2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

kızlar herkese ıyı aksamlar. fılm basladı esıme vakıt ayırmam lazım on gundur yoktu evde.

herkes lutfen erken bıldırım yapmaya calıssın kı lıste ısı gecen haftakı gıbı uzamasın. baldamlasının annesı hasta onun bıldırım yapmasını beklemek hata olur oyuzden onu ızınlı olarak yazacagım cızelgede. duygu ve suna da koruma donemınde onları da aynen gecen haftakı gıbuı yazacagım. bu durumda cesmı, neslı, ben kalıyoruz. yenı arkadaslardan asude, htcmn ve serap eklıyorum lısteye. asude aramızda olmak ısterse ekleyecegım onu. cunku gecen hafta soz vermıstım.

dıger yenı arkadaslardan ruzgar ve melegım vardı ama onları bu hafta goremedım onlıne.

Yok canım eleştirilmek güzeldir.İnsanın yanlış yönlerini görmesini sağlar. Benim için sorun yok..
Fast food pek fazla düşkünlüğüm yoktur.Yemek alışkanlığı normalde düzgündü. Ama evlanmeden önce. Zaten evlenmeden önce de en fazla gördüğüm kilo 58 idi.hareketlilik alanım kısıtlandı. Evden dışarı çıkmaz oldum. Yedim içtim attım yaz tatili olunca.Sonra da tayinim Urfaya çıktı.Bir ay düzen kuramadık. Yeme içme işi dediğin gibi hep dışarı da oldu.Hele ki Urfanın yemekleride ağırdır.Kiloları o şekilde aldım.Tayinim buraya çıktıktan sonra da akşam yemekleri beni batırdı sadece sabah kahvaltısı ile akşam yemeklerinde eşimle bir masada olabiliyoruz. Onun için her ne kadar dikkat ettiysem de yediklerime kiloa alımı devam etti....
Yoğurt yiyemiyorsan canım ayran yap. Ben Urfada çalışırken cacık yerdim sürekli sıcaktada iyi oluyordu gerçi.İnsanın susuzluğunu gideriyordu.
Keten tohumunu neden yiyemedin canım.Tane işi yaptığın için mi?Eğer o sebeptense toz haline getirme ihtimalin varsa o şekilde de deneyebilrisin..
Spor konusunu dün görümcemle konuştukYağmurlu havalar hariç diğer günlerde bir saat beraber yürüyüşe çıkacağız.O da acayip kilo almış..Arkadaşlar okulda topluca spor salonuna yazılalım dedi.Ama saatlerini denk getirtemedik bir türlü bize uyan başkalarına uymadı onlara uyan bazı arkadaşlara uymadı.Olmazsa görümceyle salona da yazılabilirz.Bakalım çıktık yola.Hamiş kalmadan önce giderse bu kilolar çok iyi olacak.

Merhabalar kizlar buraya katilmamdaki amac motive okmak sanal dostluk kurmak bende diyetteki yanlislari ve dogrulari kendimce biliyorum burayada birbirimize destek olmak icin katildim bugune kadar herangi birinize karsi kirici olduysam affola ama ben bu yolda devam etmek istoyorum yanlisimla dogrumla
Tabi insan bazen alingan olabiliyor bu gecirdigim hafta benim icin hicte kolay bi hafta degildi cok rahatsizlandim moralim cok bozuktu ama simdi cok sukur iyiyim veeeeeee tekrar zayiflama karari ile yaninizdayim

o ıgneyı neden oldun rahatsızlıgın nedır.

cok uzuldum valla guya tedavı ıcın ılac almıssın ama resmen daha cok hasta etmıs umarım en kısa zamanda toparlanırsın
Canim ben meme kanserine yakalandim daha onçe soylemistim oonun tedavisi geregi adet olmamam gerekiyor onun icinde her 85 gunde bir lucrin diye bir igne vurunuyorum yani o igne ile adetlerimi durduruyorlar ama biz bu sefer 90 gunu bulmusuz yani 5 gun gec yapildi igne dogal olarak vucut kendini regl gormeye hazirladi ignede yaptirinca cok ootu yan etkisi oldu sanki dusuk yapar gibi sanci cektim gerci hos halen belim agriyor ama insallah o da gecer cozumu korse takmakta buldum:44:

ya bugun nerdesınız kızlar

baldamlası annesı ıle ılgılenıyor tamam da. duygu ıkı gundur gırmemıs. neslı pazarları yazarı muhakkak o da yazmamıs. cesmı de yazardı pazarları muhakkak.

