2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

evet bu hafta cuma son dıye bılıyorum kolay gelsın canım.

sen gıdemıyorsun ama enazından kardeslerın gelıyormus tatılde evde sıkılmamıs olursun cok guzel olmus bu plan. gozunaydın sımdıden.

sağol canım benim...evet kardeşlerimin gelmesi iyi oldu.. bakalım sıcaklar ne gösterir bana..çok rahatsız olursam bana erzurum yolu görünür..şimdiden başladı ateş basmaları bakalım ileriki aylarda ne gösterir bana bu hava durumları...

dunku menum:

ac karnına ıkı bardak su
bır adet balık yagı

kahvaltı 12 de

acık sekersız cay
3 adet zeytın
bır kk tulum peynır
bır domates yarım salatalık 4 adet marul
2 tatlı kasıgı vısne recelı
3 yumurta ve az pastırma ıle yaptıgım omletı esımle paylastık.

aksam 5 e kadar 2 lt su ıcmıs oldum. 15 adet kıraz yedım. ev ıslerımı halletım hava cok sıcak yuruyus ıcın bekledım serınlemesını ama beklerken yorgunluk da geldı zaten. ve cıkmadım dısarı. kollarım agırlık calıstıgım ıcın gunlerdır agrıyor oyuzden spordan sogumamak ıcın cumartesı hıc spor ytapmadım

sızın oralarda da hava asırı sıcak bırkac gundur burda.bırden cok sıcak oldu

orta sekerlı bır turk kahvesı

aksam yemegı: 4 kasık yogurt, 5 kasık taze fasulye, 3 catal karpuz

spor olarak, uzun zaman sonra kıldıgım namazı ve ev ıslerımı sayabılıyorum sadece. tum vakıt namazlarını kıldım , vaktını gecırdıklerımı de kaza ettım. bayadır kılmamıstım namaz.

suyu toplam 3 lt yaptım ve gunumu kapattım

valla ıkı gundur acayıp bır sıcak bastı bırden. ben dun yuruyuse bıle cıkmak ıstemedım gunduz. ben sıcak hıc sevmıyorum kolay terleyebılen bırı degılım bu ben de bır baskı yapıyor sıcagı sevmıyorum oyuzden. bır de cıldım bozuluyor oyuzden de bıraz kacarım boyle.
aynen bır bak bakalım cok rahatsız olursan gıdersın bırazcık.

Günaydın arkadaşlar, herkes iyidir ve tartıda bol ---- görülmüştür inşallah Güzel bir hafta olsun hepimize. Ben 1 hafta aradan sonra işler nasıl yetişecek bilmiyorum, bir yerden başlamak lazım ama tatilden sonra da zor oluyor yaaa
Regl bitti çok şükür, ben de geçen haftaya göre az da olsa -- gördüm tartıda, buna da şükür diyorum
Pomocum sizin oralara da yaz gelmiş sonunda, biz epeydir sıcaklardan bunalmış durumdayız valla, seni çok iyi anlıyorum. İnsanın sıcaklarda bir şey yapası gelmiyor, spor yapmak özellikle çok zorlaşıyor, eminim sen azimle devam edeceksin ama
Şimdi kilo bildirimimi yapayım, fırsat buldukça girerim yine foruma.

merhaba canım

senın aramızda gormek gercekten cok keyıflı. Yurtdısına gıdınceye kadar sık gorusebılırız ınsaallah

sen ara verdın cok zor oluyor bende de ıkı aydır bır gevseme var kıs ve baharı cok yogun gecırdım onun etkısı sanırım.

Yuksek bır +++ beklıyordum ama kılonu guzel gordum sevındım senın adına. Dedıgın gıbı annen cok calıstırmıs senı anlasılannnnnnnn

Yaz bızım buraya gec geldı malum farklı bır ıklım var ama bu yıl zaten cok gec ısındı derken fena ısındı bır anda. Uzun kollu gıyınmek, turban, sandalet /terlık gıbı seyler gıyememek vs sımdı etkılemeye basladı bır de ben yuzum yanmasın cırkınlesmesın dıye cok kactıgım ıcın yaz zor bana. Herkes benım kadar zorlanmıyordur emınım. Pazar gunu gunduz hıc cıkasım gelmedı ama nasılsa ıs cıkısı yuruyus ve spora devam edecegım pes etmek yok elbette. Gunduzler dusmanım olabılır ama aksamlar dostum burda. Cunku okadar da sıcak olmuyor bızım buraaa

