- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #13.081
Yuppiiiiiiiiiiiiiiiiii ismimmmmm görünüyoooooooooo yazabiliyorummmmmm
Ne zor geldi valla okuyup cevap yazamamak
Filiz ablama buradan çokkkkkkkkkk teşekkür ediyorum onunla konuşabildik msn den derdimi dinledi o kadar iyi geldi ki onun la konuşmak ablam olsa bu kadar severmiydim bilmem destekleri yardım ları yanımda olduğundan kocamannnnnnnnnnnnn öpüyorum
Ohhhhh be yazabiliyorummmmm işte ben burdayım ben bu işte ustayımmmAklıma saçma salak şeyler geliyoooo
Aklımda kaldığınca aktarayımmm
öncelikle bana destek olup beni bekleyen sevgili ablalarımm sizleri çokkkkkkkkk seviyorum nesli ablam ayy duygu ablam o yazdığın ne kadar güzel di acayip destek olduuuuu ,tultan ablam ,hocam ,feslim hepinizi çokkkkkkkkkk özledimmmmm
filiz ablam aldığın tüm kuralları canı gönülden destekliyorum forumu asla boşlamam az yazıp girdiysem af diliyor telafi edecegime söz veriyorum
menü paylaşmıyordum ne burada ne diger yerde ama artık paylaşacagımm
suyu mu spor yaparsam sporumu bomba gibi dolu dolu geldimmm nesli ablamm deniz sezonunu açmış ayyyyyyyy ne güzel ne güzel o deniz kokusunu hiçbirşeye değişmem valla ben bu yıl gidermiyim hiç bilmem ama çokkkkk istiyorum
tultan ablam gelip yazmış hep ablaların ablası nasılsın
annelerimiz gelmiş hamiş hamiş kıyamam onları kendinize çok iyi bakın ablalarımmmmmmmmmmmm
sonra duydu ablam annesindeymiş kuzeycik ne yaptı halletti mi ki büyük abdestini
ayyyyyyyy hayırlı cumalar demeyi unuttum hayırlı cumalar gününüz aydın dualarınız kabul olsunnn
aslında yorgunum canım sıkkın ama siz bana iyi geliyorsununz be ablalarım iyiki varsınızzzzzzzzz
tatlım hoşgeldin özledik seni bi daha kaybolma sakınYuppiiiiiiiiiiiiiiiiii ismimmmmm görünüyoooooooooo yazabiliyorummmmmm
Filiz ablama buradan çokkkkkkkkkk teşekkür ediyorum onunla konuşabildik msn den derdimi dinledi o kadar iyi geldi ki onun la konuşmak ablam olsa bu kadar severmiydim bilmem destekleri yardım ları yanımda olduğundan kocamannnnnnnnnnnnn öpüyorum
Ohhhhh be yazabiliyorummmmm işte ben burdayım ben bu işte ustayımmmAklıma saçma salak şeyler geliyoooo
öncelikle bana destek olup beni bekleyen sevgili ablalarımm sizleri çokkkkkkkkk seviyorum nesli ablam ayy duygu ablam o yazdığın ne kadar güzel di acayip destek olduuuuu ,tultan ablam ,hocam ,feslim hepinizi çokkkkkkkkkk özledimmmmm
filiz ablam aldığın tüm kuralları canı gönülden destekliyorum forumu asla boşlamam az yazıp girdiysem af diliyor telafi edecegime söz veriyorum
suyu mu spor yaparsam sporumu bomba gibi dolu dolu geldimmm nesli ablamm deniz sezonunu açmış ayyyyyyyy ne güzel ne güzel o deniz kokusunu hiçbirşeye değişmem valla ben bu yıl gidermiyim hiç bilmem ama çokkkkk istiyorum
annelerimiz gelmiş hamiş hamiş kıyamam onları kendinize çok iyi bakın ablalarımmmmmmmmmmmm
sonra duydu ablam annesindeymiş kuzeycik ne yaptı halletti mi ki büyük abdestini
ayyyyyyyy hayırlı cumalar demeyi unuttum hayırlı cumalar gününüz aydın dualarınız kabul olsunnn
aslında yorgunum canım sıkkın ama siz bana iyi geliyorsununz be ablalarım iyiki varsınızzzzzzzzz
iyi geceler hanımlar kimseler yok menümü paylaşayım biraz bekleyip çıkarım. Bugün kayınpederim belinden ameliyat oldu eşimde onun yanında kalıyor. Bu gece yalnızım yani ben de ütü
yapmayı düşünüyorum. Yarın taburcu olacak bizde hafta sonunu onların yanında geçiririz. Foruma düzenli giremem fırsat buldukça menümü yazarım.
