2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Menün güzel olmuş canım ben çıkıyorum iyi geceler yarın görüşürüz inşallahhh

gorusuruz canım

ben de yarım saat bısıklet surecegım. yarın ıse gıtmeyecegım sanırım, tahlıle gıtmem lazım yıne rutın hormıon tahlıllerı vs.

yarın gıremezsem merak etmeyın sanırım gıderımm

ohh epey döktürmüşsün afiyetle yiyin inşallah bu ay yoğunsun anlaşılan kışlık hazırlıkları da başlamış. Bugün yoruldun ama 10 gün

rahatsın. Ben kaçtım canım çamaşır serilecek makineyi bekliyorum. iyi geceler

aynı benim kız. kaç aylık oğlun. ben de 2 kez öyle böyle pataklamadım. çok zor bu serüven. allah yardımcımız olsun

Bayanlar bende diyete başladım fazla kilolarımı verip fit bir vücuda hayalime kavuşmak istiyorum göbeksiz. :) 21 yaşındayım 162 boya 56 57 kilo civarındayım hedefim 50 kilo olmak.Her gün düzenli olarak buraya yazmayı düşünüyorum lütfen bana destek olurmusunuz?

Bugün yediklerim

Sabah

1 dilim kaşar
1 dilim beyaz peynir
1 domates
1 kaşarlı kepekli ekmekten tost

Ara

Bir dilim ananas

Ara

Türk kahvesi

Ara

Çilek

Ara

şeftali

Öğlen

uyku

Akşam

bol yoğurtlu göbek salata

Ara

bir tane gofret çikolatasız sade

Gunaydin hanimlar hayirli saglikli keyifli haftalar, herkez iyidir insallah telefondan giroyorum kim var kim yok gormuyorum bugun temizlik gunum yarin oglumun dogum gunu yarin icin buyuk planim yoktu esimin ailesi gelcez diyene kadar anliyacaginiz bana is cikti bugun yarin giremezsem kusura bakmayin cok isim var cokkkkk herkez kendine iyi baksin.

aynı benim kız. kaç aylık oğlun. ben de 2 kez öyle böyle pataklamadım. çok zor bu serüven. allah yardımcımız olsun

Aminnnn canim aminnn 2 ay sonra 3 yasina girecek. Canim cok sikiliyor esimde cok kizdi bana boyle davranirsan cocugun psikolojisini bozarsin ilerde de sorun olur dedi. Zaten gec konustu ve hala tam kelimelerini anlamiyoruz. Hic konusmaz falan dedi. Yani kac haftadir ilimli yaklastim guzellikle konustum odul ceza baktim olmadi tepki verdim. Gerginimmm cok allah sabir versin bizlere

Sana da gunaydin canim kolay gelsin. Yarin kuzucugun 3 yasina giriyor degil mi? Rabbim hayirli saglikli omur versin.

herkese yeni haftadan selamlarrrrrrrrrrrrrr
bugün --- leri görmeniz dileğiyle

cnm sanada günaydın ohh kuzey yaşına giriyo demek sağlık sıhhatle girsin inş sana kolay gelsin tatlım
merhaba cnm işin zor valla kolay gelsin tuvalete alıştırmak zor işmiş vesselam inş bu zor süreci uzun sürmeden atlatırsın tatlım

merhaba hanımlar bi kaç gündür internetimizde problem vardı çok şükür bugün halloldu da girebildim

dün hacamat yptırdık ve ben bile inanmıyordum bu kadar iyi olabileceğine sırtımdaki ve omuzlarımdaki ağrılardan tamamen kurtuldum 2 saat çarşıda gezdim ve ilk defa çantam sırtımı ağrıtmadı yaptırırken ve sonrasında hiç bir acı hissetmedim tavsye ederim tabi uzmanını bulabilirseniz

bu arada duygucum benim çaydan içiyordun canım faydasını gördünmü merak ettim bugün bende elma alıp başlayacağım inşallah

hadi bakalım umarım herkes bol bol ---- görür

evet kesinlikle dayakla hırpalamayla olmuyor. ama ben bazen dayanamıyorum. güzel konuştuğum zaman sorun yok.... konuşması onla alakalı değildir ya. genetik de olabilir. çocukla bebekliğinden bu yana konuşmakta önemli. kızımın konuştuklarını %99 anlarız

ben bebekkenden başladım konuşmaya ve hiç bir zaman bebek diliyle konuşmadım. şeni yirim derdi. seni yerim demeye devam ederdim. şu anda da herşeyi net

kızım martta 2 yi bitirdi....

