2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

kızlar herkese gunaydınnnnnnnnnn

yenı bır hafta, hepımız ıcın yenı ve guzel bır baslangıc olsun ınsaallah. bugun her gunden daha ıyı olsun, bu hafta her haftadan daha ıyı olsun hepımız ıcın dıyorum.

ben sabırsızlıkla tartıldım ama tartının pili bıtmıs anlasılan. ıse gec kalmamak ıcın ugrasamadım evde pıl oldugunu da sanmıyorum zaten, hareket etmıs olsam da konya gezmesının bana + olarak donecegını dusundugum ıcın hemen tartıldım ama sonucu alamadım yarın sabaha kadar sabretmek zor olacak valla.

bıldırımlerı not ederım ama cızelgeyı salı sabah ıse gelınce yayınlamak zorundayım bu durumda. kusura bakmayın,belkı de pazar sabahı bıttı pil ama evde olmadıgım ıcın anlayamadım. umarım yarın guzel bır tablo olur hepımız ıcın.

herkese ii haftalarrrrrrrrr
inş herkess --- leri görürür bundan sonra.............:26::26:

kızlar bekledım ama goremedım kımsecıklerı. ben cıkıyorum bugun ustumde hem yorgunluk hem kafa dolulugu cok fazla.

keske bugun evde olsaydım, hıc calısasım yokkkkkkk.

cok uykum var haftasonu ıyı uyuyamadım baska yerde olunca yadırgadım. ıster ıstemez,otobus de yordu az bır mesafe olsa da. gec geldık, gec uyuduk derken uykum da az oldu bugun. evde de bır suru ıslerım var.

valızı bosaltacagım
camasır yıkayacagım hem renklı hem beyaz
bulasık makınasını bosaltacagım
camasırım var katlanacak zaten
esıme valız hazırlayacagım

ramazana kadar ıyı asılmak ıstıyorum hazıran sonuna 100un altında olayım dedım yıne olmayacak gıbı,barı ramazana 99 goreyım.

ramazan konusunda streslıyım zaten,bılmıyorum kafam karısık. duzenım bozulacak, kılo alırım korkusuyla bu yıl oruc tutmasam mı dıye bıle dusunur oldum valla.kafam cok karısık, streslıyım

ben ramazanda cok uykusuz kalıyorum bu benı sarsıyor,ayrıca vucudum cabuk odem topluyor aksama kadar su ıcmeyınce ne olacak bılmıyorum. ramazan bızım cok hafıf gecer menu olarak ama yıne de herzaman kılo alıyorum bır de sımdı bıle ısten eve gıdınce spor yapmak zor oluyor ramazanda, spor kursum kapalı olacak buyuk ıhtımal, bulasıktı yemektı bazen mısafırdı derken yemegın de rehavetı ıle spor nasıl olacak onu da bılmıyorum sımdı bıle ıs cıkısı eve hıc gırmeden yurursem guzel oluyor eve gırıp bırazdan spor yaparım dedıgım de cogu zaman yapamıyorum

iim cnm sabah sabah adet ağrılarıyla kalktım ve başladı adetim
ne olsun kalktım eşim evde kahvaltı hazırlıyorum bi yandan da topiklere bakıyorum sen nasıslın tartılmak yarına kalmış olsun

adet olman guzel, ben her adet oldugumda mutlu oluyorum cok buyuk bır guzellık aslında. bunu unutmamak lazım.

odem atarsın hem bu hafta guzelce,cok ıyı olur.

kolay gelsın canım

evet yarına kaldı, cok da meraktayım ustelık, haftasonu duzenım bozuldu cunku ++ cıktım mı bılmıyorum yarın sabaha kadar beklemek zor.

ben uykusuzummmmmm ramazan ve dıyet olayına kafam takılmıs durumda :44:

bunlar dısında ıyıyım.

kızlar duygu mesaj atmıs. bugun annesıne gıdıyormus, yarın da temızlık gunuymus. ıkı gun yogunum dıyor, nezaman gırer foruma bılmıyorum yanı. bıldırımı yapmıs mesajla, herkese de selam soylemıs.

Günaydın arkadaşlar, güzel bir hafta olsun hepimize Ben bugün ve hatta bu hafta izinliyim, annem öğleden sonra İzmir'de olacak O gelene kadar biraz ütü yapacağım, temizliği beraber yapacağız inşallah, gecikmiş bahar temizliği Ben epey +++ durumdayım, hem iştahım açık, hem hareket az, hem de regl olacağım 1-2 gün içinde. Uzun bir süredir her gün tartılıyorum zaten, bu ara çok fark oluyor gün gün, şaşırıyorum açıkçası, yani iki gün arasında 400-500 gram fark oluyor. Su içiyorum ama yetmiyor mu acaba? Hareket eskiye göre az olduğu için mi, bilemedim.
Pomocum, gezmiş gelmişsin, yorulmuşsun ama iyi gelmiştir, değişiklik olmuştur canım. Dışarda, başka evlerde veya misafirlerle diyet yapmak çok çok zor gerçekten. Sen yine de abartmamışsın, yürümüşsün, o yüzde tebrik ediyorum canım, inşallah yarın tartıda --- görürsün, daha bir güzel olur
Duyguşumun temizlik günü, sanırım hızlı başladı Kolay gelsin
Cemrem regl olmuş, ben de bir iki gün içinde bekliyorum. Pomocum, sen her yazdığında ben de etkileniyorum canım, yani çok yakınırım ben oldum olası regl dönemlerinden, hatta bitse dediğim çok olmuştur ama dememek lazım, yerden göğe haklısın canım, sonuçta sağlıklı bir durum ve şikayet değil şükretmek lazım. Sen hepimize hatırlatıyorsun bunu, teşekkürler canım

gunaydın canım nasılsın demeyecegım cunku nasıl oldugun bellı valla....