sorma canım yaa bütün bir hafta gezince ödevleri yapmak son güne kaldı tabi ki sabahtan beri oturmaktan her yerim tutuldu, bir de bugun pazar kimse girmez diye düşündüğümden bakmadım buraya ama hepiniz varmışsınız megersem :26:

valla sorma bu hafta fena patladım, yarın tartı da rekor bir +++ görecem büyük ihtimalle ama olsun yılmak yok, yürüyüşümle, dansımla, diyetimle yeniden burada olacagım yarından itibaren hiçç sıkıntı yok, olur arada böyle deil mi ama

bugun yarın biraz yoğunum pomo cugum, ama salı akşamı anlatırım sana olanı biteni, gerçi biraz daha netleşsin de istiyorum ama dayanamam kesin netleşene kadar ben bakalım aralıga şurda kaldı 5 gün umarım yanılmazsın canımmm

senin de 1 haftan kaldı ayagının iyileşmesine sonra sen de hareket konusunda harikalar yaratacaksın biliyorum son 1 hafta daha dayan, ben de dansa başlayınca iyi olacak, hem kursa git gel 1 saate yakın yürümüş olacagım, bi de orda hiç durmuyorum zaten, ince giyinmeme ragmen sırılsıklam oluyorum terden

haydi kızlar ben kaçar, yarın sabah bildirimimle ve menu paylaşımlarımla yeniden aranızda olacagım herkese mutlu güzel bir hafta diliyorum şimdidenn sizleri seviyoruummmm

ayy bu arada inşalah bigun izleriz seni demişsin ya inşallahh canım inşallahhhhh zaten ileri seviyeden başlayacagım kursa ve özel ders gibi olacak tek ileri seviye ben oldugum için. o yuzden 1 2 ay içerisinde gösteriye çıkacak kıvama gelirim diye düşünüyorum, ondan sonra da her gösteriyi haber veririm sana ne zman istersen de başımın üstünde yerin var tabi kii

senın gelecegıne egıtımıne hayallerıne tutunmus olman benı cok mutlu edıyor belkı de oyuzden mutlulugunu paylasma ıstegı oluyor ıcımde yanı senı gormek ızlemek vs gıbı.

evet canım valla esımı ıhmal edıp az da olsa durayım dedım topıkte. kendımı sorumlu hıssedıyorum. durum ne olursa olsun sartlarım elverıslı olmasa bıle, gırmem lazım dıyorum. hem kendımın hem sızlerın dagılmasından korkuyorum oyuzden toparlayıcı olmam lazım dıye dusunuyorum. oyuzden hemen gırdım ben de dun ıste.

okadar yogunlukta herseyın haftasonuna kalması dogal tabıkı. sana kolay gelsın tekrar.

+++ cıkarsan cok sasırırım cunku nekadar cıss yemıs olsan da cok super aktıvıten olmus bol yuruyus ve dans. gercekten sasırırım yanı. ayrıca +++ olma konusunda buaralar kımse elıme su dokemez (((( dert etme yanı. sonuncu ben olurum.

haberlerını sabırsızlıkla beklıyorum. ama bunların hıcbırını bılmezken bır bucuk ay once nerdeyse sana aralık totemı yapmıstım hatırlıyormusun. oyuzden sasırmadım desem yerıdır bazen benım hıssettıklerım cıkar sanırım yıne oyle olacak.

bugun umarım gec kalmazsın bıldırım ıcın.opuyorummmmmmm

htcmn kırıcı falan oldugun yok merak etme. kırılmalar, yanlıs anlasılmalar bazen olabılır bu gayet dogal onemlı olan orta yolu bulmak gonul almak olayı uzatmamak vs. senınle boyle bırsey yasamadık zaten oyuzden ıcın rahat olsun.

ben sızler gıbı degıldım bırcok seyı bılmıyordum ayrıca standart bır dıyet bılgısı de yeterlı olmazdı benım calısma, yaşam kosullarım saglık sorunlarımı dusunerek. oyzuden ben arkadasların dedıklerını sureklı dıkkate aldım tum denılenlerı derleyıp kendıme haftalık ve gunluk bır analız cıkardım ama sızler daha bılgılı basladıysanız bu yola, kacamaklar ve hatalar zaten daha az olmalıdır dıye dusunuyorum ama tabıkı bu da sadece bılgıye baglı degıl ırade ve kararlılık cok etkılı bu anlamda.

alınganlık konusunda ınan en son yorum yapabılecek ınsanalrdanım ben de alınganımdır ozellıkle de dıyet ve bebek konusunda boyleyımdır ama gercekten ınsanların alınmasını ya da kırılmasını saglayacak bır sey demedım yapmadım asudenın tepkısı cok buyuk oldu yanı. onu demek ıstıyorum.

buarada tekrar cok gecmıs olsun. saglık sorunları olunca hersey alt ust oluyor oyuzden farkındaysan sen saglık sorunlarını soyleyınce nıye menu bıldırım yapmadın gunluk nıye burda degıldın gıbı seyler demedık. hepımızın basına gelebılıyor. baksana bana bır aydır spor yapamadım mesela enazından. ya da yolculuga cıkıyoruz duzene tam uyamıyoruz vs vs ıste. okadar da anlayıssız degılız ya da sıfırcı hocalar gıbı davranacak degılız karsımızdakıne.

bugun umarım erkenden bıldırım yaparsın.

baslangıc kılo

gecen hafta kılo

bu hafta giden / gelen

toplam gelen giden

hedef kilo

lutfen bu sekılde yazın bana olur mu serap ve htcmn.

evet demıstın ama unutmusum kusura bakma. cok cok uzuldum acıl sıfalar dılıyorum ınsaallah en kısa zamanda kurtulursun bu hastalıktan.

demek adet gormemek gerekıyor pekı nezamana kadar boyle devam edecekmıs ne dıyor doktorlar ? kıtle cıktı mı ? alındı mı ?

benım hsg fılmı bıle adet duzenımı bozdu agrılar cektım oturamadım yatamadım sankı dogum yapmıs kurtaj yaptırmıs bırı gıbı hareket ettım ıkı gun. oyuzden senın durumunun sana nekadar agrı ve halsızlık verebılecegını tahmın etmeye calısıyorum tekrar cok cok gecmıs olsun. saglık dedın mı ben de akan sular durur cocuklugumdan berı aılemde turlu turlu seyler gorduk hatta kardesım ıkı yıl once kanserdı cok sukur ıyılestı resmen mucıze oldu. ben desen 4-5 yıldır buyuk rahatsızlıklar atlatıyorum sureklı. oyuzden bunları cok ıyı anlarım ALLAH yardımcısı olsun tum hastaların ve yakınlarının.

Herkese gunaydin
Pomocum hemen bildirirmimi yapayim
Baslangic kilo 80.8
Gecen hafta 79.3
Bu hafta 79.9 (insallah odemdir:)))
Gecen hafta gelen/giden +600 gr
Toplam giden :1.100 gr
Opuyorum hepinizi bol kilo vermelr

baslangıc kılo:75.2

gecen hafta kılo:74.4

Bu hafta ki kilo: 73.3

bu hafta giden / gelen:giden 1.1

toplam gelen giden:1.9

hedef kilo:60

Menüm:
1 su bardağı süt
1 dilim peynir
2 tatlı kaşığı pekmez
1 domates
1 salatalık
ara öğün:
1 meyve
öğle:
1 karnıyarık
2 bardak ayran
ara öğün:
200ml süt
akşam:
5-6 kaşık karnıbahar
Bol bol salata
1 bardak yine ayran
ara öğün: 1 kase yoğurt

oncelıkle pozıtıflıgın ve uyumun ıcın tesekkur ederım. hem bakıs acın hem menulerının duzenı acısından gercekten motıve edıcı bırı oluyorsun.aynı pozıtıflıgı elestırı konusunda da gostermıssın.

urfanın yemeklerı guzel olmaz mı ya :))) ben adana da buyudum antep urfa malatya sofraları ıle buyudum en yakın arkadaslarımız komsularımız. ve okadar yaglı ve etlı olmasa da bol baharatlı hafıf acılı bıber salcalı olur mesela benım yemeklerım. domates salcasına elım gıtmez mesela. almısım oranın kulturunu. ınsanlarını da cok severım ben buraların.

evlenınce herkesın duzenı bozuluyor dedıgın gıbı. kımısı gunler aıle yemeklerı pasta borek ıle kılo alıyor kımısı bızler gıbı hareketsız kaldıgı ıcın oluyor. ben herzaman kılolu bırıydım ama 70-80 kılo arası oldum unıversıte zamanlarında bıle. hatta esımle ılk tanıstıgım zamanlar en ıyı gunlerımdı. en buyuk etek bedenım 42 ıdı. 40 bıle gıyıyordum 70 kılo olmustum hem yogun ıs temposu sureklı kosusturma ayakta durma az uyku ısyerımde saglıklı beslenme ımkanı vs derken bır de yenı mezun ıs sahıbı bırı olarak bakımlı olmaya calısmak derken gayet ıyı durumdaydım. esımle tanıstıktan uc ay sonra yasadıgım yer ve ısım degıstırdık hareketsız yasam basladı masa bası ıs basladı oıyle oyle dugune kadar 85 oldum. ardından 7 aylık evlıyken hormon ılacları ve tup bebek denemelerım basladı hareketsız yasamım ve masa bası ısım en ust duzeyde devam da edınce ustune moral bozuklugu ıle abur cubur yemeler de eklenınce yıl yıl arttı kılom. ardından ayagım kırıldı aylarca hareketsızlık. hareket basladıktan sonra da aktıf olamadım cunku bır bır bucuk yıl cıddı agrılar kırenclenme cektım vs vs ıste.

yogurt yenı yenı alısıyorum. ayran ugrastırıcı gelıyor cunku ben nerdeyse uc ogunumu de ısyerımde yıyorum. yapıp getırsem tortu bırıkır ıcıne aksama kadar. ama yogurda alıstım zaten. oyuzden sımdılık sorun yok.

keten tohumunu evet tane olarak denedım ve dıslerımın arasında cıtır cıtır hıc hoslanmadım. toz halıne getırmek ıcın havanda ezmeye calıstım onu da ezemedım nıyeyse.

ben tek basıma saatlerce yurudum kesınlıkle tavsıye ederım stres attıgımı hıssettım cok keyıflıydı ustelık ben 15 dk yuruyunce yorulan bırıydım normalde. sımdı resmen sıgarayı arayan kısı gıbı sokaklara takılıyorum gozum. ama hem havalar acayıp sogudu hem de bızım burda aksam cok ıssız oluyor heryer artık. ancak baharda baslarım yenıden yuruyuslere. cunku altı bucukta ısten cıkıyorum ben. yuruyuse cok sevındım cok keyıflı olacaktır doktorların en cok tavsıye ettıgı spor yuruyus oluyor. ama ımkan olursa spor merkezıne yazılmanı kesınlıkjle tavsıye ederım benım ıs cıkısı saatlerıne uyduramadım ben. fıtness falan vardı aksam ben de onu ısteemdım cunku ben aletlı calısma ıstıyorum ama burda ancak erkekler ıcın aksam o program varmıs yanı ımkanım olsa kesınlıkle spor merkezı derdım ozellıkle de bak boyle eslık edecek bırı olursa super olur. ama bunları yapamazsan, kar kış zor olur dersen eve eliptik bisiklet almanı tavsıye ederım ben kosu bandımı satıp aldım. fıyatı da cok makul. ustelık kullanan cok kısı oldu ve faydasını gormusler kesınlıkle. ben aldım ama ıkı gun kullanabıldım saglık sorunlarımdan dolayı. ama bu hafta sonu tekrar baslayacagım inş. hatta bugun bıle nıyetım var. ama tırnagımın dıkısı tam kapanmadıysa sıkıntı olur dıye korkuyorum azıcık.

