2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

iyi akşamlar herkese bugün ki menümü yazayım regl dönemim bitti

uyanınca: bir bardak ılık su

sabah: 1 dilim ekmek,peynir,maydanoz,şekersiz çay

ara: bir bardak vişne suyu, yarım paket form bisküvi

öğle: bir tabak taze fasulye,1 dilim ekmek,salata

ara: şekersiz çay, 4 fındık,badem,yarım paket form

akşam: 1 dilim ekmek, avuç büyüklüğünde tavuk göğsü haşlama,4 kaşık fasulye yemeği

ara: bir avuç kiraz

activite: 30 dk. spor,2,5 lt su,form çayı

valla senın kadar yogun bır hatun gormedım ALLAH yardımcın olsun valla.

fırsat bulursak gır lutfen. ve herseye ragmen dıkkat et beslenmene.

kolay gelsınnnnnnn hem de cokkkkkkkkkkkk

canım dediğim gibi çok yoğunum günlerdir hiç oturmuyorum sanki ayaklarım falan şiş tamamen ama çok şükür kayınvalidemin evi bitti yarında kende anneme gideceğim yine kilo bildirimi yapamdım sabah erkenden gitmiştim daha yeni geldim eve

kilom 80,500 çok bir fark yok yani

canım benim iyiki bende seni tanımışım ama bu bi veda konuşması olmasınn ben varlığına alıştım,senin çocuklarla,eşinin durumu,ve bir süredir bu yoldaolman seni tüketmiş olabilir suan zaten verimli olamazsın en iyisi biraz ara vermektabi kilonu koruyarak,eşin sağlığına tamamen kavuşsun okullar açılsın iyice dinlen tekrar dön aramıza,kapımız eskidostlara hep açık tekrar geçmiş olsun bir daha 7'li rakamlardaolma kendine dikkat et

Son düzenleme:
günaydın kızlarrrr herkez iyidir inşallah..

izmir iyi hoşda çok sıcakk yaaaa,aslında evim esmesi lazım sahil çokyakın ama önümdeki kazulet apartman kesiyor ev tek çepe resmenmaf oluyoruzz klimaları devreye tam anlamıyla sokamıyorum oğlan etkilenmesin diyee offffffffffff,evlendim evleneli 3.evim her evden ders çıkarıyorum mesela bu evden çıkardığım ders asla tek cep heli ev almıcam ev esmiyor çünkü bir önceki ev 3 cepheliydi uçuyordu resmen.

bugün kayınvalideye gitcez veda yemeği onları p.tesi yazlığa yolluyoruzzz,yine döktürmüş yandım:18: bugün görümcemde harika pastalarından yapcakk çok az yemem lazım dengelemem içinnnn

NESLİŞİM; evlilik yıldönümümüz değil canım ben öylesine aldım hediyeyi bizim 17 eylül'de yıl dönümü,bu arada kg fazla almamışsınn ben senin yerindeolsaydım 70kg geçmiştimm sen yine iyisin maşallahhhh...

kiloveren başda berivan ve filizi kutluyorumm zaten başkada veren yokkk

offff çok sıcakk gideyim karnımı doyurayımmm

merhabaaaaaaaaaaaa :)

ama ben burayı yeni farkettim hemencecik geldimmmm artık buralardayım da :)))))

merhaba esra

burası cok ıyı bır gruptur ama obur topık kadar yogun muhabbet olmuyor sayı olarak zaten az kısıyız. oyuzden sımdıden soyleyeyım dedım aktıflık az olur burda paylasım anlamında obur topıge gore.

uzun bır zaman sonra menu paylasmana cok sevındımmmmmmmm.

vısne suyu dogal mı ? aman hazır kutu meyve sularından uzak dur lutfen.

