2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Tesekkur ederim canimm ellerine emegine saglik. Bu basari sizin desteginizle oldu. Tesekkurler

İyi geceler cizelge yayinlanmis once kendimi sonra pomo ve duyguyu tebrik ederim.

Bugun menu

Sabah: 1 kk peynir, ceyrek simit, 1 dlm kepek ekmek, domates, cay

Ogle: 2 dlm ekmek, 3 kasik yogurt, domates

Aksam: yarim porsiyon makarna, 2 kasik yogurt

30 dk yurudum. 2 lt su ile gunu kapatiyorum.

inan hastaneleri iyi bilirim ama acıbademle ilgili pek bir bilgim yok ama benim doktorumda iyi tavsiye ederim ayrıca gelirsen bende beklerim canım erciyesde mi okudun

cnm yazını okudum inan ki daha b,şey tam belli değil ki
çünki bak kendin diyosun dr. bacaklarımı iiice açıp bakmadı diye hem baksa bile dediği doğru olsa dahi yaradan istediği an nelere kadirdir bilrisin cnm korkman normal düşünmen de öle ama inan ki endokrin dr. dediği gibi insulin direncin azaldıkça o yumurtalar düzene girecek cnm benim ben sana heppp dua edeceğim güzelim inan ki ist. gittiğin zaman dr. gösterince bak ne kadar sevineceksin bugünler geçecek cnm inş

tultan cnm seni tebrik ederim inş hep böle devam eder ve istediğpin kiloya kavuşursun:)

Son düzenleme:
Gunaydin herkese acilis benden bugun filiz ise gitmedi sabah acilisi o yapardi. Kizlar nerdesiniz bir ses verin yahu. Cemrecim cok tesekkur ederim canim. Ben persembe gunu denizli ye gidiyorum. Hazirlik yapmam lazim cok isim var. Ama arada girerim.

canım tsk ederım ınsaallah daha ıyı haberler verırım. bugun ıyı bır kadın dogumcuya gıdecegım ogleden sonra. ınsaallah rezervler konusunda daha umutlu konusur. benım zaten normalde de sıkıntılı. tehlıkelı 3-4 adet ancak vardı

ALLAH sana , bana, ısteyen herkese nasıp etsın canım. ALLAH razı olsun

burdakı bu kadındogumcu burda bulunabılınecek ıyı bır doktor, ama kayserı ve ıstanbulda da gıdecegım onumuzdekı aylarda.

fıstık bana maıl yazma sırket maılıne yanı, ozel adresıme maıl at sadece. sırkette degılım ben, herkes gorur maılı, hos olmaz.

canım tekrar cok tebrık edıyorum ınan cok mutlu oldum yaaaaaaa, ve sırf sen bekleme bu moralı erkenden al dıye yayınladım ıyı kı de beklememısısız halen bıldırım yapmadı yapmayan arkadaslar.

menunu begendım, suyunu bıraz daha artır canım. 3lt koy mesela kendıne ya da 2,5. havalar zaten ıyıce ısındı, 2 tl az gelmesın.

demek persembe gunu denızlıye gıdıyorsun kolay gelsın canım hazırlıklar ıcın. gozunaydın sımdıden ıyı eglenceler sana.

nekadar kalacaksın pekı ?

dunku menum:

sabah ac karnına ve su bıle ıcmedım 11 e kadar tahlıl oldugu ıcın.

11 de kahvaltı gıbı bırseyler buldum hastanede sukur.

500 ml su
1 tatlı kasıgı cılek recelı
bır haslanmıs yumurta
uc dılım normal ekmek, ıcını cıkardım
bır kk kadar tulum peynır
5 adet yesıl zeytın
yarım kadar domates
acık sekersız cay

ancak bunları buldum her taraf tost ya da kebabtı valla

500 ml su
7-8 adet yesıl erık aksama dogru.

5de eve geldım 15 adet vısne yedım 1 lt su ıctım.

aksam 7 de yemek

500 ml su

bır kase yogurt
3 dılım fırında kabak mucver ( cok maydonoz koydum ıcıne, peynır,sogan,sarımsak, yumurta, az un derken cok guzel oldu kek gıbı uc dılım yedım )

ara yapmadım, 500 ml su ıctım

sımdı de 500 ml su ıcıp, bır bardak da sut ıcerım yatarım

adımsayar yanımda degıl 12bın adıma yakın adım atmısım bugun, tam olarak yazarım yarın. ek baska bırsey yapmadım. ayaklarım mahvoldu zaten sureklı ayakta durdum ozellıkle ılk randevu kuyrugunda 2 saat

bugunku menum:

sabah ac karnına ıkı bardak su 11:30 ve bır balık yagı

12 bucukta 7-8 adet eksı erık

1 de kahvaltı gıbı yaptım.

