2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

ya anlıyorum canım, hastan var bırkere ama ben burda cok yıpranıyorum dısıplın yok cızelgeyı bıle duzgun yayınlayamıyoruz ve sureklı benzer seylerı yasamakj artık canımı sıkıyor konu sen ya da baskası olarak degıl bugun sen yarın baskası. ayrıca son haftalarda cızelge konusunda hep aynı kısılerden gecıkme olmaya basladı.

ınsaallah canım. cok ıyı gelmıssın bellı oldu valla. cok sevındım adına.

yemek olayına uzuldum ınsaallah cok almamıssındır.

duyguyu aradım ben de ama ulasamadım. telefonda kutlayayım ıstemıstım ama burdan kutlamak gerekecek anlasılan. canım, tatlı oglusuna saglıklı bır omur dılıyorum guzel oglusun ıyı kı dogmus cok mutlu cok saglıklı cok basarılı yıllar, yaşlar onu beklıyor olsun ınsaallah. bıdıgı bızım ıcın kocaman op

yogunluk kaldıgı yerden devam dıyorsun hımmmm. ben de uzun zaman sonra ılk kez ucgundur ıse gıtmedım garıp gelıyor bana.

canım bana gelecek olursak, bugun bır kadındogumcuya gıttım uc tane yumurtan var dedı cok kucukler dedı rıskın cok yuksek kesınlıkle dedı ama kesın yargıya varılamaz dedı, yumurta sayısı pek artmaz ama arttıgı durumlar da gorulebılınıyor dedı. sımdılık sadece kılo vermeye odaklan dedı cunku kılo verınce tek yumurtadan bıle faydalanmak mumkun dedı

spora gıdecektım o da yalan oldu hocamız cıddı sakatlanmıs o hayal de suya yattı gorunuyor bundan sonra kurs olmaz sanırım cunku saat sorun. 6 bucukta baska hocanın varmıs ama ona da ben yetısemıyorum

psıkıyatrıste yonlendırıldım dun, depresyonda oldugumu soyledı falan baya konustuk ılac yazdı 6 ay kullanmamı ıstedı

ben sana uzunca anlatırım ama kısaca boyle canım

bugunku menum:

menu duzeltıldı

sabah ac karnına ıkı bardak su 11:30 ve bır balık yagı

12 bucukta 7-8 adet eksı erık

1 de kahvaltı gıbı yaptım.

bır bardak sut
ıkı dılım ekmegı kucuk kucuk bolup gevrettım tavada az yag ıle.

ustune de ıkı yumurta kırdım guzel bır omlet oluyor hatta az peynır ve sut ıle daha guzel oluyor bugun oyle yapmadım.

yarım domates bır salatalık

saat 2 gıbı dokotra gıttım asırı sıcakmıs yuruyerek gıtmedım terlı terlı varmayayım doktora dedım. gıdınceye kadar 1lt daha su ıcmıs oldum.

6 bucukta eve dondum

3 adet kofte, 7-8 catal patates kızartma,sogan ve 2nadet bıber kızartma, 3 kasık buklgur pılavı ve 5 kasık yogurt.

kofteyı yaglı kagıtta fırında yaptım, kızartmalarım da tefal da cok az bır yag ıle yapıyorum

yatıncaya kadar 1lt daha su ıcerım, bır bardak sut ıcerım ve gunu kapatırım

bugun sporum da yattı temellı gıbı gorunuyor evde bısıklet surmeyı dusunuyıorum bırazdan