Sabah: 1 yumurta, domates, 2 dlm tam b. ekmek, şekersiz çay
Öğle: yeşil çay 1 dlm ekmek, yarım kk peynir, 1 tane kurabiye
Akşam: 1 kepçe çorba, 3 tane dolma, 4 kaşık yoğurt yarım domates
Ara: yeşil çay 3-4 çatal mozaik pasta (oğlumun ikramı kıramadım)
1,5 lt su bugün az oldu çok soğuktu hava üşüdüm içemedim. 30 dk bisiklet bindim.
Herkese iyi tatillerrrr
merhaba herkese sonunda kilo bildiririmi yapacağım
55 kilo olmuşummm sonundaaa :)))))
herkese günaydınnn dün ki menümü yazayım
sabah: 2 dilim ekmek,biraz labne peyniri, 3 zeytin,şşekersiz çay
ara: 2 küçük kandil simidi, 1 çay bard. vişne suyu
öğle: bi kase çorba, barbunya yemeği,4 kaş. pilav
ara: şekersiz çay, 3 küçük parça cips
akşam: çorba,bi kase yoğurt, 1 silim ekmek
atcivite: spor yapamadım ,2 lt su ,form çayı:26:
Bu ara zamanlamam süper, yine kimse yokken geldim, kendimi tebrik ediyorumDuygucum, desteğin yeter arkadaşım haftasonu deniz sezonunu bir açayım, biraz dinleneyim, enerji toplayayım da ondan sonra yetişecek işler daha kolay gelir kesin Pomocum, haftasonu planımı sormuşsun canım, haftasonu sezonu açıyorum, hatta Salıya kadar yokum, ben sana kilo bildirimimi cumartesi sabah evden çıkmadan tartılarak yaparım, tatilde de cepten girebilirsem uğrarım ama sanırım zor. İnşallah deniz çok dalgalı falan olmaz da doya doya yüzerim Pomocum siz denize gidiyor musunuz? Yani bildiğim kadarıyla kapalılara özel oteller, plajlar falan var, yani kadın erkek ayrı girilen, deniz ve güneş sana da çok iyi gelir aslında.
evet cnm yaz gibi vRMI be bende bugün pazara gittim öle güzel kokuyo ki sokaklar bend edayanamadım sanki aşermiş gibi karpuz karpuz dolandım aldım ohhh şükür
akşam yemeğimi karpuz ,peynir,ekmekle yaptım ne güzel oluyo yaaa
rabbim hiç birini elimizden almasın....orucunda kabul olsun güzelim
ohhhh hoşgeldin cnm ne güzel deniz sezonunu açıyorsun ebn daha açamadım
git yüz dinlen kendine gel
aminn tultanımmm, benimde domatesim peynirim olsunbaşka birşey aramam kahvaltıdaaİyi geceler kapanis benden yine misafirim vardi aksam gec kaldi menu bildirimim.
Neslicim kolay gelsin canim tatilin guzel gecer bugunlerin acisini cikarirsin :)))
Duygucum allah kabul etsin bende domatesciyim kahvaltimi onsuz yapamam.
Pomocum spor ve menu super canim sporla birlikte uzerinde ki kirginligi da atarsin.
Bugun ki menum
Sabah: 1 tane kucuk haslanmis patates ve yumurtadan salata yaptim. Az zeytinyagi koydum. Domates, sekersiz cay
Ogle: 4 kasik pilav, 1 kasik haslanmis tavuk eti, salata
Aksam: 1 kase corba, 2 dlm ekmek, 4 kasik yesil fasulye, 3 kasik yogurt
6000 adim attim. 2 lt su ictim.
