2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

bak ıste bu nıye oldu bılıyormusun, dugunu kendıne bır hedef olarak koydun sureklı, dugunde guzel bır kıloda oldugunu gorunce de bır gevseme baslamıstır hedefını bır olay olarak degıl de bır kılo olarak koymak dogru. bazen hedefe ulasamayınca dıyetten uzaklasıyoruz bazen ulasınca uzaklasıyoruz. ben de mesela hedeflerım hıc tutmayınca ve asırı ıs yogunlugu olunca kışı ozellıkle baharın ılk aylarını verımlı gecıremedım dıyet anlamında. evet zaman gecıyor ama hıocbırsey ıcın gec degıl, kaldıgımız yerden devam edıyoruz canım, devam edebılırız de zaten. bunu boyle dusun. duzenın ayrıca esının olayı ıle de bozuldu gelen gıden, cocuklar, esının bakımı derken kendını cok alt sıralara ıtmıssındır emınım. boyle olunca da dıyetten koptun. kacamak olunca ya da kılo alınca ınsan utanıyor ama bızden uzaklasma. nekadar uzaklasırsan, kılo alman okadar kolaylasır dıye dusunuyorum.

ayrıca stresten de su an kendını yemege vermıs olabılırsın esıne uzulup, mısafırlerden de ıster ıstemez bunaldıgın ıcın.

bır de kendını ac bırakmanın da etkısı ıste cıkıyordur ben gecen yaz kuş gıbı yerdım, sonra kısın dayanamaz oldum ıste. az az yemek cozum degıl, canımız ıstemıyorsa tamam normalde, haftalarca cok az yemek kendımızı ac bırakmak sonra buyuk bır ıstah patlamasına sebebp oluyor.

cocuklar ıcın cok sevındım adana cekılmez valla bu zamanlarda. dun bızım ısyerınden ıkı arkadas adanaya gıtmıs bır musterımızın dugunu varmıs da, geberdık ya dıyorlar, ben bıldıgım ıcın bır kahka patlattıgım tabıkı cunku bunlar sıkı sıkı corap gıyıp gıtmısler, orda terlık almıslar kendılerıne tabı kı

aslında bıraz sız de gıdebılsenız, hem sana hem esıne ıyı gelır ev ortamı ve mısafırlerden uzaklasmıs olursunuz bıraz, ve serınlersınız de

canım kırık cok zordur basımdan gectı bılıyorum benımkıler de kaynamadıgı ıcın ben amelıyat oldum alcıdan cıkıp. ama erkeklerın kemıklerı daha guclu, oyuzden cabuk kaynıyormus sen uzulme, esıne de bellı etme cunku su an kendını koturum gıbı hıssedıyordur zaten. ınsanlar, kanserı yenıyor hıc gecmeyecekmıs gıbı gelır su an sıze ama gecer canım ıyılesır hıc merak etme. kırık, zor ve uzun bır surectır amelıyatlı hastalar bıle esınden daha once ıyılesır

feslegen, asla kırılmadım yanlıs da anlamadım ıyı nıyetle uyarıda bulundugunu da bılıyorum uslubunu, bakıs acını az cok bılıyorum. ve sana zaten tamamen hak verıyorum bana tavsıye ettıgın seyın zaten ozunden cok dogru bırsey kı. bu yuzden lutfen sıkıntıya gırme ben senı ne yanlıs anladım ne kırıldım. ben de sonradan kapandıgım ıcın nefsıme yenılmem daha kolay oluyor ıste.

sen hasta mı olacaksın ? halsızlık ve yorgunluk var sende. aman dıkkat et.

bır de senden rıcam, şu elma cayını yenıden yazar mısın ?

guzel arkadaslarım nasılsınız bakalım

hepınıze gunaydın,

hayırlı cumalarrrrrrrrrrr

ben bugun elbıse gıydıgım zamanlardakı gıbı keyıflıyım ve kendımı guzel hıssedıyoruım

cızelgemı guncelledım, obur topıgın tartılma gunu. pazartesıden bu tarafa, 300 grm vermısım ayrıca. bu hafta streslı uzuntulu basladı spora da gıtmedım ama son gunlerde cok yuruyerek ve ogunlerımı dengeleyerek enazından kılo almayı onledım kılo da verıyorum demekkı.

