- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #1.301
Yok canım eleştirilmek güzeldir.İnsanın yanlış yönlerini görmesini sağlar. Benim için sorun yok..serap yanlıs anlama ama hemen bırsey sormak ıstıyorum sen de alınganlık yapacaksan yorum yapmayın dıyın sımdıden ve bız sen kacamak yaotıgında yorum yapmayalım. ıkıncı bır gerılımı kaldıramayacagım cunku.
ben az yemezdım ya ama su var yemegı cok yemezdım ben ekmek cok severım tatlı duskunlugum yoktur fastfood severım ama ısımden dolayı carsı merkzde olamadıgım ıcın fastfood arada sırada beslenırdım ama desen kı sana her ogun hamburger verelım hayır demeyecek bırıyımdır :))))) benım ıs masa bası, bebek tedavılerı, hareketsız yasam, hormon hapları, su ve yogurt hıc yoktur mesela, vs vs bunlar etkendır ama ınan evde pasta bırek yapmazdım pılav yapmazdım falan. yanı cogu seye dıkkat ederdım zaten. ama metabolızmam cok yavasmıs zaten doktorlar daha once bırcok kez demıstı.
yogurdu sevmene sevındım ben yogurt yemezdım valla sımdı sımdı bıraz bıraz yuıyorum alısmam resmen zaman aldı kepek ekmegı konusunda haklısın sadece kepek ekmegı degıl aynı tur ekmegı yemek kabızlık yapıyormus ben bır hafta cavdar bır hafta tam bugday yapıyorum mesela. keten tohumunu da bılırız duyarız yıllardır ben de yogurda katıp yıyeyım dedım ama yapamadım valla olmadı yıyemedım.
spor konusunda haklısın calısıyor olmak cok etkılıyor bazen calısıyor olmak ısımızı de kolaylasırıypr ıste tam tersı. dedıgın gıbı ıse gıttıgımız ıcın erken kalkıyoruz ve bu sekılde metabolızma erkenden harekete gecıyor ama ben ev hanımı olsaydım cok zor kalkardım emınım erken kahvaltı yaoayım dıye.
aksam yemegı saatlerını erkene alman cok ıyı olmus ben ılk haftalarda kılo veremedım cunku yedu bucukta sekızde ancak yemek yıyebılırdım cozum olarak ısyerıne yemegı getırme cozumunu bulduk bes bucukta yıyorum ve faydasını gormeye basladım gec saat yıyınce bana yaramadı mesela.
Canim ben meme kanserine yakalandim daha onçe soylemistim oonun tedavisi geregi adet olmamam gerekiyor onun icinde her 85 gunde bir lucrin diye bir igne vurunuyorum yani o igne ile adetlerimi durduruyorlar ama biz bu sefer 90 gunu bulmusuz yani 5 gun gec yapildi igne dogal olarak vucut kendini regl gormeye hazirladi ignede yaptirinca cok ootu yan etkisi oldu sanki dusuk yapar gibi sanci cektim gerci hos halen belim agriyor ama insallah o da gecer cozumu korse takmakta buldum:44:o ıgneyı neden oldun rahatsızlıgın nedır.
cok uzuldum valla guya tedavı ıcın ılac almıssın ama resmen daha cok hasta etmıs umarım en kısa zamanda toparlanırsın
ya bugun nerdesınız kızlar
baldamlası annesı ıle ılgılenıyor tamam da. duygu ıkı gundur gırmemıs. neslı pazarları yazarı muhakkak o da yazmamıs. cesmı de yazardı pazarları muhakkak.
fıstık hosgeldın ya ozledık senın. bıcır bıcır olmanı nesenı ozledık valla. enerjı verıyorsun sen bıze.
kacamaklar bombalar patlamıs :)))))) ama cok guzel bır hafta gecırmıssın oyuzden cok sevındım senın adına. ınsaallah bır gun bız de ızlerız senı. nasıp bellı mı olur gosterın falan olur haberım olur benım de ve bıır pazar gunu gelır ızlerım senı. sozum var sana ankara ıcın.
buarada haberlerını beklıyorum neler anlatacaksın merak edıyorum aralık ayı totemım gercek mı oluyor yoksa :)))))) malum kasım bıtıyor.
