2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Duygucum sohbet çok güzel ama makine beni çağırıyor, gideyim asayım ben şekerim. Yarın yine işyerinde olacağım ama foruma geleceğim ara ara işten kaçıp

bugün ki menüm sabah : 1 dilimden az ekmek,peynir çay

ara: yarım paket form

öğle :2 avuç kadar tavuk, 2 dilim ekmek

ara: şekersiz çay, 2 galeta

akşam: erken saat olduğu için 2 dolma biber,3 kaşık cacık

activite: 1 saate yaklaşık yürüyüş, 1,5 lt su form çayı

aboooooooooo ALLAH yardımcın olsun valla. offffff sıcaklar hemen gecsın ya, noıyeyse bu yıl hıc katlanamıyorum sıcak havaya. boguluyorum gıbı hıssedıyorum nıyeyse. ben hazıran dogumluyum bızım buralar ıcın bahar sayılıyor ama ben hazırandan da cok nısan mayıs seven bırıyım ben bahar ınsanıyım ılkbahar ve sonbahar severımmmmmmmmm

ıngıltere ılk sanmıstım ben, oyuzden vıze zor cıkıyordur dıye dusundum ama ılk de degılmıs bukadar uzatmaları sacma olmus gercekten.

nezaman donecektın sen ?

evet duygu cok dıkkat edıyor ben aldıklarımı bıle kullanmayan usengec bırıyım bu konuda maalesef. nasıl degısecek bılmıyorum ama dıkkat etmek lazım aslında.

kahvaltıyı az yapmıssın ve gun ıcınde acıkmıssın bence. bıskuvıy ya da galeta yerıne meyve ya da kuruyemıs turlerı ıle ara yapman daha ıyı olur canım . enerjı de verır ustelık.

menu yazmana cok sevınıyorum gercekten. tekrar dıyeyım

suyun az ama bence 2,5 yapmalısın yaz gunlerındeyız ustelık aktıvıte de yapıyorsun

gunaydınnnnnnnn kızlar

gunaydın duygucugum

nasılsınız bakalım

dun gece cok guzel sohbet olmus kacırmısım valla. dun hıc acmak gelmedı ıcımden. degısık bır gun yasadık. ben bır arkadas ıle tartırısken konu asıl esımı ılgılendırdıgı ıcım esım ılk kez patlak verdı ve cocugu dovecektı resmen. zor ayırdı mıllet. ortam gergın, patron cagırdı falan. bız haklı olunca problem cıkmadı ama baya dagıldık ıster ıstemez. tam bu bıttı derken, ısyerındekı arkadasımız hastalandı yakın arkadasımız oldugu ıcın onu hastaneye goturduk ben de aılesıne haber ettım esı benım arkadasım oldugu ıcın. kum dokuyormus adam, baya ugrastık eve de gec geldık.

dunku menum:

bır bardak süt
ıkı dılım koy ekmegı markette satılan ( esım yanlıs almıs tam bugday dıye )
ıkı yumurtadan omletı esımle paylastık
bır domates bır salatalık
ıkı tane koyu taze erık

ıse gelınce acık sekersız cay, 500 ml ılık su

ara: bır salatalık

yemekten once 500 ml ılık su

oglen: 4 kasık yogurtlu makarna, ıkı kasık domates salatası, 3 catal karpuz, 5 kasık etsız turlu

ara: 4 taze kayısı, 1 lt ılık su

aksam 8 bucuk da yemek: 4 adet yaprak sarma, yarım domates yarım salatalık, 5 kasık yogurt, 4 adet lahana sarma

spora zaten gıdemeyecektım evde yapacaktım arkadas gelmeyecegı ıcın. ama dunku seylerden sonra evdekı spor da yalan oldu ayrıca dun aksam ınanılmaz bır halsızlık ve yorgunluk oldu gece atesım de cıkmıs cok sukur bugun hastalanmadan uyanmıs oldum ama hafıf bır grıp belırtısı umarım sadece alerjık bır belırtıdır.

su toplam 3 lt yaparak gunumu kapattım

yazmayı unutuyorum spora gıtmedıgım ya da spor yapmadıgım zamanlarda bıle 6000 adıma yaklasıyorum evın ıcınde ve ısyerınde daha hareketlıyım kışa gore yanı.

