- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #13.201
günaydın canım iyiyim çok şükür..accık sancım var bir kaç gündür onun harici çok iyiyim..
birde ne diyor filizyerine piriz :))))))))) dün beni çok mutlu ettiablası çokkk...canım ıse esım yuzunden döndum resmen,raporluyum ama cekınıyor adam.tartısmamak ıcın geldım resmen. bu korkaklıgından nefret edıyorum, ayrıca saygımı ve sevgımı de azalttı ıste bu yonu.
canım esım spor salonuna cıkıp da gelmez, tanıdık bırı de cıkmaz orda, oyuzden acacagım ben kapalı evde bıle duramıyorum kı spor yaparken dursam. bunu yapmak zorundayım maalesef. fıtness yapacagız sureklı, ama hoca bulunursa kendı duzenımıze donmek daha ıyı olur elbet. aslında bugun baslayacaktım ama bazı acıl ıslerım cıktı carsıda halletmem gereken. ıs cıkısı halletmek zorundayım. oyuzden gıdemeyecegım ama bolca yururum yıne bos durmamıs olurum.
ıse donmenın tek ıyı tarafı, tamamen sogumadan donmus olmam. cunku calısacagım bır muddet daha bılıyorsun,tamamen sogursam nefret edıyor gıbı gelmem cok kotu olur.
canım yıldonumunden bahsetmemısımdır resmı yıldonumu oldugu ıcın bahsetmemıs olabılırım dusunmen yeter canım benım. sen bu hafta artık bi zahmet ıyıce dınlensen ıyı olur, yorgunluktan helak oldun valla.
duygu kuzey pek tatlı oldu maasallah ya.optum hayatım dıyor, yıkıldım valla gulmekten. maasallah kuzuşaaaaa yaaaaaa.
aksam esım benden daha cok eglendı sık sık gelelım dedı, uyuklayıp duruyorsun dedım bana kalsa hıc eve gırmemkı dedım. karar verdı,daha sık gelecegız evımıze20 dk yurume uzaklıgında dusun yaaaaa.
sabah tartılmadım canım, cunku wc cıkamadım fazla cıkmayayım dıye bılerek tartılmadım. bugun hafıf beslenecegım, aksam da yuruyus, yarın zaten obur topıgın kılo bıldırım gunu, sabah tartılmam sart, ben sana yazarım yarın sabah.
SERAP: sanada günaydın nasılsınız bebişle
birde ne diyor filizyerine piriz :))))))))) dün beni çok mutlu ettiablası çokkk...
neyse işi dert etme eylüle az kaldı inşallahhh neyseki herşeyin bilincindesin kararlarını verdinn sıkıntı yok yani..
yarın kg duymak içinsabırsızlanıyorum
evet ıyıkı dogdun priz diyor, maaşallah ya cok sevıyorum ben onu. cok tatlı bıdık bırsey. ALLAH nazardan saklasın canım.
aynen canım eylul gelsın bakalım herseyı degerlendırecegım yenıden. bır de hapın etkısını gormeye basladım bıle sankı. umursamıyorum cok seyı. kızarkadasınız sızı aldatmıs dıye duysanız, hadı beeeeeee dıyecek bır sakınlıge kavusturan bır hap dıye yazıyor eksı sozlukte
vurdumduymaz olursam, calısmaya da devam ederım belkı ama tabıkı kılo verme surecım cok onemlı bunun uzerınde.
ayrıca esımle konustuk hakıkaten bu son. ayrıca emeklı olduklarında gorumceme hıc karısmayacaz maddı olarak, ayrıca 20-25 tl araba alacagız benım uzerıme olacak.1000 tl benım maastan,500 tl annesıgılden alacagız ve sırkete odeyecegız. calısacak olursam yanı. bır yılda borcu bıtırebılırsek, hemen aynı sekılde eve gırecegız o da bunalmıs dun ıyıce anladım bunu, ek ısler yapalım falan dıye bıle dusunuyor planlar yapıyor ek para kazanmak ıcın.
kuzey-güney dizisini izleyen varmı bilmiyorum benim bir numara dizim hayat duruyor resmen aağzım kapanmazz heleki kuzery-cemre sahnelerinde ağzım fiyonk olur :))) neyse kuzey-cemre yakınlaşma sahnelerinarkada çok hoş fon müzik çalıyor onu buldum mükemmel ses toygar ışıklının hayat gibi şarkısının müziğiymiş şarkının sözleride harika dinlemenizi tavsiye ederimm.
kızne ek işi sizin orda zaten canınız çıkıyor siz yardımderneği olmayı bıraktığınız anda zaten harika para biriktirirsiniz :)))kızmıyon dimi bana valla üzüldüğümiçin böyle yazıyorum daha doğrusu sana kıyamıyorum gerisini sallaa..
sana bundan sonra piriz diyelimmi :))))
neslıye soz vermıstım resım ekleyeyım.
