- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #13.161
pomocumm inan canım oraya bile zaman ayıramıyorum ,hatta geç kaldığım içinn facebokton arkadaş ban özel mesaj çekti öyle girdim ve yazdımm ordada pek yazışmamm yok,telefonunuu kaydettim hatta diğer gruptakii grup lideriniide kaydettim ama telefonunn arızalandı ve kartım başka telefona takılınca hepsi silindii bende benii arayanları tekrar kaydetmeye başladım
eşim diyor numaraları hafızaya kaydet falann ama ben anlamıyorumkii sadece ismii yazıp kaydediyorumm ve sorunn kaçkez başıma geldii hatta eltime kaçkez oldu kaçkez numarasınıı istedimm ondan oda dedi kaydettmiyormusunn diyee
inanın artık ne cuma yarışmasına nede burayı girmeye fırsatım olmuyorr,olsada geçmişi okuyamıyorum,birde eşim evde olunca bilgisayar başına oturamıyorumm şuan da salonda misafir geldii onunla sohbet ediyor bende içli köfte açıyordumm kaçtımm buraya hemenn bakayımm dedimm birde diyetime odaklanamaz oldumm ,karmakarışığımm hergünn yarın başlıyorumm diyorumm ama olmuyorrr ,
Canım tatil çok güzeldi, darısı en kısa zamanda senin başınaÇok ihtiyacım vardı ve ilaç gibi geldi valla. Bugün gelir gelmez koşturmaca başladı, yarın da öğleden önce vize işleriyle uğraşacağız, yoğunluk devam ediyor yani. Yemekler çok iyi değildi açıkçası otelde, öyle olunca karbonhidrata yüklendim, yarın sabah göreceğim anyayı konyayı bakalım
Duygucum, oğluşun 3 yaşına girmiş, doğum gününü kutlarım canım, sağlıkla, sevgiyle, gülücükleriyle dolu güzel ve uzun bir ömür dilerim
Pomocum sen nasılsın canım? Nasıl geçti günün? İnan aklım sendeydi öğleden sonra, spor erken mi bitti, erken girmişsin, soru yağmuruna tuttum birden ama kusuruma bakma canım.
hayırlı yolculuklar cnm güle güle gitGunaydin herkese acilis benden bugun filiz ise gitmedi sabah acilisi o yapardi. Kizlar nerdesiniz bir ses verin yahu. Cemrecim cok tesekkur ederim canim. Ben persembe gunu denizli ye gidiyorum. Hazirlik yapmam lazim cok isim var. Ama arada girerim.
ohhh hoşgeldin ii yaramış tatil hemen işe gitmişsin am aolsun enerji tavan sendeMerhaba arkadaşlar, tatil yaptım, kendime geldim, eve uğramadan doğrudan işyerine geldik bugün, hemen koşturmaca başladı tabi ama olsun en azından enerjim var şimdiHepiniz iyisinizdir inşallah, birazdan geçmişe dalacağım, tablomuza da bakarım, ben fena halde kilo aldım sanırım ama bu hafta dengelemeye çalışacağım, sizler hep --- görmüşsünüzdür umarım
cnm inş güzel haberler alırsın bu güncanım tsk ederım ınsaallah daha ıyı haberler verırım. bugun ıyı bır kadın dogumcuya gıdecegım ogleden sonra. ınsaallah rezervler konusunda daha umutlu konusur. benım zaten normalde de sıkıntılı. tehlıkelı 3-4 adet ancak vardı
ALLAH sana , bana, ısteyen herkese nasıp etsın canım. ALLAH razı olsun
burdakı bu kadındogumcu burda bulunabılınecek ıyı bır doktor, ama kayserı ve ıstanbulda da gıdecegım onumuzdekı aylarda.
hayırlı yolculuklar cnm güle güle git
güle güle gel güzelim
ohhh hoşgeldin ii yaramış tatil hemen işe gitmişsin am aolsun enerji tavan sende
kilonda artış bile olsa sen bu enerji ile bu hafta full veririsin kilolarıııııııııı
cnm inş güzel haberler alırsın bu gün
ınsaallah canım. cok ıyı gelmıssın bellı oldu valla. cok sevındım adına.
yemek olayına uzuldum ınsaallah cok almamıssındır.
duyguyu aradım ben de ama ulasamadım. telefonda kutlayayım ıstemıstım ama burdan kutlamak gerekecek anlasılan. canım, tatlı oglusuna saglıklı bır omur dılıyorum guzel oglusun ıyı kı dogmus cok mutlu cok saglıklı cok basarılı yıllar, yaşlar onu beklıyor olsun ınsaallah. bıdıgı bızım ıcın kocaman op
yogunluk kaldıgı yerden devam dıyorsun hımmmm. ben de uzun zaman sonra ılk kez ucgundur ıse gıtmedım garıp gelıyor bana.
