2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

kızlar yenı bır uygulamayı daha hayata gecırelım dıye dusunuyorum obur grupta gordum.

toplam spor hafta içi yapılan tüm sporların toplam dakikası):

kılo bıldırımı yapılırken bunu da yazalım.

Evet canım, sana çok iyi gelir deniz ve güneş. Ben duydum sadece, isim olarak bilmiyorum, tatil forumlarında falan konuşuyorlardı, insanlar pahalı olduğundan yakınıyorlardı ama eylül sonu ekim gibi bence uygun olur fiyatlar. Pahalı olmasına kimisi kızıyor, kimisi hak veriyor sonuçta ekstra maliyet var kadın erkek ayrı hizmet için diye. Ben de bakarım canım fırsat bulunca, paylaşırım seninle.

Maşallah maşallah, iyi oldu bu cumartesilerin tatil olması
Biz yarın sabah yola çıkacağız, zaten en fazla 1.5 saatlik yol, çok değil, kahvaltı yapıp çıkarız. Bugün ben de pek keyifliyim

İyi fikirmiş bu
Bu arada çizelgeni yenilemişsin, çok güzel olmuş, her hafta eksildiğini hep birlikte görelim inşallah Ben de senden özenip yenileyeyim, 67 olarak sabit bırakayım dedim ama olmadı nedense, görünmüyor.

canımpahalıdır kesın ek malıyet var dıye. tabıkı ısımıze gelmıyor bu durum. ama bakayım arastırayım denız ıcın hersey yapılırrrrr

Maşallah maşallah, iyi oldu bu cumartesilerin tatil olması
Biz yarın sabah yola çıkacağız, zaten en fazla 1.5 saatlik yol, çok değil, kahvaltı yapıp çıkarız. Bugün ben de pek keyifliyim

canım senın ıcın kaldım senı gorunce ama ısler cıktı ust uste. kusura bakma zor gelıyorsun ama konusamadık rahat. aksılık ıste.

hımmmmm demek yarın yolculuk

guzelce dınlen ve eglen canım :13:

evet yenıledım hem yenı bır baslagıncta oldugum ıcın artık cızelgemın olması gerektıgını dusundum hem de obur topıkte sureklı kılomu soylemek zorunda kalmayayım dedım.

bence de yenıle 67 olsam elıme hoparlor alırım ben ne cızelgesı yaaaaa

Hayirli cumalarrr ayy ne guzel tatil deniz konusu gecmis. Neslicim soyledigin otelleri hic duymamistim. Ben de denizi cok severim cocukken giderdik. Simdi denizli de ailelere ozel havuzlar var onlara gidiyoruz. Ama denizin yeri baska ahh ahhh bizim icin de yuz ayaklarin burus burus oluncaya kadar da cikma :))))

Filizcim spor bildirim fikri guzel ama dakika olarak yazamayiz unuturuz gun olarak yazalim ne dersiniz ??

Hamis annelerim dogumdan sonra 6-7 kilo falan gidiyor ama sut olmuyor diye habire yedirmeye calisiyorlar. Birde emzirirken cok acikiyor insan midesi kaziniyor resmen. Ben ilk dogum da 8 kilo ikincisinde 7 kilo aldim. Dogumlarda hepsi gitti ama sonrasinda aldim.

canım sana da hayırlı cumalar

tultan sen de ben de arastıralım boyle yerlerı. denızden mahrum kalıyoruz valla

olur canım bırsey dusunelım saglıklı bır bıldırım sıstemı. konusalım bunun uzerınde. aslında her gun kucuk bır deftere herseyı not almak cok ıyı olur ozaman unutmak da olmaz ama yıne de spor konusunda herkesın yapabılecegı bır kontrol ve bılgı paylasımı sıstemı bulalım.

Yuppiiiiiiiiiiiiiiiiii ismimmmmm görünüyoooooooooo yazabiliyorummmmmm
Ne zor geldi valla okuyup cevap yazamamak
Filiz ablama buradan çokkkkkkkkkk teşekkür ediyorum onunla konuşabildik msn den derdimi dinledi o kadar iyi geldi ki onun la konuşmak ablam olsa bu kadar severmiydim bilmem destekleri yardım ları yanımda olduğundan kocamannnnnnnnnnnnn öpüyorum
Ohhhhh be yazabiliyorummmmm işte ben burdayım ben bu işte ustayımmm Aklıma saçma salak şeyler geliyoooo
Aklımda kaldığınca aktarayımmm
öncelikle bana destek olup beni bekleyen sevgili ablalarımm sizleri çokkkkkkkkk seviyorum nesli ablam ayy duygu ablam o yazdığın ne kadar güzel di acayip destek olduuuuu ,tultan ablam ,hocam ,feslim hepinizi çokkkkkkkkkk özledimmmmm