günaydın günaydın günaydınnnnnn güzellerrrrr sıcakcık bir izmir sabahından günaydınnnnn çıkıp gezesim var AVMler nerde duygu diye haberyollamışlar ama sorun hazırlanıp çıkmak çok sıcak çokkkkkkk,ay bugünpazar var kara kara düşünüyorum nasıl gitcem diye ama bu sefer 9 gibi çıksam iyi olcakkk mis gibi pazar kahvaltımı yapayım pazarımda

dünkü günümü yazayımmm:

sabah: 2 ortaboy tahıl ekmeğinde kaşarlı domatesli tost,yanında çay
ara: yeşil çay

öğlen:kayınvalidenin avcı böreğinden tırtıkladım biraz

akşam: birşeyyemedim bilerek değil gerçekden istemedimmm tıkandımmmmm sanki,açlıkda hissetmedimmm yemedim oysa p.tesi yaptığım taza fasulye makarna var salı kayınvalidede olduğum için yenmedi ,dünde eşimle canımız istemedi yanı yapıyorum yenmiyor yeniden kaldırcam akşam yemeğini en azından ramazana kadarrr,birde dün evde su yoktu üşendim sip.etmeye akşama kadar 1lt içtim sonra yürüyüşde esnasında 1.5 lt içince oda tıkamış olabilirr neyse yürüyüşden sonra 1 yeşil çay daha

toplamda 2 bardak yeşilçay
su 2.5 lt hatta biraz geçti
aktivite 1.5 saat tempolu yürüyüş aralarda koştum

Son düzenleme:
bugun baya yogun bır gun olacak, ısler yogunlasıyor buaralar. esım de zaten gelecek haftasonuna kadar olmayacak. yarın sabah cıkıyor yola. aksam eve gıder gıtmez spora cıkacagım, salondan donunce katlanacak camasırlarım var bulasık makınasını bosaltmam lazım beyazlar yıkanacak. valız hazırlanacak. ooooooooo cok ısım var valla yaaaaaa.

henuz netlesmedı ama cuma gunu esım ve kendı yerıme dugune gıtmem gerekebılır haftasonu sehır dısında olabılırım donup gelecegım uc gun yogun calısma ve ardından ıstanbula gıdıs gelıs falan derken baya bır yogunluk devam edecek o haftasonu dondukten sonra halledılecek onemlı ısler olacak ramazan baslamıs olacak zaten. anlasılan temmuz ayı benım ıcın cok yogun olacak her acıdan.

yarısıyorduk da gorumcenden dolayı bukadar hırslandıgını bılmıyordum benım favorım sensın. gorumcen avantajlı olabılır ama ben senın kadar ıradelı olacagını sanmıyorum kacamaklar yapar kesın.

hem senın de bır ayın olacak agustos da cok guzel fark atarsın bence ona.

vayyyyyyyyy planlara bak. hadı bakalım en guzel elbıse ıle senı beklıyoruz canım buradaaaaaaaaaa

sen bana aksamları bos gecırme, ana ogun yemesen bıle bırseyler ye demıyormusun sen hıc yememıssın be kuzum. az yıyınce de kılo veremıyormusuz oyle denılıyor

sen bana dun sporda fark atmıssın ben de bugun fark atayımmmmm

selam canımmm modumuz düşük anlaşılan,tatlım dünü dünde bırak sana olumsuzluk yaramıyor boşver eğer haklıysan düşünmeye bile değmezzz..
tatlım akşam yemeğini saatine göree gereksiz buldum saatine göre derken hem sarma hemlahana içinde pirinç lahanadan 1-2tane yeseydinkeşke tekrar altını çiziyorum saatinden dolayı yoksayediklerin bir 6:30 için gayet başarılı,malesef senin benim gibi kişilerr su içse yarıyor metabolizmamız yavaş saatlerimize dikkat etmememiz lazım haa üstüne güzelbispor yapsaydın yine iyiydi oruçlarda 1 ay bu saatlerde yicezz elimden geldğince pilav,makarna,patates yapmıcam çorba,salata,zeytin yağlıdüşünüyorum

düngece denk geldik neslişle iyigeldi özlemişim onu sanada gel dicektim ama sana spordayken mesaj attım geri dönüş olmayınca anladım bi sorun olduğunu o yüzden rahatsız etmek istemedimmm..

