- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #13.501
Pomocum sizin oralar anca başlamış yaza anladığım kadarıyla, hayırlı uğurlu olsun, biz Haziran başından beri yanıyoruzBugün İzmir'de sıcaklık 40'ı geçti, arabanın dış sıcaklık göstergesinin yalancısıyım valla Ayrıca ben de hiç sevmiyorum sıcağı, cildim hassas, aşırı terliyorum, terleyince isilik oluyorum, böyle bir kısır döngü içindeyim ben de
Bu arada sen güneşten kaçıyorsun anladığım kadarıyla ama arada biraz güneş almanda fayda var canım, malum D vitamini sentezi için en önemli şey. Güneş kremi kullanabilirsin cildin etkileniyorsa. Bugün öğle yemeğinde bir arkadaş bahsetti, Arap ülkelerinden ortopedik rahatsızlıklar için Türkiye'ye çok geliyorlarmış, D vitamini eksikliği çok yaygınmış ve bu yüzden kırık, kemik erimesi gibi şikayetler çok oluyormuş. Şaşırdım tabi ben o kadar sıcak ve güneşli memlekette D vitamini eksikliği olur mu diye ama arkadaşın söylediği kapalı oldukları için ciltleri güneş almıyormuş ve bu yüzden D vitamini eksikliği çok görülüyormuş. Sen de güneşten kaçıyorum deyince aklıma geldi, aman dikkat et canımDediğim gibi bende de güneş hassasiyeti var ama güneş kremi sürmeyi alışkanlık haline getirdim, ben yaz kış kullanıyorum hatta, İzmir'de kışın da güneş oluyor çünkü.
Gelelim o paket çikolataya, hatırlamak bile istemiyorum:18: yok yok yemem bir daha. Bugün de akşam yemeğini fazla kaçırdım ama bulgur pilavı en azından, yani çikolatadan daha masumBiliyorsun pilav, makarna ve bilhassa patatese dayanamıyorum Yazdıklarında çok haklısın kilo almak başlı başına bir stres kaynağı, bir de bu kadar verdikten sonra insan hiç almak istemiyor. Şu yaz bitsin de Allah nasip ederse 50'li rakamlara düşene kadar devam edeceğim, almak çok kolay, hiç değilse birkaç kilo alsam bile çok kafama takmam.
uyanınca : 1 bardak ılık su
sabah: 1 dilim ekmek,domates,maydanoz,peynir,çay
ara: 2 kandil simidi minik, 3 kayısı ve 3 fındık
öğle: bi tabak etli patlıcan yemeği, 4 sarma, salata, ayran,1 dilim ekmek
ara: çay, 3 çizi
akşam: bişey yemedim cnm istemiyo hiç sadece 3 vişne yedim
activite: 30 dk. step, 3 lt su, form çayı....
günaydın kızlar günaydınnn güzel birgün geçiririz umarımmm...
şuan pişiyorummmmmmmmmmmmmm çok sıcakkkkkk ben böyle sızlanıyorsam bilinki aşırı sıcakkk ya geçen yıl bile bukadar değildiii yinede yazı seviyorummmmaslındaben mayıs ayının sıcaklığını seviyorum sıaklar normal arada orta şiddetde rüzgarrr bana kalsa hep mayıs olsunnn.
