- 22 Ağustos 2011
- 13.049
- 6.447
- 448
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #13.481
valla senın kadar yogun bır hatun gormedım ALLAH yardımcın olsun valla.
fırsat bulursak gır lutfen. ve herseye ragmen dıkkat et beslenmene.
kolay gelsınnnnnnn hem de cokkkkkkkkkkkk
kızlar cızelgeyı yayınladım.
kılo veren ve almayan arkadasları tebrık edıyorum alan arkadasların da cok cabuk -- gorecegınden emınım.
tabloya baktıgımızda cok ıc acıcı degıl gelecek hafta daha ıyı olacagını umut edıyorum hepımız ıcın.
daha fazla beklemedım cunku gordum kı yıne hep aynı kısıler cızelge ıcın bekletmıs benı ve hepımızı.
karabıberı cok kez bekledık sık sık yasıyoruz
lep hoca aramıza gırdı ama sonra ne bıldırım yapmaya ne de yazmaya basladı ıkı haftadır bıldırım yok zaten
feslegen aynı gun bıldırım yapıyor bazen ama gecıkıyor
berıvan da sık sık bekletme yasatıyor bıze. benım telefonlarım bıle var ustelık onda.
beklememe kararı aldım ve cızelgeyı yayınladım.
Pomocumm canımm benimm ellerine sağlıkk canımm okadar haklısınkii söylediklerindee ve benn bu yüzden müsadenizlee artıkk listeden çıkmak istiyorumm inann kendime bile zamann ayıramıyorumm artıkk,şuann bile biligisayaragirmeye zaman zor buldumm birtanemm o yüzdenn ne senii nede diğer arkadaşlarıı boşyere bekletipp üzmek istemiyorumm benide çokk iyii anlayacağınıı düşünüyorumm canımm.
Kilo vermeye 92 yle başladım ,68 lerde kaldımm ama artıkk okadar yoruldumkii olmuyorr yapamıyorumm ,birde eşiminn kaza yapması evde olmasıı diyet yapmamam düzenlii beslenmeme engel oluyor sankii,nerdeyse 1 aydan fazla olduu süreklii misafir ağırlıyorumm gelenler birdaha geliyorrr ALLAH razı olsunn birde geçen hafta niğdeye gittikk bir hafta orda kaldık cuma geldik ordan ,çocuklarım bayrama kadar orda kalacaklardı ama sıkılmışlar gelirkenn getirdikk onlarıda daha yaz temizliğim duruyorr hergünn mutlaka 1 yer temizlemeye çalışıyorumm,üstüne misafir yemek derkennn bilgisayara girmeye hatta geçmişii okumaya vakit bulamadığımm içinn aksilikler olmaya başladıı, oyüzdenn sizlerden izin isteyerekk benkendii kabuğuma çekilmekk istiyorumm,ben diyete duyguu sayesinde başladımm ona sonsuz teşekkür ederimm ,iyikii hepinizii tanımışımm
Benn biraz kendime zaman veripp kafamıı dinlediktenn sonra bu yarım kalann yoluma devamm edeceğimm ,59 olmadan durmak yokk
merhabaaaaaaaaaaaa :)
ama ben burayı yeni farkettim hemencecik geldimmmm artık buralardayım da :)))))
iyi akşamlar herkese bugün ki menümü yazayım regl dönemim bitti
uyanınca: bir bardak ılık su
sabah: 1 dilim ekmek,peynir,maydanoz,şekersiz çay
ara: bir bardak vişne suyu, yarım paket form bisküvi
öğle: bir tabak taze fasulye,1 dilim ekmek,salata
ara: şekersiz çay, 4 fındık,badem,yarım paket form
akşam: 1 dilim ekmek, avuç büyüklüğünde tavuk göğsü haşlama,4 kaşık fasulye yemeği
ara: bir avuç kiraz
activite: 30 dk. spor,2,5 lt su,form çayı
canım dediğim gibi çok yoğunum günlerdir hiç oturmuyorum sanki ayaklarım falan şiş tamamen ama çok şükür kayınvalidemin evi bitti yarında kende anneme gideceğim yinekilo bildirimi yapamdım sabah erkenden gitmiştim daha yeni geldim eve
kilom 80,500 çok bir fark yok yani
günaydın kızlarrrr herkez iyidir inşallah..
izmir iyi hoşda çok sıcakk yaaaa,aslında evim esmesi lazım sahil çokyakın ama önümdeki kazulet apartman kesiyor ev tek çepe resmenmaf oluyoruzz klimaları devreye tam anlamıyla sokamıyorum oğlan etkilenmesin diyee offffffffffff,evlendim evleneli 3.evim her evden ders çıkarıyorum mesela bu evden çıkardığım ders asla tek cep heli ev almıcam ev esmiyor çünkü bir önceki ev 3 cepheliydi uçuyordu resmen.
bugün kayınvalideye gitcez veda yemeği onları p.tesi yazlığa yolluyoruzzz,yine döktürmüş yandım:18: bugün görümcemde harika pastalarından yapcakk çok az yemem lazım dengelemem içinnnn
NESLİŞİM; evlilik yıldönümümüz değil canım ben öylesine aldım hediyeyi bizim 17 eylül'de yıl dönümü,bu arada kg fazla almamışsınn ben senin yerindeolsaydım 70kg geçmiştimm sen yine iyisin maşallahhhh...