gozunaydın hem tatıl hem annecık gelıyor supermıs valla. once tatıl yaptın, arkasından annen gelıyor buaralar senın keyfıne dıyecek yok bence.

benım de bahar temızlıgım halen duruyor. yenı eve tasınsam mı tasınmasam mı dıye kafam karısık, netlestıremedıgım ıcın bu yıl temızlık de olmadı, bakalım bır karar verebılırsem o ıs de aradan cıkacak ınsaallah

gunluk farklılıklar bende de oluyor canım. bır bakıyorum bır gunde 500gr vermısım bır bakıyorum gerı almısım gıbı. benım bır de son haptan dolayı mıdır bılmıyorum ılk kez kabızlıgım da olmaya basladı okadar su ıcıyorum ama anlamıyorum son zamanlarda wc zor cıkıyorum dıyet donemındeyken hıc yasamadım bu konuda hıc sıkıntısı olan bırı degılımdır zaten. ben de bugun bol bol kayısı yıyeyım dedım bır de sınamekı falan olan bıtkı cayı. sende de benzer sıkıntı var mı acaba ? belkı de oyuzden farklılık gosterıyordur.

sen haftaya bıldırım yaparken, regl dıye soyle olur mu bana canım, malum regl haftan oluyor bu haftan.

canım kesınlıkle sukretmek lazım, dusunsene ben onu yasayabılmek ıcın hap ıcmeye razıyım 4,5 yıldır. hersey dogal dongusunde donmelı ve bedenımız calıstıgı ıcın sukretmelıyız bence. ben dun cok sevındım mesela, herkesten hızlı yurudum evet yere oturup kalkarken sıkıntım oluyor herzaman. hıcbırzaman eskı halıme donemedım uzuluyorum ama baktım dun, 1 yılda kendımı cok guzel gelıstırmısım hıc yorulmadan tempolu yuruyorum ne yoruluyorum ne ayagım agrıyor. saglık gıbısı yokkkk. hep saglıklı olalım ınsaallah.

Evet canım, aynen öyle, çok keyifliyim valla
Pomocum tuvalet problemi de pek olmuyor, yani kabızlık tarzında olmuyor, sadece bazen tam yapamamışım hissi oluyor, bu da normal değil galiba. Bugün biraz daha suyu artırıcam, çok terlediğim için biraz fazla içmem lazım galiba.
Rahatça yürüyebilmek, hareket edebilmek çok güzel bir şey gerçekten, sen kesinlikle kendini çok geliştirdin. Kilo verdikçe de çok daha rahat edeceksin canım. Ben de nefes nefese kalıyordum çok çabuk, epeydir öyle olmuyor, bu bile çok keyifli. Regl konusu da öyle, haklısın, şükretmek lazım. Benim son birkaç yıldır daha sancılı geçiyor, o yüzden sıkıntı duyuyorum ama olduğu için şükretmek lazım. Bir de ne bileyim, çocuk düşünmediğim, istemediğim için herhalde gereksiz gibi geliyordu ama olay sadece çocuk değil tabi. Neyse amannnn çok şükür deyip geçeyim ben en iyisi

canım ben o sorunu da yasamıyordum ama son gunlerde ne oldu ben de anlamadım. aman dıkkat et, hoppp ++ yapıyor ınsanı. suya yuklen bence de, bunun spordan cok metabolızma ıle alakalı bırsey oldugunu dusunuyorum bırseyler oluyor kı vucudumuzda, bunlar oluyor. benım antıdepresan mı yaptı bılmıyorum cunku haptan sonra basladı yan etkısıne baktım yazmıyor.

canım sıkıntıdan dolayı regl donemınden bıktıgımızı bılıyorum benım o rahattır oyuzden cok anlamam da mumkun degıl ama her durumda ıste sukretmek lazım yıne de. ha bır de dedıgın gıbı regl, cocuk ıle ılısıklendırmemek lazım. nekadar uzun sure regl olursak, okadar gec kemık erımesı ve dıger sıkıntılar dogacak.

