2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Günaydın arkadaşlar, enerjik ve güzel bir hafta diliyorum hepimize. Haftasonu düştüğüm düşük motivasyon modundan zıplayarak çıkıyorum ve kaldığım yerden devam ediyorum. Yalnız bende de boğaz ağrısı fena, artmaz inşallah.
Kahvaltıda haftasonundan kalma ıspanaklı börek vardı, ondan yedim. Yanında da kahve içtim. Kalorisepetinde ıspanaklı böreğin kalorisi çok görünüyor ama benim yaptığımın kalorisi orada yazanın yarısından daha az:)

senın gelecegıne egıtımıne hayallerıne tutunmus olman benı cok mutlu edıyor belkı de oyuzden mutlulugunu paylasma ıstegı oluyor ıcımde yanı senı gormek ızlemek vs gıbı.

çok isterim gerçekten izlemeni, ama izleyemesen bile gösteri gibi bişey olursa eğer ben videosunu yollarım sana daha biraz uğraşmam gerekiyor tabi çok iyi deilim ama azmettim olacagım, özellikle haftasonu yarışmayı gördükten sonra kesin ben de öyle olacagım yani karar verdim

valla canım malesef ++ çıktım ve çok da şaşırmadım, çünkü bu ara pek sıvıyla alakam yoktu. yeşil çay ya da su falan biraz az tükettim. ama artık dizginleri elime aldım. şişkinliğim geçene kadar elma krom çay içeyi düşünüyorum. metabolizmayı bayagı hızlandırıyormuş. kenimi toparlayana kadar ondan içecegim, zaten düzenli suyumla ve bitki çayımla bikaç güne bu ++ lar geçer, kalıcı olacagını sanmam yani

bu aralar çok kilo vermiyorum belki ama özellkle bacaklarımın inceldigini hissediyorum. yürüyüşten dolayıdır sanırım. geçen hafta dar pantalon aldım kendime mesela herkes de söyledi senin bacakların ne kadar incelmiş diye. o yuzden bu ++ yı çok da takmıyorum kafaya, haftaya bundan çok daha fazlası gitmiş olacak çünkü

kızlar ben cıkıyorum lısteyı yayınlamadım cunku cesmı bıldırım yapmadı. onu bekleyecegım.

herkese ıyı bır hafta dılıyorummmmmmmm

yaa çok özür dileriimmmmm benm yüzümden bildirim gecikmiş gerçekten çok kızdım kendime şuann sabah uyuyakalmışım öyle olunca kalkar kalkmaz önce tartıya sonra da kahvaltı kapanmadan yetişeyim diye kahvaltıya koştum gecikmişim gerçekten herkesten çok özür dilerimmm :26: :26:

[table="width: 500, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç Kilo:[/td]
[td]Geçen Hafta Kilo:[/td]
[td]Bu hafta Kilo:[/td]
[td]Gelen / Giden:[/td]
[td]Toplam Giden:[/td]
[td]Hedef Kilo:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]64 kg[/td]
[td]64,5 kg[/td]
[td]64,5 koruma donemınde[/td]
[td]19,50 kg[/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]71,2 kg[/td]
[td]71,2 kg[/td]
[td]-500gr[/td]
[td]3,600kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110 kg[/td]
[td]105,40kg[/td]
[td]105,90 kg[/td]
[td]+500 gr[/td]
[td]4,10 kg[/td]
[td]55 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]çeşmi_naz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]78 kg[/td]
[td]78,6 kg[/td]
[td]+600 gr[/td]
[td]2,400[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]baldamlasımelis[/td]
[td]68,5 kg[/td]
[td]62,1 kg[/td]
[td]??? kg ızınlı[/td]
[td]???? gr[/td]
[td]6,4 kg[/td]
[td]54 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sunagokan[/td]
[td]65 kg[/td]
[td]56,6 kg[/td]
[td]????? ızınlı [/td]
[td]????[/td]
[td]8,4 kg[/td]
[td]54 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]htcmn[/td]
[td]80,8 kg[/td]
[td]79,3 kg[/td]
[td]79,9 gr[/td]
[td]+600 kg[/td]
[td]1,100 kg[/td]
[td]????[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]75,2 kg[/td]
[td]74,4 kg[/td]
[td]73,3 kg[/td]
[td]1,10 kg[/td]
[td]1,9 kg[/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table][/QUOTE]

