- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #13.221
bitanecik filiz ablam duygu ablammmm tümmm ablalarımmm desteginizden ötürü çok teşekkür ederimmm çok şey ögrendim sizlerden hiç birinizin içinde gr kötülük yok hepiniz çok iyi insalnar sınız iyiki tanımısım sizleri
filiz ablam öncelikle sana çok teşekkür ederim derstegin benim için çokkk çok önemli giremezsem beni untmayın emi msn den her zaman bekleyecegım sizleri kendinize çok iyi bakın inşallah net kapanmazve hiç ayrılmayım
Canım, dualarımız seninle, çok güzel bir sonuç alırsınız inşallah
Arkadaşım, tebrik ediyorum seni, süpeeerrrrrbir gün olmuş Doğumgünün olmasına rağmen çok güzel dengelemişsin Çok beğendim çoookkkk
oyyyyyyy maşallahçok güzel olmuş, bu renk çok yakışmış, ayrıca kombin de çok güzel olmuş. Sana böyle kıyafetler de çok yakışıyor Hep böyle cıvıl cıvıl ol inşallah
Merhaba kızlar, sabah güzel muhabbet olmuş, ben kaçırdım yinebugün felaket yoğun bir gün, yemekten sonra fırsat bulunca gireyim, sizlere bir merhaba diyeyim dedim Bericim giremiyormuş siteye, çok üzüldüm, inşallah bugünkü gibi arada girebilir Duyguşum bugün yayılma günü ilan etmiş, ooohhhhh sefan olsun, darısı başıma olsun Ben de haftaya yıllık izin dilekçemi verdim, pazartesi annem gelince iş miş yok, onunla beraber vakit geçireceğim Şimdi yine çıkmam lazım. Akşam girerim bir ara, hepinizi öpüyoruummm
........................................................
filiz abla yükledimmm ama minik oldu beceremedim ablacım ya sen akşam atıver belli bile olmuyo benim resimde
........................................................
............................................................................
Bericim, süper olmuşsun sen yaaaMaşallah maşallah, çok güzel kilo verdin zaten de fotoğraf üzerinde olunca çok daha belirgin olmuş. Bayıldımmm Artık bir daha kilo almazsın umarım, böyle çok iyi olmuşsun
Bericim, süper olmuşsun sen yaaaMaşallah maşallah, çok güzel kilo verdin zaten de fotoğraf üzerinde olunca çok daha belirgin olmuş. Bayıldımmm Artık bir daha kilo almazsın umarım, böyle çok iyi olmuşsun
canlar merahaba
fotoğraflarınızı paylaşmışsınız umarım yakın zamanda hepimiz istediğimiz kiloya gelip önce sonra paylaşırız
pomocum spor konusunda üzüldüm ama başını açacağına daha çok üzüldümyani lütfen yapma bir erkeğin yanında spor yapmak pek hoş olmaz tabi bu benim düşüncem canım lütfen kırılma kızma ama sanki allahın emrine karşı gelip yapınca hiç bir fada göremezsin gibi geliyor bana
bugün kendimi çok yorgun hissediyorum ben sürekli yatıyorum hastalanmam umarım
canım sen cok basarılı ve ıstıkrarlı bır ınsansın ben ınanıyorum kaldıgın yerden devam edeceksın sılkeneceksın esının evde olması, mısafırler falan duzenını bozmus olabılır ama bu kalıcı bırsey degıl, kasvet kaplamasın ıcını. ben de cumartesıden berı evdeyım raporluyum zaten pazartesıden berı, ama evde olsam hep gec kalkarmısım onu farkettım calısırken cok yoruluyorum cok stresım de var ama ben evde olsam mesela duygu gıbı sıstemlı olmayacakmısım belkı de, evde dınlenmek uyumak cok ıyı geldı dıye oglene kadar mıskın mıskın dolanıyorum ya da uyuyorum valla. kendını yanı suclama, suclamak yerıne eskı azmını canlandır
ınsaallah canım hepımız harıka fotolar paylasırız.
feslegen bakıs acın ve soyledıklerın elbette dogru. yaptıgımı savunmayacagım, esımden gızlı yapmak da dogru degıl cunku asla kabul etmez boyle bırseyı. ben sonradan kapandım, sırf esım ıcın desem abartmıs olmam oyuzden ortunmenın manevıyatını senın kadar hıssetmıyorumdur oyuzden bukadar kolay vazgecebılıyorum aslında.
aman dıkkat et, hastalık belırtısı olabılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?