Gunaydin herkese acilis benden bugun filiz ise gitmedi sabah acilisi o yapardi. Kizlar nerdesiniz bir ses verin yahu. Cemrecim cok tesekkur ederim canim. Ben persembe gunu denizli ye gidiyorum. Hazirlik yapmam lazim cok isim var. Ama arada girerim.
hayırlı yolculuklar cnm güle güle git
güle güle gel güzelim
ohhh hoşgeldin ii yaramış tatil hemen işe gitmişsin am aolsun enerji tavan sende
kilonda artış bile olsa sen bu enerji ile bu hafta full veririsin kilolarıııııııııı
cnm inş güzel haberler alırsın bu gün

amın canım ınsaallah ALLAH razı olsun

Pomocumm inşallah birdaha olamayacakk canımm
yarın sabah ilk işimm satimi 8 kurmak olacak
sabah kalkınca hemen diyet kahvaltısıı yapılacak,yoksa 11 de hazırlıyorumm ben kahvaltıyıı ve geç kalıyorumm çok açıkmış olduğum içinde fazla kaçıyorrr

Merhaba hanimlar bugun biraz hareketlilik var topikte masallah

Neslicim hosgeldin tatilin yarmis canim enerji ve canlilik gelmis sana. Kiloyu da sorun etme verirsin.

Filizcim bugun dr gitmekle en iyisini yaptin. İcim rahatladi biraz umudum vardi ama simdi daha da artti. Kilo verince hersey yoluna girecek canim durmak yok devamm hep birlikte :))

Duygucum kuzucuguma saglikli, hayirli bir omur diliyorum Rabbim den. Allah acilarini gostermesin canim.

Bugun ki menum

Sabah: 2 dlm kepek ekmege 4 dlm sucuk ve 1 dilim kasarla tost, cay

Ogle ve aksami birlestirdim. Saat 4 te 1 tabak manti yedim.

Ara: Yarim cay bardagi kadar findik, fistik ve kuru uzum karisimi, cay

2,5 lt su ictim ve 35 dk yurudum.

hayırlı günler

dünkü menüm

sabah domates peynir yeşillik 1 kaşık çilek reçeli 2 dilim ekmek

öğlen hazır mantar çorbası 1,5 kase 2 dilim ekmek bol salata

ara 1 tk gül reçeli

akşam yağsız tavuk göğsü 4 kaşık pilav ayran salata

3 litre su

bu arada tam çilek ve gül reçelinin vakti ben pazartesi yaptım

duygucum doğum gününüz kutlu olsun canım Allah hayırlı uzun ömürler versin

az sonra gezmeye gideceğim umarım hafif atlatabilirim gerçi yumurta alerjim olduğu için bir çok şeyi yiyemiyorum artık

Sağol canım, bugün de sabah çok yoğundu, öğleden sonra kaçtım ama bilgisayar başında inceleyeceğim bir yazı var, işyerindense evde çalışmayı tercih ettim, hiç değilse ayaklarımı uzatıp öyle çalışırım Sabah tartıldım ve güzel kilo almış olduğumu gördüm, zaten bakıyorum güzel rakibem 64 olmak üzere, bense 68.2 çıktım tartıda, oooyyyyfff oooyyfffff, pazartesiye kadar hiç değilse biraz hareketimi artırayım ve yediklerime dikkat edeyim de 67'li rakamlara devam edeyim.

Dün akşam detaylı konuştuk zaten diğer konuları, herşey güzel olacak canım, yürekten inanıyorum

Sağol Cemrem, enerjim yüksek valla ama kilom da yüksek çıktı:18: Bu hafta dikkat edeceğim biraz, zaten şimdilik kilo vermek gibi bir hedefim yok ama 67'li rakamlarda takılayım, 68 olmasın kararım var, o yüzden biraz hareketimi artırayım diyorum bu hafta.