[/QUOTE]

Canım, ellerine sağlık, benim kilom geçen haftayla aynı görünüyor ama 500 gram verdiğim de görünüyor:) Bu haftaki kilom 70.7 kg olacak:) Serap tebrik ediyorum seni, çok güzel vermişsin. Ben de haftaya 1kg civarı versem süper olur. Böylece 70'in altına da düşmüş olurum. Ay çok fena gaza geldim:)) Senin menülerin güzel zaten, ben de beğeniyorum, spor da olunca takır takır gidiyor. Darısı başımıza. Çeşmi, sen de bu hafta bu azimle verirsin hiç merak etme, bu hafta herkeste bir hırslanma var sanki, hadi bakalım:) Pomocum almışız yine bakıyorum. Ama toplamda verdiğin kilo önemli diyorum ve spora başlamanı dört gözle bekliyorum:) Htc'nin muhtemelen ödemdir, o da geçer bu hafta. Baldamlası da iyi gidiyordu aslında ama annesinin rahatsızlığı nedeniyle bozmuş olabilir. İnşallah hastaneden çıkmıştır annesi, dualarımız onunla.

Kızlar, dün akşam tok karnına ve üstümde kalın kıyafetlerle tartıya çıktım, 72.4kg gördüm. Birden çok keyif aldım, çünkü 2 Eylül tarihinde kilo verme serüvenime başladığımda 75kg idim. Sabah, aç karnına ve üstümde hiçbir şey yokken 75 kg.. Daha 3 ay olmadı ve dün tok karnına, üstümde kalın kıyafetlerle bile 75 kg değildim. Hatta 75 kg görmem için elime bir de 2.5 kg bir şey almam gerekir. Hani Duygu arada derdi ya bize, markette falan margarinlere bakınca, bunlardan kaç tane çıktı benden düşünün diye. O aklıma geldi. Benden 5kg'luk yağ tenekesi kadar yağ gitmesine az kaldı. Bazı haftalar kilo veremiyoruz, hatta alıyoruz, bazen veriyoruz, ama uzun vadede baktığımızda hepimizin yağları gidiyor. O yüzden hepimizi tebrik ediyorum. Bu yolda birbirimize destek olarak, kaç teneke yağ eritmemiz gerekiyorsa hep birlikte eriteceğiz. O yağların geri gelmemesini de hep birlikte sağlayacağız:)

[/QUOTE]

ellerine saglık canım. benm için benm sonucum şaşırtıcı olmadı dedigim gibi, ama azimliyim bikaç güne bu +600 gidecek

Canım, ellerine sağlık, benim kilom geçen haftayla aynı görünüyor ama 500 gram verdiğim de görünüyor:) Bu haftaki kilom 70.7 kg olacak:) Serap tebrik ediyorum seni, çok güzel vermişsin. Ben de haftaya 1kg civarı versem süper olur. Böylece 70'in altına da düşmüş olurum. Ay çok fena gaza geldim:)) Senin menülerin güzel zaten, ben de beğeniyorum, spor da olunca takır takır gidiyor. Darısı başımıza. Çeşmi, sen de bu hafta bu azimle verirsin hiç merak etme, bu hafta herkeste bir hırslanma var sanki, hadi bakalım:) Pomocum almışız yine bakıyorum. Ama toplamda verdiğin kilo önemli diyorum ve spora başlamanı dört gözle bekliyorum:) Htc'nin muhtemelen ödemdir, o da geçer bu hafta. Baldamlası da iyi gidiyordu aslında ama annesinin rahatsızlığı nedeniyle bozmuş olabilir. İnşallah hastaneden çıkmıştır annesi, dualarımız onunla.[/QUOTE]

