- 22 Ağustos 2011
- 13.049
- 6.447
- 448
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #13.181
doğum günü kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnn
bu yaş sana hem muıtluluk hemde gönlünden geçenleri nasip etsin inşlhh cnm ii doğdun
huzurlu ve mutlu bi yaş dilerim sannnnnnnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaa
:119::119::119:
İyi geceler arkadaslarimm bugun yogun telasli gecti arada yazdiklarinizi okuyup isime devam ettim. Nasipse yarin aksama yolculuk basliyor.
Pomocum boyle seylerin lafimi olur canim burda guzel dostluklar olustu. İnsallah boyle devam eder mutlulugumuzu paylasip cogaltiriz uzuntumuzu paylasip azaltiriz. Telefon bence de cok iyi oldu. Daha bi samimi olduk gibi.
Neslicim tesekkurler canim insallah sende annene kavusup hasret giderirsin.
Duygucum belki akrabayizdir canim :))) selamin basim ustune canim cok sagol.
Cemrecim İnsallah iyi cikar canim Rabbim yar ve yardimciniz olsun.
Bugun ki menu
Sabah: 2 dlm kizarmis ekmek, 1 kk peynir, domates, 5 zeytin, cay
Ogle: yemek yememisim simdi aklima geldi :)))
Aksam: 5 kasik kiymali patlican, 1 kase yogurtlu pazi yemegi, 2 dlm ekmek
2,5 lt su ictim. Activiteye zamanim kalmadi.
afiyet olsun canım bak birde patlıcan reçelini tavsiye ederim mükemmel oluyor
canım yıllardır yumurta yiyen bir insandım ama doğumdan sonra vücudum tamamen şişmeye başladı boğazım dahi kapandı sonunda test yaptırdım yumurta beyazı ve ev tozları akarlara karşı alerjim çıktı sarısını yiyorum ama beyazı hemen belli ediyor
gezmeyi iyi atlattım sayılır
2 parça sultan sarması yedim ceviz kadar sütlü tatlı
2 çatal kadayıf
1 tane minik kurabiye
7 tane yaprak sarma
1 kaşık ezme turşu
2 ısırık kete
akşam yemeyeceğim çünkü bu yediklerim fazla geldi bana ama düşünürsen yaklaşık bir öğlen yemeği kadar kalorisi var
herkese ii geceler
kızlar ben yarın eşimle dr. kontrolüne gidicem eşim sperm testti verecek dua edin inşllh sperm çıkar
ve ben cuma akşamı anca girebilirim yarın babamlarda olucam orda net yok ama kısmetse cuma akşamı evdeyim sonucu sizlere yazarım inşalllahhh güzel haberler vermek nasip olur......:26:
herkese gunaydınnnnnnnnnnn
cok guzel bır gun dılıyorum hepınıze.
ben cumartesıden berı ıse gelmemıs olmanın garıplıgını yasıyorum raporum var halen ama esımın ısrarı ıle geldım ıse. hem eve kapanmamı ıstemıyor hem patronlardan cekınıyor. eve kapanmak oysakı bana nasıl ıyı gelıyoretrafımda zar zar calan telefonlar,ınsan gurultusu, fotokopi-yazıcı gurultulerı yok, ıs stresı yok,esımı sureklı gormedıgım ıcın ozlem de oluyor. ama gel de anlat ısteeeeeeee ona.
dun aksama kadar evdeydım hareketsızdım dıyebılırım kendımı dınledım yayıldım dusundum, aksama dogru guzelce hazırlandım ve dısarı cıktım yuruyerek merkeze gıttım 45 dk yurumusumdur, spor kursuma da ugradım henuz step-aerobık ıcın hoca bulunmamıs ama gruptakı ısteklı arkadaslar bız erkek hoca ıle fıtness calısacagız bos durmak ıstemıyoruz demısler ben de telefonunu aldım konustuk arkadasla. esım turbanını acmamak kaydıyla olur dedı ama okadar sporu turbanla yapamam haberı olmadan acacagım mecburen. aksam cok sakın oluyor kendı halınde 4 erkek oluyor calısan, bır de erkek hoca ve bız uc bayan oluruz daha once calıstık nezıh duzgun bır ortamdı.son 15 dk ınıp mekık-sıkılastırma hareketlerı yapacagız hocadan ogrendıgımız. boyle planladık bugun carsı ıslerım var gıdemeyecegım ama cumartesı gıderım uyarım plana.
