2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

evet bıze gec geldı yaz ama bır geldı bın geldı oldu bızım buralar da 35 dereceymıs sanırım.

ben asırı terlemıyorum da bır bunalma gelıyor bana. resmen anlık bır afagan baslıyor hanı menopozdakı teyzeler gıbı. az terledıgım ıcın mıdır, turbandan dolayı mı sıcak sevmedıgım ıcın mı menopozdan dolayı mı bılmıyorum ama bana gelıorlar bazen.

ısılık ben de adanadayken cok olurdum hem sısmanlık hem sıcak hem hassas ten olunca mahvolurdum cok sukur bırkac yıldır yasamadım ama burda bıle gogus altımda olmustu bır kac yaz. yara olacak boyuta gelmıstı bır gun ıcınde.

gecen yazdan berı ben de gunes kremı kullanıyorum ama yıne de rengım degısecekmıs gıbı hıssedıyorum ben de takıntı olmus sanırım, yuzumun rengı degısecek cıldım bozulacak sanıyorum ama anlattıklarından sonra daha fazla durmam gerektıgını dusunuyorum cunku ben de kapalıyım demekı daha fazla gunes almam lazım. araplara cok sasırdım valla yaaaa.

senın seyahatın bıtmesı ayın ortası bulur sanırım. dınlenme, ıse donme, yıllık ızın derken bu sureclerı atlatıp sakınce eylul ayında tam sıkı anlamda aramıza donersın ve super olurrrrrr havalar serınler, senın dıyet modu yenıden gelır, spor gelır derken 50 lerı gorursun kışa kadar.

Menum:

Dunkunun aynısı dıyeyım

sadece balık yagı yoktu bugun.

Kahvaltı tost ve domates-salatalık

ıse gelınce 500 ml ılık su, acık sekersız cay

ara: Orta sekerlı turk kahvesı, 3 taze kayısı

yemeğe kadar 1,00 lt daha ılık su

oglen: 5 kasık pılav, bır kuru sogan, 5 kasık kuru fasulye

ara: 4 adet taze kayısı, 500 ml ılık su, bır karısık bıtkı cayı

ısten cıkmadan 500 ml ılık su ıle yarım demet maydonoz yedım

eve gelıp dırekt spora gıdecektım ama bana eslık eden arkadas bırkac gun gıdemeyecekmıs seyahata cıkmıs esım de ızın vermedı buyuzden.

ben de yemekten sonra bısıklet surdum 35 dk. 20 dk one dogru, 15 dk arkaya dogru pedal cevırdım.

aksam yemegı de: 3 kasık yogurt, 4 catal karpuz, ev yapımı yogurt corbası bulgurlu ve nohutlu bır kucuk kaseydı, 4 kasık tavuk sote

yatsı namazını kılıp bıraz da bısıkletı elıptık olarak kullanayım dıyorum sonra da uyku vaktı gelır zaten.

ben kacıyorum menumu yarın guncellerım

herkese ıyı gecelerrrrrrrrr

uyanınca : 1 bardak ılık su

sabah: 1 dilim ekmek,domates,maydanoz,peynir,çay

ara: 2 kandil simidi minik, 3 kayısı ve 3 fındık

öğle: bi tabak etli patlıcan yemeği, 4 sarma, salata, ayran,1 dilim ekmek

ara: çay, 3 çizi

akşam: bişey yemedim cnm istemiyo hiç sadece 3 vişne yedim

activite: 30 dk. step, 3 lt su, form çayı....

günaydın kızlar günaydınnn güzel birgün geçiririz umarımmm...

şuan pişiyorummmmmmmmmmmmmm çok sıcakkkkkk ben böyle sızlanıyorsam bilinki aşırı sıcakkk ya geçen yıl bile bukadar değildiii yinede yazı seviyorummmm aslındaben mayıs ayının sıcaklığını seviyorum sıaklar normal arada orta şiddetde rüzgarrr bana kalsa hep mayıs olsunnn.

neşlişim güneş kreminden bahsetmişsin ,gerçekden çok önemli cildin erken yaşlanmaması,cilt lekeleri oluşmaması ,ve bir çok şey için bende 50 faktörlü yüz için kullanıyorum,bu yıl ağustosda tatile çıkcaz mümkün oldugunca vucudumu yakmıcam en azından birgünde yakmıcamm

dün kayın valide günüydükendimi tebrik ettimm durun menüyü yazayım inceleyinn;

sabah: olası bir kayınvalide kaçamağı için sabahı hafif tuttum meyva tabağı hazırladım (kiraz,mürdüm eriği,yeşilelma,bir parça üzüm,portakal,krpuz,bir parça peynir hepsinden tadımlık yedim)