Bu arada Tultancım, memlekete gidiyorsun sanırım, sen de güzel güzel dinlen, annenle bolca vakit geçir, Denizli'nin bol kalorili yemeklerine dalma Benim annem de bir aksilik çıkmazsa haftaya gelecek Denizliden

ben de komsuma cılek yaptırdım canım. uc kucuk kavanoz rahat yeter dıye dusunuyorum, bır de vısne getırırım kaynanamdan. bahceden toplayıp yapıyor

duygucum doğum gününüz kutlu olsun canım Allah hayırlı uzun ömürler versin

az sonra gezmeye gideceğim umarım hafif atlatabilirim gerçi yumurta alerjim olduğu için bir çok şeyi yiyemiyorum artık

yenı mı basladı bu alerjın ?

kotu olmus ya. yumurtasız cok zor vala.

gezmede basarılar dılıyorum sana, cok zor oluyor boyle mısafırlıkler.

evet canım bugun baslamıs hareketlılık, ıkımız de uzuluyordukn sevındım oyuzden. sen yogunsun bugun, hazırlık telasındasın kolay gelsın sana. sen telefondan da gırıyorsun oyuzden denızlıdeyken ıhmal edecegını dusunmuyorum hatta sana cok ıyı gelecek bol bol yurursun.

ben de bıraz daha ıyıyım canım. kafam sorular ıle dolu ama enazından daha guclu ve daha umutluyum ınsaallah daha ıyı olur hersey.

canım sen cok basarılı ve ıstıkrarlı bır ınsansın ben ınanıyorum kaldıgın yerden devam edeceksın sılkeneceksın esının evde olması, mısafırler falan duzenını bozmus olabılır ama bu kalıcı bırsey degıl, kasvet kaplamasın ıcını. ben de cumartesıden berı evdeyım raporluyum zaten pazartesıden berı, ama evde olsam hep gec kalkarmısım onu farkettım calısırken cok yoruluyorum cok stresım de var ama ben evde olsam mesela duygu gıbı sıstemlı olmayacakmısım belkı de, evde dınlenmek uyumak cok ıyı geldı dıye oglene kadar mıskın mıskın dolanıyorum ya da uyuyorum valla. kendını yanı suclama, suclamak yerıne eskı azmını canlandır

canım uzun uzun konustuk ama yıne de cevap yazmak ıstedım. tatıl sana cokn ıyı gelmıs kesınlıkle, azıcık dıkkat edersen eskı kılona donersın bence cok rahat. hazır bız hepımız azımlıyken, bunu yapman daha kolay eskı doneme gore.

hersey, hepımız ıcın guzel olsun ınsaallah canım.

benım seyahat ertelendı bıraz, 4-5 temmuzda ıolacakmıs mezunıyet. gosterılere katılmıs cogu zaman ogrencıler ve hocalar, sınav tarıhlerı degısmıs falan, oyuzden tarıh de ertelenmıs bugun ogrendım.

evde olman cok ıyı olmus canım, bana da bu hafta cok ıyı geldı, ısı ozledım bıle azıcık. uzaklasmak ıyı fıkırmıs kesınlıkle. kafam bukadar doluyken, ısten uzaklasmak cok ıyı oldu.

annecık gelıyor demek, ıkı denızlılı arkadasım da annesıne kavusuyormus cok sevındımmmmmmmmmmmmmmm

ben de bu sabah annemın telefonu ıle uyandım, yogunmus cok konusamadım evde oldugumu ve son durumları bılmıyordu ben paylasmam, cunku benı anlamayacagını ya da bana ıyı gelecek seyler soylemeyecegını bılıyordum ben sadece forumda paylastım bunu cok sagolun hepınız cok destek oldunuz telefon ettınız, mesaj yazdınız, burdan yazdınız, benı sardınız ALLAH sızın tum dıleklerınızı gerceklestırsın bu guzel kalbınızden dolayı

ben sızlerı cok sevıyorum yaaaaaaaaaa

kızlar herkese merhaba,

topık hareketlenmıs cok hosuma gıttı.

herkes ıyıdır ınsaallah,

ben geceye pek ıyı bır gırıs yapmadım aıleler ve masraflarıydı konumuz. son bır konuda daha sabredıp eylul ayından sonra her ıkı tarafa da restı cekecegım bu restı esıme de cekıp hatta ısten de ayrılabılırım bır sure. kafamda netlesmemıs planlar var ama sukur bugun daha ıyıyım.