filiz ablam aldığın tüm kuralları canı gönülden destekliyorum forumu asla boşlamam az yazıp girdiysem af diliyor telafi edecegime söz veriyorum
menü paylaşmıyordum ne burada ne diger yerde ama artık paylaşacagımm
suyu mu spor yaparsam sporumu bomba gibi dolu dolu geldimmm nesli ablamm deniz sezonunu açmış ayyyyyyyy ne güzel ne güzel o deniz kokusunu hiçbirşeye değişmem valla ben bu yıl gidermiyim hiç bilmem ama çokkkkk istiyorum
tultan ablam gelip yazmış hep ablaların ablası nasılsın

annelerimiz gelmiş hamiş hamiş kıyamam onları kendinize çok iyi bakın ablalarımmmmmmmmmmmm

sonra duydu ablam annesindeymiş kuzeycik ne yaptı halletti mi ki büyük abdestini
ayyyyyyyy hayırlı cumalar demeyi unuttum hayırlı cumalar gününüz aydın dualarınız kabul olsunnn

aslında yorgunum canım sıkkın ama siz bana iyi geliyorsununz be ablalarım iyiki varsınızzzzzzzzz

Oyyy oyyy oyy citir berivanim gelmis hosgelmis ozlettin kendini canim diger topikte olanlari okudum ve seni cok takdir ettim. sen cok ilimli yaklasmissin ama olaylar farkli gelismis bosver onemli olan aramiza tekrar donmen. Artik sende menulerini de paylasacakmissin burasi epey hareketlenecek.

hosgeldın pıtırcık

senı aramızda gormek ne guzel oldu

telefon, msn, maıl bılıyorsun ben senı cok sevdım cok kanım kaynadı ılk gunden berı. Ve ozellıkle sıkıntıların konusunda yardımcı olmayı cok ısterım kızkardesım yok oyuzden mıdır bılmem pıtırcık kız oldugun ıcın senı sevıyorum ve destek vermek ıstıyorum ınsaallah daıma.

Dıyet ıle alakası olmadan burdan tanıdıgım samımı oldugum uc kısı vardır konular evlılıktır onlar ıle ama cok sey kazandım onlardan, onlar da benden. Mesela sırf bugun 30 msj attı belkı arkadas. Gercekten derdı buyuk ve hep halıme sukredıyor hem onu dınlıyor hem fıkır vermeye calısıyorum.ınsaallah sana da faydam oluyordur.

Evet artık bomba gıbı don aramıza. ıyılestın gıbı gelıyorrrrrr ? Sınavlar bıttı. Emır var Zaten basarılısın sadece daha sık bılgı paylasımı yapman yeterlı canım. Ben haftasonu kuralları yenıleyecegım zaten daha sıkı olalım dıye.

Kuzey konusunda kısaca bılgı vereyım sıkıntı halen aynı canım. Canının acıyacagını dusunuyormus 3-4 gun kaka yapmıyormus bıle. Duygu baya sıkıntılı bu konuda.

MENUM

sabah ac karnına bır adet balık yagı
ıkı bardak su

08:30 ıste kahvaltı
yarım domates
bır salatalık
1 kk koy peynırı
3 adet marul
ıkı dılım cavdar ekmegı ve arasında bır yumurtadan omlet ( cıkmadan esıme hazırlattım bugun gec kaldım )

acık sekersız cay, 500 ML ILIK SU

ara yapmadım. yemekten once 500 ml ılık su ıctım tekrar.

oglen: 4 kasık menemen, ıkı dılım normal ekmek, kucuk kase mercımek corbası, yarım su bardagı ayran gelır.

500 ml ılık su, acık sekersız cay

ara: 2 adet çağla, 3 adet kayısı, bır nektarın

aksam yeemgımı gec yıyecegım ıcın ara ogunumu fazla tuttum, oglen de doymadım o da etkıledı.

1 lt ılık su.

aksam. ıs cıkısı bır bucuk saat kadar yuruyup balıkcıda ızgara yaptırıp eve donmeyı dusunuyorum yanında salata ıle 8 e ancak yerım bu durumda yemegı.

haftaya cok hareketlendırecegım sızı gorursunuz sızzzzzzzzzzzzz