- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #13.461
evet bu hafta cuma son dıye bılıyorum kolay gelsın canım.
sen gıdemıyorsun ama enazından kardeslerın gelıyormus tatılde evde sıkılmamıs olursun cok guzel olmus bu plan. gozunaydın sımdıden.
sağol canım benim...evet kardeşlerimin gelmesi iyi oldu.. bakalım sıcaklar ne gösterir bana..çok rahatsız olursam bana erzurum yolu görünür..şimdiden başladı ateş basmaları bakalım ileriki aylarda ne gösterir bana bu hava durumları...
günaydın arkadaşlar, herkes iyidir ve tartıda bol ---- görülmüştür inşallahGüzel bir hafta olsun hepimize. Ben 1 hafta aradan sonra işler nasıl yetişecek bilmiyorum, bir yerden başlamak lazım ama tatilden sonra da zor oluyor yaaa
Regl bitti çok şükür, ben de geçen haftaya göre az da olsa -- gördüm tartıda, buna da şükür diyorum
Pomocum sizin oralara da yaz gelmiş sonunda, biz epeydir sıcaklardan bunalmış durumdayız valla, seni çok iyi anlıyorum. Insanın sıcaklarda bir şey yapası gelmiyor, spor yapmak özellikle çok zorlaşıyor, eminim sen azimle devam edeceksin ama
şimdi kilo bildirimimi yapayım, fırsat buldukça girerim yine foruma.
kilo verenleri tebrik ederim[TABLE="class: grid, width: 300, align: center"]
[TR]
[TD]Kişiler:[/TD]
[TD]Başlangıç:[/TD]
[TD]Geçen Hafta:[/TD]
[TD]Bu Hafta:[/TD]
[TD]Gelen/Giden:[/TD]
[TD]Toplam Gelen/ Giden:[/TD]
[TD]Hedef:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duyfer_2006[/TD]
[TD]85 kg[/TD]
[TD]65,5 kg[/TD]
[TD]65,5 kg (regl)[/TD]
[TD]0,00 gr[/TD]
[TD]19,5 kg[/TD]
[TD]59 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pomogranate[/TD]
[TD]110,00 kg[/TD]
[TD]103,9 kg[/TD]
[TD]103,6 kg[/TD]
[TD]-300 gr[/TD]
[TD]6,4 kg[/TD]
[TD]80 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesli78[/TD]
[TD]75 kg[/TD]
[TD]68,3 kg[/TD]
[TD]68,1 kg[/TD]
[TD]-200 gr[/TD]
[TD]6,9 kg[/TD]
[TD]58 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fesleğen[/TD]
[TD]?? kg[/TD]
[TD]80,6 kg[/TD]
[TD]?? kg[/TD]
[TD]?? gr[/TD]
[TD] ??kg[/TD]
[TD] 65 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karabiber01[/TD]
[TD]87,8 kg[/TD]
[TD]69,4 kg[/TD]
[TD]??? kg[/TD]
[TD]??? gr[/TD]
[TD]16,8 kg[/TD]
[TD]59 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap_serap[/TD]
[TD]73,9 kg ( hamilelik )[/TD]
[TD]76,2 kg[/TD]
[TD]76,8[/TD]
[TD]+600 gr[/TD]
[TD] +2,9 kg[/TD]
[TD]85 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]berivannn[/TD]
[TD]85 kg[/TD]
[TD]65 kg[/TD]
[TD]?? kg[/TD]
[TD]??[/TD]
[TD]20 kg[/TD]
[TD]??[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tultan[/TD]
[TD]108,00 kg[/TD]
[TD]101,5kg[/TD]
[TD]101,9 kg[/TD]
[TD]+400 gr[/TD]
[TD]6,1 kg[/TD]
[TD]75 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cemrem29[/TD]
[TD]85,8 kg[/TD]
[TD]79,2 kg[/TD]
[TD]80 kg (regl)[/TD]
[TD]+800 gr[/TD]
[TD]5,8 kg[/TD]
[TD]68 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lep[/TD]
[TD]71,8 kg[/TD]
[TD]69,1 kg[/TD]
[TD]??* kg[/TD]
[TD] ?* kg[/TD]
[TD]?? kg[/TD]
[TD]65 kg[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
kızlar cızelgeyı yayınladım.