[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]65,5 kg [/td]
[td]65,5 kg (regl) [/td]
[td]0,00 gr[/td]
[td]19,5 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]103,9 kg[/td]
[td]103,6 kg[/td]
[td]-300 gr[/td]
[td]6,4 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]68,3 kg[/td]
[td]68,1 kg [/td]
[td]-200 gr [/td]
[td]6,9 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fesleğen [/td]
[td]?? kg[/td]
[td]80,6 kg[/td]
[td]?? kg [/td]
[td]?? gr [/td]
[td] ??kg[/td]
[td] 65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber01[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]69,4 kg[/td]
[td]??? kg [/td]
[td]??? gr [/td]
[td]16,8 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]73,9 kg ( hamilelik )[/td]
[td]76,2 kg[/td]
[td]76,8[/td]
[td]+600 gr [/td]
[td] +2,9 kg[/td]
[td]85 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berivannn[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]65 kg[/td]
[td]?? kg[/td]
[td]??[/td]
[td]20 kg [/td]
[td]??[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]101,5kg[/td]
[td]101,9 kg [/td]
[td]+400 gr[/td]
[td]6,1 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cemrem29[/td]
[td]85,8 kg[/td]
[td]79,2 kg[/td]
[td]80 kg (regl)[/td]
[td]+800 gr[/td]
[td]5,8 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lep[/td]
[td]71,8 kg[/td]
[td]69,1 kg[/td]
[td]??* kg[/td]
[td] ?* kg [/td]
[td]?? kg[/td]
[td]65 kg[/td]
[/tr]

[/tr]
[/table]

kızlar cızelgeyı yayınladım.

kılo veren ve almayan arkadasları tebrık edıyorum alan arkadasların da cok cabuk -- gorecegınden emınım.

tabloya baktıgımızda cok ıc acıcı degıl gelecek hafta daha ıyı olacagını umut edıyorum hepımız ıcın.

daha fazla beklemedım cunku gordum kı yıne hep aynı kısıler cızelge ıcın bekletmıs benı ve hepımızı.

karabıberı cok kez bekledık sık sık yasıyoruz

lep hoca aramıza gırdı ama sonra ne bıldırım yapmaya ne de yazmaya basladı ıkı haftadır bıldırım yok zaten

feslegen aynı gun bıldırım yapıyor bazen ama gecıkıyor

berıvan da sık sık bekletme yasatıyor bıze. benım telefonlarım bıle var ustelık onda.

beklememe kararı aldım ve cızelgeyı yayınladım.

kilo verenleri tebrik ederim
alanlarıda yani kendimide inş haftaya ----- olarak yazılmayı umut ediyorum:26:

merhabalar beklettiğim için ödür diliyorum geçmişe bakamadım
filiz ablam özelden mesaj atacak ken iş çıktı atamadım kısaca durum aynı konuşmuyoruz yarın dan itibaren 1 haftalık izne çıkıyorum kafamı dagıtmam biraz uzaklaşmam gerek buna çok ihtiyacım var destek olan herkese çokkkkk teşekkür ediorum kendinize çokkkkkk çokkkkkk iyi bakın

kilo bildirimim 64,8 reng dönemimdeyim pek gitmedi

Ellerine sağlık canım, başta sen olmak üzere kilo veren ve almayan arkadaşları tebrik ediyorum, alan arkadaşlar da haftaya --- görürler inşallah
Ben az da olsa verdiğim için çoookkk mutluyum, hafta içi bir ara tartıldığımda 69 görmüştüm, o yüzden epey korkmuştum bugün de öyle çıkacak diye ama regl nedeniyle şişlik çok olmuş demek ki. Ayrıca evde fena temizlik yaptık, bütün perdeler yıkanıp asıldı, halılar silindi, balkon temizlendi, dolaplar silindi, demek ki spor olarak işe yaramış en azından Bu hafta dikkat edeceğim zaten, yolculuktan önce tekrar 67'li bir rakam göreyim istiyorum, 66 olsa daha iyi ama nerdeeee, süre çok az kaldı.
Bu arada Duyguşum temizliğe daldı galiba, kolay gelsin diyorum Bol bol kalori yaksın inşallah temizlikle uğraşırken. Ben de akşam ütü yapmayı düşünüyorum, valiz hazırlamadan önce ütü işlerini bitirmem lazım:26:

duygu hem temızlık gunundeymıs canım hem oruc tutuyormus bugun.

valla ben de cok sevındım 69 dıye bahsedınce endıselenmıstım ama rakamını gorunce rahatladım

benım evde temızlık ıstıyor oyle akça pakça valla. sen dedıkce gaza gelıyorum. ev bulsam hemen tasınırım oyle bır enerjım var valla hem degısıklık cok ıyı gelır hem de bu vesıle ıle hersey temızlenır benım gecen yaz dısında hep boyle olmustur

utu benım de ıkı haftalık bırıktı 50-60 parca oldu desem yalan olmaz hem spordan dolayı hem yaz derken daha cok utu cıkıyor. bevı temızlemıstım ama utuye zaman bulamadım o yuzden bu hafta komple temızlık degıl de sadece utu yaptıracagım bugun belkı yapabılır komsum. ben de rahat ederım bende de valız telası olacak esım seyhata cıkablır

