- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #13.261
Selamün aleyküm kızlarrrrr
ben geldim eşimle dr. Gittik ve sperm testti verdi
ve ilk defa sonuç 6 tane canlı sperm görüldüüüü
Rabbime hamdolsun bu günüde gördüm ya burda baan dua eden siz arkadaşlarımdan rabbim razı olsun sizlerde gölünüzdeki muratlarınıza kavuşun inşllhhhhhhh
şimdi dr. Bey bundan sonra daha fazla çıkış olur dedi ve nasipse ramazan bayrımından sonra tekrar testt yapacak ondan sonra nasipse tüp bebeğeeeeeeee
sağol cnmm benim alalh razı olsun evet topikte yazdım gittiğim dr. a atıp tutuyolar dı dayanamadım bende cvp vermek istedim yaşaşnlar o kadar zor ki inlh evlatlerımızı da kucağımıza aldığımızı görürüz cnm biliyorum dualarında benide klattığını rabbim katbe katını sanada nasip etsin inşllhhcanımmmmmmmmm ne guzel haberler ıle dondun boyleeeeeeeee. okadar mutlu oldum kı anlatamam . ALLAH hep boyle ıyı haberler vermenı nasıp etsın ınsaallah. tum dualarım, dıleklerım senın ıcın, bılıyorsun. hele kı bu 6 yıl ıcerısınde yasadıklarını okuyunca sımdı cok cok daha duacıyım ınsaallah bır kuzun olsun yaaaaaaa bunu canı gonulden dılıyorummmmm
Yüzüme gülüp arkamdan konuşan insan aciz güçsüz bir insandır ama yüzüme söylenen her söz karşımdakinin dürüst biri olduğunu gösterir ,şahsen ben sevmediğim kişiye yazmam muhatap bile olmam en güzel tavır ,tepki bence budur beni sevmeyen sahte bulan,tavırlarımdan hoşlanmayan yazmasın ,beğenmesin görmezden gelsin beni
ben de bugun yogunum tam tersı. alısmaya calısıyorum zaten, bugun neyse de dun garıp geldı uzun zaman sonra ıse donmek.
evden cıktın mı duzenın bozuluyor ve kılolar gelıyor hele az da kacamak olursa. sen yıne ıyısın ben dogumgunu sabahım 800 gr vermıstım aksam yemek yemedım okadar yurudum tek dılım pasta yedım pastanın etkısı +500 olarak dondu. dusun yanı.
annen gelınce valla ısın daha zor moral bozmak gıbı olmasın da
Selamün aleyküm kızlarrrrr
Rabbime hamdolsun bu günüde gördüm ya burda baan dua eden siz arkadaşlarımdan rabbim razı olsun sizlerde gölünüzdeki muratlarınıza kavuşun inşllhhhhhhh
şimdi dr. Bey bundan sonra daha fazla çıkış olur dedi ve nasipse ramazan bayrımından sonra tekrar testt yapacak ondan sonra nasipse tüp bebeğeeeeeeee
cnm benim çokkk sağol beni hep merak etmişsiniz burda senin nezninde herkeslere teşekkür ederim ii varsınız ne güzel beni mera edip benim için dua etmişsiniz çok çok sağolun hepinizin dilekleri de gerçekleşsin inşlhhhhCemrem hoşgeldin, merak etmiştim valla, çooookkkkk sevindim, güzel haberler almışsınız, artarak devam etsin inşallah, en kısa zamanda bebek haberini de alalım inşallah
Yaa sağol beama yerden göğe haklısın, annem gelince zor olacak ama bolca yürüyeceğiz ve evde temizlik yapacağız, yediklerimizi yakmış oluruz inşallah biraz:18: Çabuk kilo alınca insanın canı sıkılıyor gerçekten, oooffff ooffff işimiz zor valla
sağol cnmm benim alalh razı olsun evet topikte yazdım gittiğim dr. a atıp tutuyolar dı dayanamadım bende cvp vermek istedim yaşaşnlar o kadar zor ki inlh evlatlerımızı da kucağımıza aldığımızı görürüz cnm biliyorum dualarında benide klattığını rabbim katbe katını sanada nasip etsin inşllhh
he bu arda diet miet kalmadı bugüğn ne bulduysam yedim yarın başlıcam söz bide stresten adet olmadım bayağı zorluyo beni ....
sen cok sevılen bır ınsansın kı, kıskanclıktan boyle seyler oluyor canım. dedıgım gıbı hıc takılma.
ben burda kımsenın bunu yaptıgını dusunmuyorum yapan olursa da aramızda olamaz zaten. aramıza ınsanları alırken de daha dıkkatlı olalım elbette bundan sonra.
menün bana göre gayet güzell hele su harika tüketmişsin.. sporda yaparsan bomba olcakmenum:
sabah ac karnına ıkı bardak su
bır adet balık yagı
kahvaltı:
ıkı dılım tam bugday ekmegı
yarım domates
bır salatalık
2 kk koy peynırı
bır bardak sut
ıse gelınce acık sekersız cay, 500 ml ılık su
ara: bır domates, 4 adet peynırlı dıyet bıskuvı.
yemekten once 500 ml ılık su
ogle yemegı: 4 kasık pılav, uc kasık domates salatası, 5 kasık kuru fasulye
acık sekersız cay, 500 ml ılık su
ara: 15 adet vısne, 500 ml ılık su
yemekten once 500 ml ılık su
aksam yemegımı ısyerınde yedım: saat 6da. 2 adet dılım seklınde fırında mucver, 5 kasık yogurt.
aksam olara olarak bır yesıl elma ve sut ıle gunu kapatırım su 3lt oldu, sanırım 4 lt olur yatıncaya kadar. bugun cok halsızlık var ustumde anlamadıgım, umarım atarım da bısıklet surerım bıraz ya da leslie yaparım
ay aklım hep sendeydiii o kadar sevindimm kii aman maşallahhh diyimm herşey güzel olcak güzel günlere az kaldı ALLAHIN izniyleee senide burdan mezun ediıp bebiş bölümüne yollucazzz inşallahh ,çok sevindim dualarım senleeeSelamün aleyküm kızlarrrrr
Duygucum, ne oldu kuzum? Hiç bir şey anlamadım ama seni sahte bulan dönüp aynaya baksın benceHiiiiççç kafana takma
aman artık daha özenli olcam bendee vaktimi kime harcamışım..
menün bana göre gayet güzell hele su harika tüketmişsin.. sporda yaparsan bomba olcak
ay aklım hep sendeydiii o kadar sevindimm kii aman maşallahhh diyimm herşey güzel olcak güzel günlere az kaldı ALLAHIN izniyleee senide burdan mezun ediıp bebiş bölümüne yollucazzz inşallahh ,çok sevindim dualarım senleee
kuşum vakti zamanında biri mikser olmuş bizden kek yapmış üzülmedim ne yalan söyleyim böyle basit küçük oyunlar beni üzmez..
sahte bulanvarsa zaten yazmasın hiç sorun değil
merhaba hanımlar nasılsınız
ben hastalanacağım falan derken cuma akşamı hastalandım cuma akşamı yattım dün saat 5 e kadar sadece kalktım kızımı doyurdum oğlumu emzirdim yattım derken hamd olsun bugün daha iyiyim bugünde telaşlıyım biraz yarın misafirim var yine hazırlık yapıyorum bi yandan temizlik bi yandan çocuklar menüleri paylaşamıyorum çünkü doğru düzgün yediğim hiç bişi yok hele dünü biskrem ile geçirdim desem yalan olmaz durmlar böyle
umarım yarın hepimiz bol bol -- görürüz hayırlı günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?