valla evet canım geçen hafta gündüz vakıfta iş gece dışarda gezmeler derken biraz olumsuz oldu sonuç ama şu an elimde elma krom çayım var. bugun yarın dersler biraz yoğun ama çarşamba yine yürüyüşe abanacagım, dansta başladımmı tamamdır gidecek bu kilolar

seni de tebrik ediyorum, inşalah hedefine sağlam adımlarla yaklaşıyorsun ve umarım da böyle gider

kızlar bu arada bi konuda fikrinizi alacagım. şimdi benm öğle yemekleri malum, yurtta yemek çıkmadıgından ancak kantinden alabiliyorum, o da benm için sıkıntı oluyor. cumartesi günü yarışmada gördüm, bizim hocayla da konuştum o da kullanıyormuş. herballıfe shake diye bişey var. toz şeklinde, süte karıştırıp kullanıyorsun, yaklaşık 250 300 kalori civarı bişey oluyor. günde 1 öğün kullanabiliyormuşsun onu, ya da hızlı zayıflamak istiyorsan 2 öğünmüş ama bence o gereksiz. ve içinde bir öğünde alman gereken protein, mineral vs hepsi yeterli derecede varmış. acaba diyorum, öğlenleri ondan alsam da onu mu yapsam. yoksa öğlenleri ekmek arası yiyorum sıkıntı oluyor benm için. en az 500 kalori oluyor. ve işimi çok yavaşlatıyor. o yuzden sizin de bir fikrinizi alayım dedim. böyle anladım ki çok da hızlı kilo veremeyecegim bu öğlenler yüzünden

ellerine saglık canım. benm için benm sonucum şaşırtıcı olmadı dedigim gibi, ama azimliyim bikaç güne bu +600 gidecek

Canım, ellerine sağlık, benim kilom geçen haftayla aynı görünüyor ama 500 gram verdiğim de görünüyor:) Bu haftaki kilom 70.7 kg olacak:) Serap tebrik ediyorum seni, çok güzel vermişsin. Ben de haftaya 1kg civarı versem süper olur. Böylece 70'in altına da düşmüş olurum. Ay çok fena gaza geldim:)) Senin menülerin güzel zaten, ben de beğeniyorum, spor da olunca takır takır gidiyor. Darısı başımıza. Çeşmi, sen de bu hafta bu azimle verirsin hiç merak etme, bu hafta herkeste bir hırslanma var sanki, hadi bakalım:) Pomocum almışız yine bakıyorum. Ama toplamda verdiğin kilo önemli diyorum ve spora başlamanı dört gözle bekliyorum:) Htc'nin muhtemelen ödemdir, o da geçer bu hafta. Baldamlası da iyi gidiyordu aslında ama annesinin rahatsızlığı nedeniyle bozmuş olabilir. İnşallah hastaneden çıkmıştır annesi, dualarımız onunla.[/QUOTE]

valla evet canım geçen hafta gündüz vakıfta iş gece dışarda gezmeler derken biraz olumsuz oldu sonuç ama şu an elimde elma krom çayım var. bugun yarın dersler biraz yoğun ama çarşamba yine yürüyüşe abanacagım, dansta başladımmı tamamdır gidecek bu kilolar

seni de tebrik ediyorum, inşalah hedefine sağlam adımlarla yaklaşıyorsun ve umarım da böyle gider

kızlar bu arada bi konuda fikrinizi alacagım. şimdi benm öğle yemekleri malum, yurtta yemek çıkmadıgından ancak kantinden alabiliyorum, o da benm için sıkıntı oluyor. cumartesi günü yarışmada gördüm, bizim hocayla da konuştum o da kullanıyormuş. herballıfe shake diye bişey var. toz şeklinde, süte karıştırıp kullanıyorsun, yaklaşık 250 300 kalori civarı bişey oluyor. günde 1 öğün kullanabiliyormuşsun onu, ya da hızlı zayıflamak istiyorsan 2 öğünmüş ama bence o gereksiz. ve içinde bir öğünde alman gereken protein, mineral vs hepsi yeterli derecede varmış. acaba diyorum, öğlenleri ondan alsam da onu mu yapsam. yoksa öğlenleri ekmek arası yiyorum sıkıntı oluyor benm için. en az 500 kalori oluyor. ve işimi çok yavaşlatıyor. o yuzden sizin de bir fikrinizi alayım dedim. böyle anladım ki çok da hızlı kilo veremeyecegim bu öğlenler yüzünden [/QUOTE]

