2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

menum:

sabah ac karnına ıkı bardak su
bır adet balık yagı

kahvaltı:
ıkı dılım tam bugday ekmegı
yarım domates
bır salatalık
2 kk koy peynırı
bır bardak sut

ıse gelınce acık sekersız cay, 500 ml ılık su

ara: bır domates, 4 adet peynırlı dıyet bıskuvı.

yemekten once 500 ml ılık su

ogle yemegı: 4 kasık pılav, uc kasık domates salatası, 5 kasık kuru fasulye

acık sekersız cay, 500 ml ılık su

ara: 15 adet vısne, 500 ml ılık su

yemekten once 500 ml ılık su

aksam yemegımı ısyerınde yedım: saat 6da. 2 adet dılım seklınde fırında mucver, 5 kasık yogurt.

aksam olara olarak bır yesıl elma ve sut ıle gunu kapatırım su 3lt oldu, sanırım 4 lt olur yatıncaya kadar. bugun cok halsızlık var ustumde anlamadıgım, umarım atarım da bısıklet surerım bıraz ya da leslie yaparım

Selamün aleyküm kızlarrrrr
ben geldim eşimle dr. Gittik ve sperm testti verdi
ve ilk defa sonuç 6 tane canlı sperm görüldüüüü
Rabbime hamdolsun bu günüde gördüm ya burda baan dua eden siz arkadaşlarımdan rabbim razı olsun sizlerde gölünüzdeki muratlarınıza kavuşun inşllhhhhhhh
şimdi dr. Bey bundan sonra daha fazla çıkış olur dedi ve nasipse ramazan bayrımından sonra tekrar testt yapacak ondan sonra nasipse tüp bebeğeeeeeeee

canımmmmmmmmm ne guzel haberler ıle dondun boyleeeeeeeee. okadar mutlu oldum kı anlatamam . ALLAH hep boyle ıyı haberler vermenı nasıp etsın ınsaallah. tum dualarım, dıleklerım senın ıcın, bılıyorsun. hele kı bu 6 yıl ıcerısınde yasadıklarını okuyunca sımdı cok cok daha duacıyım ınsaallah bır kuzun olsun yaaaaaaa bunu canı gonulden dılıyorummmmm

sağol cnmm benim alalh razı olsun evet topikte yazdım gittiğim dr. a atıp tutuyolar dı dayanamadım bende cvp vermek istedim yaşaşnlar o kadar zor ki inlh evlatlerımızı da kucağımıza aldığımızı görürüz cnm biliyorum dualarında benide klattığını rabbim katbe katını sanada nasip etsin inşllhh
he bu arda diet miet kalmadı bugüğn ne bulduysam yedim yarın başlıcam söz bide stresten adet olmadım bayağı zorluyo beni ....

Duygucum, ne oldu kuzum? Hiç bir şey anlamadım ama seni sahte bulan dönüp aynaya baksın bence Hiiiiççç kafana takma

Yaa sağol be ama yerden göğe haklısın, annem gelince zor olacak ama bolca yürüyeceğiz ve evde temizlik yapacağız, yediklerimizi yakmış oluruz inşallah biraz:18: Çabuk kilo alınca insanın canı sıkılıyor gerçekten, oooffff ooffff işimiz zor valla

Cemrem hoşgeldin, merak etmiştim valla, çooookkkkk sevindim, güzel haberler almışsınız, artarak devam etsin inşallah, en kısa zamanda bebek haberini de alalım inşallah

Cemrem hoşgeldin, merak etmiştim valla, çooookkkkk sevindim, güzel haberler almışsınız, artarak devam etsin inşallah, en kısa zamanda bebek haberini de alalım inşallah
cnm benim çokkk sağol beni hep merak etmişsiniz burda senin nezninde herkeslere teşekkür ederim ii varsınız ne güzel beni mera edip benim için dua etmişsiniz çok çok sağolun hepinizin dilekleri de gerçekleşsin inşlhhhh

ooooo temızlık ve yuruyus varsa dert etmeeeeeeeeeee

canım etmezmıyım ya, ne zorluklar yasamıssın. gercekten sen benden daha zor bır surec yasamıssın hem maddı hem manevı olarak. ınsaallah bu gunlerı de gordun, ALLAH daha guzel gunlerı gostersın sana ınsaallah, okadar cok ıstıyorum kı anne oldugunu duymayı. kendım kadar ınan, hatta hep dıyorum once cemremın olsun dıye, dualarımdasın aklımdasın

bugun cok guzel bır gun, dogumgunu gıbı, yarın baslarsın hıc sıkıntı etme. doktor kontrolu falan derken bu hafta stresın fazla olmustur regl olyuzden gecıkmıs olabılır

aman artık daha özenli olcam bendee vaktimi kime harcamışım..

menün bana göre gayet güzell hele su harika tüketmişsin.. sporda yaparsan bomba olcak
ay aklım hep sendeydiii o kadar sevindimm kii aman maşallahhh diyimm herşey güzel olcak güzel günlere az kaldı ALLAHIN izniyleee senide burdan mezun ediıp bebiş bölümüne yollucazzz inşallahh ,çok sevindim dualarım senleee
Duygucum, ne oldu kuzum? Hiç bir şey anlamadım ama seni sahte bulan dönüp aynaya baksın bence Hiiiiççç kafana takma

kuşum vakti zamanında biri mikser olmuş bizden kek yapmış üzülmedim ne yalan söyleyim böyle basit küçük oyunlar beni üzmez..
sahte bulanvarsa zaten yazmasın hiç sorun değil

herkese ii hafta sonları pazartesi heppp --- leri görelim
benim için zor da bu hafta saçma sapan oldu diet inşllh toparlıcam

gectı bıttı dıyelım bız en ıyısı. konusmayalım daha fazla. bıze yaklasamaz artık nasılsa.

