2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

berıvan ıle msn de konusuyoruz.

ısteyene ozelden msn adresını vermemı ıstıyor kopmak ıstemıyor cok da uzgun.

bana msnden her hafta bıldırım yapacak buarada.

herkese cok selamı var cok ozledım sızınle konusmayı dıyoırrr

SERAP: sanada günaydın nasılsınız bebişle

birde ne diyor filizyerine piriz :))))))))) dün beni çok mutlu ettiablası çokkk...

neyse işi dert etme eylüle az kaldı inşallahhh neyseki herşeyin bilincindesin kararlarını verdinn sıkıntı yok yani..
yarın kg duymak içinsabırsızlanıyorum

evet ıyıkı dogdun priz diyor, maaşallah ya cok sevıyorum ben onu. cok tatlı bıdık bırsey. ALLAH nazardan saklasın canım.

aynen canım eylul gelsın bakalım herseyı degerlendırecegım yenıden. bır de hapın etkısını gormeye basladım bıle sankı. umursamıyorum cok seyı. kızarkadasınız sızı aldatmıs dıye duysanız, hadı beeeeeee dıyecek bır sakınlıge kavusturan bır hap dıye yazıyor eksı sozlukte

vurdumduymaz olursam, calısmaya da devam ederım belkı ama tabıkı kılo verme surecım cok onemlı bunun uzerınde.

ayrıca esımle konustuk hakıkaten bu son. ayrıca emeklı olduklarında gorumceme hıc karısmayacaz maddı olarak, ayrıca 20-25 tl araba alacagız benım uzerıme olacak.1000 tl benım maastan,500 tl annesıgılden alacagız ve sırkete odeyecegız. calısacak olursam yanı. bır yılda borcu bıtırebılırsek, hemen aynı sekılde eve gırecegız o da bunalmıs dun ıyıce anladım bunu, ek ısler yapalım falan dıye bıle dusunuyor planlar yapıyor ek para kazanmak ıcın.

kuzey-güney dizisini izleyen varmı bilmiyorum benim bir numara dizim hayat duruyor resmen aağzım kapanmazz heleki kuzery-cemre sahnelerinde ağzım fiyonk olur :))) neyse kuzey-cemre yakınlaşma sahnelerinarkada çok hoş fon müzik çalıyor onu buldum mükemmel ses toygar ışıklının hayat gibi şarkısının müziğiymiş şarkının sözleride harika dinlemenizi tavsiye ederimm.

kızne ek işi sizin orda zaten canınız çıkıyor siz yardımderneği olmayı bıraktığınız anda zaten harika para biriktirirsiniz :)))kızmıyon dimi bana valla üzüldüğümiçin böyle yazıyorum daha doğrusu sana kıyamıyorum gerisini sallaa..

sana bundan sonra piriz diyelimmi :))))

ben de dınleyım merak ettım, ben de ıntıkam dızısını takıp edıyorum bu yıl sureklı. toygar ısıklı cok severım ben

olur dıyelım valla :))))))) kucuk cocuklar zaten fılız dıyemıyor genelde.

ya ek ıs derken anlatırım canım bırara. baska bır ıs yerınde falan ek calısmak degıl. hem aslında hırslandıgı ıyı olur, gozu acılır. bu catı ısı son dedım eylul ayında herkese restı cekıyorum kımse ıcın bırsey yapmam bır hastalık, kaza ALLAH esırgesın bırsey olmadıkca dedım. bırsuru kıyafet alıyorsun nekadar cok taksıt oluyor dıye soylenıyorsun pekı herkese yardım etmeye nıye ses cıkartmıyorsun dedım.vs vs baya konustuk calısmak zorunda degılım ne sen ne aıleler artık bana guvenmesın dedın senın maasınla sadece gecınırız dedım

duygusum ben cıkarım bırazdan ok, haberlsırız yıne canım

opuyorum senı kocaman, ıyı kı varsın sennnnnnnnnnn
tamam tatlım kolay gelsin sana ,sende iyiki varsın

afferimm sana böyle devam ett

lcw bu yıl bana cok yarıdı hem hosuma gıden hem guzel seyler buluyorum onceden bulamıyordum.

turuncu gıbı cıkmıs ama nar cıcegı rengınde. yarın da capcanlı bır pembe ya da su yesılı gıyebılırımmmmmm

var mı pekı degısıklık sence ?????

album yaptım canım,orda yuzum dahıl gorebılırsınız resımlerımı.

dualarınidıleklerın ıcın cok sagol canım benımmmmmmmmmmm

ablalarımmmmmmmmmmmm inşallahhh kapanmaz hepinizi çok özledimmm çok nasıl alışmısım sizeee yaaaa kapanacak diye elim titriyo yazarken kapanmaz inşallah çok özlemişim sizi çokkkkkkkkkkkkk canımmm ablalarımmm

bitanecik filiz ablam duygu ablammmm tümmm ablalarımmm desteginizden ötürü çok teşekkür ederimmm çok şey ögrendim sizlerden hiç birinizin içinde gr kötülük yok hepiniz çok iyi insalnar sınız iyiki tanımısım sizleri
filiz ablam öncelikle sana çok teşekkür ederim derstegin benim için çokkk çok önemli giremezsem beni untmayın emi msn den her zaman bekleyecegım sizleri kendinize çok iyi bakın inşallah net kapanmazve hiç ayrılmayım

allahım hiç bir yere girilmiyo burası hariç bakın mesela youtube ye girmeye çalıştım uyarı yazısı aynen şöyle
[TABLE="align: center"]
[TR]
[TD="colspan: 2"]ccess Denied
[/TD]
[/TD]
[TD="width: 7%"] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 5, align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] [/TD]
[TD="colspan: 3"]
Sayin
berivan......

Bu mesaj IT birimi tarafindan gonderilmektedir.

Erismeye calistiginiz web sitesi:
YouTube
belirtilen kategoride listelenmektedir.VideoSearch

Sizin icin gecerli internet yapilandirmasi bu kategorideki siteleri ziyaret etmenize izin vermiyor.

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
kadınlar kulüyle de ilgili aynen bu yazıyo du

Son düzenleme:

Canım, dualarımız seninle, çok güzel bir sonuç alırsınız inşallah

Arkadaşım, tebrik ediyorum seni, süpeeerrrrr bir gün olmuş Doğumgünün olmasına rağmen çok güzel dengelemişsin Çok beğendim çoookkkk

oyyyyyyy maşallah çok güzel olmuş, bu renk çok yakışmış, ayrıca kombin de çok güzel olmuş. Sana böyle kıyafetler de çok yakışıyor Hep böyle cıvıl cıvıl ol inşallah

Merhaba kızlar, sabah güzel muhabbet olmuş, ben kaçırdım yine bugün felaket yoğun bir gün, yemekten sonra fırsat bulunca gireyim, sizlere bir merhaba diyeyim dedim Bericim giremiyormuş siteye, çok üzüldüm, inşallah bugünkü gibi arada girebilir Duyguşum bugün yayılma günü ilan etmiş, ooohhhhh sefan olsun, darısı başıma olsun Ben de haftaya yıllık izin dilekçemi verdim, pazartesi annem gelince iş miş yok, onunla beraber vakit geçireceğim Şimdi yine çıkmam lazım. Akşam girerim bir ara, hepinizi öpüyoruummm