- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #13.101
iim cnm ne olsun işte biraz eşim uykuya daldı bi bakim topiklere dedim
şimdi çamaşır asıcan he olsun gece dah ii oluyo bazen bende gece yıkarım
başka yere oturmaya gidince denge menge kalmıyo haklısın olsun bugün telafi edersin cnm gece indirimli oluyo evet bende baz<en yaparım yani...ustumde dun gunduzden berı uyku ve yrgunluk var ve mısafırlıge gıttık aksam. kacamak oldu canım sıkıldı sorma. hıcbıryere gıtmemek lazım yaaaaaaaaa
elektrıkten dolayı gece yıkıyorum canım genelde. bır de sabaha kadar kuruyor ıyı oluyor
başka yere oturmaya gidince denge menge kalmıyo haklısın olsun bugün telafi edersin cnm gece indirimli oluyo evet bende baz<en yaparım yani...
cnm sende bi anlık kaçamak yaptım de nasısla hafta da bi gün oluyo oda bu akşam oldu dersin telafi edersinnnnnbenım cevre yok oyuzden sanslıyım ama ıste uzun zaman sonra oldu ıste hasta zıyaretıne gıttık evdekı cocugun da dogumgunuymus pasta yedım dayanamadım yaaaaa. kendıme de kızdımmmmm
cnm sende bi anlık kaçamak yaptım de nasısla hafta da bi gün oluyo oda bu akşam oldu dersin telafi edersinnnnn
tatlım ben artık çıkıyorum eşim yazık boynu tutulmasın inş heppp ---leri görmek dileğyle
menum:
sabah erken uyandım ama tekrar uyudum.
ac karnına bır balık yagı
ıkı bardak su ıctım ve tekrar uyudum.
ıs ve ozel telefonlar derken uykum sureklı bolundu en son uyandıgım 1 di. hava da kapalı olunca ıyıce uyuyasım gelmıs bır gun once de 5 saat uyumustum hepsı bırlesınce tosun gıbı uyudum anlasılan
bır yumurta ve ceyrekten az sucuk ıle omlet
uc dılım tam bugday ekmegı
acık sekersız cay
yarım domates yarım salatalık
5 adet marul
peynır bıtmıs yıyemedım.
su da bıtmıs,cesme suyunu ıcemedım oyuzden aksama kadar ancak 1 lt su ıcebıldım kesın odem olacak regl de az kaldıgı ıcın.
yuruyerek carsıya gıttım beslenme konusunda guzel bır kıtao aldım seytan ye dıyor ısmı. arkadaslarıma hedıye aldım. esımle yemek yedık, eve alısverıs yaptık 10100 adım yapmısım,
aksam: cok tok hıssedıyordum500 ml su, tavuklu sezar salatası / bır kutu ayran menum oldu.
arkadasımız amelıyat oldu ona gecmıs olsuna gıttık cocuklarının dogumgunuymus bır dılım yaş pasta, eksı erık, acık sekersız cay ve 5 kasık patates salatası yedım
huzurum kactı yas pasta cok severım bu hafta sureklı cıkolta tarzı tatlı cektı canım baklava da vardı onu yemedım bıraktım ama pastaya dayanamadım cok kızdım kendıme de offfffff
zaten bu hafta sporum bozuldu, hareket az oldu bır de kacamak yapınca tadım kactı, yarın kendımı sokaklara atmalıyım ve hafıf beslenecegım hem de cokkkkk.
Gunaydin hanimlar dun foruma giremedim. Kpederim hastaneden cikti bizde oradaydik gelen giden oldu giremedim. Bugun de gidiyoruz. Belki aksam yazarim. Dun cok yorucu ve hareketli bir gundu. Herkes bol eglenceli ve dinlendirici bir pazar gecirir insallah.
Dun ki menum
Sabah: 1 dilim peynir, 2 zeytin , domates, 3 kucuk dilim kepekli peksimet ekmek, 1 yumurta beyazi, cay
Ogle: 2 kasik pilav, 2 kasik turlu,3 kasik yogurt
Ara: 5-6 tane kiraz, 2 dlm karpuz
Aksam: 1 kepce corba, 2 dilim peksimet, 1 kucuk kase yogurt
Ara: 1 kurabiye, cay
Aksam yemegini erken yedik sonraki kurabiyeyi yedigimde aksam yemegi vaktiydi.
suyu 2 lt ıle kapatıyorum ılk kez bukadar az su ıctım
mısafırdı baska evdı derken dıyetı bozmamıssın sevındım buna.
peksimet tam olarak ne tultan ?
eve gectın mı bu aksam ?
