- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #13.121
Menün güzel olmuş canım ben çıkıyorum iyi geceler yarın görüşürüz inşallahhh
ya gunlerdır cıkolota ıstıyor zaten canım, bır aydır hıc kacamak yapmadım patlamak uzereydım regl de gelınce ve yas pasta olunca ben serbetlı tatlı aramam da boyle seylerı cok severım dayanamadım ve yedım tadımlık olmadı ıste bır dılım yemıs oldum.
agrıyı unuttum gıbı oldu yemeklere dalınca. cok yoruldum ama ıyı oldu.
kofte yaptım, pısırdım yaglı kagıtta. bıraz da ıc var onu da boyle sulu yapacagım buzluga attım sımdılık.
mantar sote yaptıum toprak guvecte.
mantar ve tavuk karısık sote hazırladım guvecte ama pısırmedım dolaba koydum.
taze fasulye pısırdım
karısık guvec yapabılecegım malzemelerımı dogradım kaldırdım
bulgur pılavu yaptım
tepsı mucverı yaptım kabaktan. fırında.
tefal da azıcık yag ıle bıber, kabak kızarttım.
komsuma yogurt corbası yaptırıyorum haftasonuna dogru dolma ve lahana yapacak bana. 10 gun rahat ederım bu sekılde. yemeklerı ıkı gun yetecek sekılde yapıyorum fazla kalırsa vıtamını gecıyormus
cumartesı aksam alısverısımı de cıkarttım aradan sukur. komsuma malzemelerı aldım o bıze ortak recel yaptı kıslık. ben recelı yakıyorum bır ıkı kez denedım de. yarın sut gelecek koyden, aksama baya bır peynır yapacagım bır aylık yeter. persembe gunu de bezelye aldıracagım buzluga atacagım. bu ay ben de cok yogun olacagım bıze 2 saat uzak ama konyaya gıdecegız gorumcelerıme. ay sonunda ıstanbula gıdecegım ıkı gunluk. kardesımın mezunıyetı var.
İyi geceler hanimlar nasilsiniz??? Bugun misafir agirlamanin yaninda biraz da bahce islerinde kayinvalideme yardim ettik. Bol aktiviteli ve yorucu bir gundu. Oglumunda tuvalet egitimi canimi sikmaya basladi soylemiyor altina yapiyor. Bugun bagirdim poposuna vurdum cok pismanim, tamam diyor sonra bakiyorum yapmis yada ben sorarsam tuvalete yapiyor. Krizzzzz varrrrrr(((
Neyse canolar yarin tarti gunu bol ---- ler gorururz insallahh
Bugun ki menum
Sabah: 5-6 dlm sucuklu yumurta, cay, domates, 2 dlm ekmek
Ogle: 1 parca yufka icine yesillik ile 1 dlm peynir ve cay
Aksam: 2-3 parca tavuk, 2 dlm ekmek, salata
2 lt su ve 1 fincan yesil cay
8500 adim atmisim.
aynı benim kız. kaç aylık oğlun. ben de 2 kez öyle böyle pataklamadım. çok zor bu serüven. allah yardımcımız olsun
Gunaydin hanimlar hayirli saglikli keyifli haftalar, herkez iyidir insallah telefondan giroyorum kim var kim yok gormuyorum bugun temizlik gunum yarin oglumun dogum gunu yarin icin buyuk planim yoktu esimin ailesi gelcez diyene kadar anliyacaginiz bana is cikti bugun yarin giremezsem kusura bakmayin cok isim var cokkkkk herkez kendine iyi baksin.
cnm sanada günaydın ohh kuzey yaşına giriyo demek sağlık sıhhatle girsin inş sana kolay gelsin tatlımGunaydin hanimlar hayirli saglikli keyifli haftalar, herkez iyidir insallah telefondan giroyorum kim var kim yok gormuyorum bugun temizlik gunum yarin oglumun dogum gunu yarin icin buyuk planim yoktu esimin ailesi gelcez diyene kadar anliyacaginiz bana is cikti bugun yarin giremezsem kusura bakmayin cok isim var cokkkkk herkez kendine iyi baksin.
