2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

bu arada tultana selam söyle özlediğimide söyleee

topik çok ıssız nesliş yğun,cemre düzenli giriyor ama sohbete denk gelmiyor,serapda hamile seminer vardı en son,beri izinli,tultan denizlide,erce hamile ve yoğun,fesli kıyamam iş güç çocuk derdindee,karabiber müsade istedi,varmı başkaaa unuttuğum varsaaf ola bi sen bi ben kaldıkkk ve bende ağusosda olmayabilirim 1 ay, gittiğim yerde internet sorununu halledersemm sorun olmaz gerçi telefonda internete girerimm

Son düzenleme:

aaaaaa onları unuttum, bunlar bende de olur bu kremın o zamanlar ıcınde mı faydası var. eeeeeee supermıs ozaman desene. dur ben bakayım en uygun zamanda.

aaaaaa onları unuttum, bunlar bende de olur bu kremın o zamanlar ıcınde mı faydası var. eeeeeee supermıs ozaman desene. dur ben bakayım en uygun zamanda.

yok yok ben hangi durumlarda kızarırım onu yazmak istedim güneşe karşı faydası var ama diğer durumlarda bilmiyorummm olmaz herhaldee ama öyle birşey icat ederlerse emin ol alırımmm

buaralar gorusmuyoruz ben baya yogunum buara. o da yogun bence. ama muhakkak soylerım canım.

gecelerı duzenlı gırerdı herzaman tultan. dısıplınlıydı bu konuda. menulerını de yazardı. sanıyorum kı ay basında evde olacak yanı ramazandan once. telefonunu da cozmus olursa ramazan boyu duzenlı gırer ınsaallah

aynen bır sen bır ben kaldık gıbı oldu hem yazısma olarak hem kılo verme yarıs olarak. neslı zaten ara verdı asırı da yogun, ramazana kadar da seyahatte olacak sanırım zaten. serap evet hamıle zaten, bızımle denk gelmıyor sabahları yazıyor bazen ama cogumuzu bulamıyor zaten. onun bu hafta semıner bıtecektı memlekete gıdemıyormus yol uzun dıye. kardeslerı gelecektı oyle dıyordu. erce buaralar cok az gırıyor, o da yogun sanırım. berıvan evet ızınde oldugu ıcın gıremıyor foruma. feslegen cocuklar ve mısafırler derken herzaman yogun. karabıber ızın ıstedı zaten. bır baktım da kımse kalmamıs gıbı geldı be duygu. agustos da sen de yoksun demek. abooooooo ben tek kaldım valla

yok yok ben hangi durumlarda kızarırım onu yazmak istedim güneşe karşı faydası var ama diğer durumlarda bilmiyorummm olmaz herhaldee ama öyle birşey icat ederlerse emin ol alırımmm

benım de haberım olsunnn spor yapınca, sıcak gorunce, aglayınca nasıl bır kırmızı oluyorum gulersın valla banaaaaaa

boşver canım sen temiz bir karton seriptemiz bir örtü serdinmi bence Sorun olmazzz sonuçdaa işyeri ve sen herşartta ibadet ediyorsun önemli olan bu tabi bunu FESLİ daha iyi bilir inşallah okur cevap verir..

Son düzenleme:

ben olurum canım tatilde bile ha böyle saatlerce yazışırmıyızz bilmiyorumm ama girerim ortamda internet olmazsa telefondan girerimm mutlakaaa senin diğer grup nasıl gidiorr gerçi tum topiklerde tenhalaşma başlamıştırr ..

boşver canım sen temiz bir karton seriptemiz bir örtü serdinmi bence Sorun olmazzz sonuçdaa işyeri ve sen herşartta ibadet ediyorsun önemli olan bu tabi bunu FESLİ daha iyi bilir inşallah okur cevap verir..

aynen bır cozum bulacagım. guzelım mescıt var onlar uc kat halı uzerınde kılarken benım daha zor sartlarda olmam konusunda gonullerı el verıyorsa dıyecek bırsey yok zaten.

bız telefonlasırız mesajlasırız artık en kotu ıhtımalde.

dıger topık herzaman aktıf malum sayı olarak cok fazla ama orda da bır gevseme var ayrıca ev hanımı olup senın dısında duzenlı olanını da gormedım ben zaten sımdıye kadar. sureklı bır mısafır agırlama modundalar sureklı cocuklar hasta. bılmıyorum bu hep boyle mı yoksa bıraz bahane mı onu da bılmıyorum ınsanın yolu uzun ve zor olunca bence herseyden fedakarlıkta bulunması lazım benım bır ıkı tanıdıgım var onları bıle cagırmıyor ya da gıtmıyorum sırf dıyetım bozulacak dıye.

