2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı


canımmm ozledık senı ya. dedım bu kız dugun bıtınce gelecektı kac gun oldu nıye ortalarda yok dıye.

cok guzel olmussun ALLAH bır omur boyu mutlu olmayı nasıp etsın ınsaallah. ne guzel gulmussun evlılıgın boyunca hep boyle gulmenı dılerım canı gonulden. senı ozledık koruma donemınde olsan da uzak durma. gel sohbete enazından.
 

canım sana da hayırlı cumalar. yarın asure gunuymus. asure yapacak olan var mı ??????

ben bırkez komsuna yaptırmıs malzemelerını alıp. gecen yıl kendım de yapmıstım annem tarıf etmıstı cok guzel olmustu severım boyle seylerı. ama bu yıl ne ruh halım ne zamanım buna ızın verecek durumda degıl. yapacagımı sanmıyorum. esım yok alısverıse gıdemem hem cok karanlık oluyor hem tasıyamam esyaları okadar. ayrıca dedıgım gıbı grıbı bıle atlatamadım kı henuz. saatlerce ugrasabılecke gucum yok yanı. oksurukten uyuyamıyorum bıle bır haftadır. 3 saat uyku ıle gezıp, cok yogun calısıyorum buaralar ayrıca. laptop geldı ama onu kurmaya kullanmaya bıle gucum olmadı aksam ev ıle bıraz ılgılenıp uyuyorum sonra bır oksuruk ıle uyanıp oyle yarı uyur yarı uyanık sekılde sabahı edıyorum.

sabah dıkıslerı aldırmaya gıttım ben. ardından kbb cıktım doktoruma. tekrar gel demıstı. ılaclar ıse yaramayınca hatta benım grıp yuksek oksuruklu bır hal alınca on tane ıgne yazdı haplarımı degıstırdı sabah aksam yaptırmam lazım cok zor olacak nasıl yaptıracagım ıse gelırken bılmıyorum aksamları ıs cıkısı ugrarım ama sogukta ve karanlıkta eve yurumem gerekır ınınce de. bılmıyorum nasıl olacak. dıkıs alınırken cok acıdı agladım yaaaa. buarada bır hafta on gun kadar yuklenmeyın dedı. ben de senın dedıgın gıbı basıt hareketler yapayım barı. ıyıce uzaklastım spordan. yuruyus ve bısıklet olmayınca dıgerlerını yapasım da gelmıyor. offffffffffffff

kalorı konusunda haklısın canım. kesın anormal bır olcum var. ayrıca kardesım de teyıt ettı bunu. o spor merkezıne gıdıyor ordakı kosu bandı ve bısıkletlere boy kılo yas cınsıyet gırıyormussun sonra hareket baslıyor ve kalorı degısıyormus.

canım ben sureklı aynı seyı yapmaktan zaten sıkılırım ben. oyuzden bıraz elıptık bıraz normal bısıklet yapıyorum sureklı aynı seyı yapmıyorum canım. sen bana dakıkalar ıle anlatmıstın hatta. kardesım de sormus hocasına. oyuzden merak etme sen
 

:) cok elestirmissin yaaa..:) kilolari saglikli seyleri yiyerek almadik. dogrudur. fakat canim istemezken kendimmi cokda zorlamaya gerek duymuyorum ki benim her gunki menumde oglen sadece brokoli ve yogurt yok cok severek yesem de. ve gun icerinse sebzemide etimide yemeye calisiyorum yinede uyarin icin tskrler.
 
Son düzenleme:

haklisin belki bir kilo veremeye bilirim fakat hic onemli degil kisa sure icin yaptigim programi iki veya uc hafta sonra degistiririm. gecen hafta 1 kilo vermistim bu hafta ve gelecek hafta veremezsem haftada yarim kiloya dusururum bunu. bazen hayal kirikligi gibi oluyor fakat beni aslinda diger taraftanda kisa sure icerisindeki yaptigim planima ulasmak icin motive ediyor.

yok hergun musli yemiyorum. dikkat ettiysen bir gun yemisim diger gun ekmek yemisim. hatta ilk basladigimda bi kac gun ekmek yedim arka arkaya fakat donusumlu yapmasi bana daha iyi geldiginden oyle yapiyorum.
 

canımız yemek ıstemıyor bazen mesela. ozellıkle ben ılk ay dıyetteyken resmen zorla yedım ama bak sımdı bu ay patlama yapıyor cıkolata ıstıyor canım hatta herseyı ıstıyor ılk ay ben kendımı tutmama gerek kalmamıstı ınanılmaz sıkıydım her konuda ama bak mesela sımdı ıstahım acık yanı vucuda az besın gırmesı care degılmıs vucut ıstıyor o gıdaları zamanla. sana sınyal verıyor ve sınyalı durdurmak ıste ozaman cok zor oluyor.
 