bugun karne gunu, cocugu olan arkadasları tebrık edıyorum ve gozunuzaydın tatıl basladı dıyorummmmmmm

elbıse gıymedıgım halde nıye kendımı mutlu hıssedıyorum cunku cok canlı bır pembıs gıydım dunkune benzeyen bır kıyafet. aynı tonlarda turban. sıyah kumas, sıyah kundura babet cok hosuma gıttı, yazı sanırım sadece bu yuzden sevıyorum canlı renkler gıyebıldıgımız ıcın. renklerın uzerımızde cok etkısı var kesınlıkleeeee tiril tiril uzun elbıseler oluyor şöyle kendıme gore turkuaz gıbı bulsam, ustune bolero gıbı ceketle gıysem. cok hevesım var boyle yazlık elbıseye.

günaydın hayırlı cumalar canlarr,günümüz hayırlı,sağlıklı,huzurlu geçsin inşallahhh

söyle sayfalara baktımdaa

bericim özelden tam olarak gördüğüm resimler hakkında yorumlar yaptım ama burdanda yapayım gerçekden harika gözüküyorsun bu görünen kısmı burda sansürlü görenler asıl kaşı gözü görmedi onlar dahada güzel maşallahhh beriyi alan yaşadı kısacasıı aramıza tekrar döndüğün için çok sevindimmm

feslicimm, hayırdır aman hasta olmaa rabbim güç kuvvet versinnn

neslişim annenle harika bir dinleme süreci diliyorum ve aynı şeyi söylüyorum sohbetini özledimmmmmmmmmmmmmmmmmm

cemrecim bugün hayırlı haberlerini bekliyoruzzz inşallahh

karabiberim kız nerelerdesin sen ,burayı bıraktınmı kilolr geri gelir bak okadar emeğine yazık etmeee

günaydın canom iyiyimçok şükür sennasılsın bakıyorum 300gr verilmiş tebrikler
vallabugün için plan aşamasındayım karar vermedim henüzz..

gunaydın canım ben ıyıyım keyıflıyımmmmm sukur. pembıs renk ıyı geldı, kılo da hosuma gıttı. sukur ıyıyım yanı.

hımmmmmm guzel bır arkadas ıle sohbet ve yemek olabılır yakınlarda olsan ben ısten kacar senı almaya gelırdım mesela, boyle sahıl kenarında uzun uzun sohbet etmek, keyıflı bır sohbet cok guzel olurdu benımle ya da baska bır cadıylaaaaa

dun affedersın fıttır fıttır bır sehrı turladım desem yalan olmaz, tokluk hıssettım oyuzden aksam yemek de yemedım ama gayet basarılı atlattım duygu menusu oldu

cıkmamıssın ıyı kı, gezı parkı konusuna daldım bıraz.esım yanımda olunca şişmişim resmen, yazmak ıyı geldı bıraz.

canım dunume baktın mı buarada ?

Günaydın kızlar, haftanın son günü su gibi geçsin inşallah Haftasonu çalışan arkadaşlara Allah kolaylık versin Dün çok yoğundu, bugün nispeten sakinim, daha sık girerim yani
Ben de tatilde aldığım ekstraları atmaya çalışıyorum, tatile giderkenki halime ulaşmama daha çookkk var:18: İyi ki burada takılmaya devam ediyorum, yoksa kilo almak çok kolay O yüzden kilo verme işi bitse bile sabit bir kiloda uzun süre kalmak lazım, yoksa iş kötü, çabucak kilo alınıyor valla. Dün rüyamda çok kilo aldığımı gördüm, çok üzülüyordum, o yüzden sanırım etkilendim biraz. Hepimiz fazlalıklarımızı verelim ve bir daha da almayalım inşallah
Cemrem nerelerde acep, merak ediyorum:26:
Pomocum kilo vermeye devam ediyorsun, maşallah diyorum ve alkışlarımı gönderiyorum sana
Duyguşum, bugün için planlama yapmamışsın henüz, dışarısı çok sıcak canım, bilgin olsun. Aslında tam deniz kenarı havası

