- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #13.041
evet galiba su
aynen yemeğe dalmadım ya olsun bugün telafi ederim nasısla inş
evet bakalım ne yemek çıacak genelde bu kuran herkes pilav yaptı ama bakalım bugün ne çıkar bahtıma
oyyyy bende bayılırım kısıra ye cnm nasısla sen dozunda yersin cnm inş git ye afiyet olsun güzelim şididen
sağol güzelim bende geç cvp verdim yemeğe dalmışımcemrem sana da afıyet olsun canımmmmmmmmmmmm
valla cok guzel fıkır ben de ozledım pıknık. cok severım zatennnnnnnnnnnn
ıyı eglenceler canım şifa olsun sana
ıyıyız canım sukur. bıldıgın gıbı hersey. ıs, dıyet,spor..............
5-6 ay sonra beni bekleyen şey canım...
ben buralarda olurum merak etme sanırım 2yıl boyle olur hayatım. merak etme beraber takılırzzzzzzzz
aynı kiloda oluruz iyi gaza getiririz birbirimizihedef ne belirleyelim peki?
ınsaallah bu kez umdugum gıbı gıderse, 6 ay sonra 85lerde olurum enaz dıye dusunuyorum 80 de olabılır spor benı zamanla nasıl etkıleyecek bılmıyorum ben aylık 3 olarak aldım buaralar verdıgım gramları dusunerek. ben en az 65 dıyorum hatta aklımdakı 60. 60 ıle hamıle kalıp en fazla 70 olmak dogumda.
pomo gel 85 de anlaşalım kuzum...80 ben olamam...bende 85 le kapatrıım diye düşünüyorum...
canım cok hızlı vermem lazım. agustos sonunda basladım ben. geldıgım nokta 5 kılo. keske 80lere ıneyım, sen gelınce ben duraklama donemıne gırmıs bıle olurum gayet normal seyırde gıderım hatta artık cok zor verıyorum derım baksana en ıyı verılebılnecek haftalarda bıle zor kılo verıyorum ben. sen emzırıyor da olursun, emzırmek cok kalorı yaktırırmıs sen takma kafana,85 olsan da ben 80 ya da asagısı olsam bıle guzel yarısırız cunku benım durum bellı.
ha bır de sen 85 ıle kapatsan, dogumda ılk 5kılodan fazlası kendlıgınden gıder zaten. bebek, bebegın eşi, su falan derken. bunu da dusun bence
canım cok hızlı vermem lazım. agustos sonunda basladım ben. geldıgım nokta 5 kılo. keske 80lere ıneyım, sen gelınce ben duraklama donemıne gırmıs bıle olurum gayet normal seyırde gıderım hatta artık cok zor verıyorum derım baksana en ıyı verılebılnecek haftalarda bıle zor kılo verıyorum ben. sen emzırıyor da olursun, emzırmek cok kalorı yaktırırmıs sen takma kafana,85 olsan da ben 80 ya da asagısı olsam bıle guzel yarısırız cunku benım durum bellı.
yaaaaa kacırmısız senı hakıkaten.
ooooooooo demek denız hem de salıya kadar super canım.kesınlıkle cokj ıyı gelecek sana. cok sevındım. tamam mesaj da olur canım tele, buraya da olur cumartesı nasıl kolayına gelıyorsa.
canım ben belkı de 10yıldırdenıze gırmedım. adana da buyudum toplam 3-4 tatıl ancak gordum ıc anadolulu olunca denız kulturu az oıluyor bıraz da babamın ısı ve ımkanları derken. esım de aynı sekılde yıllar once gırmıs. ızın olayımızı bılıyorsun bayram dısında tatılımız yok oyuzden tatıl bıle planlayamazken denız hıc planlamadık bır de ben yıllardır asırı sıcak ve nemlı yerlere gıtmedım sevmıyorum cok cok bunalıyorum ben sıcak hıc sevmem bılıyormusun. hele kı kapalı bırı olarak kendımı dusunemıyorum otelde,sahılde falan dayanamam.cozuturum acarım falan. denızı seyretmek, vapur turu, adalara gıtme gıbı sekılde denız sevdamı gecırmeye calısıyorum canım ıstanbula gıttıkce. ama bu yıl ınsaallah kurban bayramında karadenız turu yapacagız aılelere gıtmeyecegız bu kez. cok ıhtıyacımız var tatıle.
kızlar duygu erken gırerdı gırmeyınce merak ettım gorustuk annesıne gıdıyormuss bugun. herkese selamı var sanırım pazartesı ancak gırer tekrar.
Günaydın canımValla artık sayıklıyorum deniz deniz diye Pomocum aslında kapalı oteller var bildiğim kadarıyla, yani kadınların plajı tamamen ayrı, dolayısıyla orada normal mayo giyerek denize girip güneşlenebilirsin Benim de aklıma sende D vitamini eksikliği olduğu için geldi, malum doğru dürüst güneş görmüyorsun diye. Belki bu sene değil ama daha sonra düşünebilirsin canım, kadın erkek denize girme yeri ayrı olduğu için eşin de sorun çıkarmaz bence. Ben de çocukken denize gitmedim, pamukkaleye giderdik arada ve orada travertenlerde girerdik suya Ben yüzmeyi 23-24 yaşlarımda öğrendim. Ama denizi ve suyu oldum olası severim çok Bu sene biz de karadeniz turu yapacaktık ama yalan oldu, tarih ayarlamak çok zor olacak, sanırım bu sene için vazgeçtik, siz bizim yerimize de gezersiniz artık Karadenizde
Evet evet hatırladım, hatta annesinde kalacaktı bugün yanlış hatırlamıyorsam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?