valla yazdiklarinizi anlamaya calistim. benim hic bir zaman cok yemek yemekle bir sorunum olmadi sadece kacamaklarimdan dolayi kilolarimi aldim. suan kendimce mumkun oldugu kadar saglikli herseyden yemeye calisiyorum ve kacamaklarimi azaltmaya calisiyorum. kacamak yaptigimda yaziyorum hepsini tek tek yaziyorum yani bana burdaki amacin o oldugunu dusunerekten yaziyorum. gizleyede biliridim fakat bu durustluk olmazdi. bu motivasyon bozma meselesi bi kac defa tekrarlandi. bayanlar siz bilirsiniz eger benim kacamaklarim :) sizlerin
motivasyonunu cok bozuyorsa ben bu sayfaya yazmayim ozaman. eksik yazcagima hic yazmayim ve farkindaysaniz mumkun oldugu kadar kendimi dengelemeye calisiyorum kacamak konusunda. benimde sorunum kacamaklar.

nesli arkadasimda sen buna kalorilimi diyosun diye baslamis cumlesine fakat ben orda cumleyi okuduysaniz eksik yazmissim. kalorili degil dogal olarak diyette oldugumdan dusuk kalorili beslenmeye caliscami kast etmistim.
 

hımmmmm hergun muslı yememene sevındım demekkı ben her gun gıbı dusundum aklımda oyle kalmıs demekkı. bır gun tost bır gun muslı yapabılırsın mesela. hem sıkılmazsın da bu skılde.

bız sadece yorum yaptık ama sanırım ya alındın ya da kırıldın uygulamak ya da dıkkate almak zorunda degılsın tabıkı. naçizane tavsıye ve uyarılardı bunlar.
 

kacamak yazmana ya da hatta kacamak yapmana bıle bırsey demedık kı. cunku ınsanız hepımız yapabılıyoruz top tufek ınsanların uzerıne gelecek degılız kaldı kı kımsenın hakkı yok buna. masterchief programındakı ahcıların, yarısmacıları azarladıgı gıbı azarlayacak halımız yok yanı :))))) kacamak yazmana nıye yazdın mı dedık sankı. ben bır alıunganlık gordum gıbı. kacamakları tabıkı yazıyoruz yazmak dogru ama yazmazsan da sana kalmıs tabıkı. motıvasyon meselesı bozmak dıyorsun. sen dahıl ben bundan sonra kımsenın menusune yorum yapmama kararı aldım. buna ragmen menu yazan olursa da kendısıne kalmıs kımseye yazmayın demem ama kacamak konusunda ıkı kelıme yazdık dıye boyle sıtem olacaksa valla hıc ugrasamam. ben patronumdan azar yemeyı goze alarak gırıyorum. sırf bır kaptanlık aldım arkadasları yanlız bırakmayayım dıye. sırf ınsanlar benım elımden tuttu, ben de acaba yenı bırılerıne faydalı olabılır mıyım yoldaslık edebılır mıyım dıye yazıyorum. sıtem, kırgınlık olacaksa hıc yazmam olur bıter yanı asude sen dahıl dıger arkadaslar acısından da sorun yok kımseye yazmıyorum artık olumlu ya da olumsuz.

motıvasyonumuz bozuluyor derken, ben kendım ıcın de dedım neden ustune alınıyorsun bukadar anlamadım. eskıden benım dısıplınıme hayrandı herkes. gaza getırırdı dısıplınlı olusum. adım yarıstırırdık bız resmen. hıc kacamak yapmıyor dıye resmen alkıslanırdım. benım boyle olmam herkesı motıve edıyordu ama mesela baklava cıkolaya yedım ya da eskısı gıbı spor yapamıyorum dıye ınsanlara olumsuz etkım olabılecegını dusunuyorum.

en sevmedıgım sey ya bu. kk ya uye oldugumda ınsanların kavga, tartısma, alınganlık yapmalarına sınır olurdum gecenlerde basıma geldı baldamlasına ve yenılerden bır arkadasa alınmıstım ısmını hatırlayamadım sımdı. sımdı de sen bıze gucenıyorsun. hıc yazmamak daha ıyı sanırım ya.

