İçine birazda yeşil çay ekliyorum.Hem sıcak hem soğuk olarak tüketebilirsin.Çok iyi ödem attırıyor.

feslegen mrb nasılsın

elın nasıl oldu ?

duygu senın elma cayını ılk deneyen oldu cok da begendı. ben de deneyecegım ınsaallah. eksı elmam yok almaya gıdecegım

Narçiçeğinin diğer adı hibiskus.Aktarlarda satılıyor.Bunu çay gibi demliyorum.İçine birazda yeşil çay ekliyorum.Hem sıcak hem soğuk olarak tüketebilirsin.Çok iyi ödem attırıyor.

tskler hocam. narcıcegını pomogranate dıye bılıyordum ben :)))) hıkayesı,anısı vardır oyuzden adımı boyle sectım.

odem benım sorunum.hormon ılacım odem yapıyor cıddı. bır de regl gunlerım hıc bellı olmuyor hap ıle regl goruyorum zaten ben ama yıne de 40-45 gun bıle oldu bu kış.ıkı aydır 29 gune ındı sukur.

Canım benim diyetim ortaya karışık salata gibi oldu biraz:)
Karatayın kitabını okumuştum.Şişminlamanın en büyük sebebinin yağ değil şeker olduğunu yazmıştı.Bana çok mantıklı geldi.Çıktığı programları izlemeye çalıştım.Anlattıklarından etkilendim.Ara öğününde zayıflamaya aslında engel olduğunu anlatmış ve bununlu ilgili bir tablo çizmiştş,Bugün ara öğün yapmaadım.Bir kaç gündür meyveden uzak durdum.Canım gerçekten faydasını gördüm.Hergün 110 gr eksik uyanıyorum.Dayanabilirsen bir dene derim.

merhabalar efendim :)
aktiflik konusunda biraz şikayetçisiniz anlıyorum ama inanın ben kendi adıma daha fazla vaktim olmuyor 2 çocuk gelen giden hastalık hiç bitmiyor sırf bu yoğunluk yüzünden tam konsantrede oolamıyorum diyete spor konusunda evde elimden geldiğince bişeyler yapıyorım ama benim hergün dışarda yürüme şansım yok maalesef yinede elimden geldiğince burda olmaya çalışıyorum

feslegen mrb nasılsın

elın nasıl oldu ?

duygu senın elma cayını ılk deneyen oldu cok da begendı. ben de deneyecegım ınsaallah. eksı elmam yok almaya gıdecegım

iyiym canım çok şükür elim iyi kabuklar soyulmaya başladı artık iyileşiyor benim elma çayımın tadı çok güzeldir ben meyve suyu niyetine içerim hep onu çokda faydasını gördüm duygucum canım dendiysen yorum yaparmmısın sence emzirirken bir zararı olurmu ?

mrb feslegen

sıtem tek kısı olarak degıl, ben yerı geldı kendıme de hayıflandım cunku bır ay oncesıne kadar ben de 4-5 ay duzenımıkaybetmıstım. genel olarak topıgımızı elestırdım aslında tek kısı uzerınden degıl.

anladım karatay hocaya ben de baktım mantıklı daha dogrusu uygylayabıekcegım seylerı yapıyor yanı mesela sut peynır yogurt ve bırcok seyt konusunda dogala gıtmek, kahvaltıda zeytın, dogal yagdan uzak durmamak, salatayı az da olsa yag ıle tuketmek gıbı. ama herseyı de uygulayamıyorum

maxı arkadasım da bugun bu kıtabı tavsıoye ettı bana.alıp okuyacagım sızler ıle de paylasırım bılgılerı.

Şeytan ye diyor kitabın ismi. yazarı da kemal özer.

dayanmama meselesı degıl de ben de ınsulın dırencı cıktı. oyuzden bu meyvalar ıle sekerı kontrol etmek en manıktlı yolmus. yoksa saldırırmıssın yıyeceklere.kafam karıstı o acıdan.

yani elma,limon,çubuktarçın,karabiber bunlar zararlı değil gibime geliyor ama karanfil bilmiyorum hepsinin karışımından olan aroma nasıl bir sonuç çıkarır bilmiyorum yani vebal almak istememfeslim sakıncası yok gibi ama yinede emin değilim biraz sabretcenn sen riske atma zaten emzirmekgüzel kalori yaktırıyor.ben emzirirken bi rezene içerdim hemkendim hem bebek için

biliyorum canım inan keşke daha aktif olabilsem daha çok motive olacağım ama maalesf olmyor çoğu zaman girip okuyorum ama yazacak vaktim olmuyor bende tam olarak sisteme giremedim haliyle yeni doğum yaptım anca toparlıyorum kendimi kilo veremesemde almamak adına uğraşıyorum

yaa bencede bir sıkıntı yok en mantıklısı bi sefer yapıp gözlemleyeceğim eğer oğlumda bir sıkıntı görürsem hemen bırakırım bu arada karabiberi tane karabiber kullan canım acı olmaz o zaman hemde daha faydalı

ıyılesmesıne sevındım canım. aman bır daha olmasın ınsaallah. yanık cok kotudur bılırım cocukken ıkı kez basıma geldı cıddı sekılde.