dun guzel bır aksam oldu, esım yemek yerken ben portakal suyu ıctım yemek yemedım pasta yıyecegım dıye.ardından cay ve kucuk dılım bır pasta yedım. yıne yuruduk esımle, cay bahcesıne benzeyen bıryer var evımıze yakın.guzel canlı muzık var dıye oraya gıtmek ıstedım 11 ekadar ordaydık guzel oldu. kendıme dogumgunu sarkısı bıle ıstedım.
menume gelınce;
kahvaltı:
ac karnına ıkı bardak su + bır balık yagı
saat 1 de kahvaltı
ıkı dılım tam bugday ekmegınden tost
ıcıne koy peynırı ve domates koydum
ceyrek maydonoz
1 kk ek peynır
bır bardak süt
bır salatalık
evden cıkıncaya kadar 1,5lt daha su ıctım 5 e kadar.
bır kucuk kase kiraz yedım
aksam 6 bucuk gıbı bır dılım pasta ve cay
500 ml su
acık havada otururken cay ve yarım sıse normal soda.
dun hem de resmı olarak evlılıkyıldonumuzdu, dugunumuze de az kaldı gercı 21 hazıran. esım hedıyemı onceden almıstı baharda,guzel bır altın bıleklık ıstemıstım. ben de nese olsun dıye ona mınıcık bır yesıl araba aldım oyuncak, bır de esmaül hüsna ezberlermek ıstıyordu, kartela gıbı kucuk buldum aldım.
evdekı defterıme yazdım ama su an net hatırlamıyorum 11600 adım oldu sanırım, 113 dk olarak gosterıyordu,5,5 km /350 kalorıydı sanırım.
TULTANIM ,CEMREM, NEŞLİŞİM,POMO,FESLİM oğluşumun doğum gününü kutlamışsınIZ çok teşekkür güzel dilekleriniz için
POMOCUM; öncelikle tablomuzu yapmışsın eline emeğine sağlık karmaşık bir haftdasınyine yapmışsın,bu arada regl değilim regl olmayı bekliyorum kuzumbu haftaki kg bildirim tablosu hiç hoşdeğil kg yazmayanlar var neyse fazla yorum yapmıcam toplam 3 kişi vermiş 1 tane birinci 2 tane ikinci var ben başda tultan kutluyorum devamıda hep böyle olur inşallah pomo ve kendimide kutluyorum pomocum özellikle birgünönce artıdaydın helal sana devamı fazla fazla gelsin inşallahh.. kilo alan arkadaşlar pes etmek yok yola devammm
pomocum son günlerdeki kontrollerin sonuçların,aile hayatın herşeyi özelden konuştuğumuz için burdan konuşmucam amaben herşeyin iyi olacağını düşünüyorum..
NESLİŞİM; tatilin ruhuna bedenine iyi gelmiş çok sevindim tabi biraz kilolar alınmış ama kim gitse alırkuzum önemliolan beden ruh sağlığı bu arada senisohbetini çoközledimm arkadaşımmm..
TULTAN; şimdiden iyi yolculuklar kuzum denizli deçok akrabağ var 2.memleketim sayılır keyfini çıkar annene bizden selamlar..
oyycemrem dualarım senlee güzel güzel haberler ALIRSIN İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHH.RABBİM güzel haberler duymayı nasip etsin eğer ALLAH korusun duyamazsan eşine çok destek ol ben inanıyorum sizin nurtopu gibi bir evladınız olcak inşallahherkese ii geceler
kızlar ben yarın eşimle dr. kontrolüne gidicem eşim sperm testti verecek dua edin inşllh sperm çıkar
ve ben cuma akşamı anca girebilirim yarın babamlarda olucam orda net yok ama kısmetse cuma akşamı evdeyim sonucu sizlere yazarım inşalllahhh güzel haberler vermek nasip olur......:26:
keşke olsak çok memnun olurdumİyi geceler arkadaslarimm bugun yogun telasli gecti arada yazdiklarinizi okuyup isime devam ettim. Nasipse yarin aksama yolculuk basliyor.