:26:
 
kızlar aksam yemegımı yedım. yarım saate kadar ısten cıkmıs olurum. cıkısta ıgne ıcın hastaneye ugrayacagım acıl de yapıyorlar sonra da eve gecerım. aksam evde bazı ıslerım var onları hallederım belkı laptopu kurmaya calısırım bılmıyorum. ya da erken uyurum bu grıp benı cok yordu gunluk uc saat uykum var belkı on gunden berı boyle sanırım.

menulerımı yazıp cıkıyorum. yarın gorusuruz kızçelerrrrrrrrrrr opuldunuz

sabah:
bal-sirke-limon ılık su
yarım kk hellım peynırı ( denemek ıstedım )
ıkı dılım cavdar ekmegınden yagsız tost peynır var ıcınde.
bır domates
acık sekersız cay


ara: 500 ml su, 6 tane evde kurutulmus kayısı, 20 tane beyaz leblebı, 1 cevız

ogle: uc kasık pırınc pılavı, 4 kasık marul kara lahan havuc salatası, 4 kasık kuru fasulye

ara: yarım salatalık, yarım mandalına, yarım elma, 500 ml su, acık sekersız cay

aksam: yarım satalık, ceyrek demet maydonoz, 5 kasık mantar ıcınde kıyma da vardı, 3 kasık yogurt
 
Geçmiş olsun, kendine dikkat et, önce sağlık önemli. Bugün daha iyisindir umarım.
Ya bugun daha kotu oldum hic birsey anlamiyorum bana neler oluyor ama ayin 20 sinde lucrin diye bi igne var ondan yaptirmistim ne olduysa ondan sonra oldu doktorun tahmiide igne midene dokunmus od a hem mide spazmina hemde bel agrisina neden olmus bigun yine acillik oldum tekrar rahatlatici bir igne yaptilar simdi biraz bel agrim var ama midem daha iyi en azindan biseyler midemde kaliyor :44:
 
Aslinda normalde bir diyet programina uyuyordum su misafir olayi ve arkasindan midemden dolayirahatsizlandigim icin aksam o brokoliyi bile yiyemez oldum bugun midem biraz daha iyi yani son 2 gundur ne yedigimi bende anlamadim ama yarin diyet listeme geri donucem insallah
Bu arada hemen kizma tatlim insanin bazen elinde olmuyor
 
canım kepekli ekmek yiyorum keten tohumlu.Normal ekmek değil yani...açıkça yazmıyorum ama o şekilde. Yoğurtta saat 8 gibi yiyorum bir sakıncası olur mu ki? Bazen çok erken yatıyorum saat 9 gibi bazen çok geç yatıyorum gece 1 gibi.
 
Arkadaşlar ege unıversıtesınde dıyetısyene gıden muayne olan bırılerı varsa bana proseduru basınızdan gecenlerı sonuclarını anlatırmısınız????
 

ben yorum yapmaniza degil sadece galiba usulden rahatsiz oldum. eger elestiri istemeseydim buraya yazma ihtiyacida hissetmezdim. dogrudur kacamak konusunu kendi uzerime alinmistim fakat aciklama yapmissin tskr ederim. ben birbirimize menulerimiz hakkinda yorum yapmayalim demiyorum. iki haftaya yakindir yaziyorum tartismaya, kavgaya musait bir mizacimin olmadigini anlamissinizdir. neyse bence bugun iyisimi uyuyalim yarin guzel bir yeni gune baslayalim. herkese hayirli geceler.
 
sabah uyanınca iki barda ılık su
sabah kahvaltısı:
1 su bardağı süt
1 dilim peynir
1 domates
1 salatalık
1 dilim ekmek
2 tatlı kaşığı pekmez
ara öğün:
1 yeşil elma
öğle:
5-6 kaşık kısır
Bol bol salata
ara öğün:
1 kase yoğurt
akşam:
5-6 kaşık türlü
bol bol salata
1 bardak ayran
ara öğün:
2-3 tane mandalina
ve bir kase yoğurt
 
Sen değil misin Fatihleri,Sultan Süleymanları,Atatürk'ü,Cumhurbaşkanları ve Başbakanları yetiştiren? Sen değil misin peygamberlik mesleğini yürüten? Sen değil misin vatan sevgisi kazandırıp vatanı uğrunda göz kırpmadan ölmeyi sağlayan? Sen değil misin insan yetiştirme sanatını icra eden? Sen değil misin Mehmed'imin elinde çağlar açan kılıç,Doktorumun elinde derman saçan neşter,Mimarımın, mühendisimin elinde pergel, cetvel? Sen sabrı,sevmeyi ve sevilmeyi öğreten ,dünyanın en kutsal mesleğine sahip bir hazinesin. Boşver siyasilerin söylemlerinde kendine değer aramayı,boşver karikatür,video,reklam uyarlamalarıyla öğretmenliğin değerini düşüren faktörlerin üzerinde zaman harcamayı ! Sen değerini öğrenmek için birilerinin sözlerine ihtiyaç duyacak bir mesleğe sahip değilsin.Değerin ortada .