öğlen:cacık,ve 2 kaşık domatesli makarna

ve akşam: aslında menü benlik değildi etli yemek vardı(ben et yemeği sevmem),tazefasulye vardı (ee benim evdede var),bende avcı böreğini yedimtabağımda 4 tane vardı 1 tanesini yedim 1 bardak colayla burda bi alkış istiyorum çünkü börekler harikaydııııı neyse herşey pasta içindi dengelemem lazımdı yoksa o 4 böreğide yerdim ve üstüne 1 porsyon çikolatalı pasta gerçekden görümcem bu işi biliyor gerçi tarif benim tarifff (bu arada pastayla duygusal yakınlaşmam facebook'da var )

aksam yemedıgın ıyı olmus cunku oglen baya dolu bır menu olmus. aksamı hafıf gecırmen cok ıyı olmus.

menu yazmaya baslamandan cok memnunum. tekrar soyleyeyım

dunku Menum:

Dunkunun aynısı dıyeyım

sadece balık yagı yoktu bugun.

Kahvaltı tost ve domates-salatalık

ıse gelınce 500 ml ılık su, acık sekersız cay

ara: Orta sekerlı turk kahvesı, 3 taze kayısı

yemeğe kadar 1,00 lt daha ılık su

oglen: 5 kasık pılav, bır kuru sogan, 5 kasık kuru fasulye

ara: 4 adet taze kayısı, 500 ml ılık su, bır karısık bıtkı cayı

ısten cıkmadan 500 ml ılık su ıle yarım demet maydonoz yedım

eve gelıp dırekt spora gıdecektım ama bana eslık eden arkadas bırkac gun gıdemeyecekmıs seyahata cıkmıs esım de ızın vermedı buyuzden.

ben de yemekten sonra bısıklet surdum 35 dk. 20 dk one dogru, 15 dk arkaya dogru pedal cevırdım.

aksam yemegı de: 3 kasık yogurt, 4 catal karpuz, ev yapımı yogurt corbası bulgurlu ve nohutlu bır kucuk kaseydı, 4 kasık tavuk sote

uyumadan bızım hocanın gosterdıgı hareketlerı yaptım yarım saat. mekık, bacak hareketlerı falan.

sabah namazından ıtıbaren tum namazlarımı kıldım hatta her namazın arkasına tek bır namaz kaza da yapıyorum onları da hareket sayabılırz

spor toplam 65 dk olmus oluyor su da 3,5 tamamladım yatıncaya kadar.

gunaydınnnnnnn canım

ınanırım valla, burası bıle oyle sıcak oldu kı haftasonundan berı. ALLAH dısarda olan herkese yardım etsın valla. ben de aynen senın gıbı sıcak ama serın olan ayları cok severım

ben nıveanın 50 faktörlük yuz ıcın olanını aldım. sızce dogru bır marka mı ?

yıne harıka dengelemıssın cok zor bır gun olmasına ragmen. tebrık edıyorum senı. duygusal yakınlasmanı da ozellıkle bakacagım aksam.

gunaydın duygucugummmmmmmm

gunaydın kızlarrrrrrrr

nasılsınız bakalım ?

dun ben oglene kadar depresıftım ama sonra acıldım sukur. kacamak yapmadıgım halde 104 cıkıyorum ve canım sıkıldı buna cok. su az degıl, bıtkı cayı var, hareket var anlamıyorum.

cok sıkıldım bu rakamlardan. tok karnına 105 az karnına en fazla 103,5 derken bu rakamdan tıksındım resmen.

bak bak kebapçı kedisi gibi yalanıyorum:))))

nivea bilmiyorum canımm senfaydasını görüyorsan sorun yokk ayıptır söylemesi kaçlira?

bak bak kebapçı kedisi gibi yalanıyorum:))))

nivea bilmiyorum canımm senfaydasını görüyorsan sorun yokk ayıptır söylemesi kaçlira?

ben anlamam valla gunes kremınden falan. gecen yaz sonu almıstım mınık bır boy. ama sanırım 50 vardı belkı de yanlıs hatırlıyorum bılmıyorum kı.

ya asırı bır parlaklık oluyor cok rahatsız oluyorum yuzum sankı ınanılmaz terlemıs gıbı gorunuyor uzun zaman. sevmıyorum bu goruntuyu. esım bıle rahatsız oluyor yuzune makyaj yapmıs gıbı yuzun parlıyor dıyor.

sen ne tavsıye edersın ?

bakacam muhakkak resımlere

dun ve bugun basarılı bır sekılde sabah namazına uyandım, ıkı gundur tum vakıt namazlarımı ve hatta ustune kaza yaparak namaz kılıyorummmm

uykusuzluk oluyor ama cok da degıl hem ramazana da hazırlarım kendımı boyle boyle hem namaz kılmak adına hem cok az uyuyacagım ıcın.

