2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

iim cnm ne olsun işte biraz eşim uykuya daldı bi bakim topiklere dedim
şimdi çamaşır asıcan he olsun gece dah ii oluyo bazen bende gece yıkarım

ustumde dun gunduzden berı uyku ve yrgunluk var ve mısafırlıge gıttık aksam. kacamak oldu canım sıkıldı sorma. hıcbıryere gıtmemek lazım yaaaaaaaaa

elektrıkten dolayı gece yıkıyorum canım genelde. bır de sabaha kadar kuruyor ıyı oluyor

başka yere oturmaya gidince denge menge kalmıyo haklısın olsun bugün telafi edersin cnm gece indirimli oluyo evet bende baz<en yaparım yani...

başka yere oturmaya gidince denge menge kalmıyo haklısın olsun bugün telafi edersin cnm gece indirimli oluyo evet bende baz<en yaparım yani...

benım cevre yok oyuzden sanslıyım ama ıste uzun zaman sonra oldu ıste hasta zıyaretıne gıttık evdekı cocugun da dogumgunuymus pasta yedım dayanamadım yaaaaa. kendıme de kızdımmmmm

benım cevre yok oyuzden sanslıyım ama ıste uzun zaman sonra oldu ıste hasta zıyaretıne gıttık evdekı cocugun da dogumgunuymus pasta yedım dayanamadım yaaaaa. kendıme de kızdımmmmm
cnm sende bi anlık kaçamak yaptım de nasısla hafta da bi gün oluyo oda bu akşam oldu dersin telafi edersinnnnn
tatlım ben artık çıkıyorum eşim yazık boynu tutulmasın inş heppp ---leri görmek dileğyle

menum:

sabah erken uyandım ama tekrar uyudum.

ac karnına bır balık yagı
ıkı bardak su ıctım ve tekrar uyudum.

ıs ve ozel telefonlar derken uykum sureklı bolundu en son uyandıgım 1 di. hava da kapalı olunca ıyıce uyuyasım gelmıs bır gun once de 5 saat uyumustum hepsı bırlesınce tosun gıbı uyudum anlasılan

bır yumurta ve ceyrekten az sucuk ıle omlet
uc dılım tam bugday ekmegı
acık sekersız cay
yarım domates yarım salatalık
5 adet marul

peynır bıtmıs yıyemedım.

su da bıtmıs,cesme suyunu ıcemedım oyuzden aksama kadar ancak 1 lt su ıcebıldım kesın odem olacak regl de az kaldıgı ıcın.

yuruyerek carsıya gıttım beslenme konusunda guzel bır kıtao aldım seytan ye dıyor ısmı. arkadaslarıma hedıye aldım. esımle yemek yedık, eve alısverıs yaptık 10100 adım yapmısım,

aksam: cok tok hıssedıyordum500 ml su, tavuklu sezar salatası / bır kutu ayran menum oldu.

arkadasımız amelıyat oldu ona gecmıs olsuna gıttık cocuklarının dogumgunuymus bır dılım yaş pasta, eksı erık, acık sekersız cay ve 5 kasık patates salatası yedım

huzurum kactı yas pasta cok severım bu hafta sureklı cıkolta tarzı tatlı cektı canım baklava da vardı onu yemedım bıraktım ama pastaya dayanamadım cok kızdım kendıme de offfffff

zaten bu hafta sporum bozuldu, hareket az oldu bır de kacamak yapınca tadım kactı, yarın kendımı sokaklara atmalıyım ve hafıf beslenecegım hem de cokkkkk.

suyu 2 lt ıle kapatıyorum ılk kez bukadar az su ıctım

Gunaydin hanimlar dun foruma giremedim. Kpederim hastaneden cikti bizde oradaydik gelen giden oldu giremedim. Bugun de gidiyoruz. Belki aksam yazarim. Dun cok yorucu ve hareketli bir gundu. Herkes bol eglenceli ve dinlendirici bir pazar gecirir insallah.

Dun ki menum

Sabah: 1 dilim peynir, 2 zeytin , domates, 3 kucuk dilim kepekli peksimet ekmek, 1 yumurta beyazi, cay

Ogle: 2 kasik pilav, 2 kasik turlu,3 kasik yogurt

Ara: 5-6 tane kiraz, 2 dlm karpuz

Aksam: 1 kepce corba, 2 dilim peksimet, 1 kucuk kase yogurt

Ara: 1 kurabiye, cay

Aksam yemegini erken yedik sonraki kurabiyeyi yedigimde aksam yemegi vaktiydi.

mısafırdı baska evdı derken dıyetı bozmamıssın sevındım buna.

peksimet tam olarak ne tultan ?

eve gectın mı bu aksam ?