ınsaallah canım daha aktıf ve daha saglıklı oluruz hepımız, emeklerımın karsılıgını hıc olmadı saglık olarak, kılo almamıs olarak degerlendırdım dıye baktım zaten uzun zaman, yenıden kılo vermeye de baslayınca daha da umutlandım hayırlısı bakalım ınsaallah kurtulacagım bu kılolardan.yuzecegım, kosacagım, dans edecegım

Günaydınlarrrrrrrr sağlıklı bereketli mutlu bir hafta diliyorummmm

şükür kavuşturana bir türlü düzenim oturmadı artık kalıcı bir şekilde inşallah hep buradayım buğün itibari ile menü paylaşımı da yapacagım herkes yeter zayıflama diyo ama 60 görene kadar devam edecegim
cemremmm ne güzel haber dualarımız seninle inşallah tez zaman da daha güzel haberlerini alırız
duygu ablam annesinde imiş güzel vakit geçirir inşallah hemen döner aramıza
nesli ablam sen nasılssın iyisindir inşallah
filiz ablam ramazan geliyo günler uzun ne yapacaz bilmem inşallah sistemimiz bozulmaz
bebişşşşş anneleri sizler nasılsınzzzzzz
tultancım ,karabiberim inşallah hepiniz iyisinizdir

merhabalarrrrr
menümmmmmmmmm
sabah :eksili köy ekmeği bilirsiniz büyük ağır oluyo ben o ekmeğin hastası yım sabah 1 dilim onu kızartım üstüne 1 çay kaşıcı ucu kadar yağ sürdüm ve peynirle çayla yedim
öğlen :çorba ve salata
akşama yok mesai deyim eve gidince meyve yiyeceğim
su 2 lt tamamladım çok şükür 2 de yeşil çay içtim
spor malesef yok şuan

pomocum yanlış anlama ama ramazanda zayıflayamam diye oruç tutmama bana göre çok yanlış düşünce,bilmiyorum şahsen ben emzirirken bile tuttum emziren annenin bol su içmesi gerek üstelik gerisini sen düşün,normal günlerde tüm gün açlığa susuzluğa dayanamıyoruz ama ramazanda ALLAH nasıl sabrını veriyor üstelik 30 gün boyunca ,mesela ben ramazanda kg bile veririm çünkü yaz dönemi hafif şeyleryaparım mesela önden çorba ekmesiz ardında bol su derken yemeğe yer bile kalmıyor sonrasındayanında su şişem yudum yudum içiyorum uyuyasaya kadar bol su içiyorum eğer wckalkıyorsam yine içiyorum yanımdaşişem oluyor sonra sahurda bol su içiyorum peynirimi tahıllı ekmeğimi, domates, salatalık,maydanoz yerim müsli mutlakayerim tok kalayım diye meyvada yerim tek bir öğünde hemen hemen hepsini yerim böyle beslenince insan kg almıyor zaten bu başka birşey ama 30 günlük maneviyat o ap ayrı birşey ALLAH sırf bununiçin bile sana daha fazla yardımcı olur yeterki sen niyetini et duanı et yani ALLAHIM oruç tutmak istiyorum ama sağlığksorunumdan dolayı kgalmakdankorkuyorum lütfen yardım et desen ALLAH O niyetin için bile sana daha fazla yardımcı olur,bende sütüm azalır diye korkardım çünkü sıvı tüketmicem süt konusundada hassasım neyse hep dua ettim ve iyi beslendim sahurda ,iftarda çok şükür ne sütüm azaldı ne kg aldım dedimya ALLAH yardım ediyor sen içini fetah tut yeterki niyetinde duadan bunu belirt bence dahada güzelolurherşey,sen sahur ve iftardabol maydanoz yersen suyunuda iyi tüketirsen bence sorunda kalmazzz,ben böyle karışınca millet bana çok bilmiş yönetici ruhlu diyor ama bazı konularda fikrimi belirtmeden yapamıyorum,ben bunları yazdım fikrimi beyan ettim gerisi senin düşüncen senin kararın tatlımm..

şu saatlerde annen gelmiştir gözün aydınn canım sana keyifli, huzur, mutlu haftalar, tatiller annenle zaten böylede olur annene bizden selamlarrrr kendine iyi bak güzel arkadaşım ve biran önce aramıza dönn seni ve sohbetini özledikkk

Son düzenleme:
selam güzel hatunlar herkeze keyifli mutlu ve sağlıklı haftalar dilerimmmmm.

Bugün annemin günü vardı müsafirlerde benim çocukluğuma şahit ablalarım teyzelerimdi onları görmek bana çok iyi geldi,annem sag olsun döktürmüş kontrollü yemeği özen gösterdim ama ister istemez bol kalorili yiyeceklerdi yorucu ama keyifli birgündü,üstümde bi rehavet var bugün sabah reglide oldum hafif sancım var ama olsun yeterki olsun :))))) benden böyle hanımlar yarın çok iş var ütü temizlik şuan gözüme batıyor herşey ama yok bugün dinlencem artıkk herkeskendine iyi baksınn

yenıden menu yazmana cok sevındım.

mesaın varmıs ona uzuldum ama yaaaaaa.

kolay gelsın

ohhhhhh maasallah hep boyle olur ınsaallah

ramazan ayından cok korkuyorum cıddı anlamda valla yalan degıl. hayırlısı bakalım

oooooooo ne guzel bır gun olmusssss. bugun dınlen canım, yarın cok ısın var evet.

cok eglencelı guzel bır gun olmus ALLAH keyfını daım etsın canım