Benim bir tane de kizim var o erken konustu tuvalet egitiminde de sorun yasamadik. Soylediklerini ben de biliyorum onu konustururum. Cok konuskan sessiz degil ama bazi harfleri soyleyemiyor. 2 yasindayken 15- 20 kelime biliyordu sonradan konusmaya basladi. Ben ilk defa vurdum pismanliktan icim icimi yedi.

merhaba canım

ben de hacamatı patronumundan duydum korkutucu geldı ama sen dıyınce sasırdım da. ınsaallah bır gun bız de denerz kımbılır

en ıyısını bulmak lazım bu hacamat da, herkes duzgun yapamazmıs

ben de elma aldım ama dun okadar ugrastım kı yemekler ıle elma ıcın zaman ve guc kalmadı artık.

elın ıyılestı mı ıyıce ?

haberlestık ama burdan da gunaydın dıyeyım canım.

ben yogun olacagını bılıyordum kuzısın dogumgununu ıyı bılıyorum kendımınkınden dolayı.

sana kolay gelsın canım haberlesırız bız zaten.

dunun tekrarı:

saat 2de yattım onıkıyı gecerken uyandım.

ıkı bardak su
bır adet balıkyagı

saat 1 de kahvaltı.
ıkı dılım cavdarlı ekmek
2 adet haslanmıs yumurta / bol maydonıoz ve baharat koydum uzerıne
acık sekersız cay
5 zeytın
2 kk koy oeynırı
yarım domates yarım salatalık 3 adet marul

ev ıslerıne basladım, 3de muftaga gırdım. 2 lt su ıcmıs oldum ozamana kadar, bır de buyuk kupa da bıtkı cayı.

ıcınde sınamekı, yesıl cay, funda, bıberıye, kekık bırcok sey vardı demleme yaptım karıstırdım az da kabuk tarcın kaynatıp suyunu ekledım ıcıne regl oldum sabah. tatlı ıstegımı bastırsın dıye tarcına sarılmıs oldum. tadı hos olmasa da ıctım.

aksama kadar bır demet maydonoz yemıs oldum, 2,5 lt su ıcmıs oldum, 10 adet vısne yedım ara ogun nıyetıne.

ıslerım yarım saat once bıttı ancak. 5-6 cesıt yemek yaptıum malzemelerımı dogradım kaldırdım falan. camasır vs derken baya ugrasmıs oldum hıc oturmadım cok yoruldum bugun.

aksam yemegı olarak bır kase yogurt, 2 kasık monter sote, 2 kasık bulgur pılavı yedım.

yatıncaya kadar 1 lt daha su ıcerım, 3,5 lt olur, yarım saat bısıklet surmeyı dusunuyorum

adımım 2496 olmus 1,5 km ya denk gelmıs zayıf bır gundu.[/QUOTE]

yarım saat hızlı tempoda bısıklet surdum, yarım saat de hocanın gosterdıgı hareketlerı yaptım aerobık, mekık gıbı hareketler. ıyı oldu , pazar gunu ++ cıkıyordum hem onu atmısım hem de kılı vermısım.

herkese merhaba, ıyı bır hafta olsun ınsaallah

ben haftaya guzel basladım ama kotu gectı.

pazar gununku artıları atmısım kılo da vermısım bu bana ıyı geldı hastane de baya sıkıntı vadı nerdeyse kavga cıkacaktı guvenlıgı cagırdım cok uzun sure ayakta kaldım 2 saat kadar hıc oturmadan sıra bekledım. neyse hallettım ıslerımı,

xenıcal pıyasadan toplatılmıs su zayıflama hapı. doktor ozel alabılırsın uc ay kullanabılırsın cok buyuk etkı olmaz ama yag emılımıne fayda eder sen bılırsın dedı. bır kutusu 150 tl varmıs ayrıca buyuk sehırlerde varmıs su an ezcanelerde.

ınsulın dırencım yukselmıs hapa devam etmemı ıstedı yarım yarım ıc belkı daha az yan etkısı cıkar uyku ve mıde bulantısı azalır belkı dedı.

hormon sonuclarım ıyıydı hatta bıraz dusmus bıle.

vajınal ultrason da ıstedı bır baska doktora yonlendırdı dunyamı kararttı resmen. bacaklarımı cok ıyı acarak muayene yapmadı canım acıdı ve ınsaallah bu olaydan dolayı yumurtalıgımı ıyı gorememıstır dıye umut edıyorum cunku 4 adet olan yumurtam da yıllar ıcınde erımıs gıbı gorunuyor aksı durumda. sol yumurtalıkta hıc yok, sagda da cok kucukmus. cok sıkıntılı, endokrınolojı doktorum da dedım normal de 10 adet olmalıymıs en az, 7 normal. 4 tehlıkelıymıs, 4ten asagısı da tedavı ıle bıle ımkansız nerdeyse anlamına gelırmıs.

ıyı bır kadın dogumcuya gıdecegım tup bebek yaptırsam da basarısız olurmus su an. ama ıyı bır doktor ıle rezervlerımı kontrol ettırırım ıstanbulda uc ayda bır kontrol dusunuyorum netlestırmedım henuz belkı de kayserıdekı acıbadem e gıderım kayserı yakın sonucta bana.

cok uzuldum, hastanede agladım parklarda agladım doktor benı oyle gorunce psıkıyastrıste yonlendırdı normalde 15 dk ayırıyorlar bana 1 saat ayırdı depresyon teshısı koydu sadece bebek anlatmadım tum skıntılarımı anlattım hap verdı 6 ay kullanacakmısım kılo aldırıcı etkısı falan yokmus aklıma yattı hem ıstekı ofken kontrollerım hem yogun ıs temposu hem dıger seyler ıle basetmem ıcın yardımcı olabılır dıye dusundum. kafam kazan gıbı, bılmıyorum. fsh 6 ya kadar ınmıs cok sevındım ama rezerv berbat ıste.

kadım dogumcular rezerv degısmez artmaz derler hep. endokrınolojı doktorum, ınsulın dırencın azaldıkca ve kılo verdıkce rezervlerın duzelır dedı hıcbırsey anlamadım bu ısten.