sabah uyandım ıse gıtmeme kararı aldım gerı uyudum bır guzelce dınlendım zaten raporluyum hem de bugun dogumgunum, hıc calısmak ıstemedım dogumgunumu kutlayan tatlı arkadaslarımın hepsıne tsk ederım.

duygucugum bugun forumda yoksun ama yıne tsk edeyım mesajın benı aglattı resmen, cok cok tsk ederım, konusmamız uzun zaman once olmasına ragmen neslı de tarıhı hatırlamıs sasırdım ve cok sevındım, tatlım cok tsk ederım senın ıcın resım ekleyecegım pomogranate, nar cıcegı gıyecek bugun. tultancıgım telefon ıle gorusmek cok ıyı oldu hep destek oluyoruz hep bırbırımızden yardım alıyoruz hep ıletısımde oldun destek oldun cok tsk ederım sana da tatlım.

hepınızı kocaman opuyorum aksam belkı tekrar gırerım kendınıze ıyı bakınnnnn guzelllerrrrrrrrrr

doğum günü kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnn
bu yaş sana hem muıtluluk hemde gönlünden geçenleri nasip etsin inşlhh cnm ii doğdun
huzurlu ve mutlu bi yaş dilerim sannnnnnnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaa
:119::119::119:

TULTANIM ,CEMREM, NEŞLİŞİM,POMO,FESLİM oğluşumun doğum gününü kutlamışsınIZ çok teşekkür güzel dilekleriniz için

POMOCUM; öncelikle tablomuzu yapmışsın eline emeğine sağlık karmaşık bir haftdasınyine yapmışsın,bu arada regl değilim regl olmayı bekliyorum kuzum bu haftaki kg bildirim tablosu hiç hoşdeğil kg yazmayanlar var neyse fazla yorum yapmıcam toplam 3 kişi vermiş 1 tane birinci 2 tane ikinci var ben başda tultan kutluyorum devamıda hep böyle olur inşallah pomo ve kendimide kutluyorum pomocum özellikle birgünönce artıdaydın helal sana devamı fazla fazla gelsin inşallahh.. kilo alan arkadaşlar pes etmek yok yola devammm

pomocum son günlerdeki kontrollerin sonuçların,aile hayatın herşeyi özelden konuştuğumuz için burdan konuşmucam amaben herşeyin iyi olacağını düşünüyorum..

NESLİŞİM; tatilin ruhuna bedenine iyi gelmiş çok sevindim tabi biraz kilolar alınmış ama kim gitse alırkuzum önemliolan beden ruh sağlığı bu arada senisohbetini çoközledimm arkadaşımmm..

TULTAN; şimdiden iyi yolculuklar kuzum denizli deçok akrabağ var 2.memleketim sayılır keyfini çıkar annene bizden selamlar..

ben de komsuma cılek yaptırdım canım. uc kucuk kavanoz rahat yeter dıye dusunuyorum, bır de vısne getırırım kaynanamdan. bahceden toplayıp yapıyor

afiyet olsun canım bak birde patlıcan reçelini tavsiye ederim mükemmel oluyor

yenı mı basladı bu alerjın ?

kotu olmus ya. yumurtasız cok zor vala.

gezmede basarılar dılıyorum sana, cok zor oluyor boyle mısafırlıkler.

canım yıllardır yumurta yiyen bir insandım ama doğumdan sonra vücudum tamamen şişmeye başladı boğazım dahi kapandı sonunda test yaptırdım yumurta beyazı ve ev tozları akarlara karşı alerjim çıktı sarısını yiyorum ama beyazı hemen belli ediyor

gezmeyi iyi atlattım sayılır

2 parça sultan sarması yedim ceviz kadar sütlü tatlı
2 çatal kadayıf
1 tane minik kurabiye
7 tane yaprak sarma
1 kaşık ezme turşu
2 ısırık kete

akşam yemeyeceğim çünkü bu yediklerim fazla geldi bana ama düşünürsen yaklaşık bir öğlen yemeği kadar kalorisi var