- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #13.061
gunaydın canım,
wc ve su ıcın yerımden kalktım kusura bakma yenı gordum.
nasılsın demeyecegım tatılın mutlulugu gelmıs bıle bence uzerıneeeeeee
canım aslında hıc sıcak bakmadıgım bır fıkrı kafamda ısık yaktırdın bayanların rahat olabılecegı plajlar var mı yanı ? ozaman ızın verebılır esım belkı. nasıl ıyı gelır denız ve gunes. dur ben bu fıkrı dusuneyım azıcık da kılo verırsem ıkı uc gunluk ızın alıp tam sezon sonu eylul sonu ya da ekım gıbı mesela bıryere gıdebılırız boyle. sen ısım olarak bılıyorsan yardım alırım senden, olmadı arastırırım da.
karadenız bızım yıllardır dılımızde. bız ıkımız de cok sevıyoruz ve ılk kez plan yapabıldık bır manı olmazsa esımle uzun soluklu ılk tatılımıze vhem de en cok ıstedıgımız yere gıdebılecegız canım
evet canım kalacakmıs da.oyle dedı.
sen nezaman yola cıkacaksınnnnnnnn
ayyyyyyyyyy bugun cuma. cok mutluyum canım.cumartesılerı oyle mutlu oluyorum kı kendı basıma balkonda kahvaltıu yapıyorum gec kalkıyorum evde dınlenıyorummmmmmm
kızlar yenı bır uygulamayı daha hayata gecırelım dıye dusunuyorum obur grupta gordum.
toplam sporhafta içi yapılan tüm sporların toplam dakikası):
kılo bıldırımı yapılırken bunu da yazalım.
Evet canım, sana çok iyi gelir deniz ve güneş. Ben duydum sadece, isim olarak bilmiyorum, tatil forumlarında falan konuşuyorlardı, insanlar pahalı olduğundan yakınıyorlardı ama eylül sonu ekim gibi bence uygun olur fiyatlar. Pahalı olmasına kimisi kızıyor, kimisi hak veriyor sonuçta ekstra maliyet var kadın erkek ayrı hizmet için diye. Ben de bakarım canım fırsat bulunca, paylaşırım seninle.
Maşallah maşallah, iyi oldu bu cumartesilerin tatil olması
Biz yarın sabah yola çıkacağız, zaten en fazla 1.5 saatlik yol, çok değil, kahvaltı yapıp çıkarız. Bugün ben de pek keyifliyim
İyi fikirmiş bu
Bu arada çizelgeni yenilemişsin, çok güzel olmuş, her hafta eksildiğini hep birlikte görelim inşallahBen de senden özenip yenileyeyim, 67 olarak sabit bırakayım dedim ama olmadı nedense, görünmüyor.
Pomo, posta girişin dolmuş.
Pomocum, iyi çalışmalar canım, ben de biraz çalışayım zaten, saldım bugün
Hayirli cumalarrr ayy ne guzel tatil deniz konusu gecmis. Neslicim soyledigin otelleri hic duymamistim. Ben de denizi cok severim cocukken giderdik. Simdi denizli de ailelere ozel havuzlar var onlara gidiyoruz. Ama denizin yeri baska ahh ahhh bizim icin de yuz ayaklarin burus burus oluncaya kadar da cikma :))))
Filizcim spor bildirim fikri guzel ama dakika olarak yazamayiz unuturuz gun olarak yazalim ne dersiniz ??
Hamis annelerim dogumdan sonra 6-7 kilo falan gidiyor ama sut olmuyor diye habire yedirmeye calisiyorlar. Birde emzirirken cok acikiyor insan midesi kaziniyor resmen. Ben ilk dogum da 8 kilo ikincisinde 7 kilo aldim. Dogumlarda hepsi gitti ama sonrasinda aldim.
