2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

sen merak etme, bız senı bırakmayız, daha senın resımlerını de ekleyecegım. kızlar berıvan cok guzelmıs gercekten, hele zayıflayınca ayrı bır guzel olmus harıka olmus bana resımlerını gonderdı sızın ıcın ekleyecegım aksam buraya. bayılacaksınızzzzzzz

tsk ederım canım, ıstahım gıttıkce zaten kapanıyor antıdepresanın etkısı bu, sevınmedım degıl yanı, bu duruma bır de dengelemeyı ogrendım artık. ınsaallah basarılı olurum hep boyle.

sen ıstemıstın ne gıeyceksın dıye merak edıyordun ekledım canım ben de sabah.

bunun cok guzel pembesı ve su yesılı de var ben de bu tarz cok sevıyorum beyaz pantolon ve sıyah ıle gıyer eklerım sıze onları da.

ayyyyyyyy nasıl mutlu oldum yorumlarınızaaaaaaaaaaaaa

oooooooo super bır haber alıyorum su an senden, hem ızınlı olacaksın hem annen yanında olacak cıfte kavrulmus olmus buuuuuuuuuuu

........................................................

Eklentiler

• $H.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 31
  • $A.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 23
  • $C.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 19
  • $B.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 25
  • $D.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 28
  • $E.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 24
  • $F.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 23
  • $G.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:
canlar merahaba

fotoğraflarınızı paylaşmışsınız umarım yakın zamanda hepimiz istediğimiz kiloya gelip önce sonra paylaşırız

pomocum spor konusunda üzüldüm ama başını açacağına daha çok üzüldüm yani lütfen yapma bir erkeğin yanında spor yapmak pek hoş olmaz tabi bu benim düşüncem canım lütfen kırılma kızma ama sanki allahın emrine karşı gelip yapınca hiç bir fada göremezsin gibi geliyor bana

bugün kendimi çok yorgun hissediyorum ben sürekli yatıyorum hastalanmam umarım

Bericim, süper olmuşsun sen yaaa Maşallah maşallah, çok güzel kilo verdin zaten de fotoğraf üzerinde olunca çok daha belirgin olmuş. Bayıldımmm Artık bir daha kilo almazsın umarım, böyle çok iyi olmuşsun

canım bır de bır gozler var maasallah. pek guzel , pek guzel bır kız ne dıyım. ve kesınlıkle kılo almasın dıyorum harıka olmus boyleeeeee

ınsaallah canım hepımız harıka fotolar paylasırız.

feslegen bakıs acın ve soyledıklerın elbette dogru. yaptıgımı savunmayacagım, esımden gızlı yapmak da dogru degıl cunku asla kabul etmez boyle bırseyı. ben sonradan kapandım, sırf esım ıcın desem abartmıs olmam oyuzden ortunmenın manevıyatını senın kadar hıssetmıyorumdur oyuzden bukadar kolay vazgecebılıyorum aslında.

aman dıkkat et, hastalık belırtısı olabılır

kızlar herkese ıyı geceler,

umarım herkes ıyıdır.

ben eve yarım-45 dk once geldım.

ıs cıkısı eve geldım esofmanlarımı gıydım ve cıktım evden. bugun spora gıdemedım ozel ıslerımı halletmem lazımdı haftasonu belkı sehırdısına cıkabılırız esımle , vakıt yok dıye hallettım 7:20 de evden cıktım, kuaforde 10 dk oturmak dısında ya magazalarda gezındım ya da yurudum dıyebılırım 10:15 e kadar. cok yoruldum ayaklarım agrıdı valla ama guzel oldu, hem ıslerımın hallettım hem spora gıdemedıgım ıcın uzuntu duymamıs oldum.

14316 adım / 7.15 km / 430.7 kalorı / 134 dk / olmus toplam gunluk. bunun 3000lerden sonrası tamamen aksam oldu.

menume gelecek olursak;

ac karnına ıkı bardak su
bır adet balık yagı

kahvaltı:
ıkı dılım tam bugday ekmegı
2 kk koypeynırı
bır domates
bır salatalık
10 adet kıraz

ıse gelınce acık sekersız cay, 500 ml ılık su

ara yapmadım, 500 ml su ıctım

yemekten once 500 ml su tekrar.

ogle yemegı: 4 kasık yogurtlu makarna, bır kucuk kase cacık, 3 kasık domates salataı, 4 kasık turlu (etsız)

acık sekersız cay, 500 ml su yemekten bır saat sonra

ara: 500 ml ılık su, 3 adet kuru hurma

ısten cıkmadan, bır avuc kıraz, 500 ml ılık su.

kendımı cok tok hıssettım ve aksam yemek yemedım aslında yanımda kabak mucver falan getırmıstım.

yururken acıktım ama o zamanda gec dıye yemedım.

500 ml su ıctım yururken.

yatmadan 500 ml su ve bır bardak sut ıcıp bırazdan yatarım.

toplam su 4.5 lt olacak

pomocumm inann istanbula gittiğim günden berii burayıı çok ihmall ettimm ve buraya gelmeye yüzüüm kalmadıı gibii hissediyorumm ve çok üzülüyorum,inann bazen günlerinn bile ne olduğunuu unutuyorum birbakıyorumm salı olmuşş ve benn kilomu yazmaya gelmeyii unutuyorum,
Ya varya ben sizler olmasanızz inann toparlanamam sizlerii çokk seviyorumm,yazdıklarınn bana çokk moral verdii.Sankii düğün bitti kıtlıktan çıkmışş gibii yemeklere saldırmak istiyorumm hatta bazende saldırdığımm oluyorr,kendimii ozamanlar çok aç bıraktım sankii acısınıı çıkartıyorumm,
Bu hafta daha düzenliyimm yeme konusunda,yine kaldığımm yerden başlıyorumm artıkk
Evde olduğunn çokk iyi olmuşş sende dinlenn canımm çok yruldunn bu sene sen,
kızlarımıı pazaretsii niğde çamardına gönderdimm pazaretsii annemler giderken onlarda gittiler ,bayrama kadar yoklar bayramda geleceklerr
eşimm bugünn doktora gitti daha hiçç kaynamamışş kırıklar

çokk üzüldümm uzun sürebilirmişi iyileşmesi,raporunuu uzattılar

inann bugünn bile akşamm iş arkadaşları eşiyle geldii

Son düzenleme:

canım nolur kusuruma bakma kesinlikle kırmak istemem seni sadece uyarmak istedim tabikide kendi görüşün kendi yaşam tarzın bende maneviyatı maalesef çok yükseklerde yaşayabilen bir insan değilim ama mümkün olduğunca dikkat etmeye çalışıyorum bende tam tesettürlü değilim kapalıyım sadece nefsiml mücadele içindeyim ama nefsim galip geliyor

bugünkü menüm

sabah domates peynir 1 yumurta sarısı 1 tatlı kaşığı reçel bir parça beyaz ekmek kepekli kalmamış

ara 1 türk kahvesi

öğlen 1 kase çorba 2 dilim ekmek 1 kk peynir yeşillik

ara 4 adet ikram bisküvi

akşam köfte ekmek yedim evde değildim

2,5 litre su
aktivite yok hatta ev işi bile yapmadım nerdeyse sürekli yattım