Çeşmicim, o ürünü yıllar önce duymuştum ve 2-3 gün kullanmıştım. Bana da bir arkadaş önermişti. İşyerinde sağlıklı beslenemiyorum diye denedim. O zamanlar zayıftım yalnız, 54kg civarıydım. Bana öneren arkadaş kilo verdirmeyeceğini, ihtiyacım olan besin maddelerini karşılayacağını söylemişti ama ben kilo vermiştim ve hemen bırakmıştım o yüzden. Sonradan duyduğum, herkeste etkisi farklı olabilir şeklindeydi, ben bu tarz ürünlere pek güvenmiyorum açıkçası. Tabi bu benim fikrim, arkadaşlar ne der bilmiyorum. Bunu kullanıp kilo alan kişiler olduğunu da duymuştum yalnız.

[QUOTE

Çeşmicim, o ürünü yıllar önce duymuştum ve 2-3 gün kullanmıştım. Bana da bir arkadaş önermişti. İşyerinde sağlıklı beslenemiyorum diye denedim. O zamanlar zayıftım yalnız, 54kg civarıydım. Bana öneren arkadaş kilo verdirmeyeceğini, ihtiyacım olan besin maddelerini karşılayacağını söylemişti ama ben kilo vermiştim ve hemen bırakmıştım o yüzden. Sonradan duyduğum, herkeste etkisi farklı olabilir şeklindeydi, ben bu tarz ürünlere pek güvenmiyorum açıkçası. Tabi bu benim fikrim, arkadaşlar ne der bilmiyorum. Bunu kullanıp kilo alan kişiler olduğunu da duymuştum yalnız.[/QUOTE]

ya kalori miktarı olarak mantıklı geliyor, bizim bütün dans hocaları da bundan kullanıyor mesela, hiç enerji düşüklüğü yaşamamışlar. o yonden de iyi. yoksa öğlenleri ekmek arası gerçekten can sıkıcı oluyor. şu an bile kara kara düşünüyorum mesela öğlen ne yiyecegim diye. akşam yemeginde sebze çıkacagı zaman sıkıntı olmuyor öğlenleri köfte yiyorum mesela, ama akşamları et çıkacagı zaman tıkanıp kalıyorum. o yuzden çok çaresiz kaldıgım durumlarda kullansam mı diyorum.

ben kilo alanı hiç duymadım ama çok sıvı tüketilmesi lazıımmış bunu kullanırken onu duydum sadece, yoksa sindirim problemi ve baş ağrısı yapıyormuş. başka türlü bu şartlarda kilo vermem zor gibi gözüküyor da kararsızım işte.

[table="width: 500, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç Kilo:[/td]
[td]Geçen Hafta Kilo:[/td]
[td]Bu hafta Kilo:[/td]
[td]Gelen / Giden:[/td]
[td]Toplam Giden:[/td]
[td]Hedef Kilo:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]64 kg[/td]
[td]64,5 kg[/td]
[td]64,5 koruma donemınde[/td]
[td]19,50 kg[/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]71,2 kg[/td]
[td]70,7 kg[/td]
[td]-500gr[/td]
[td]4,10kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110 kg[/td]
[td]105,40kg[/td]
[td]105,90 kg[/td]
[td]+500 gr[/td]
[td]4,10 kg[/td]
[td]55 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]çeşmi_naz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]78 kg[/td]
[td]78,6 kg[/td]
[td]+600 gr[/td]
[td]2,400[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]baldamlasımelis[/td]
[td]68,5 kg[/td]
[td]62,1 kg[/td]
[td]??? kg ızınlı[/td]
[td]???? gr[/td]
[td]6,4 kg[/td]
[td]54 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sunagokan[/td]
[td]65 kg[/td]
[td]56,6 kg[/td]
[td]????? ızınlı [/td]
[td]????[/td]
[td]8,4 kg[/td]
[td]54 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]htcmn[/td]
[td]80,8 kg[/td]
[td]79,3 kg[/td]
[td]79,9 gr[/td]
[td]+600 kg[/td]
[td]1,100 kg[/td]
[td]????[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]75,2 kg[/td]
[td]74,4 kg[/td]
[td]73,3 kg[/td]
[td]1,10 kg[/td]
[td]1,9 kg[/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table][/QUOTE][/QUOTE]