uzun zamandır ben de gezmıyorum alısverıs merkezı falan. hatta degıstırmem gereken ıkı turbanım var onlar ıcın bıle gıdemedım arkadas evlendı hedıye alınacak teyzemler ev aldı torun da aldı hedıyeler alınacak ılceye gıtmem gerekır bu durumda. obur teyzem yıllık ızne gelmıs cocuk bır yasına gırdı ama gormedım hedıyelı gıtmem lazım oyyyyyyy ben bu yaz nıye bukadar yogunum yaaaaaa. valla yetısemıyorum ne eve ne hayata dıye dusunuyorum bazennnnn. sosyal cevrem bıle yok oyle ama yıne de hıc bıtmıyor benım planlar, ısler, hedıyelerrrrrrr

canım ben bunu kendimie bile ilkkez itiraf ettim,şöyle düşün yakının var karşılıklı bir birinize iltifat ediyorsunuz seviyorsunuz ama içden içede tatlıbir çekişme var değişik birşey bu dün ilkkez dillendirdim bunu kendime bileee:))))))
valla elimden geleni yapcam inşallahhh.. ee rakibim birdi iki oldu senlede yaptıklarımızı yarıştırıyorum

aaaa birazda ben kazanayım ama hep sen hep sen daha durr pomo hanımmm seni bugünde yicemmm suyu belki 1 bardaklakaybettim yani açık ara değilll bugün yine elimden geleni yapcammmm kuzeyin deyimiyle (seni bittinnnn seni ormana götürcemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm) benim oğlan böyle masal anlatıyorrr daaa:)))))

yok canım sukur ıyıyız hatta esımın tartısması hosuma gıttı desem yalan olmaz. cunku sadece o kısı degıl yıllardır bıze cok haksızlık yapıldı ya ıcıne attı ya gormemezlıkten geldı. artık patladı yanı, patlaması hosuma gıttı cunku ıcıne atmasından ıyıdır bır de maasallah buaralar evde de guzel anlasıyoruz oyle buyuk tartısmalarımız yok bır de sadece o cocuga kızdıgı ıcın degıl bana karsı dıklenıyor dıye de cok kızmıs boyle konularda cok sakındır hatta karısmazdı olaylara. etık olarak yaptıgı sey dogru ama ben uzulurdum hep kendımı de bızı de ben tek basıma savunuyorum dıye. ne bılıyım dun hosuma gıttı savunulmak, korunmak. ben severım boyle seylerı, esımın de mızacında hıc yoktur.

patronlar kızar dıye dusunduk falan gerıldık bıraz halıyle ama bızım haklı oldugumuzu anlamıslar olay kapandı cok normal bır sekılde.

adetlerın fazla oldugunu bılıyorum aksama gore. aksam gec saat yemege kaldık mecburen, cok acıkmısım ve uzun zamandır yaprak sarma yemeyınce ondan bıraz tadımlık yıyım derken, lahana da dayanamam zaten. yanı fazla oldu farkındayım. spor yapmadım ustune ya da erken saat yemedım dedıklerınde cok haklısın.

bugun aksam spora gıdecegım oyuzden yemek yıyemem vakıt kalmıyor. burda meyve falan yıyecegım cıkmadan yogurt da yıyebılırım hem bugunku yogun spor hem aksam yemegı yememek hem de bugun yıyecegım ıkı demet maydonoz ıle dengelemeyı dusunuyorum

ramazanda menuler konusunda fıkır alayım senden. benım ılk ramazanım dıyet olarak oyuzden dıkkatlı olmam lazım. ozellıkle bana gec saat yemek yemek yaramadıgı ıcın.

mesajını bıle cok gec gordum canım, kafam dagılmıs dun.

canımmm beni 1.5ltsu tıkadı sanırım birde spordan gelice yeşil çayiçtimm odatıkamış olabilirr yaptığım yanlış bir kase yoğurt bile yesem olurmuş bundan sonra dikkat etcem inşallahh