- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #1.261
slm kızlar düğünümü yaptık ama hala hataydayım kısmetse salı dönüyoruz birkaç foto yollayım size pomocum merak ediyodunn hepinizi çok özledim kilo ile ilgili hiç birşey demiyorum yedimde yedim valaaa
günaydın hayırlı cumalar hanımlarrr herkez iyidir inşallahh
neslicim alıntı yapmadım heryer karışık olunca benimde sinir direk karnıma vurur seni iyi anlıyorum inşallah düzenini kurmuşsundur cnm tekrar iyi günlerde kullanın diyorum darısı başıma diyorum ve alıntılara geçiyorum
heyyy maşallahh geline bak yaa çok güzelolmuşsun BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR dilerimmm..:123:
twıstırıvara twıstırlar çalış öyle evde yürüyüş yap fazla tempolu olmayan birde üstbedenini çalıştır bu bile iyi kalori attırır inşallah birden yüklenme ki hızlı ihleş
eliptiğin kalorisini gelince emin ol daha fazla kalori atıyorsun bu adım sayarlar evdeki aletlerimiz profosyonel değil cnm hele adımsayar 10 liralık şeyden %100 verim beklemek saçmalıkolur bunlar ortalama sonuç bence sen emin ol eliptikde daha fazla kalori atıyorsun bende saatlerce çevirip düşükkalori görürdüm ama hırs ypardım mesela 200kalorilik eliptik yapcak derdim çünki biliyorum 200den fazla kalori attığımı eliptikde rekorum 1.30 saat devamlı aralıksız daha fazlada olabilir hatta aklımda 1.30 saatkalmış ama bi dip not sürekli oturma tüm vucudunda iyi sonuç almak istiyorsan ayakta kollar ve pedal aynıanda kullan derimben yorulduğumda otururdum biraz ileri pedal biraz geri pedaL sonra yine ayağakalkardım böyle cnm
evet cnm aralıkda disiplinli bi şekilde yola devam son günlerin tadını çıkarayım bari
Sen bu menüye kalorili mi diyorsun. Yani sen bütün hayatın boyunca öğlenleri, ki en yoğun yemen gereken öğün, küçük bir tabak brokoli ve yoğurtla mı geçireceksin? Tabi ki çok az bu menü. Yok eğer bu senin normal beslenmense nasıl aldın bu kiloları? Valla ben anlayamadım kusura bakma. Ama sen bu şekilde beslenirsen, vermen gereken kiloları kısa sürede verirsin, sonra da ilk ekmek yemeğe başladığında, arada tatlı yediğinde fazlasıyla geri alırsın.
Yanlış anlama, sağlıklı beslenmeyi önemsediğim için bu yorumu yapıyorum. Akşam yemeğinde de yarım küçük tabak diye yazmışsın, ben ne yapmaya çalıştığını anlamadım. Ayrıca ben daha önce de yazmıştım, yine yazayım, biz bu kiloları sebze yemeği yiyerek almadık. Ya fast food, ya bol çerez, ya atıştırmalık sağlıksız yiyecekler, ya da hamur işleri yüzünden aldık. Dolayısıyla bu saydıklarımı yememeni anlayabiliyorum ama normal, sağlıklı yemekleri niye bu kadar azaltıyorsun, onların suçu ne?
sen kendını 100 kılo mu sanıyorsun asude ??? bu kılolarda kısılerı ıcın 1-2 kılo normaldır ama sen 70 kılodasın ve her hafta bır kılo vermeyı bekleme. kı bu ımkansız. ama mesela ne olur bır ay 4 kılo verırsın. dıger ay ıkı kılo. dıger ay 5 kılo olur belkı sonra 1 kılo bıle olur. sonucrta duraklama donemı olacagını da unutma. sen bunu bıle unutarak hesaplama yapmıssın.
sen kac gundur sabah muslı yıyorsun bu sekılde yapma. normal kahvaltı da yapmalısın. omur boyu muslı yıyemezsın ekmek yemeye baslayınca mesela ya da yumurta bıle yesen kılo alırsın dıyet bıtınce ıste.
aksam guzel olmus. olcu olarak az gelmedı yanı. ustelık hem sıvı var corba hem et, sebze yemek. guzel olmus bu acıdan da.