canım ya kusura bakma sureklı hatalar sana denk gelmıs. patron gelmıstı oyuzden cok hızlı ve panık sekılde hazırladım lısteyı. kusura bakma olur mu. arkadaslar baska hatalı bıldırımım var mı soyleyın lutfen.

evet ben serapın menulerını gercekten cok begenıyorum cok ıstırkarlı cesıtlı olculer de cok ıyı. tebrık edıyorum ben de kılo veren herkesı. kendımı de yıne esefle kınıyorum. kurban bayramında ıkı kıloya yakın vererekj donmustum 103,80 dım. bır bır bucuk ayda sureklı oynadı rakamlar ama o oynayan rakamlar artık hep +500 olarak ılerıye dogru gıdıyor ayagım acısa bıle bhugun bısıkletı kullanacagım dedım okadar sınırlendım yanı artık. ama bu kez yara ıcerden kapanmadıysa cok sorun olur dıye esım kızdı valla resmen.

toplamda verdıgım kılo 6,700 du bır zamanlar neslı. sımdı bak. her hafta azalıyor .

htcmn ben de odem oldugunu dusunuyorum evet

cesmı cok aktıftı oyuzden bu hafta almıs olmasına gercekten sasırdım

canımmmm cok guzel moral verıcı bır yazı oldu bak bu yazdıgın. bana da hep bu margarın ornegını verırdınız. cok sagol

not: bu bana kafi gelmıyor artık. ıcımı serınletmıyor canım maalesef. cunku ben 24 agustosda basladım. hadı dıyelım kı ıkı uc hafta oturtamadım ama eylulun ortasından berı bu surecteyım ve ıkı ayı gectı 7 kıloya yakın vermek cok yetersız ozellıkle de benım kılomda. ayrıca verdıklerımden de almaya basladım resmen.

gunaydın canım sana da. sana da guzel bır hafta dılıyorum. evet motıvasytonun dusuktu ama hastalanacak gıbıydın ve ben buna baglıyorum. nasıl oldun pekı sımdı nasılsın

ıspanaklı borek ne kadar yedın :)))) ben de pazar gunu ıkı tane ev pogacası yedım ıkımızde cozutmusuz anlasılan :))))

canım ya kusura bakma sureklı hatalar sana denk gelmıs. patron gelmıstı oyuzden cok hızlı ve panık sekılde hazırladım lısteyı. kusura bakma olur mu. arkadaslar baska hatalı bıldırımım var mı soyleyın lutfen.

evet ben serapın menulerını gercekten cok begenıyorum cok ıstırkarlı cesıtlı olculer de cok ıyı. tebrık edıyorum ben de kılo veren herkesı. kendımı de yıne esefle kınıyorum. kurban bayramında ıkı kıloya yakın vererekj donmustum 103,80 dım. bır bır bucuk ayda sureklı oynadı rakamlar ama o oynayan rakamlar artık hep +500 olarak ılerıye dogru gıdıyor ayagım acısa bıle bhugun bısıkletı kullanacagım dedım okadar sınırlendım yanı artık. ama bu kez yara ıcerden kapanmadıysa cok sorun olur dıye esım kızdı valla resmen.