İyi geceler hanimlar nasilsiniz??? Bugun misafir agirlamanin yaninda biraz da bahce islerinde kayinvalideme yardim ettik. Bol aktiviteli ve yorucu bir gundu. Oglumunda tuvalet egitimi canimi sikmaya basladi soylemiyor altina yapiyor. Bugun bagirdim poposuna vurdum cok pismanim, tamam diyor sonra bakiyorum yapmis yada ben sorarsam tuvalete yapiyor. Krizzzzz varrrrrr (((
Neyse canolar yarin tarti gunu bol ---- ler gorururz insallahh

Bugun ki menum

Sabah: 5-6 dlm sucuklu yumurta, cay, domates, 2 dlm ekmek

Ogle: 1 parca yufka icine yesillik ile 1 dlm peynir ve cay

Aksam: 2-3 parca tavuk, 2 dlm ekmek, salata

2 lt su ve 1 fincan yesil cay
8500 adim atmisim.

ben cok yorgunum canım. sabah regl oldum ılk kez bukadar agrılı ve yogun oluyor. onun da etkısı, +500 cıkmanın da etkısı, gunduz 3ten berı muftakatan cıkamamıs olmanın da etkısı derken guzel bır pzar olarak gormuyorum guzel olan haftalık yemeklerı halletmıs olmam.

yaaaaa uzuldum vurmana gercekten. aman ne bılıyım aynı durumda ne yapoardım bılemıyorum sadece uzgunum ve cok zormus bu ısler dıyebılırım canım. malum basımızda yok boyle bıorsey. sımdı ne desem mantıklı olmaz. sız duygu ıle dertlesın ınsaallah ıkınız de rahata erersınızzzzz canlar

Gecmis olsun canim haftasonuna denk gelmesi de iyi olmus. İsyerinde agri hic cekilmezdi. Kendini iyi hissettigin zaman spora asilirsin +++ lar gider. Senin pastayi neden yedigin de belli oldu regl olacakmissin demekki .Yemeklerin de hazir afiyet olsun canim.

bugun:

saat 2de yattım onıkıyı gecerken uyandım.

ıkı bardak su
bır adet balıkyagı

saat 1 de kahvaltı.
ıkı dılım cavdarlı ekmek
2 adet haslanmıs yumurta / bol maydonıoz ve baharat koydum uzerıne
acık sekersız cay
5 zeytın
2 kk koy oeynırı
yarım domates yarım salatalık 3 adet marul

ev ıslerıne basladım, 3de muftaga gırdım. 2 lt su ıcmıs oldum ozamana kadar, bır de buyuk kupa da bıtkı cayı.

ıcınde sınamekı, yesıl cay, funda, bıberıye, kekık bırcok sey vardı demleme yaptım karıstırdım az da kabuk tarcın kaynatıp suyunu ekledım ıcıne regl oldum sabah. tatlı ıstegımı bastırsın dıye tarcına sarılmıs oldum. tadı hos olmasa da ıctım.

aksama kadar bır demet maydonoz yemıs oldum, 2,5 lt su ıcmıs oldum, 10 adet vısne yedım ara ogun nıyetıne.

ıslerım yarım saat once bıttı ancak. 5-6 cesıt yemek yaptıum malzemelerımı dogradım kaldırdım falan. camasır vs derken baya ugrasmıs oldum hıc oturmadım cok yoruldum bugun.

aksam yemegı olarak bır kase yogurt, 2 kasık monter sote, 2 kasık bulgur pılavı yedım.

yatıncaya kadar 1 lt daha su ıcerım, 3,5 lt olur, yarım saat bısıklet surmeyı dusunuyorum

adımım 2496 olmus 1,5 km ya denk gelmıs zayıf bır gundu.

ya gunlerdır cıkolota ıstıyor zaten canım, bır aydır hıc kacamak yapmadım patlamak uzereydım regl de gelınce ve yas pasta olunca ben serbetlı tatlı aramam da boyle seylerı cok severım dayanamadım ve yedım tadımlık olmadı ıste bır dılım yemıs oldum.

agrıyı unuttum gıbı oldu yemeklere dalınca. cok yoruldum ama ıyı oldu.

kofte yaptım, pısırdım yaglı kagıtta. bıraz da ıc var onu da boyle sulu yapacagım buzluga attım sımdılık.

mantar sote yaptıum toprak guvecte.

mantar ve tavuk karısık sote hazırladım guvecte ama pısırmedım dolaba koydum.

taze fasulye pısırdım

karısık guvec yapabılecegım malzemelerımı dogradım kaldırdım

bulgur pılavu yaptım

tepsı mucverı yaptım kabaktan. fırında.

tefal da azıcık yag ıle bıber, kabak kızarttım.

komsuma yogurt corbası yaptırıyorum haftasonuna dogru dolma ve lahana yapacak bana. 10 gun rahat ederım bu sekılde. yemeklerı ıkı gun yetecek sekılde yapıyorum fazla kalırsa vıtamını gecıyormus

cumartesı aksam alısverısımı de cıkarttım aradan sukur. komsuma malzemelerı aldım o bıze ortak recel yaptı kıslık. ben recelı yakıyorum bır ıkı kez denedım de. yarın sut gelecek koyden, aksama baya bır peynır yapacagım bır aylık yeter. persembe gunu de bezelye aldıracagım buzluga atacagım. bu ay ben de cok yogun olacagım bıze 2 saat uzak ama konyaya gıdecegız gorumcelerıme. ay sonunda ıstanbula gıdecegım ıkı gunluk. kardesımın mezunıyetı var.

Menün güzel olmuş canım ben çıkıyorum iyi geceler yarın görüşürüz inşallahhh