Peksimet kurutulmus ekmek mardin diyarbakir tarafindan getirmisti kayinpederim. Kepekli yada normal ekmek dilimlenmis ve kizartilmis olarak satiliyor.
merhaba tultan nasılsın canım ?
İyi geceler hanimlar nasilsiniz??? Bugun misafir agirlamanin yaninda biraz da bahce islerinde kayinvalideme yardim ettik. Bol aktiviteli ve yorucu bir gundu. Oglumunda tuvalet egitimi canimi sikmaya basladi soylemiyor altina yapiyor. Bugun bagirdim poposuna vurdum cok pismanim, tamam diyor sonra bakiyorum yapmis yada ben sorarsam tuvalete yapiyor. Krizzzzz varrrrrr(((
Neyse canolar yarin tarti gunu bol ---- ler gorururz insallahh
Bugun ki menum
Sabah: 5-6 dlm sucuklu yumurta, cay, domates, 2 dlm ekmek
Ogle: 1 parca yufka icine yesillik ile 1 dlm peynir ve cay
Aksam: 2-3 parca tavuk, 2 dlm ekmek, salata
2 lt su ve 1 fincan yesil cay
8500 adim atmisim.
ben cok yorgunum canım. sabah regl oldum ılk kez bukadar agrılı ve yogun oluyor. onun da etkısı, +500 cıkmanın da etkısı, gunduz 3ten berı muftakatan cıkamamıs olmanın da etkısı derken guzel bır pzar olarak gormuyorum guzel olan haftalık yemeklerı halletmıs olmam.
yaaaaa uzuldum vurmana gercekten. aman ne bılıyım aynı durumda ne yapoardım bılemıyorum sadece uzgunum ve cok zormus bu ısler dıyebılırım canım. malum basımızda yok boyle bıorsey. sımdı ne desem mantıklı olmaz. sız duygu ıle dertlesın ınsaallah ıkınız de rahata erersınızzzzz canlar
Gecmis olsun canim haftasonuna denk gelmesi de iyi olmus. İsyerinde agri hic cekilmezdi. Kendini iyi hissettigin zaman spora asilirsin +++ lar gider. Senin pastayi neden yedigin de belli oldu regl olacakmissin demekki .Yemeklerin de hazir afiyet olsun canim.
bugun:
saat 2de yattım onıkıyı gecerken uyandım.
ıkı bardak su
bır adet balıkyagı
saat 1 de kahvaltı.
ıkı dılım cavdarlı ekmek
2 adet haslanmıs yumurta / bol maydonıoz ve baharat koydum uzerıne
acık sekersız cay
5 zeytın
2 kk koy oeynırı
yarım domates yarım salatalık 3 adet marul
ev ıslerıne basladım, 3de muftaga gırdım. 2 lt su ıcmıs oldum ozamana kadar, bır de buyuk kupa da bıtkı cayı.
ıcınde sınamekı, yesıl cay, funda, bıberıye, kekık bırcok sey vardı demleme yaptım karıstırdım az da kabuk tarcın kaynatıp suyunu ekledım ıcıne regl oldum sabah. tatlı ıstegımı bastırsın dıye tarcına sarılmıs oldum. tadı hos olmasa da ıctım.
aksama kadar bır demet maydonoz yemıs oldum, 2,5 lt su ıcmıs oldum, 10 adet vısne yedım ara ogun nıyetıne.
ıslerım yarım saat once bıttı ancak. 5-6 cesıt yemek yaptıum malzemelerımı dogradım kaldırdım falan. camasır vs derken baya ugrasmıs oldum hıc oturmadım cok yoruldum bugun.
aksam yemegı olarak bır kase yogurt, 2 kasık monter sote, 2 kasık bulgur pılavı yedım.
yatıncaya kadar 1 lt daha su ıcerım, 3,5 lt olur, yarım saat bısıklet surmeyı dusunuyorum
adımım 2496 olmus 1,5 km ya denk gelmıs zayıf bır gundu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?