neşlişim güneş kreminden bahsetmişsin ,gerçekden çok önemli cildin erken yaşlanmaması,cilt lekeleri oluşmaması ,ve bir çok şey için bende 50 faktörlü yüz için kullanıyorum,bu yıl ağustosda tatile çıkcaz mümkün oldugunca vucudumu yakmıcam en azından birgünde yakmıcamm
dün kayın valide günüydükendimi tebrik ettimm durun menüyü yazayım inceleyinn;
sabah: olası bir kayınvalide kaçamağı için sabahı hafif tuttum meyva tabağı hazırladım (kiraz,mürdüm eriği,yeşilelma,bir parça üzüm,portakal,krpuz,bir parça peynir hepsinden tadımlık yedim)
öğlen:cacık,ve 2 kaşık domatesli makarna
ve akşam: aslında menü benlik değildi etli yemek vardı(ben et yemeği sevmem),tazefasulye vardı (ee benim evdede var),bende avcı böreğini yedimtabağımda 4 tane vardı 1 tanesini yedim 1 bardak colayla burda bi alkış istiyorum çünkü börekler harikaydııııı neyse herşey pasta içindi dengelemem lazımdı yoksa o 4 böreğide yerdim ve üstüne 1 porsyon çikolatalı pasta gerçekden görümcem bu işi biliyor gerçi tarif benim tarifff(bu arada pastayla duygusal yakınlaşmam facebook'da var )
gunaydınnnnnnn canım
ınanırım valla, burası bıle oyle sıcak oldu kı haftasonundan berı. ALLAH dısarda olan herkese yardım etsın valla. ben de aynen senın gıbı sıcak ama serın olan ayları cok severım
ben nıveanın 50 faktörlük yuz ıcın olanını aldım. sızce dogru bır marka mı ?
yıne harıka dengelemıssın cok zor bır gun olmasına ragmen. tebrık edıyorum senı. duygusal yakınlasmanı da ozellıkle bakacagım aksam.
bak bak kebapçı kedisi gibi yalanıyorum:))))
nivea bilmiyorum canımm senfaydasını görüyorsan sorun yokk ayıptır söylemesi kaçlira?
ben anlamam valla gunes kremınden falan. gecen yaz sonu almıstım mınık bır boy. ama sanırım 50 vardı belkı de yanlıs hatırlıyorum bılmıyorum kı.
ya asırı bır parlaklık oluyor cok rahatsız oluyorum yuzum sankı ınanılmaz terlemıs gıbı gorunuyor uzun zaman. sevmıyorum bu goruntuyu. esım bıle rahatsız oluyor yuzune makyaj yapmıs gıbı yuzun parlıyor dıyor.
sen ne tavsıye edersın ?
bakacam muhakkak resımlere
dun ve bugun basarılı bır sekılde sabah namazına uyandım, ıkı gundur tum vakıt namazlarımı ve hatta ustune kaza yaparak namaz kılıyorummmm
uykusuzluk oluyor ama cok da degıl hem ramazana da hazırlarım kendımı boyle boyle hem namaz kılmak adına hem cok az uyuyacagım ıcın.
normali 5 dk yani o parlaklık terleme hissi 5dkazsürmesi lazımmm
madem 50 lira verdin 9 lirafazla ver kozmatik yerine eczane ürünü kullan benim ürünleridaha önce yazdım bioderma biliyorsun güneş koruyucusuda bunukullanıyorum eczaneürünü zaten içinrahat olsun üstelik orjinal boy yani testir olmayan ürün hediyesi var güneş içinözelnemlendirici önce onu sürüyorsun sonra güneşkremini
esım haftasonuna dogru yurtdısına cıkabılır bu hafta yogunlugumuz basladı bıraz ama en cok da o gıdınce gelecek hafta cok yogun olurum ıstanbula gıtme olayım da var malum. donuste de yogun bır haftam olacak. temmuz ayında bızım ısler bıraz yogun olacaga benzıyor gercı ben sevıyorum cunku aclık, uykusuzluk derken ısyerınde vakıt gecmıyor aksı durumda. enazından ıs cok olsun kı zaman cabucak gecsın.
ALLAH kabuletsin senin adına çok sevindim için ruhun huzurludur inş devamı hep gelirrr
yok sanırım 5 dk dan daha fazla devam edıyor.
dur ben bır deneyım ozaman anlarım yenıden.
fıyatından emın degılım ama bıoderma almak en mantıklısı. ben yanmıyorum guneste, resmen domates oluyor yuzum. bır de sadece turbanın ızı etrafında olması daha da kotu oluyor evdeyken bır kısım kırmızı bır kısım beyaz ten gormek sınır edıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?