kılo veren ve almayan arkadasları tebrık edıyorum alan arkadasların da cok cabuk -- gorecegınden emınım.
tabloya baktıgımızda cok ıc acıcı degıl gelecek hafta daha ıyı olacagını umut edıyorum hepımız ıcın.
daha fazla beklemedım cunku gordum kı yıne hep aynı kısıler cızelge ıcın bekletmıs benı ve hepımızı.
karabıberı cok kez bekledık sık sık yasıyoruz
lep hoca aramıza gırdı ama sonra ne bıldırım yapmaya ne de yazmaya basladı ıkı haftadır bıldırım yok zaten
feslegen aynı gun bıldırım yapıyor bazen ama gecıkıyor
berıvan da sık sık bekletme yasatıyor bıze. benım telefonlarım bıle var ustelık onda.
beklememe kararı aldım ve cızelgeyı yayınladım.
Ellerine sağlık canım, başta sen olmak üzere kilo veren ve almayan arkadaşları tebrik ediyorum, alan arkadaşlar da haftaya --- görürler inşallah
Ben az da olsa verdiğim için çoookkk mutluyum, hafta içi bir ara tartıldığımda 69 görmüştüm, o yüzden epey korkmuştum bugün de öyle çıkacak diye ama regl nedeniyle şişlik çok olmuş demek ki. Ayrıca evde fena temizlik yaptık, bütün perdeler yıkanıp asıldı, halılar silindi, balkon temizlendi, dolaplar silindi, demek ki spor olarak işe yaramış en azındanBu hafta dikkat edeceğim zaten, yolculuktan önce tekrar 67'li bir rakam göreyim istiyorum, 66 olsa daha iyi ama nerdeeee, süre çok az kaldı.
Bu arada Duyguşum temizliğe daldı galiba, kolay gelsin diyorumBol bol kalori yaksın inşallah temizlikle uğraşırken. Ben de akşam ütü yapmayı düşünüyorum, valiz hazırlamadan önce ütü işlerini bitirmem lazım:26:
duygu hem temızlık gunundeymıs canım hem oruc tutuyormus bugun.
valla ben de cok sevındım 69 dıye bahsedınce endıselenmıstım ama rakamını gorunce rahatladım
benım evde temızlık ıstıyor oyle akça pakça valla. sen dedıkce gaza gelıyorum. ev bulsam hemen tasınırım oyle bır enerjım var valla hem degısıklık cok ıyı gelır hem de bu vesıle ıle hersey temızlenır benım gecen yaz dısında hep boyle olmustur
utu benım de ıkı haftalık bırıktı 50-60 parca oldu desem yalan olmaz hem spordan dolayı hem yaz derken daha cok utu cıkıyor. bevı temızlemıstım ama utuye zaman bulamadım o yuzden bu hafta komple temızlık degıl de sadece utu yaptıracagım bugun belkı yapabılır komsum. ben de rahat ederım bende de valız telası olacak esım seyhata cıkablır
merhabalar beklettiğim için ödür diliyorum geçmişe bakamadım
filiz ablam özelden mesaj atacak ken iş çıktı atamadım kısaca durum aynı konuşmuyoruz yarın dan itibaren 1 haftalık izne çıkıyorum kafamı dagıtmam biraz uzaklaşmam gerek buna çok ihtiyacım var destek olan herkese çokkkkk teşekkür ediorum kendinize çokkkkkk çokkkkkk iyi bakın
kilo bildirimim 64,8 reng dönemimdeyim pek gitmedi
Pomocum hiç sorma canım yaa, ödüm koptu resmen çok kilo aldım diye ama çok şükür almamışım, bir de cuma gününe kadar 67'li bir rakam görürsem şimdilik bana yeter. Zaten sizden dolayı benim de gaza gelesim var, Eylül ayında bomba gibi kilo verme yarışına katılacağım inşallahO zamana kadar Duygu mezun olur gibime geliyor ama bizi yalnız bırakmaz nasıl olsa
Temizlik çok iyi oldu, ben de rahatsız oluyordum ama yapamıyordum da. Senin komşun geliyor iyi kötü, ben de Denizli'deyken çok sevdiğim bir abla vardı, her hafta geliyordu ama burada daha ayarlayamadım. Büyük şehirlerde daha zor oluyor açıkçası, bir de benim ev kutu gibi zaten, temizlemesi kolay oluyor ama detaylı temizliğe girişince yap yap bitmediAnnem, daha kirli olur diye düşünüyormuş, eşyaları çekince hep, temizmiş senin ev dedi Ben annem buradayken ütü işini de hallederim diyordum ama hiç elleyemedim bile. Bizim küçük odanın iki duvarı komple kitaplık, öyle olunca çok oyaladı bizi.