merhaba cnm işin zor valla kolay gelsin tuvalete alıştırmak zor işmiş vesselam inş bu zor süreci uzun sürmeden atlatırsın tatlımAminnnn canim aminnn 2 ay sonra 3 yasina girecek. Canim cok sikiliyor esimde cok kizdi bana boyle davranirsan cocugun psikolojisini bozarsin ilerde de sorun olur dedi. Zaten gec konustu ve hala tam kelimelerini anlamiyoruz. Hic konusmaz falan dedi. Yani kac haftadir ilimli yaklastim guzellikle konustum odul ceza baktim olmadi tepki verdim. Gerginimmm cok allah sabir versin bizlere
Aminnnn canim aminnn 2 ay sonra 3 yasina girecek. Canim cok sikiliyor esimde cok kizdi bana boyle davranirsan cocugun psikolojisini bozarsin ilerde de sorun olur dedi. Zaten gec konustu ve hala tam kelimelerini anlamiyoruz. Hic konusmaz falan dedi. Yani kac haftadir ilimli yaklastim guzellikle konustum odul ceza baktim olmadi tepki verdim. Gerginimmm cok allah sabir versin bizlere
evet kesinlikle dayakla hırpalamayla olmuyor. ama ben bazen dayanamıyorum. güzel konuştuğum zaman sorun yok.... konuşması onla alakalı değildir ya. genetik de olabilir. çocukla bebekliğinden bu yana konuşmakta önemli. kızımın konuştuklarını %99 anlarız
ben bebekkenden başladım konuşmaya ve hiç bir zaman bebek diliyle konuşmadım. şeni yirim derdi. seni yerim demeye devam ederdim. şu anda da herşeyi net
kızım martta 2 yi bitirdi....
merhaba hanımlar bi kaç gündür internetimizde problem vardı çok şükür bugün halloldu da girebildim
dün hacamat yptırdık ve ben bile inanmıyordum bu kadar iyi olabileceğine sırtımdaki ve omuzlarımdaki ağrılardan tamamen kurtuldum 2 saat çarşıda gezdim ve ilk defa çantam sırtımı ağrıtmadı yaptırırken ve sonrasında hiç bir acı hissetmedim tavsye ederim tabi uzmanını bulabilirseniz
bu arada duygucum benim çaydan içiyordun canım faydasını gördünmü merak ettim bugün bende elma alıp başlayacağım inşallah
hadi bakalım umarım herkes bol bol ---- görür
Gunaydin hanimlar hayirli saglikli keyifli haftalar, herkez iyidir insallah telefondan giroyorum kim var kim yok gormuyorum bugun temizlik gunum yarin oglumun dogum gunu yarin icin buyuk planim yoktu esimin ailesi gelcez diyene kadar anliyacaginiz bana is cikti bugun yarin giremezsem kusura bakmayin cok isim var cokkkkk herkez kendine iyi baksin.
merhaba canım
ben de hacamatı patronumundan duydum korkutucu geldı ama sen dıyınce sasırdım da. ınsaallah bır gun bız de denerz kımbılır
en ıyısını bulmak lazım bu hacamat da, herkes duzgun yapamazmıs
ben de elma aldım ama dun okadar ugrastım kı yemekler ıle elma ıcın zaman ve guc kalmadı artık.
elın ıyılestı mı ıyıce ?
herkese merhaba, ıyı bır hafta olsun ınsaallah
ben haftaya guzel basladım ama kotu gectı.
pazar gununku artıları atmısım kılo da vermısım bu bana ıyı geldı hastane de baya sıkıntı vadı nerdeyse kavga cıkacaktı guvenlıgı cagırdım cok uzun sure ayakta kaldım 2 saat kadar hıc oturmadan sıra bekledım. neyse hallettım ıslerımı,
xenıcal pıyasadan toplatılmıs su zayıflama hapı. doktor ozel alabılırsın uc ay kullanabılırsın cok buyuk etkı olmaz ama yag emılımıne fayda eder sen bılırsın dedı. bır kutusu 150 tl varmıs ayrıca buyuk sehırlerde varmıs su an ezcanelerde.