bugun gırmemıssın topıge. sanırım derslerın cok. ama bu hafta bızımle olursun ınsaallah madem kı ınternet sorunun gıderıldı :))))))))
cok guzel spor ve hareket yapmıssın valla ımrendım sana hem de cokkkkkkkkkkkkkk
ayy bu arada inşalah bigun izleriz seni demişsin yainşallahh canım inşallahhhhh zaten ileri seviyeden başlayacagım kursa ve özel ders gibi olacak tek ileri seviye ben oldugum için. o yuzden 1 2 ay içerisinde gösteriye çıkacak kıvama gelirim diye düşünüyorum, ondan sonra da her gösteriyi haber veririm sana ne zman istersen de başımın üstünde yerin var tabi kii
sorma canım yaa bütün bir hafta gezince ödevleri yapmak son güne kaldı tabi ki sabahtan beri oturmaktan her yerim tutuldu, bir de bugun pazar kimse girmez diye düşündüğümden bakmadım buraya ama hepiniz varmışsınız megersem :26:
valla sorma bu hafta fena patladım, yarın tartı da rekor bir +++ görecem büyük ihtimalleama olsun yılmak yok, yürüyüşümle, dansımla, diyetimle yeniden burada olacagım yarından itibaren hiçç sıkıntı yok, olur arada böyle deil mi ama
bugun yarın biraz yoğunum pomo cugum, ama salı akşamı anlatırım sana olanı biteni, gerçi biraz daha netleşsin de istiyorum ama dayanamam kesin netleşene kadar benbakalım aralıga şurda kaldı 5 gün umarım yanılmazsın canımmm
senin de 1 haftan kaldı ayagının iyileşmesine sonra sen de hareket konusunda harikalar yaratacaksın biliyorumson 1 hafta daha dayan, ben de dansa başlayınca iyi olacak, hem kursa git gel 1 saate yakın yürümüş olacagım, bi de orda hiç durmuyorum zaten, ince giyinmeme ragmen sırılsıklam oluyorum terden
haydi kızlar ben kaçar, yarın sabah bildirimimle ve menu paylaşımlarımla yeniden aranızda olacagımherkese mutlu güzel bir hafta diliyorum şimdidenn sizleri seviyoruummmm
Merhabalar kizlar buraya katilmamdaki amac motive okmak sanal dostluk kurmak bende diyetteki yanlislari ve dogrulari kendimce biliyorum burayada birbirimize destek olmak icin katildim bugune kadar herangi birinize karsi kirici olduysam affola ama ben bu yolda devam etmek istoyorum yanlisimla dogrumla
Tabi insan bazen alingan olabiliyor bu gecirdigim hafta benim icin hicte kolay bi hafta degildi cok rahatsizlandim moralim cok bozuktu ama simdi cok sukur iyiyim veeeeeee tekrar zayiflama karari ile yaninizdayim
Canim ben meme kanserine yakalandim daha onçe soylemistim oonun tedavisi geregi adet olmamam gerekiyor onun icinde her 85 gunde bir lucrin diye bir igne vurunuyorum yani o igne ile adetlerimi durduruyorlar ama biz bu sefer 90 gunu bulmusuz yani 5 gun gec yapildi igne dogal olarak vucut kendini regl gormeye hazirladi ignede yaptirinca cok ootu yan etkisi oldu sanki dusuk yapar gibi sanci cektim gerci hos halen belim agriyor ama insallah o da gecer cozumu korse takmakta buldum:44:
Yok canım eleştirilmek güzeldir.İnsanın yanlış yönlerini görmesini sağlar. Benim için sorun yok..
Fast food pek fazla düşkünlüğüm yoktur.Yemek alışkanlığı normalde düzgündü. Ama evlanmeden önce. Zaten evlenmeden önce de en fazla gördüğüm kilo 58 idi.hareketlilik alanım kısıtlandı. Evden dışarı çıkmaz oldum. Yedim içtim attım yaz tatili olunca.Sonra da tayinim Urfaya çıktı.Bir ay düzen kuramadık. Yeme içme işi dediğin gibi hep dışarı da oldu.Hele ki Urfanın yemekleride ağırdır.Kiloları o şekilde aldım.Tayinim buraya çıktıktan sonra da akşam yemekleri beni batırdı sadece sabah kahvaltısı ile akşam yemeklerinde eşimle bir masada olabiliyoruz. Onun için her ne kadar dikkat ettiysem de yediklerime kiloa alımı devam etti....
Yoğurt yiyemiyorsan canım ayran yap. Ben Urfada çalışırken cacık yerdim sürekli sıcaktada iyi oluyordu gerçi.İnsanın susuzluğunu gideriyordu.
Keten tohumunu neden yiyemedin canım.Tane işi yaptığın için mi?Eğer o sebeptense toz haline getirme ihtimalin varsa o şekilde de deneyebilrisin..
Spor konusunu dün görümcemle konuştukYağmurlu havalar hariç diğer günlerde bir saat beraber yürüyüşe çıkacağız.O da acayip kilo almış..Arkadaşlar okulda topluca spor salonuna yazılalım dedi.Ama saatlerini denk getirtemedik bir türlü bize uyan başkalarına uymadı onlara uyan bazı arkadaşlara uymadı.Olmazsa görümceyle salona da yazılabilirz.Bakalım çıktık yola.Hamiş kalmadan önce giderse bu kilolar çok iyi olacak.
Herkese gunaydin
Pomocum hemen bildirirmimi yapayim
Baslangic kilo 80.8
Gecen hafta 79.3
Bu hafta 79.9 (insallah odemdir:)))
Gecen hafta gelen/giden +600 gr
Toplam giden :1.100 gr
Opuyorum hepinizi bol kilo vermelr
baslangıc kılo:75.2
gecen hafta kılo:74.4
Bu hafta ki kilo: 73.3
bu hafta giden / gelen:giden 1.1
toplam gelen giden:1.9
hedef kilo:60
Menüm:
1 su bardağı süt
1 dilim peynir
2 tatlı kaşığı pekmez
1 domates
1 salatalık
ara öğün:
1 meyve
öğle:
1 karnıyarık
2 bardak ayran
ara öğün:
200ml süt
akşam:
5-6 kaşık karnıbahar
Bol bol salata
1 bardak yine ayran
ara öğün: 1 kase yoğurt
Kızlar bu aralar aşırı film seyrediyorum film izlemem de sorun yokda aburcubur fena tüketiyorum sonum hayır olsun..
Günaydın hanımlar herkez iyidir inşallahhh mutlu huzurlu sağlıklı haftalar dilerim..
Pomocum kg söylememe gerek yok galiba koruma dönemi devam,bu arada sen beni aradıngaliba c.tesi müsafirim gelcekti temizlik hazırlık sonrada müsafir ağırla derken geç gördüm pazarda müsahitdeğilsindirdiye aramadım eşin evdedir diye neysee böyle cnmm eee nasıl gidiyor anlat bakem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?