toplamda verdıgım kılo 6,700 du bır zamanlar neslı. sımdı bak. her hafta azalıyor .

htcmn ben de odem oldugunu dusunuyorum evet

cesmı cok aktıftı oyuzden bu hafta almıs olmasına gercekten sasırdım[/QUOTE]

canım sakın ayagını zorlama, tamam kilo vermek istiyorsun anlıyorum ama ya daha kötü olursan ve daha uzun süre yatman gerekirse. bu daha kötü olmaz mı ?

sen şimdi haftasonuna kadar sabret doktorunun sözünü dinle, sonrasında bugunlerin acısını eminim çıkaracaksın. gerçekten yapmak istiyorsan ayagını zorlamayacak şekilde pilates yap, o da çok faydalı, ama bisiklet sakın yapma tamam mı

ben dedigim gibi şaşırmadım canım çünkü sıvı tüketimim azdı, büyük ihtimalle şu an vucudumda ödem vardır, bende onu bikaç güne atarım zaten sen de spora başladıktan sonra yeniden 2 ye yakın kilolar gitmeye başlar senden moral bozmak yokk

ben gercekten +++ olmana sasırdım ama sıvı almayınca sen de benım gıbı +++++ oluyorsun demekkı. ıncelme olayına cok sevındım cunku bu kılo vermekren daha zor bırsey demekkı aktıvıtelerın karsılıgını alıyorsun. vıdeo da olur canım eger ızleyemezsem canlı o da olur tabıkı. yapacagına ınanıyorum ben en guzel sekılde.

bıldırım gecıkmedı canım. erken yaptık sen gırmıssın hemen. sadece herkes 8 gıbı yaparsa daha ıyı olur benım ıcın. ben yedı bucukta onlıne olabılıyorum sabahları. mesaım yedı bucukta baslıyor. erkenden yapıp bıtırsem daha kolay olur. bu hafta cızelgeyı yapmak ıcın daha kolay bır yontem buldum. sıfırdan yapıyordum her hafta ama gecen haftakını alıntı ıle cevaplamak aklıma geldı denedım ve oldu oyuzden kolay oldu. canını sıkmana gerek yok yanı.

kızlar bu arada bi konuda fikrinizi alacagım. şimdi benm öğle yemekleri malum, yurtta yemek çıkmadıgından ancak kantinden alabiliyorum, o da benm için sıkıntı oluyor. cumartesi günü yarışmada gördüm, bizim hocayla da konuştum o da kullanıyormuş. herballıfe shake diye bişey var. toz şeklinde, süte karıştırıp kullanıyorsun, yaklaşık 250 300 kalori civarı bişey oluyor. günde 1 öğün kullanabiliyormuşsun onu, ya da hızlı zayıflamak istiyorsan 2 öğünmüş ama bence o gereksiz. ve içinde bir öğünde alman gereken protein, mineral vs hepsi yeterli derecede varmış. acaba diyorum, öğlenleri ondan alsam da onu mu yapsam. yoksa öğlenleri ekmek arası yiyorum sıkıntı oluyor benm için. en az 500 kalori oluyor. ve işimi çok yavaşlatıyor. o yuzden sizin de bir fikrinizi alayım dedim. böyle anladım ki çok da hızlı kilo veremeyecegim bu öğlenler yüzünden [/QUOTE]

elma krom cayı ben de ıceyım mı cesmı ? kızlar sız ne dersınız ? yesıl caydan ınanılmaz sogudum haftalardır ıcmıyorum.

benım arkadasım aynısını kullandı. kesınlıkle tavsıye etmıyorum normal beslendıgınde ya da azıcık bır ekmek kacırsan falan fena kılo alıyorsun. ustelık ben kesınlıkle saglıklı bulmuyorum bu tur urunlerı. bana plan yaptıgımız gıbı sana da bu oglen yemeklerı ıcın guzel bır plan yapalım. su an cıkmam lazım ama uzerınden dusunelım ve en saglıklı seyı bulalım.