ınsulın dırencım yukselmıs hapa devam etmemı ıstedı yarım yarım ıc belkı daha az yan etkısı cıkar uyku ve mıde bulantısı azalır belkı dedı.
hormon sonuclarım ıyıydı hatta bıraz dusmus bıle.
vajınal ultrason da ıstedı bır baska doktora yonlendırdı dunyamı kararttı resmen. bacaklarımı cok ıyı acarak muayene yapmadı canım acıdı ve ınsaallah bu olaydan dolayı yumurtalıgımı ıyı gorememıstır dıye umut edıyorum cunku 4 adet olan yumurtam da yıllar ıcınde erımıs gıbı gorunuyor aksı durumda. sol yumurtalıkta hıc yok, sagda da cok kucukmus. cok sıkıntılı, endokrınolojı doktorum da dedım normal de 10 adet olmalıymıs en az, 7 normal. 4 tehlıkelıymıs, 4ten asagısı da tedavı ıle bıle ımkansız nerdeyse anlamına gelırmıs.
ıyı bır kadın dogumcuya gıdecegım tup bebek yaptırsam da basarısız olurmus su an. ama ıyı bır doktor ıle rezervlerımı kontrol ettırırım ıstanbulda uc ayda bır kontrol dusunuyorum netlestırmedım henuz belkı de kayserıdekı acıbadem e gıderım kayserı yakın sonucta bana.
cok uzuldum, hastanede agladım parklarda agladım doktor benı oyle gorunce psıkıyastrıste yonlendırdı normalde 15 dk ayırıyorlar bana 1 saat ayırdı depresyon teshısı koydu sadece bebek anlatmadım tum skıntılarımı anlattım hap verdı 6 ay kullanacakmısım kılo aldırıcı etkısı falan yokmus aklıma yattı hem ıstekı ofken kontrollerım hem yogun ıs temposu hem dıger seyler ıle basetmem ıcın yardımcı olabılır dıye dusundum. kafam kazan gıbı, bılmıyorum. fsh 6 ya kadar ınmıs cok sevındım ama rezerv berbat ıste.
kadım dogumcular rezerv degısmez artmaz derler hep. endokrınolojı doktorum, ınsulın dırencın azaldıkca ve kılo verdıkce rezervlerın duzelır dedı hıcbırsey anlamadım bu ısten.
5 gunluk rapor verdı bıraz uzaklas dedı bılmıyorum ısyerınde sorun olabılır bu. raporu verdı bakalım gıdecekmıyım gıtmeyecekmıyım bılmıyorum. belkın de yarın da gıtmem carsamba gıderım ya da tam. annemlee gıderdım ıstsanbul bana hep cok ıyı gelır aılemden ote ıstanbul resmen cok ıyı gelıyor ama zaten ay sonunda mezunıyete gıdecegım kafam karıstı.
elim iyi canım geçti artık teşekkür ederim
merhaba canım öncelikle şunu söyleyim xenical annem kullandı dr yazmıştı ama hiç bir faydasını görmedi tavsiye etmem zaten kullandığın ilaçlar var bide onu ekleme derim
ben kayserideyim ve kayseride bu konuda gerçekten uzman doktorlar var rabbim şifasını versin en mükemmel doktorada gitsen rabbim ne kısmet ettiyse o bak eşimin dayısını 7 yıl çocuğu olmamış tedavi görmüşler yıllarca sonra kendiliğinden olmuş şimdide korundukları halde 3. çocuğuna hamile :) rabbim ol der olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?