ahh karadeniz ve nevşehir turu en büyük hayalimmGünaydın canımValla artık sayıklıyorum deniz deniz diye Pomocum aslında kapalı oteller var bildiğim kadarıyla, yani kadınların plajı tamamen ayrı, dolayısıyla orada normal mayo giyerek denize girip güneşlenebilirsin Benim de aklıma sende D vitamini eksikliği olduğu için geldi, malum doğru dürüst güneş görmüyorsun diye. Belki bu sene değil ama daha sonra düşünebilirsin canım, kadın erkek denize girme yeri ayrı olduğu için eşin de sorun çıkarmaz bence. Ben de çocukken denize gitmedim, pamukkaleye giderdik arada ve orada travertenlerde girerdik suya Ben yüzmeyi 23-24 yaşlarımda öğrendim. Ama denizi ve suyu oldum olası severim çok Bu sene biz de karadeniz turu yapacaktık ama yalan oldu, tarih ayarlamak çok zor olacak,
sanırım bu sene için vazgeçtik, siz bizim yerimize de gezersiniz artık Karadenizde
Yuppiiiiiiiiiiiiiiiiii ismimmmmm görünüyoooooooooo yazabiliyorummmmmm
sabah: 2 dlm ekmek, zeytin ,peynir,1 kaşık bal,şekersiz çay
ara: 2 dilim karpuz
öğle:tavuk ciğeri,çorba,4 kaş.pilav
akşam: cnm yumurta,peynir ,çay 2 dl ekmek istedi öle yedim akşamı
actiivite: kayınvalidem köyden gelecek evini temizledim anlıcanız spor sadece bu oldu bugün benim için
bol su,form çayı.......
ben bu satırları yazarken sen denizden yeniçıkyorsundur akşam yemeği için süslenmeye başlarsınnn gönlünce eğlen arkadaşımmm full enerjiyle dönersin umarımm..
bu arada kapalılara özel otel olayını bizzat vakit geçirmiş biriyim geçtiğimiz haftalarda çeşmeye gitmiştim ya öylebi mekana gittim ilkkez bizimki 400 kişilik özel bir organizasyondu çok keyifli geçti kısaca anlatayım pomoya fikir olur orda ortak kullanım alanı konferanslar ve yemek salonları onun dışında üstü açık ama kenarları kapalı kadınlaraözel havuzlar var güneşden yararlanıyorsun sadece erkekler görünmüyor ve telefonu havuzun alanına sokamıyorsun bu kadar özel bi alan oluyor ister bikini giy ister mayo gayet güzel,deniz olayıda erkeklerrin girme saati kadınların girme saativar ve kadınların saatinde denizedebarikat çekiyorlar yani ordada güvendesin onun dışında diğer otelle gibi ye iççocuklar için animasyon ücretler evet diğer otellere nazaran pahalı ama böyle toplu organizasyonlar olunca olağan üstü indirimler oluyor.
amin canım..
ohh afiyet olsunn iyi yapmışsın canımm yazın favori yemeğimkarpuz peynir %90küsür su içeriyor günlük yemeoranımız 2 parmak kalınlığında dilim tabi büyük bir karpuz dilimi değil :)))) karpuz şekerde içerdiği için fazlası zarar bir numara su içeren ve kalorisi düşün salatalık kızlar aklınızda olsun nerdiyse %95den bile fazlası su
aminn tultanımmm, benimde domatesim peynirim olsunbaşka birşey aramam kahvaltıdaa
menün güzel aralarda elma,erik karpuz yada salatalık gibi şeyler eklersen metabolizman sürekli çalışır..
ahh karadeniz ve nevşehir turu en büyük hayalimm
ohh be seni yeniden aramızda görmek beni çok mutlu ettii hoşgeldinnn
ahh kuzi benim ne zamandırrtutmayan gastiritimi azdırdı düşün o kadar sıkıntılı şu büyük apdest olayı :))))inş düzelcek o günü sabırsızlıkla bekliyorum..
evet cnm yoruldum halılar yıkanmıştı onları ser koltuk arkaları toz cam derken akşam oldu bitti ya he spor yapamadım olsun bu da spor nasılsa sen ansıslın cnmcanım cok yorulmussundur bugun yaaaaaaaaa. ellerıne saglık
iim cnm ne olsun işte biraz eşim uykuya daldı bi bakim topiklere dedimcemrem merhaba nasılsın
senı gordugume sevındım
uykum geldı camasır makınasını beklıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?