- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #13.561
Canim benim sipa telefonu istiyor kapatiyorun iyi geceler iyiki denk geldik
Aynen öyle oldu canım yaa, İzmir sıcağı ve ütü birleşince pestilim çıktı resmen
İngiltereye gideceğiz ama vize işlemleri uzun sürdü, ben daha önce de gitmiştim o zaman 1 hafta ancak sürmüştü, bu sefer niye böyle oldu anlamadım. Sadece bizim de değil, birlikte gideceğimiz ekipten 3-4 kişinin daha gelmemiş. Cumartesi için biletler alınmış durumda, vize gelmezse ne yapılacak onu da bilmiyorumZaten böyle vize zorluğu olan ülkelere hiç gidesim yok ama iş söz konusu olunca yapacak bir şey yok. Hayırlısı artık, öyle diyelim.
Hangi mevsimi daha çok sevme konusunda belki doğulan ay da etkilidir, malum ben kış bebeğiymişim, sizler bahar-yaz, ondan belki
Güneş kreminin son kullanma tarihini kontrol et mutlaka ama bakımlarını da ihmal etmeBak bu konularda Duygu çok güzel şeyler yapıyor, ondan öğrenebilirsin pek çok şey Ben de güneş kremine çok dikkat ederim, yazlık yerlerde güneş sonrası bakım kremi de sürerim. Onun haricinde yüzüme sabun, sıvı sabun falan kullanmam. Zaten bunlara dikkat etmek te yetiyor. Aslında 30'dan itibaren kırışıklık bakımına da başlıyor kimisi ama o hiç bana göre değil
bugün ki menüm sabah : 1 dilimden az ekmek,peynir çay
ara: yarım paket form
öğle :2 avuç kadar tavuk, 2 dilim ekmek
ara: şekersiz çay, 2 galeta
akşam: erken saat olduğu için 2 dolma biber,3 kaşık cacık
activite: 1 saate yaklaşık yürüyüş, 1,5 lt su form çayı
dunku menum:
bır bardak süt
ıkı dılım koy ekmegı markette satılan ( esım yanlıs almıs tam bugday dıye )
ıkı yumurtadan omletı esımle paylastık
bır domates bır salatalık
ıkı tane koyu taze erık
ıse gelınce acık sekersız cay, 500 ml ılık su
ara: bır salatalık
yemekten once 500 ml ılık su
oglen: 4 kasık yogurtlu makarna, ıkı kasık domates salatası, 3 catal karpuz, 5 kasık etsız turlu
ara: 4 taze kayısı, 1 lt ılık su
aksam 8 bucuk da yemek: 4 adet yaprak sarma, yarım domates yarım salatalık, 5 kasık yogurt, 4 adet lahana sarma
spora zaten gıdemeyecektım evde yapacaktım arkadas gelmeyecegı ıcın. ama dunku seylerden sonra evdekı spor da yalan oldu ayrıca dun aksam ınanılmaz bır halsızlık ve yorgunluk oldu gece atesım de cıkmıs cok sukur bugun hastalanmadan uyanmıs oldum ama hafıf bır grıp belırtısı umarım sadece alerjık bır belırtıdır.
su toplam 3 lt yaparak gunumu kapattım
Eger 60 kg olmayi basarirsam yazlikda yediklerimi kismadan spora agirlik vererek agustos sonuna kadar en az 1 kg verirsem 58 kg alcam ve kg verme seruvenim bitcek ilk isim guzel bi elbise alip 17 eylul evlilik yil donumumde resim cekilip sizinle paylasmak hadi insallah basaririm
günaydın günaydın günaydınnnnnn güzellerrrrr sıcakcık bir izmir sabahından günaydınnnnn çıkıp gezesim var AVMler nerde duygu diye haberyollamışlarama sorun hazırlanıp çıkmak çok sıcak çokkkkkkk,ay bugünpazar var kara kara düşünüyorum nasıl gitcem diye ama bu sefer 9 gibi çıksam iyi olcakkk mis gibi pazar kahvaltımı yapayım pazarımda
dünkü günümü yazayımmm:
sabah: 2 ortaboy tahıl ekmeğinde kaşarlı domatesli tost,yanında çay
ara: yeşil çay
öğlen:kayınvalidenin avcı böreğinden tırtıkladım biraz
akşam: birşeyyemedim bilerek değil gerçekden istemedimmm tıkandımmmmm sanki,açlıkda hissetmedimmm yemedim oysa p.tesi yaptığım taza fasulye makarna var salı kayınvalidede olduğum için yenmedi ,dünde eşimle canımız istemedi yanı yapıyorum yenmiyor yeniden kaldırcam akşam yemeğini en azından ramazana kadarrr,birde dün evde su yoktu üşendim sip.etmeye akşama kadar 1lt içtim sonra yürüyüşde esnasında 1.5 lt içince oda tıkamış olabilirr neyse yürüyüşden sonra 1 yeşil çay daha
toplamda 2 bardak yeşilçay
su 2.5 lt hatta biraz geçti
aktivite 1.5 saat tempolu yürüyüş aralarda koştum
gunaydınnnnnnnn kızlar
gunaydın duygucugum
nasılsınız bakalım
dun gece cok guzel sohbet olmus kacırmısım valla. dun hıc acmak gelmedı ıcımden. degısık bır gun yasadık. ben bır arkadas ıle tartırısken konu asıl esımı ılgılendırdıgı ıcım esım ılk kez patlak verdı ve cocugu dovecektı resmen. zor ayırdı mıllet. ortam gergın, patron cagırdı falan. bız haklı olunca problem cıkmadı ama baya dagıldık ıster ıstemez. tam bu bıttı derken, ısyerındekı arkadasımız hastalandı yakın arkadasımız oldugu ıcın onu hastaneye goturduk ben de aılesıne haber ettım esı benım arkadasım oldugu ıcın. kum dokuyormus adam, baya ugrastık eve de gec geldık.
