2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Arkadaşlar nasılsınız?

Bugünkü menümü yazayım.
Sabah
1 yumurta
1/2 domates
1 salatalık
nescafe
ara öğün yapmadım
öğlen
1 ayran
tavuklu yeşil salata
Akşam
taze fasulue(4 kaşık)
4 küçük köfte
1 küçük kase yoğurt
yatmadan belki 1 bardak süt içerim.

Hoş geldin canım
Neler olduğunu bilmiyorum ama hiçbirşeyi takma kafana.Burda olman çok güzel.

iyi geceler hanımlar kimseler yok menümü paylaşayım biraz bekleyip çıkarım. Bugün kayınpederim belinden ameliyat oldu eşimde onun yanında kalıyor. Bu gece yalnızım yani ben de ütü

yapmayı düşünüyorum. Yarın taburcu olacak bizde hafta sonunu onların yanında geçiririz. Foruma düzenli giremem fırsat buldukça menümü yazarım.

Sabah: 1 yumurta, domates, 2 dlm tam b. ekmek, şekersiz çay

Öğle: yeşil çay 1 dlm ekmek, yarım kk peynir, 1 tane kurabiye

Akşam: 1 kepçe çorba, 3 tane dolma, 4 kaşık yoğurt yarım domates

Ara: yeşil çay 3-4 çatal mozaik pasta (oğlumun ikramı kıramadım)

1,5 lt su bugün az oldu çok soğuktu hava üşüdüm içemedim. 30 dk bisiklet bindim.

Herkese iyi tatillerrrr

tatlım hoşgeldin özledik seni bi daha kaybolma sakın

herkese günaydınnn dün ki menümü yazayım

sabah: 2 dilim ekmek,biraz labne peyniri, 3 zeytin,şşekersiz çay

ara: 2 küçük kandil simidi, 1 çay bard. vişne suyu

öğle: bi kase çorba, barbunya yemeği,4 kaş. pilav

ara: şekersiz çay, 3 küçük parça cips

akşam: çorba,bi kase yoğurt, 1 silim ekmek

atcivite: spor yapamadım ,2 lt su ,form çayı:26:

kayınbabana tekrar gecmıs olsun dıyeyım canım. senın durumu ben burda yazacaktım ama aksam gırmedım sen haber etmıssın ıyı olmus.
dun gelemedım kusura bakma tekrar

dun ben de zayıf gecırdım gunumu spor olarak.

dunku MENUM

sabah ac karnına bır adet balık yagı
ıkı bardak su

08:30 ıste kahvaltı
yarım domates
bır salatalık
1 kk koy peynırı
3 adet marul
ıkı dılım cavdar ekmegı ve arasında bır yumurtadan omlet ( cıkmadan esıme hazırlattım bugun gec kaldım )

acık sekersız cay, 500 ML ILIK SU

ara yapmadım. yemekten once 500 ml ılık su ıctım tekrar.

oglen: 4 kasık menemen, ıkı dılım normal ekmek, kucuk kase mercımek corbası, yarım su bardagı ayran gelır.

500 ml ılık su, acık sekersız cay

ara: 2 adet çağla, 3 adet kayısı, bır nektarın

aksam yeemgımı gec yıyecegım ıcın ara ogunumu fazla tuttum, oglen de doymadım o da etkıledı.

1 lt ılık su.

aksam. ıs cıkısı yarım saat tempolu yurudum. balık ısı bazı sebeplerden dolayı yapamadım. eve varınca 5 kasık taze fasulye, bır kase yogurt yedım.

aksam cok halsızdım bır gun onceden cok gec yattım uykusuzdum burnum falan da tıkanmıs grıp gelıyor gıbı. ek baska bırsey yapmadan 10 da yattım.

kızlarrrrrrrrrrrrrrr merhaba

herkese ıyı tatıller olsun ınsaallah

ben de dun gunduzden berı kırıklık var hem uykusuzluk hem de grıp var gıbı. aksam erken uyudum, bugun de cok gec kalktım kendıme gelmıs degılım halen. alısverıs yapmaya gıdecegım ardından spora gıdecektım ama bızım hoca ıyılesmemıs halen. salı gunu baslayacagız bır hafta spro kaybım oldu valla.bugun ve yarın kendım asılayım da pazarteso sabah --- goreyım dıyorum.