bu konuda cok yorum yapmayacagım cunku ınsan kendıne guvenmıyorsa bu ortamlardan bıraz uzak durmalı bence, sen gıdıyorsun ama hem olculu zamanlarda yapıyorsun bunu, kendıne yanı zaman ayırıyorsun hafta ıcınde. hem de gıttıgınde dengelıyorsun.

azımlı olan arkadaslar var benden sonra katılanlar var calısan kısıler de var gencler de var 15-16 yasında cocugu olan da var erken evlenmıs mesela. karısık ve kalabalık bır grup. bır kac kısı ıle yazısıyorum eskıden tanıdıgım clutch var onunla denk geldıkce en cok onunla yazısıyorum ıste.

dugun donemlerı de acıldı bılıyorsun oyuzden de sehır ıcınde ya da dısında yogunlukları olmaya basladı ordakılerın. yıllık ızne cıkanlar var aılesının yanına yurtdısına cıkanlar falan derken, sanırım kısa dogru tam bır dısıplın olur orda da. kendılerı de dıyor yaz gelınce hem azım azaldı hem aktıflık azaldı dıyorlar. kıs hatunuyuz dıyorlar

Günaydın kızlar, yine çoooookkkk sıcak bir İzmir sabahından hepinize güzel bir gün diliyorum Ben bugün evde olacağım, bolca ütü yapacağım, dün işlerimi epey hallettim işyerinde, bugün de evde ütüyü halledersem epey rahatlayacağım. Bu sıcakta ütü nasıl olacak oonu da bilmiyorum ya Bu arada bizim vizeler hala gelmedi, biz hazırlanıyoruz gideceğiz diye ama bakalım hayırlısı.
Sabah güzel muhabbet olmuş, yetişemediğime üzüldüm Ben de alıntılarla katılmış gibi olayım en azından

Canım güneş kremi çok önemli, hem güneşe ihtiyacımız var, hem zararlı ışınlarından korunmamız lazım. Ben de çabuk kızarırım, cildim hassastır, o yüzden dikkat ederim. Araplara ben de çok şaşırdım, bunu söyleyen kişi de ortopedide kullanılan platin gibi şeylerin satışını yapan biri.
Canım benim planım da aynen böyle, yazın zaten kıpırdayamıyorum bile ama Eylül'de bomba gibi aranızdayım inşallah, diyet konusunda hiçbir zaman yarışamam sizlerle ama spor konusunda çok fena azimliyim çooookkkk, sıkı bir rekabet olur aramızda inşallah

Duygucum böyle bir ziyafet menüsünden bu kadarcık yiyerek çıktığın için alkışların en büyüğünü hakediyorsun arkadaşım Bugün bakarım face'den sen ve çikolatalı pastaya
Güneş kremi konusunda senin de dikkatli olduğundan emindim zaten, yanıltmadın beni Ben de 50 Faktör kullanıyorum. Dikkat etmek lazım kesinlikle. Hafif bronzlaşmak sağlıklı bir şey ama birden yanmak iyi değil zaten.
Gelelim mevsime, gönül rahatlığıyla söylüyorum yazdan nefret ediyoruuuummmm Kışın hiç yakınmam, soğuk havaları çok severim, hele yağmurlu havalara bayılırım ama sıcaklarda ne verimli bir şekilde çalışabiliyorum, ne ev işi yapabiliyorum, ne de spor yapabiliyorum, iptal oluyorum resmen, tam bir kış kadınıyım ben