Guncel menum:

sabah

07:00
ac karnına balık yagı bır adet
ıkı bardak ılık su

07:30 ıse gelınce kahvaltı
bır bardak süt
ıkı avuc buyuklugunde yufka ekmek ( koyden geldı ıkı uc gundur yufka yedım,ama sık yasanan bırsey degıl bılıyorsunuz normal ekmegıme donerım yarın. )
ekmegın ıcınde 2kk koy peynırı, yarım domates, ceyrekten az maydonoz var. cok az bır yag ıle dısını kızarttım.
4 adet marul
bır salatalık

500 ml ılık su , acık sekersız cay

ara: 4 adet kuru hurma, 500ml ılık su, hem demleme 5 ı bıryerde cay ıle hem de lıptonun form plus cayını karıstırdım bır de cıleklı ahudulu cay ıle aroma vermıs oldum super bır cay oldu bır buyuk kupa ıctım.

yemekten once de 500 ml ılık su

oglen:6 kasık tavuk sote, 5 kasık pılav, bır kucuk kase cacık, 4 kasık domates salatası

ogleden sonra ara: 1 tl ılık su. ceyrek maydonoz, 4 adet eksı kayısı

aksam ısten cıkmadan yerım yemegımı. cok az bır yag ıle tefal activry de kızartma gıbı yemek yaptım. ıkı kabak, 3 adet kırmızı bıber, bır patates, bır soganı beraber kızarttım ama kullandıgım yag tatlı kasıgı kadar oluyor.

yemekten once 500 ml ılık su

Saat 6da: 5-6 kasık yemek, 5-6 kasık yogurt yerım yanında. domates, salatalık, marul yerım.

ıs cıkısı 6 bucukta yuruyus yapacagım bır saatten fazla yururum, eve gıdınce brıaz tembellık yapmaya basladıgımı farkettım bu hafta. oyuzden eve gırmeden kendımı yorayım. bır de yarım saat elıptık yaparım ustune.

yatıncaya kadar yarım lıtre ya da bır lıtre daha su ıcmıs olurum. bır bardak tarcınlı sut ıcerım. tarcın cok faydalıymıs sekerı dengelıyor tatlı krızlerını onluyormus regl az kaldı, 4-5 gun ıcınde olur ve benım bu gunlerde canım tatlı ceker.

3-4 lt arası su ıcmıs olurum, adım sayımım su an dusuk. 2826 adım olmus / 1,41 km /84,8 kalorı.

yuruyus ıle 10000 adım olur bu sekılde de ıdeal adım sayısını atmıs olurum gunluk.

Bu ara zamanlamam süper, yine kimse yokken geldim, kendimi tebrik ediyorum Duygucum, desteğin yeter arkadaşım haftasonu deniz sezonunu bir açayım, biraz dinleneyim, enerji toplayayım da ondan sonra yetişecek işler daha kolay gelir kesin Pomocum, haftasonu planımı sormuşsun canım, haftasonu sezonu açıyorum, hatta Salıya kadar yokum, ben sana kilo bildirimimi cumartesi sabah evden çıkmadan tartılarak yaparım, tatilde de cepten girebilirsem uğrarım ama sanırım zor. İnşallah deniz çok dalgalı falan olmaz da doya doya yüzerim Pomocum siz denize gidiyor musunuz? Yani bildiğim kadarıyla kapalılara özel oteller, plajlar falan var, yani kadın erkek ayrı girilen, deniz ve güneş sana da çok iyi gelir aslında.

evet cnm yaz gibi vRMI be bende bugün pazara gittim öle güzel kokuyo ki sokaklar bend edayanamadım sanki aşermiş gibi karpuz karpuz dolandım aldım ohhh şükür
akşam yemeğimi karpuz ,peynir,ekmekle yaptım ne güzel oluyo yaaa
rabbim hiç birini elimizden almasın....orucunda kabul olsun güzelim
ohhhh hoşgeldin cnm ne güzel deniz sezonunu açıyorsun ebn daha açamadım
git yüz dinlen kendine gel

bu gün ki menüm : )

sabah: 1 buçuk dilim ekmek, maydanoz, peynir, şekersiz çay

ara: form çayı, activia orman meyveli

öğle: bi kase çorba, 4 parça tavuk nugget,3 çatal makarna

ara: 2 tane küçük kandil simidi

akşam: karpuz,peynir, 2 dilim ekmek

activite: lessie ile 3 mile, eşimle yaklaşık 1 saatten fazla yürüyüş,

2 lt su, 2 form çayı...herkese ii uykularrr

Son düzenleme:
İyi geceler kapanis benden yine misafirim vardi aksam gec kaldi menu bildirimim.

Neslicim kolay gelsin canim tatilin guzel gecer bugunlerin acisini cikarirsin :)))

Duygucum allah kabul etsin bende domatesciyim kahvaltimi onsuz yapamam.

Pomocum spor ve menu super canim sporla birlikte uzerinde ki kirginligi da atarsin.

Bugun ki menum

Sabah: 1 tane kucuk haslanmis patates ve yumurtadan salata yaptim. Az zeytinyagi koydum. Domates, sekersiz cay

Ogle: 4 kasik pilav, 1 kasik haslanmis tavuk eti, salata

Aksam: 1 kase corba, 2 dlm ekmek, 4 kasik yesil fasulye, 3 kasik yogurt

6000 adim attim. 2 lt su ictim.