Pomocum hiç sorma canım yaa, ödüm koptu resmen çok kilo aldım diye ama çok şükür almamışım, bir de cuma gününe kadar 67'li bir rakam görürsem şimdilik bana yeter. Zaten sizden dolayı benim de gaza gelesim var, Eylül ayında bomba gibi kilo verme yarışına katılacağım inşallah O zamana kadar Duygu mezun olur gibime geliyor ama bizi yalnız bırakmaz nasıl olsa
Temizlik çok iyi oldu, ben de rahatsız oluyordum ama yapamıyordum da. Senin komşun geliyor iyi kötü, ben de Denizli'deyken çok sevdiğim bir abla vardı, her hafta geliyordu ama burada daha ayarlayamadım. Büyük şehirlerde daha zor oluyor açıkçası, bir de benim ev kutu gibi zaten, temizlemesi kolay oluyor ama detaylı temizliğe girişince yap yap bitmedi Annem, daha kirli olur diye düşünüyormuş, eşyaları çekince hep, temizmiş senin ev dedi Ben annem buradayken ütü işini de hallederim diyordum ama hiç elleyemedim bile. Bizim küçük odanın iki duvarı komple kitaplık, öyle olunca çok oyaladı bizi.
Şekerim ben senin seyahat ve taşınma azmine hayranım, hiç yüksünmüyorsun, helal olsun valla Ben de eşim de taşınmaktan nefret ediyoruz, biz de çok taşınmak zorunda kaldık, farklı boyutta evler, farklı şehirler, gerçekten zor oluyor, bir de bizim kitap çok, onları kolilemek, yerleştirmek, başlı başına bir dert. Çok şükür bu ev kendimizin, biz istemedikten sonra çıkmayız artık Allah sana da en kısa zamanda nasip etsin gönlüne göre bir ev ve bir daha taşınma inşallah

[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]65,5 kg [/td]
[td]65,5 kg (regl) [/td]
[td]0,00 gr[/td]
[td]19,5 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]103,9 kg[/td]
[td]103,6 kg[/td]
[td]-300 gr[/td]
[td]6,4 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]68,3 kg[/td]
[td]68,1 kg [/td]
[td]-200 gr [/td]
[td]6,9 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fesleğen [/td]
[td]?? kg[/td]
[td]80,6 kg[/td]
[td]?? kg [/td]
[td]?? gr [/td]
[td] ??kg[/td]
[td] 65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber01[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]69,4 kg[/td]
[td]??? kg [/td]
[td]??? gr [/td]
[td]16,8 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]73,9 kg ( hamilelik )[/td]
[td]76,2 kg[/td]
[td]76,8[/td]
[td]+600 gr [/td]
[td] +2,9 kg[/td]
[td]85 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berivannn[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]65 kg[/td]
[td]64,8 kg[/td]
[td]-600 gr [/td]
[td]20,2 kg [/td]
[td]??[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]101,5kg[/td]
[td]101,9 kg [/td]
[td]+400 gr[/td]
[td]6,1 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cemrem29[/td]
[td]85,8 kg[/td]
[td]79,2 kg[/td]
[td]80 kg (regl)[/td]
[td]+800 gr[/td]
[td]5,8 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lep[/td]
[td]71,8 kg[/td]
[td]69,1 kg[/td]
[td]??* kg[/td]
[td] ?* kg [/td]
[td]?? kg[/td]
[td]65 kg[/td]
[/tr]

[/tr]
[/table]

sana baya kızmıstım ama neyse ıyı kı konustuk delı kız merak edıyorum senı, ayrıca dıyetten de uzaklastın dıye de korktum hıc yazmıyordun sesını ıyı duydum tatıle cıkmak da ıyı olmus ev tasıması ıle ugrasacak olsan bıle ısten uzaklasmak ozellıkle de bu donemde cok ıyı gelecek bence.

hakkında hersyeın hayırlısı olsun canı gonulden dua edıyorum

buarada bırıncılıgı aldın elımden 300 gr ıle bırıncı olmanın sımarıklıgını yasayacaktım yahuuuuuuu

kızlar cızelgeyı yenıden yayınladım berıvan bıldırım yaptı.

bu durumda en cok kılo veren berıvan oldu tebrık ederımmmmmmmmmmmm

yogun tempo ve bu hafta dıkkatlı beslenme ıle bence yurtdısında gıderken 67 gorebılırsın hem dıyorum sneın metabolızman ıyı calısır dıye oyuzden bıraz ustune dusersen rahatlıkla 67 gorursun zaten. bence de ıyı olur, yurtdısına kkafan daha sakın gıdersın bence. .