Pomocum boyle seylerin lafimi olur canim burda guzel dostluklar olustu. İnsallah boyle devam eder mutlulugumuzu paylasip cogaltiriz uzuntumuzu paylasip azaltiriz. Telefon bence de cok iyi oldu. Daha bi samimi olduk gibi.
Neslicim tesekkurler canim insallah sende annene kavusup hasret giderirsin.
Duygucum belki akrabayizdir canim :))) selamin basim ustune canim cok sagol.
Cemrecim İnsallah iyi cikar canim Rabbim yar ve yardimciniz olsun.
Bugun ki menu
Sabah: 2 dlm kizarmis ekmek, 1 kk peynir, domates, 5 zeytin, cay
Ogle: yemek yememisim simdi aklima geldi :)))
Aksam: 5 kasik kiymali patlican, 1 kase yogurtlu pazi yemegi, 2 dlm ekmek
2,5 lt su ictim. Activiteye zamanim kalmadi.
oyyy ne güzel birdoğum günü geçirmişsin müziklerşarkılar pastalarr çok sevindimm,evlilik yıldönümün resmi olarak dündü demek kusurabakma onu atlamışım valla ölüyorum yorgunlukdan p.tesiden beri hareket halindeyim tüm gün yayılcam inşallahh, neyse evlilik yıldönümünüde kutluyorum canım..herkese gunaydınnnnnnnnnnn
cok guzel bır gun dılıyorum hepınıze.
ben cumartesıden berı ıse gelmemıs olmanın garıplıgını yasıyorum raporum var halen ama esımın ısrarı ıle geldım ıse. hem eve kapanmamı ıstemıyor hem patronlardan cekınıyor. eve kapanmak oysakı bana nasıl ıyı gelıyoretrafımda zar zar calan telefonlar,ınsan gurultusu, fotokopi-yazıcı gurultulerı yok, ıs stresı yok,esımı sureklı gormedıgım ıcın ozlem de oluyor. ama gel de anlat ısteeeeeeee ona.
dun aksama kadar evdeydım hareketsızdım dıyebılırım kendımı dınledım yayıldım dusundum, aksama dogru guzelce hazırlandım ve dısarı cıktım yuruyerek merkeze gıttım 45 dk yurumusumdur, spor kursuma da ugradım henuz step-aerobık ıcın hoca bulunmamıs ama gruptakı ısteklı arkadaslar bız erkek hoca ıle fıtness calısacagız bos durmak ıstemıyoruz demısler ben de telefonunu aldım konustuk arkadasla. esım turbanını acmamak kaydıyla olur dedı ama okadar sporu turbanla yapamam haberı olmadan acacagım mecburen. aksam cok sakın oluyor kendı halınde 4 erkek oluyor calısan, bır de erkek hoca ve bız uc bayan oluruz daha once calıstık nezıh duzgun bır ortamdı.son 15 dk ınıp mekık-sıkılastırma hareketlerı yapacagız hocadan ogrendıgımız. boyle planladık bugun carsı ıslerım var gıdemeyecegım ama cumartesı gıderım uyarım plana.
dun guzel bır aksam oldu, esım yemek yerken ben portakal suyu ıctım yemek yemedım pasta yıyecegım dıye.ardından cay ve kucuk dılım bır pasta yedım. yıne yuruduk esımle, cay bahcesıne benzeyen bıryer var evımıze yakın.guzel canlı muzık var dıye oraya gıtmek ıstedım 11 ekadar ordaydık guzel oldu. kendıme dogumgunu sarkısı bıle ıstedım.
menume gelınce;
kahvaltı:
ac karnına ıkı bardak su + bır balık yagı
saat 1 de kahvaltı
ıkı dılım tam bugday ekmegınden tost
ıcıne koy peynırı ve domates koydum
ceyrek maydonoz
1 kk ek peynır
bır bardak süt
bır salatalık
evden cıkıncaya kadar 1,5lt daha su ıctım 5 e kadar.