BU DUYGU VE DÜŞÜNCELERLE ŞEREFLİ MESLEĞİN SAHİPLERİNİ KUTLUYORUM.ÖĞRETMEN OLMAK NE BÜYÜK ONURDUR.DEĞERİNİ BİLENLERDEN EYLESİN MEVLAM.VE TÜM ÖĞRETMENLERİMİZİN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN...
 
Günaydın arkadaşlar, güzel bir haftasonu diliyorum hepimize. Ayrıca, her dönemde ve her yerde en değerli meslek olarak kabul edilen, zaman zaman ülkemizde de olduğu gibi değeri yitirilmeye çalışılan, öğretmenlik meşalesini onurla, gururla taşıyan değerli dostlarım, hepinizin öğretmenler gününü yürekten kutluyorum.
 
slmmm kızlar haftaya tam olarak dönecem yanınıza ara sıra giriyorum burda tam yazamıyorum hele yediklerimi hiç yazmayayımmm:)))
 


Bugün ki menüm:
sabah kalkınca 2 bardak su 2 kayısı
sabah:1 domates
1 salatalık
yarım yumurta
2 kaşık pekmez
1 dilim ekmek
ara öğün:1 yeşil elma
öğle: 1 karnıyarık
1 bardak ayran
bol bol yeşillik
ara öğün 1 kase yoğurt
akşam:5-6 kaşık türlü
1 kase yoğurt
salata
ara öğün 2 meyve
 
hımmmmm uzuldum. hemen aramıza gerı don oldu mu sorun gıderılınce :))))))

opuyorum senı. buarada menulerını gunluk not et bence.

ben geldiiimmmmm hele şükür sorun giderildi, internet yok diye de yurtta durup sıkılmamak için günlerdir fıldır fıldır sokaktayım, hal böyle olunca da diyet falan hak getire oldu biraz not da malesef almadım canım, dedigim gibi çoğunluk dışarıdaydm zatn buraya yazıp da kendimi de sizi de sinir etmiyim bence

bugun düzenime geri dönecektm fakat arkadaşımın annesi memeleketten yiyecek göndermiş hal böyle olunca da aç kalmış kaplanlar gibi saldırdık yemege, bikaç içli köfte bir miktar sarma benden nasibini aldı yani :26: şimdi elma krom çayı içmeyi düşünüyorum. midemi rahatlatır umarım.

perşembe gününe kadar vakıfta çalıştım zaten, her akşam çıkışta yurda kadar yürüdüm ki bu da 1 saat ediyor. bir de çıkışta alışveriş amaçlı da gezindim biraz. perşembe akşamı alacakaranlıga gittim bir de amaa oofff ne güzel filmdi oo

cuma günü de dans gecesine gittim, saat 7 den 11 e kadar dans ettim neredeyse suyum çıktı artık, bu arada da bir olaylar var ama kafamda netleştirince paylaşacagım sana özelden

dün de dans yarışması vardı bizim hocalar katılıyordu ona gittim hem onlara destek olmak için, hem de yarışmayı izlemek için. 11.30 dan akşam 8 e kadar oradaydm onlarla birlikte ve koşturmaktan heyecandan zorla 1 tost yedim o kadar. yurda gelmeden once de 1 saatten fazla yürüdüm. ama tabi o açlığın patlaması kötü oldu neyse bunu da geçeyim keyif bozmayım şimdi ayrıca haftaya kursa tekrar başlıyorum. ben ileri seviyede oldugum için benm ki özel ders olacakmış, ve cumartesileri tüm gün gibi olacak, canım çıkacak yani ama çok büyük keyif alıyorum, özellikle cuma günü dans gecesinde bizim hocalardan biriyle çıktık dans ettik, herkes durdu bizi izledi ve çok begendiler. o yuzden ankaradaki son 7 ayımda kursa devam edecegim, güzel olacak umarım

bugun de zaten dedigim gibi sarma ve içli köfte katlıamı yaptım. akşamı çorba ve salatayla geçirmeyi düşünüyorum. umarım yapabilirim çünkü çok ders çalışmam lazım bu yuzden de gece geç yatabilirim, işte o zamn nasıl bişey yemeden duracagım tam bilmiyorumm

neysee son günlerde çok keyifliyim ve aranıza bomba gibi dönüyorum. hiçç merak etmeyinnn kaldıgım yerden rejimime devam edecegimm


çok çok çokkkkkk güzelsinizz maşalaahhhhh

hepinizi öpüyorum kızlarrrrrrrrr
 

Benzer Konular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…