- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #1.321
senın gelecegıne egıtımıne hayallerıne tutunmus olman benı cok mutlu edıyor belkı de oyuzden mutlulugunu paylasma ıstegı oluyor ıcımde yanı senı gormek ızlemek vs gıbı.
evet canım valla esımı ıhmal edıp az da olsa durayım dedım topıkte. kendımı sorumlu hıssedıyorum. durum ne olursa olsun sartlarım elverıslı olmasa bıle, gırmem lazım dıyorum. hem kendımın hem sızlerın dagılmasından korkuyorum oyuzden toparlayıcı olmam lazım dıye dusunuyorum. oyuzden hemen gırdım ben de dun ıste.
okadar yogunlukta herseyın haftasonuna kalması dogal tabıkı. sana kolay gelsın tekrar.
+++ cıkarsan cok sasırırım cunku nekadar cıss yemıs olsan da cok super aktıvıten olmus bol yuruyus ve dans. gercekten sasırırım yanı. ayrıca +++ olma konusunda buaralar kımse elıme su dokemez(((( dert etme yanı. sonuncu ben olurum.
haberlerını sabırsızlıkla beklıyorum. ama bunların hıcbırını bılmezken bır bucuk ay once nerdeyse sana aralık totemı yapmıstım hatırlıyormusun. oyuzden sasırmadım desem yerıdır bazen benım hıssettıklerım cıkar sanırım yıne oyle olacak.
bugun umarım gec kalmazsın bıldırım ıcın.opuyorummmmmmm
kızlar ben cıkıyorum lısteyı yayınlamadım cunku cesmı bıldırım yapmadı. onu bekleyecegım.
herkese ıyı bır hafta dılıyorummmmmmmm
[/QUOTE][table="width: 500, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç Kilo:[/td]
[td]Geçen Hafta Kilo:[/td]
[td]Bu hafta Kilo:[/td]
[td]Gelen / Giden:[/td]
[td]Toplam Giden:[/td]
[td]Hedef Kilo:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]64 kg[/td]
[td]64,5 kg[/td]
[td]64,5 koruma donemınde[/td]
[td]19,50 kg[/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]71,2 kg[/td]
[td]71,2 kg[/td]
[td]-500gr[/td]
[td]3,600kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110 kg[/td]
[td]105,40kg[/td]
[td]105,90 kg[/td]
[td]+500 gr[/td]
[td]4,10 kg[/td]
[td]55 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]çeşmi_naz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]78 kg[/td]
[td]78,6 kg[/td]
[td]+600 gr[/td]
[td]2,400[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]baldamlasımelis[/td]
[td]68,5 kg[/td]
[td]62,1 kg[/td]
[td]??? kg ızınlı[/td]
[td]???? gr[/td]
[td]6,4 kg[/td]
[td]54 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sunagokan[/td]
[td]65 kg[/td]
[td]56,6 kg[/td]
[td]????? ızınlı [/td]
[td]????[/td]
[td]8,4 kg[/td]
[td]54 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]htcmn[/td]
[td]80,8 kg[/td]
[td]79,3 kg[/td]
[td]79,9 gr[/td]
[td]+600 kg[/td]
[td]1,100 kg[/td]
[td]????[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]75,2 kg[/td]
[td]74,4 kg[/td]
[td]73,3 kg[/td]
[td]1,10 kg[/td]
[td]1,9 kg[/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
[/QUOTE][table="width: 500, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç Kilo:[/td]
[td]Geçen Hafta Kilo:[/td]
[td]Bu hafta Kilo:[/td]
[td]Gelen / Giden:[/td]
[td]Toplam Giden:[/td]
[td]Hedef Kilo:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]64 kg[/td]
[td]64,5 kg[/td]
[td]64,5 koruma donemınde[/td]
[td]19,50 kg[/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]71,2 kg[/td]
[td]71,2 kg[/td]
[td]-500gr[/td]