Yuppiiiiiiiiiiiiiiiiii ismimmmmm görünüyoooooooooo yazabiliyorummmmmm
Ne zor geldi valla okuyup cevap yazamamak
Filiz ablama buradan çokkkkkkkkkk teşekkür ediyorum onunla konuşabildik msn den derdimi dinledi o kadar iyi geldi ki onun la konuşmak ablam olsa bu kadar severmiydim bilmem destekleri yardım ları yanımda olduğundan kocamannnnnnnnnnnnn öpüyorum
Ohhhhh be yazabiliyorummmmm işte ben burdayım ben bu işte ustayımmmAklıma saçma salak şeyler geliyoooo
Aklımda kaldığınca aktarayımmm
öncelikle bana destek olup beni bekleyen sevgili ablalarımm sizleri çokkkkkkkkk seviyorum nesli ablam ayy duygu ablam o yazdığın ne kadar güzel di acayip destek olduuuuu ,tultan ablam ,hocam ,feslim hepinizi çokkkkkkkkkk özledimmmmm
filiz ablam aldığın tüm kuralları canı gönülden destekliyorum forumu asla boşlamam az yazıp girdiysem af diliyor telafi edecegime söz veriyorum
menü paylaşmıyordum ne burada ne diger yerde ama artık paylaşacagımm
suyu mu spor yaparsam sporumu bomba gibi dolu dolu geldimmm nesli ablamm deniz sezonunu açmış ayyyyyyyy ne güzel ne güzel o deniz kokusunu hiçbirşeye değişmem valla ben bu yıl gidermiyim hiç bilmem ama çokkkkk istiyorum
tultan ablam gelip yazmış hep ablaların ablası nasılsın
annelerimiz gelmiş hamiş hamiş kıyamam onları kendinize çok iyi bakın ablalarımmmmmmmmmmmm
sonra duydu ablam annesindeymiş kuzeycik ne yaptı halletti mi ki büyük abdestini
ayyyyyyyy hayırlı cumalar demeyi unuttum hayırlı cumalar gününüz aydın dualarınız kabul olsunnn
aslında yorgunum canım sıkkın ama siz bana iyi geliyorsununz be ablalarım iyiki varsınızzzzzzzzz
yuppiiiiiiiiiiiiiiiiii ismimmmmm görünüyoooooooooo yazabiliyorummmmmm
Ne zor geldi valla okuyup cevap yazamamak
Filiz ablama buradan çokkkkkkkkkk teşekkür ediyorum onunla konuşabildik msn den derdimi dinledi o kadar iyi geldi ki onun la konuşmak ablam olsa bu kadar severmiydim bilmem destekleri yardım ları yanımda olduğundan kocamannnnnnnnnnnnn öpüyorum
Ohhhhh be yazabiliyorummmmm işte ben burdayım ben bu işte ustayımmmAklıma saçma salak şeyler geliyoooo
Aklımda kaldığınca aktarayımmm
öncelikle bana destek olup beni bekleyen sevgili ablalarımm sizleri çokkkkkkkkk seviyorum nesli ablam ayy duygu ablam o yazdığın ne kadar güzel di acayip destek olduuuuu ,tultan ablam ,hocam ,feslim hepinizi çokkkkkkkkkk özledimmmmm
filiz ablam aldığın tüm kuralları canı gönülden destekliyorum forumu asla boşlamam az yazıp girdiysem af diliyor telafi edecegime söz veriyorum
menü paylaşmıyordum ne burada ne diger yerde ama artık paylaşacagımm
suyu mu spor yaparsam sporumu bomba gibi dolu dolu geldimmm nesli ablamm deniz sezonunu açmış ayyyyyyyy ne güzel ne güzel o deniz kokusunu hiçbirşeye değişmem valla ben bu yıl gidermiyim hiç bilmem ama çokkkkk istiyorum
tultan ablam gelip yazmış hep ablaların ablası nasılsın
annelerimiz gelmiş hamiş hamiş kıyamam onları kendinize çok iyi bakın ablalarımmmmmmmmmmmm
sonra duydu ablam annesindeymiş kuzeycik ne yaptı halletti mi ki büyük abdestini
ayyyyyyyy hayırlı cumalar demeyi unuttum hayırlı cumalar gününüz aydın dualarınız kabul olsunnn
aslında yorgunum canım sıkkın ama siz bana iyi geliyorsununz be ablalarım iyiki varsınızzzzzzzzz
Oyyy oyyy oyy citir berivanim gelmis hosgelmis ozlettin kendini canim diger topikte olanlari okudum ve seni cok takdir ettim. sen cok ilimli yaklasmissin ama olaylar farkli gelismis bosver onemli olan aramiza tekrar donmen. Artik sende menulerini de paylasacakmissin burasi epey hareketlenecek.
haftaya cok hareketlendırecegım sızı gorursunuz sızzzzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?