bır bardak sut
ıkı dılım ekmegı kucuk kucuk bolup gevrettım tavada az yag ıle.

ustune de ıkı yumurta kırdım guzel bır omlet oluyor hatta az peynır ve sut ıle daha guzel oluyor bugun oyle yapmadım.

yarım domates bır salatalık

hazırlanıp cıkacagım yenı bır doktora gıdecegım muayene ıcın. cıkmadan bıraz vısne yerım. 1lt daha su ıcerım. dolmusla gıderım gıderken, ama donerken 1 saatten uzun yururum

aksam esımle yemegı yerım ve 8 de spora gıderım yıne 35 dk yururum 1 saat orda spor, donus 45 dk yuruyus derken bugun cok aktıf gecırmıs olurum.

pomocumm inan canım oraya bile zaman ayıramıyorum ,hatta geç kaldığım içinn facebokton arkadaş ban özel mesaj çekti öyle girdim ve yazdımm ordada pek yazışmamm yok,telefonunuu kaydettim hatta diğer gruptakii grup lideriniide kaydettim ama telefonunn arızalandı ve kartım başka telefona takılınca hepsi silindii bende benii arayanları tekrar kaydetmeye başladım
eşim diyor numaraları hafızaya kaydet falann ama ben anlamıyorumkii sadece ismii yazıp kaydediyorumm ve sorunn kaçkez başıma geldii hatta eltime kaçkez oldu kaçkez numarasınıı istedimm ondan oda dedi kaydettmiyormusunn diyee
inanın artık ne cuma yarışmasına nede burayı girmeye fırsatım olmuyorr,olsada geçmişi okuyamıyorum,birde eşim evde olunca bilgisayar başına oturamıyorumm şuan da salonda misafir geldii onunla sohbet ediyor bende içli köfte açıyordumm kaçtımm buraya hemenn bakayımm dedimm birde diyetime odaklanamaz oldumm ,karmakarışığımm hergünn yarın başlıyorumm diyorumm ama olmuyorrr ,

Merhaba arkadaşlar, tatil yaptım, kendime geldim, eve uğramadan doğrudan işyerine geldik bugün, hemen koşturmaca başladı tabi ama olsun en azından enerjim var şimdi Hepiniz iyisinizdir inşallah, birazdan geçmişe dalacağım, tablomuza da bakarım, ben fena halde kilo aldım sanırım ama bu hafta dengelemeye çalışacağım, sizler hep --- görmüşsünüzdür umarım

Beni dusundugun icin tesekkur ederim canim. Burasi soguk bugun isindi haftasonu aksamlari kombiyi actik. Su icemedim yada unutuyorum. Bundan sonra dikkat ederim hatirlatman iyi oldu.

Ne kadar kalacagim belli degil esim fazla kalmamizi istemiyor. Ben de sormadim ne kadar kalalim diye ama 10 gun sonra donerim.

aaaaaaa cok sgumus burası okadar degıl.

suyu fazlalastır canım kesınlıkle.

ıyı olmus canım 10 gun bıle olsa super olurrrrrr ck sevındımmmmmmmmmmmmm

merhaba canım hosgelmıssın ozledık valla senı.

tatıl nasıldı ?

hımmmmmmm demek kılo aldın, verırsın ınsaallah bu hafta.........

kızlar ıyı aksamlar

esracıgım ne uyarısı, nereye gıtmesı ya anlamadım.

bu olaylar, haberler benım de cok canımı sıkıyor ne olacak bılmıyorum valla. ızlemesen olmuyor ızlesen olmuyor

tadım yok bu aksam zaten. spor hocası cıddı sakatlanmıs kurs ya ertelenecek ya ıptal ıolacak moralım cok bozuldu

merhaba canım hosgelmıssın ozledık valla senı.

tatıl nasıldı ?

hımmmmmmm demek kılo aldın, verırsın ınsaallah bu hafta.........

Canım tatil çok güzeldi, darısı en kısa zamanda senin başına Çok ihtiyacım vardı ve ilaç gibi geldi valla. Bugün gelir gelmez koşturmaca başladı, yarın da öğleden önce vize işleriyle uğraşacağız, yoğunluk devam ediyor yani. Yemekler çok iyi değildi açıkçası otelde, öyle olunca karbonhidrata yüklendim, yarın sabah göreceğim anyayı konyayı bakalım

Duygucum, oğluşun 3 yaşına girmiş, doğum gününü kutlarım canım, sağlıkla, sevgiyle, gülücükleriyle dolu güzel ve uzun bir ömür dilerim

Pomocum sen nasılsın canım? Nasıl geçti günün? İnan aklım sendeydi öğleden sonra, spor erken mi bitti, erken girmişsin, soru yağmuruna tuttum birden ama kusuruma bakma canım.