[td]3,600kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110 kg[/td]
[td]105,40kg[/td]
[td]105,90 kg[/td]
[td]+500 gr[/td]
[td]4,10 kg[/td]
[td]55 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]çeşmi_naz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]78 kg[/td]
[td]78,6 kg[/td]
[td]+600 gr[/td]
[td]2,400[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]baldamlasımelis[/td]
[td]68,5 kg[/td]
[td]62,1 kg[/td]
[td]??? kg ızınlı[/td]
[td]???? gr[/td]
[td]6,4 kg[/td]
[td]54 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sunagokan[/td]
[td]65 kg[/td]
[td]56,6 kg[/td]
[td]????? ızınlı [/td]
[td]????[/td]
[td]8,4 kg[/td]
[td]54 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]htcmn[/td]
[td]80,8 kg[/td]
[td]79,3 kg[/td]
[td]79,9 gr[/td]
[td]+600 kg[/td]
[td]1,100 kg[/td]
[td]????[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]75,2 kg[/td]
[td]74,4 kg[/td]
[td]73,3 kg[/td]
[td]1,10 kg[/td]
[td]1,9 kg[/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
Kızlar, dün akşam tok karnına ve üstümde kalın kıyafetlerle tartıya çıktım, 72.4kg gördüm. Birden çok keyif aldım, çünkü 2 Eylül tarihinde kilo verme serüvenime başladığımda 75kg idim. Sabah, aç karnına ve üstümde hiçbir şey yokken 75 kg.. Daha 3 ay olmadı ve dün tok karnına, üstümde kalın kıyafetlerle bile 75 kg değildim. Hatta 75 kg görmem için elime bir de 2.5 kg bir şey almam gerekir. Hani Duygu arada derdi ya bize, markette falan margarinlere bakınca, bunlardan kaç tane çıktı benden düşünün diye. O aklıma geldi. Benden 5kg'luk yağ tenekesi kadar yağ gitmesine az kaldı. Bazı haftalar kilo veremiyoruz, hatta alıyoruz, bazen veriyoruz, ama uzun vadede baktığımızda hepimizin yağları gidiyor. O yüzden hepimizi tebrik ediyorum. Bu yolda birbirimize destek olarak, kaç teneke yağ eritmemiz gerekiyorsa hep birlikte eriteceğiz. O yağların geri gelmemesini de hep birlikte sağlayacağız:)
Günaydın arkadaşlar, enerjik ve güzel bir hafta diliyorum hepimize. Haftasonu düştüğüm düşük motivasyon modundan zıplayarak çıkıyorum ve kaldığım yerden devam ediyorum. Yalnız bende de boğaz ağrısı fena, artmaz inşallah.
Kahvaltıda haftasonundan kalma ıspanaklı börek vardı, ondan yedim. Yanında da kahve içtim. Kalorisepetinde ıspanaklı böreğin kalorisi çok görünüyor ama benim yaptığımın kalorisi orada yazanın yarısından daha az:)
Canım, ellerine sağlık, benim kilom geçen haftayla aynı görünüyor ama 500 gram verdiğim de görünüyor:) Bu haftaki kilom 70.7 kg olacak:) Serap tebrik ediyorum seni, çok güzel vermişsin. Ben de haftaya 1kg civarı versem süper olur. Böylece 70'in altına da düşmüş olurum. Ay çok fena gaza geldim:)) Senin menülerin güzel zaten, ben de beğeniyorum, spor da olunca takır takır gidiyor. Darısı başımıza. Çeşmi, sen de bu hafta bu azimle verirsin hiç merak etme, bu hafta herkeste bir hırslanma var sanki, hadi bakalım:) Pomocum almışız yine bakıyorum. Ama toplamda verdiğin kilo önemli diyorum ve spora başlamanı dört gözle bekliyorum:) Htc'nin muhtemelen ödemdir, o da geçer bu hafta. Baldamlası da iyi gidiyordu aslında ama annesinin rahatsızlığı nedeniyle bozmuş olabilir. İnşallah hastaneden çıkmıştır annesi, dualarımız onunla.