:) cok elestirmissin yaaa..:) kilolari saglikli seyleri yiyerek almadik. dogrudur. fakat canim istemezken kendimmi cokda zorlamaya gerek duymuyorum ki benim her gunki menumde oglen sadece brokoli ve yogurt yok cok severek yesem de. ve gun icerinse sebzemide etimide yemeye calisiyorum yinede uyarin icin tskrler.
neslıye kesınlıkle katılıyorum ayrıca su var duzensız beslenen kısı olursa mesela cok az yıyen saglıksız ya da tam tersı dıyet yapıyor ama sık sık kacamaklar yapıyor. her ıkı turlu ınsan olunca da, dıger kısılerın motvasyonu kesınlıkle etkılenıyor. evet saglıklı beslenme konusunda herseyı bılmıyoruz yenı yenı ogrendık ogrenıyoruz bır cok seyı ama hanı bır laf vardır ya goz var hizan var dıye. kısı, yanlıs sey yaptıgını bılmelı bence ve yormamalı dıger kısılerı de.
neslı okadar guzel tercuman olmussun kı dusuncelerıme. tsk ederım valla.
haklisin belki bir kilo veremeye bilirim fakat hic onemli degil kisa sure icin yaptigim programi iki veya uc hafta sonra degistiririm. gecen hafta 1 kilo vermistim bu hafta ve gelecek hafta veremezsem haftada yarim kiloya dusururum bunu. bazen hayal kirikligi gibi oluyor fakat beni aslinda diger taraftanda kisa sure icerisindeki yaptigim planima ulasmak icin motive ediyor.
yok hergun musli yemiyorum. dikkat ettiysen bir gun yemisim diger gun ekmek yemisim. hatta ilk basladigimda bi kac gun ekmek yedim arka arkaya fakat donusumlu yapmasi bana daha iyi geldiginden oyle yapiyorum.
valla yazdiklarinizi anlamaya calistim. benim hic bir zaman cok yemek yemekle bir sorunum olmadi sadece kacamaklarimdan dolayi kilolarimi aldim. suan kendimce mumkun oldugu kadar saglikli herseyden yemeye calisiyorum ve kacamaklarimi azaltmaya calisiyorum. kacamak yaptigimda yaziyorum hepsini tek tek yaziyorum yani bana burdaki amacin o oldugunu dusunerekten yaziyorum. gizleyede biliridim fakat bu durustluk olmazdi. bu motivasyon bozma meselesi bi kac defa tekrarlandi. bayanlar siz bilirsiniz eger benim kacamaklarim :) sizlerin
motivasyonunu cok bozuyorsa ben bu sayfaya yazmayim ozaman. eksik yazcagima hic yazmayim ve farkindaysaniz mumkun oldugu kadar kendimi dengelemeye calisiyorum kacamak konusunda. benimde sorunum kacamaklar.
nesli arkadasimda sen buna kalorilimi diyosun diye baslamis cumlesine fakat ben orda cumleyi okuduysaniz eksik yazmissim. kalorili degil dogal olarak diyette oldugumdan dusuk kalorili beslenmeye caliscami kast etmistim.
Ya bugun daha kotu oldum hic birsey anlamiyorum bana neler oluyor ama ayin 20 sinde lucrin diye bi igne var ondan yaptirmistim ne olduysa ondan sonra oldu doktorun tahmiide igne midene dokunmus od a hem mide spazmina hemde bel agrisina neden olmus bigun yine acillik oldum tekrar rahatlatici bir igne yaptilar simdi biraz bel agrim var ama midem daha iyi en azindan biseyler midemde kaliyor :44:Geçmiş olsun, kendine dikkat et, önce sağlık önemli. Bugün daha iyisindir umarım.