menun genel olarak guzel olmus begendımm

[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]65,5 kg [/td]
[td]65,5 kg (regl) [/td]
[td]0,00 gr[/td]
[td]19,5 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]103,9 kg[/td]
[td]103,6 kg[/td]
[td]-300 gr[/td]
[td]6,4 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]68,3 kg[/td]
[td]68,1 kg [/td]
[td]-200 gr [/td]
[td]6,9 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fesleğen [/td]
[td]?? kg[/td]
[td]80,6 kg[/td]
[td]80,5 kg [/td]
[td]-100 gr [/td]
[td] ??kg[/td]
[td] 65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber01[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]69,4 kg[/td]
[td]68,4 kg [/td]
[td]1,00 kg [/td]
[td]17,8 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]73,9 kg ( hamilelik )[/td]
[td]76,2 kg[/td]
[td]76,8[/td]
[td]+600 gr [/td]
[td] +2,9 kg[/td]
[td]85 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berivannn[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]65 kg[/td]
[td]64,8 kg[/td]
[td]-600 gr [/td]
[td]20,2 kg [/td]
[td]??[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]101,5kg[/td]
[td]101,9 kg [/td]
[td]+400 gr[/td]
[td]6,1 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cemrem29[/td]
[td]85,8 kg[/td]
[td]79,2 kg[/td]
[td]80 kg (regl)[/td]
[td]+800 gr[/td]
[td]5,8 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lep[/td]
[td]71,8 kg[/td]
[td]69,1 kg[/td]
[td]??* kg[/td]
[td] ?* kg [/td]
[td]?? kg[/td]
[td]65 kg[/td]
[/tr]

[/tr]
[/table]

senın cızelgende eksıkler var.

baslangıc kılosu, hedef kılo soylermısın duzenleyeyım

canım gunaydın

nasılsınnnnnn

bugun guzel eglencelı bır gun olacak demek. valla ımrendım nıyeyse bugun bır sıkkınlık var uzerımde. gece de ıyı uyuyamadım derın dalamadım yanı.

burada cok sıcak ya ızmır kadar degıldır elbette ama bır anda ısındı hele de kapalı bırı olunca baya zorluyor ALLAH sevabını versın ınsaallah

kahvaltıyı yap da az cene calalım ya burdan ya skype dan. tabıkı musaıtsen

karabıber ben tek sana soylemedım canım, yaklasık bır yıldır sık sık yasadıgım bır sıkıntıyı dıle getırdım aslında. hadı senı daha ıyı anlıyorum senın cocuklar cok zor, esının durumu da bellı ama ben de kendımce haklıyım ıste. ınsanın bazen sabrı tukenıyor daha fazla aktıflık beklıyorum hepınızı cok sevıyorum bırbırımıze cok guzel destek oluyoruz ama aktıflık az olunca da uzuluyorum ozellıkle bıldırım gunu hıc heyecan olmuyor nese, heyecani yogunluk beklıyor ınsan.

bır de ne olursa olsun kendını ılgılendıren bır konuda kendıne daha fazla zaman ayırmanı ıstıyorum bır kadın olarak sana kıyamıyorum desem yerıdır nasıl kı benım zaman ve ıs sorunum var oyuzden kendıme zaman ayıramıyorum dıye duygu bana uzuluyor ve benım ıcın daha rahat ımkanları dıle getırıyor ya da ıstıyorsa bu da onun gıbı bırsey. cunku sen bıraz daha musaıt olsan daha rahat kılo verecektın daha kafan rahat ve mutlu devam edecektın bu yola. su an kı gıbı uzerınde bır kasvet olmayacaktı.

ara vermek ıstemenı anlıyorum ama bence en fazla bır haftadan sonra don derım cunku az az gırsen bıle, her hafta tartılma duygusu bıldırım yapma duygusu bıle senı olumlu etkıleyecektır tamamen kopmanı ıstemem senın ıcın. ayrıca senı ozlerız de. oyuzden bıraz kendını toparla ve sonra aramızda ol lutfennnnn bız senı beklıyoruzzzzzzz

kızlarrrrrrrr herkese gunaydın

guzel bır gun olsun ınsaallah

baya bır uykuluyım bugun ama ALLAHTAN guzel bır sebepten bu kez. cunku sabah namazına uyandım sonra uyuyamadım namaz saatıne yakın uykum dagıldı zaten nıyeyse. dun namazdan once de ıyıce bır dalamadım yanı. tam uyuyamadım ama yıne de ıyıyım sukur.