çok isterim gerçekten izlemeni, ama izleyemesen bile gösteri gibi bişey olursa eğer ben videosunu yollarım sanadaha biraz uğraşmam gerekiyor tabi çok iyi deilim ama azmettim olacagım, özellikle haftasonu yarışmayı gördükten sonra kesin ben de öyle olacagım yani karar verdim
valla canım malesef ++ çıktım ve çok da şaşırmadım, çünkü bu ara pek sıvıyla alakam yoktu. yeşil çay ya da su falan biraz az tükettim. ama artık dizginleri elime aldım. şişkinliğim geçene kadar elma krom çay içeyi düşünüyorum. metabolizmayı bayagı hızlandırıyormuş. kenimi toparlayana kadar ondan içecegim, zaten düzenli suyumla ve bitki çayımla bikaç güne bu ++ lar geçer, kalıcı olacagını sanmam yani
bu aralar çok kilo vermiyorum belki ama özellkle bacaklarımın inceldigini hissediyorum. yürüyüşten dolayıdır sanırım. geçen hafta dar pantalon aldım kendime mesela herkes de söyledi senin bacakların ne kadar incelmiş diye. o yuzden bu ++ yı çok da takmıyorum kafaya, haftaya bundan çok daha fazlası gitmiş olacak çünkü
yaa çok özür dileriimmmmmbenm yüzümden bildirim gecikmiş gerçekten çok kızdım kendime şuann sabah uyuyakalmışım öyle olunca kalkar kalkmaz önce tartıya sonra da kahvaltı kapanmadan yetişeyim diye kahvaltıya koştum gecikmişim gerçekten herkesten çok özür dilerimmm :26: :26:
ben gercekten +++ olmana sasırdım ama sıvı almayınca sen de benım gıbı +++++ oluyorsun demekkı. ıncelme olayına cok sevındım cunku bu kılo vermekren daha zor bırsey demekkı aktıvıtelerın karsılıgını alıyorsun. vıdeo da olur canım eger ızleyemezsem canlı o da olur tabıkı. yapacagına ınanıyorum ben en guzel sekılde.
bıldırım gecıkmedı canım. erken yaptık sen gırmıssın hemen. sadece herkes 8 gıbı yaparsa daha ıyı olur benım ıcın. ben yedı bucukta onlıne olabılıyorum sabahları. mesaım yedı bucukta baslıyor. erkenden yapıp bıtırsem daha kolay olur. bu hafta cızelgeyı yapmak ıcın daha kolay bır yontem buldum. sıfırdan yapıyordum her hafta ama gecen haftakını alıntı ıle cevaplamak aklıma geldı denedım ve oldu oyuzden kolay oldu. canını sıkmana gerek yok yanı.
ellerine saglık canım. benm için benm sonucum şaşırtıcı olmadı dedigim gibi, ama azimliyim bikaç güne bu +600 gidecek
Canım, ellerine sağlık, benim kilom geçen haftayla aynı görünüyor ama 500 gram verdiğim de görünüyor:) Bu haftaki kilom 70.7 kg olacak:) Serap tebrik ediyorum seni, çok güzel vermişsin. Ben de haftaya 1kg civarı versem süper olur. Böylece 70'in altına da düşmüş olurum. Ay çok fena gaza geldim:)) Senin menülerin güzel zaten, ben de beğeniyorum, spor da olunca takır takır gidiyor. Darısı başımıza. Çeşmi, sen de bu hafta bu azimle verirsin hiç merak etme, bu hafta herkeste bir hırslanma var sanki, hadi bakalım:) Pomocum almışız yine bakıyorum. Ama toplamda verdiğin kilo önemli diyorum ve spora başlamanı dört gözle bekliyorum:) Htc'nin muhtemelen ödemdir, o da geçer bu hafta. Baldamlası da iyi gidiyordu aslında ama annesinin rahatsızlığı nedeniyle bozmuş olabilir. İnşallah hastaneden çıkmıştır annesi, dualarımız onunla.
Oncelikle gecmis olsun bu aralar salgin bogaz agrisi grip... Bence daha ilerlemeden karadut ye bogaz icin birebir mis umarim iyi gelirGünaydın arkadaşlar, enerjik ve güzel bir hafta diliyorum hepimize. Haftasonu düştüğüm düşük motivasyon modundan zıplayarak çıkıyorum ve kaldığım yerden devam ediyorum. Yalnız bende de boğaz ağrısı fena, artmaz inşallah.
Kahvaltıda haftasonundan kalma ıspanaklı börek vardı, ondan yedim. Yanında da kahve içtim. Kalorisepetinde ıspanaklı böreğin kalorisi çok görünüyor ama benim yaptığımın kalorisi orada yazanın yarısından daha az:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?