Şekerim ben senin seyahat ve taşınma azmine hayranım, hiç yüksünmüyorsun, helal olsun vallaBen de eşim de taşınmaktan nefret ediyoruz, biz de çok taşınmak zorunda kaldık, farklı boyutta evler, farklı şehirler, gerçekten zor oluyor, bir de bizim kitap çok, onları kolilemek, yerleştirmek, başlı başına bir dert. Çok şükür bu ev kendimizin, biz istemedikten sonra çıkmayız artık Allah sana da en kısa zamanda nasip etsin gönlüne göre bir ev ve bir daha taşınma inşallah
yogun tempo ve bu hafta dıkkatlı beslenme ıle bence yurtdısında gıderken 67 gorebılırsın hem dıyorum sneın metabolızman ıyı calısır dıye oyuzden bıraz ustune dusersen rahatlıkla 67 gorursun zaten. bence de ıyı olur, yurtdısına kkafan daha sakın gıdersın bence. .
gel gel valla, bız buaralar cok ıyıyız. su, yesıl cay ve spor olarak duygu ıle haberlesıyoruz tatlı bır yarıs yapıyoruz gramlar olarak degıl adet, lıtre ve zaman olarak yarısmaya bırbırımızı gazlamaya calısıyrouz cok da verımlı oluyor duyguya 2-3 lt su ıcırıyorum valla
Mrb kızlar :)))))))
konuyu acarken baslıgı cok dusundum. Ama ondan daha cok neler yazayım dıye cok dusundum ama ınanın bulamadım(((( benım gıbı edebıyat duskunu bırınen afilli cümleler cıkmalıydı ama olmadı nıyeyse ((((
evettttttt kurban bayramı topıgının hatunları ve aramıza katılacak yenı arkadaslara seslenıyorum. Tum olumsuz sartlarıma ragmen, burdayım ve kılo verebılıyorum. Beraber kaldığımız yoldan devam etmeye, hıc cıkmadıgınız yenı bır yola arkadas olmaya ben hazırım. Sızler de 2013 yazına kadar benımle bu yolda beraber yurumuye hazırsanız , hosgeldınız :))))))
bu yola yenı basladım ama bırazcık katı kurallarımız ıle ama yumusak sade ve dostca uslubum ıle sımdıye kadar neler ogrendıysem neler yaptıysam sızler ıle paylasmaya, elımden geldıgı kadar bır lıder ozellıgı tasımaya calısacagım. Sızlerın de dısıplın ve mutluluk ıcerısınde bu yolda benımle olabılmenızı yurekten dılıyorum.
Hepımıze daha saglıklı daha guzel bır beden ve ruh kazandıracagına ınandıgım bu surecın, hepımıe hayırlı olmasını dılıyorum.
Buyrun bayanlar. Sızlerı beklıyorum :))))))
kızlar cızelgeyı yayınladım.
kılo veren ve almayan arkadasları tebrık edıyorum alan arkadasların da cok cabuk -- gorecegınden emınım.
tabloya baktıgımızda cok ıc acıcı degıl gelecek hafta daha ıyı olacagını umut edıyorum hepımız ıcın.
daha fazla beklemedım cunku gordum kı yıne hep aynı kısıler cızelge ıcın bekletmıs benı ve hepımızı.
karabıberı cok kez bekledık sık sık yasıyoruz
lep hoca aramıza gırdı ama sonra ne bıldırım yapmaya ne de yazmaya basladı ıkı haftadır bıldırım yok zaten
feslegen aynı gun bıldırım yapıyor bazen ama gecıkıyor
berıvan da sık sık bekletme yasatıyor bıze. benım telefonlarım bıle var ustelık onda.
beklememe kararı aldım ve cızelgeyı yayınladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?