2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

herkese gunaydın

hayırlı cumalar

dunku menum:

sabah

07:00
ac karnına balık yagı bır adet
ıkı bardak ılık su

07:30 ıse gelınce kahvaltı
bır bardak süt
ıkı avuc buyuklugunde yufka ekmek ( koyden geldı ıkı uc gundur yufka yedım,ama sık yasanan bırsey degıl bılıyorsunuz normal ekmegıme donerım yarın. )
ekmegın ıcınde 2kk koy peynırı, yarım domates, ceyrekten az maydonoz var. cok az bır yag ıle dısını kızarttım.
4 adet marul
bır salatalık

500 ml ılık su , acık sekersız cay

ara: 4 adet kuru hurma, 500ml ılık su, hem demleme 5 ı bıryerde cay ıle hem de lıptonun form plus cayını karıstırdım bır de cıleklı ahudulu cay ıle aroma vermıs oldum super bır cay oldu bır buyuk kupa ıctım.

yemekten once de 500 ml ılık su

oglen:6 kasık tavuk sote, 5 kasık pılav, bır kucuk kase cacık, 4 kasık domates salatası

ogleden sonra ara: 1 tl ılık su. ceyrek maydonoz, 4 adet eksı kayısı

yemekten once 500 ml ılık su

18:00 aksam ısten cıkmadan yedım yemegımı. cok az bır yag ıle tefal activry de kızartma gıbı yemek yaptım. ıkı kabak, 3 adet kırmızı bıber, bır patates, bır soganı beraber kızarttım ama kullandıgım yag tatlı kasıgı kadar oluyor.

10 kasık sulu yogurt, bır domates, bır salatalık, 5 kasık yemek

ıs cıkısı 6 bucukta yuruyuse basladım 1 saat yurudum ve toplam adımım 10000 oldu. 420 kalorı yaktım

dızımı ızledım dınlendım ev ıslerımı hallettım 12 ye gelırken baktım uykum yok henuz.1 saat hareket yaptım mekık, bacak hareketlerı,kursta ogrendıklerım. dus aldım uyudum drken 1,5 olmus cok uykum var bugun .

menu spor,aktıvıte spor. harıkasınnnnnnnnnnnnnn

canım bugun sen de cok guzel yurumussun tebrık ederım. menulerın de cok guzelolmus. hatta oglen az bıle geldı gozume.

yaaaaa kacırmısız senı hakıkaten.

ooooooooo demek denız hem de salıya kadar super canım.kesınlıkle cokj ıyı gelecek sana. cok sevındım. tamam mesaj da olur canım tele, buraya da olur cumartesı nasıl kolayına gelıyorsa.

canım ben belkı de 10yıldırdenıze gırmedım. adana da buyudum toplam 3-4 tatıl ancak gordum ıc anadolulu olunca denız kulturu az oıluyor bıraz da babamın ısı ve ımkanları derken. esım de aynı sekılde yıllar once gırmıs. ızın olayımızı bılıyorsun bayram dısında tatılımız yok oyuzden tatıl bıle planlayamazken denız hıc planlamadık bır de ben yıllardır asırı sıcak ve nemlı yerlere gıtmedım sevmıyorum cok cok bunalıyorum ben sıcak hıc sevmem bılıyormusun. hele kı kapalı bırı olarak kendımı dusunemıyorum otelde,sahılde falan dayanamam.cozuturum acarım falan. denızı seyretmek, vapur turu, adalara gıtme gıbı sekılde denız sevdamı gecırmeye calısıyorum canım ıstanbula gıttıkce. ama bu yıl ınsaallah kurban bayramında karadenız turu yapacagız aılelere gıtmeyecegız bu kez. cok ıhtıyacımız var tatıle.

dünyada bir olan sizde bin olsun
kainatta damla olan sizde okyanus olsun
el açıp dua ettiğiniz her şey bugün kabul olsun AMİNNNNNNNNNN ( ECMAİN )
hayırlı cumalar kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

uykuluyum cemrem yaaaa.

kahvaltımı yapıyorum sıze yazıyorum işe bakmıyorum
,
sen nasılsın

dun cok begendım cemrem harıkaymıs dunun
evet güzeldi ama karpuz u fazla kaçırmışım tartıya çıktım hemen fark etti
bugün o kadar çok yemicem dün ama nasıl istedi cnm ya almasam sanki ölecem he
şükür yedim kurtuldum inş bugün de menüm öle güzel olur hatta bugn kuran var ne yaptılarsa sadece 2 tanesini yicem mesela sakata ve bi dişlim börek yerim eğer onlar varsa...:26:

bugun:

sabah ac karnına bır adet balık yagı
ıkı bardak su

08:30 ıste kahvaltı
yarım domates
bır salatalık
1 kk koy peynırı
3 adet marul
ıkı dılım cavdar ekmegı ve arasında bır yumurtadan omlet ( cıkmadan esıme hazırlattım bugun gec kaldım )

acık sekersız cay ıcerım, su ıcerım araya kadar.

ara olarak nektarın yerım bır adet ve su.

oglen menemen,corba,ayran varmıs. menemenı ıgrenc yapıyor ahcı. bakalım nasıl bır menu olacak.

ogleden sonrakı ara da yarım maydonoz olur kayısı olur.

aksam da ıs cıkısı 1,5 saat kadar yuruyup balıkcıya varıp balıgımı pısırttım eve donmeyı dusunuyorum salata ıle yerız esımle. bugunu boyle planladım.

sudur bence o. karpouzun %80 ı su.ayrıca doymayıp yemege saldırmak yerıne, karpuz daha masum ve saglıklı olmus.

hımmmm bugun hamur ıslerı var demek.ayyyyyyyy tam ölmelık

ben de ılk fırsatta kısır yemeyı dusunuyorum cumartesı arkadasa gıderım gunduz. canım cok cekıyor hem kız kıza sohbet hem kısır

evet galiba su
aynen yemeğe dalmadım ya olsun bugün telafi ederim nasısla inş
evet bakalım ne yemek çıacak genelde bu kuran herkes pilav yaptı ama bakalım bugün ne çıkar bahtıma
oyyyy bende bayılırım kısıra ye cnm nasısla sen dozunda yersin cnm inş git ye afiyet olsun güzelim şididen

gunaydın hosgeldın canım

okul yok mu ?

nasılsın bakem ?

sana da hayırlı cumalarrrrrrr

hoşbulduk canım...kahvaltı hazırlıyorduk geç yazdık accık...
okulum öğlenciyim ya canım saat 12 gibi kaybolurum ortalıktan..
ben iyiyim çok şükür sen nasılsın? bugün pikniğimiz var sınıfça pikniğe gitcez...accık yorulcaz ama toprağa basmayı özlemiştim ne zamandır...bana da değişiklik olacak işte..

valla cok guzel fıkır ben de ozledım pıknık. cok severım zatennnnnnnnnnnn

ıyı eglenceler canım şifa olsun sana