alısverısı yaparım, yemek yerız ve eve donerız esımle artık. yogurt falan bıtmıs. peynırı kendım yaparım koyden getırdıgım poeynır bıttı ama ev yogurduna alısamadım oyuzden sadece peynır yapacagım sut gelınce.

ben de havadısler boyle sımdılık. aksam ya da yarın yıne gırerımmmmmmmm

kızlar menumu aksam ya da yarın sabah toplu sekılde yayınlarım.

gıdıp ıslerımı halledeyım hareket etmıs olayım cok mıskınlık oldu bugun. haftanın ıs yogunlugunu atmak guzel de asırı yayıldım

ben bu satırları yazarken sen denizden yeniçıkyorsundur akşam yemeği için süslenmeye başlarsınnn gönlünce eğlen arkadaşımmm full enerjiyle dönersin umarımm..

bu arada kapalılara özel otel olayını bizzat vakit geçirmiş biriyim geçtiğimiz haftalarda çeşmeye gitmiştim ya öylebi mekana gittim ilkkez bizimki 400 kişilik özel bir organizasyondu çok keyifli geçti kısaca anlatayım pomoya fikir olur orda ortak kullanım alanı konferanslar ve yemek salonları onun dışında üstü açık ama kenarları kapalı kadınlaraözel havuzlar var güneşden yararlanıyorsun sadece erkekler görünmüyor ve telefonu havuzun alanına sokamıyorsun bu kadar özel bi alan oluyor ister bikini giy ister mayo gayet güzel,deniz olayıda erkeklerrin girme saati kadınların girme saativar ve kadınların saatinde denizedebarikat çekiyorlar yani ordada güvendesin onun dışında diğer otelle gibi ye iççocuklar için animasyon ücretler evet diğer otellere nazaran pahalı ama böyle toplu organizasyonlar olunca olağan üstü indirimler oluyor.

amin canım..
ohh afiyet olsunn iyi yapmışsın canımm yazın favori yemeğimkarpuz peynir %90küsür su içeriyor günlük yemeoranımız 2 parmak kalınlığında dilim tabi büyük bir karpuz dilimi değil :)))) karpuz şekerde içerdiği için fazlası zarar bir numara su içeren ve kalorisi düşün salatalık kızlar aklınızda olsun nerdiyse %95den bile fazlası su
aminn tultanımmm, benimde domatesim peynirim olsunbaşka birşey aramam kahvaltıdaa
menün güzel aralarda elma,erik karpuz yada salatalık gibi şeyler eklersen metabolizman sürekli çalışır..

ahh karadeniz ve nevşehir turu en büyük hayalimm

ohh be seni yeniden aramızda görmek beni çok mutlu ettii hoşgeldinnn
ahh kuzi benim ne zamandırrtutmayan gastiritimi azdırdı düşün o kadar sıkıntılı şu büyük apdest olayı :))))inş düzelcek o günü sabırsızlıkla bekliyorum..

sabah: 2 dlm ekmek, zeytin ,peynir,1 kaşık bal,şekersiz çay

ara: 2 dilim karpuz

öğle:tavuk ciğeri,çorba,4 kaş.pilav

akşam: cnm yumurta,peynir ,çay 2 dl ekmek istedi öle yedim akşamı

actiivite: kayınvalidem köyden gelecek evini temizledim anlıcanız spor sadece bu oldu bugün benim için

bol su,form çayı.......

canım cok yorulmussundur bugun yaaaaaaaaa. ellerıne saglık

canım valla nasıl ıyı oldu bunu anlatman. bu yıl kılo vereyım, hayatımda ılk kez mayo gıyeyım en guzelınde. denız ve kuma doyayım olmadı havuz ama su olsun ıste ne olursa olsun. yaza kadar yuzmeyı de ogrenırım burdakı kapalı havuzda bayanlar ıcın de hızmet olacakmıs yakında. esıme anlattım sımdıden onayladı valla. bayanların yanında bıle acık olmamak lazım ona gore. cok zorluk cıkartırsa cok guzel haşemalar var alırım onlardan

cemrem merhaba nasılsın

senı gordugume sevındım

uykum geldı camasır makınasını beklıyorum
iim cnm ne olsun işte biraz eşim uykuya daldı bi bakim topiklere dedim
şimdi çamaşır asıcan he olsun gece dah ii oluyo bazen bende gece yıkarım