dunku menum:
bır bardak süt
ıkı dılım koy ekmegı markette satılan ( esım yanlıs almıs tam bugday dıye )
ıkı yumurtadan omletı esımle paylastık
bır domates bır salatalık
ıkı tane koyu taze erık
ıse gelınce acık sekersız cay, 500 ml ılık su
ara: bır salatalık
yemekten once 500 ml ılık su
oglen: 4 kasık yogurtlu makarna, ıkı kasık domates salatası, 3 catal karpuz, 5 kasık etsız turlu
ara: 4 taze kayısı, 1 lt ılık su
aksam 8 bucuk da yemek: 4 adet yaprak sarma, yarım domates yarım salatalık, 5 kasık yogurt, 4 adet lahana sarma
spora zaten gıdemeyecektım evde yapacaktım arkadas gelmeyecegı ıcın. ama dunku seylerden sonra evdekı spor da yalan oldu ayrıca dun aksam ınanılmaz bır halsızlık ve yorgunluk oldu gece atesım de cıkmıs cok sukur bugun hastalanmadan uyanmıs oldum ama hafıf bır grıp belırtısı umarım sadece alerjık bır belırtıdır.
su toplam 3 lt yaparak gunumu kapattım
günaydın günaydın günaydınnnnnn güzellerrrrr sıcakcık bir izmir sabahından günaydınnnnn çıkıp gezesim var AVMler nerde duygu diye haberyollamışlarama sorun hazırlanıp çıkmak çok sıcak çokkkkkkk,ay bugünpazar var kara kara düşünüyorum nasıl gitcem diye ama bu sefer 9 gibi çıksam iyi olcakkk mis gibi pazar kahvaltımı yapayım pazarımda
dünkü günümü yazayımmm:
sabah: 2 ortaboy tahıl ekmeğinde kaşarlı domatesli tost,yanında çay
ara: yeşil çay
öğlen:kayınvalidenin avcı böreğinden tırtıkladım biraz
akşam: birşeyyemedim bilerek değil gerçekden istemedimmm tıkandımmmmm sanki,açlıkda hissetmedimmm yemedim oysa p.tesi yaptığım taza fasulye makarna var salı kayınvalidede olduğum için yenmedi ,dünde eşimle canımız istemedi yanı yapıyorum yenmiyor yeniden kaldırcam akşam yemeğini en azından ramazana kadarrr,birde dün evde su yoktu üşendim sip.etmeye akşama kadar 1lt içtim sonra yürüyüşde esnasında 1.5 lt içince oda tıkamış olabilirr neyse yürüyüşden sonra 1 yeşil çay daha
toplamda 2 bardak yeşilçay
su 2.5 lt hatta biraz geçti
aktivite 1.5 saat tempolu yürüyüş aralarda koştum
yarısıyorduk da gorumcenden dolayı bukadar hırslandıgını bılmıyordumbenım favorım sensın. gorumcen avantajlı olabılır ama ben senın kadar ıradelı olacagını sanmıyorum kacamaklar yapar kesın.
hem senın de bır ayın olacak agustos da cok guzel fark atarsın bence ona.
vayyyyyyyyy planlara bak. hadı bakalım en guzel elbıse ıle senı beklıyoruz canım buradaaaaaaaaaa
sen bana aksamları bos gecırme, ana ogun yemesen bıle bırseyler ye demıyormusun sen hıc yememıssın be kuzum. az yıyınce de kılo veremıyormusuz oyle denılıyor
sen bana dun sporda fark atmıssın ben de bugun fark atayımmmmm
selam canımmm modumuz düşük anlaşılan,tatlım dünü dünde bırak sana olumsuzluk yaramıyor boşver eğer haklıysan düşünmeye bile değmezzz..
tatlım akşam yemeğini saatine göree gereksiz buldum saatine göre derken hem sarma hemlahana içinde pirinç lahanadan 1-2tane yeseydinkeşke tekrar altını çiziyorum saatinden dolayı yoksayediklerin bir 6:30 için gayet başarılı,malesef senin benim gibi kişilerr su içse yarıyor metabolizmamız yavaş saatlerimize dikkat etmememiz lazım haa üstüne güzelbispor yapsaydın yine iyiydi oruçlarda 1 ay bu saatlerde yicezz elimden geldğince pilav,makarna,patates yapmıcam çorba,salata,zeytin yağlıdüşünüyorum
düngece denk geldik neslişle iyigeldi özlemişim onu sanada gel dicektim ama sana spordayken mesaj attım geri dönüş olmayınca anladım bi sorun olduğunu o yüzden rahatsız etmek istemedimmm..
sen bana aksamları bos gecırme, ana ogun yemesen bıle bırseyler ye demıyormusun sen hıc yememıssın be kuzum. az yıyınce de kılo veremıyormusuz oyle denılıyor
sen bana dun sporda fark atmıssın ben de bugun fark atayımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?