canım bana gelecek olursak, bugun bır kadındogumcuya gıttım uc tane yumurtan var dedı cok kucukler dedı rıskın cok yuksek kesınlıkle dedı ama kesın yargıya varılamaz dedı, yumurta sayısı pek artmaz ama arttıgı durumlar da gorulebılınıyor dedı. sımdılık sadece kılo vermeye odaklan dedı cunku kılo verınce tek yumurtadan bıle faydalanmak mumkun dedı
spora gıdecektım o da yalan oldu hocamız cıddı sakatlanmıs o hayal de suya yattı gorunuyor bundan sonra kurs olmaz sanırım cunku saat sorun. 6 bucukta baska hocanın varmıs ama ona da ben yetısemıyorum
psıkıyatrıste yonlendırıldım dun, depresyonda oldugumu soyledı falan baya konustuk ılac yazdı 6 ay kullanmamı ıstedı
ben sana uzunca anlatırım ama kısaca boyle canım
hayırlı yolculuklar cnm güle güle git
güle güle gel güzelim
ohhh hoşgeldin ii yaramış tatil hemen işe gitmişsin am aolsun enerji tavan sende
kilonda artış bile olsa sen bu enerji ile bu hafta full veririsin kilolarıııııııııı
cnm inş güzel haberler alırsın bu gün
hayırlı günler
dünkü menüm
sabah domates peynir yeşillik 1 kaşık çilek reçeli 2 dilim ekmek
öğlen hazır mantar çorbası 1,5 kase 2 dilim ekmek bol salata
ara 1 tk gül reçeli
akşam yağsız tavuk göğsü 4 kaşık pilav ayran salata
3 litre su
bu arada tam çilek ve gül reçelinin vakti ben pazartesi yaptım
duygucum doğum gününüz kutlu olsun canım Allah hayırlı uzun ömürler versin
az sonra gezmeye gideceğim umarım hafif atlatabilirim gerçi yumurta alerjim olduğu için bir çok şeyi yiyemiyorum artık
Merhaba hanimlar bugun biraz hareketlilik var topikte masallah
Neslicim hosgeldin tatilin yarmis canim enerji ve canlilik gelmis sana. Kiloyu da sorun etme verirsin.
Filizcim bugun dr gitmekle en iyisini yaptin. İcim rahatladi biraz umudum vardi ama simdi daha da artti. Kilo verince hersey yoluna girecek canim durmak yok devamm hep birlikte :))
Duygucum kuzucuguma saglikli, hayirli bir omur diliyorum Rabbim den. Allah acilarini gostermesin canim.
Bugun ki menum
Sabah: 2 dlm kepek ekmege 4 dlm sucuk ve 1 dilim kasarla tost, cay
Ogle ve aksami birlestirdim. Saat 4 te 1 tabak manti yedim.
Ara: Yarim cay bardagi kadar findik, fistik ve kuru uzum karisimi, cay
2,5 lt su ictim ve 35 dk yurudum.
Pomocumm inşallah birdaha olamayacakk canımm
yarın sabah ilk işimm satimi 8 kurmak olacak
sabah kalkınca hemen diyet kahvaltısıı yapılacak,yoksa 11 de hazırlıyorumm ben kahvaltıyıı ve geç kalıyorumm çok açıkmış olduğum içinde fazla kaçıyorrr
Sağol canım, bugün de sabah çok yoğundu, öğleden sonra kaçtım amabilgisayar başında inceleyeceğim bir yazı var, işyerindense evde çalışmayı tercih ettim, hiç değilse ayaklarımı uzatıp öyle çalışırım Sabah tartıldım ve güzel kilo almış olduğumu gördüm, zaten bakıyorum güzel rakibem 64 olmak üzere, bense 68.2 çıktım tartıda, oooyyyyfff oooyyfffff, pazartesiye kadar hiç değilse biraz hareketimi artırayım ve yediklerime dikkat edeyim de 67'li rakamlara devam edeyim.
Dün akşam detaylı konuştuk zaten diğer konuları, herşey güzel olacak canım, yürekten inanıyorum
Sağol Cemrem, enerjim yüksek vallaama kilom da yüksek çıktı:18: Bu hafta dikkat edeceğim biraz, zaten şimdilik kilo vermek gibi bir hedefim yok ama 67'li rakamlarda takılayım, 68 olmasın kararım var, o yüzden biraz hareketimi artırayım diyorum bu hafta.
Bu arada Tultancım, memlekete gidiyorsun sanırım, sen de güzel güzel dinlen, annenle bolca vakit geçir, Denizli'nin bol kalorili yemeklerine dalmaBenim annem de bir aksilik çıkmazsa haftaya gelecek Denizliden
doğum günü kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnkızlar herkese merhaba,
topık hareketlenmıs cok hosuma gıttı.
herkes ıyıdır ınsaallah,
ben geceye pek ıyı bır gırıs yapmadım aıleler ve masraflarıydı konumuz. son bır konuda daha sabredıp eylul ayından sonra her ıkı tarafa da restı cekecegım bu restı esıme de cekıp hatta ısten de ayrılabılırım bır sure. kafamda netlesmemıs planlar var ama sukur bugun daha ıyıyım.
sabah uyandım ıse gıtmeme kararı aldım gerı uyudum bır guzelce dınlendım zaten raporluyum hem de bugun dogumgunum, hıc calısmak ıstemedım dogumgunumu kutlayan tatlı arkadaslarımın hepsıne tsk ederım.
duygucugum bugun forumda yoksun ama yıne tsk edeyım mesajın benı aglattı resmen, cok cok tsk ederım, konusmamız uzun zaman once olmasına ragmen neslı de tarıhı hatırlamıs sasırdım ve cok sevındım, tatlım cok tsk ederım senın ıcın resım ekleyecegım pomogranate, nar cıcegı gıyecek bugun. tultancıgım telefon ıle gorusmek cok ıyı oldu hep destek oluyoruz hep bırbırımızden yardım alıyoruz hep ıletısımde oldun destek oldun cok tsk ederım sana da tatlım.
hepınızı kocaman opuyorum aksam belkı tekrar gırerım kendınıze ıyı bakınnnnn guzelllerrrrrrrrrr
ben de komsuma cılek yaptırdım canım. uc kucuk kavanoz rahat yeter dıye dusunuyorum, bır de vısne getırırım kaynanamdan. bahceden toplayıp yapıyor
yenı mı basladı bu alerjın ?
kotu olmus ya. yumurtasız cok zor vala.
gezmede basarılar dılıyorum sana, cok zor oluyor boyle mısafırlıkler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?