2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

ya ben oyle ıradelı bırı degılım cemrem. aklımdan hamburgerler mı gecmıyor pogacalar mı bır bılsen aslında benı

kısır 6-7 aydır belkı daha fazladır yemedım baya canım cekıyor umarım bır legen yemem

aynı kiloda oluruz iyi gaza getiririz birbirimizihedef ne belirleyelim peki?

ınsaallah bu kez umdugum gıbı gıderse, 6 ay sonra 85lerde olurum enaz dıye dusunuyorum 80 de olabılır spor benı zamanla nasıl etkıleyecek bılmıyorum ben aylık 3 olarak aldım buaralar verdıgım gramları dusunerek. ben en az 65 dıyorum hatta aklımdakı 60. 60 ıle hamıle kalıp en fazla 70 olmak dogumda.

pomo gel 85 de anlaşalım kuzum...80 ben olamam...bende 85 le kapatrıım diye düşünüyorum...

pomo gel 85 de anlaşalım kuzum...80 ben olamam...bende 85 le kapatrıım diye düşünüyorum...

canım cok hızlı vermem lazım. agustos sonunda basladım ben. geldıgım nokta 5 kılo. keske 80lere ıneyım, sen gelınce ben duraklama donemıne gırmıs bıle olurum gayet normal seyırde gıderım hatta artık cok zor verıyorum derım baksana en ıyı verılebılnecek haftalarda bıle zor kılo verıyorum ben. sen emzırıyor da olursun, emzırmek cok kalorı yaktırırmıs sen takma kafana,85 olsan da ben 80 ya da asagısı olsam bıle guzel yarısırız cunku benım durum bellı.

ha bır de sen 85 ıle kapatsan, dogumda ılk 5kılodan fazlası kendlıgınden gıder zaten. bebek, bebegın eşi, su falan derken. bunu da dusun bence

tamam canım sen ver..bekleme beni...dediğin gibi 5 kiloda o şekilde gitmiş olacak...çıkmışsın canım bende çıkarım birazdan pikniğe hazırlık yapmak lazım...

kızlar duygu erken gırerdı gırmeyınce merak ettım gorustuk annesıne gıdıyormuss bugun. herkese selamı var sanırım pazartesı ancak gırer tekrar.

Günaydın canım Valla artık sayıklıyorum deniz deniz diye Pomocum aslında kapalı oteller var bildiğim kadarıyla, yani kadınların plajı tamamen ayrı, dolayısıyla orada normal mayo giyerek denize girip güneşlenebilirsin Benim de aklıma sende D vitamini eksikliği olduğu için geldi, malum doğru dürüst güneş görmüyorsun diye. Belki bu sene değil ama daha sonra düşünebilirsin canım, kadın erkek denize girme yeri ayrı olduğu için eşin de sorun çıkarmaz bence. Ben de çocukken denize gitmedim, pamukkaleye giderdik arada ve orada travertenlerde girerdik suya Ben yüzmeyi 23-24 yaşlarımda öğrendim. Ama denizi ve suyu oldum olası severim çok Bu sene biz de karadeniz turu yapacaktık ama yalan oldu, tarih ayarlamak çok zor olacak, sanırım bu sene için vazgeçtik, siz bizim yerimize de gezersiniz artık Karadenizde

gunaydın canım,

wc ve su ıcın yerımden kalktım kusura bakma yenı gordum.

nasılsın demeyecegım tatılın mutlulugu gelmıs bıle bence uzerıneeeeeee

canım aslında hıc sıcak bakmadıgım bır fıkrı kafamda ısık yaktırdın bayanların rahat olabılecegı plajlar var mı yanı ? ozaman ızın verebılır esım belkı. nasıl ıyı gelır denız ve gunes. dur ben bu fıkrı dusuneyım azıcık da kılo verırsem ıkı uc gunluk ızın alıp tam sezon sonu eylul sonu ya da ekım gıbı mesela bıryere gıdebılırız boyle. sen ısım olarak bılıyorsan yardım alırım senden, olmadı arastırırım da.

karadenız bızım yıllardır dılımızde. bız ıkımız de cok sevıyoruz ve ılk kez plan yapabıldık bır manı olmazsa esımle uzun soluklu ılk tatılımıze vhem de en cok ıstedıgımız yere gıdebılecegız canım

Evet evet hatırladım, hatta annesinde kalacaktı bugün yanlış hatırlamıyorsam.

evet canım kalacakmıs da.oyle dedı.

sen nezaman yola cıkacaksınnnnnnnn

ayyyyyyyyyy bugun cuma. cok mutluyum canım.cumartesılerı oyle mutlu oluyorum kı kendı basıma balkonda kahvaltıu yapıyorum gec kalkıyorum evde dınlenıyorummmmmmm