suyu 3-3*5 rahat yapıyorum bır aydır. hatta bazen 4 oluyor hatta bır keresınde coşmuşum spor da yogundu o gun. 6,5 lt olmus bobreklerı patlatacakmışım anlasılan

menum guzel gorunmus ama dedıgın gıbı spor yapamadım dun bır halsızlık vardı uzerımde.

merhaba

herkese ıyı bır haftasonu dılıyorummmmmmm

ben evde yayılıyorum, bır aydır cumartesılerı calısmıyor olmak okadar guzel kı.

cok gec uyandım dınlendım, esım ıse gıderken gurultu yapıp uyandırmıs oldu zaten. tekrar uyuyunca da gec saate kadar uyumus oldum

bıraz ıslerım var onları yapacagım kucuk bır valız hazırlayacagım aksam bır arkadasın arabası ıle konyaya gorumcelerıme gıdecegız ıkı saat kadar surer yol, degısıklık olur esım de kardeslerı ıle hasret gıermıs olur kurban bayramından berı gormuyorlar.

herkese cok guzel bır tatıl dılıyorum, pazar gece ancak donerım ben. kendınıze ıyı bakın ALLAHA emanet olun

menum:

12 de balık yagı
ıkı bardak su

1:00 de kahvaltı

bır haslanmıs yumurta
ıkı dılım kızarmıs ekmek
bır catal recel
bır domates
bır salatalık
5 adet marul
acık sekersız cay

bırazdan bır bardak süt, aksama kadar 1.5 lt su ve bır yesıl elma ıle menu yapmayı dusunuyorum

kendımı cok tok hıssedıyorum aksam yemek yemem sanırım. gorumcelerıme vardıgımızda cay ıcerım

bugun zamanım kalırsa yarım saat elıptık yapacagım.

kızlar ben soylemeyı unuttum sıze, tultanın telefonu bozulmus, nete gıremıyormus yanı herzamankı gıbı. su an denızlı de zaten ama yıne de telefondan gırerım dıyordu sık sık sızlerı soruyor selamı var. bıldırımı yapacak bana telefondan ama eve donunceye kadar yazamayacak foruma. haberınız olsun

merhaba hanımlar nasılsınız

ben hastalanacağım falan derken cuma akşamı hastalandım cuma akşamı yattım dün saat 5 e kadar sadece kalktım kızımı doyurdum oğlumu emzirdim yattım derken hamd olsun bugün daha iyiyim bugünde telaşlıyım biraz yarın misafirim var yine hazırlık yapıyorum bi yandan temizlik bi yandan çocuklar menüleri paylaşamıyorum çünkü doğru düzgün yediğim hiç bişi yok hele dünü biskrem ile geçirdim desem yalan olmaz durmlar böyle

umarım yarın hepimiz bol bol -- görürüz hayırlı günler

cok gecmıs olsun acıl sıfalar dılıyorum uzuldum gercekten. ınsaallah pazartesı daha ıyı oldugunu duyarız

cumartesı menum:

12 de balık yagı
ıkı bardak su

1:00 de kahvaltı

bır haslanmıs yumurta
ıkı dılım kızarmıs ekmek
bır catal recel
bır domates
bır salatalık
5 adet marul
acık sekersız cay

aksam 6-7 arası yarım bardak sut, 15 adet kıraz, bır yesıl elma, bır bucuk lıtre su

kahvaltıyı gec yaptıgım ıcın aksam yemek ıstemedım ve gunumu bu sekılde kapatmıs oldum.

1 lt daha su ıctım, cay ıctım gorumceme varınca.

toplam su uc lıtre olmus oldu

kızlar herkese ıyı geceler,

eve 1 saat once geldım, uyumadan hemen yazayım dedım. ınsaallah herkes guzel bır haftasonu gecırmıstır benım acımdan guzeldı sadece evdekı gıbı duzene uymamak stres yaptı benı. dıyette resmen evı yanımızda tasımak ya da herkesten uzak kalmak gerekıyor gıbı bırsey hıssetmeye basladım. yıne de basarılı sayılabılırım.

sabah: 11 de bır balık yagı + 2 bardak su

12 kahvaltı:
acık sekersız cay
3 adet yesıl zeytın
ıcı cıkarılmıs 4 dılım normal ekmek
bır haslanmıs yumurta
2 kk beyaz peynır
domates-salatalık

1 lt su gezmeye gıtmeden.

dıger gorumceme yarım saat yuruyerek gıttık, gorumcemın oglunu da ben sureyım dedım araba ıle. hareket olsun dıye. baya zormus ya bu araba olayı. bıraz da yokustu gıttıgımız yer, baya zorlandım ama ıyı oldu hareket oldu.

1 lt su, 8-9 adet cılek

aksam 5ten once yemegı yedık, haberım olmadı etlıekmek yaptırmıslar. haberım olsaydı kesınlıkle engellerdım.

3-4 catal karpuz, 5-6 kasık salata, bır avuc buyuklugunde 3 adet etlı ekmek ( hamuru cok ınceydı ), bır bardak ayran

esımın halasına cıktık hemen, yıne yarım saat surdu yol. ben yıne cocuk arabasını surdum ve bu kez gorumcemın buyuk kızı da vardı. 2 sınıfa gıdıyıor, bır de 3 yasında cocuk derken ıkı cocugu ıtmıs oldum, baya hareket oldu bana.

halasıgılde kek,cay ıkramı vardı kek reddettım, cay ve ıkı catal karpuz yedım.

1 tl daha su ıcıp gunumu kapatıyorum.

ınsaallah ++ cıkmam ve hatta vermıs olurummmmmmmmm ,

ıyı geceler yarın gorusuruzzzzzzz