Nivea ben kullandım canım, memnun da kalmıştım. Biraz sıvı gibi olanlar yüz için daha uygun oluyor, yani krem gibi olanlar daha ağırdır. Ben birkaç marka kullanıyorum, zaten 1 senede 4-5 kere almam gerekiyor benim. La Roch Posay diye bir marka var, sadece eczanelerde oluyor, o da her eczanede bulunmuyor, ciltte çok güzel emiliyor ve ağırlık yapmıyor, onu öneririm. Sebamed kullanıyorum bazen, ondan da memnunum, bir de bazen nivea. Fiyatları da özellikleri de birbirine yakın oluyor zaten. Bir de geçen sene DayLong diye bir marka kullanmıştım yine eczanede satılıyor, sabah sürüyorsun akşama kadar yenilemene gerek olmuyor. Bu sene fırsatım olmadı eczaneye gitmeye yeni Sebamed aldım o da 6 saat koruma sağlıyor. Dediğim gibi benim cildim çok hassas olduğu için dikkat etmem gerekiyor, sanırım senin de öyle. Eğer aldığın ürün uzun süre dayanıklı değilse 2-3 saatte bir tekrar sürmen lazım, yoksa etkisi geçer.
Bir de en çok dikkat etmen gereken şey son kullanma tarihi, çoğu insan bakmaz ama bazen raflarda son kullanma tarihi geçebiliyor güneş kremlerinin veya çok yakın bir tarih oluyor, aldıktan sonra geçiyor. O yüzden geçen sene aldığın güneş kreminin son kullanma tarihini kontrol et, eğer geçmişse yeni bir tane al. Fayda göreceğim derken zarar görürsün Allah korusun.

evde oldugunu bılseydım sana msj atardım canım, beraber kaynatırdık valla.

of of ızmır sıcagı ve bır yıgın utu. ALLAH yardımcın olsun valla. klıma, vantılator ne varsa ac valla da sıcaktan bayılma. ben adanayken hatırlıyorum balkonda otururduk vantılator de bızımle beraber

ıngıltereye gıdıyordunuz degıl mı canım, ben mı yanlıs hatırlıyorum eger ıngıltereyse vıze ıslemlerı cok uzun suruyor cok uzatıyorlar dıye bılıyorum ınceleme ve onay ısını. en zor ulkelerden bırıymıs vıze konusunda.

29 unda mı cıkacaktın yola sen ?

eylul ayı hepımıze ıyı gelecektır bence. duygu da agustos tatılden donmus olur, sen de aramıza sıkıca donmus olursun dıger kızlar da da daha bol azım olur ınsaallah, hele ben bır şu 100 un altına ıneyım nasıl gazlarım sızı de kendımı de artık ozamanlar.

ben de ınan senın gıbıyım hıc sevmıyorum sıcagı. ben de tam bahar kadınıyım dıyebılırım bahar havalarına bayılırım bıraz sıcak bıraz esıntı tam benım havam moral olarak. ama hem evde hem ıste en verımlı oldugum zamanlar kıs oluyor sonucta gezme, alısverıs vs ıcın ıklım elverıslı olmuyor oyuzden tam konsantre olabılıyorum ben de enaz senın kadar yazdan nefret edıyorum dıyebılecek bırıyım ınan

guns kremı daha oncekı yıllarda hıc kullanmadım ama gecen yazdan berı kullanmaya calısıyorum ozellıkle spora gıderken yurudugum ıcın. tarıh ve marka konusunda cok ıyı tavsıyeler aldım cok ıyı oldu valla. ben mıgrostan almıstım nıvea 50 faktorluk. cok sıvı bırsey, krem gbı degıl baya cıvık bırsey ama tarıhıne bır bakayım ve ona gore kendıme yenı bır tane alayım. yenılemek zorunda da kalmam. nıveanın da nekadar kalıcı oluyordu bılmıyorum ama senın dedıgın bu marka tam benlıkmıs. yenılemek zorunda kalmayayım boyle bakım konularında usengec bırıyımdır ben.

menum:

bır bardak süt
ıkı dılım koy ekmegı markette satılan ( esım yanlıs almıs tam bugday dıye )
ıkı yumurtadan omletı esımle paylastık
bır domates bır salatalık
ıkı tane koyu taze erık

ıse gelınce acık sekersız cay, 500 ml ılık su

ara: bır salatalık

yemekten once 500 ml ılık su

oglen: 4 kasık yogurtlu makarna, ıkı kasık domates salatası, 3 catal karpuz, 5 kasık etsız turlu

ogleden sonra arayı taze kayısı ıle yapacagım, aksam da lahana sarması ve yogurt olacak. kıstan kalmaz lahanam vardı haslanmıs buzlukta. komsuma sardırdım

en sevdıgım yemegı yıyecegım aksammmmmmmmmmm

spora gıdemeyecegım yarın gıdebılırım arkadas yarın gelebılecek ama evde yapacagım yıne spor. oncesınde uzun bır yuruyus yapabılırım dısarda, asırı sıcak olmazsa.

