- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #13.241
pomocumm inann istanbula gittiğim günden berii burayıı çok ihmall ettimm ve buraya gelmeye yüzüüm kalmadıı gibii hissediyorumm ve çok üzülüyorum,inann bazen günlerinn bile ne olduğunuu unutuyorum birbakıyorumm salı olmuşş ve benn kilomu yazmaya gelmeyii unutuyorum,
Ya varya ben sizler olmasanızz inann toparlanamam sizlerii çokk seviyorumm,yazdıklarınn bana çokk moral verdii.Sankii düğün bitti kıtlıktan çıkmışş gibii yemeklere saldırmak istiyorumm hatta bazende saldırdığımm oluyorr,kendimii ozamanlar çok aç bıraktım sankii acısınıı çıkartıyorumm,
Bu hafta daha düzenliyimm yeme konusunda,yine kaldığımm yerden başlıyorumm artıkk
Evde olduğunn çokk iyi olmuşş sende dinlenn canımm çok yruldunn bu sene sen,
kızlarımıı pazaretsii niğde çamardına gönderdimm pazaretsii annemler giderken onlarda gittiler ,bayrama kadar yoklar bayramda geleceklerr
eşimm bugünn doktora gitti daha hiçç kaynamamışş kırıklar
çokk üzüldümm uzun sürebilirmişi iyileşmesi,raporunuu uzattılar
inann bugünn bile akşamm iş arkadaşları eşiyle geldii
canım nolur kusuruma bakma kesinlikle kırmak istemem seni sadece uyarmak istedim tabikide kendi görüşün kendi yaşam tarzın bende maneviyatı maalesef çok yükseklerde yaşayabilen bir insan değilim ama mümkün olduğunca dikkat etmeye çalışıyorum bende tam tesettürlü değilim kapalıyım sadecenefsiml mücadele içindeyim ama nefsim galip geliyor
bugünkü menüm
sabah domates peynir 1 yumurta sarısı 1 tatlı kaşığı reçel bir parça beyaz ekmek kepekli kalmamış
ara 1 türk kahvesi
öğlen 1 kase çorba 2 dilim ekmek 1 kk peynir yeşillik
ara 4 adet ikram bisküvi
akşam köfte ekmek yedim evde değildim
2,5 litre su
aktivite yok hatta ev işi bile yapmadım nerdeyse sürekli yattım
duyguşşşşşşşşşşşşşş gunaydın canım
hayırlı cumalar canım.
nasılsın ? gununu nasıl planladın ?
günaydın canom iyiyimçok şükür sennasılsın bakıyorum 300gr verilmiş tebrikler
vallabugün için plan aşamasındayım karar vermedim henüzz..
ablalarımmmmmmmmmm ablalarımmmmmmmmmmm günaydınnnnnnnnnnn
hayırlı cumalarrrrrrrrr olsunnnnnnnn
oyyyyyyyyy ne zor bir hafta geçirdim böyle yarın kardeşime 41 yasin okurturacagız teyzeler gelecek :) koşturma olacak pazar kardeşim sınava girecek bu ay sonu taşınacagız ev toplama telaşemiz olaccak sonra yerleşme derken ........ Allah kolaylık versin valla
hosgeldınnnnn fıstık senı gormek cok guzel.
oyyyyyyyy cok ıs varmıs ya kolay gelsınnnnnnnn
Günaydın kızlar, haftanın son günü su gibi geçsin inşallahHaftasonu çalışan arkadaşlara Allah kolaylık versin Dün çok yoğundu, bugün nispeten sakinim, daha sık girerim yani
Ben de tatilde aldığım ekstraları atmaya çalışıyorum, tatile giderkenki halime ulaşmama daha çookkk var:18: İyi ki burada takılmaya devam ediyorum, yoksa kilo almak çok kolayO yüzden kilo verme işi bitse bile sabit bir kiloda uzun süre kalmak lazım, yoksa iş kötü, çabucak kilo alınıyor valla. Dün rüyamda çok kilo aldığımı gördüm, çok üzülüyordum, o yüzden sanırım etkilendim biraz. Hepimiz fazlalıklarımızı verelim ve bir daha da almayalım inşallah
Cemrem nerelerde acep, merak ediyorum:26:
Pomocum kilo vermeye devam ediyorsun, maşallah diyorum ve alkışlarımı gönderiyorum sana
Duyguşum, bugün için planlama yapmamışsın henüz, dışarısı çok sıcak canım, bilgin olsun. Aslında tam deniz kenarı havası
gunaydın canımmmmmm
bugun demek daha az ısın var ben cok yogunum bugun ama gezı parkı lınkıne bır takıldım ıcımde bırıken herseyı dokuyorum resmen. sısmısım de bıraz
ama ben de cıkarım bırazdan. acıl ıslerım var.
aman aman gıtme,, zaten gıtmene de ızın vermeyız sohbetını cok ozluyoruz ayrıca kılo almanı da ıstemıyoruz.
tsk ederım canım,az az olsa da gıdıyor sukur. ınsaallah devamı gelsın hepımız ıcın.
cemrem,esı ıle doktora gıdecektı sperm olcumu yapılacaktı dun. mısafırı de varmıs. bu aksam gırıp yazarım dıyordu
tultan da denızlıye gıdecektı gece, sımdı mesaj attım da cevap alamadım henuz.
Sana da kolay gelsin canım, bugün düne göre az işler benim de, yoksa ben de bir yandan çalışıyorum ama bir yandan da buraya bakabiliyorumCemrem'in sonuçları iyi çıkmıştır inşallah, ben de o yüzden merak ettim
Ya Pomocum kilo almak çok kolay ve vermek çok zor yaa. Tatilden sonra 68.2 kg olmuştum, ancak bugün 67.9 görebildim. Haftaya da annem geliyor, yani bu aynı zamanda bol kalori demek ama elimden geldiğince dikkat edeceğim vallaBir de bol bol yürürüz annemle, o da dengeler inşallah.
Ben de çok özledim sizinle sohbet etmeyi, Duyguşum da yazmış zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?