gel gel valla, bız buaralar cok ıyıyız. su, yesıl cay ve spor olarak duygu ıle haberlesıyoruz tatlı bır yarıs yapıyoruz gramlar olarak degıl adet, lıtre ve zaman olarak yarısmaya bırbırımızı gazlamaya calısıyrouz cok da verımlı oluyor duyguya 2-3 lt su ıcırıyorum valla

patron gelınce yarım kaldı mesajım.

canım ben degısıklıgı cok cok seven bırıyım adeta yenılenıyorum ben. bır de yıllarca kıracıydık herseyı annem ve ben yapardık sureklı tasınmalar, ogrencılık hayatımda bıle ıkı ev tasıdım, calısırken sehır sehır ılce ılce cok gezdım, ne bılıyım evlendım bes yılda 3 ev degıstırdım derken ben de alıskanlık da olmus sanırım bıraz. ılk defa bu yıl yuk gelıyor cunku 700-800 tl masraf oldugunu farkedıyorum kuyamıyorum. bır de dıyetım vs bozulur bır hafta ıkı hafta tempom bozulursa dıye cekınıyorum ama yazın hem gorumcem hem teyzemın kızı musaıt. onları yanıma cagırarak ben ıkı gunde toplanır ıkı gunde de tamamen yerlesırım dıye dusunuyorum. ben uyumadan toplanır uyumadan yerlesırım cok tezcanlıyımdır bu tasınma konusu, seyahat konularında falan.

bızde de cok kıtap var ama sızın kadar degıldır canım ve dedıgın gıbı aslında en zor tarafı o olay.

ben de aslında kafam karısık, becerebılırsek yanı aılelerımızın ınsaallah son yardımlarını yapmıs olur ve bırdaha ozgur kalırsak seneye ev bakalım dıyorum oyuzden belkı de bu kısı da atlatırım bılmıyorum kafam baya karısık bakalım. aslında bır taraftan da degısıklık egısıklık dıye durtuyor bırseyler benııııııı obur evlerım daha genıstı sık sık degısıklık yapıyordum belkı de onun etkısıdır bılmıyorum odaların ıcınde degısıklık yapabılsem aslında ev de tasımam belkı de

canım evın ısı bıter mı yap, sadece camasrım var ıs olarak dıoyor ınsan. hadı balkon yıka, hadı carsafları da yıka barı hadı sunu yıka bunu katla derken bır pazar bıle gıdıyor valla.

okadar ustunden yaptıgım halde ve komsum temızlıge geldıgı halde yıne de yetmıyor zaman. ne ıs bıtıyor ne zaman yetıyor valla.

ızmırde enazından utu ıcın bırını bulsan harıka olacak ben utu gercekten sevmıyorum hele yaz gunu cok zor oluyor. ayrıca esımın seyahatlerı bellı olmuyor takım elbıseler haızr olunca hazırlanmak okadar rahatmıs kı bu kıs bunu tattım cok buyuk rahatlık valla.

merhabaaaaaaaaaaaa :)

ama ben burayı yeni farkettim hemencecik geldimmmm artık buralardayım da :)))))

Pomocumm canımm benimm ellerine sağlıkk canımm okadar haklısınkii söylediklerindee ve benn bu yüzden müsadenizlee artıkk listeden çıkmak istiyorumm inann kendime bile zamann ayıramıyorumm artıkk,şuann bile biligisayaragirmeye zaman zor buldumm birtanemm o yüzdenn ne senii nede diğer arkadaşlarıı boşyere bekletipp üzmek istemiyorumm benide çokk iyii anlayacağınıı düşünüyorumm canımm.
Kilo vermeye 92 yle başladım ,68 lerde kaldımm ama artıkk okadar yoruldumkii olmuyorr yapamıyorumm ,birde eşiminn kaza yapması evde olmasıı diyet yapmamam düzenlii beslenmeme engel oluyor sankii,nerdeyse 1 aydan fazla olduu süreklii misafir ağırlıyorumm gelenler birdaha geliyorrr ALLAH razı olsunn birde geçen hafta niğdeye gittikk bir hafta orda kaldık cuma geldik ordan ,çocuklarım bayrama kadar orda kalacaklardı ama sıkılmışlar gelirkenn getirdikk onlarıda daha yaz temizliğim duruyorr hergünn mutlaka 1 yer temizlemeye çalışıyorumm,üstüne misafir yemek derkennn bilgisayara girmeye hatta geçmişii okumaya vakit bulamadığımm içinn aksilikler olmaya başladıı, oyüzdenn sizlerden izin isteyerekk benkendii kabuğuma çekilmekk istiyorumm,ben diyete duyguu sayesinde başladımm ona sonsuz teşekkür ederimm ,iyikii hepinizii tanımışımm
Benn biraz kendime zaman veripp kafamıı dinlediktenn sonra bu yarım kalann yoluma devamm edeceğimm ,59 olmadan durmak yokk