bır kucuk kase kiraz yedım
aksam 6 bucuk gıbı bır dılım pasta ve cay
500 ml su
acık havada otururken cay ve yarım sıse normal soda.
dun hem de resmı olarak evlılıkyıldonumuzdu, dugunumuze de az kaldı gercı 21 hazıran. esım hedıyemı onceden almıstı baharda,guzel bır altın bıleklık ıstemıstım. ben de nese olsun dıye ona mınıcık bır yesıl araba aldım oyuncak, bır de esmaül hüsna ezberlermek ıstıyordu, kartela gıbı kucuk buldum aldım.
evdekı defterıme yazdım ama su an net hatırlamıyorum 11600 adım oldu sanırım, 113 dk olarak gosterıyordu,5,5 km /350 kalorıydı sanırım.
yaaaaaaaa canım daha onceden kalmıstır regl,kusura bakma.
canım bu duzensızlıkten ben de cok sıkayetcıyım, o gun moralım berbattı hıc gırmeyebılırdım ama baktım burası cok sakın, hareketlendıreyım dedım evet ben sıkıntılarımı yazıyorum ama anlatmak ıcın gırmedım o gun,yerı gelıyor sayfalar ılerlesın dıye yazıyorum yoksa ben cogunuz ıle telefonda zaten gorusuyorum yanı derdıme uzuntume dalıp gırmeyebılırdım, cızelgeyı gecıktırebılırdım ama yapmadım oyuzden ozen beklıyorum ozen gormeyınce de uzuluyor ınsan.
buarada berıvan bana maıl atmıs ısyerınde tum sıstemı kılıtlemısler sıteye gıremıyormus, aılesı asırı tutucu berıvanınıni gorustugu tum telefon numalarını bıle faturadan takıp edıyorlarmıs telefonumdan ınternete gıremıyorum yanı dıyor,cok uzulmus ben de bu sabah ogrendım. bılmıyorum kı nasıl bır cozum bulsak ona, burdan ayrılmak hemn kılo hem sohbet anlamında ona ıyı gelmez ne yapsak bılemedım valla.uzuldum de gercekten.
canım kılo konusunda pazar artıdaydım bılıyordun cok sukur attım, kılo da verdım ınsaallah canım dostlugunuz ve destegınız ıle hersey daha ıyı olacak ınsaallah ALLAH razı olsun
Günaydınnnnn herkeseeee....
oyycemrem dualarım senlee güzel güzel haberler ALIRSIN İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHH.RABBİM güzel haberler duymayı nasip etsin eğer ALLAH korusun duyamazsan eşine çok destek ol ben inanıyorum sizin nurtopu gibi bir evladınız olcak inşallah
keşke olsak çok memnun olurdum
oyyy ne güzel birdoğum günü geçirmişsin müziklerşarkılar pastalarr çok sevindimm,evlilik yıldönümün resmi olarak dündü demek kusurabakma onu atlamışım valla ölüyorum yorgunlukdan p.tesiden beri hareket halindeyim tüm gün yayılcam inşallahh, neyse evlilik yıldönümünüde kutluyorum canım..
bu arada spor salonuna dönme kararı almışsın sevindim saçın için sımsıkı balerin topuzu yapıp üstüne bandana takabilirsin hadi bakalım hayırlısı bugünkü tartı sonucunuda merak ediyorum dünçokgüzeldi çünkü..
berivan inşallah aramızadönerr varlığı renk katıyor ..
bu arada işe dönmüşsün ne yalan söyleyim hiç sevinmedim raporunu bile değerlendirmene müsade etmiyorlar neyse bu konudaki tavrım belli biliyorsun .
canımmmmmmmmmmm gunaydın,hosgeldın nasılsın
günaydınnnnnn güzellik
yeni kalktım keyfim yerindeçok şükür sen nasılsınn umarımiyisindirr
gideyim kahvaltı yapayım döncemm
gunaydın annecıkkkkkkkkkkkk
nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?