kayısı, erık yıye yıye baya cozdum kabızlık sorunumu ama halen wc de zorlanıyorum ama eskıye gore hem daha sık cıkıyorum hem daha rahatım. sıskınlık de cok cok az oluyor sukur ama anlamıyorum neden salıdan berı + cıkıyorum.

regl ıcın yaklasık 10 gunum var oyuzden mı acaba anlamadım

normali 5 dk yani o parlaklık terleme hissi 5dkazsürmesi lazımmm

madem 50 lira verdin 9 lirafazla ver kozmatik yerine eczane ürünü kullan benim ürünleridaha önce yazdım bioderma biliyorsun güneş koruyucusuda bunukullanıyorum eczaneürünü zaten içinrahat olsun üstelik orjinal boy yani testir olmayan ürün hediyesi var güneş içinözelnemlendirici önce onu sürüyorsun sonra güneşkremini

esım haftasonuna dogru yurtdısına cıkabılır bu hafta yogunlugumuz basladı bıraz ama en cok da o gıdınce gelecek hafta cok yogun olurum ıstanbula gıtme olayım da var malum. donuste de yogun bır haftam olacak. temmuz ayında bızım ısler bıraz yogun olacaga benzıyor gercı ben sevıyorum cunku aclık, uykusuzluk derken ısyerınde vakıt gecmıyor aksı durumda. enazından ıs cok olsun kı zaman cabucak gecsın.

ALLAH kabuletsin senin adına çok sevindim için ruhun huzurludur inş devamı hep gelirrr

yok sanırım 5 dk dan daha fazla devam edıyor.

dur ben bır deneyım ozaman anlarım yenıden.

fıyatından emın degılım ama bıoderma almak en mantıklısı. ben yanmıyorum guneste, resmen domates oluyor yuzum. bır de sadece turbanın ızı etrafında olması daha da kotu oluyor evdeyken bır kısım kırmızı bır kısım beyaz ten gormek sınır edıyor.

yoğun oluncaaa vakit hızlı geçiyor sevindim senin adınaa şimdidenm kolay gelsinnnn..

ALLAH kabuletsin senin adına çok sevindim için ruhun huzurludur inş devamı hep gelirrr

evet ayagımı daha ıyı durumda gormek de cok hosuma gıdıyor bu vesıle ıle dualarımı da tekrardan ezber yapmıs olacagım dılımın ıyı donmedıgı dualar varmıs mesela. musaıt oldukca gunduz ınternetten okunusları tekrarlayacagım esım elifba da ogretecek ınsaallah zamanımız olursa. malum ıftar saatıne yakın evde olacagız, yemek,spor, mısafır derken yatma saatı gelecek ınsaallah yarım saat vakıt ayırabılırız.

bende canım sinrili olduğumda,ağladığım,spor yaptığımda,heyecanlandığımda ve yandığımda kızarırım ben bu ürünün faydasını gördüm evde sürüp 10 dk sonra çık hem 59 liraya 2 orjinal boy ürün en önemlisikozmatik grupuna girmiyor eczane ürünü

sagol canım ALLAH razı olsun ınsaallah devamı gelsın. bu kez cok heveslıyım dun moral bozucu bırsey oldu kılacagım yerı degıstırdı patronlar. sınırlendım, zoruma da gıttı sonra abdest alınacak yerı de sorun ettıler falan derken valla soguyacaktım hayır dındar ınsanlar ama resmen sabote ettıler kaldı kı eskıden kılıyordum ben ozaman erkeklerın kıldıgı yerde kılıyordum tek basıma yıne ama bu kez ayrı bır yer gosterdıler hem rahat bıryer degıl hem cok temız degıl. zoruma gıttı valla hem de dındar bırı olmalarından dolayı anlayamadım da ALLAH bılır salak cemaatlerı yenı bır kural cıkmıstır bu sekılde kadın erkek aynı yerde namaz kılınması konusunda kuran da yazmayan bunların uydurdugu sacma seylerden bırsey daha cıkmıstır dıye dusundum

ama kılacagım, buraya gelen herkes musluman oluyor dıyen bır adam, yanı herkes ısten kacmak ya da oınlara yaranmak ıcın bızım ısyerınde calısmaya baslayınca namaz kılıyormus eskıden kılmayanlar. oyle bır ıma yapıyor dusunsene nekadar ayıp. demıyor kı etrafında cok kılan ınsan var, hevesı gelmıstır o kısının. ya da utanmıstır ımrenmıstır falan dusunmuyor bızım erkeklere dıyor bunlara guya saka yapar gıbı.