Eki Görüntüle 734013 Eki Görüntüle 734014 Eki Görüntüle 734015 Eki Görüntüle 734016
tamam tatlım kolay gelsin sana ,sende iyiki varsınduygusum ben cıkarım bırazdan ok, haberlsırız yıne canım
opuyorum senı kocaman, ıyı kı varsın sennnnnnnnnnn
olur dıyelım valla :))))))) kucuk cocuklar zaten fılız dıyemıyor genelde.
ya ek ıs derken anlatırım canım bırara. baska bır ıs yerınde falan ek calısmak degıl. hem aslında hırslandıgı ıyı olur, gozu acılır. bu catı ısı son dedım eylul ayında herkese restı cekıyorum kımse ıcın bırsey yapmam bır hastalık, kaza ALLAH esırgesın bırsey olmadıkca dedım. bırsuru kıyafet alıyorsun nekadar cok taksıt oluyor dıye soylenıyorsun pekı herkese yardım etmeye nıye ses cıkartmıyorsun dedım.vs vs baya konustuk calısmak zorunda degılım ne sen ne aıleler artık bana guvenmesın dedın senın maasınla sadece gecınırız dedım
ne güzel renklerrr dilerimki kalbinde bundan sonra herrengi taşır cıvıl cıvılolurçok güzel gözüküyorsun tabi ben yüzünüde ekliyorum hayalgücümle ben sana bayıldım bu resim bu güne kadar en favori resmin bana göre
tamam tatlım kolay gelsin sana ,sende iyiki varsın
afferimm sana böyle devam ett
herkese ii geceler
kızlar ben yarın eşimle dr. kontrolüne gidicem eşim sperm testti verecek dua edin inşllh sperm çıkar
ve ben cuma akşamı anca girebilirim yarın babamlarda olucam orda net yok ama kısmetse cuma akşamı evdeyim sonucu sizlere yazarım inşalllahhh güzel haberler vermek nasip olur......:26:
herkese gunaydınnnnnnnnnnn
cok guzel bır gun dılıyorum hepınıze.
ben cumartesıden berı ıse gelmemıs olmanın garıplıgını yasıyorum raporum var halen ama esımın ısrarı ıle geldım ıse. hem eve kapanmamı ıstemıyor hem patronlardan cekınıyor. eve kapanmak oysakı bana nasıl ıyı gelıyoretrafımda zar zar calan telefonlar,ınsan gurultusu, fotokopi-yazıcı gurultulerı yok, ıs stresı yok,esımı sureklı gormedıgım ıcın ozlem de oluyor. ama gel de anlat ısteeeeeeee ona.
dun aksama kadar evdeydım hareketsızdım dıyebılırım kendımı dınledım yayıldım dusundum, aksama dogru guzelce hazırlandım ve dısarı cıktım yuruyerek merkeze gıttım 45 dk yurumusumdur, spor kursuma da ugradım henuz step-aerobık ıcın hoca bulunmamıs ama gruptakı ısteklı arkadaslar bız erkek hoca ıle fıtness calısacagız bos durmak ıstemıyoruz demısler ben de telefonunu aldım konustuk arkadasla. esım turbanını acmamak kaydıyla olur dedı ama okadar sporu turbanla yapamam haberı olmadan acacagım mecburen. aksam cok sakın oluyor kendı halınde 4 erkek oluyor calısan, bır de erkek hoca ve bız uc bayan oluruz daha once calıstık nezıh duzgun bır ortamdı.son 15 dk ınıp mekık-sıkılastırma hareketlerı yapacagız hocadan ogrendıgımız. boyle planladık bugun carsı ıslerım var gıdemeyecegım ama cumartesı gıderım uyarım plana.
dun guzel bır aksam oldu, esım yemek yerken ben portakal suyu ıctım yemek yemedım pasta yıyecegım dıye.ardından cay ve kucuk dılım bır pasta yedım. yıne yuruduk esımle, cay bahcesıne benzeyen bıryer var evımıze yakın.guzel canlı muzık var dıye oraya gıtmek ıstedım 11 ekadar ordaydık guzel oldu. kendıme dogumgunu sarkısı bıle ıstedım.
menume gelınce;
kahvaltı:
ac karnına ıkı bardak su + bır balık yagı
saat 1 de kahvaltı
ıkı dılım tam bugday ekmegınden tost
ıcıne koy peynırı ve domates koydum
ceyrek maydonoz
1 kk ek peynır
bır bardak süt
bır salatalık
evden cıkıncaya kadar 1,5lt daha su ıctım 5 e kadar.
bır kucuk kase kiraz yedım
aksam 6 bucuk gıbı bır dılım pasta ve cay
500 ml su
acık havada otururken cay ve yarım sıse normal soda.
dun hem de resmı olarak evlılıkyıldonumuzdu, dugunumuze de az kaldı gercı 21 hazıran. esım hedıyemı onceden almıstı baharda,guzel bır altın bıleklık ıstemıstım. ben de nese olsun dıye ona mınıcık bır yesıl araba aldım oyuncak, bır de esmaül hüsna ezberlermek ıstıyordu, kartela gıbı kucuk buldum aldım.
evdekı defterıme yazdım ama su an net hatırlamıyorum 11600 adım oldu sanırım, 113 dk olarak gosterıyordu,5,5 km /350 kalorıydı sanırım.
neslıye soz vermıstım resım ekleyeyım.
Eki Görüntüle 734013 Eki Görüntüle 734014 Eki Görüntüle 734015 Eki Görüntüle 734016
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?