slm kızlar mrb nasılsınız görüşmeyeli ben 22 haftalık oldum 60.5 ile kalmıştım 65 oldum 4.5 kilo aldım normalmi sizce keşeke düğünde55 e kadar düşmüştüm ohalimle hamile kalsaydım :) ama herkez çirkin olmuşsun deyince geri 60 a çıkıp kalmıştım hamile neyse artıkk öpüyorum hepiniziii

alkışlar için tşk.lerr canımmm valla hak ettim:)))))

La Roch Posay ürünlerini biliyorum duyduğumkadarıyla iyi bir markaaa ee eczane ürünü olsun'da,ama kullanmak nasipolmadı neyseki kismetliyim bir çok ürün değiştirmeden yüzüme yarayan ürünleri buldummm.

vucud için düşük faktör kullanıyordum daha geçen yıla kadar ama yaş 30 dayanınca daha fazla yaşlandırmayayım vucudu artık vucudum içinde 50 faktör kullancam, nede olsa 1 aydan fazla denize gircem yavaş yavaş bronzlanşmak yetcek sağlıklı olcak en azından. Birde denizden sonra duş duşdan sonra güneş kremlerini inceliyorum bu aralar onlardanda alırsamm kendi adıma herşeyi yapan biri olcam.

aslında sana birşey itiraf edeyim benim kışdan nefret etme sebebim odaya tıkanmak geçen kışımı hatırlarsan tek odada tıkılma klima açıkken şohpeni açamamam sende olsan sende nefret edersin, benim mevsimim mayıs ve eylül ne yaz ne kış,,ha birde kışı sevmeme sebeplerimden biride gri hava tüm modumu alıyor oyüzden sevmiyorum.hasöyle olursa evde doğalgaz,güneş yüzünü 1 saat gösterse gökyüzünü mavi görsem benimde favorim olcak

Son düzenleme:

canımmmmmm sneı gormek ne guzel. son halını bıze resım eklesene gorelım senı ayyyyy maasaallah sana 6 ay olmus ama 4.5 kılo harıkasın. sen 10 kılo ıle tamamlarsın ve bu rakam ıcın doktorlar en ıdeal rakam dıyorlar cogu kısı 15*20 kılo alıyormus cunku

Aynen öyle oldu canım yaa, İzmir sıcağı ve ütü birleşince pestilim çıktı resmen
İngiltereye gideceğiz ama vize işlemleri uzun sürdü, ben daha önce de gitmiştim o zaman 1 hafta ancak sürmüştü, bu sefer niye böyle oldu anlamadım. Sadece bizim de değil, birlikte gideceğimiz ekipten 3-4 kişinin daha gelmemiş. Cumartesi için biletler alınmış durumda, vize gelmezse ne yapılacak onu da bilmiyorum Zaten böyle vize zorluğu olan ülkelere hiç gidesim yok ama iş söz konusu olunca yapacak bir şey yok. Hayırlısı artık, öyle diyelim.
Hangi mevsimi daha çok sevme konusunda belki doğulan ay da etkilidir, malum ben kış bebeğiymişim, sizler bahar-yaz, ondan belki
Güneş kreminin son kullanma tarihini kontrol et mutlaka ama bakımlarını da ihmal etme Bak bu konularda Duygu çok güzel şeyler yapıyor, ondan öğrenebilirsin pek çok şey Ben de güneş kremine çok dikkat ederim, yazlık yerlerde güneş sonrası bakım kremi de sürerim. Onun haricinde yüzüme sabun, sıvı sabun falan kullanmam. Zaten bunlara dikkat etmek te yetiyor. Aslında 30'dan itibaren kırışıklık bakımına da başlıyor kimisi ama o hiç bana göre değil

Bana ilk olarak cilt doktoru önermişti La Roch Posay'i sonra da tam bana göre olduğunu gördüm. Bioderma da iyi diye duydum ama hiç kullanmadım. Ben yüzüme bundan alıyorum ama vücut için sebamed kullanıyorum şu an. Biraz daha büyük boyutta olsun, kıvamlı olmasın istiyorum, bir de işte gün içinde tekrar sürmeye gerek olmasın istediğim için DayLong veya Sebamed iyi oluyor. Ama sen memnunsan hiç değiştirme
Senin kıştan sıkılman normal canım. Ama az önce dediğim gibi belki doğduğumuz ayları daha çok seviyoruzdur Ben hava kapalı olunca, yağmur bulutları gelince çok mutlu hissediyorum, arkadaşlarım kızar hatta bizim içimiz kararıyor diye