2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Neslisim sporumu yaptim ayaklarimi uzattim keyif yapiyorummm bugun kostum yasli bi amca vardi ay resmen onla yaristim yolda illa birini kendime rakip belirliyorum agustosda tatil baslicak hedef belirledim du bakalim basara bilcekmiyim

Neslisim sporumu yaptim ayaklarimi uzattim keyif yapiyorummm bugun kostum yasli bi amca vardi ay resmen onla yaristim yolda illa birini kendime rakip belirliyorum agustosda tatil baslicak hedef belirledim du bakalim basara bilcekmiyim

Ayyy canım süpersin valla, bu havada spor yapmak çok zooorr, sen bi de koşmuşsun Valla hedefin kaç kg olmak bilmiyorum ama sen ulaşırsın bence o hedefe

Ayyy canım süpersin valla, bu havada spor yapmak çok zooorr, sen bi de koşmuşsun Valla hedefin kaç kg olmak bilmiyorum ama sen ulaşırsın bence o hedefe

Insallah canim, ama sahil iyi neslisim oyle cok sicak olmuyor hatta denizden su sicriyor. yolda 1.5 lt su ictim manayla suda iciliyor .

Insallah canim, ama sahil iyi neslisim oyle cok sicak olmuyor hatta denizden su sicriyor. yolda 1.5 lt su ictim manayla suda iciliyor .

Doğru diyorsun sahil efil efildir, zaten sen akşamüstü çıkmışsındır en erken. Valla ne kadar versen kardır Duygucum ya, sen de biliyorsun işte kilo almak çok kolay, hele tatilden önce güzel kilo verirsen tatilde de bol bol yüzerek vermeye devam edersin

Ütüden sonra pestil gibi yayıldım Şimdi de makineye çamaşır attım bitince asıcam. Bir makine bitti ama daha asmadım ikisini birden asayım diye uzattım ayaklarımı oturdum

Oyyy kiyamam sana kolay gelsin klimasiz utu yapamam olurummm herhaldeee. Bitmiyor kadinlarin isi bitmiyor

Hedefimde oyle yapmak yazlik yerlerde istah acik oluyor sabah aksam sahilde yurucem yuzcem denizin icinde buyuk adimlarla yurumek bacaklari yoruyor degerlendircemm

Oyyy kiyamam sana kolay gelsin klimasiz utu yapamam olurummm herhaldeee. Bitmiyor kadinlarin isi bitmiyor

Sağol canım, daha klima taktıramadık eve tavan vantilatörü ile idare ediyoruz ama piştim resmen piştim Yurtdışından döndükten sonra halledeceğiz inşallah klima işini, İzmir'de klimasız yaşamak eziyet valla.

Evet izmirde klima sart ....

Cnm benimkisi biraz inata bindi gorumcemle biraz kg yarisindayiz ikimizde caktirmiyoruz sozde hedefim onu sok etmek o yuzden acayip hirs yaptim agustosun 8 kadar hedef minimum 62 maksimum 60 olmak insallah olcam

Evet izmirde klima sart ....

Cnm benimkisi biraz inata bindi gorumcemle biraz kg yarisindayiz ikimizde caktirmiyoruz sozde hedefim onu sok etmek o yuzden acayip hirs yaptim agustosun 8 kadar hedef minimum 62 maksimum 60 olmak insallah olcam

İşin içinde rekabet varsa kesinlikle faydası olur Ben sana güveniyorum valla, 60 olursun bence, senin azmine hayranım ben, hatta daha önce de dedim, Eylülde bomba gibi döneceğim, Duygu mezun olmuş olur ama bizi yalnız bırakmaz diye

Eger 60 kg olmayi basarirsam yazlikda yediklerimi kismadan spora agirlik vererek agustos sonuna kadar en az 1 kg verirsem 58 kg alcam ve kg verme seruvenim bitcek ilk isim guzel bi elbise alip 17 eylul evlilik yil donumumde resim cekilip sizinle paylasmak hadi insallah basaririm

Hedef süper ve ben inanıyorum başaracağına, ben de seni görüp iyice gaza geleceğim ve inşallah yeni yıldan önce de ben mezun olurum

Aaa birakirmiyim sizi , yine hergun yaziscaz hem kg korumak kolaymi hem sende yasiyon bu sureci

Yaaa hiç kolay değil valla kiloyu korumak. Bir de ben hedefe de ulaşmadığım için daha da dikkat etmem lazım aslında. Duygucum 50'li rakamları görsek çok güzel olacak yaaa
Bu arada senin görümcen kaç kilo sorması ayıp?

Gorumcem zayifti simdi 70 lerde ama avantaji denizw gidiyor p.tesi 2 ay orda yazliga bisiklette alcak kavitasyonda yaptiriyor istahida kapandi

Son düzenleme: