- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #1.281
sabah uyanınca iki barda ılık su
sabah kahvaltısı:
1 su bardağı süt
1 dilim peynir
1 domates
1 salatalık
1 dilim ekmek
2 tatlı kaşığı pekmez
ara öğün:
1 yeşil elma
öğle:
5-6 kaşık kısır
Bol bol salata
ara öğün:
1 kase yoğurt
akşam:
5-6 kaşık türlü
bol bol salata
1 bardak ayran
ara öğün:
2-3 tane mandalina
ve bir kase yoğurt
slmmm kızlar haftaya tam olarak dönecem yanınıza ara sıra giriyorum burda tam yazamıyorum hele yediklerimi hiç yazmayayımmm:)))
canım kepekli ekmek yiyorum keten tohumlu.Normal ekmek değil yani...açıkça yazmıyorum ama o şekilde. Yoğurtta saat 8 gibi yiyorum bir sakıncası olur mu ki? Bazen çok erken yatıyorum saat 9 gibi bazen çok geç yatıyorum gece 1 gibi.
Bugün ki menüm:
sabah kalkınca 2 bardak su 2 kayısı
sabah:1 domates
1 salatalık
yarım yumurta
2 kaşık pekmez
1 dilim ekmek
ara öğün:1 yeşil elma
öğle: 1 karnıyarık
1 bardak ayran
bol bol yeşillik
ara öğün 1 kase yoğurt
akşam:5-6 kaşık türlü
1 kase yoğurt
salata
ara öğün 2 meyve
Ya bugun daha kotu oldum hic birsey anlamiyorum bana neler oluyor ama ayin 20 sinde lucrin diye bi igne var ondan yaptirmistim ne olduysa ondan sonra oldu doktorun tahmiide igne midene dokunmus od a hem mide spazmina hemde bel agrisina neden olmus bigun yine acillik oldum tekrar rahatlatici bir igne yaptilar simdi biraz bel agrim var ama midem daha iyi en azindan biseyler midemde kaliyor :44:
Aslinda normalde bir diyet programina uyuyordum su misafir olayi ve arkasindan midemden dolayirahatsizlandigim icin aksam o brokoliyi bile yiyemez oldum bugun midem biraz daha iyi yani son 2 gundur ne yedigimi bende anlamadim ama yarin diyet listeme geri donucem insallah
Bu arada hemen kizma tatlim insanin bazen elinde olmuyor
ben yorum yapmaniza degil sadece galiba usulden rahatsiz oldum. eger elestiri istemeseydim buraya yazma ihtiyacida hissetmezdim. dogrudur kacamak konusunu kendi uzerime alinmistim fakat aciklama yapmissin tskr ederim. ben birbirimize menulerimiz hakkinda yorum yapmayalim demiyorum. iki haftaya yakindir yaziyorum tartismaya, kavgaya musait bir mizacimin olmadigini anlamissinizdir. neyse bence bugun iyisimi uyuyalim yarin guzel bir yeni gune baslayalim. herkese hayirli geceler.
Kusurluk birşey yok canım. Geçen hafta cumartesi başladım diyete. 75.2 ile başladım cuma günü tartıya çıktım 73.7 idim bir buçuk kilo gitmiş ama sporu tam anlamıyla yapmadım sadece 2 gün yapmıştım.menulerın yıne guzel. hem ıcerık konusunda hem cesıtlılık konusunda gercekten cok ıyı buluyorum. serap kac kılo verebıldın nezamandır dıyettesın merak ettım bunları aynı soruları daha once sorduysam kusura bakma ınan kafamda kalmıyor sorma sebebım menulerını gercekten begenıyor olmamdır karsılıgını alıp alamadıgını merak edıyorum
yok canım kendim yapmıyorum askında ekmek makinesi var. yapabilirim de. Fırın var orada çıkıyor direkt fırından alıyorum ben. Marketlerde bende rastlamadım.Ama gerçektende metabolizmayı çalıştırıyor.sen kendın mı yapıyorsun bu ekmegı ? ben marketlerde gormedım. ayrıca acaba saglıklı mı dıye emın olamadım
yogrt tabıkı gereklı ozellıkle metabolızmanın hızlanması ıcın ama ac yatın denılıyor herzaman. oyuzden demıstım sana uyumadan ıkı saat once yemeyı kesmek lazım dıye.yanı yogurt ya da meyve farketmez
bitki çayını içmedim canım daha çarşıya çıkamadım. Bugün eşime söyledim al diye açık baharatçı bulursa alacaktı yoksa yarından itibaren başlayacağım.Suyu zaten fazla tüketiyorum.spor devam ediyor.Sadece bugün yapmadım.O da biraz rahatsız gibiyim. Hiç halim yok. Tüm gün pc başında pinekledim resmen...valla ne dıyım yıne guzel bır gun yapmıssın kendıne. umarım bıtkı cayı ve su mıktarı da yeterlıdır ve spor nasıl onu da merak ettım ama bunlar dısında menulerın herzaman cok duzenlı ve gızel oluyor onu soylemeden edemeyecegım tekrar
bak asude, htcmn ne ye yazdım bıraz once. kımse kımsenın cocugu degıl yanı. nıye oyle yanlıs bır uslubumuz olsun. dıyetekı ınsan sısman oldugu ıcın ayrıca yemeden ıcmeden kendını kestıgı ıcın alıngan olur bende de hepımızde de bu olabılıyor gayet dogal ve sanırım sen bunu yasıyorsun. cunku ben ve neslı nasıl bır uslup kullanıyoruz kı sen bukadar kızıyor ya da kırılıyorsun anlamadım.uslubumuzun neresı yanlıs ya da hatalıysa lutfen bıze soyle duzeltmemız adına.
ayrıca tekrar etmek ıstıyorum kımse kımsneın cocugu degıl kı azarlasın kızsın sen ne yedın yok şöyle yok boyle falan. ben ınanılmaz yogunum, bır taraftan sesım falan tamamen gıtmıs sekılde hasta sekılde calısırken gızlı gızlı foruma gırıp sıze yazıyorum canım cıcım demeye uzun uzun yazmaya vaktım olmadıgımdan yanlıs olarak bılınen seylerı gordugum seylerı demıyorum bana ogretılen seylerı duydugum seylerı yanlıs olmus dıyerek yorumluyorum. canım cıcım dıye hıtap etmıyoruz dıye boyle anlasılıyorsak bılemıyorum ama ben belırlı bır asama gecmeden bunları kullanan bırı de degılım seven bırı de degılım. bana ınsanlar yardım ettı yoldslık ettı ben de acaba bırılerıne faydalı olur muyum dıye yazıyorsam tum engel ve sıkıntılarıma ragmen ve yazdıgım cumleler yanlıs anlasılıyor ya da kırıyorsa, hıc yazmam yanı.
kesınlıkle karar aldım yenı kısılere yazmayacagım alınganlık falan valla ugrasabılecek ne zamanım ne ruh halım var.
Kusurluk birşey yok canım. Geçen hafta cumartesi başladım diyete. 75.2 ile başladım cuma günü tartıya çıktım 73.7 idim bir buçuk kilo gitmiş ama sporu tam anlamıyla yapmadım sadece 2 gün yapmıştım.
yok canım kendim yapmıyorum askında ekmek makinesi var. yapabilirim de. Fırın var orada çıkıyor direkt fırından alıyorum ben. Marketlerde bende rastlamadım.Ama gerçektende metabolizmayı çalıştırıyor.
O zaman ben ara öğünde yoğurdumu yerim..
bitki çayını içmedim canım daha çarşıya çıkamadım. Bugün eşime söyledim al diye açık baharatçı bulursa alacaktı yoksa yarından itibaren başlayacağım.Suyu zaten fazla tüketiyorum.spor devam ediyor.Sadece bugün yapmadım.O da biraz rahatsız gibiyim. Hiç halim yok. Tüm gün pc başında pinekledim resmen...
ben geldiiimmmmmhele şükür sorun giderildi, internet yok diye de yurtta durup sıkılmamak için günlerdir fıldır fıldır sokaktayım, hal böyle olunca da diyet falan hak getire oldu biraz not da malesef almadım canım, dedigim gibi çoğunluk dışarıdaydm zatn buraya yazıp da kendimi de sizi de sinir etmiyim bence
bugun düzenime geri dönecektm fakat arkadaşımın annesi memeleketten yiyecek göndermiş hal böyle olunca da aç kalmış kaplanlar gibi saldırdık yemege, bikaç içli köfte bir miktar sarma benden nasibini aldı yani :26: şimdi elma krom çayı içmeyi düşünüyorum. midemi rahatlatır umarım.
perşembe gününe kadar vakıfta çalıştım zaten, her akşam çıkışta yurda kadar yürüdüm ki bu da 1 saat ediyor. bir de çıkışta alışveriş amaçlı da gezindim biraz. perşembe akşamı alacakaranlıga gittim bir de amaa oofff ne güzel filmdi oo
cuma günü de dans gecesine gittim, saat 7 den 11 e kadar dans ettim neredeyse suyum çıktı artık, bu arada da bir olaylar var ama kafamda netleştirince paylaşacagım sana özelden
dün de dans yarışması vardı bizim hocalar katılıyordu ona gittim hem onlara destek olmak için, hem de yarışmayı izlemek için. 11.30 dan akşam 8 e kadar oradaydm onlarla birlikte ve koşturmaktan heyecandan zorla 1 tost yedim o kadar. yurda gelmeden once de 1 saatten fazla yürüdüm. ama tabi o açlığın patlaması kötü oldu neyse bunu da geçeyim keyif bozmayım şimdiayrıca haftaya kursa tekrar başlıyorum. ben ileri seviyede oldugum için benm ki özel ders olacakmış, ve cumartesileri tüm gün gibi olacak, canım çıkacak yani ama çok büyük keyif alıyorum, özellikle cuma günü dans gecesinde bizim hocalardan biriyle çıktık dans ettik, herkes durdu bizi izledi ve çok begendiler. o yuzden ankaradaki son 7 ayımda kursa devam edecegim, güzel olacak umarım
bugun de zaten dedigim gibi sarma ve içli köfte katlıamı yaptım. akşamı çorba ve salatayla geçirmeyi düşünüyorum. umarım yapabilirim çünkü çok ders çalışmam lazım bu yuzden de gece geç yatabilirim, işte o zamn nasıl bişey yemeden duracagım tam bilmiyorumm
neysee son günlerde çok keyifliyim ve aranıza bomba gibi dönüyorum. hiçç merak etmeyinnn kaldıgım yerden rejimime devam edecegimm
çok çok çokkkkkk güzelsinizz maşalaahhhhh
hepinizi öpüyorum kızlarrrrrrrrr
Merhaba kızlar, haftasonunuz güzel geçmiştir umarım. Ben biraz ipin ucunu kaçırdım galiba. Kalorisepetine de girmedim yediklerimi. Bir köy çiftliğinden, köy ekmeği, peynir, tereyağı gibi şeyler sipariş etmiştim, eşimle bol bol yedik valla:)) Bugün de soğuk almışım sanırım, hiç iyi değilim, boğazım ağrıyor falan. Motivasyonum çok düşük. Amaan yeter kilo vermesem ne olacak sanki diye bile düşündüm, sonra vazgeçtim tabi ama hala motivasyonum düşük
Pomocum, sen nasılsın? Ayağın nasl oldu? Lahana dolmayı yedin mi sonunda, afiyet olsun canım. Spora başladın mı?
haklisin kimse kimsenin cocugu degil bundan dolayi hoslanmadigimiz seylerde tepki verdigimizde cokda alinganlik yapmayin. olaya sadece kendi tarafinizdan baktiginiz dusunuyorum. canim cicimli kelimelerde zaten benimde uslubum degil. artik bende buraya katilmicam. ben buraya motive olmak icin katilmistim motivasyonum bozulsun diye degil. yinede hersey icin tskrler allah yardimciniz olsun. selametle
Teşekkür ederim canım.gayet guzel kılo vermssın ben bıle 110 kılo olarak ılk hafta boyle kılo verememıstım gercı benım metabolızma asırı yavas calısıyor bır de kullandıgım hrmon hapı da etkılıyor ama yıne de senı tebrık ederım gayet guzel bır rakam vermıssın ılk haftada.
spor ılk zamanlar ben de yapamadım ama bır hafta sonra her gun enaz bır saat yuruyerek basladım spora ardından 2 saate cıkardım zamanla. son bır aydır sporum yok hem kadınsal brı operason gecırdım hareket yasaktı hem de ayak tırnagımdan operasyon gecırdım. haftasonuna ancak spora baslarım henuz ızın vermedı doktor.
ekmek ben de ılk kez duydum faydasını goruyorsan tabıkı guzel. sadece ben dıyete baslarken herkes kepek ekmegı yeme tam bugday ya da cavdar ekmegı ye demıstı onu bılıyorum.
yogurdu ara ogunde ye bence de. yatmadan once su ıcebılırsın bıtckı cayı ıcebılırsın mesela. doluluk verır enazından.
aksam yemegını kacta yıyorsun ? sabah kahvaltın kacta ? ogretmendın sanırım dogru mu hatırlıyorum ?
bıtkı cayı kesınlıkle tavsıye edıyorum son haftalarda cok basladım ama gunluk uc bardak ıcıyordum ılk zamanlar.ve faydasını goruyordm. suyu da azıcık azalttım bırkac gundur oyuzden bu haftaya sılkelenerek baslıyorum bugun mesela haftalık yemeklerımı yaptım guzelce. aksam ıs cıkısı yedıgım ıcın. gecen hafta bıraz bozmustum yemek yeme saatımı. ıs yogunluguna ve hastalıga takıldım grıp gecıyor artık ve daha sıkı olurum eskısı gıbı.
Teşekkür ederim canım.
Benimde normalde metabolizma yavaştır. az yerim ama yediğime göre çok kilo alırım.Sporumu aksatmamaya çalışacağım ama zaman buldukça. Bazen hiç zamanım olmuyor bazen tamamen boş oluyorum.Çalışan bayan olunca bir günümüz bir günümüzü tutmuyor.
Keten tohumunu babam diyet yaparken duymuştum caım doktor yoğurduna kat ye demişti. Metabolizmayı hızlandırıyormuş.Sürekli kepek ekmeği emek sakıncalı zaten canım kuruluk kabızlık sorunu yaşatabiliyor.Onun için çavdar varsa arpa ekmeği bulabilirsen..Değiştirerek yemek mantıklı. Sabit bir türde takılmamak lazım.
Yoğurdu çok fazla tüketiyorum çocukluktan kalma alışkanlık.
Çay içmem ben mesela günlük hayatta çok mecburi kalmadıkça. ya süt ya ayran tercih ederim yiyeceğim besine göre değişir.
Akşam yemeğim en geç 6 buçukta yemiş oluyorum diyete başladıktan sonra. Daha öncesinde eşim geç geldiği için onunla beraber yiyordum.Bu arada evet canım öğretmenim..
Sabah kahvaltım çok erken saat 6 buçukta eşim sabahçı erkenden kalkıyoruz ve beraber kahvaltı yapıyoruz. aslında benim içinde iyi oluyor çünkü bende 11 buçuk gibi evden çıkıyorum geç kalktığım günler öğle yemeğimi yiyemeden evden çıkıyorum ama erken kalkınca acıkma da oluyor yemeğimi de yiyebiliyorum.
Bitki çayına da yarın başlarım canım aktarlar açık değilmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?