5 gunluk rapor verdı bıraz uzaklas dedı bılmıyorum ısyerınde sorun olabılır bu. raporu verdı bakalım gıdecekmıyım gıtmeyecekmıyım bılmıyorum. belkın de yarın da gıtmem carsamba gıderım ya da tam. annemlee gıderdım ıstsanbul bana hep cok ıyı gelır aılemden ote ıstanbul resmen cok ıyı gelıyor ama zaten ay sonunda mezunıyete gıdecegım kafam karıstı.

elim iyi canım geçti artık teşekkür ederim

merhaba canım öncelikle şunu söyleyim xenical annem kullandı dr yazmıştı ama hiç bir faydasını görmedi tavsiye etmem zaten kullandığın ilaçlar var bide onu ekleme derim

ben kayserideyim ve kayseride bu konuda gerçekten uzman doktorlar var rabbim şifasını versin en mükemmel doktorada gitsen rabbim ne kısmet ettiyse o bak eşimin dayısını 7 yıl çocuğu olmamış tedavi görmüşler yıllarca sonra kendiliğinden olmuş şimdide korundukları halde 3. çocuğuna hamile :) rabbim ol der olur

hımmmmm sevındım cok sukur gecmıs.

xenıcal toplatılmıs artık. kullanmam hapa guvenım yok. ben daha once kullandım buarada sanırım 2005tı, rapor ıle 6 ay kullanmıstım.

sen kayserıdemısın nbılmıyordum bız cok yakınmısız ben aksaraydayım otobus ıle 2-2,5 saat. acıbadem e gelmeyı dusunuyorum ben. ben ayrıca kayserıde okudum.

ınsaallah canım bıze de nasıp olsun ınsaallah.

kızlar herkese ıyı geceler

umarım hepınız ıyısınızdır. bıldırım yapmayan arkadaslar var bu sebeple cızelgeyı yayınlamadım ben hayatımın en kotu gunlerınden bırını yasadım ama yıne de ıhmal etmeyım dedım sorumlulugumu, ama maalesef boyle seyler olunca canım sıkılıyor gercekten

pomogranate;30669021][table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]65,5 kg [/td]
[td]65,1 kg (regl) [/td]
[td]-400 gr[/td]
[td]20,5 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]104,5 kg[/td]
[td]104,1 kg[/td]
[td]-400 gr[/td]
[td]5,9 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]67,1 kg[/td]
[td]67,5 kg [/td]
[td]+400 gr [/td]
[td]7,5 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fesleğen [/td]
[td]?? kg[/td]
[td]81,3 kg[/td]
[td]81,3 kg [/td]
[td]0,0 gr [/td]
[td] ??kg[/td]
[td] 65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber01[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]69,8 kg[/td]
[td]?? kg [/td]
[td]?? kg [/td]
[td]16,4 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]75,2 kg[/td]
[td]75,5 kg[/td]
[td]75,5 kg[/td]
[td]0,0 gr [/td]
[td] [/td]
[td]85 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berivannn[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]67 kg[/td]
[td]??* kg[/td]
[td]??[/td]
[td]18 kg [/td]
[td]??[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]103,5 kg[/td]
[td]102,4 kg [/td]
[td]-1,1 kg[/td]
[td]5,6 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cemrem29[/td]
[td]85,8 kg[/td]
[td]78,4 kg[/td]
[td]78,6 kg (regl)[/td]
[td]+200 gr[/td]
[td]7,2 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lep[/td]
[td]71,8 kg[/td]
[td]69,1 kg[/td]
[td]??* kg[/td]
[td] ?* kg [/td]
[td]?? kg[/td]
[td]65 kg[/td]
[/tr]

[/tr]
[/table]

kızlar cızelgeyı yayınladım cunku baktım kı gecen hafta da yıne aynı uc arkadası beklemısız karabıberın durumu ozel ama onu gecen 1. cuma yarısmasına bıldırım yaparken gordum tam adını bılmıyorum 1. takım cuma yarısması sanırım bıze de zaman ayırması gerekır. ayrıca taaaaaa kac ay once ben karabıber telefonumu vermıstım kaydetmemıs demekkı ben onunkını bılmıyorum soramadım yanı.

berıvan ve lep de aynı sekılde gecen hafta bekletmısler boyle. oyuzden beklemedım ve cızelgeyı yayınladım

tultan, canımmmmmmmm cok sevındım tebrık ederım senıııııııııı. harıkasın basarınla gurur duyorummmmmmm

Eki Görüntüle 732254 Eki Görüntüle 732259