kızlar, neslının bıldırımlerınde hatalı rakamlar yazdıgım ıcın cızelgeyı yenıden yayınladım. haberınız olsun.

neslı her hafta 500 gram vermek bıle cok avantajlı olacak canım. sen eskıye gore daha dısıplınlısın ve karsılıgını da goruyorsun ıste.

benm pazartesileri dersim öğleden sonra oldugu için ve genelde pazar geceleri ertesi güne çizim yetiştirmek için geç yattıgımdan sabahları o saatte kalkamıyorum işte malesef benm yüzümden de gecikme olunca ve sen iş yerinde zor durumda kalacaksın diye üzüldüm canım bu sabah ya pazarları tartılır onu haber veririm ben sana yada benmkini ertesi gün falan sen musait oldugunda eklersin listeye

elma krom cayı ben de ıceyım mı cesmı ? kızlar sız ne dersınız ? yesıl caydan ınanılmaz sogudum haftalardır ıcmıyorum.

benım arkadasım aynısını kullandı. kesınlıkle tavsıye etmıyorum normal beslendıgınde ya da azıcık bır ekmek kacırsan falan fena kılo alıyorsun. ustelık ben kesınlıkle saglıklı bulmuyorum bu tur urunlerı. bana plan yaptıgımız gıbı sana da bu oglen yemeklerı ıcın guzel bır plan yapalım. su an cıkmam lazım ama uzerınden dusunelım ve en saglıklı seyı bulalım.[/QUOTE]

valla canım elma krom çayı tamamen sindirimi kolaylaştırıp metabolizmayı hızlandırmak için. tadı da elma gibi yani benm hoşuma gitti, sadece suyum içinde fazla bekletmemek lazım beklettigin zaman demir gibi bir tadı oluyor, ilk kullandıgımda o yuzden içememiştim.

ya canm benm öğle yemekleri için seçenegim yok, ya hazır çorba alacam ondan içecem ki bugun öyle yapmayı planlıyorum ama o da saglıklı değil, ya da sandviç tost vs olacak e o da benm kilo vermemi engelliyor. o yuzden çok kararsızım. en azından ara tatile kadar kullansam diyorum, sonra 1.5 ay evdeyim zaten baya bi toparlarım, martta geri dönecem ben ankaraya marta kadar da 70 i görmem lazım artk yani, sonra o kadar dikkat etmeme gerek kalmaz. ama 70 e kadar kendimi çok zorlamam lazım, ekmek yemek kilo aldırıyosa ben de yemem. o kadar azimli olacam bu konuda. martta kesnlkle 70 olmalıyım. sıkılıyorum artk diyette olma fikrinden

Öğle yemeğimi yedim geldim arkadaşlar. Fırında tavuk vardı, 1 avuç içi büyüklüğünde tavuk (derisi alınmış), 4 kaşık kadar pirinç pilavı, üzerine 1 kaşık kuru fasulye, 2 kaşık yoğurt ve 1 kaşık ta patlıcan salatası. Pomocum börek 2 dilim yedim ama sanırım diğer tariflere göre 1 dilim oluyor. Benim eşim az yufkalı seviyor börekleri, o yüzden koca tepsiye 3 yufka ile börek yapıyorum. Kalorisini de hesapladım, 1 dilimi 90 kalori yaklaşık. Hatta tarif te verebilirim, bence çok sağlıklı ve pratik bir börek. Özellikle de öğün olarak yemek daha mantıklı bence. Ara öğün için fazla olabilir. Bu arada sen Duygu'nun verdiği poğaça tarifini denedin mi? Aralarda değişiklik olur, bence dene, o da sağlıklı ve düşük kalorili bir tarifti. Duygu sabah girmiş ama şimdi yok, İzmir'de hava güneşli bugün, umarım tadını çıkarıyordur. Şahsen ben ofise tıkıldım ve sunum hazırlıyorum

Oncelikle gecmis olsun bu aralar salgin bogaz agrisi grip... Bence daha ilerlemeden karadut ye bogaz icin birebir mis umarim iyi gelir