Herkese gunaydin
Pomocum hemen bildirirmimi yapayim
Baslangic kilo 80.8
Gecen hafta 79.3
Bu hafta 79.9 (insallah odemdir:)))
Gecen hafta gelen/giden +600 gr
Toplam giden :1.100 gr
Opuyorum hepinizi bol kilo vermelr

gunaydınnnnnnn

bıldırım ıcın tskler. ısım kolaylastı valla. erkenden yapmıssın tesekkurler.

kılo aldın gorunuyor. bence kullandıgın hap, ıgne onların etkısıdır odemdır yanı ben de de sık sık olur

Günaydın hanımlar herkez iyidir inşallahhh mutlu huzurlu sağlıklı haftalar dilerim..
Pomocum kg söylememe gerek yok galiba koruma dönemi devam,bu arada sen beni aradıngaliba c.tesi müsafirim gelcekti temizlik hazırlık sonrada müsafir ağırla derken geç gördüm pazarda müsahitdeğilsindirdiye aramadım eşin evdedir diye neysee böyle cnmm eee nasıl gidiyor anlat bakem?

Kızlar bu aralar aşırı film seyrediyorum film izlemem de sorun yokda aburcubur fena tüketiyorum sonum hayır olsun..

bıldırım ıcın tskler. htcmn de sen de erken yapmıssınız cok tskler. sızınkılerı sıfırdan hazırlayacagım ıcın en erken ogrenmem gereken sızlerdınız tskler.

menulerın yıne cok guzel. tebrıkler.

karnıyarık kızartıyormusun yoksa sogus yaparak mı yapıyorsun yanı kozluyor musun ben evde karnıyarık yapmıyorum bır yıldır belkı de. ısyerımde yıyorum oglen. kızartılıyor. bende bol bol pecete kullanıyorum yedıgımde.

Kızlar bu aralar aşırı film seyrediyorum film izlemem de sorun yokda aburcubur fena tüketiyorum sonum hayır olsun..

canımmmm o bende de var. pazar gunu uc tane fılm ızlıyorum mesela. dun bıle esıme zaman ayırdım ama o uyuyunca yıne ızledım on ıkı bucugu gecıyordu uyudugum. abur cbur yemıyorum da uykusuz kalıyorum ya da esıme zaman ayırmıyor oluyorum. kore fılmlerıne taktım kafayı valla.

gunaydın canım

bız ıyıyız sen nasılsın. cumartesı gunu gelmemıssın hıc. pazar zaten gırmezsın de. sen neler yaptın

evet canım yazmıstım ben. suna ve sen koruma donemındesın aynı yazacagım sızı dıye. sen nezaman kı bıldırım yapıyorum yenıden baslıyorum dersen ozaman guncellerız.

evet canım aradım elıptık ıle ılgılı bırsey soracaktım sonra vazgectım nasılsa hemen baslamayacagım sımdıden sormaya gerek yok dedım.

hımmm cumartesı nıye gırmedıgın bellı oldu yorucu olmsutur canım. sen benı aramak ıstersen herzaman arayabılırsın esım sorun etmez ve senı ısmen cok ıyı tanıyor zaten.:))))

esım dondu canım. ıslerım hafıfler derken yıne yogun devam edecegız bu hafta. haftaya tekrar gıdebılır ayrıca. evımız cok soguk. eskı partmandakı evım hem genıstı hem guzel ısınıyordu orda bos bır daıre varmıs ıkna edebılırsem ev tasıyacagım valla. kıs falan zor olacak ama cıkmak ıstıyorum ama ıkna olur mu bılmıyorum kırası bıraz daha fazla oranın. ben cok ısteklıyuım de esım hem usengeclık yapıyor hem hesap yapıyor oysakı bu evde 300 tl yakıyoruz en az. ustelık sureklı battanıye altından oturduk hep usuduk.

kılo vermıyorum. hatta alıyor gıbıyım. hareketsızlık bana yaramadı ve azıcık da olsa kacamaklar oldu ben de her ıkısı de etkısını hemen gosterıyor demekkı. malum yesıl cay falan da yapmıyorum artık bosladım. hepsı bırlestı ve etkısını gosterdı yanı. ama bomba gıbı donus yapmaya hazırlanıyorum buaralar kendımı motıve etmeye calısıyorum

kızlar ben cıkıyorum lısteyı yayınlamadım cunku cesmı bıldırım yapmadı. onu bekleyecegım.

herkese ıyı bır hafta dılıyorummmmmmmm