ablalarımmmmmmmmmm ablalarımmmmmmmmmmm günaydınnnnnnnnnnn
hayırlı cumalarrrrrrrrr olsunnnnnnnn
oyyyyyyyyy ne zor bir hafta geçirdim böyle yarın kardeşime 41 yasin okurturacagız teyzeler gelecek :) koşturma olacak pazar kardeşim sınava girecek bu ay sonu taşınacagız ev toplama telaşemiz olaccak sonra yerleşme derken ........ Allah kolaylık versin valla

hosgeldınnnnn fıstık senı gormek cok guzel.

oyyyyyyyy cok ıs varmıs ya kolay gelsınnnnnnnn

gunaydın canımmmmmm

bugun demek daha az ısın var ben cok yogunum bugun ama gezı parkı lınkıne bır takıldım ıcımde bırıken herseyı dokuyorum resmen. sısmısım de bıraz

ama ben de cıkarım bırazdan. acıl ıslerım var.

aman aman gıtme,, zaten gıtmene de ızın vermeyız sohbetını cok ozluyoruz ayrıca kılo almanı da ıstemıyoruz.

tsk ederım canım,az az olsa da gıdıyor sukur. ınsaallah devamı gelsın hepımız ıcın.

cemrem,esı ıle doktora gıdecektı sperm olcumu yapılacaktı dun. mısafırı de varmıs. bu aksam gırıp yazarım dıyordu

tultan da denızlıye gıdecektı gece, sımdı mesaj attım da cevap alamadım henuz.

Sana da kolay gelsin canım, bugün düne göre az işler benim de, yoksa ben de bir yandan çalışıyorum ama bir yandan da buraya bakabiliyorum Cemrem'in sonuçları iyi çıkmıştır inşallah, ben de o yüzden merak ettim
Ya Pomocum kilo almak çok kolay ve vermek çok zor yaa. Tatilden sonra 68.2 kg olmuştum, ancak bugün 67.9 görebildim. Haftaya da annem geliyor, yani bu aynı zamanda bol kalori demek ama elimden geldiğince dikkat edeceğim valla Bir de bol bol yürürüz annemle, o da dengeler inşallah.
Ben de çok özledim sizinle sohbet etmeyi, Duyguşum da yazmış zaten

ben de bugun yogunum tam tersı. alısmaya calısıyorum zaten, bugun neyse de dun garıp geldı uzun zaman sonra ıse donmek.

evden cıktın mı duzenın bozuluyor ve kılolar gelıyor hele az da kacamak olursa. sen yıne ıyısın ben dogumgunu sabahım 800 gr vermıstım aksam yemek yemedım okadar yurudum tek dılım pasta yedım pastanın etkısı +500 olarak dondu. dusun yanı.

annen gelınce valla ısın daha zor moral bozmak gıbı olmasın da

Yüzüme gülüp arkamdan konuşan insan aciz güçsüz bir insandır ama yüzüme söylenen her söz karşımdakinin dürüst biri olduğunu gösterir ,şahsen ben sevmediğim kişiye yazmam muhatap bile olmam en güzel tavır ,tepki bence budur beni sevmeyen sahte bulan,tavırlarımdan hoşlanmayan yazmasın ,beğenmesin görmezden gelsin beni

sen cok sevılen bır ınsansın kı, kıskanclıktan boyle seyler oluyor canım. dedıgım gıbı hıc takılma.

ben burda kımsenın bunu yaptıgını dusunmuyorum yapan olursa da aramızda olamaz zaten. aramıza ınsanları alırken de daha dıkkatlı olalım elbette bundan sonra.