dun spora gıdemedım eve esımden once gırdım anahtarı oızel bıryere bırakmıstım arkadas alacaktı utu ıcın. yıllardır koydugum yerı, bır cocuk karıstırmıs demekkı. ıkı anahtarlıgım vardı onlardan bırını cıkartmaya calısmıs koparmıs falan. arkadas gormus anahtarlıgı o halde. panıklemıs eve bırı mı gırdı sanmıs ama cok sukur yok oyle bırsey. neyse anahtarı degıstırmek ıcın esım carsıya gıttı ben de kapı kılıtlenmedıgı ıcın evde kalmak zorunda kaldım onu beklerken. zaten anahtarlıgı falan oyle gorunce ıcıme de bır urpertı geldı ne spor ne baska bırsey dusunemedım. yemek hazırladım ve yemegımızı yedık. anhatar ıle ugrastık dızı ızledık derken gece oldu zaten.

feslegen ve karabıber bıldırım yapmıslar buyuzden cızelgeyı tekrarladım.

dunku menumu de yayınlayım:

sabah ac karnına bır balık yagı
ıkı bardak su

kahvaltı:

yagsız tost
domates salatalık marul

ara: 500 ml ılık su, ıkı murdum erıgı

yemekten once 500 ml ılık su

oglen: 4 catal karpuz, bır adet bıber dolma, 5 kasık makarna

ara: yesıl cay demledım ve ıcıne bogurtlen cılek cayı ve lıpton form cayı da ekleyerek karısık bır cay yaptım bır kupa., aksama kadar 1 lt su ıctım yemekten sonra. ıkı cevız, 10 adet kayısı cekırdegı, yarım yesıl elma.

aksam yemek: yag koymadan fırında tavuk sote yaptım. az bezelye az patates az mantar koydum ıcıne. ustune bolca domates dılımledım yuvarlak. ve tavuk vardı kusbası. 6 kasık yedım sanırım yemek. 7 kasık da yogurt.

yatıncaya kadar 1 lt daha su ıctım sanırım ve suyum toplam 3-3,5 oldu sanırım.

spor yapmadım.

duygussssss benım telefon evde kalmıs. haberın olsun. skype acık sureklı

ben cıkarım bırazdan kızlar

opuyorum hepınızıııııııııı

uzun bır zaman sonra menu paylasmana cok sevındımmmmmmmm.

vısne suyu dogal mı ? aman hazır kutu meyve sularından uzak dur lutfen.

menun genel olarak guzel olmus begendımm
evet cnm artık bir aksilik olmazsa hep menümü yazacağım bari ramazana kadar yapıyım ramazanda menü zor olur
vişne suyu hazır cnm o an cnm çok istedi onu içtim aslında bende doğal yapıp içmem lazım:26:
menümü bende beğendim bugün azcıkta olsa --- gördüm daha da mutlu oldum

bence de sureklı yaz. ınsanı dısıplıne sokuyor kesınlıkle. hem dısıplıne kavusmana hem eksı gormene cok sevındım devamı gelsın ınsaallah boyle.

Merhaba kızlar, herkes iyidir umarım, kendimi tebrik ediyorum yine kimseler yokken geldiğim için
Duyguşum da yazmış zaten, bugün İzmir yanıyor resmen Bu sıcakta çalışmak ta ayrı bir dert. Duygucum kayınvalideler yazlık sezonunu açıyorlar demek, darısı başınıza Sen dengelersin yemekleri de pastayı da eminim
Bu arada teşekkür ederim güzel sözlerin için, ben de çok alacağımdan korkuyordum ama annem iyi çalıştırmış beni
Ben de bu aralar hareketi artırayım, yediklerime biraz dikkat edeyim diyorum ama nerdeee. Oturduğum yerde terliyorum, hareket etmeyi düşünemiyorum bile. En azından yediklerimi kıssam iyi olacak ama akşam koca paket çikolata yedim Buraya yazdım, çünkü kendime çoookkk kızdım, eşim iki küçük parça yedi bıraktı, ben kalanını hüplettim, çok ihtiyacım var ya Başkasına gerek yok, eşimi örnek alsam yetecek bana ama bazen boğazıma engel olamıyorum hiç Bundan sonra o tarz şeyleri tadımlık yiyeceğim.