kiloveren başda berivan ve filizi kutluyorumm zaten başkada veren yokkk
offff çok sıcakk gideyim karnımı doyurayımmm
Pomocumm canımm benimm ellerine sağlıkk canımm okadar haklısınkii söylediklerindee ve benn bu yüzden müsadenizlee artıkk listeden çıkmak istiyorumm inann kendime bile zamann ayıramıyorumm artıkk,şuann bile biligisayaragirmeye zaman zor buldumm birtanemm o yüzdenn ne senii nede diğer arkadaşlarıı boşyere bekletipp üzmek istemiyorumm benide çokk iyii anlayacağınıı düşünüyorumm canımm.
Kilo vermeye 92 yle başladım ,68 lerde kaldımm ama artıkk okadar yoruldumkii olmuyorr yapamıyorumm ,birde eşiminn kaza yapması evde olmasıı diyet yapmamam düzenlii beslenmeme engel oluyor sankii,nerdeyse 1 aydan fazla olduu süreklii misafir ağırlıyorumm gelenler birdaha geliyorrr ALLAH razı olsunn birde geçen hafta niğdeye gittikk bir hafta orda kaldık cuma geldik ordan ,çocuklarım bayrama kadar orda kalacaklardı ama sıkılmışlar gelirkenn getirdikk onlarıda daha yaz temizliğim duruyorr hergünn mutlaka 1 yer temizlemeye çalışıyorumm,üstüne misafir yemek derkennn bilgisayara girmeye hatta geçmişii okumaya vakit bulamadığımm içinn aksilikler olmaya başladıı, oyüzdenn sizlerden izin isteyerekk benkendii kabuğuma çekilmekk istiyorumm,ben diyete duyguu sayesinde başladımm ona sonsuz teşekkür ederimm ,iyikii hepinizii tanımışımm
Benn biraz kendime zaman veripp kafamıı dinlediktenn sonra bu yarım kalann yoluma devamm edeceğimm ,59 olmadan durmak yokk
evet cnm artık bir aksilik olmazsa hep menümü yazacağım bari ramazana kadar yapıyım ramazanda menü zor oluruzun bır zaman sonra menu paylasmana cok sevındımmmmmmmm.
vısne suyu dogal mı ? aman hazır kutu meyve sularından uzak dur lutfen.
menun genel olarak guzel olmus begendımm
evet cnm artık bir aksilik olmazsa hep menümü yazacağım bari ramazana kadar yapıyım ramazanda menü zor olur
vişne suyu hazır cnm o an cnm çok istedi onu içtim aslında bende doğal yapıp içmem lazım:26:
menümü bende beğendim bugün azcıkta olsa --- gördüm daha da mutlu oldum
senın cızelgende eksıkler var.
baslangıc kılosu, hedef kılo soylermısın duzenleyeyım
canım başlangıç 83000 mayıs 1 de başladım canım hedefimde 65 ok ayrıca teşekkür ederim tekrar çizelge hazırlamışsın
Merhaba kızlar, herkes iyidir umarım, kendimi tebrik ediyorum yine kimseler yokken geldiğim için
Duyguşum da yazmış zaten, bugün İzmir yanıyor resmenBu sıcakta çalışmak ta ayrı bir dert. Duygucum kayınvalideler yazlık sezonunu açıyorlar demek, darısı başınıza Sen dengelersin yemekleri de pastayı da eminim
Bu arada teşekkür ederim güzel sözlerin için, ben de çok alacağımdan korkuyordum ama annem iyi çalıştırmış beni
Ben de bu aralar hareketi artırayım, yediklerime biraz dikkat edeyim diyorum ama nerdeee. Oturduğum yerde terliyorum, hareket etmeyi düşünemiyorum bile. En azından yediklerimi kıssam iyi olacak ama akşam koca paket çikolata yedimBuraya yazdım, çünkü kendime çoookkk kızdım, eşim iki küçük parça yedi bıraktı, ben kalanını hüplettim, çok ihtiyacım var ya Başkasına gerek yok, eşimi örnek alsam yetecek bana ama bazen boğazıma engel olamıyorum hiç Bundan sonra o tarz şeyleri tadımlık yiyeceğim.
ya canım sorma ya burası bıle asırı sıcak. nasıl kuru bır sıcak var gunduzlerı. artık aksamlar da kendını bellı etmeye basladı baya. oruca da az kaldı ALLAH sabır versın ozellıkle de sıcakta, dısarıda calısan herkese. ben bugun ofıstekı masamı falan bıraz duzenledım ınan, daraldım nasıl bır an. bence bu yaz gecen yazdan daha sıcak gececek.
sıcak sevmıyorum ben hıc. cıldım, enerjım, hersey degısıyorrrrrrrrrr
ben ılıman mevsımlerı seven bırıyım.
aboooooooo bır paket mı cok olmus be canım ya, gercı sen de dıyorsun keske tadımlık yapsan koruma donemınde. valla kılo almadın supersın ama hıc bellı olmaz falan dıkkat et sonra kılo aldım dıye stres olursun o ayrı bır gıcık sey zatennnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?