Aslinda normalde bir diyet programina uyuyordum su misafir olayi ve arkasindan midemden dolayirahatsizlandigim icin aksam o brokoliyi bile yiyemez oldum bugun midem biraz daha iyi yani son 2 gundur ne yedigimi bende anlamadim ama yarin diyet listeme geri donucem insallahaksam normal yememek sıze kılo verdırmez kı. verıyor gıbı gorunursun. ıkı gun sonra eskı duzene donunce kılo alırsınız bence cok yanlıs bır secım. herseyden yıyıp olcusunde ve en uygun saat dılımde yemek basarıya ulastırıyor.
ya valla menulerıne yorum yapmauyacagım artık. cok acayıp beslenmeye basladın. yemek yok salata yok corba yok ara ogun yok. normal dıyetlere uymayan kısılere yazmayacagım valla. herkesın haberı olsun
canım kepekli ekmek yiyorum keten tohumlu.Normal ekmek değil yani...açıkça yazmıyorum ama o şekilde. Yoğurtta saat 8 gibi yiyorum bir sakıncası olur mu ki? Bazen çok erken yatıyorum saat 9 gibi bazen çok geç yatıyorum gece 1 gibi.serap menulerın gayet guzel oluyor dıkkat edıyorum saglıklı ve guzel olculerde.
sadece yatmadan once yogurt yeme bence. yataga ac gırmek lazımmıs cunku.
buarada normal ekmek yerıne ıkı dılım tam bugday ekmegı ya da cavdar ekmegı tavsıye ederım
kacamak yazmana ya da hatta kacamak yapmana bıle bırsey demedık kı. cunku ınsanız hepımız yapabılıyoruz top tufek ınsanların uzerıne gelecek degılız kaldı kı kımsenın hakkı yok buna. masterchief programındakı ahcıların, yarısmacıları azarladıgı gıbı azarlayacak halımız yok yanı :))))) kacamak yazmana nıye yazdın mı dedık sankı. ben bır alıunganlık gordum gıbı. kacamakları tabıkı yazıyoruz yazmak dogru ama yazmazsan da sana kalmıs tabıkı. motıvasyon meselesı bozmak dıyorsun. sen dahıl ben bundan sonra kımsenın menusune yorum yapmama kararı aldım. buna ragmen menu yazan olursa da kendısıne kalmıs kımseye yazmayın demem ama kacamak konusunda ıkı kelıme yazdık dıye boyle sıtem olacaksa valla hıc ugrasamam. ben patronumdan azar yemeyı goze alarak gırıyorum. sırf bır kaptanlık aldım arkadasları yanlız bırakmayayım dıye. sırf ınsanlar benım elımden tuttu, ben de acaba yenı bırılerıne faydalı olabılır mıyım yoldaslık edebılır mıyım dıye yazıyorum. sıtem, kırgınlık olacaksa hıc yazmam olur bıter yanı asude sen dahıl dıger arkadaslar acısından da sorun yok kımseye yazmıyorum artık olumlu ya da olumsuz.
motıvasyonumuz bozuluyor derken, ben kendım ıcın de dedım neden ustune alınıyorsun bukadar anlamadım. eskıden benım dısıplınıme hayrandı herkes. gaza getırırdı dısıplınlı olusum. adım yarıstırırdık bız resmen. hıc kacamak yapmıyor dıye resmen alkıslanırdım. benım boyle olmam herkesı motıve edıyordu ama mesela baklava cıkolaya yedım ya da eskısı gıbı spor yapamıyorum dıye ınsanlara olumsuz etkım olabılecegını dusunuyorum.
en sevmedıgım sey ya bu. kk ya uye oldugumda ınsanların kavga, tartısma, alınganlık yapmalarına sınır olurdum gecenlerde basıma geldı baldamlasına ve yenılerden bır arkadasa alınmıstım ısmını hatırlayamadım sımdı. sımdı de sen bıze gucenıyorsun. hıc yazmamak daha ıyı sanırım ya.
:26:
hımmmmm uzuldum. hemen aramıza gerı don oldu mu sorun gıderılınce :))))))
opuyorum senı. buarada menulerını gunluk not et bence.
slm kızlar düğünümü yaptık ama hala hataydayım kısmetse salı dönüyoruz birkaç foto yollayım size pomocum merak ediyodunn hepinizi çok özledim kilo ile ilgili hiç birşey demiyorum yedimde yedim valaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?