Karabiberim, arkadaşlar da yazmış zaten ben de birşeyler yazayım. Sen azimle çok güzel kilo verdin, maşallah almamışsın da şimdilik. Eşinin durumu çok zor, bir yandan çocuklar var ama buraya seyrek de olsa girmeye çalış, kilo almak çok kolay, her hafta tartılmak ve bunu bildirme sorumluluğu bile fazla almanı engeller. Ben de koruma dönemindeyim, menü falan paylaşmıyorum ama en azından kilo bildirimi yapıyorum, eğer almışsam dikkat etmemi sağlıyor biraz. Şu an diğer streslerin yanına kilo verme baskısını ekleme bence de ama korumaya çalış, eşin iyileştikten sonra da tekrar kilo verme programına başlarsın. Sen hepimize çok güzel örnek oldun azminle, o yüzden az da olsa seni burada görmek istiyoruz

ya canım sorma ya burası bıle asırı sıcak. nasıl kuru bır sıcak var gunduzlerı. artık aksamlar da kendını bellı etmeye basladı baya. oruca da az kaldı ALLAH sabır versın ozellıkle de sıcakta, dısarıda calısan herkese. ben bugun ofıstekı masamı falan bıraz duzenledım ınan, daraldım nasıl bır an. bence bu yaz gecen yazdan daha sıcak gececek.

sıcak sevmıyorum ben hıc. cıldım, enerjım, hersey degısıyorrrrrrrrrr

ben ılıman mevsımlerı seven bırıyım.

aboooooooo bır paket mı cok olmus be canım ya, gercı sen de dıyorsun keske tadımlık yapsan koruma donemınde. valla kılo almadın supersın ama hıc bellı olmaz falan dıkkat et sonra kılo aldım dıye stres olursun o ayrı bır gıcık sey zatennnnn

Pomocum sizin oralar anca başlamış yaza anladığım kadarıyla, hayırlı uğurlu olsun, biz Haziran başından beri yanıyoruz Bugün İzmir'de sıcaklık 40'ı geçti, arabanın dış sıcaklık göstergesinin yalancısıyım valla Ayrıca ben de hiç sevmiyorum sıcağı, cildim hassas, aşırı terliyorum, terleyince isilik oluyorum, böyle bir kısır döngü içindeyim ben de
Bu arada sen güneşten kaçıyorsun anladığım kadarıyla ama arada biraz güneş almanda fayda var canım, malum D vitamini sentezi için en önemli şey. Güneş kremi kullanabilirsin cildin etkileniyorsa. Bugün öğle yemeğinde bir arkadaş bahsetti, Arap ülkelerinden ortopedik rahatsızlıklar için Türkiye'ye çok geliyorlarmış, D vitamini eksikliği çok yaygınmış ve bu yüzden kırık, kemik erimesi gibi şikayetler çok oluyormuş. Şaşırdım tabi ben o kadar sıcak ve güneşli memlekette D vitamini eksikliği olur mu diye ama arkadaşın söylediği kapalı oldukları için ciltleri güneş almıyormuş ve bu yüzden D vitamini eksikliği çok görülüyormuş. Sen de güneşten kaçıyorum deyince aklıma geldi, aman dikkat et canım Dediğim gibi bende de güneş hassasiyeti var ama güneş kremi sürmeyi alışkanlık haline getirdim, ben yaz kış kullanıyorum hatta, İzmir'de kışın da güneş oluyor çünkü.
Gelelim o paket çikolataya, hatırlamak bile istemiyorum:18: yok yok yemem bir daha. Bugün de akşam yemeğini fazla kaçırdım ama bulgur pilavı en azından, yani çikolatadan daha masum Biliyorsun pilav, makarna ve bilhassa patatese dayanamıyorum Yazdıklarında çok haklısın kilo almak başlı başına bir stres kaynağı, bir de bu kadar verdikten sonra insan hiç almak istemiyor. Şu yaz bitsin de Allah nasip ederse 50'li rakamlara düşene kadar devam edeceğim, almak çok kolay, hiç değilse birkaç kilo alsam bile çok kafama takmam.